hun som inspirerer meg

Jeg har brukt kvelden hos Dajana for å filme en tutorial, selv om jeg var sliten da jeg kom inn døren hos henne men fikk umiddelbart masse energi av å være rundt henne. Hun er virkelig en gledesspreder og det motiverer meg å se hvor lidenskapelig opptatt hun er av jobben sin, hun klager virkelig aldri. Nå har hun lansert sine egne vipper også, jeg er stolt! Og jeg hadde savnet å få skikkelig glam – selv om vi blir sminket hver lørdag er det noe helt spesielt med Dajana og hvordan hun forstår ansiktet mitt. Hun får meg til å se ut akkurat slik jeg ønsker, haha.

Ellers kan jeg ikke tro at tirsdagen er over allerede! Uken går alt for fort. Jeg har kommet godt i gang med Paso Doble (håper jeg skrev det rett nå, måtte google), men dette er definitivt den mest krevende dansen så langt for min del. Ikke fordi den nødvendigvis er den vanskeligste teknisk, men jeg har så sinnsykt lyst til å gjøre det bra.. I can do this, det gjelder bare å være motiverende i sitt eget hode så kommer det ut i kroppen også. 🙂 

Håper alle har det fint! I morgen skal jeg på kino forresten, så om noen har sett noe bra i det siste, gi meg beskjed? 😍 For litt siden så jeg Heriditary og kunne faktisk sett den igjen, så der har dere et kanon-tips. Elsket den filmen.  Jeg stoler vanligvis på IMDB, men dere har gitt meg gode tips også. 

19 kommentarer

Siste innlegg