har ikke oslo sett snø før?

 

 

Noen bilder fra da jeg akkurat hadde flyttet til oslo, for nå ett år siden. Faen så fresh jeg var, fine klær hadde jeg også (når jeg hadde på meg klær vil det si, haha ;)). Jeg vil tilbake til mine sinnsyke ritulaer med hundre repitisjoner av treningsøvelser hver dag, samt morgenvanen med å sminke meg likt sminkevideoer på youtube. Jeg var så glad på alle disse bildene, selv om det kanskje ikke synes så godt. Det var så spennende for meg å skulle flytte til oslo, bo i en egen leilighet og ta fatt på alt hovedstaden kunne by på.

Det meste jeg har gjort i hele mitt liv var å flytte, selv om jeg savner mamma, pappa og lillesøsteren min.. ♥


Forresten, har ikke folk sett snø i oslo før!? Litt snø på bakken og totalt stopp i kollektivtrafikken. Måtte stå TO TIMER i taxikø da bussen ikke gikk. Wow, what a city.

121 kommentarer
  1. Altså du ser jo helt jævlig ut i virkeligheten Sophie, slutt å lat som du ser ut slik som på alle bildene dine, du kommer bare til å bli sykt deppet av hele greiene. Når du var på tv sist så trodde jeg ikke mine egne øyner. Så deg ogspå på gardermoen og du så heeeelt annerledes ut. Og bare den stilen din. Alle andre bloggere har motepreg, du kler deg bare så trashy og det er ikke stil,klasse eller noe i det du går i.
   Annsiktet ditt så helt hovent og operert ut, og du var så mørk at det så ut som du egentlig prævde å kle deg ut som en hvit person. hva skjedde med hele null extensions, sunn hud greiene dine? Det skjedde jo aldri. Det er ingenting med det som var attraktivt eller pent, Ingenting! Også i tillegg sitter du å lage poser og fokusrer bare på kamera. Du klarer ikke ha en vanlig samtale på tv uten å sjekke ut hvordan du ser ut. Du vil arbeide innen TV? Aldri i livet. I forhold til alle andre bloggere er du så sykt annerledes i virkeligheten enn på selfier og bilder.

  2. Ikke bry deg om stykke kommentarer som “Maja” sin. Jeg anser meg selv som en voksen og smart person, og jeg klikker ofte innom din blogg for å se hvor mye du vokser og utvikler deg. Du er en søt, smart og inspirerende jente. Stå på:))

  3. du passe både mørkt og lyst hår , men jeg vet ikke , syns du likevel passe lyst hår 100 ganger bedre enn det mørka
   kanskje det er noe i det at det lyse håret får deg til å se freshere ut mens mørkt hår får utseende ditt til å se kjedelig og anstrengt ut
   men hvis du skulle fått lyst hår igjen så må du få bort den stygge brunfargen du skaffet deg ,uff ser ikke ut

  4. når jeg såg deg på tv så såg det nesten ut som du gjekk til fjortis fasen igjen med det negerbrun hudfarge + brunt hår hadde sett finere ut på deg hvis du ble litt blekere
   men siden du vise disse bildene , skal du kanskje farge håret lysere da?
   ser det nå at du er penere som lys enn mørk

  5. Synes faktisk den nye sangen din er ganske fengende. Bra jobba!
   Men hvorfor uttaler du crazy og maybe som “crazeeeeey” og “meybeeeey”.
   Ganske irriterende å høre på. Tenker på det hver gang jeg hører sangen 🙁

  6. Hei Sophie
   Nå skal jeg være 100% ærlig. Du ser helt grusom ut i virkeligheten nå. Jeg ble faktisk skremt på hvor stor forskjell det er på deg her inne på bloggen, og hvordan du ser ut på tv. Alt det extesionet, sminken og restylanen gjør seg absolutt ikke i den virekelige verden, kun på bilder. Jeg trodde du kødda nå jeg så hvordan du så ut på tv2. Jeg har ikke ord. Helt, sykt annerledes. det er virkelig ikke veldig rart at du sliter så mye med deprisjon når du tydeligvis baserer bloggen på et så falskt bilde av deg selv.
   Du må rett og slett slutte med alle disse spraytan og operasjonene dine for du ser faktisk helt ødelagt ut i fjeset på ekte.
   fyfaen du kan å posere men du ligner ikke deg selv en dråpe. Og du kan ikke ligge å gjemme deg inne på denne rosabloggen hele livet Sophie, du må til slutt få en ekte jobb og et ekte liv.

  7. som sagt over her, er nok pgr. at folk tok våren/sommeren litt på forskudd og tok av vinterdekkene. and who can blame them really, det har jo vært supervær en stor del av de siste ukene. jeg synes det var veldig digg i hvert fall, fikk et par ekstra timer på øyet og slapp forelesning heheh. nå skal jeg lage meg kakao, ass.

  8. folk er for frekke i kommentarfeltet. Håper virkelig at du gir faen i hva de sier. Wow, for en verden vi lever i. Syntes du virker som en flott jente jeg 🙂 Og snøen, det irreterer meg like mye som deg. Født og oppvekst i Oslo, og det skjer hver gang det kommer snø. Skulle trodd det var første gang det snødde, men det er det jo hvertfall ikke! haha

  9. Du burde passe på å ha bilder av hudfargen din, for da hadde du innsett at du faktisk er veldig brun på disse bildene, og at du ikke trenger å være en rød neger når… Du var faktisk brun fra før, pass på! Blir akkurat som det at du ble blind for hvor store leppene dine var før ! ❤️

  10. Det er jo fordi bussene har sommerdekk nå. De har ikke lov å kjøre med vinterdekk så langt ut i sesongen vil jeg tro, for å ikke ødelegge veiene så sykt.
   Du kunne bare tatt tbanen. Trikkene hadde en feil i strømnettet men så langt de har informert om det så var det ikke relatert snøen.

  11. Maja Krist. 92, føler du deg noe bedre med deg selv når du skriver sånne kommentarer? Hadde du blitt glad om du hadde fått sånne kommentarer selv?

  12. HELT SJOKKERT OVER DE FAENSKAPTE NEKENE SOM SPYR UT VEMMELIGHET I KOMMENTARFELTET OVER. KORT TID ETTER HUN POSTER ET INNLEGG KOMMER DET PARAGRAFLANGE HÅNEKOMMENTARER, SITTER FOLK Å VENTER PÅ AT HUN SKAL POSTE ET NYTT INNLEGG SÅ EN KAN SKRIBLE NED FORJÆVLIGE TING?
   Sophie har et så mye bedre liv enn dere som tar en pause i den “O’SÅ VIKTIGE KONTORJOBBEN” deres, snurrer rundt på kontorstolen og kikker litt innom blogg.no i den tragiske 30min pausen deres, eller “DAY OFF FROM WORK”.. Herligehet, *faceslap* til dere alle og enhver. Sophie har en jobb dere misunner, og aldri vil oppnå, ikke i nærheten av hennes strålende økonomiske ståsted. Hun er en markedsfører av eget navn, og dere andre vil ingen noen gang bry seg om, deres navn er verdt nada… Sophie du er nydelig. Synd det er så mange unge jenter med dårlig selvtillit, som ser seg i speilet og ser bilringen sin, bollenesa og skeive tenner på visning, haha. Nei Sophie du er helvakker og unik. Le hele veien til banken, og L.A. snart for å si det og.
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   verdens støøøøøøørste klem til deg Sophie, du er fabelaktig og sterk! BEUNDRINGSVERDIG OG SKJØNN! <3 <3 Håper du leser dette og SMILER!!!!
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .

  13. Hei Sophie Elise! Ville bare si at du er like pen som blondine som brunette! Men jeg tror faktisk en mellomting hadde sett helt sinnsykt pent ut på deg 🙂 Som for eksempel lyse brunt. Tror du hadde passet det kjempe godt! Med tanke på at du passer både blondt og brunt, så ville lyse brunt vært perfekt mener nu jeg 🙂 Og da ser man både fresh og voksen ut!

  14. lar meg aldri provosere av komentarer, men GUD
   ((Maja Krist. 92.)))
   Du er veldig fin, både på bilder og på tven. Alle “poserer” med sine fineste vinkler på bilder, inkludert meg selv og sikkert”Maja kristin” også. Hun er tydeligvis sjalu og har det veldig dårlig med seg selv som må rakke ned på deg for og føle seg bedre med seg selv. DU SER BRA UT, aldri la de sjalue jentene komme inn på deg og dine følelser. STAY STRONG!

  15. Hvor kjøper du alle Celine-veskene dine? Selges de i Norge bortsett fra på Finn.no osv? Vet at du har den ene veska i svart og turkis/blå, men på det første bildet her har du en plain svart og på bilde nummer 5 så har du en brun. er begge kjøpt i Norge? 😀

  16. Hei! Sophie, jeg skjønner ikke hvordan du takler alt presset, det må være utrolig slitsomt. Men du er så sterk, og virkelig fortsett sånn. Ingen her i verden for lov til å rakke ned på hverandre. Alle vi er like uansett hvor kjent man er. Så jeg har så sinnsykt stor respekt for deg. Du er unik.
   Klem <3

  17. Julie::::::: De veskene er ikke ekte Celine-vesker, er en billig variant som ligner (den svarte og brune). Men den i svart og turkis er en ekte Celine-veske 😀

  18. Så fine bilder! Den jakka du har på i det første bilde er så fin på deg 🙂 Jeg tror eneste grunnen for at det har blitt så kaos pga snøen er fordi snøen kom som et sjokk for alle. Vi alle var vel klar for våren nå.

  19. Tror nok de har sett snø, men har byttet dekk på bilene! Så må aldri gjør det for tidlig ser man! 🙂

  20. Neh, nu må vi væll stroppe fast hustakan snart 😂
   Dn dar bussn ska dæm no få ha førr seg sjøl..:)

  21. Han tytje førr ei stram rompa du har😊
   Mæn e detje belliar å stapp trutn i støvsugarn istan for sånn dærre botox? 😂

  22. Jeg elsker håret ditt sånn det er på bildene du ser så stilig og fin ut, elsker det brune og blonde men mest blonde <3 Jeg har faktisk et bilde av deg hengende på veggen

  23. Så morsomt du/dere har det med å gjøre narr av snøtrafikken i Oslo. Det er altså en tanke mer krevende å få bort snøen i en storby enn på småsteder. Bruk hodet.
   Det er en del frekke kommentarer her angående utseendet ditt. Hvis du skreller bort det frekke språket og leser hva de prøver å fortelle deg, kan du jo ta det til deg. Jeg er faktisk enig i at det ser ut til at du har mistet kontrollen, både når det gjelder sminke og hår, OG adferd. Jeg ble flau på dine vegne da jeg så det TV2-klippet.

  24. Haha, snødde her i Stavanger også i dag og aalt stoppet opp… Nydelige bilder av deg Sophie, trodde først du hadde farget håret blondt igjen! Du er så heldig som kler mørkt hår like bra som blondt ♥

  25. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  26. kjenner jeg blir forbanna når dere klarer å skrive så mye stykt her inne .
   Shophie er ei søt jente å tørr å stå for den hun er å tørr å kle seg som hun sel ønsker
   Det skal hun være stolt av . Det er der som klarer å komme med alle de stykke kommentaren som ikke er fine for uansett hvor fine der er utenpå så blir det ikke fine når folk blir kjente med dere, når dere har den holdningen som dere har .
   Har der ikke noe fint å si så la vær .

  27. sjokkert over mange av kommentarene over her. Utrolig mye nedlatende og frekke kommentarer. Det er nok kommentarer fra småjenter som bare er sjalue.
   Dette er første gang jeg kommentere på bloggen din men har lese den i mange år. Nå kunne jeg ikke la være å kommentere.
   Syns du har et flott utseende og kropp! Du har nydelig nese OG lepper, noe som jeg er sjalu på selv. Men ingen grunn til å kommentere negativ av den grunn.
   Alle, absolutt ALLE ser selvfølgelig annerledes ut på bilder og virkeligheten, det vet jo alle. Jeg syns personlig ikke du er annerledes på bilder og tv2 f.eks.
   Håper virkelig ikke du tar deg nær av negative kommentarer som er skrevet av misunnelige 14 åringer. Men kan tenke meg det er vanskelig!! Uansett hvem de er skrevet av. Så håper jeg du ser selv at du virkelig har et utrolig fint utsende, som mange bare er sjalue på. Syns du er en veldig flink blogger som ikke bare er “rosa blogger” men du kommer men mye gode meninger og innlegg.
   Håper du får en fin dag videre!!

  28. Hei Sophie. Håper du leser dette.
   Faktisk første gang jeg tar meg tid til å skrive en kommentar andre steder enn på Facebook. Blir faktisk oppriktig lei meg av at folk som ikke kjenner deg skriver så slemme ting om deg. Selv om du kanskje sier at du ikke tar det til deg, gjør faktisk jeg det. Disse folkene som dømmer bak skjermene gjør det vanskelig for en helt vanlig person å være den man vil være. Selvom mange sier de ikke bryr seg om hva andre tenker om dem, gjør så og si alle det. Altså, hvem farger vel ikke håret sitt? Tenk om alle skulle kommentert fremmedes hårfarge hele tiden?
   Det er jo helt klart at mange kommer på bloggen kun for å dra deg ned. Kun for å dra ned et medmenneske fordi de mener du er “for brun” eller “har for lyst hår”. Blir helt matt egentlig. Føler meg rett og slett dårlig. Jeg skulle gjerne vært som deg. Tørr å skrive meningene mine til tross for hat som går på irrelevante ting som utseende. Hvem i Norge vil vel ikke være brun? Hvem vil vel ikke se bra ut på bilder? Du minner meg faktisk litt om Tyra Banks.. Hun tar det som et kompliment hver gang noen sier hun er penere på bilder, fordi det er jo det som er meningen. Om man tar 100 bilder av seg selv – selvfølgelig legger man ut det man ser best ut på!
   Poenget med kommentaren min var egentlig at jeg ville si at jeg vil at du skal fortsette med å sette problemer under debatt! For eksempel det med freia påskeeggene! Kjempe bra! Du er så flink, og så inspirerende for mange. Du gjør en god jobb, og jeg ønsker deg alt det beste. Det spiller ingen rolle om du hadde sett ut som huldra eller miss universe – det du har å fortelle er det som tells.

  29. Er ikke uvanlig med så mye snø, men det kom uventet veldig mye på en gang, de har ikke planlagt godt nok. Og når ikke det er brøytet nok vil jeg si det er lurt å la bussene stå. Bare se hvordan det har gått i drammen idag, folk kom seg ikke på jobb nettopp fordi busser og trailere sto på kryss og tvers i hele distriktet. I tillegg finnes det jo noen som først er så dumme og legger om til sommerdekk allerede, og som attpåtil er enda dummere og kjører likevel på slikt føre. Foruten om nevnte idioter er det ikke oss søringer som ikke tåler snø, er bare media som blåser det opp så voldsomt

  30. Pokker og! Nå vil eg også farge håret mitt lyst igjen. Du e kjempefin i mørk hårfarge men eg elske de lyse lokkene dine. Bra sagt tilbake til Gunnar T og palmeoljen. Digger dg og stå på!!!!!
   Små ripser der ute som slenger med leppa, slutt å grin med PMS mld. Det er så smålig og barnslig av dokke. GROW UP!

  31. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  32. Ja,folk blir jo heilt tullat av litt snø. Æ bor faktisk i Harstad,på seljestad (ves du veit kor d e) Hær i Harstad e det jo masse snø og is. Klæm❤️

  33. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  34. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  35. du som nylig har flyttet hit kan nok ikke forstå det. vi har sett snø før. 10 ganger verre enn det som er i dag. Det som er krise i dette tilfellet er at ca 70% av oslofolk i arbeid har slitt med å kommet seg til jobb idag, all kollektiv transport er stengt fordi busser er snødd ned til halvparten av sin egen høyde. tenk litt lenger enn du gjør nå 😉

  36. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!!

  37. fatter ikke at folk gidder å bruke tiden sin på å være så negative å stygge i munnen.
   Hvis dere ikke er fan av jenta så ikke gidd å bruk tiden deres på de stygge kommentarene heller! Hun gjør da akkurat som hun selv vil! Folk er forskjellige- og takk gud for det! Dere som slenger sånn med leppa: Voks opp, og få dere et liv selv! MAKAN

  38. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  39. Linda: Er du ikke det minste bekymret? Bloggeren virker helt ute av kontroll og dere fans bare jubler! Fins det ingen voksne, fornuftige mennesker eller familie som kan hjelpe henne før det er for sent?

  40. Synes det er fryktelig provoserende når nordlendinger hånliggjør snøkaoset som er på østlandet i dag. Ikke glem at 1/5 av Norges befolkning bor her, og da skal det ikke så mye mer enn “litt” snø på våren er nok til å stoppe hele trafikken

  41. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!
   .

  42. Verden hadde vel vært helt utrolig fantastisk om alle hadde hatt et så perfekt ytre som TYDELIGVIS noen i dette kommentarfeltet har – med tanke på at de spyr ut meninger om andre sitt utseende i så sjokkerende detaljer :p Latterlig. Hev deg over det, og trøst deg med at de må være helt slukt i deg når de faktisk har tid til å studere deg så nøye som de har gjort.
   Du er flott som du er 🙂 Ha en fin dag!

  43. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!
   __

  44. jeg synes du er vakker og vis på livet! og pluss så er du så snill også, kunne ønske jeg kjente deg:)føler vi er ganske lik som person. klemz

  45. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  46. To tiner? Hva med å bare gå? Du kommer deg på tvers av Oslo på den tiden, om ikke mindre. For å formulerer meg som deg: har ikke folk fra Nord-norge hørt om bena sine?? Det går fint an å være litt mindre lat og samtidig mer miljøvennlig.

  47. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  48. har ikke skrevet noe om at jeg er fan, og ingenting vet du heller om jeg er voksen..
   Hun må da stå til ansvar for det hun gjør, og det gjør hun vel også! Det jeg ikke forstår er at mennesker faktisk får seg selv til å skrive så mye stygt om et annet menneske! Misunnelse tenker jeg det er;) det er jo de som ikke klarer å oppføre seg som må skaffe seg et liv og finne på andre ting enn å rakke ned på andre!

  49. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!
   .

  50. Håper du sletter disse kommentarer fra “Anette Storneeraas”. Driver å prøver å markedsføre sin egen resturant. Takket være spammen fra hu, kommer jeg ALDRI til å dra på hennes resturant hvertfall haha

  51. holde kjeft Annette Storneeraas??? Vi varde noen som liker å lese dumme kommentarer å innlegg her inne. Må du ødelegg den unerholning for oss andere?!?!1!?

  52. Wow; hele 2 timer i TAXIKØ? Dakar lille deg – hvis det er så jævlig ille her nede, så flytt for all del tilbake til nord…

  53. Jeg har vært innom denne cafeen selv, og der bruker iallefall mye sminke. Det ser ikke naturlig ut i det hele tatt.

  54. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  55. Anette Storneeraas:::: Kødder du? Haha, Du sier stedet har vært det mest populære i 100 år også må du sprengpromotere det på et bloggkommentarfelt. TAPER!!! Enig med Ane ovenfor, ingen blir å dra til den resturanten nå. Driti deg ut big time girl!

  56. Hvorfor så hissige kommentarer? Jeg anbefaler restauranten bare fordi det er så ekslusivt der. Og Sophie Elise er også eksklusiv.

  57. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  58. Enig med deg om “dramaet” rundt snøen, herremin … men du skriver som en 12-åring. Har du overhodet fullført ungdomsskolen?

  59. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  60. Anette Storneeraas : dette er lavmål. Spamme reklame i kommentar-felt? Virkelig? Er dere så desperate?

  61. Ikke ofte jeg gidder å kommentarer noe som helst men helt ærlig ..kjære deg, aner du hvor mange som bor i Oslo i forhold til Harstad? Når det kommer så mye snø på så kort tid i hovedstaden er det jo helt klart at ting stopper opp. Det har ingenting med at vi aldri har sett snø før, men at det rett og slett er farlig å kjøre bil i et sånt kaos..
   tenk litt lenge Sophie 🙂

  62. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!!

  63. Snø, ja, Duckface. Til orientering: i motsetning til i de fleste andre grisgrendte strøk i dette landet hvor det er flere kvadratkilometer mellom husene, så sier det seg selv at i et bymiljø med mange mennesker, tett person og kollektivtrafikk så skaper snøen mer problemer enn på vidda eller i små bygdestrøk. Man må nesten være nordlending for å ikke forstå det.

  64. Annette din skitne mennesk hva gjøre du her bare skrive dritt. Men kan også tenke på os som komemr for å se dumme komentarere osv. Holde kjeft Annette! Theatercafeen suger baller

  65. At du gadd å stå 2 timer i taxi kø. Med tanke på at du bor på carl berner, så har du kastet bort tid på å vente. På den tiden du ventet, ville du vært hjemme på max en time 🙂

  66. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  67. Nå må du huske på at Oslo og Nord-Norge er litt forskjellig 🙂 Ellers må jeg bare si at folk spyr ut mye kvalmt i kommentarfeltet…. Fysj!

  68. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  69. Anette Storneeraas,du må virkelig ha psykiske problemer!!
   Hva med og skaffe seg en virkelig god psykolog?

  70. Nå vet ikke jeg hvor mye snø som kom i Oslo, men her kom det sinnsykt mye. Selvom jeg hadde vinterdekk var det forferdelig å kjøre, Det var snøstorm og kaos på veiene. Det lå biler i grøfta overalt.

  71. Bare sånn at alle vet det “anette storneeraas”de er bare en
   SUGGE,ikke jobber du på teatercafeen,og ikke har du noe med
   eierskapet der,dette er slik det ligger an,
   Elisabeth C. Brochmann er fjerde generasjons eier av Theatercaféen. Hun overtok etter sin mor Ellen Brochmann i 1985.så du er bare ei misunnelig lita sklie som aldri kommer
   noe sted i verden.. “YOUR A FUCKING LOOSER!!!!”

  72. Vil gjøre alle i kommentarfeltet oppmerksom på at innleggene blir overvåket. Usaklige kommentarer, hets o.l. vil få konsekvenser.

  73. Hvorfor er det noen i feltet som vil meg så vondt?
   Dette er bare trist. Sist jeg sjekket så stod ytringsfriheten sterkt i Norge…

  74. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  75. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  76. Synes du så flott ut da disse bildene ble tatt, men like flott nå! 🙂
   Ang det med snø og buss osv, så hadde brøytebilene vært ute i natt, men når snøen kommer så fort og man skal dekke et så stort område på nytt, da samtidig med alle andre som skal på jobb/skole/annet, blir også brøytebilene stående i kø. Pluss at mange bytter for tidlig til sommerdekk, så blir ikke det en bra kombinasjon.

  77. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  78. Hahahha, bildene juger ganske kraftigt ja.
   Nei en får ta til takke med ei uopperert dame med ett normalt forhold til sminke 🙂

  79. Den kjente restauranten midt i Oslo sentrum har vært en av byens mest populære spise- og møtested i over hundre år. Her får du servert norsk kulturhistorie og er et «must» for enhver Oslo-besøkende. Theatercaféen er unik med sin summende og levende atmosfære – og man nyter det til det fulle!
   Her er det høyt under taket og rom for kaffekoppen, Napoleonskaken, lunsjavtalen, den gode middagen og det store selskapet. Kjøkkenet i Theatercaféen er selve hjertet på Hotel Continental. Våre menyer bygges rundt årstider slik at kjøkkensjefen kan skape smakfulle retter med sesongens beste råvarer. Theatercaféen har et av byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Dette lokalet er et perfekt sted for frokost- og lunsjmøter, hyggelige middager og jubileer. På kvelden er baren et naturlig møtested for gjester som skal videre og de som skal bli.
   Ønsker du å reservere bord, ta kontakt på 22 82 40 50, [email protected] eller vår onlinebooking.
   Følg oss på Facebook og Instagram #theatercafeenoslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse i Theatercaféen, del det gjerne på Tripadvisor.
   Åpningstider påsken 2015:
   Søndag 29.03: STENGT grunnet tekniske oppdateringer på hotellet
   Mandag 30.03: 16:00 – 22:30
   Tirsdag 31.03: 11:00 – 22:30
   Onsdag 1.04: 11:00 – 22:30
   Torsdag 02.04 – mandag 06.04: STENGT
   Tirsdag 07.04: 16:00 – 22:30
   Våre åpningstider:
   Mandag til lørdag 11:00 – 23:00
   Søndager 15:00 – 22:00
   I år tar vi sommerferie fra mandag 6. juli til søndag 3. august 2015. Vi åpner igjen mandag 4. august!
   Velkommen!

  80. Flotte bilder og forståelig snøkommentar.
   Den dagen jeg skjønte at Oslogryta er forbannet med puddersnø som oppfører seg helt annerledes enn den snøen jeg har vokst opp med, begynte jeg å skjønne hvordan 5 cm snø kan skape akutt trafikkaos.

  81. første gang jeg er innom her, men observerte deg så vidt på mc donalds på strømmen en dag for en stund siden. Min første reaksjon, var at du så utrolig sliten ut. Ikke sånn “Å, jeg har vært på trening i 3 timer, jeg er så sliten”, men sliten av livet. Det virker som du har mistet livsgnisten litt, og kanskje trenger en liten tid til å gjøre noe helt privat, bare for deg selv?

  82. Huff, at folk gidde å bruk tid på å disse dæ. Du ser fantastisk ut, og du e minst like fantastisk:) Du e rå Sophie, stå på!!!

  83. jeg kom over Maja sin kommentar lenger opp i kommentarfeltet. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk har hjertet til å rakke ned på andre på nettet uten at man i det hele tatt kjenner personen, er det noen som er stygg her så er det hu, jenta som rakker ned på deg altså. Jeg var hos besteforeldrene mine for en stund sia og de sa hva syntes du om hu Sophia Elise da? Jeg svarte jeg likte hun kjempe godt og at hun har så sterke meninger om ting det liker jeg. Og de sa at de har fått et helt annet syn på deg siden du var med i mitt dansecrew fordi vi har fått sett den virkelige deg, uten så masse sminke og du er egentlig en helt vanlig jente som sliter med selvtilliten og at folk skal rakke ned på deg for dette er helt tragisk. Men du skal vite det at vi andre er her for deg og støtter deg!

  84. Jeg blir helt satt ut av mange av kommentarene ovenfor her. Hva er det som feiler folk, egentlig!? Må jo være noe riv ruskende galt med hodene til enkelte. Sophie, du er ei nydelig jente som kun fortjener det beste. Håper virkelig ikke at du tar deg nær av den dritten noen misunnelige idioter spyr ut kun for å såre deg, for er det noe som ER sant, så er det at du er en fantastisk person og god tvers gjennom.
   Leste forresten fra en studie ganske nylig der det viste seg at nettroll og folk som rakke ned på andre over internett som oftest er psykopater. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn at det er sant, for det er virkelig ikke normalt å holde på sånn.. Herregud så oppgitt jeg blir. Klem til deg <3

  85. som et tips:
   For å bygge volum i musklene, som man gjerne vil i for eksempel rumpe. Så skal man ikke ta mer enn mellom 6-12 rep, med tunge vekter og gjenta kanskje 3 ganger. Du skal nesten ikke klare å gjennomføre fordi vektene er så tunge. Slik bygger du volum. Å ta 100 rep er poengløst 🙂

  86. Jeg pleier aldri å kommentere et blogginnlegg, men kjenner at jeg blir så utrolig provosert av idioter som slenger dritt på nett. Jeg kan ikke fatte hvor utrolig slemme folk kan være. Jeg har selv lært at “har du ikke noe pent å si, så sier du ingenting”! Det er utrolig hvor tøffe folk kan føle seg når de står bak en skjerm og kan være anonyme. Tror neppe noen av dere hadde hatt baller til å kommentere noe som helst face to face. Hva slags oppdragelse har dere fått når dere slenger dritt til en ung jente på 20 år? Jeg er sikker på at sophie på lik linje som alle andre jenter går igjennom samme problematikk når det gjelder selvtillit og det å finne ut hvem man er. Det er ikke rart hun velger å ta restylane, regulering og alt det andre når dere kommenterer alt som er “feil” med henne. Så deretter når hun fikser “problemet” er det plutselig feil det også. Hvorfor vil dere rakke ned på henne? Hadde dere sytes at det hadde vært greit om folk fortalte dere hver eneste dag hvor stygge, feite og lite verdt dere er? Blir så utrolig oppgitt. Skjerp dere! Dette er mobbing!
   “An entire sea of water can?t sink a ship unless it gets inside the ship. Similarly, the negativity of the world can?t put you down unless you allow it to get inside you”.

  87. Sophie, du er best! du har en sterk og flott personlighet. de dummingene som skrev at du ikke var et godt forbilde kan ta seg en bolle.. Nettop fordi du TØR å være deg selv! Stå På!

  88. sophie du er nydelig vakker! hvis jeg var deg ville jeg sluttet med bloggingen en liten periode og reist jorda rundt, nyt alle pengene du har tjent! nepal, peru, thailand, regnskogen, india, masse mystiske land og steder der du kan utvikle din spirituelle side! du er et dypt menneske, det er ikke sa rart med tanke pa alle utfordringer du har gatt igjennom. du leser sikkert ikke denne kommentaren men jeg haper den losner opp litt av all den negative energien folk sender til deg. Jeg synes det er SKAMMELIG leit at folk sier du er stygg, jeg foler nesten at de sier det til meg sa jeg har enorm empati for deg lille jenta fra nord<3 de vokser opp en dag de og, de kommer til a skamme seg.. jeg garanterer at de som skriver dritt til deg bare vil fa ut litt av all den dritten de baerer pa insiden med seg dag ut og dag inn.. men det er fortsatt ingen unnskyldning.
   du er mye mer enn ditt ytre, men det er virkelig ikke rart at du fokuserer sa utrolig mye pa det, mtp hvilken verden vi lever i, men spesielt siden du driver en rosa blogg. dette er ikke sunt for sjela di, jeg haper du er like sterk som du gir uttrykk for ellers er jeg urolig for deg. jeg hadde virkelig ikke taklet dette, og jeg ser pa meg selv som en noksa sterk person. du er virkelig et fascinerende menneske, det er noe meget spesielt med deg som til og med de som ikke liker deg kan se, ellers hadde de ikke vaert sa opphengt i deg. jeg haper du husker pa det og ikke lar dem fa deg til a fole deg helt verdilos..
   STOR KLEM TIL DEG! masse lovelovelove!

  89. Sophie du er et sykt fint forbilde, i tillegg får du fram alle de som mobber på nettet. Du vet sikkert allerede at de bare gjør det fordi du klarer å holde deg oppdateret i media (sjaue er de altså). Jeg er 14 år og skulle gjerne få møtt deg en dag. elsker å skrive og vil gjerne opprette en blogg hvor min hverdag og mine synspunkt blir satt høyest. Jeg håper du fortsetter å leve som deg og koser deg med bloggen for folk har dessverre sin hemmelige jeg på nettet. Jeg leser bloggen din og håper du gjør som du vil fordi det er deg, og uten deg selv blir ikke bloggenbra <3

  90. Du er en helt fantastisk person Sophie 😍
   Jeg synes synd på di som klarer og skrive noe sykt til dei😯 Du er den fineste jeg vet om 😍IKKE bry Dei om hat kommentarene du får👀Du er sterk 💪💪
   Håper virkelig du blir glad når du leser dette😚😚
   DU ER MITT ALLER STØRSTE FORBILDE❤

  91. Du er så utrolig vakker når du smiler<3 Håper dagen din har vært super, husk alltid og tenk positiv. Ikke bry deg om de stygge kommentarene, du er så sterk! <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg