ikke for å være slem, men… – del 2

Som blogger “skal” man være snill og glad hele tiden. Man må være forberedt på å ta dritt uten å kaste noe tilbake, fordi man er offentlig burde man kunne takle det. Man får skylde på seg selv, fordi man har jo tross alt valgt dette. Haha. Det er så sykt, men det er hva folk mener.. folk tror det er OK å skrive akkurat hva man vil. Spessielt til bloggere. Og spessielt om man legger til “ikke for å være slem, men..” før man skriver det. Men sånn funker det ikke. Jeg holder som regel masken og svarer noe trivelig eller ikke noe overhodet, men noen ganger vil man si ifra og skrive akkurat hva man føler for i øyeblikket. Det er kanskje unødvendig, men noen ganger føler man seg bedre etterpå. Jeg er så lei av netthat! Nei, jeg skal faktisk bli bedre på å si ifra!

Oppdateringen din suger i perioder hvor du har det vanskelig og får mye kritikk i kommentarfeltet.. Du er en svak jævel som ikke fortjener plassen din.
Awww, er det sant? Det må være veldig slitsomt for deg. Men om du har noen mirakelmedisin som får humøret på topp, samt en kur som gjør at jeg takler all mobbingen litt bedre, så får du gjerne slenge den over. Feel free to come by.

I dag så du egentlig ganske feit ut, det ser ut som om du er gravid.
Jeg vet selv at jeg ikke er feit, jeg ikke engang lubben, men omså jeg hadde veid 20 kg ekstra – kan jeg ikke bare få lov til det? Vedder på at du er ganske ensom. Blitt mye ligg i det siste, eller?

Slutt å push fram puppene så mye på bilder. Det ser latterlig og fake ut….
Åh, jeg er veldig lei meg for at jeg har store pupper som faktisk stikker ut fra kroppen. Skal absolutt fjerne silikonen for din skyld! Føles det bedre nå?

Gutter liker naturlige jenter, du kommer aldri til å få en ekte kjæreste.
Nei, kjæresten jeg har akkurat nå er bare innbilt i hodet mitt, ikke så veldig mye ekte her. Og ja, du har nok helt rett. Det finnes kun EN type jenter gutter liker, og da går de KUN etter utseendet. Fantastisk personlighet, snill, omtenksom, morsom og til å stole på MEN hun har silikon? Ikke faen, slike jenter vil ikke gutter ha, da er det bare å lete videre! (jentene de ser på i pornofilmer og Megan Fox er så klart også 100% naturlig).

Det er bare snakk om sangen din på bloggen for tiden. Den er dritdårlig og du synger så jævlig dårlig med masse autotune hahahaha.
Ahaaaa. Men jeg trodde det var min blogg, og tanken bak det hele er at jeg skal skrive om hva som skjer i mitt liv? 🙂 Men kanskje jeg har missforstått hele greien… For om du synes jeg synger stygt, så har jeg vel ikke noe annet valg enn å legge hele sangkarrieren på hylla, fordi du blir jo tross alt tvunget til å høre på  musikken jeg gir ut. Hva heter du igjen? Anonym?

Bloggere som deg er så patetiske.. det eneste dere gjør er å kjøpe klær og nye ting hele tiden, reise osv.. Dere tenker aldri på å gi penger til de som trenger det mer.
Okei, men du får mitt bankkort, så får jeg ditt? Så kan jeg også få bestemme hva du skal bruke dine penger på. Det er jo en bra deal? Du har dessuten ingen peiling på hva jeg gjør med pengene mine og hva jeg bruker dem på.

Slutt å synes så synd på deg selv. Du konsentrerer deg alt for mye om de dårlige kommentarene du får. Det må man jo bare tåle når man har en kjent blogg.
Bare fordi jeg har så stor blogg så kan folk skrive akkurat hva de vil til meg og jeg må tåle all dritt i verden uten å noen sinne kunne få kommentere det eller bry meg. Man skal bare si takk og ta imot alt. Logisk. Jeg glemte det.

INGEN BRYR SEG OM DE JÆVLA PÅSKEEGGENE.
Nei ingen utenom meg.. var nok også derfor freia fjernet kampanjen sin, er nok derfor jeg blir dratt fram i masse nettaviser, derfor jeg fikk være på god morgen norge og nyhetskanalen og derfor innlegget ble det 15 000 ganger. Fordi ingen bryr seg :/

Hvordan kan du blogge helt normalt etter flystyrten som har vært nå!?
Ja, hver gang det skjer noe i verden så skal jeg bare stoppe bloggen min opp. Da kan jeg ikke skrive om min hverdag – fordi det finnes jo tross alt ikke VG eller dagbladet som man kan lese om man vil ha oppdateringer på nyhetene. Jeg tror vi sier det sånn at hver gang noe tragisk skjer i verden, så tar jeg en pause. Da blir det nok mange oppdateringer her inne.

Du hadde vært mye penere om du var naturlig. Nå er du så jævlig stygg at jeg blir redd.
Og du hadde vært mye bedre om du ikke hadde.. nei vent. Hvordan ser du ut? Hva heter du? Jeg aner ikke. Vedder på at du derfor er pretty nice, de anonyme pleier å se smashing ut er min erfaring. Uansett da – jeg liker måten jeg ser ut på, og ingen har tvunget på meg operasjoner. Jeg tror du hadde vært jævlig mye penere med et par horn i panna som representerer din vakre innside<3

Dattra mi e 12 år å læs bloggen din å æ bli redd før ka ho ser opp te. Makan te overfladisk jålat og ikkje minst mindre vakker jenta må du leite etter, du ser ikkje ut.
Nei det er sikkert bedre å se opp til moren sin som slenger dritt om utseendet til en 20åring på nett. Hadde du vært min mor, så hadde jeg vært SÅ stolt. Det har du all grunn til å være også, av deg selv! MOBBING FRA FORELDRENE TIL ANDRE STÅR MITT HJERTE NÆR<3


Dette er langt ifra de rareste jeg får, men noen kommentarer er det bare umulig å svare på. Stor klem til alle dere som forstår hvordan man utrykker seg ovenfor andre mennesker og er så fantastiske, snille og fine hver dag. Jeg setter så stor pris på alle de fine ordene deres og jeg vil abolutt at dere skal forstå hvor mye dere betyr for meg. Dere er best ♥

 

450 kommentarer
  1. Haha you go girl!
   De er bare tapere som ikke har no liv når de skriver slike latterlige kommentarer til ei så herlig jente som deg

  2. *Klapper* Jeg har ventet på at du skulle ta igjen med disse misunnelige nettrollene, du svarte dem spot on :-)))

  3. Syns disse innleggene her er så barnselige og teite. Blir flau. Voks opp, var kult å svare folk sånn på ungdomskolen, nå virker du bare blåst.

  4. Synes du kan være litt mer ydmyk i forhold til den bekymrede mammaen. Hun kunne absolutt ordlagt seg bedre, men hun er jo bare bekymra for datteren sin. Det kan man faktisk forstå også, med tanke på at du ofte romantiserer fiksing på kropp, og for eksempel skriver ting som at du føler deg lykkelig av en spraytan eller falske vipper. Jeg tror du er så smart at du forstår hvorfor det er problematisk når lett påvirkelige ungjenter midt i oppvoksingsfasen leser slikt tidt og ofte. Så klart har ikke du ansvar for de som leser bloggen din, men du har et ansvar for hva du velger å skrive. Kanskje du burde tenke deg litt om før du sier sånne ting, og heller si “Har tatt spraytan, nå føler jeg meg litt ekstra fin” istedenfor å praktisk talt si at du kjøper deg lykkelig ved å fikse småting ved deg selv. Skjønner? 🙂

  5. Jeg skjemmes av alt det folk kan finne på å kommentere på bloggen din! Spesielt den siste kommentaren blir jeg rystet å lese. Hvis vedkommende bak den kommentaren der har en datter på 12 år, er hun voksen (35 – 45 år kanskje). Denne moren er slett ikke noe godt forbilde, som kan sitte på bloggen til ei jente i 20 årene og rakke ned på deg. Moren burde heller ta seg en prat med sin datter om plastiske operasjoner for å bevisstgjøre henne. Jeg skjemmes av når enkelte voksne kan synke så lavt i andre sine kommentarfelt på blogg!
   Denne jantelovgreia i Norge irriterer meg grønn! Man burde heller glede seg over andres suksess istedet for å rakke ned på noen når de oppnår noe.
   Stå på Sophie! Du er ei tøff jente med bein i nesa!
   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂
   Hilsen Toril

  6. Aaah… DEILIG å lese dette Sophie Elise 🙂 Lo godt nå. Takk for at du har sånn type humor tross dritt du får 🙂
   STÅ PÅ!!!
   Hilsen kjerring 31. Klem

  7. Som jeg skrev i det første innlegget om dette, du burde heve deg over det og jeg syntes dette blir for barnslig. Jeg skjønner at du også vil kunne svare tilbake på stygge kommentarer fra tid til annen men da er det vell bare å gjøre det i kommentarfeltet? Istedet for å vie et helt innlegg til det, hvor du faktisk viser hvor mye det går inn på deg, svarene dine er ikke akkurat slik at jeg tenker “nå satt Sophie dere på plass”, for du svarer jo ikke ordentlig for deg, istedet for skal du lange ut om at hvis man er anonym pleier man å se smashing ut, som vi selvfølgelig skjønte var høyest ironisk, så hva gir deg retten til å hakke ned på noen kun basert på at de ikke velger å bruke navnet sitt i kommentarfeltet ditt? Du tar igjen med samme mynt men som oftest viser det bare at du ikke er noe bedre selv rett og slett. Og for å komme med en liten anbefaling. Hvis du vil ha ærlige lesere som kan skryte og gi kritikk så syntes jeg du skal bruke noe tid på å svare på kommentarer som ikke alltid sier at du er verdens fineste eller hvor du har kjøpt kjolen din fra, du snakker om at kontakten med leserne dine er så viktig men du svarer nærmest aldri på ting som stiller spørsmålstegn ved visse ting osv, husk at vi også er leserne dine selv om vi ikke glorifiserer deg.

  8. Blir kvalm av hva folk faktisk kan finne på å skrive! Også folk som har egene barn? Tenkt om hennes datter på 12 oppretter en blogg, og folk skulle sitti å kommentert slik på hennes blogg? Da tenker jeg moren hadde sett litt anderledes på det hele.
   Selv sitter jeg og leser blogger, og tenker både det ene og det andre om de diverse menneskene, men jeg ville aldri skrevet det til dem i en kommentar, det gjør man jo kun for å såre vedkomne. Tenkt at så mange vil såre deg, en jente de ikke en gang kjenner!
   Jeg syntes i hvertfall du er utrolig pen, og synger veldig bra 🙂 Håper det kommer flere sanger! 😀

  9. En ting æ aldri har forstått mæ på så e det mennesker. At dem virkelig sitt hjemme og skriv masse drit til dæ.. Koffer gjør dem det? Føle dem virkelig sæ bra etterpå? Æ blir faktisk lei mæ av at dem gidd å bruke tid på å skive så mye drit, e virkelig patetisk og egentlig veldig synd i dem fordi dokker har virkelig ikke nokka bedre å gjøre i hverdagene. Om den personen som skriv så mye drit til dæ hadde fått det sjøl så hadde de ikke takla det! dem som skriv alt av den driten vises bare kor svak dem virkelig e. At DU takle det så bra e faktisk døds kult! Vise kor sterk du e og det e nokka vi alle jente treng å se. Du lar dæ ikke knekke og du vise oss at uansett ka folk sir så e det bare å ha bein i nesa! Æ synes du e rå kul som tør å være dæ sjøl, du gjør det du vil og du kler dæ sånn som du vil! Det e nesten trist at ingen e sånn, så helt ærlig vi treng virkelig flere sånn som dæ!

  10. Jeg vil bare si at jeg syns det er helt sykt hvordan folk kan oppføre seg. Jeg har alltid tenkt at de som slenger dritt og mobber på nett er 14 og under. At en mor også kan oppføre seg sånn er helt sinnsykt. Har ikke ord. Vi er alle mennesker. Kan vi ikke heller gjøre det vi kan for at de rundt oss har det bra?
   Jeg syns du virker som en utrolig sterk jente Sophie Elise! Det at du gjør det du selv vil og ikke hører på alt det dritter du får slengt i trynet det syns eg er helt utrolig. Alle har noe å lære her. Jeg tror verden hadde vært en mye bedre plass hvis alle hadde vært mer lik deg.
   Stå på Sophie Elise!😊

  11. Bra!du sier akuratt hva du mener og det liker jeg! Og foresten det er ikke bare du som bryr deg om de ‘jævla påskeggene’ jeg også!

  12. Herregud, du får så mye ufortjent pepper… Merker jeg blir forbanna over hva folk skriver om deg, spesielt etter det med påskeeggene. Det at du sa ifra er jo kjempe bra, hvorfor gidder folk å peke på alt du har gjort galt når du gjør noe bra? Nei., jeg blir rett og slett bare oppgitt over mennesker av og til.

  13. Du er moorsom! men jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk har hjerte til å skrive slike kommentarer til deg, eller til hvem som helst for den saks skyld.. håper bare du ikke tar det til deg! jeg synes du er en flink blogger:))

  14. Så utrolig fint bilde av deg! 🙂
   Fast leser av bloggen din, men for dårlig til å kommentere, dessverre.
   Men liker deg som den personen jeg “blir kjent med” gjennom bloggen. Stå på! ikke heng deg opp i nedlatende kommentarer, du fortjener bedre.
   Sender en klem til deg 🙂

  15. Hei. Ville bare si at du e rå. Digger at du e så rett fram og tørr være deg selv og stå for alt du gjør og har gjort. Stå på. Du fortjener alt som kommer din vei av positivitet og muligheter 🙂 klem fra bergen

  16. Hahaha YOU FUCKING GO GIRL! Har så mye jeg vil si til sånne mennesker at jeg ikke aner hvor jeg skal starte. Kan med sikkerhet si at jeg føler meg utrygg i denne verden pga mennesker som dette. Hallo liksom, vi går forbi disse menneskene på gata, uvitende om at de er helt skrudd i barken! Synes det er så merkelig at de gjemmer seg bak “ytringsfrihet” dette er da rein mental ustabilitet. Noen som skulle tatt kurs i litt av hvert…
   Du er så mye bedre enn disse anonyme haterne Sophie! Det at du gjør alt det du gjør skal du bære med stolthet. Skjønner ikke hvorfor folk undervurderer og hater på deg. Du er jo så herlig! Du gjør så mye godt og du står for alt du gjør. Digger det ved deg! Stå på 🙂

  17. Haha wow! Æ digga dæ. Detta vza sykt artig å læse, du burde ha sånne ofte! Hahaha herregud du e gullego sophie!

  18. Det sies at vi i en alder av 20 år skal heve oss over alt mulig, men for å si det sånn så er det ikke så enkelt når man for MYE av noe som kan føles jævlig. Jeg tror uansett hvor vi gamle er så vil det føles godt å ta igjen litt, uansett hvor barnslig det virker ut som. 🙂

  19. digge deg! Herregud at folk faktisk gidd å bruk tia si på å skriv dritt -og spesielt voksne som skriv sånnt. Hadde eg vært like gammel så ho så hadde eg vært flau. Fyfader,, you go girl! Håpe du sitt å blogge likens når du e 90❤️:)

  20. jeg forstår veldig godt at man ønsker å forsvare seg mot den type kommentarer, men i mange av svarene dine mobber du jo faktisk selv. Hensikten med dette innlegget/disse innleggene er vel å illustrere hvor forferdelig folk oppfører seg på nettet, men i enkelte av tilfellene oppfører du deg jo nesten like forferdelig selv.
   All respekt for å sette folk på plass, det trengs! Men hold det saklig.

  21. YOU GO GIRL! Du er favorittbloggeren min, har fulgt deg i så mange år nå! Du er nydelig tvers gjennom, du takler de slemme kommentarene veldig bra 🙂 du er herlig!

  22. Haha elsker måten du svarer på <3 folk kan være så jævlige! Du er så fin,god og flink Sophie! Aldri tro noe annet :*

  23. Fortsett sån. Når folk ikkje greier å si ting på en saklig måte trenger ikkje du heller å gjøre det.

  24. Veldig bra innlegg, samme som det forje (del 1) stå på videre, for du kommer til å oppnå så mye (mer) Sophie 🙂

  25. HAHAHA elsker desse innleggene, ler meg ihæl! fortsett med de, det gjør virkelig dagen min. digger deg Sophie, u go gurl!

  26. Nei, bare for man har en kjent blogg skal man ikke ta imot dritt. MEN, du må nesten forvente at det skjer når du i tillegg har åpent kommentarfelt. Dessverre så finnes det folk som ikke unner andre noen verdens ting og bare må slenge med leppa. Med slike folk er folk å be for. Med andre ord, ingenting å bry seg om! (Selvom det er lettere sagt enn gjort)

  27. Er det rart om jeg, en ukjent jente, sier jeg er stolt av deg? Fulgt bloggen din i en årrekke, og måten du har vokst og blitt en kvinne med sterke meninger som faktisk betyr noe – gjør meg stolt. Hver gang noen av mine venninner eller andre snakker negativt om deg tar jeg deg under vingen min og forsvarer deg, hvorfor vet jeg ikke. Jeg kjenner deg jo ikke! Men vi har på en rar måte vokst opp sammen, vi er like gamle og gått igjennom de samme stadiene i livet. Du er råtøff!! Stå for det du tror på kjære Sophie. Du ser jo at det du sier og gjør, betyr noe. Du utretter noe! Vær stolt av deg selv. Mange jenter og gutter har noe å se opp til. Faen ta janteloven..

  28. Hahah så jævla patetisk, jeg har mange ganger hørt at “fyfaen du ligner på Sophia Elise” og jeg elsker å høre det haha for hvafaen du er så forbanna pen, og du blogger om alt fra hvor mye du bryr deg om dyr til ja påskeegg. Jeg kjenner deg jo ikke men fyfaen om jeg hadde fått spørsmål om å faktisk bli med deg ut en dag eller om jeg hadde vært venninna di hadde jeg følt meg så jævla heldig. Du er skamrå og jeg digger deg 😽 vet ikke om du engang leser denne kommentaren men å høre at jeg ligner på deg får selvtilliten min jævla mye høyere opp. Stå på du er nydelig!!

  29. Hahahaha, det er sååå morsomt å lese det her!! Noen mennesker har virkelig ingenting mellom ørene…

  30. skal jeg være helt ærlig, så har jeg aldri likt deg, men har heller aldri hatt noe imot deg! Har skjønt det å høre på hva andre mener om noen, er ikke riktig å “stole på”.. Du er en pen og smart jente, og jeg syns du er helt grei ❤️❤️

  31. hahahahahha herregud, jeg elsker deg! Dette er så latterlige morsomt å lese, elsker hvordan du bare svarer såå bra tilbake! HAHA! Dette gjorde dagen min

  32. vet du ka? æ digge dæ så sykthøyt vet du dt? æ les blogge din hvær eneste dag! æ har til og med fått ho mamma til å se på bloggerne på grunn av dæ! du e bare helt fantastisk innvendig og utvendig! håpe virkelig du ser denna kommentaren å tr den til dæ!<3

  33. jeg leser ekstremt lite blogger. Er heller ingen fast leser av din blogg. Men dette innlegget måtte jeg lese!
   Jeg blir faktisk trist på vegne av mennesker når de skriver slikt som de gjør til deg. Den mammaen trenger en reality check! Datteren hennes ser nok mer opp til henne enn til deg, så hun bør passe seg for hvordan hun snakker til andre mennesker.
   Det lille jeg kjenner til deg, ser du ut til å være ei søt jente med bein i nesa og kun gode ønsker for andre. Fortsett med ditt liv og la haterene hate- de har ikke bedre å drive med uansett!
   Beste hilsener fra Sørlandet!:)

  34. Du har rett i at det er mange som har for lett med å kommentere dritt til bloggere, men jeg syntes disse innleggene her er JÆVLIG barnslige. Er du 7 år i hodet liksom? Må du bitche tilbake som en liten fjortiss, er du ikke voksen nok til å bare heve deg over det? Hadde det heller ikke vært for dem hatersene som klikker seg innpå bloggen din hver eneste dag så hadde du ikke vært så høyt på topplisten heller. Voks opp

  35. Da jeg var ung lærte man at “hvis man ikke har noe pent å si, så kan man la være å si noe.” Skulle disse såkalte nettrollene og mobberne kunne lært seg det.
   Ja, du har kanskje fikset litt på utseende ditt, men du er søren meg helt ekte på innsiden – og det er faktisk det viktigste! Hadde jeg hatt barn hadde jeg latt de ha deg som forbilde any day!
   Keep up the good work Sophie Elise!

  36. Du virker faktisk som en ganske smart, glad å kjempe pen jente!<3 synest at d er trist at folk skal komme med stygge kmt osv... Noen gjør d bare for oppmerksomhet andre pga de er misunnelige! Å kmt tilbake til de som har kmt dritt er egentlig ganske bra for da skjønner de som har kmt at de faktisk er med på å mobbe noen, og d er ikke greit!! Skjønner ikke hvorfor de blir sure når du svarer dem, pga de har jo lagt opp til det selv... Jeg mener hvertfall at du er en super jente, STÅ PÅ!!❤️

  37. Likte svaret ditt på den siste:D men kjenner jeg bli sykt provosert da voksne personer tyr til mobbing på den måten! Det er rett og slett helt latterlig og utrolig umodent:s blir helt sjokkert av hva jeg leser!! Men du er bare god, ikke ta det til deg, stå på<3

  38. Så bra innlegg og bra svar til de kommentarene. Du fortjener ikke drittslenging. Du er deg selv og tör og stå imot og det står det repsekt av deg. Ser vireklig opp til deg. Du er strek <3

  39. Jeg forstår absolutt hvorfor du gjør dette, men jeg fikk en idé når jeg leste takken til lesere som skriver pent! Take it for leave it! MEN.. hvorfor ikke gjøre dette hvor du fremhever og svarer med samme mynt til de negative kommentarene, også kontra (i et annet innlegg) dra frem de kommentarene som virkelig utmerket seg positivt for din del og som gjor et inntrykk, og skrive svar til de!

  40. Hei du! Jeg har slitet litt i det siste, og lurer på om du har noen gode råd… Vi er en gjeng med venner, og jeg har hatt det morsomt med de mange ganger, men i det siste har de begynt å være ekskluderende mot meg og ignorerer meg helt. Jeg vet at en venninne av meg har baksnakket meg og fortalt de andre om at hun er så lei av meg og ikke orker meg lenger, og prøvd å få de andre til å synes det samme. Det er vondt å vite at dine egne venner baksnakker deg på den måten og ikke vil inkludere deg i det sosiale. Her om dagen for eksempel, inviterte en felles kompis mange av vennene mine på fest. Han har alltid invitert meg også, men nå har en av de falske venninnene mine altså snakket om hvor lei hun og flere er av meg, slik at han nå ikke ville invitere meg fordi han ikke ville at disse jentene skulle bli sure. Det som er så innmari dårlig gjort er at når jeg prøver å snakke med henne og spørre om det er noe jeg har gjort mot henne eller noen andre, sier hun at hun ikke vet hva jeg snakker om, og alt er greit mellom oss. Og det verste? Vi går i 2. klasse på videregående. Burde ikke vi være mer modne enn dette?

  41. Helt utrolig hva folk kan finne på å kommentere på nettet! Blir helt sjokkert. Skjønner ikke hva folk får ut av det heller. Og når folk sier at du ser annerledes ut på bilder og film, så blir jeg så sykt irritert. ALLE ser annerledes ut på bilde, film, og i virkeligheten. Jeg kan se et bilde av meg selv tatt i en spesiell vinkel og tenke “Herregud, ser jeg sånn ut?”. Og de bildene Sophie velger å legge ut på bloggen sin, er jo selvfølgelig bilder hun synes er fine, fra vinkler hun vet at hun ser best ut i. Regner med at de fleste som har profilbilde på facebook, eller selfies på instagram, legger ut bilder de selv synes de ser bra ut på?
   Jeg har lagt merke til at voksne folk har begynt å slenge myyyye mer dritt på nett nå enn tidligere. Vi snakker om at skolene må gjøre noe med mobbing, men kanskje egentlig problemet ligger i hjemmet? Når foreldre kan finne på å mobbe ei 20 år gammel jente på nettet, så kan man ikke forvente at barna blir noe annerledes. Det er kvalmt, og virkelig helt forkastelig hvor dårlig forbilde voksne mennesker er i kommentarfeltet. Det er ikke rart det er mye mobbing blant barn, når de vokser opp med dømmende foreldre.
   Til dere som kommenterer uhyggelig komentarer til Sophie:
   – Hvis bloggen provoserer deg: SLUTT Å LES DEN!
   – Hvis du synes sangen hennes er dårlig: SLUTT Å HØR PÅ DEN!
   – Hvis du synes hun er “stygg” på TV: SLUTT Å SE PÅ HENNE PÅ TV!
   Og voks opp, ta vare på hverandre! Du vet aldri hvem som ser på deg som et forbilde og kommer til å kopiere alt du gjør. Så slutt å vær feige, drittsekker bak tastaturet!

  42. Det jeg synes er forkastelig å tenke på er at min sønn skal vokse opp med barn som har foreldre som mobber jenter i 20-årsalderen. Herlighet for en verden han skal vokse opp i. Så og si alle er i mot mobbing, til og med de bitre voksene damene som siger bak “anonym” å kommenterer dritt. Snakk om dobbel moral!
   Jeg har fulgt bloggen din lenge, Sophie Else. Kan med hånden på hjerte si at jeg synes det er trist at vi lever i en verden hvor vi må operere oss for å føle oss vakre. Men så lenge det gjør oss fornøyd med utseende, så er det jo bare bra vi har den muligheten!
   Jeg er noen år eldre enn deg, men i nesten hver eneste innlegg du skrevet blir jeg så utrolig fascinert over personen du er. Du ser så ekstremt babe ut, i tillegg til å ha det hjerte, humoren og meningene du har, så er du ei enestående jente. Jeg kan nok tenke meg at en positiv kommentar ikke kan veie opp for alle de stygge, men aldri glem hvor enestående du er, hvor mye bra du gjør for mennesker og dyr. Aldri la noen ta fra deg det pga misunnelse!
   Du er mer enn bra nok!

  43. Du er helt fantastisk og fortjener ikke denne dritten. Du skriver helt jævlig bra og er bare sååå nydelig både på utsiden og innsiden. Du kan få til hva som helst her i livet og aldri la noen tråkke deg ned. De er bare sjalu og har hjerne på størrelse med en valnøtt. Heller ikke la noen ødelegge forholdet mellom deg og Robin for dere er så nydelige sammen og kan få til hva som helst<3

  44. Du er så morsom! Og det viktigste er faktisk å være en bra person, og det er du, som flere også sier her lenger opp 🙂 Stå på! Bare vær deg selv.
   Til de som synes sånne innlegg som dette er barnslig, og at hun bør heve seg over slike kommentarer: Det er faktisk helt OK å slå ut håret litt noen ganger, hvis dere skjønner? Bare gi litt f. Dette er jo faktisk bare morsomt, mener jeg, da. Ikke vær så selvhøytidelige, liksom.
   God påske alle sammen!

  45. Leser noen kommentarer nå bare å jeg blir flau over menneskeheten til tider , Okei, så liker ikke de hva du skriver om, hva di bruker penger på, hvordan utseende du har å hvordan du synger, men hvorfor i helvete bruker de tiden sin på å skrive kommentarer her, lese bloggen din, se på bilder av deg , høre på musikken din, da er det jo de sitt problem ! Så skjønner ikke hva folk syter over , å om de hadde sett så bruker du jo pengene dine fornuftig å, å hva er det vell å bruke litt penger på turer, utseende og litt ufornuftige ting ? Du er 20, du skal faen ikke bruke pengene du tjener nå på kunn fornuft.. Å at du har store pupper, hadde jeg hatt penger så hadde jeg å tatt det , å restylan skal jeg ta selv, så ingenting i mot at du gjør det 🙂 syntes noen mennesker burde gå i seg selv før de kommenterer 🙂 værtfall foreldre som kommenterer :-p liker bloggen din jeg, stå på å drit i de som virkelig driter seg ut 🙂

  46. jeg får en ekstremt trang til å stå opp for deg. Du er en helt vanlig og normal jente som alle andre (misforstå meg rett). Det oser av sjalusi i alle disse negative kommentarene. Kan selv si at jeg skulle gjerne sett ut som deg, men sånn er det ikke. Du fortjener bare de gode kommentarene for du er en vakker, oppegående og intelligent jente og det vet jeg at er flere som syntes. Ønsker deg en god kveld 🙂

  47. HAHAHAHAHA! selv om man leser et ironisk innlegg om hvordan det er og få slike kommentarer, klarer folk ennå ikke forstå at dette er IRONI. de klikker jo faen meg i vinkel. jeg mener dette er et flott innlegg som setter fokus på hvordan det er med disse utrolige teite og ikke minst slemme kommentarene. jeg lettet på smilebåndet flere ganger. må bare innse at når en person får mye oppmerksomhet og er fornøyd med seg selv, blir 10 000 andre kjempe sjalu og må umiddelbart føle seg bedre – VED Å DYTTE ANDRE MENNESKER NED. Det er faktisk akkurat DET som er BARNSLIG.
   Jeg liker deg kjempe godt Sophie! Og grunnen til at jeg liker deg spesielt godt, er at du står på ditt uansett hva det gjelder. alt fra utseende til politiske saker. STÅ PÅ!

  48. Hei sophie! Jeg kan ikke sette meg inn i din situasjon en gang, men herfra føler jeg veldig med deg. Det er helt utrolig at folk skal snakke ned andre mennesker, hva er liksom vitsen?
   Det har skjedd mye i livet mitt i det siste som bare får meg til å tenke at: fyfaen folk kan være onde. Det finnes mennesker som sliter, som opplever noe forferdelig, personer som ikke har det noe bra, så har du noen personer som ødelegger alt for disse menneskene, noen som rakker ned på andre bare for å rakke ned. Det er så leit at folk kan gå så langt som det, jeg håper virkelig de en dag forstår at det ikke er vits i å bruke tid på å skyve andre ned i grøfta.
   Ville med dette bare si at jeg skjønner hva du mener og jeg håper virkelig dette gir seg snart. Jeg ønsker deg lykle til, du er tross alt veldig sterk som opplever dette, du får faen meg slike kommentarer hver eneste dag. Det er tragisk av de som gjør det, men bare vær stolt av deg selv! Back up deg selv, også må du vite at du har tusenvis av andre som er her for deg også! Tenk, du er litt heldig også 😉
   Er fast leser av bloggen din og bare stå på! Stå på for dyrs rettigheter, kampen mot Freia påskeegg, stå på for deg selv!

  49. Det er trist å se folk spre så mye hat og kvalme, og da spesielt mødre, om de ikke klarer å formidle til ungen sin at de skal ta sine egne valg, leve sitt eget liv, og forstå at folk her i verden er forskjellig og at dette er helt normalt – og det må man Respektere.
   Nei, som en blogger – eller hvem enn man er – så skal man ikke godta slike respektløse kommentarer bare fordi man er en offentlig person. Det er opp til hver enkelt å gå inn i seg selv og finne ut om man har lyst å spre hat til andre mennesker. Jeg synes synd på alle som har nødt til å hevde seg med hatefulle kommentarer, og spesielt for de som ikke skjønner at de driver med mobbing.
   Du er helt rå som er deg selv Sophie!

  50. Morsomt at folk gidder og bruke tid på og kommentere dritt på bloggen din pgr de ikke liker deg haha. Hvis dere ikke liker bloggen din og hvordan du blogger så la være å gå inn på bloggen hennes da, gaaaaaad. Folka må tydeligvis ha et kjedelig liv og slite meg seg selv når de sitter og skriver anonyme kommentarer for å hakker ned på andre mennesker. Syntes du skriver bra og virker som en søt jente 🙂

  51. Beste måten med å heve seg på, er å heller skrive om nettmobbing og kome med innspel på den biten, trur desverre ikkje du kjem så langt med sånne innlegg der du berre svarar frekt tilbake.. det kan faktisk gje de litt blod på tann – men uansett så er det flott du tar igjen, men du, hugs likevel på alle de positive og konstruktive kommentarene, dei er det fleire av enn mobbere 😉 Så hev deg over det, og skriv eit innlegg om nettmobbing, og legg ved alle dei positive kommenteranae. Stå på kjære deg!

  52. Hei! Jeg har noe jeg vil si til deg. For en stund siden var jeg veldig opptatt av å være “kul”. det vil si ikke være oppatt av å se perfekt ut, ikke bry meg om hva andre syns om meg og spesielt se ned på jenter som deg. (med jenter som deg mener jeg utseendet ditt)
   jeg er bare 16, så selvfølgelig måtte denne perioden komme i livet mitt nå også, og først nå ser jeg hvor dum jeg var. Du er så sinnsykt vakker! Jeg ville aldri selv ha gått med de klærne, sminken og puppene du går med, men du er en jente som passer det, og dessuten elsker jeg måten du engasjerer deg i ting. Jeg skulle ønske jeg var mer som deg, og ikke en som trodde det var kult å ikke være penest.
   Det som er kult er å være vennlig mot andre på alle måter, og se rett og galt for hva det virkelig er.

  53. Synst det er bra du står i mot nettmobbing! Skjønner meg ikkje på folk som skriver slike ting. Stå på Sophie! Alle mennesker er forskjellige, men like mye verdt!<3

  54. Kjære vakre deg,mennesker vil alltid rakke ned på andre som har et liv de ønsker seg. Særlig når de kan være anonyme. Ingen fortjener slike kommentarer! Du er modig!

  55. nå må du ta deg sammen frøken.
   jeg mener ikke at du ikke har lov til å være sårbar og reagere. men du burde ikke høre på de frekke kommentarene. jeg er rimelig sikker på at de fleste kommentarene er fra småjenter på 10-14 år som enten er sjalu eller som ikke har utviklet et filter som kan stoppe dem fra å si slemme ting.
   du burde ikke lese kommentarene dine nå hvis du er så sårbar i denne perioden. med tanke på tablettene og, i tillegg er du nok litt trist og deppa pga mitt dansecrew er over. og det er jo helt forventet. jeg merker jeg blir sånn hvis jeg har vært på ferie, hyttetur, hva som helst. og kommer inn igjen i hverdagen, så blir det tungt, og kjedelig.
   ikke les kommentarene på bloggen hvis det går sånn innpå deg. vil ikke at du skal sykemelde deg..

  56. Stå på Sophie! Du er vakker som du er! Blogg.no er ingen ting uten deg! De menneskene som hakker ned på deg, glem de og fokuser heller på de fantastiske kommentarene dine. Det er jo uendelig av dem! Såå.. Du er GOLL Sophie!! 😀

  57. Bra at du får ut all frustrasjon over negative kommentarer. Beundrer deg for at du har “gutsa” til å ta igjen litt på folk som lever for å hate. Bare stå på videre, digger den nye sangen din forresten! ❤️❤️

  58. Fatter ikke at det finnes så mange mennesker som kan slenge så stygge kommentarer til folk de ikke kjenner persoling. 🙁
   You go girl! <3

  59. digger responsen din Sophie!
   Jeg kjenner jeg blir skikkelig oppgitt når folk absolutt må gå rundt og slenge dritt og stygge kommentarer om Sophie Elise. Om hvor “falsk, og overfladisk” den jenta er.. bladibla! Hadde dere bare satt dere ordentlig inn i denne fantastiske jentas blogg, hadde dere innsett at Sophie er rå, og har et utrolig bra synspunkt på enkelte ting. Dere som har fulgt Sophie og bloggen hennes i lang tid, vet at hun er en jente som engasjerer seg i så mye bra, og har en super personlighet, og herlig utstråling!
   Du er så bra, sophie Elise! Du motiverer og inspirerer på såå mange måter:) Ikke la deg knekke av mennesker som hater på deg, uten gode grunner. Stå på!

  60. ikke rart at Psykologer blir stein rike når det finnes så mye syke mennesker som må snakke nedsettende om andre å til å med voksende personer skriver så mye tull ta deg bolle du som har en datter på 12 år.la folk gjøre hva dem vil med live sitt å kroppen sin…

  61. Hei Sophie!
   De fleste Mennesker i dag har mistet sjelen sin ovenfor ego. Noe som er trist for dem det jeller. Du er sterk som fortsatt orker og blogge.
   Vil gjerne anbefale et kosttilskudd,som jeg selv går på. Grunnet jeg bil anbefale det er for jeg vil spre viktig informasjon. Og mener kosttilskuddet kan forandre live ditt på det gode. Dette kosttilskuddet inehåller flere ‘sukker stoffer’ (ikke sukker som påvirker insulinen,heller ikke det usunne)som cellene våre er programmert til og trenge. Men de fins kun e veldig lite økologisk mat. Legemiddel industrien vil helst få Ambortose ulovlig,da det hjelper på kreft,deprisjon,leddgikt,angst osv. Og det kan staten tape penger på. Jeg har selv deprisjon og angst osv. Men går nå på ambortose og føler jeg virkelig får kjenne på hva livet er. Anbefaler deg til og prøve det. Jeg liker at andre har det bra 🙂
   Ha en fin kveld videre pena .

  62. eg må seia ein ting. stå får det du står på 🙂 drit i kva andre har å si. din blogg , dine meninger 😀

  63. Synes det er kult at du gjør dette, men hvorfor skal du tøffe deg på svarene? Svara med ironien er ikke morsom en gang fordi det blir for mye… Hadde vært mye mer morsomt om du kom med ordentlig svar og faktisk får dem til å virke som de dumme i denne situasjonen

  64. Isteden for å svare dem burde du bare legge ut ukens hatere lissom, hvor du da viser kommentaren MED ip adresse, tror det ville ha fått folk til å være litt snillere , for ikke å snakke om at du ville ha virket som den voksene, for måten du tar dette opp på var kun kult når man gikk på ungdomsskolen

  65. Du e fantastisk nydelig både på utsia og innsia, sjøl om at æ ikke kjenn dæ så e du virkelig et forbilde! Elska bloggen din og måten du blogga på, alt går ikke bare i reklame som på di fleste andre bloggan! Missunna livet ditt en god del, at du e 20 år men har allerede kjøpt ei leilighet og hold på å planlegg nr to vis bare kor langt du har kommet i livet! Kontroll på økonomien virka det og som du har og æ håpa æ har kommet like langt da æ blir 20 år! Lots of love💋

  66. You tell’em grl! Folk e helt fjott å skrive sånne ting. Sykt sjokkerende at foreldre daglig mobber bloggere på nett! Skammelig!

  67. Endelig Sophie!! gi alle de misunnelige jentan dær ute en skikkelig på trynet! fatta ikke at noen menneska dedikera livet sitt til å kommenter andre, hæv dæ over det! du e vakker akkurat som du e å ser ut til å ha et fantastisk hjerte, stå på Sophie å gi faen i nekan dær ute😄

  68. Synes det er lavmål av folk å kommentere slike ting, men måten du svarer de på gjør deg ingenting bedre enn de, og gjør deg til en mobber selv. Synes dette blir for dumt.

  69. hahaha folk kan være så tåpelige. takk gud for at det finnes folk som meg og deg som skjønner hvordan man skal oppføre seg.
   stå på videre du, jeg har no iallefall lest bloggen din i mange år, og ikke har jeg noe negativt å si om den heller, for hadde jeg hatt det hadde jeg nokk sluttet å lese den for lenge siden. Det burde de som ikke liker bloggen din også gjøre, men det er visst ikke så enkelt.

  70. Jeg har valgt å synes synd på de stakkars menneskene som har så lite kjærlighet i livet sitt at de velger å spy selvhatet sitt overalt. De trenger en klem, et smil og en hånd å holde i. Eller bare en bitch-slap og en reality-check. Uansett trenger ikke du å bry deg om dem i det hele tatt.

  71. Digger deg Sophie, men istedet for å dele de stygge kommentarene, burde du legge større merke til alle de fantastiske kommentarene vi skriver til deg hver dag <3

  72. hahahah, som jeg elsker disse innleggene!! Takk Gud for at alle ikke er like, dårlig og kjedelig verden hadde vært da! Kjør påå

  73. Jeg skjønner ikke at noen kan være så slemme å kommentere sånn dritt om deg og bloggen, til og med voksne. Så klart så finnes det jo yttrinsfrihet her i verden, men det finnes også følelser. GREIT, dere liker kanskje ikke bloggen eller sophie, men betyr det at dere er nødt til å kommentere så mye stygt om Sophie. Jeg vedder på at ingen av dere ville ha likt å få så mange stygge kommentarer. Og hvis dere ikke liker hun, hvorfor leser dere bloggen hennes da. Når man har en så berømt blogg så må jo man tåle litt stygge kommentarer, men det finns faktisk en grense og tenk hvor lei seg hun blir. Sophie har en fantastisk blogg som jeg leser hver dag, og hun er en fantastisk jente. Jeg fikk en klump i halsen når jeg leste alle kommentaren, men vit at bloggen din eier og mange er glad i deg. Fortsett sånn!!
   PS: helt vannvitige gode svar, der viste du dem, og jeg bare elsker den nye sangen din. Hører på den hver dag!<3

  74. HAHAHH!! Digger måten du takler alt dette på.. folk må jo skjønne at du bare er et vanlig menneske og du fortjener like mye dritt som alle andre, selvom du har en stor blogg. <3 stå på! Elsker bloggen din!

  75. Merkelig hvor mye rart folk finner på å skrive.. Kor dem får alt fra?😂 Men jævlig bra svart!😂

  76. Herregud! Er det mulig å være mer blåst? Jeg kjenner det bobler inni meg når jeg leser hva folk skriver til deg! Det er jo så ufattelig dumt. Ser de ikke selv hvor jævlig dum de høres ut?
   Jeg syns uansett hva de her idiotene sier at du er en fantastisk, herlig og vakker person! Ikke gi deg! Ser opp til jenter som deg!

  77. hahah digger slike innlegg og måten du svarer på! folk skriver bare slike ting fordi de er så grå av mesunnelse.. skjønner godt de mesunner deg, alt du har oppnådd, det flotte utseende ditt og ikke minst så virker du så en fantastisk snill og god jente, men det er selvsagt innen grunn til å skrive slik fordeom.. men prøv heller å ta til deg alt det positive du får, noe som jeg ser det er mye av, for det er det som betyr noe! vil også si at den nye sangen din er lagt til i spillelisten og hører på den hver dag, for en utrolig bra sang og kjenner meg godt igjen i teksten! du er sååå flink!:D

  78. Hahah må le av alle de tragiske kommentarene folk kommer med! Det er jo ingen som tvinger de til å lese heller! Folk har virkelig ikke et liv når de er nødt til å skrive stygge kommentarer til andre og de tør ikke engang vise hvem de er. Digger bloggen din og den nye sangen 🙂

  79. Jeg synes faktis dette innlegget er genialt! jeg tenker på unge gutter og jenter som får dritt selngt etter seg. De som kansje ikke helt vet hvordan de skal takle eller svare på dritt fra dritthuer, nå kan dem jo faktisk få se hvordan man kan møte dritten. Det er første gang jeg kommenterer på denne bloggen, men jeg har fulgt Sophie Elise lenge! for en utrolig hærlig og vakker person ho er!
   dere som reagerer på måten Shopie svarer mamman til 12 åring på, synes dere ikke at det er merkelig at hun fortsetter å la barnet få følge med på denne bloggen?
   denne mammaen kan neppe være et godt forblide selv..
   til andre dritthuer som aldri har noe positivt å si, dere ble aldri tvunget til å leset bloggen hennes. det var ikke sånn at hun bokstavlig talt tvang deg til å ni lese bloggen!

  80. Digger disse innleggene, og jeg synes du er pen både på innsiden og utsiden! Men synes alikevel at du ikke burde trekke menneskene bak de stygge anonyme kommentarene ned. Selfølgelig kan du svare på de som du vil. Men synes ikke det er så mye bedre å si at det er mest sansyneligvis er en stygg, upopulær dritt bak kommentaren! Du svarer utrolig bra på de fleste kommentarene, men tror alikevel du blir litt revet med når du skriver. Denne kommentaren er ikke ment frekt i det hele tatt (litt ironisk siden innlegge heter: ikke for å være frekk) men mener bare at det er synd på de som skriver disse kommentarene, fordi man kan nesten ikke synke lavere enn å skrive enn stygg anonym kommentar. Du er uansett 1000 ganger sterkere og bedre enn de som skriver anonyme stygge kommentarer! Digger deg!

  81. Det er bare å gi opp kampen om å bekjempe low-lifers. De er overalt, og det verste av alt: de formerer seg. Jeg tror ikke folk innser hvor utrolig “oppegående” du faktisk er. Kanskje på grunn av måten du før har fremstilt deg på, men det er jo bare gøy at man kan vise forskjellige sider av seg selv. My point being: det er ingen mennesker der ute i dette vakre fedrelandet som har det genuint bra med seg selv som gidder å sitte her og kommentere dritt til deg. 🙂 You go giirl!

  82. Nå blir jeg irritert på ordentlig.
   For det første synger du fint, og sangen er dritrå.
   For det andre liker ikke alle gutter jenter med “naturlige former” ( Som i dagens samfunn faktisk betyr overvektige) Noen liker jenter med litt ekstra, noen liker litt mindre. Noen liker store pupper, andre små. Noen liker silikon, andre kan ikke fordra det. Akkurat som at noen liker små rumper og andre kan ikke fordra dem heller. Vi setter gutta i bås, og dette går utover jentene. Syke greier.
   For det tredje hadde jeg blitt mer stolt av en rosablogger som prøver å gjøre noe med verden enn min egen mor, hvis hun hadde skrevet den kommentaren der. Mobbing er ut. Det er ikke kult å late som man hater folk lenger.

  83. hahahah jeg døøør! Alle kommentarene du får har jo faktisk ett poeng! Lillesøsteren min tørr ikke å sove alene etter hun såg bilde du lå ut på
   Instagram, hun begynte å grine og sa hun var redd at når hun blir voksen så blir hun ligge stygg som deg.. Uansett hvor mange operasjoner du tar vil det ikke hjelpe, du har fin kropp men ansikte ditt burde ikke bli vist i offentlighet.

  84. Haha så sinnsykt bra svart! Bare se forbi de fæle kommentarene, du er vakker uansett hva de sjalue jævlene sier! Det viktigste er at du har det bra med deg selv og livet ditt, selvom du er en blogger så fortjener du det beste, og du fortjener et liv som du er fornøyd med! Stå på Sophie! ❤️

  85. herregud!!😳 jeg blir litt flau av på vegne av de som har sendt inn de meldingene! Stå på Sofie!! Drit i de teite folka!! Det er ditt liv, du bestemmer!!👌

  86. Forstår ikkje at folk får seg til å skrive sånne ting. Skjønnar meg ikkje på dei som kallar deg og bloggen overfladisk. Blei faktisk vegetarianer rett etter deg, og du har åpna augene mine for mangen andre ting. Syns du er ein stor inspirasjon og eit veldig godt forbilde. Har fulgt bloggen din sidan du var seksten og du er absolutt min favoritt bloggar. Digga deg, du virka som ein utrulig reflektert og smart person med eit stort hjerte. Alle som kommentera stygt burde ta eit skritt tilbake og sjå på seg sjølv, spørre seg sjølv korleis dei har hjerte til å gå inn for å såre andre. Du er kjempe fin, elska begge sangane dine oog du og Robin er kjempe søte ilag, haha 😀 stå på, trur veldig mangen er misunnelig fordi du gjer det veldig bra på å rett og slett verd deg sjølv.

  87. Bra at du går fram å sei at du ikkje tåle hatet, akkurat som alle andre hadde gjort:) folk e berre sjalu! Du e sjuukt fin å du he bra sjøltillit! D e nokkå du må ta ma d vidare! For du e ein super person som tek imot hatet på ein kjemoe bra måte! Stå på vidare ma bloggen! 😊

  88. Hei hei. Kom tilfeldigvis over denne bloggen! Det er bra og stå opp for seg selv. Fælt at folk er smålige og skriver slike ting til deg, men din respons og dine svar gjør ikke din side sterkere. Slenge dritt tilbake gjør jo at du havner på samme sted som “dem” som var problemet ditt til og begynne med?! Gjør hva du vil og vær den du vil være, om folk ikke respekterer det er det ikke vært en tanke! Alt jeg ber om er at du som en offentlig person kanskje hever deg over småligheter og heller møter slikt med respekt og ydmykhet?

  89. Hahaha, du er best!
   Ønsker at du skriver et innlegg om spraytan pleaaase?? Hvordan det foregåår og hva man må gjøre etterpå for at det skal holde, hvordan det er m trening osv, hadde blitt så glad 🙂

  90. Du er sykt pen og skjønner ikke hvordan folk har hjertet til å skrive slike ting. Sitter her å ler meg i hjel når jeg leser dette. Alt folk skriver, også er du så god til å skrive tilbake. Det er så morsomt. Men syns helt klart at man burde tenke over hva man skriver før man skriver det. Men de som skriver sånn lager jo bare underholdning for oss andre.
   Du er mitt største forbilde og jeg digger deg. Alt du har gjort for meg. Hadde blitt kjempe glad hvis du kunne lage en video snart. Helst om clips (sånn man fester i håret) og si hvordan man bruker det, skaffer det osv…har så lyst til å begynne å bruke det. Trenger man en bestemt hårbørste til clips?

  91. Åh, ENDELILG! Amen til det her, rett og slett!! Jeg synes du har ALL rett til å forsvare deg selv til disse negative kommentarene. Bare fordi du er blogger, så skal ikke du få lov til å ikke svare på negative kommentarer. Og det med for eksempel at ei mor skriver noe slikt, la oss nå si det er ei mor, kan godt være en annen person, men ja. At ei mor skal kunne bruke et slikt språk mot en blogger, ja mer eller mindre mot ei jente, en yngre jente. Hvorfor er det din feil at hennes 12 årige datter leser din blogg? Hvorfor er det ditt ansvar og vise “ansvarlighet” ovenfor denne ukjente jenta, som du ikke kan vite om hun leser bloggen eller ei. Ja, det er mye mulig yngre jenter er inne på bloggen din for å lese, MEN poenget er at du har ikke selv valgt å bli et forbildet, du har ikke fått den muligheten til å velge selv. Så det at du blir sett på som et forbildet, er ikke ditt valg og ikke ditt ansvar.

  92. Jeg har vært stor fan av bloggen din i lengre tid, men slike innlegg er noe jeg ikke syntes noe spesielt om. Har begynt å like bloggen din mindre og mindre i det siste på grunn av disse innleggene. Hvis du ønsker å framstå som en snill jente så er ikke dette måten å vise det på, det viser bare det omvente

  93. Hva er poenget med å slenge dritt når du er så jævlig redd at du gjemmer deg bak anonym? Det er så latterlig patetisk at jeg tror jeg får anfall! Og kjerringer på 40++ som sitter å slenger dritt på nett?! Hva faen! Da er du et jævlig bra forbilde føler jeg, og det værste er at middelaldrene kjerringer med lite liv sitter å kaller unge jenter stygge av ren sjalusi! Men hadde ungene deres gjort noe sånt haddr de vel fått høre det eller?
   PS: Sophie tvinger deg ikke til å: lese bloggen hennes, se videone hennes eller høre sangene hennes! Liker du det ikke klikk deg ut! Er det så jævlig vanskelig?! Hun sitter jo ikke med en jævla pistol mot hodet ditt og sier at “du må se videone mine og høre sangene mine og du må ihvertfall lese bloggen min!!” Gjør hun det? NEI! Liker du det ikke IKKE les!!!!!!! Faen ta dere anonyme nettroll som gjemmer seg bak falskt navn! Jævla pingler! Har dere ikke noe bedre å gjøre?! Som å gro hjerneceller kanskje?!
   Takk for meg! Stå på Sophie💕

  94. Fortsett sånn, Sophie! Blir flau på vegne av de som prøver å dra deg så langt ned.. Blir for dumt, spesielt når det er 30+
   Men uansett, vi heier på deg!!!

  95. utrolig hva folk kan kommentere! Du er en flott person og de som gjør det tror jeg ikke tenker over hva de faktisk gjør! Noe som de burde begynne med!!! Fortsett med å være deg selv👍 du er god😁

  96. Kjære vene! Jeg får helt vondt i magen og klump i halsen av å lese de stygge kommentarene folk skriver til deg. Klarte ikke engang lese halvparten. Det er skammelig og flaut at noen mennesker skriver sånt til andre.
   Tidligere har jeg ikke vært så begeistret for deg, fordi jeg syns du har virket overfladisk, men etter å ha sett deg litt rundt omkring i media (uten om bloggen din) har jeg fått respekt for deg. Du har et sjarmerende vesen og er ikke redd for å være deg selv. Det skal du så absolutt ha!
   Jeg unner deg alt godt, og ønsker deg lykke til videre! Stå på, du er en flott jente både utenpå og innvendig,
   Klem fra meg 🙂

  97. Hahah BRA! Hva folk får seg til å si så fort de kan være anonyme i et kommentarfelt, det er helt sykt. Selvfølgelig må du regne med litt og tåle litt når du er stor blogger og har åpne kommentarfelt, men det gjør det ikke OK å kalle det stygg og feit og guuuud vet hva. Folk må bare skjerpe seg.

  98. Hei! Ikke tenkt til å slenge dritt. Men den ene kommentaren til ei som har skrivd at gutter liker naturlige jenter. Altså min mening er at alle har hver sin smak, men måten du har svart på tolker jeg som at gutter liker helst slike jenter som ja har store pupper og ser ut som magon fox og du som har operert deg litt penere på en måte da?

  99. Utrolig bra skrevet! Bare drit i alle stygge kommentarene som kommer. Kjempe tragisk av de som slenger dritt.
   Du er ei bra, fin og nydelig jente!😃
   Stå på!!👍

  100. hei! mye rare og morsome kommentarer du får;) trist at såå mange kommenterer deg, fordi du har valgt det selv og ingen tvinger deg til dette! det verste er nok at voksene som skal være et godt forbilde begynner å kritisere deg… de vet nok ikke så mye om blogging…!! stå på videre og kos deg!

  101. Jeg er 30+ og alder har ingen betydning fo å være slem.
   Tror de som kommenterer negativt er de som har veldug dårlig selvtillit og tåler ikke å se en pen jente som er tøff nok til å utlevere seg selv.
   Du er skjønn! Stå på! <3
   Klemmer fra lubne meg som er fornøyd med seg selv og har selvtillit nok til å ikke rakke ned på andre <3

  102. Kan ikke si annet en; jeg digger deg Sophie!!!😁
   Sitter og ler , du skriver så bra. Til alle teite lesere; in you’re face 👍

  103. Utrolig bra sagt! Dagens latter for meg😂 lo og lo for dine svar eide!!!
   Forresten kan du ha en spørsmålsrunde der du svarer på dette spørsmålet– Hva syntes du om fanbrukere?

  104. Dette er faktisk ironiskt. Du svarer med en mer fjortis attitude enn noen av disse kommentarene. Helt tåpelig Sophie, trodde du skulle leke voksen

  105. Jeg fatter ikke at folk faktisk orker å bry seg om absolutt alt, også at på til ta seg tid til å være jævlig. Hvorfor?! Spesielt voksne mennesker som bare ikke klarer å akseptere at blant ca 7 milliarder mennesker, så er det INGEN av disse som er lik dem selv, på noen måter, og det er ingen av disse som noen gang kommer til å ta den tomme, verdiløse gnålinga seriøst.
   Sophie Elise, ærlig talt, jeg liker deg så godt, du er dritkul! Stå på:)

  106. Jeg blir gal! Sophie har aldri oppfordret et barn til å ta operasjoner! Dette er faktisk hennes blogg, jeg elsker virkelig å lese om det morsomme og varierte livet hennes! Digger deg!

  107. Ja folk sier mye bare for å prøve knuse deg. Så enkelt. Men ha selvtillit du. Alle fortjener å ha det 🙂 og hev hodet høyere. Når folk sier du er stygg da er det enten sjalusi eller misunnelse de har som drivkraft. Å si at noen er stygg blir det samme som mobbing. Og du kan faktisk anmelde det. Pga hva gir dem rett til å mene noe som helst om deg? Ja de trenger ikke like deg men da trenger de heller ikke lese om deg. Latterlig at mennesker ikke kan annet enn skape krig og uvennskap. Jeg er for fred og ønsker meg det hver jul men akk ei. Skjer vel sikkert aldri. Siden mange mennesker klarer ikke bare sende ut kjærlighet istedenfor hat. Men stå på og vær deg selv du 😀

  108. Faen, STÅ PÅ! Dette lyste opp dagen min!! Elsker disse innleggene. Tipper alle de VOKSNE menneskene som leste sine egne kommentarer besvart har det godt med seg selv nå ja! STÅ PÅ!! Du er FANTASTISK

  109. All respekt til deg! Etter å ha lest flere av blogginnleggene dine i det siste så har jeg fått et helt annet inntrykk en det jeg hadde tidligere. Du er en flott, reflektert og samfunnsengasjert jente. Fortsett og gjør din greie på din måte og ikke la andres hatefulle og misunnelige meninger endre deg!

  110. Håper virkelig ikke du tar noe av dette til deg, Sophie!
   Du er så utrolig vakker, smart og suksessfull! Eneste grunnen til at folk poster slik er kun av sjalusi! Patetisk.
   Fortsett som du gjør, selv om 10 jenter er drit misunnelige så har du 100 000 til som forguder deg! (Og sikkert dobbelt så mange gutter)

  111. Hei Sophie, vil bare legge igjen en hilsen og si at du e ei utrolig nydelig jente. Det må ver slitsomt og trist å motta så mye dritt fra umodne drittunger, og ikkje minst utrolig at voksne og komme her å slenge med kjeften. Du e så utrolig sterk, flink og god som klarer det presset hver eneste dag. Vet du sliter mye pga dette,men du kommer deg oppå igjen, og står på videre. Du e fantastisk 🙂 heie på deg Sophie Elise, du e et godt forbilde for mange. Klem

  112. Det at du greier å overse all den dritten som du får nesten hver eneste dag står det respekt av! Du er rett og slett fantastisk. Har ikke ord

  113. Hvordan er det å være så høy på deg selv og så forelsket i selvportrettene du tar?
   Du ligner jo ikke Sophie på de bildene du tar selv. Dette begynner å minne mer og mer om Charter-Ida, om du husker henne.

  114. de som skriver de komentarene er bare sjalu for at de ikke er deg! <3 bare forsett som du gjør fordi det er perfekt!

  115. Det er så tragisk at noen mennesker bare MÅ kommentere dritt hele tiden, det er jo helt klart at dette bare er sjalusi.. Jeg tror også at disse menneskene har gjort seg opp en mening om deg ut i fra utseende og uten å egentlig ta seg tid til å se på hva du faktisk skriver på bloggen din. Jeg syntes du er en nydelig jente, og det jeg har fått inntrykk av er at du virker som en oppegående vanlig jente som alle andre! Jeg heier på deg:-) Stå på!!

  116. Haha! Det var spikeren i kista! Du har forresten påvirket meg til å ikke kjøpe freias påskeegg! god påske! 😀

  117. Jeg kan ikkje fatte og begripe hva folk kan finne på og gjøre nå til dags! At noen kan ha hjerte til og gjøre sånnt det fatter jeg ikke!

  118. Kjære Sophie. Jeg digger deg, har alltid sett opp til deg, men disse innleggene blir for dumt. Du mobber folk og henger dem ut offentlig, som du ikke vil at fikk skal gjøre med deg! Til slutt er det DU som sitter igjen og er heksa. Stopp med dette værsåsnill, ingen fortjener det

  119. Hei Sophie!
   Er enig i alt du sier her, har bare en ting jeg vil si til deg. Du nevner flystyrten i Alpene, og at hvis du skulle skrevet hver gang noe skjedde så ville ikke du skrevet om noe annet. En flystyrt med denne konsekvensen, der 150 mennesker døde, der to babyer døde, vil jeg si er verdt og gi en liten tanke, feks på slutten av et inlegg. Jeg er rystet og oppriktig trist over denne tragedien, og jeg som er fast bloggleser hos deg, ville virkelig satt pris på feks en liten kommentar når det gjelder så store katastrofer. Jeg vet at du bryr deg, men hvis du får vise det på bloggen, så vet i hvertfall jeg at jeg ville fått et nærmere forhold til deg enn det jeg føler jeg har nå. Innerst inne, og dette er jeg sikker på, er du bare en jente akkurat som meg, som kjenner et lite stikk i hjerte og litt sorg. Vis følelsene dine, og tankene dine, så kjenner vi oss kanskje mer igjen i deg.
   Han en fin påske, Sophie❤️ Bruk den på deg, og akkurat det DU måtte ønske og gjøre.

  120. Bøyer meg virkelig i støvet for deg, Sophie! Elsket måten du svarte på. Står enorm stor respekt til deg for hvordan du takler ting på og på grunn av den fantastiske jenta du er! Nydelig på innsiden og utsiden er du:)! Som mange har nevnt tidligere er de nok bare sjalue og har sikkert veldig dårlig selvtillit eller noe de sliter med som dessverre må gå utover deg.. Keep it up, girl! Jeg heier på deg😌.

  121. Ikke sjalusi herfra, i alle fall. Jeg er vel en slags sjokkert betrakter, som ser en jente på 20 (!) legge ut bilder av seg selv – som ikke ligner henne i det hele tatt, og som har brukt tid & penger på å endre/ødelegge utseendet sitt. Og enda mer sjokkert er jeg over “fansen” som applauderer. Hver gang dere sier at hun er så pen, så sier dere egentlig at hun ikke var god nok uten alle inngrepene. Hva gjør DET med et selvbilde over tid?

  122. Nå er det vel 14. Åringer som “sikler” etter megan fox da:p og porno.. Det ser nok ALLE jenter på også. Og det er nok ikke utseendet som lokker folk til porno, men heller stemningen. Det er nok bare 1 av 10000 i pornofilmer som ser nogenlunde ok ut..

  123. Huff.. Er utrolig at voksne folk kan få seg til å skrive slikt, også lurer dem på offer ungene deres mobber.
   Jeg leser bloggen din hver dag, har en sønn på 16 og ei datter på 10år. Finnes ikke redd for at dem skal lese din blogg. Du har så mye bra du står innefor og gode verdier. Offer kan ikke folk fokusere på det?? Er da ingen som tvinger dere til å lese bloggen til Sofie Elise?? Det må jo være noe positivt som fanger interessen deres? For om ikke så er det jo bare å bla videre!? Om det er noe jeg ikke liker som jeg leser på nett, så blar jeg bare videre. Har ingen grunn til å dømme folk ut i fra det “lille” vi blir kjent med dem på en blogg!
   At dere ikke skjemmes!!!!!!
   Stå på videre og vær stolt over hvor langt du er kommet Sofie Elise 🙂 Er kun sjalusi og janteloven som slår inn!
   Klem

  124. FYYY FAEN, JEG DIGGER DEG!!!!! du er så rå 😀 fortsett med tilbakemeldinger på stygge kommentarer, det er både bra for lesere og for deg, så får du ut litt frustrasjon <3

  125. Disse innleggene er ikke barsnilige selv om mange sier det. Jeg syns det er bra st du setter de anonyme haterne litt på “plass”. Skal folk liksom få lov å skrive hate, men du skal ikke få skrive ett innlegg der du svarer for deg selv? At folk syns dette er barnslig er bare teit! Stå på, digger både deg og bloggen din:)

  126. jeg må bare si et par ting.. Jeg pleier vanligvis ikke å lese denne bloggen,for jeg regner med målgruppen er en del yngre enn meg. MEN når det er sagt er jeg rystet over hva folk får seg til å kommentere i disse innleggene. Også voksne folk.. Har det ikke vært opplysende nok i media hvor skadelig mobbing er?? Hvis dere ikke vil lese hva Sophie Elise blogger om,så LA VÆRE! Og til moren til den 12 år gamle jenta: Den 12 år gamle jenta di er kanskje for ung til å lese denne bloggen??? Det er din oppgave som mor å oppdra ungen din. Din oppgave å lære henne forskjell på rett og galt.Ikke bloggernes oppgave!!

  127. Synd det ikke går an å svare direkte på kommentaere her inne, men har iallefall en liten replikk til øverste kommentar gjort av Karianne L. Johansen;
   Nå handlet jo ikke dette innslaget på TV2 om useende i det hele tatt, eller er det jeg som har misforstått hva palmeoljesaken handler om? Regner sterkt med at ditt profilbilde på facebook ikke er prikk likt slik du ser ut i virkeligheten, Kariann? Bildene Sophie Elise har tatt for blant annet FHM ble tatt i fokus av Sophies utseende,og for å fremme det vakre ved henne.
   Når det kommer til innslaget om palmeolje hos TV2 må jeg si Sophie biter godt i fra seg og har snakketøyet på rett plass.

  128. Folk er så mongo, herregud. Er det faktisk mulig å bli så fuckings sjalu at man synker så lavt?
   Får ikke sagt nok hvor utrolig rå du er, love you <3

  129. Jeg er snart 20, det betyr ikke at jeg skal finne meg i å få stygge kommentarer. Noen ganger hjelper det ikke å heve seg over ting, en gang vil begeret renne over. Man skal ikke ha det dårlig med seg selv pga andre. Det er fantastisk at Sophie selv kan stå imot mobbing- mobbing skal ikke ties! Dette innlegget kan være en tankevekker for mange idioter. Men ser det tydeligvis fortsatt er en del trangsynte troll som sitter fast. Det skuffer, men jeg skal ikke ta andres ulykke innover meg ☺

  130. jeg forstår litt av pointe dei kommer med , du er ganske klagete og sytete forhold til mange andre bloggere og dei er like utseendefiksert som deg i tillegg
   men du kunne da tatt med noen hyggeligere spørsmål også istedenfor å vise frem at du er like bitchy som dei som skrive stygt

  131. Det er nesten som om siden du er blogger, må du være perfekt. Men det funker jo ikke sånn. Du har jo rett på å være deg selv.
   Jeg synes du virker som et fantastisk bra menneske, og litt plastik her og der forandrer ikke annet en overflaten.
   PS: Har begynt å tenke på dette med palmolje, og har til og med snakket med “påskeharen” at innholdet i påskegget mitt skal bære palmolje-fri!

  132. Haha, joda alle som velger og ikke bruke sitt fulle navn i kommentarfeltet ditt er sikker stygge tapere… nailed it der ass.
   Og du svarer ikke så veldig pent i kommentarfeltet, så fort noen ytrer en mening eller kommer med noe som ikke er “du er så kul<3" "du er forbildet mitt!" Eller "du er såå peeeen<3<3<3<3<3", så kommer du faktisk med et svar med samme undertone som du har svart med her. Det er litt flaut på dine vegne egentlig, og at du bruker det som en unskyldning at du er 20 år? Hva tror du det hjelper til? Du er faen meg voksen nå, du er ikke en 16 åring som sitter på hello kittyrommet på loftet til foreldrene dine lengere...
   Dessuten, er det ikke litt kleint at foreldrene dine har tillatt at du, som 15 åring begynte og legge ut bilder av deg selv som faktisk er mykporno? Altså, det er jo helt sykt. Det er jo ikke akkurat rart at du har endt opp som norges største mobbeoffer...

  133. Digge innlegan hær! Håpe du har hatt en fin dag sophie, se bort fra all drittslengingen og tenk på at det er flere folk dær ute som digger deg enn motsatt! Ugogirl❤️

  134. kjære deg Sophie Elise !
   Jeg er innom daglig å leser din blogg. Å det jeg får ut av det er bare posiTivt. Uansett hvor dårlig din dag er så klarer du å få satt ord på det, du finner de små positive tingene å gjør de så store i ditt liv. Du er en inspirasjon for meg, å det er en ærlig sak! Du er en vakker jente, det var du også før opperasjonene. Men det er fordi jeg føler at du har en vakker personlighet. Jeg synes det er fint å se på hvordan du forsvarer alt du står for å de fine meningene dine. Selvfølgelig finnes det ting jeg irriterer meg over, men alt det brae du skriver om veier så myye mer enn det negative! Hallo!! Du har da lov å ha en dårlig dag du som alle andre. Kjenner der at jeg er glad enkelte ikke leser min blogg, for den handler så mye om sykdommen min at de hadde nok prøvd å kaste meg ut av blogg verden!
   Sophie Elise, kan du være så snill å fortsette med det du gjør? Altså skrive om hverdagen din? For det er en inspirasjon for meg som ikke klarer å gjøre så spesielt mye i hverdagen min.
   Dine blogg innlegg er noe jeg venter på hver dag !
   Jeg sender deg en god klem – for det fortjener du ! Stå på videre!
   Fra Linn (23år) <3

  135. Har alltid synes at det er interessant med folk som ikke skriver på navn når de kommenterer. Hva er de redd for? At du skal finne de på facebook og linke kommentar og profil? Synd vi ikke har noe lignende Trolljegerne i Sverige så de som faktisk skal rakke ned på folk på nett kan bli konfrontert med dette.
   Stå på Sophie!

  136. Haha, ironien din er fantastisk! Det er så mange latterlige kommentarer. Skjønner ikke alt folk kan være så dumme..
   Sophie; du er så bra. Digger deg og digger bloggen din! Og du er nydelig akkurat som du er! Folk er bare jelly for at du er så fin!
   Og foresten så elsker jeg at folk endelig forstår at du er skikkelig smart. You go girl!

  137. Dere bloggere har en vanskelig jobb, ingen tvil om det. Ikke fordi det er tungt fysisk og lange arbeidsdager, men fordi deres arbeidsarena er fylt med nett-troll. Vi lever i en verden hvor det å være seg selv ikke lenger er bra nok, og vi er mer opptatt av hva alle andre gjør og å finne feil på alle andre at vi glemmer hva som virkelig betyr noe. Si hva du mener, gjør det du vil, og STÅ PÅ! Jeg er ikke noen fast bloggleser, men av og til titter jeg innom og jeg har medfølelse med deg, for herregud så mye dritt du må godta. Folk er misunnelige, og misunnelse er roten til alt vondt. Du er den du er, og at folk ikke kan godta det sier mer om dem enn om deg.

  138. Hvorfor blir enkelte så avsindig slemme på internett? Synes det er skikkelig killer at du publiserer de kommentarene og svarer 😉
   Ellers må jeg bare si at jeg synes du er drit kul. Er så sjukt win med disse Freia-påskeggene. Du virker som en utrolig bra dame! Og det mener jeg virkelig, unner deg alt godt og ihvertfall nå hvis du synes livet er ekstra tøft.
   Du får sikkert en million tips på hva som kan fungere og hva du bør gjøre, men mitt er at man ikke skal ”lete” så veldig etter hvem man er. Man må gjøre det man liker og trives med, og være omsorgsfull med de rundt seg også er det det som ender opp med å være den man er.
   Man er det man gjør på et hvis…Tror ikke at det ligger en ”sannhet” inni en selv.
   Inni en selv er det stort sett alltid en hel masse dritt, så at du føler deg kald betyr ikke at du ER et kaldt menneske! Tenker jeg da.
   Ønsker deg alt godt!

  139. Hei Sophie! Jeg må si at jeg aldri har tenkt så mye over deg, før nå de siste måndene. Før det tenkte jeg vel det samme som de fleste andre: ‘enda en blogger…’ Men du er ei virkelig imponerende jente, dét skal du ha! Jeg blir så glad hver gang jeg ser en ‘like’ på facebook av et av innleggene dine. For den ‘liken’ fortjener du virkelig! Stå på, fortsett med det du gjør, akkurat slik som du VIL gjøre det!
   Ingen fortjener dritt, og det gjelder deg og! Håper du får en strålende helg!

  140. Bra skrevet! Det er så mange misunnelige og slemme folk der ute. Jeg skjønner det er vanskelig å få sånne kommentarer, men de prøver bare å få seg selv til å føle seg bedre (Haha stakkars..) Stå på, du er kjempebra som du er!<3

  141. Digger deg! Selvfølgelig skal du få lov til å stå opp for deg selv og forsvare deg! Det er ikke greit å slenge dritt, selvom du er en “offentlig” person!

  142. Så lang tid tok det før du begynner å spille på kroppen din igjen ja…Gratulerer!
   Men over til noe mye viktigere. Som du sier selv så har du stor påvirkningskraft…Det ser man f.eks. med tanke på freia-saken…Kan du forsøke å ta et slag mot matindustrien generelt og da eller ? I Norge har det jo vært den ene skandalen etter den andre med dårlig mat… Oppmerksomheten har dreid seg rundt ulike typer kjøtt, men det kommer jo bare mer og mer fram at også vegetarkost ikke er noe bedre det heller .. : http://www.nrk.no/livsstil/giftig-arsen-i-barneprodukter-1.12218146
   Jeg ber deg om å bruke din påvirkningskraft til noe virkelig positivt. og vise at det her er overhodet ikke rett. Hva skal man egentlig spise til slutt om det her fortsetter ?!

  143. Kjære Sophie! Vær så snill å fortsette med å være 100% deg selv! Bedre forbilde skal man lete lenge etter. Du har fra pikerommet skapt noe, helt selv, som har flere lesere enn mange nettaviser. Du gjør som du føler for, du bryr deg om dyrevelferd, miljø og verdens fattige. Du gjør feil som alle andre, men du tør, i motsetning til alle andre, å stå for det etterpå! Du later ikke som om livet er perfekt, du innrømmer at det faktisk kan være det helt motsatte mange ganger. Du fortsetter med ditt selv om voksne mennesker direkte mobber deg, går til personangrep og kritiserer utseende ditt om du kommer med meninger de ikke er enige i- tenk så lite de har mellom ørene som ikke klarer å komme med faktiske motargumenter! Håper mine barn vil ha slike som deg som forbilder, og ikke mennesker som ikke står for noe, og som leker at livet er perfekt!

  144. Dere som kommenterer at hun er like ille og mobber dem tilbake.. Seriøst, det må være greit å si noe tilbake når man blir mobbet, og det er IKKE å mobbe. Det er uansett et godt tiltak å gjøre leserne oppmerksomme på hvor ille noen av kommentarene kan være, og å få flere av disse daglig.. Ikke rart det går inn på en! Gud, jeg synes du er skikkelig sterk Sophie. Ikke minst er dette underholdene!

  145. AMEN til slike innlegg! Jeg er helt enig med deg i alt du sier, og synest det er bra at du setter ned foten. Ingen – INGEN – fortjener å bli mobbet.

  146. Hahahah digger deg!! Endelig fikk du ut aggresjonen! Menneskene bak de kommentarene er tragiske og ensomme…

  147. Jeg har lest bloggen din i et par år nå. Jeg er noen år eldre enn deg og har hatt endel utfordringer i livet som jeg har overkommet, og syns selv jeg har blitt en bra person med god selvinnsikt.
   Kommenterer aldri på blogger, men leser din og ei til sin fast:)
   Tenkte å benytte anledningen nå til å si at jeg syns du er ei super jente.
   Du er ikke perfekt, og det er en bra ting. Ingen er jo det! Virker som at folk forventer at du skal være det? Men du prøver å gjøre gode ting, og jeg syns det er åpenbart at du har et godt hjerte:)
   Syns du har rett til å svare tilbake på stygge kommentarer.
   Men jeg håper for din del at du nå eller senere klarer å ignorere sånne kommentarer.
   Folk som skriver stygge ting har bare vonde hensikter, det er hos dem “feilen” ligger. Så gå videre med hodet hevet, og ikke gi de den oppmerksomheten de prøver å få.
   Bare “smil” tilbake. De taper om de ikke klarer å nå inn til deg!
   Ønsker deg alt det beste videre! :))

  148. Jeg tror det er lett å glemme at du er et menneske, altså. Det høres veldig rart ut, alle veit jo at du er et menneske. Men akkurat som at krig er så fjernt for oss her i Norge, fordi vi lever i fred og harmoni. Du er et bare et ansikt på en skjerm, og tekster kan ofte misforstås. Noen kan lese det du skriver på en helt annen måte enn du leser det på selv, og da kan det bli “feil”. Uten at det er det. Skjønner du hva jeg mener? Haha. Du blir liksom så “fjern” for de som skriver til deg.
   De klarer ikke tenke seg til at du er et menneske med følelser, og at de ikke kjenner deg. Noen klarer ikke huske på det i forbifarten. Okei, dette ble veldig krunglete skrevet. Jeg håper du skjønner hva jeg mener. Du er tøff som hever deg over det. You go girl!:D

  149. Bloggen din er et fantastisk kulturuttrykk som ikke bare er en innflytelsesrik persons bidrag i livsstil og skjønnhetstrender. Den er et ærlig og åpent bilde av en vanlig jentes hverdag og selvoppfattelse. Og et eksempel på hva det vil si å leve i og tolke nåtidens idealer omkring kvinnelighet, skjønnhet og utfoldelse! Det er veldig viktig at alle samfunnsgrupper synes i mediene. Jeg føler vel ikke at unge jenter som ærlig beskriver hvordan de forholder seg til verden rundt seg i tillegg skal bli påtvunget et ansvar for at deres oppfatning skal støte noen eller ha negativ/ skadelig påvirkning på sine lesere. De blogger jo om hvordan de selv forsøker å navigere seg i denne jungelen av idealer for å skape trygghet og sikkerhet i seg selv. Hvis man synes at en jente har et usunt forhold til kropp, skjønnhet eller interesser så er det jo et resultat av hvordan jenta selv er påvirket av samfunnet rundt seg. Har hun ikke et sunt selvbilde eller har “bukket under” for usunne og farlige idealer bør man kanskje bekymre seg for at hun, og alle vi andre utsettes for ekstremt press for å bli bra nok og finne ut hva “bra” i det hele tatt er, – tror nok det har noe for seg å bidra til ytterligere kritikk, nedsettende kommentarer og forvirring. Det er vanskelig nok for alle unge jenter å vite hvordan vi skal bli “bra nok” på alle arenaer fra før av om vi ikke skal bli mobbet for forsøket vi gjør på å realisere oss selv.

  150. Haha den siste fra hu moren. Ingen av de som skriver de kommentarene kjenner deg i det hele. Skriver bare dritt for og føle seg selv bedre. Digger deg Sophie 🙂

  151. håper du ser min KOMENTAR sophie elise <3 jeg er er så glad at du tok i gjen en bra HEVN ! klarer bare ike og se de sdygge omentarene du får de er så rottene.. du fortjeneter alt du er sterk! elsker deg <3

  152. JA DU ER MITT OKSYGEN *-*
   leser bloggen din vær dag, har deg som bakrunnsbilde over alt eks tlf,pc,odv..-.- og JA elsker sangen din hører den 24/7 den hjelper meg med livet… SERR ikke bry deg om de andre fordet om jeg skriver dette så vil det jo ikke hjelpe men håper du tar det intil deg og BARE kjønne at alle mesunelig på deg innerst inne liker de deg.. forde om di kaller deg det ene og det andre ..du har ingenting og tape sophie jeg er alltid på din side <3

  153. elsker alt med deg, din personelighet, smile ditt er som og se på en engel elsker deg mitt største IDOL <3

  154. Haha, synes det er bra at du sparker fra deg! Ser ingen grunn til å skåne disse patetiske haterne…Folk kan ikke ha det godt med seg selv, når de føler et behov for å skrive sånt til andre mennesker! Synes du er tøff, jeg hadde nok blitt ganske knekt om jeg bare fikk halvparten av de kommentarene du får.
   Stå på! 🙂

  155. Les mange blogger men gidder aldri å kommentere for jeg tenker at dere bak bloggene aldri får muligheten til å lese dem uansett. Jeg har lest bloggen din i flere år, og må si at du er fantastisk flink til å snakke for deg på en bra måte, og måten du sir imot for som kritisere deg pga utseende og lignende. Håpe leserene dine ser hvor mye du gjør for å tilfredstille dem, og hvor seriøst du tar denne jobben din. Synst det er så syyyykt bra hvor du engasjerer deg når det gjelder dyr og nå denne palmeoljedebatten. Er sikker på at foreldrene dine og vennene dine er kjempestolt av deg, for du kommer til å nå langt i livet og har allerede nådd kjempelangt. vil kalle deg for et multitalent. yo go girl!! 😀

  156. Vakre sophie, kjempe bra skrevet av deg 🙂 Skjønner ikke hvorfor du får så mye hat, satt å så på bloggerne tidligere idag å syns det du gjorde i Afrika er fantastisk fint 🙂 Stå på, du er et forbildet <3

  157. Jeg ville bare si at jeg er het sjokka! hvordan kan folk ha hjerte til å skrive noe sånt til en person de ikke engang kjenner! Spessielt da jeg så den kommentaren om hun som hadde en datter på 12 år! jeg banner aldri men hva faen feiler sånne mødrer som det der da? Jeg er så sikker på at hun aaldri har lest et eneste innlegg på bloggen din, hun har bare bladd gjennom og sett hvordan du ser ut, lurer på hvilke øyner hun har. Om hun hadde lest noen av innleggene dine hadde hun garantert fått et helt nytt syn på deg, for sånn som jeg har inntrykk av deg er at jeg synest du er pen og alt det der men når jeg leser innleggene dine så synest jeg bare du er enda penere! og ta det til deg! du virker som en nydelig person! Åhh så sint jeg blir på sånne mennesker som skriver stygge ting! Jeg håper virkelig du får med deg denne kommentaren for du fortjener såå mye bedre enn alle disse dritt kommentarene!!! bare du er fornøyd med deg selv er jeg fornøyd! god påske<3 klem!

  158. <3 sarkasme <3 loveit, dumme påstanda og anklagelsa fortjene et jævla dumt svar haha,. Sånn e det man får netttrollan til å klappe att, og mobbera irl forsåvidt

  159. er ikke noe superfan og er nødvendigvis ikke alltid enig med valgene dine, men jeg sitter ikke å skriver stygge kommentarer til deg fordi. Du fortjener ikke det bare fordi du er framtredende i media. Jeg har lest noen innlegg her og der og jeg respekterer deg som person og det du har å tilby verden, noe som ikke har noe med ditt utseende å gjøre. Syns det er helt sykt at voksne mennesker, av dem mange foreldre, sitter bak skjermen og rakker ned på utseendet ditt, når sikkert de fleste av dem har fortalt sine barn at det er innsiden som teller. makan til dobbeltmoral

  160. Herregud, folkens!! Blir så oppgitt over folk som slenger drit ass… Glemmer dere at det faktisk er bloggen til Sophie Elise? Som dere på EGET INITIATIV går inn å leser?? Hva så om hun “romantiserer” fiksing på kropp? Den er da hennes!? Og faan eller, la hun svare tilbake som hun gjør her. Det er faktisk ganske sjelden i forhold til hvor mange negative kommentarer hun får! Og til mammaer som er bekymret for sine 12åringer; hvor sunt er ikke et forbilde som tør å stå for sine meninger, som tør å si de høyt, som prøver å gjøre en forskjell her i verden ved å være en av få ( i forhold til flertallet) som tenker på “verdensproblemer” folk flest glemmer, som klarer seg selv i en så ung alder (mange bor faktisk hos mamma og pappa til de er langt over 20) and so on….!!!?? Er det så fælt for ditt barn, så snakk med barnet da? Hvor ligger fokuset?? For hvis fokuset til barnet ligger på samme sted som ditt burde hun få en bedre rollemodell!!
   Sorry, Sophie Elise, dette ble “til folket”.. Men til deg; stå på!! Du er dødstøff!! Hilsen en mamma på 30 🙂

  161. Synes IKKE det er ok med mobbing, verken når du eller andre gjør det!
   Men en ting jeg lurer på. Du som filosoferer så mye.. Hvordan lar du deg påvirke så sinnsykt av andre? Av media og samfunnet? (Tenker på operasjonene dine og alle injeksjonene av greier). For folk tenker ikke automatisk at noe slikt er pent. Slik er man ikke programmert i hjernen. Det blir bare puttet i hodet på enkelte..

  162. Tipper de som skriver så mye stygt har alt for mye fritid. Og jeg synes de burde ha brukt fritiden sin på noe mer fornuftig. Enn å rake ned på andre. Jeg synes du har en fin og interessan blogg. Og du er et godt forbilde selv om du har tatt en del operasjoner. Fordi det er det indre som teller. Yolo😀

  163. Jeg har så utrolig mye respekt for deg Sophie!
   Du er en nydelig person med et godt og stort hjerte som tenker masse på andre enn deg selv også! Den nye sangen din er helt utrolig fin og jeg hører på den hver morning når jeg står opp for den får meg i godt humør ❤️ Jeg blir lei meg når folk er så slemme mot deg, for du fortjener det virkelig ikke! Jeg håper du får en kjempe fin dag og hever deg over de idiotiske menneskene det ute som tror det vet hva det beste er og som skal rakke ned på andre for å trekke seg selv opp! ÆSJ.
   Stå på Sophie❤️

  164. Haha mener folk virkelig at du skal slutte å blogge når det skjer noe i verden? Sist jeg sjekket er det ikke mange som sluttet å gå på jobb fordi om? Er jo samme greiene, annet enn at du kan jobbe hjemmefra? Folk å be for

  165. Du er den du er og vis andre har et problem med det er så det deres problem og bare stoppe å slenge dritt om deg/andre. Folk må få lov til å være seg selv selvom de har silikon eller ikke. Gutter liker det uansett om du er naturlig eller ikke fult naturlig. Sophie du er vakker uansett og liker veldig godt bloggen din 🙂

  166. Huff. Det er mye du får høre! Du har bein i nesa, Sophie. Du er en vellykket person, og jeg tror du vet det selv, og godt er det 🙂
   Ha en fin dag <3

  167. jeg har utrolig høy RSPEKT for deg.. og ville bare si utrolig tøft at du får legt så mye komentarer som er hvilken kropp du har til hva du er og hva du ikke har lov til.. vest du ule høre på alle ande kunne ikke du ha levd.. HELO mennnskene som har skrevet slemme komentarer det er ikke med måte på.. er de 3 år eller…. fra voksene som komenterre dritt tenker jeg,, wooow god mor du er sikert mye penere..emm NEI omg r så jevelig lei at folk komenterer slike ting DITT LIV DU ER FANE MÆ GOF NOK!
   hilsen i love sophieelise
   du er god nok!! er alltid på din side<3

  168. At du ikke tar selvkritikk angående disse påske eggene, viser bare hvor blåst du er. Slik ansvarsfrasrkivelse viser vel bare at du er 14 år i hodet enda. Den dagen du med argumenter, ARGUMENTER, hørte du, klarer å motbevise innelgget til andre klokere bloggere, da har du begynt å få min respekt.
   At du ikke klarer å se at bekymrede foreldre er redd for hva slags påvirkning en selvhøytidlig wannabe B-kjendis klarer å skape med sine “se på meg” innlegg er smått fantastisk!
   At du faktisk ikke skjønner at det å flashe kroppen sin og “de humongous puppene” på bilde etter bilde kan ses på som et behov for å måtte vise seg, som antagligvis bunner i dårlig selvtillit, eller det stikk motsatte, er også nokså utrolig.
   Dårlig selvinnsikt, ansvarsfraskrivelse og storhetstanker er typiske trekk hos en psykopat. Visste du det?

  169. PS: med en blogg som leses av så mange, så har man et ansvar. Når den i tillegg leses av unge, lett påvirklige og ikke alltid like logiske barn, så har man et enda større ansvar. På lik linje som om man er politi eller lege, man kan ikke skru av det når man vil. Man har et ANSVAR uansett! Noe du ikke ser ut til å ha skjønt…
   Vil du ha den respekten du higer etter og vil du at man skal ta deg seriøst? TA ANSVAR!

  170. Driiiit bra innlegg, du ruler. Du er også veldig nydelig på innsiden og på utsiden, vakker og smart jente <3

  171. Digget dette innlegget her! Utrolig bra svart! Bra gjort av deg at du slipper alt ut og ikke bare lar sånne drittkommentarer gå 😉

  172. Morsomt… som en halvgammel gubbe uten spesiell interesse hverken for rosabloggere generelt eller Sophie Elise spesielt synes jeg dette var interessant lesing. Hva er det som gjør at folk gror så enorme baller når de kan være anonyme … ? Hva er det som rir folk som har et slikt enormt behov for anonymt å tråkke på andre ? Jeg bruker selv kommentarfeltene på nett en del, både anonymt som her og under fullt navn når jeg tenker at det er på sin plass. Som et absolutt minimum må man forvente at de som har behov for slenge dritt har baller nok til å gjøre det under fullt navn ! Jeg forstår imidlertid ikke hvorfor mennesker som er offentlige personer automatisk må tåle så mye dritt. Har man uttalt seg om ulvejakt, muslimer eller overføringene til landbruket må man tåle motargumenter, men man skal da vel ikke måtte tåle å bli trakassert !?

  173. Du virker som du er en del følsom med tanke på kommentarer på bloggen din. Ja, du kan få mye hat, men hva forventer du? Mye av det du legger ut er for mange veldig overfladisk. “Se på meg, se på puppene mine, plastic fantastic, brunnkrem i tryne”. Mange ser sikkert på deg som en dum bimbo. Du oppfordrer rett og slett til mye hat, du ganske enkelt ber om det.
   du driver en populær blogg, legg opp hvis du ikke tåler hatet (det er jo hat på alle kommentarfelt som finnes)

  174. jeg leser ikke ofte disse “rosa” bloggene, men hemmer tid til annen at jeg dropper innom når jeg ser en overskrift som fenger øynene mine. Men må si meg enig med deg, at godt voksne folk slenger dritt til yngre via ett kommentarfeltet på en blogg, det er patetisk, spesielt om de da også er foreldre.
   Jeg er en tobarnsfar på 30, og det faller meg ikke inn å gå til personangrep på en person, uansett hva jeg måtte mene om ett innlegg. Men jeg vet at mange gjør det, spesielt om man kan være noenlunde anonym.
   Håper at du preller av deg disse kommentarene og kommer deg videre fort 🙂
   Er en glede å se at du tar opp temaet og håper det er flere som føler seg truffet og flau.
   Lykke til videre med bloggen 🙂

  175. Men det er jo ikke alt hele verden trenger å vite? At du har silikon osv. Hvorfor fokuserer du så mye på det? Hvem bryr seg hva du har under klærne? Tydeligvis mange.. Jeg skjønner det ikke

  176. Kjære du som nettopp skrev:
   ”Dårlig selvinnsikt, ansvarsfraskrivelse og storhetstanker er typiske trekk hos en psykopat. Visste du det?”
   Så DRØY DU ER! Du kan ikke klandre EN person for alle de idealene du synes er feil her i verden.
   Jeg tror de fleste ”barna” som leser denne bloggen til Isachsen er utrolig mye mer oppegående enn deg, og forstår den hakket bedre enn det du visstnok gjør.
   Du bør ta ansvar for dine egne handlinger og ikke spre sånt jævelskap til noen i et kommentarfelt.
   Og hvis det er den krasse tonen du vil ha?
   S K J E R P D E G !

  177. HAHAHA oh my lord… dæver av deg! du er så genial Sophie! <3 folk sier så uffatelig mye dumt og rart, huff syns synd i de.. de må ha det fælt, som må la det gå utover andre! spesielt vokse! fortsett med ditt!

  178. Skjønner ikke hvorfor du gidder. “Jeg vet selv at jeg ikke er feit, jeg ikke engang lubben, men omså jeg hadde veid 20 kg ekstra – kan jeg ikke bare få lov til det? Vedder på at du er ganske ensom. Blitt mye ligg i det siste, eller?”
   Forstår ikke hvorfor du gidder være så usaklig mot, eller bruke energi på mennesker som ikke fortjener å få et øyeblikks oppmerksomhet.

  179. Dette er pinlig… Sånn var det kult å svare da vi fikk dritt i innboksen på formspring i niende. At du legger det ut som et eget innlegg er flaut. For deg.

  180. Herlig skrevet! Det er så sinnsykt lavmål å kommentere stygt. Også fra voksne mennesker som liksom skal være våre forbilder! Nei, stå på du Sofie! Du er tøff!

  181. Flaut! Flaut! Flaut! Pinligste innlegget jeg har lest på lenge. Dette indikerer at drittkommentarene faktisk er vel fortjent.

  182. Til Andrea
   Jeg klandrer ikke Sophie for noe annet enn å være litt blåøyd, blond og veldig lite undersøkende. Kanskje til og med en smule lite gjennomtenkt? Hun kan selvsagt ikke få skylden for alt jeg synes er feil i verden. Hun kan derimot få skylden for det hun selv skriver. Når hun med stor selvpåtatt innsikt og forståelse melder at man MÅ slutte å spise påskeegg fordi det ødelegger verden, så må man regne med å bli satt på plass. Noe andre bloggere til de grader har gjort. Hun må regne med å få pepper når hun går ut med noe som er så lite gjennomtenkt. Hadde hun argumentert for sitt syn i ettertid, så hadde hun kanskje sluppet den verste hetsen.
   Jeg tror ikke “barna” som leser her inne er smarte nok til å se hvor lite oppegående blogg innehaver er. Noen må faktisk minne dem på det. Men skylappene er store ser jeg…
   Angående krass tone, har du lest hennes innlegg???
   Hun burde lære seg litt folkevett og kanskje skjønne at man høster som man sår. Men det skjønte du vel ikke, så jeg skal forklare. Hun er en offentlig person som bruker en offentlig blogg til å redgjøre for sine private tanker. Hennes private tanker er ikke spesielt gjennomtenkte og det ender ofte opp med surmaga kritikk til den en og den andre. Hun må da forvente å få surmaga kommentarer og kritikk tilbake. Var det forstålig?
   Og i motsetning til Sophie, så tar jeg fullstendig ansvar for det jeg skriver. Jeg til og med argumenter, noe som både du og henne burde lære dere.
   Hun har et større ansvar enn både deg og meg. Det ansvaret er hun IKKE bevisst!
   Dette handler ikke om netthat, men om å få en påminnelse på at man bør skille personlige tanker som bør forbli inne i hodet og det man faktisk kan skrive ANSVARSFULLT om i en blogg som leses av ganske mange.
   PS: at hun faktisk ikke ville innrømme at sminke hun bruker og reklamerer for etter all sansynelighet inneholder mere usunne produkter enn påskeegg, at hun reklamerer for og bruker klær sydd av barn i India og at hun er med på å forurense verden i stor grad med sine ferieturer til utlandet, er jo ganske morsomt da.

  183. Folk er så utrolig flinke til å kritisere andre. Jeg tror det mest av alt kommer av dårlig selvtilitt. De klarer ikke å la andre være i fred å liker og hakke på folk.
   Såklart det er mange ting jeg ikke liker med andre mennesker, men jeg velger heller å holde kjeft om det en å sutre noe jævlig over et kommentarfelt.
   Jeg synes det var et bra innlegg du skrev og det du sier er sant, og vist ikke folk liker hva du blogger om trenger dem ikke å lese det heller. Du er også min helt for å ha tatt opp om påskeeggene. og iblant andre viktige temaer som dyremishandling og pels. Stå på og ikke la deg ned av andre som ikke har annet i livet sitt å gjøre en å kritisere og sutre. For det er lett å sitte å kritisere andre, spesielt bak tastaturet.

  184. Du er modig som tørr å gå etter det du selv vil. At det finnes så mange onde mennesker her i verden er utrolig! stå på sophie elise, du er TØFF!!

  185. Kritikk er INGEN nådegave, ei heller det å være sur og sær, som det ser ut til at noen elsker. Årsaken til det er nok at de trenger å skjøte på sin egen “høyde over havet” slik at de når opp til “toppen”. Det tragiske er at de ikkeforstår at det er bunnen de når, og det med et brak.
   Helt greit at du står for dine synspunkter og tar opp saker som du ser på som viktige for deg og andre. De som ikke er i stand til å tåle det, har store problemer med seg selv. Ikke bry deg om dem. Det verste du kan gjøre er mot dem er å ignorere dem fullstendig.
   Det er alltid noen som skal demonstrere og vise seg som “bedrevitere” og ikke fatter at de gjør seg til latter. Har fulgt bloggen din over lengre tid og har moret meg kostelig og enkelte “sure elementer”. Hva gjør vi når vi får sitroner? Lager sitronsaft og ler!
   Stå på =)

  186. Cleostraza
   Så det er greit å kritisere og legge ut usanne blogg innlegg, men ikke å si i mot de? Hmmmm, en smule korttenkt?

  187. Du er bare helt rå sophie elise! Jeg satt og lo bokstaveligtalt av de kommentarene du har fått og du svarer så bra tilbake! Haha du er bare best 😀

  188. Hei igjen, – jeg veit ikke hva jeg skal kalle deg for du har ikke skrevet noe navn-
   Hm. Dette kan bli langt merker jeg. Jeg aner jo ingenting om din alder, yrke eller bakgrunn av noe slag, men du slår hardt i bordet med det du kaller argumentasjon. Ikke for å lyde overlegen, men jeg har en mastergrad og jeg vet hva argumentasjon betyr, men det hjelper ikke med aldri så mye argumentasjon dersom du ikke veit hva du argumenterer for eller imot.
   Det JEG argumenterer for er at eieren av denne bloggen skal ha rett og lov til å svare på frekke og direkte avskyelige kommentarer. Det at hun faktisk lager et eget konsept ut av det, og lager det som egne innlegg er jo ikke annet enn genialt av henne! (Godt konsept, Sophie!)
   Jeg argumenterer også for at den drittslengingen som kommer er helt urimelig, konstruktiv kritikk er en ting, men å kalle, eller i hvert fall insinuere, at hun er psykopat er bare helt bak mål og så utrolig SLEMT. Jeg tror kanskje du glemmer at det er et menneske du angriper?
   Vil også si at det er en åndssvak sammenligning å sette en blogger på samme ansvarsnivå som lege og politi. Da synes jeg i det minste du kan holde deg til samme bransje. Å gjøre sammenligninger med modeller, stylister, popstjerner eller andre i underholdningsbransjen hadde vært rettferdig, men politi? Nå er det faktisk sånn at både politi og leger studerer i mange år. Det er beskytta yrkestitler.
   Alle kan starte en blogg, til og med du.
   Jeg oppfordrer deg sterk til å starte en 😉 så kan du ARGUMENTERE så mye du orker.

  189. Du kan trøste deg med at jeg har mista alt håp om normale damer når jeg leser bloggen din og ser kommentarene under.
   Du kan være stolt av at du fikk en gutt til og gi opp damer og blei homo!

  190. det HER va kanonbra lesing! Bit fra deg Sophie Elise, det finnes så mange folk der ute som ikke sku hatt lov å hatt verken Internett eller mulighet til å omgås andre menneska, og det e typisk sånne folk som fortjene å bli satt litt på plass.
   Du har oppnådd ting ikke mange andre har gjort, og det blir desverre for tungt for jantelovens forkjempera å takle. Så stå på, bit fra deg enda mer, og fortsett å vær deg sjøl, du e unik 🙂

  191. Andrea
   Wow, argumenter!
   Ditt første innlegg antydet hverken mastergrad eller fullført ungdomsskole for den saks skyld, så du må ha meg unnskyldt at jeg antok at argumentasjon ikke var din store styrke.
   Blogginnehaver må mene og synes alt hun vil. Problemet er at hun, som alle andre offentlige personer indirekte får et ansvar for de som faktisk (utrolig nok) leser denne bloggen. Det kalles moral! OG vær-varsom-plakaten gjelder vel for bloggere som alle andre offentlige personer som skriver i offentligheten!
   Skal hun henge ut noen (denne gangen Freia), så må hun i det minste ha alle fakta på bordet eller i det minste skrive det på en måte som gjør at folk ikke leser dette som fasitten. For hun er langt fra fasitten! Hun glemte kanskje at det også her, selv i Freia, er mennesker hun skader med sine lite gjennomtenkte påstander?
   Disse frekke og avskylige kommentarene kommer muligens på grunn av en nokså frekk og i mine øyne, avskylig blogg? Selvsagt går noen for langt og selvsagt kan ting skrives annerledes noenganger, men man får hva man sår!
   Jeg sammenligner henne IKKE med politi eller lege (sikker på at du har mastergrad?), jeg sier bare at alle har et ansvar avhengig av proffesjon og stilling. Hun som blogger har et ansvar på grunn av sin store leser masse. Hun kan rett og slett ikke lire ut av seg alt mulig tull.
   At alle kan starte en blogg er et fantastisk dårlig argument for at en blogginnehaver ikke skal ha moralsk ansvar og gjennomtenkte blogg poster!

  192. Nei ha en fin dag :)-> Om eg like utseende dett eller ikke gir meg ingen rett te å fornedre deg på den måten andre lenger opp gjør. Du får være gode deg!

  193. å herregud folk!
   La no jenta få fred! Ho er en fantastisk søt person! Hun har rett til å skrive om hva hun vil selv! Dette er jo tross alt hennes blogg! Om dere ikke takler det hun skriver hvorfor besøk bloggen hennes?! Hun har rett på skrive hva hun vil, uten at dere skal være så frekk med henne! At hun aldri kommer til å få en ekte kjærest?! HVA FAEN!! Så Robin er liksom ikke hennes ekte kjærest?? Dere burde virkelig tenke på hva dere skriver!!
   Være sterk Sophie Elise!

  194. Hei igjen enda en gang – du som ikke har noe navn –
   Joda, jeg har faktisk det, men tro hva du vil.
   Det jeg reagerte sterkt på var at din kommentar var mer ufyselig enn noen av kommentarene i innlegget ”Ikke for å være slem, men… – Del 2”.
   Det er så lett å angripe en enkeltperson (Sophie Elise), jeg synes det er feigt, isteden for å gå til verks mot en hel bransje som produserer en hel masse kjipe verdier. (Jeg synes feks ikke silikonpupper som konsept er noe å rope hurra for, men det er ikke min sak å kommentere og kritisere en person som har det. Forstår du poenget mitt?)
   Jeg kunne ønske vi kunne hatt en ordentlig samtale ansikt til ansikt for jeg tror ikke vi to kommer noe lenger her.
   Av nysgjerrighet, for kanskje å kunne forstå deg litt bedre: Kan du si noe om deg selv, alder kanskje?
   Synes forøvrig at ei som kommenterte ovenfor her hadde utrolig gode poenger jeg absolutt vil stille meg bak.
   Kopierer det inn her:
   Emilie 26.03.2015 kl.23:59
   Bloggen din er et fantastisk kulturuttrykk som ikke bare er en innflytelsesrik persons bidrag i livsstil og skjønnhetstrender. Den er et ærlig og åpent bilde av en vanlig jentes hverdag og selvoppfattelse. Og et eksempel på hva det vil si å leve i og tolke nåtidens idealer omkring kvinnelighet, skjønnhet og utfoldelse! Det er veldig viktig at alle samfunnsgrupper synes i mediene. Jeg føler vel ikke at unge jenter som ærlig beskriver hvordan de forholder seg til verden rundt seg i tillegg skal bli påtvunget et ansvar for at deres oppfatning skal støte noen eller ha negativ/ skadelig påvirkning på sine lesere. De blogger jo om hvordan de selv forsøker å navigere seg i denne jungelen av idealer for å skape trygghet og sikkerhet i seg selv. Hvis man synes at en jente har et usunt forhold til kropp, skjønnhet eller interesser så er det jo et resultat av hvordan jenta selv er påvirket av samfunnet rundt seg. Har hun ikke et sunt selvbilde eller har “bukket under” for usunne og farlige idealer bør man kanskje bekymre seg for at hun, og alle vi andre utsettes for ekstremt press for å bli bra nok og finne ut hva “bra” i det hele tatt er, – tror nok det har noe for seg å bidra til ytterligere kritikk, nedsettende kommentarer og forvirring. Det er vanskelig nok for alle unge jenter å vite hvordan vi skal bli “bra nok” på alle arenaer fra før av om vi ikke skal bli mobbet for forsøket vi gjør på å realisere oss selv.

  195. Min første kommentar her 🙂 Jeg syns det er bra du ikke tar det til deg, skjønner ikke hvorfor folk leser bloggen om di ikke liker det di ser og leser. Teit. Jeg syns jo selv ikke alltid at di bildene du tar og det du sier og gjør er noe for meg, men det jeg liker er at du er deg selv. Jeg mener man skal gjøre hva søren man vil bare man er seg selv så skal folk som ikke liker det bare ha det så godt. Stå på, jeg syns det er bra du viser folk at du bare er deg selv. Selv og å være seg selv er litt sprø av og til. Hehe^^

  196. Andrea
   Det er ikke meg du burde forstå, det er Sophie og rosa bloggerene!
   Jeg er uenig med deg og med Emilie rundt dette med moralsk ansvar og ansvar når blogger leses av mange, men jeg er enig i at unge ikke skal påtvinges hele verdens problemer.
   Men de må skjønne hva de gjør og det tror jeg de færreste rosa bloggere gjør. De skjønner ikke konsekvensen av det de sier og gjør (og reklamerer for), og samtidig bagatelliserer sine handlinger med at de er unge…
   Så…bullshit! De tjener penger på dette! MYE PENGER! Selvsagt skal de da ta det samme ansvar som alle andre i vårt samfunn. Man kan faktisk ikke skrive og mene alt man vil uten at det har konsekvenser. Man kan ikke gjøre fakta feil uten at man blit tatt for det. Hadde hun enda vært klok nok til å innrømme feilene og godta at det kanskje ikke var så smart, men nei…
   Siste ord fra meg dette, men dersom ei med mastergrad ikke ser dette, så gud bedre…verden er tapt i en rosa sky av “det bryr ikke meg”, jeg-meg-mitt, “utseende betyr alt” og “IQ, hvor sitter det?”! Lykke til

  197. Du sier du har skjønt hva bærekraftig palmeolje er, hva mener du da med “hugge ned skog er hugge ned skog”? Og hvorfor mener du det er galt å hugge ned skog?

  198. Herregud, Sophie, du driter deg sånn ut ved å fortsette å gjøre dette her. Forstår det kan være vondt å lese all dritten du får, men i dette innlegget tar du jo igjen med samme mynt, du mobber de tilbake så poenget blir jo litt borte? Du gir haterne oppmerksomhet akkurat som de ønsker. Jeg bare hever meg over slik fordi jeg er blitt voksen og vet at dritt det får man uansett, og det kommer som regel fra umodne og veldig barnslige mennesker. å ta igjen slik gjorde jeg da jeg var 14, dere “krangler” jo over nett som noen drittunger hele gjengen nå. Bare hev deg over det, ikke synk like lavt som de, ser bare teit ut.

  199. – Til deg som insinuerer at eieren av denne bloggen er en psykopat ?
   (Når du ikke har noe navn, må jeg jo kalle deg noe…)
   Du snakker mye om moral, men for å nå fram med det bør du kanskje legge om taktikken din, og språket ditt, og ikke angripe på så vonde måter? DET er mitt poeng. Jeg tror faktisk jeg leser og oppfatter denne bloggen hakket mer nyansert enn deg, og det kan (kanskje) ha noe med utdannelsen min å gjøre. Hvis du hadde fulgt denne bloggen litt tettere hadde du forstått at det IKKE er en – “det bryr ikke meg”, ”jeg-meg-mitt, “utseende betyr alt” og “IQ, hvor sitter det?”!-blogg.-
   Personlig synes jeg ikke du har noen rett til å uttale deg om andres moral og folkeskikk når du skriver de kommentarene og innleggene du gjør. (De du har skrevet videre med meg har vært helt OK, men det første du la ut det var bare ondskapsfullt.) Lykke til du også;)

  200. Hva med å heve deg over problemet? Det var bare kleint å lese dette innlegget:/ Liker bloggen din, og leser den ganske ofte:) Men slike innlegg som dette er bare barnslig. Ikke bry deg om usaklige kommentarer, du vet selv hva du er og god for. Ta heller til deg konstruktiv kritikk og lær av det.

  201. Ta etlite franskkurs. Finn intelektuell og arument og oversett det til norsk.
   Så blir nok mastergrader og bedrevitere årsak til et stort smil. Hvertfall blir det slik for min del.
   Bare kjør på Sofie Elise. La komiklubben drive på med sin uovertrufne “seriøsitet”. Om ikke annet så for å ha noe å le av. =)

  202. til hatere det er dærlig å skrive sånnt til folk tenk vis det var dere og jeg vet at sophie leger ut truse bilder og halv naken bilder men tenk vis dere slutter å si sånnt å holder det inne i dere selv så kan det hende at sophie slutter med det men hold det imme i deg selv tent hva sophie også føler til sophie du må heller ikke legge ut sånne halv nakene bilder av deg selv jeg elsker det og du er flott du er beste bloggeren håper du slutter med de bildene og trekker dette inne i deg jeg elsker deg hilsen mathea

  203. Ps. Det betyr kverulant og krangel og kverulant er en som må lage krangel av alt mulig. Dette er for dem som ikke orker eller klarer å finne det ut……. Mastergrad eller ikke.

  204. I dag har jeg tydeligvis gjort tidenes flause: skrevet i en diskusjon i et kommentarfelt på en blogg at jeg har en master. DET skjer ikke igjen gitt 😉

  205. Her var det delte meninger, ser jeg.
   Personlig syns jeg dette blogginnlegget var fjortis-smart. Altså kult om du hadde vært fjorten. Du er tjue, det vil si voksen, og da er det vel på tide å vise at du er det. Jeg grøsser over hvordan du oppførte deg i den lille Freia-debatten på TV2, og jeg rødmer på dine vegne når jeg leser disse “ikke for å være slem …”-innleggene dine.
   Jeg ser jo tydelig hvorfor du er sånn, det bunner bare i selvopptatthet: Du har på en måte ikke kommet deg gjennom pubertetståken ennå, men nå er det vel på tide?
   Kanskje du burde finne deg en annen psykolog. En som tør konfrontere deg med virkeligheten og ikke jatte med deg og gjøre deg enda verre.
   Jeg ser at noen frekkaser prater over seg i kommentarfeltet og slenger rundt seg med begreper som psykopati og det som er verre, og det får være deres skam. De vet ikke bedre og syns sikkert de er tøffe og kloke som har lært seg slike ord 😛
   Mitt råd til deg er å stenge kommentarfeltet hvis du vil unngå frekkasene. Men da mister du samtidig applausen fra alle ensomme småjenter – alle de med småjentesjel – som du tydeligvis er ganske avhengig av. Men tror du ikke du ville fått det bedre om du ikke åpnet for all dritten?
   God påske!

  206. alle dere som skriver i Nettavisen? Gjelder både artikler, blogger og kommentarer.
   Makan til sammenrøring av begreper og dårlig rettskrivning!

  207. Vet att vi ikke alltid får se de styggeste kommentarene, de gangene folk som ikke liker deg gir stygge blikk på gata, eller jente gjengen som baksnakker alt fordi de tror de har rett, hvis de personene SELV hadde stått i DIN stilling så hadde de nokk ikke vert halvparten så tøffe.
   Ble selv mobbet da jeg var lita, kom meg gjennom en veeeeldig tøff barndom osv… Men det meste jeg har lært om folk som snakker/skriver sånt som de jør, så er det fordi de SELV har blitt snakket til sånn en gang i tiden. De har jo fått denne oppførselen fra ett sted, ikke sant?
   Så stå på videre, ikke la NOEN presse deg ned. Kanskje ikke alle kan like alle… Men det er noe alle kan : Å holde munnen lukket om de ikke har noe noe bedre å gjøre enn å snakke dritt om andre 🙂
   Love u! Og F**k the haters <3

  208. Okei, har bare en ting å si til deg; stå på, folk som slenger dritt over nett ville aldri sagt det til deg face2face , de er for feige og da kunne de ikke ha gjemt seg bak “anonym”..
   Jeg har hatt blogg, hadde ganske mange lesere men alt jeg fikk tilbake var drittslenging.. Du må bare ikke la kommentarene gå innpå deg! Dette er for fuck sake ditt liv! Det er din kropp og dine tanker, når folk gir deg hat på nett for hvordan du er så må du ikke ta deg nær av det, de kjenner ikke deg som person, de vet ikke hvordan du egentlig er, det de ser er et image, de ser at du har en perfekt kropp og at du har egne meninger, og de er sjalu fordi de ikke har det selv.
   Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ikke en fast leser av bloggen din, er bare innom av og til, men jeg digger deg, du er en rå person, å fortsett med det!
   You go girl! 🙂

  209. Leser bloggen din ganske så ofte, men har aldri kommentert, men nå må jeg bare.
   Greit mye rart folk klarer å presse ut av seg, bare fordi de er “beskyttet” foran pc’en.
   Stå på! Kjør ditt eget løp, drit i hva andre har å si 🙂
   Hahah, ler forresten godt av disse innleggene “ikke for å være slem, men”, du får virkelig slått fra deg, som sagt, stå på!

  210. Mobbing er aldri gøy og INGEN skal måtte tåle det. Uansett om de er offentlige personer eller ikke. Om man fikser på utseende sitt eller ikke, om man veier 40 kg eller 100 kg. Så lenge man er et levende menneske skal ingen måtte tåle mobbing, slemme komentarer eller baksnakking. Til syvende og sist er vi alle enkelt og greit like. ALLE har følelser. Jeg har aldri tenkt tanken på at du, eller noen annen offentlig person for den saks skyld! ikke har følelser og kan bli såret på lik linje som alle andre. Stå på, vær akkurat den personen du vil være, stå for det du vil stå for og lev livet ditt videre. Jeg personlig mener du står for MYE bra. Dyrevelferd og miljø er viktig. Stå på , DU ER BRA!

  211. Kan ikke tro at folk faktisk skriver slike ting til deg! Mister litt troen på menneskeheten når en voksen person som også er moren til en 12 åring kjefter på deg fordi datteren hennes liker bloggen din? Kanskje hun skal se seg i speilet i to sek, og spørre seg selv: Er jeg et godt forbilde for datteren min når jeg skriver på bloggen til en 20-åring at hun er stygg? Noen folk ass…

  212. Se til helvete å fjern den jævla Bondevik sladden på bildet din stygge sinnsyke fitte. Du burde Vært halshugget og hode tredd på et spyd og plassert mitt I Oslo sånn at man kunne ha spytter på det stygge trynet ditt. Ekle jævlig silikon hore

  213. Å hærlighet….Si mer om dem enj dæ as.. Hvis dem ikke har bedre å bruk dagan på enn å sleng drit te dæ så be dem skaff sæ et liv.. Vent.. e vel derfor dem jør d å… Dem vil ha d du har… ET LIV

  214. SÅ SYKT BRA AT DU SKREV DETTE INNLEGGET. Skjønner ikke at noen har samvittighet til å skrive så frekt og slemt. Hvis de virkelig har så lite å gjøre at de skriver dritt på en av Norges beste blogger, burde de skaffe seg et liv. Og denne mammaen?! Går ikke an å bli et dårligere forbilde enn henne selv, spør du meg. IKKE TA TIL DEG NOE AV DET DE SIER, SOPHIE

  215. Sukk..nett troll. Leser ikke bloggen din fast, men detter innom og jammen er det mye rart folk har det med å henge seg opp i. Som jeg skrev i kommentarfeltet i bloggen til Pappahjerte, da det raste som verst med kritikk mot at ungene måtte jo ha rette moteklær og alt skulle være så perfekt hjemme. Var Casakaos mener jeg som hadde skrevet om sitt hjem og liv som var langt fra perfekt og fått så mye kjeft. Pappahjerte forsvarte henne og da måtte jeg bare si meg enig i å kommentere at bak et tastatur, vokser hornene i panna på disse menneskene. Og samme gjør de her..tøffe bak tastaturet, men ikke i virkeligheten..
   Alt kredit til deg som tør å si fra i bloggen din med slike innlegg som dette 🙂 må bare glise av svarene du gir.

  216. Haha uff, folk må komme med dårlige utsagn hele tiden. Drit i dem, er ikke verdt møkka under skoene dine en gang. Meen, kan du seriøst starte å snakke bokmål, eller ha en video der du bare snakker bokmål? Du var så sick søt når du snakket bokmål, plis 😇

  217. Jeg er veldig lei for alle de fæle kommentarene du får, men du svarer på dem på en veldig humoristisk måte og jeg synes du takler det kjempebra sophie! Jeg tror ikke noen kunne ha taklet det noe bedre enn det du gjør, så det skal du ha. Du har et liv fylt av muligheter og de anonyme som slenger dritt her er nok bare sjalu fordi de ikke har det like greit selv.

  218. At det er mulig!?
   At om det er sånne kommentarer som preger bloggmiljøet så forstår jeg ikke hvordan bloggere ikke får psykisk lidelse av å gidde å, lese igjennom alt også måtte svare for seg.
   Smålig av det som egentlig skal være en så avansert rase, orker å bruke tid og energi i hverdagen sin på slenge mest mulig patetisk drit til andre mennesker dem aldri har møtt før.
   Skammelig at dere orker å bruke calorier på å flytte de sosial taper fingertupperene på et tastatur til å få et annet medmenneske til å kanskje føle seg verre enn før hun leste møkken din.
   Ja DERE som bør fortsette lenge på skole, eller dere som sluttet etter videregående skole. Skole er sårt tiltrengt deres underutviklet sjimpanse hjerner.
   Om dere eventuelt blir mer intelligent enn på deres nåværende taper periode i livet deres, vil dere se tilbake på denne perioden med anger. Jeg håper også at dere vil få problemer med deres liv på en aller annen måte, sånn som sykdommer, fattigdom, jobbløshet, og alene. For dere fortjener faktisk ikke å bo i et land som Norge.

  219. Hahah, fantastisk innlegg! For noen stusselige mennesker. Jævlig latterlig til dere som sier at hun burde skrevet et par ord til flystyrten med tanke på at det var to spedbarn der. Ja, det er en tragedie. MEN 2,6 MILLIONER BARN DØR AV SULT HVER ÅR.
   Bry dere heller litt med det.

  220. Herregud, drøy den der med at du er feit, haha det er du slettes ikke. bra at du forstår det selv! Du er et stort forbilde, og haha jeg er 12 jeg å. Men vi på 12 år må jo også få lov til å ha våres interesser?

  221. Minnes jeg leste på “Kvinneguiden Forum” at noen la igjen en kommentar om at dem hadde en bekjent som var del av en gruppe som kun hadde som formål å spre hat direkte mot denne bloggen. Meddelelsen ble ikke godt mottatt og denne bekjente fikk vel smake litt på virkeligheten. Uansett, dem var en hel gjeng som hadde som interesse å skrive negative og stygge ting til Sophie – bare for moro skyld. Skjønn det den som kan!!

  222. Du er så dobbeltmoralsk at jeg blir kvalm. Du har selv reklamert for sminkeprodukter med palmeolje i, men da tjente du penger på det så da går det greit liksom!! Faen, syns virkelig synd på deg, du er så matrealistisk og bryr deg kun om det ytre. Slutt å lat som du er så JÆVLIG miljøvennlig, det er bare for at folk skal tro at du har en hjerne bak all sminken og vippene. Siden du ikke er den skarpeste kniven i skuffen, skal jeg forklare dette slik at du skjønner det. Det er ikke så veldig miljøvennlig å bruke så mye hårspray, selvbruning og gud veit hva slags andre kjemikalier du bruker for å se bra ut. Jeg håper for guds skyld at jeg ikke får en datter som deg en dag, jeg ville heller ha lært barna mine at det ytre ikke er viktig og at det finnes andre verdier her i livet enn silikon, restylane og rosabloggere som deg med dårlig selvtilitt. Du er ikke akkurat noe bra forbilde for unge jenter😂😷💉💉💰

  223. Du Sophie…kan ikke du legge ned bloggen din så hun moren til den 12 åringen skal slippe og måtte si Nei til barnet sitt. Du kan ikke forvente at hun skal måtte styre inernetten som hun betaler for, i sitt eget hus og faktisk ta seg tid til og lære sin egen datter Nettvett. Herregud…det må jo være dødslitsomt. Lettere hvis bare alt på internett tilpasser seg hennes oppdragelse- behov. Eller kanskje vi bare skal endre loven i Norge, forby og legge ned hele internett. Det hadde nokk vært det beste ;););) Du er kjempeflink…ikke bry deg om slike..du er 99% sikkert, 100% bedre enn dem uannsett;)

  224. Jeg er helt enig i det du skriver. Dette er Din blogg, Ditt liv. Da er det vel helt og holdent din rettighet til å skrive hva du vil.. Du skal også virkelig ha cred for å faktisk heve deg over de andre- nettopp på den måten at de er såpass feige at de ikke tør å skrive noe negativt uten å være anonyme. Det at du vier et helt innlegg for dette, syns jeg bare viser at du kan være sårbar, og at du faktisk tør å stå for det du selv gjør. Du er et forbilde verdt å se opp til- både blandt små og store! Aldri tro noe annet 🙂

  225. Du har et godt poeng, men du ødelegger det igjen ganske fort når du svarer nettrollene med personhets tilbake. Å drite seg ut klarer de helt selv ved å skrive slike kommentarer, så det er jo dumt om du risikerer å drite deg ut selv ved å senke deg til deres nivå.

  226. 27.03.2015 kl.13:16
   “Ta etlite franskkurs. Finn intelektuell og arument og oversett det til norsk.
   Så blir nok mastergrader og bedrevitere årsak til et stort smil. Hvertfall blir det slik for min del.”

  227. Gi platformen og formuler svar i et blogg-innlegg til de leserne som kommenterer positivt, og som utmerker seg slik..ikke disse negative.
   Du gir de det de vil ha

  228. Ikke hør på de negative, prøv å ta til deg det positive dette er ikke relevant en gang <3 du er flink!

  229. Bortset fra at eg ikke er et netttroll så må eg tilstå at eg har tenkt en del av det samme som kommer frem her om deg tidligere. Men har hatt vett til å holde det for meg selv. Og respektert dine valg. Eg er en mann i 40 årene som ble posetivt overasket over hvilken vettug jente du er.
   Så under strengt hemelig hold,følger eg med på bloggen din. Stå på Sofie.
   Hilsen en skap rosa blogger fan

  230. HAHAH jaaa!! YOU GO!! Bare piss det at man alltid skal heve seg over alt. Ingen skal trenge å finne seg i alt. Du er rå!

  231. haha digger måten du svarer ,, hadde jeg skrivd en av de kommentarene over hadde jeg følt meg dum ;D haha .
   du er vakker , du blogger bra . stå på digger deg 😀

  232. Digger dette kule innlegget!!!!!! Det får de folka til å tenke på hva de skriver. Lurt! Jeg ELSKER ironien din!!!!! Fortsett!! =) <3 PLUSS GLEDER MEG TIL Å SE DEG I NY SESONG AV BLOGGERNE =)

  233. Unskyld meg, men disse innleggene blir bare alt for dumme.. Du må ikke glemme at det er DU som velger å ha en blogg, da må DU forvente dritslenging og DU må forvente at noen kommentarer er slik som disse. DU kan velge å stenge kommentarfeltet om du vil og DU kan velge om du ikke har lyst til å lese videre på stygge kommentarer. Alt er opp til DEG og det er utrolig unødvendig å legge ut kommentarer på den måten og å svare som at du høres ut som en frekk kjerring som ikke vet bedre. Vær så snill, vis deg heller frem som den voksne personen du er å kutt ut innleg som henger ut blogg-leserne dine, det er faktisk ikke kult, og svarene dine er heller ikke særlig kule.

  234. Du er en kjempe bra blogger, og helt seriøst så er du uten tvil den beste bloggeren på blogg.no! -og disse “ikke for å være slem” innleggene er jo dødskjekke og morsomme og lese
   Hahah, åhr du er råkul! STÅ PÅ SOPHIIE

  235. Sophie, du sa selv at du var en bitch på ungdomskolen. Du er uintelligent, og du tror du kan redde verden. Nei. Du fortjener ikke alt dette. Du er en lottovinner. Det er tilfeldig at du er populær. Å presse kjøpere vekk fra freia med innlegg basert på teorier fra uutdannede mennesker som deg er dårlig gjort. Btw så må du lære deg forskjellen på et og ett.

  236. Hei Sophie Elise!
   Du er en stor inspirasjon, og et sterkt menneske.
   Jeg lurte bare på noen råd.
   Jeg er en jente på 20 som akkurat har gjort slutt med kjæresten, jeg har alltid vært en veldig kjæreste jente, men ikke med så mange venner.
   Jeg har alltid fått nye venner gjennom kjæresten, men de er liksom på “hans side”
   Jeg tenker å være singel en stund, men jeg bare aner ikke hvordan jeg skal finne noen gode venninner. Jeg har ingen venninner jeg snakker med daglig, og føler meg egentlig ganske ensom til tider.
   Hvordan skal jeg tørre å utvide nettverket mitt, og bli mer selvstendig?
   Tusen takk💗

  237. Damer som aldri blir ferdig med ungdomsskolebitching trenger ikke skrive riktig norsk, vet du. De viser fingern til resten av samfunnet og tror det er kult.
   Det blir morsomt å se hva alle disse rosabloggdamene med opp-pumpet ego gjør om ti år, kanskje har de blitt voksne, kanskje bitcher de fremdeles.

  238. Hahha ååå Sophie Elise, jeg ELSKER måten du svarer tilbake på!
   Jeg kjenner deg ikke, men du virker som en fantastisk person med et stort hjerte <3
   Og jeg koser meg masse når jeg leser bloggen din !

  239. Jeg synes så synd på deg med alle disse kommentarene. En blogger må jo tåle en del, fordi man legger ut privatlivet sitt på nett og da kommer det jo kommentarer, men hva søren er det med alle disse? Sånn som den kommentaren om flystyrten som har vært, den personen som skrev den sitter nok IKKE hjemme og ødelegger hele livet sitt på grunn av det som skjedde. Nei, vet du hva… Folk må forstå hva de sier på nett altså. Det er alltid noe man ikke liker ved folk, men man trenger vel ikke blusse det opp som dette… Synes du svarer veldig bra, jeg!

  240. Det er slik det er, det er bra du står for det du mener sophie elise<3 Jeg er helt enig med deg! Aldri forandre hvordan du er, det hadde vært perfekt!<3

  241. jeg syntes du er jævlig sjef! elsker de innleggene her, ler godt av de stygge kommentarene fra folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å slenge dritt 🙂

  242. Jeg er en mann på 53 år, og min datter på 16 leser din blogg, og som far så vil man sette seg inn i hva sine barn engasjerer seg i.
   Må bare si at du har et reflektert og godt syn på omverden, og at dine verdier står det så absolutt respekt av.
   Du fremstår for meg som et godt forbilde for de unge. Fortsett å være deg selv sier nu æ.
   Hilsen en nordlending

  243. Herregud, så sære folk er.. Bra du hever deg over det 🙂 Hvis de skal bruke livet sitt på å rakke ned andre syns jeg rett og slett synd på de.

  244. Jeg synes du svarer med samme mynt tilbake. Hvis det går så hardt innpå deg så steng kommentarfeltet.

  245. Hei 🙂 for noen kjipe å triste liv de som skriver dette må ha. Har de ikke bedre å gjøre, eller er de i bunn og grunn bare sjalu å sitter der helt innestengt å ikke vil leve livet? Jeg unner deg alt godt, du er deg selv, du har dine meninger som du står for, er ei kjempepen jente uansett om du har noe i puppene å store lepper? Du virker som ei jente det hadde vært supergøy å være med. Stå på 🙂 Og artig det du skriver tilbake på de kommentarene der, viser bare at du er sikker på deg selv å at de kan bare gå å legge seg 😉 u go girl!

  246. Jeg håper disse kommentarene bare gjør deg sterkere! Helt utrolig flaut at folk faktisk kan være så usikre på seg selv at de må mobbe andre anonymt for å føle seg bedre.
   Jeg ønsker deg en fin dag og stå på med å være Sophie Elise 😉

  247. Jeg synes det er utrolig bra at du lager disse innleggene hvor du svarer på de syke kommentarene folk skriver! De fortjener å få høre noe tilbake! Fortsett å lage slike innlegg!
   Mange kommentere at de synes du var penere før alle operasjonene, men unskyld meg, du er sykt mye penere nå en for 5år siden. Jeg digger bloggen din og alle meningene du deler om alt

  248. Hei ! Godt du tar igjen .. At folk gidder å bruke sin tid på å slenge dritt til deg er helt uforståelig !!! Om en ikke liker din blogg så drit i å les den da !! Personlig så synes du skriver en fin blogg og du har et fint utseende . Hev deg over nettmobberene du er mange tusen ganger bedre ! Du er god og du duger som du er ❤️.

  249. Kjære Sophie Elise!
   Det er absolutt ikke rart at du får så mye dritt slengt i mot deg. Vet du hvorfor? Fordi du er Norges mest fantastiske og peneste jente. Du er rett og slett perfekt! Og de som kommenterer og slenger dritt til deg, er kun misunnelige. Du har utseende, du har personlighet. Bloggere får mye sponset. Hvorfor? Jo, fordi de får teste ut produkter i mot at dem blogger om det. Og hvorfor reagerer leserne på det? Fordi de selv ikke klarer å blogge over en lengre periode for å kunne oppnå det du har oppnådd. Selv er jeg en av dem. Jeg har aldri slengt dritt om bloggere, men jeg skulle virkelig ønske jeg var en blogger selv. Jeg elsker å skrive, ta bilder og dele med andre. Men jeg får det bare ikke til. Så CREDS til deg for at du gjør det så gjennomført bra som det du gjør! Hver dag leser jeg bloggen din, og jeg skulle virkelig ønske at jeg kjente deg, aller helst vært bestevenninnen din, eller bare gjerne ha møtt deg! Du skal vite det at du ikke fortjener noe dritt, du er en fantastisk jente på alle mulige måter og jeg digger deg!

  250. Sophie! først og fremst; Bloggen din er råkul!!
   Jeg synes du er en superkul jente som har sterke meninger! STÅ PÅ 🙂 samfunnet trenger flere slike jenter!
   forresten, klarer ikke å dy meg å si; Det å rakke ned på andre er primitivt. Riktig. Primitivt. Vi er ikke aper lengre, vi er mennesker – utviklingen har gått videre! For noen, de fleste håper jeg, men det er alltid noen som står fast i apestadiet; nettrollene? Hadde det vært konstruktiv kritikk hadde det vært noe annet, men når det faktisk er onskapsfullt drittslenging så er det ikke greit lengre! Skjerp dere!
   <3

  251. HerreGUD!!! At det går ann å skrive så mye dritt som det der. Jeg blir helt oppgitt, spessielt av den mammaen som kritiserte deg. Jeg tenker stakkars dem, har de ikke noe bedre å finne på en å slenge dritt til deg!?!.
   Sophie Elise, du er en fantastisk person og jeg elsker bloggen din. Stå på, vær stærk..<33

  252. Så bra skrevet Sophie! du er flink som takler alle nettmobberne og de i alderen 35+ hold deg oppe og ikke la deg knekke! Det er dem det er synd på for de ødelegger for ingen andre enn seg selv, de skriver nok sånn brae for de er kjempemisunnelige over at du er kjent og tjener så såå mye penger osv.Du viker uansett som en uutrolig bra person som har et varmt hjerte og ønsker de rundt deg det beste! håper du får en flott påskeferie!<3<3

  253. Herregud så frekke folk er Idag! Dette er de værste eg har hørt! Du fortjener ikke sånn dritt som dette her. Stå på Sophie❤️ Du er kjempe sterk😗

  254. En blogger kan skrive kan fan ho vil på SIN blogg , ho treng aldeles ikke tåle nåt som helst . Synes ho slår tilbake på en bra måte med det her innlegget , særlig til å være bare 20 . Sjøl har æ blogga i flere år og når æ fikk hat meldinge en gang i tia , va en eller to meldinge kanskje nok til at æ fyrte mæ opp . Folk e forskjellig . Nån blir så forbanna å finn sæ ikke i å bli trakassert av undermålera , å nån heve sæ over det ! Det e normalt ! Man e ingen helgen selv om man blogge .
   E ikke nåkka super fan må æ innrømme , men innlegg som det her støtte æ fullt ut .
   E vel fan ingen regel om at bloggera MÅ på på død å liv heve sæ over all dritt ! Da burde det i hvert fall vært en gyllen regel om at dem som kommentere ikke skal slenge med leppa om ting som ikke har med innleggan eller også å slenge usaklig møkk om utseende til Sophie å gjøre ! E pirking på den minste detalj . Lavmål !
   Eneste æ har reagert på e det fitness innlegget æ kom over her …men men æ kjenne dæ ikke . Eneste æ vet e at æ fikk av norges eldste gym høre at æ hadde gena som ikke dem hadde sett på 25 år , da hadde æ trent noen få år fra før og fremdeles skulle æ trene over ett år til , blodig seriøst . Vant likevel ikke , selv om viljen hva der for fullt og motivasjonen på topp i tillegg til proff hjelp . E så lite miljø , man vet ikke ka man går til ….før man har opplevd bole dommeran på nært hold . :-C Ja du må nesten ha konkurrert reint for å skjønne .
   Men ja bikini fitness e jo nytt , så mulig ting e en smule annerledes der . Likevel trur æ det innlegget hva mest for å skrive nåt …kjedsomhet , tanka eller anna ….;)) ?
   Men måtte nesten uttale mæ , siden æ har erfaring med å legge på mæ muskla og utgangspunktet mitt va muskuløst fra da æ begynte . Dvs at ett år som du nevnte ? Ja da skal æ ta av mæ hatten VIRKELIG . Å det e ikke vondt ment .
   Så du får stå på og lykke til videre Sophie 🙂 ( mene det faktisk ja )

  255. Vett du ke jenter å gutter sophie er glad for sånn hu ser ut og de er bra. Slutt å sleng drid om henne hun er fin uansett og vis du er salu så treng du ikkje å slenge drid om henne. Tenk vis du hadde fått disse kommentarene kvar dag da hadde du reagert akkorat likt så begynn å bruk hue. Du kan laver å skrive stygge meldinger om henne. Mobbing er ingen bra ting så skjerp dokk med ein gong. Takk for meg

  256. Haha ælske måten du svart på kommentaran! Så utroli my sjalusi som ligg i derre kommentaran. Folk sei at personligheta e viktiar vess du e stygg, men så dom som folk e meine dæm at det samme ikke gjeld for folk som ser bra ut. e så tragiskt… har et ønske som æ har hatt leng. å det e om du kanj snakk om koss frysøran klare å farg håre ditt fra brunt te blondt på så kort tid? æ e brunette no men e naturlig blond å har løst te å bli det igjen, men føle det tar så lang tid vess æ ska strip håre mang gang for at det ska bli blondt. i tillegg tar det veldig lang tid. Så har blitt gla vess du kunna lag en video der du snakke litt om korr my det koste, korr lang tid det tar å gå fra brun te blond te frysøren og om håre ditt bli my slitt etter det? elske bloggen din btw 🙂

  257. Dumt å skrive slike ting tilbake til de som slenger dritt om deg, Det er jo like stygt som det de skriver.

  258. Herregud så latterlig teit folk e? Blir flau på demmes vegne altså :’D Du e fantastisk Sophie! Ikke gløm det <3

  259. Uff blir oppgitt over at det går an å være så slemme på nett, trist at nordmenn skal være så djevelske med kommentarer til generelt alle bloggere. Forresten vil jeg bare si at jeg fikk helt avsmak på å spise Freia påskeegg etter du skrev om hvor mye det ødelegger verden rundt oss, så jo det er flere som bryr seg. Du ser vel også sikkert bedre ut enn mesteparten av alle de anonyme menneskene som gidder å bruke energi på å slenge dritt til deg tenker jeg.

  260. Tror ikke jeg har kommentert her før, men føler det er på tide!
   Vi er jevngamle, og likevel vil jeg si at jeg ser så utrolig mye opp til dine holdninger. Da snakker jeg selvfølgelig om hvor sterk du er! Du har så bein i nesa, tar alt med en liten klype salt og takler ting 50 ganger bedre enn andre jenter ville gjort. Jeg er rett og slett fascinert, imponert og inspirert! Du inspirer meg til å gi litt mer faen i ting. Du fascinerer meg ved å være noe helt spesielt, og du imponerer meg med alle utsagnene du har på bloggen.
   Jeg har aldri vært noe “fan” på den måten, jeg leser ikke blogg. Men hver gang ditt navn blir tatt opp i samtaler- kan jeg ikke gjøre annet enn å fortelle alt det positive du har gjort- og hvor mye alle EGENTLIG kan kjenne seg igjen i, i deg. Forskjellen er bare at DU tør å fortelle om det:)
   En liten hemmelighet: til og med min pappa (som er superteit og hater JB, miley osv) er oppriktig fascinert av ditt vesen, og syntes du er en råkul dame:)
   HEIA DEG!!!<3

  261. Du er VAKKER Sophie. Enten om du har silikon, spraytan eller sminke. Du er VAKKER, på innsiden OG utsiden. Jeg kjenner deg ikke, de andre i kommentarfeltet kjenner deg ikke, og haterne kjenner deg ikke. Du har familie, du har kjæreste, du har ETT LIV, og ikke bare det du deler på bloggen, men du har ett liv borte fra skjermen også, DET er det ikke mange i dette kommentarfeltet som har!
   Du er med i ett tv-program, du har hvert med på ett danseprogram, du er i media nesten 24/7, og du blir valgt ut som talsperson for diverse saker. Du er all in for dyrevern, du passer på deg selv, de rundt det og planeten vår. Du er bare 20(?) år og du har allerede gjort ting som haterne dine ikke kommer til å ha gjort når de er 40. Ja, jeg er enig i det at du har fått mye hjelp via bloggen, ettersom du er toppblogger og tjener en del på det, men du har tatt VALG opp igjennom tiden, du har tatt de rette valgene for å komme dit du er nå.
   Jeg husker jeg ikke var sånn kjempefan av deg før (jeg var nok litt sjalu), og jeg likte ikke helt det at du festet så mye og var veldig “fjortis”, men du har forandret deg så UTROOOLIG mye de siste årene, og det vises både på utseendet og skrivemåte. Du er ett forbilde for så mange, og haterne vil egentlig ha din plass. Aldri glem hvor fantastisk du er Sophie, aldri glem hvor mange som er glade i deg, og aldri glem hvorfor du begynte med det du holder på med nå, bloggen, bloggerne, dyrevern osv. Du er en utrolig sterk person, du er nydelig, ikke perfekt, men det er ingen.
   Og bare for å få det klart….
   Ikke alle bloggere oppdaterer bloggen sin hver eneste dag, somsagt du har ett liv utenfor skjermen.
   Tror nok du ville sagt ifra om du var gravid, og FEIT er du IKKE. Kroppen din er fantastisk.
   Jeg, og mange andre, er sjalu på puppene dine. De passer til deg og kroppen din, og du ser smashing ut!
   Noen gutter liker 100% naturlige jenter, noen gutter liker jenter med masse plastikk, og noen gutter bryr seg egentlig ikke såå mye om hva som er ekte eller ikke. Så lenge selve jenta er ekte og snill så er de fornøyde. Man kan ikke velge hvem man forelsker seg i utifra hvilke kroppsdeler som er justert litt på.
   Har ikke hørt sangen din enda, men er sikker på at den er like bra som den forrige!
   Ja, du kjøper mye klær og sminke, ja, du kjøper ting til deg selv og kjæresten, ja du har mye penger. MEN, du har tjent dem selv, det er DINE penger, og om du velger å kjøpe 300 klesplagg eller 2 nye biler så er dette 100% ditt valg. Og er ganske sikker på at du gjør mye annet enn å shoppe med pengene dine.
   Jeg er enig i at det ofte kan komme litt “deppe-innlegg”, og det er jo ikke noe jeg syns er morsomt å lese, men sånn er det bare. Alt er ikke en dans på roser hele tiden. Livet er en berg og dalbane, og alle har det slik en gang i blandt. Det er din blogg og du burde få ytre hva du vil.
   MANGE bryr seg om de “jævla” påskeeggene.
   Ditt liv kan ikke bli styrt av av verdens tragedier, tenk om hele verden hadde stoppet helt opp bare fordi ett fly hadde styrtet?
   Jeg er bittelitt enig i att du “så litt bedre ut før”, men det er kun pga urenhetene i ansiktet ditt, og jeg vet at du går på piller for å ordne opp i dette nå, det gjorde begge søstrene mine også. Alle får kviser og urenheter, ingenting å skjemmes over!
   Jeg har også hvert borti foreldre som har hvert veldig kvass når det gjelder deg og bloggen din. Fordi du har tidligere skrevet en del om fester og slikt, og fordi du har hvert mye i media pga plastisk kirurgi, og dette kan gjøre at unge jenter får denne oppfatningen at hvem som helst kan gjøre hva de vil meg kroppene sine (ja, det er jo sant men uansett), og at de tror de må ha silikonpupper for å se like bra ut som deg, så for den saks skyld er jeg enig i denne mammaen, men også enig i svaret ditt. Du ahr aldri sagt eller gjort noe som har gitt unge jenter grunner til å forandre på seg selv, og da har ikke mødrene noe de skulle sagt!
   Stå på Sophie, håper du tar mange riktige valg i fremtiden!
   God påske!

  262. Du er bare helt rååå! Elsker ironien i svarene dine. Folk har virkelig problemer med seg selv. Det er jo ren misunnelse og de vil trykke deg ned for å føle seg bedre. En fryktelig dårlig egenskap. De er vel ikke de med mest mellom øra – de med behov for å trykke andre ned istedenfor å løfte de opp. Det er rett og slett patetisk. Jeg digger deg!

  263. Du er ikke nødt til å bry deg om folk som er frekke i munnen sin de er sikkert sjalu siden du er perfekt

  264. Hei! Skulle bare si at jeg elsker disse innleggenn. Flirer meg ihjel av folk som absolutt skal mene så mye teit og rart bare for at man ikke har et A4 liv 🙂

  265. Godt gjort av en som lever av feedback fra andre å ta det som mobbing. Lever du av at andre mennesker skal synes noe om deg vil det være både positivt og negativt. Klarer du ikke ene delen av det, er det ingenting som hindrer deg i å finne deg en annen jobb.

  266. ÅH, Sophie – you rock! 😀
   Men seriøst; kan du ikke lage et innlegg til de fine og positive kommentarene du får? Du får nok hundrevis av positive kommentarer, så det er vel noen som sitter godt igjen hos deg? Også om du kanskje kunne anbefaler bloggere/instagram-brukere som kanskje ikke var så kjent, men som du liker? 😀 Eller linke andre bloggere som melder seg på en linkerunde? ^^ Tror mange kunne likt det; også med tanke på at du hjelper andre og setter mer fokus på det positive, du får! 😀

  267. Stå på du… Synes du e lættis jeg! Så lenge DU er fornøyd med hvordan du ser ut og er så drit i alle andre. Ingenting er bedre enn mennesker som tør å være seg selv 100% og stå opp for hva de faktisk mener og tror! 😀
   Og nei, jeg er ikke under 30, men nærmere 40.. :p

  268. Du er vakrere enn en prinsesse💖 Du er søtere enn sukkerspinn❤️ Du er kulere enn en sol med solbriller på💚 Du er den snilleste jeg vet om (av det jeg har lest på bloggen)💜 du er morsommere enn en klovn💙 osv😚 de som slenger dritt om andre på nett, er bare misunnelige😤 og til dere som som gjør det, HOLD DET INNI DERE!!!

  269. Jeg elsker at du tar opp disse kommentarene! Det viser styrke fra din side og du eier dem med svarene dine.
   Du vil alltid ha flere mennesker som liker deg enn mennesker som misliker deg. Husk det. ♡

  270. Skjønner du er frustrert, men syns det er synd at du henger deg opp i slikt vas og synker til deres barnslige nivå.

  271. Haha, herlig. Jeg synes du er rågod på å svare på alt pisset de skriver. Jeg blir helt sjokkert over hvor tåpelige folk er som må løfte seg selv opp ved å hakke deg ned. Jeg synes du er er godt forbilde jeg: du lar deg ikke fucke med og du står for dine meninger.

  272. Respektere mye av det du står for! Fint at det finnes bloggera som dæ som faktisk bryr sæ om miljø og dyr, og som tør å bruke posisjonen sin til å gjøre nåkka med det. Ville absolutt beskrevet dæ som et godt forbilde!

  273. Ha ha, sykt bra svar på de dummeste kommentarer.
   Stay strong Sophie Elise!
   De som slenger dritt er de som har problemer her…

  274. Herregud, at folk kan være så slemme!? Du har en fantastisk blogg, og jeg elsker bloggen din! Og jeg elsker sangen din, du har en nydelig stemme! Stå på!<3

  275. Du er den du er og du er VAKKER som du er. Stå på. Du har oppnådd mye her i livet og du skal komme deg langt. De som slenger dritt,,,,hmmm..ja si det, du vet sikkert svaret selv hvordan dem er…Dritt i dem og lev LIVET…XoXo

  276. Hahaha den siste der er bare priceless.. Ser alt for mange eldre kvinner som kommenterer negative og stygge ting om unge bloggere og andre jenter som uttaler seg i media. Klarer ikke å fatte hvordan noen kan ha såå lite selvinnsikt at de i en alder av 30-50 år kan sitte å skrive dritt til unge jenter og kalle de for dårlige forbilder haha… Kunne virkelig skrevet tusen sider om hvor mye dette irriterer meg!!! Ville heller hatt en mor med 10 kg silikonpupper og extensions ned til bakken enn en mor som bruker tiden sin til å skrive nedlatende kommentarer til jenter som så vidt er eldre enn deres egne døtre. Når det kommer til deg, så er du HELT RÅ Sophie, ikke ta slike kjerringer personlig <3 Ha en fin dag og så håper jeg du får en fantastisk påske <3

  277. Hei Sophie.
   Jeg er egentlig ikke en blogg-leser i den forstand, men nå har jeg hørt så mye bra om det innlegget her, så nå tenkte jeg å lese det. Og jeg ble faktisk litt glad innvendig! 🙂 Og synes nesten du var litt for snill i kommentarene dine, jeg hadde nok aldri klart å forholde meg så rolig. Men fikk meg en god latter på mandagsmorgenen, og den takket være deg 🙂 Det finnes altfor mange mennesker ute i verden som ABSOLUTT skal klage, og syte og snakke ned om andre hele tiden. Alltid være negative. Og mobbe folk. Hvis de synes du er så “fæl”, så “grusom”, så “operert” osv, hvorfor MÅ de åpne kjeften og plapre om dette? Dette provoserer til og med meg, som egentlig ikke bryr meg om det. Eneste forklaring for meg, må være at de er misunnelige. Rett og slett. For hvis ikke det er det, så er det en ting som gjenstår. Og da blir det ren og skjær mobbing. Kjenner jeg blir provosert og irritert langt inni nerverota pga mennesker som skal holde på sånn her, hvorfor kan dere ikke bare holde kjeft og la folk gjøre hva de vil med sitt liv? Slutt å les bloggen. Overse det. Konsentrer dere om deres eget liv, istedetfor å bry dere om andres KONSTANT! Er så liten vits. Jeg kjenner jeg nesten har lyst å starte en blogg, bare for å provosere folk, men dette skal jeg la være! For jeg hadde endt med å klikke i vinkler, så du har stålkontroll, Sophie. Det skal du ha! Stå på videre, og de som slenger med leppa har ikke noe liv, eller hater livet sitt så sykt, så de faktisk må hakke ned på folk som har bra, som deg! Og må sies, at jeg syns du er ei tøff, lita søt jente 🙂

  278. Hei
   Du er mitt største forbilde og elsker deg.
   Syntes du var litt for snill med komentarene og syntes du er sterk som kommer deg gjennom all dritten du får. Elsker deg😘

  279. Herregud! Jeg får direkte vondt på dine veiene! Hvordan kan folk i det hele tatt tillate seg selv å skrive noe så grusomt?! Selv om mange helt sikkert ikke tenker på hva de gjør ( eller kanskje det er akkurat de de gjør?), så sårer det. Det er ting som de helt sikkert ikke hadde taklet å få selv. Og at foreldre , altså voksne mennesker sier sånt på nett er rett og slett bare grusomt. Nettmobbing, netthat – jeg personlig syntes det er så trist. Ingen i hele verden fortjener det. Det hjelper absolutt ingen at noen skriver hat til andre.
   Ingen er perfekte, sånn er det bare. Men hvis man alltid skal finne det som er negativt ved folk, eller finne på ting som er negativt ved folk – så blir det helt dumt! Og når det i tilleg skal bli mere ok bare fordi man er kjent og har en stor blogg?! Herregud! Dere er jo helt vanlige mennesker innerst inne dere også. Dere har de samme følelsene som alle andre! Og jeg syntes det er utrolig viktig at flere folk ser det.
   Det er ekstremt viktig å SI I FRA når noen driver med mobbing/ hat generelt! Jenter og gutter har lavere selvtillit nå enn aldri før, nettop på grunn av mobbing og hat som er så utbredt. Da er det viktig at vi tar tak i de gode tingene ved en person og fremhever det, i stede for å fremheve det negative. Ja ok, vi har alle tanker om noen, men det er da absolutt ikke nødvendig å si det!? Det er noe alle kan tenke over.
   Jeg synte innlegget ditt var utrolig fint, fordi du faktisk viste hvordan det er å få sånne kommentarer, og jeg ser selv at det hadde kostet meg masse å klare å svare på den måten du gjør! Jeg hadde nok tatt meg veldig nær av det og slutta med blogg, men det gjør ikke du! Du er en sterk person som det absolutt er verd å se opp til! Å se opp til noen er ikke nødvendig vis å kopiere stilen, det kan også være å se opp til noen som er sterke innvendig, som er smarte og gode. Det at folk ser på deg som dum eller overflatisk, er helt på jordet. Du er ingen av delene! Mm jeg skjønner nå hvordan det kan være å måtte ta imot de kommentarene og syntes det er veldig inspirerende! Stolt!

  280. haha jeg ler, bra du kan se humoristisk på de stygge kommentarene, sier mye mer om dem enn om deg. 🙂 Tenk hvor stygge de egentlig er i personligheten, og sikkert ikke perfekte i utseende heller for å si det mildt…Du går hvertfall ikke rundt å mobber, prater dritt fra anonym bruker haha, lavmålt.. Uansett, du er nyydelig!

  281. Sophie ikke bry dæ om ka di sei æ synsdu e et godt forbilde før di små å ikke bry dæ om dæm som sir du e stygg .

  282. jeg vet at du ikke kommer til å godkjenne denne kommentaren.jeg elsker bloggen din og synnes du er sykt pen.men jeg må bare si at jeg ble ganske SKUFFA når du ignorerte meg i byen.MVH:swesna,10år

  283. https://no.images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=Az_6xdiR2RlVgX8A.dstNAx.;_ylu=X3oDMTI0bXB0OW5jBHNlYwNzcgRzbGsDaW1nBG9pZANkNjQwYTc3MzE0NGZiYzMzZjI4OTRhMDBkMjIyNmQ5ZQRncG9zAzEwNwRpdANiaW5n?.origin=&back=https%3A%2F%2Fno.images.search.yahoo.com%2Fyhs%2Fsearch%3Fp%3Dtropical%2Bcurrents%26_adv_prop%3Dimage%26va%3Dtropical%2Bcurrents%26fr%3Dyhs-visicom-mystartdefault1%26hsimp%3Dyhs-mystartdefault1%26hspart%3Dvisicom%26nost%3D1%26tab%3Dorganic%26ri%3D107&w=640&h=400&imgurl=icons-ak.wxug.com%2Fdata%2Fimages%2Fsst_basin%2Fgl_sst_mm.gif&rurl=http%3A%2F%2Fwww.wunderground.com%2Fhurricane%2F&size=101.3KB&name=Active+Hurricanes+and+%3Cb%3ETropical%3C%2Fb%3E+Cyclones&p=tropical+currents&oid=d640a773144fbc33f2894a00d2226d9e&fr2=&fr=yhs-visicom-mystartdefault1&tt=Active+Hurricanes+and+%3Cb%3ETropical%3C%2Fb%3E+Cyclones&b=61&ni=160&no=107&ts=&tab=organic&sigr=116ah2g0c&sigb=168r1gucg&sigi=11le8p2fr&sigt=11elq1d2r&sign=11elq1d2r&.crumb=qewlgCYsAVJ&fr=yhs-visicom-mystartdefault1&hsimp=yhs-mystartdefault1&hspart=visicom
   http://www.cdc.gov/vibrio/vibriov.html

  284. Hei Sophie. Jeg liker bloggen din og hva du mener om ting osv, og jeg skjønner veldig godt at du vil ta ett “oppgjør” med mobberne på bloggen ved å kommentere tilbake. MEN jeg synes det er litt barnslig oppførsel og kommentere nedlatende og frekt tilbake. Da føler jeg faktisk at du synker litt ned på dems sitt nivå. Skjønner at det er vanskelig å nå ut til mobberne på andre måter når de er anonyme. Men kanskje kanskje kommenter på en litt bedre måte? Vis at du er bedre enn dem! Heier på deg! 🙂

  285. Du er så utrolig kul som tørr å stå frem med det du mener uten å bry deg om hva andre sier, ser opp til deg!

  286. Folk altså. Når du svarer er du barnslig, men de som konstant slenger drit er voksne. Hva slags verden er det vi lever i? Når skal folk få øynene opp? Den aller første kommentaren…for noe tøv, så den debatten, og tenkte “for en nydelig jente”, du er kjempe pen! Hva er det folk egentlig tror og forventer at jenter skal se ut som? De folkene som kaller deg stygg, kommer aldri til å få seg dame, så kresen som de er. Og når skal de forstå at stygge folk fortjener ikke så vakre damer, som det du er? Nei, vet du meg hva, det blir for dumt. Svaret til “den bekymrende mor” er det deiligste jeg har lest i mitt liv. Hva feiler denne damen egentlig? Hva tror hun om seg selv, og hvordan kan hun tro noe godt om seg selv, slik som hun holder på? Hvordan kan hun rakke ned på en annen person, for så å kalle personen et dårlig forbilde? Faen så dum folk er da, hvor var disse menneskene når det ble utdelt hjerneceller? Herre min hatt 🙂 stakkar dere bloggere, for fy så provoserende det må være når alt dere gjør er feil, og når personene dere må overbevise er for dum til å forstå noe mer enn sin egen kommentar, som så og si alltid har skrivefeil og er gramstisk ukorrekt. Heldigvis forstår jeg lite av kommentarene deres, og heldigvis forstår jeg ikke hvorfor de kommenterer som de gjør. Heldigvis forstår jeg hvor lite smart og ekle disse menneskene er, kun basert på kommentarene.

  287. Sophie… Jeg synes det er trist at alle skal kommentere det du gjør,sier og skriver. Husk at de som kommenterer er misunnelige på deg, og på ditt liv… Jeg håper du holder ut allt av kommentarer og fortsetter med denne bloggen som den er i dag💕 husk at det er maaaange jenter som meg som forguder deg og din blogg💕 hilsen au en beundrer av din blogg

  288. Kjeften sin er stor , men du er liten på jord. Ser ut som du kan være en av de gatehoene i London . Støgge

  289. Jeg syns du er pen jeg:) og de som kommenterer dritt om deg har tydeligvis ikke noe bedre å gjøre. Hvis man ikke har noe fint å si om andre så trenger man ikke å si noe i det hele tatt. Jeg tror ikke akkurat at de hadde turt å si det face2face. Btw så elsker jeg bloggen din<3

  290. DU E FANTASKTISK!!! ble egentli så glad av å lese dette;)) du e berre amazin’ flott sang, flotte bilder, amazing leilighet, aaallt du har klar i live, ooooog du e bare 20… bøyer meg i støve <33

  291. Det er nesten ikke til å tro at en mor, vil kommentere såå stygt om en 20 åring på nett! Jeg blir så syykt sur når folk gidder å oppføre seg sånn. Det er helt latterlig!! Du er en herlig jente, og hadde jeg vært deg, ville jeg sikkert tatt igjen dobbelt så mye. Bare tenkt det at de sikkert er misunnelige på deg,siden du liksom har norges nest mest leste blogg!! Det verste er at de siter sikkert hjemme i sofaen ulykkelige som bare det!!! Min søster som er 8 år bare ELSKER din blogg. Hun leser den bokstavelig talt HVER ENESTE KVELD!!! Hun begynner nesten å gråte når hun leser de stygge komentarene du får, av misirable mennesker. Jeg bare håper så mye at du ikke tar deg for mye nær av det… Bare tenk på alt du har oppnådd. Tenk på dit fantastiske liv.!
   Du skal vite det at selv om det er folk som virkelig ikke har vett, så har du de som elsker bloggen din, og forguder deg.
   Hilsen en jente som virkelig liker deg og bloggen din <3 <3

  292. Hei<3 Først vil jeg bare si at jeg synes det er utrolig frekt av folk å skrive slike stygge kommentarer, det er unedvendig tid og sitte å slenge dritt til folk man bare ser på bilder og hører om!!! Du vet det sikkert godt selv Sophi men det er bare sjalusi... Jeg er helt sikker på at hvis du en gang møter en av de som skriver stygge komentarer tørr de ikke å si NOE stygt til deg (: Du er en utrolig flink blogger og er veldig ærlig,det må du bare fortsette å være! Jeg er bare 10 år så jeg vet egentlig ikke om du synes det er greit at jeg leser bloggen din men jeg må bare si at jeg ELSKER den<3 Jeg bor faktisk ikke så lankt unna Harstad og det er lit kult å tenke på! Stå på og ALDRI gji opp!!!
   PS: hils Robin<3

  293. Du leser vel kanskje ikke alle kommentarene her.. men vil likevell legge igjen en.
   Skal ærlig innrømme den første tiden jeg leste bloggen din var jeg ganske fordomsfull. Men jo mer jeg har fulgt oppdateringene dine, jo mer ser jeg opp til hvor sterk og oppegående jente du er! Ingen bør dømmes etter utseende. Og jeg vet selv hvordan det er å bli sett på som “hun dumme, overfladiske sminkedokka”.
   Folk som er opptatt av eget utseende trenger nødvendigvis ikke være dum og tenke stygt om alle andre! De kan være jordnære, smarte og ha flotte verdier, som du.
   Fei bort taperne som slenger anonym dritt over nett, og ta virkelig til deg alt det positive over! Du er ei nydelig jente og et godt forbilde for mange vil jeg si!
   U go girl 🙂
   Klem fra ei som innrømmer at ho tok feil ved “første øyekast”

  294. Blir egentlig ganske stolt av at du deler dette og at du skriver så bra! Du må aldri la deg knekke Sophie. Elsker alt du skriver om, og alle meningene dine!

  295. du er RÅÅ! Digger deg og bloggen din. du står for det du mener og er utrolig sterk! forsett å gjør akkurat det du gjør! 🙂 elsker meningene dine og din sterke personlighet! vi mener mye av det samme!! love you <3
   hehe.. flirte så mye at jeg nesten tisset på meg når jeg leste svarene dine 😀 du e genial 😀

  296. Ikke bry deg om alt det. De snakker om. De er sikkert dritt sjalu på deg at du har populær blogg og er pen. Uansett er det barn som mobber !! Foresten din blogg gjir sykt mening

  297. Hahahah dette innlegget lo jeg godt av!
   Skjønner ikke at folk gidder å skrive så mye usakelige ting, de er tydelig bare missunelige.
   Stå på videre! Gleder meg til bloggerne starter igjen😃

  298. Ahahah så jævlig bra svar, fikk de som skrev hatekommentarene til å se ut som idioter, noe de er også.

  299. Hei💗 Ikke hør på de som slenger dritt om deg. De gjør de enten fordi de er sjalue eller fordi de ikke har dratt og reist rundt i forskjellige land som deg! Men jeg kan si det sånn du er veldig pen og snill❤️ Tips: du kler brunt hår bedre enn lyst💖🎀
   PS: håper du tok det som positivt for jeg mente det positivt😊
   Love you Sophie Elise❤️💗💕💋👍😘😍😉

  300. Hei! jeg er ikke så veldig ofte innom bloggen din, men ærligtalt noen av de svarene du skrev er litt barnslige! Når du først skal svare på kommentarer kan du svare skikkelig! vet at det kanskje ikke er så veldig lett og man blir lei, men du kan jo prøve å ikke oppføre deg som en liten unge!! jeg er nå av og til innom bloggen din, og noen av innleggende dine er bra og det skal du ha all ære for!! Men igjen så er noen bare helt på tryne, som det innlegget om påskeeggene, der skriver du at de inneholder palmeolje og vi må slutte og pise de for det, men har du noen gang tenkt på all den sminken du trøkker i fjeset ditt? har du noen gang tenkt på hvor det kommer fra? og ikke minst hvordan det blir testet? synes du bør tenke litt mer over hvordan du svarer folk, når du svarer på sånne kommentarer på den måten er du ikke noe bedre enn de, men jeg synes ihvertfall at de som skriver de kommentarene ikke skal være anonyme så jeg har skrevet e-posten min og håper du virkelig tar til deg noe av det jeg har skrevet!! og kanskje prøve å være et litt bedre forbilde for de som leser bloggen din, og kanskje tenke på at det er ungere jenter som leser bloggen din og ser opp til deg!! slutt å prøve å vær så perfekt!! håper du ikke tar meg på en helt feil måte for mange av innleggende dine er bra og det fortjener du å høre, men TENK!!
   ville gjerne ha et svar fra deg!!

  301. hahahahha du er best sophie, hadde jeg vert deg hadde jeg ledd som faen av noen av disse komentarene 😛 hev deg over det!! digger deg du er RÅÅ <3 :*

  302. Så urtolig bra, Sophie Elise! Det er bra at du ikke tar til deg kritikk fra folk som er så usikkre på seg selv at de må hakke på og mobbe andre. Hvis de hadde hatt så sykt inort bloggen din elelr deg (som de helt sikkert ikke kjenner en gang) så hadde de vel ikek lest bloggen?! Det er vell fordi de er sjalu. Jeg synes synd på så usikkre mennesker! De kan ikke ha det godt med seg selv…. Stå på videre! Digger bloggen din for tiden! 🙂
   YOU GO GIRL! 🙂

  303. Ver pelicula en linea – https://blog.libero.it/wp/veronlinegratispelicula/2019/09/16/ad-astra-ver-pelicula-online/

   Ad Astra pelicula
   Ad Astra película completas
   Ad Astra pelicula 4
   Ad Astra Hasta las estrellas películas
   Ad Astra ver pelicula online
   Ad Astra ver película
   Ad Astra Hasta las estrellas descargar películas gratis
   Ad Astra Hasta las estrellas ver peliculas online gratis
   Ad Astra descargar película gratis
   Ad Astra youtube pelicula
   Ad Astra Hasta las estrellas cine completa en mexicana
   Ad Astra cine mexicanas
   Ad Astra película cristianas
   Ad Astra descargar pelicula
   Ad Astra Hasta las estrellas película infantiles
   Ad Astra Hasta las estrellas cine en castellano
   Ad Astra pelicula online hd
   Ad Astra película fox
   Ad Astra si pelicula
   Ad Astra cine 24
   Ad Astra cine
   Ad Astra Hasta las estrellas Ver cine
   Ad Astra Hasta las estrellas Ver película online
   Ad Astra Hasta las estrellas Ver película online
   Ad Astra Hasta las estrellas ver pelicula gratis
   Ad Astra Hasta las estrellas ver película latino
   Ad Astra ver mexicana
   Ad Astra Ver cine català
   Ad Astra ver pelicula galego
   Ad Astra ver película euskara
   Ad Astra y descargar peliculas gratis
   Ad Astra y descargar películas
   Ad Astra Hasta las estrellas cine online gratis
   Ad Astra online película mexicana
   Ad Astra película latino online
   Ad Astra pelicula completa

  304. Ver pelicula online – https://blog.libero.it/wp/veronlinegratispelicula/2019/09/17/rambo-last-blood-ver-online/

   Rambo Last Blood película en chilena
   Rambo Last Blood cine online hd
   Rambo Last Blood película fox
   Rambo Last Blood si pelicula
   Rambo Last Blood 5 pelicula 24
   Rambo Last Blood 5 pelicula
   Rambo Last Blood Ver pelicula
   Rambo Last Blood 5 Ver pelicula online
   Rambo Last Blood 5 Ver pelicula en linea
   Rambo Last Blood 5 ver pelicula gratis
   Rambo Last Blood ver pelicula latino
   Rambo Last Blood ver mexicana
   Rambo Last Blood Ver pelicula català
   Rambo Last Blood ver pelicula galego
   Rambo Last Blood 5 ver pelicula euskara
   Rambo Last Blood 5 y descargar peliculas gratis
   Rambo Last Blood y descargar películas
   Rambo Last Blood cine latino online
   Rambo Last Blood pelicula online gratis
   Rambo Last Blood 5 online película chilena
   Rambo Last Blood pelicula latino online
   Rambo Last Blood 5 pelicula completa
   Rambo Last Blood 5 pelicula completa online

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg