alle gode ting er tre?

Hei du! 

Hvordan går det?

Altså, starten på dette innlegget sleit jeg veldig med. “Hei du, hvordan går det” liksom. Som om jeg kommer til å få noe respons med lukka kommentarfelt og alt det der, men jeg håper i alle fall at akkurat du som leser dette har en OK dag. Personlig har jeg det ganske fint, jeg prøver å ikke tenke på at jeg har gått i samme genser tre dager på rad bare. Men hva skal man gjøre da, når man endelig har fått en ny favorittgenser? Skifte!? Pøh, kommer ikke på tale. Jeg ser at en del av dere spør om hvor genseren er kjøpt, men jeg aner ikke. Haha, da jeg møtte Tinashe tidligere i dag var det første hun sa “kødder du eller” for hun har nå sett meg i den genseren på repeat.. I LOVE IT! 

Jeg ligger på sofaen og er skikkelig sliten, gruer meg til å ta den dørstokkmila inn i dusjen.. Jeg prøver å gjøre selve dusje-seansen litt mer spennende ved å se på orange is the black samtidig som jeg dusjer (ja, det er faktisk mulig) men da ender det med at jeg blir stående i dusjen en hel episode og kommer ut som en liten rosin. Og bleik. Jeg er på episode 8 nå, og gruer meg veldig til jeg er ferdig.. Anne-Sofie sendte en melding og spurte om jeg hadde sett slutten, med en advarsel om at jeg kom til å gråte. Jeg lurer på hva som skjer! 


 

Senere i kveld skal jeg på tacomiddag. TACO!! Hver gang jeg kommer hjem til mamma og pappa ønsker jeg meg alltid taco til middag, det er så kjedelig å lage det til seg selv – og alt annet av mat, for øvrig. Så jeg gleder meg til taco, å sitte på balkongen, snakke med venner og kose meg. Jeg oppdaterer dere fra middagen. 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg