leiligheten min – velkommen til meg!

Leiligheten min er i full gang med å bli ny, men enn så lenge er det kun badet og gangen som er klar. Eller, kjøkkenet skal jeg ikke gjøre noe med enda – kanskje til neste år – men det er ikke så veldig spennende så derfor uteblir det i dette innlegget. Jeg vil gå for en ganske mørk look på hele leiligheten, og på onsdag kommer en interiørkonsulent som også er en venninne av meg for å hjelpe til med stuen. ALT skal ut, og alt skal pusses opp. Det føles deilig. Jeg skal gå over med enda et strøk på både vegger og gulv i gangen, men jeg var så utålmodig og klarte ikke å vente med å flytte inn møbler. Jeg skal gå over enda en runde om et par uker, men jeg vil gjerne vise dere allerede nå. All malingen er kjøpt på jotun. 🙂

Velkommen hjem til meg! 

Kommoden i gangen er kjøpt på IKEA, og er vel egentlig tilegnet et soverom. Jeg vurderer å male overflaten sort, men jeg orket ikke i denne omgang. Kanskje etterhvert! På bordet har jeg pynt fra house of oslo (annanas og rådyret), bøkene har jeg fått hos manageren min, duftelys fra voluspa og chanelvesken min.

Under bordet har jeg en liten plante og et par bøker fra millas butique som ligger på aker brygge. Jeg har også bestilt en sykt fin bok om kunstneren Frida Kahlo som skal få stå under her.

Bilde av meg er også på veggen, så klart! Om noen vil ha, er det bare å skrive til meg i innboks på fanpagen og så fikser jeg, hehe. Rammen er fra IKEA. Foto: Nadia Nordskott. 

Plante fra IKEA. Jeg elsker den. Den kostet vel rundt 300 kr, så det er absolutt ikke ille heller. Og i tillegg er den falsk, så slipper jeg å stresse med den.

Badet er jeg usikker på om jeg har vist dere før, men i tilfelle ikke – her kommer det. Jeg pusset det opp for rundt ett år siden, men det er først i det siste jeg har fått ordentlig system der inne og pyntet med litt småsaker. Jeg beklager for den overfylte skittentøyskurven, forresten. Har ikke vasket hvitt tøy på en stund.

Plante, kubbelys og kubbelysholder (?) fra IKEA, duftepinner fra VOLUSPA og speil i marmor fra millas boutique. I tillegg til diverse blader. Ja, det hender at jeg leser på do.

Inne i speilet har jeg diverse skjønnhetsgreier som jeg bruker ofte. For eksempel bio oil, vippeserum, caster oil, munnskyllevann, tannbørste, parfymer, fuktighetskremer.. Ja, dere ser jo.

Ved siden av speilet..

Og dette er inneskoene mine, forresten.  Birkenstock Arizona! Som dere ser er dusjen et kaos og det ligger litt tull og tøys på gulvet, men sånn er det jo. Inneskoene mine finner dere her (annonselenke).


Nå ser jeg på dokumentarserien LIFE som jeg har sett en million ganger før, men jeg elsker den. Finnes på netflix. 🙂 Anbefales! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg