mine hudpleierutiner

//annonse

Jeg pleide å være en person som knapt fjernet sminken på kvelden, aldri brukte noen kremer og ikke tok vare på huden min – fordi jeg ikke følte at jeg trengte. Men for to år siden fikk jeg acne, som utviklet seg til å bli ganske ille, slik at jeg måtte begynne på medisiner. Nå er huden min fin, men det er fordi jeg passer godt på den. Jeg har merket at jeg fort kan se sliten ut, huden min er veldig sensitiv og jeg får raskt poser under øynene. Nå har jeg begynt å bruke noen nye produkter som funker veldig bra, som jeg har lyst til å tipse dere om! 

Dagkrem.


Som dagkrem bruker jeg No7 Early Defence Daycream SPF 15. Denne kremen er anbefalt oss mellom 20-35 år. Jeg liker den fordi den er lett på huden, Den tetter ikke porene, og det er enkelt å sminke seg rett etterpå. Den skal forebygge tidlige aldringstegn, men det aller beste, synes jeg, er at den gir beskyttelse mot solen og frie radikaler. Det er så lett å glemme av, men når jeg har gjort dette til en del av min daglige rutine har jeg alltid beskyttelse mot solen. Og som vi vet, er den veldig skadelig for huden. 

Nattkrem 

 

Denne smører jeg på hver kveld etter at sminken er fjernet og jeg skal hoppe til sengs. Den bidrar også som forebygger av tidlige aldringstegn, tetter heller ikke porer og er også tilegnet yngre hud. Den reparerer huden etter dagens påkjenninger, rett og slett! 

Øyekrem.


 

Denne bruker jeg noen ganger på natt, noen ganger på dag, noen ganger begge deler. Jeg har slitt med mørke ringer og poser under øynene, denne reduserer faktisk synligheten av disse! Den er godt egnet rundt øynene hvor huden er så skjør. Lipopeptider og vitamin A bidrar til å redusere synligheten av de første fine linjene på denne, som i de andre kremene. 

   Alle produktene er utprøvd på sensitiv hud! 🙂 No7 serien er ny for meg, men den er elsket av millioner kvinner verden over, og et ledende merke i storbritania. Jeg er fornøyd! I tillegg er produktene rimelige. Kan kjøpes HER, eller i alle Boots apoteker landet rundt. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg