å drikke eller ikke drikke

 

 

Noen bilder fra da jeg og Andrea løp rundt i oslo igår. Som hun selv skrev på sin blogg, så hadde også jeg glemt hvor godt vi går overens og håper ikke det blir så lenge til neste gang vi sees ♥ Det er 6 måneder siden vi i det hele tatt har utvekslet ett ord, men likevel sto ikke praten stille i et eneste sekund. Me likey!

Nå har jeg følgende dilemma : feste, eller ikke feste. Idag er natt til 1. mai og vi nordmenn klemmer jo hardt rundt enhver unnskyldning vi får for å bli sanseløst dritings. Meg selv innkludert. Eller, drita blir jeg egentlig aldri lengre for da takker jeg ja til merkelige ting som å sponse russebusser og gud vet hva, og det skal jeg IKKE gjøre haha. Pluss at jeg blir alltid så buisness av meg når jeg er full. Jeg skal sette opp møter, signere avtaler og kjøpe aksjer liksom, haha. Jeg har lagt litt forskjellige planer for kvelden, så får vi se hva jeg gjør etterhvert 🙂

Forresten så er det utrolig dårlig stil at jo oftere jeg oppdaterer, jo mindre kommenterer dere? Ah, synd at om man blogger lite så får man 100 kommentarer per innlegg, og om ikke så gidder ikke folk å bry seg. Jeg vil jo høre fra dere kjære. Og ja – husk bloggerne, 21:30 på tv2 bliss!

  1. Åå gleder meg til å se deg på bloggerne!! Digger deg sophie elise det er så herlig at du ignorerer hat meldinger💗💗 du er en fantastisk person👌🏻

  2. Så fine bilder:) Jeg har forresten et ønske til blogginnlegg! Kan ikke du komme med blogganbefalinger? To flinke jenter som virkelig burde belønnes er: torilhornnes.femelle.no og hannemjas.blogg.no 🙂 Håper du sjekker dem ut <3

  3. når jeg leste dette innlegget ble jeg kjempelei meg….. det er natt til 1 mai, og det hadde jeg GLEMT! det er flere år siden jeg ikke hat hatt noen planer til denne kvelden og det føles litt… kjipt… du får oppdatere oss om hva du finner ut at du skal gjøre!!!

  4. leser stadig innleggene dine – du skriv syyykt bra, og har en superfin blogg! Kos deg masse i kveld <3 Forresten - tar du lle bildene selv? Hvis du for eksempel drar på et kjøpesenter midt i byen på en lørdag kl 12.00, hvor mange ca blir du stoppet av? Bare lurer altså!

  5. Jeg synes du blogger mindre og dårligere for tiden, savner bedre bilder og jevnligere oppdateringer. Håper du kommer sterkere tilbake!

  6. Åh, du e så utrulig fin når du smile! Det naturlige kler dæ så utrulig mye bedre enn når du gjør dæ tell 🙂 Ha en super dag, fine, skjønne du!

  7. Det er sikkert fordi mange ikke rekker å komme inn på bloggen din før et nytt innlegg er ute og dermed så blir det kanskje til at man automatisk bare kommenterer et innlegg? Det tenker jeg er logisk. Men hvis jeg ikke tar feil er det vell mye mindre hatmeldinger også når du er så flink til å oppdatere? Syntes du har vært kjempe flink de siste dagene og krysser fingrene for at det holder seg en liten periode hvertfall.

  8. Hvorfor kommentere når du kun har SKJULT REKLAME for smoothies og sånn?
   Og aldri svarer på spørsmål? Ser at så mannen spør etter huden din— aldri noe svar, bare redigerte bilder…

  9. Du ser jo ikke sånn ut. Du har et rundt, lite fjes med en liten oppsoppernese. Og dessverre “flagrelepper” fordi er for mye restylane i forhold til anatomien.

  10. Hei søte deg <3 For det første er du en person som jeg ser veldig opp til. Du er utrolig pen og veldig sterk <3 Du er jo selvfølgelig sår, det er jo alle mennesker, men du har en kjempefin egenskap....Du er sterk. Du ignorerer hat. Du er kjempeflink <3 Du er en veldig pen jente og selv om du har tatt noen operasjoner eller to, er du vakker på innsiden.. det er det viktigste. Også er du veldig pen. Jeg syntes det øverste bildet var helt...WOW *-* Jeg elsker den toppen og du er veldig vakker med ikke for mye sminke. Du er perfekt. Og jeg ler litt av haterene, de klikker jo inn på akkurat din blogg og skriver hat. De ville ikke ha brydd seg om deg hvis de ikke likte deg? hehe:D de dummer seg ut....
   Uansett, du er vakker Sophie <3 Jeg sjekker bloggen din hver eneste dag og jeg elsker ALLE innleggene dine <3
   Stay strong❤️

  11. kan du lage et innlegg om hvordan du fikk vekk kvisene dine. Jeg blir plaget hver dag av mine åg har prøvd plt for å få de vekk.

  12. Andrea er så utrolig, utrolig mye penere og naturlig digg enn deg.
   Du har faktisk operert deg så sykt fæl. Du ser ut som en mislykket glamourmodell, og du har heller ikke høyden og formene(uten om silikonene på pinne) til en porno modell. Hva er det du driver med fortiden? Heeeele utseende ditt skriker desperat! Hvor har du igjen av ditt eget hår egentlig??

  13. Jeg skal ikke drikke i kveld, litt pga jeg skal i barneselskap til min lille nevø i morgen og ønsker derfor å være opplagt hehe;) Men kos deg uansett hva du velger å gjøre:)
   Have fun:)

  14. Du er et sykt bra forbilde, blir inspirert av deg hver dag. Blir veldig glad når du blogger så ofte!!

  15. Kanskje fordi du blogger kjedelig for tiden?
   Hør på leserne dine; SKRIV NOE —>Vi<--- ØNSKER. SPØR oss hva vi vil lese om. Det er ikke spennede og se på kamera objektiver du IKKE bruker i ett innlegg og et annet innlegg med et random videoklipp av en Optical illusion, kun spesiellt interesserte bryr seg om. Du sier du bryr deg, men du viser det ikke. Du blogger bare for å blogge, og kaller det innlegg. Men det er jo ikke det det er. Det er meningsløse innlegg med et random bilde. Det er ikke blogging, det er spam. Siden du sier du leser kommentarene, men ikke svarer på dem så er det jo ikke vitsi i lengden uansett å kommentere? Folk sier MASSE i kommentarene, men du bare overser det vi skriver. Det er mange som sier "kan du lage innlegg om ditt eller datt, eller kan du ha spørsmålsrunde, eller videoblogg" osv. men du gjør jo ingenting av det? Hva skal man liksom kommentere på innleggene uansett? typ; "fine objektiver, synd du ikke bruker dem"? Og ja.. det er ingen som vet hva man skal kommentere på en youtube video. "takk for at du la ut en video, jeg ble svimmel" ? Du kan liksom ikke kalle det "mye blogging". Du skylder på alle hele tiden, å det er sykt irriterende, hva med å faktisk LESE kommentarene og se hva vi skriver og ta hensyn til dem istede for å late som at de ikke er der?

  16. Kjære sophie. Et lite spørsmål, hvorfor er du helt annerledes på bilder andre tar av deg enn de du selv tar? Har du ikke noe kontroll på å få med store deler av kløfta eller duckface når du ikke har bilder selv? Så et bilde av deg som noen andre hadde tatt, ble veldig sjokkert over hvordan du så ut. Ikke positivt ment. Hadde vært fint om du hadde svart, men det er vel kanskje litt for vanskelig for deg å svare leserne dine…

  17. haha Sophie nå har du virkelig drete deg enda mer ut enn vanlig.
   Takk til facebook som viste meg at du faktisk REDIGERER fortsatt bilder av deg selv? De udnertøysbildene nedenfor? det er så jævlig lett å se du redigerer hoftene og låra.
   Haha der er så mye bra kommentarer på dette allerede.
   “Jeg kan jo ikke operere hoftene mine…enda, jaja photoshop da <3 "

  18. synes du at det er plagsomt at fansen kommer og spør om bilde med deg? lurer lissom bare siden vis jeg hadde møtt deg ville jeg kanskje gått bort og spurt om et bilde 🙂

  19. Jeg har alltid planlagt å være russ, og alltid sett frem mot det – men nå som tredje klasse kom, så hadde jeg ingen venner. Har derfor valt å ikke være russ, så jeg slipper den sosiale ydmykelsen av å aldri bli invitert noested. Det er helt grusomt å se de som liksom skulle være vennene mine på snapchat, i full fest. Jeg var vel ikke kul nok..

  20. For det første svarer du ikke på kommentarene uansett. Og de få gangene du gjør det svarer du bare på 2-3 stk der du enten er frekk eller sier takk. For det andre, så sier det seg selv at når du bare skriver ett innlegg om dagen, så kommer alle kommentarene på det innlegget, mens når du skriver 3 om dagen, så sprer deg seg ut litt. Er lov å bruke hodet

  21. Du er den mest fantastiske jenten jeg vet om! Du er SINNSYKT god til å skrive, altså på bloggen. Det er alltid interessant å lese bloggen din. Du har en utrolig historie også. Du er veldig pen og du er alltid deg selv. Jeg synes at du er en fantastisk person som står opp for hva du mener. Du har faktisk vært ett perfekt forbilde for meg veldig lenge og er det forsatt. Du fikk meg til å stoppe å spise de freia eggene, det er jeg veldig takknemlig for. siden det ødelegger regnskogen. Jeg har fulgt men på bloggen din kjempe lenge, og du har alltid fått meg til å tenke bedre på hva som er bra og ikke bra. Du er sikkert veldig snill, jeg har jo ikke møtt deg men en ting er sikkert, det er at du er en fantastisk person. Hjertelig hilsen Jenni<3

  22. Herremingud…. Kan du slutte å sutre så jævla mye over de kommentarene? Vær fornøyd med at folk faktisk gidder å lese den bloggen din og vær glad for de kommentarene du får istedenfor å være en drittunge og sippe over de du ikke får! Er så mange bloggere som ikke får en halv kommentar en gang, uansett hvor mye de prøver, og her sitter du og sipper over at du får så få kommentarer. Ja for 33 er kjempe lite, eller 100 for den saks skyld, eller 132, eller over 1000! Stakkars deg sier jeg bare. Fortsetter du å be om kommentarer på den måten, vil folk til slutt slutte å kommentere.

  23. Hei! Må bare fortelle deg en ting jeg synes va litt morsom, idag hadde jeg eksamen på BI i forbrukeratferd der man får 3 spørsmål, å det ene handlet om deg og rundt saken med palmeolje, synes det var sykt kult at vi fikk skrice rundt dine meninger å hvor stor påvirkning du faktisk har 🙂 stå på!!

  24. Selvsagt må man på fylla natt til første. Det er en urnorsk tradisjon. Tradisjoner er til for å vedlikeholdes.

  25. Du burde få deg pannelugg. Når håret ditt er så langt og rett ned, så får du veldig stor panne. Tror du hadde kledd det!

  26. Huden din ser kjempefin ut. Du er heldig 🙂 Hadde vært fint om du kunne oppdatere litt om isotretinoin-kuren. Jeg har gått på den i snart 2 mnd, men kvisene har bare blitt mye verre. Var det slik for deg at det ble verre før det ble bedre, eller ble det bare bedre ganske raskt?

  27. Synes det e fint at du går ut på fest ilag med vennan dine! Høres heilt sykt spennanes ut med USA-føytt og håpa det snart e i boks for deg. Lurer på hvordan det går med treningen din? Ha en fin kveld <3

  28. Dine siste innlegg er jo bare svada. Hva ventet du at folk skal kommentere?? Du svarer jo ikke på kommentarer heller. Så hvorfor skal vi gidde?

  29. Det Kine Enilie sier er SPOT ON!!
   “Kanskje fordi du blogger kjedelig for tiden?
   Hør på leserne dine; SKRIV NOE —>Vi<--- ØNSKER. SPØR oss hva vi vil lese om. Det er ikke spennede og se på kamera objektiver du IKKE bruker i ett innlegg og et annet innlegg med et random videoklipp av en Optical illusion, kun spesiellt interesserte bryr seg om. Du sier du bryr deg, men du viser det ikke. Du blogger bare for å blogge, og kaller det innlegg. Men det er jo ikke det det er. Det er meningsløse innlegg med et random bilde. Det er ikke blogging, det er spam. Siden du sier du leser kommentarene, men ikke svarer på dem så er det jo ikke vitsi i lengden uansett å kommentere? Folk sier MASSE i kommentarene, men du bare overser det vi skriver. Det er mange som sier "kan du lage innlegg om ditt eller datt, eller kan du ha spørsmålsrunde, eller videoblogg" osv. men du gjør jo ingenting av det? Hva skal man liksom kommentere på innleggene uansett? typ; "fine objektiver, synd du ikke bruker dem"? Og ja.. det er ingen som vet hva man skal kommentere på en youtube video. "takk for at du la ut en video, jeg ble svimmel" ? Du kan liksom ikke kalle det "mye blogging". Du skylder på alle hele tiden, å det er sykt irriterende, hva med å faktisk LESE kommentarene og se hva vi skriver og ta hensyn til dem istede for å late som at de ikke er der?"

  30. Det er fordi at når du blogger sjeldent, så skaper du interesse, og folk lurer på hvorfor du har vært borte. Ofte så skriver du innlegg med virkelig mening de gangene du oppdaterer sjeldent. Når du oppdaterer ofte blir det – naturlig nok – mer hverdagslige ting. Kanskje folk ikke føler behovet for å kommentere innlegg som ikke innbyr til større refleksjoner. ☺

  31. You look smashing! Og nei mange kommentere ikke fordi du gjør en bra jobb her på bloggen med oppdatering osv. Folk har rett og slett ingenting å klage over 🙂 Stå på videre! <3

  32. Folk, inkludert meg, setter nok stor pris på at du oppdaterer ofte. Men det er ikke alle som vil ta seg tid til å kommentere på bloggen din 2-3 ganger per dag. Bare husk at folk setter pris på innleggene uansett.

  33. Skulle lenge ha sagt at jag setter pris på at du ikke er blitt en slik blogg med veldig mye sponsede innlegg. Da mener jeg sånn 5 med reklame og ett “ekte” innlegg. Ser flere å flere blogger som blir kjedelig å lese av den grunn, som eks. l0ve.
   Elsker at etter så mange år jeg har fulgt deg, så har du utviklet deg så mye. Det er spennende å komme innom her enda. Håper du vil blogge i mange år fremover! vil jo ikke miste favoritt bloggeren min<3

  34. jag studerar film i kph och nu ær jag igång med min avgångsfilm som visas på en biograf i centrala københavn.
   min kortfilm ska vara en dokumentær som handlar om en bulgarisk kvinna som ær bosatt och har fileát fisk på lofoten, norra Norge, i 18 år. varje liten peng kan gøra skillnad før vår dokumentær. så gå gærna in & kolla på vår sida før att se en introduktionsfilm och mer info. 🙂

  35. Finn noe spennende å skrive om… Å da er d ikke slik at du trenger å komme med 1000 om dagen… For om du skriver for mye forsvinner budskapet ditt😏 slik som å oppfordre folk til ikke å spise palmeolje👌folk liker når du har en mening med noen av innleggene … Og at ikke alle blir om kjedelige ting 😝. Folk liker også når innleggene er rettet mot seg😝 og når du har innleg hvor du prøver å vise oss ting😍 dette er min mening og kun som konstruktiv kritikk😍 elsker bloggen din men den kan bli litt trettende😍❤️ Love u from moi

  36. Kanskje vi synes det blir enveis, du kommenterer aldri tilbake, jeg har aldri fått svar fra deg iallfall 🙁 Ellers har vel mange annet å gjøre enn å lese blogger, heldigvis, det er vår, sola skinner 😀

  37. Når mange kommenterer skjønner eg du ikkje kan svare alle,men når du klager over at vi ikkje kommenterer gidder du jo heller kkje svare de *få* du får inn…..
   Eg mener ikkje meg personlig her nå,men generelt…er mange som spør deg om ting som du aldri svarer på
   lite kommentarer mye kommentarer….blir du fornøyd????

  38. Gøy å se at dere har det så fint sammen! Håper du ikke drakk, for det er mange andre måter du kan feire en slik dag 🙂

  39. De sier det er fine bilder og det er det jo. Men du ser jo ikke sånn ut!
   Det var så flaut å se deg på bloggerne der du snakket dritdårlig engelsk og spurte Samanta Fox om hun fikk pes fordi hun så ut som hun gjorde og sa at du fikk det samme. Herregud da jente. Selvfølgelig får du pes når du opererer deg og klistrer på deg hår og vipper og – you name it. Ditt resultat er et annet enn hva hennes image var.
   Bra du har selvtilliten på plass, det gir evne til å stå på videre, men jeg tror du har blitt helt blind for hva du egentlig ser i speilet. Snakk litt mer med terapauten din, eller bytt terapaut.

  40. Hei Sophie Elise.
   Jeg syns du er konge. Fortsett med å gjøre som du gjør. Jævli morsomt at du blir helt bizznizz på fylla.
   Hilsen 26 år gammel siviløkonom

  41. Det er så flaut at du redigerer bilder og later som du ser annerledes. Jeg får helt vondt av å høre deg snakke engelsk, herregud

  42. ??: Ja jeg forstår det veldig godt! Men desverre kan jeg ikke komme med innlegg om meningene mine hele tiden heller, uansett hvor mye jeg måtte ønske det.. Nettopp fordi det også er en hvedagsblogg, og slik jeg ble “kjent”, og man må holde litt på det også.

  43. Hei❤️❤️❤️ Må bare si at du er en FANTASTISK person som jeg ser opp til! Og hvis du gjør feil eller sier noe dumt, så er du jo bare ett bedre forbilde, for da vil jo jeg naturligvis prøve og ikke gjøre den feilen.👌 Mamma har aldri vært positiv til bloggere og slikt, men når du stilte opp i det danseprogrammet, er meningen til deg endret! Nå sitter vi å hører på “Love Like That” i bilen☺️😉 Må bare si jeg synes du ser mye mere naturlig og fin ut på bildet du la til, enn før😃 Du ser liksom ikke helt oversminket ut eller at botoxen er kjempeeesynlig! Du e såååå pen😊 Jeg kommenterer ikke så aaaalt for mye, men du skal bare vite: Har du en dårlig dag, så tenker jeg på deg hele tiden. Har du en bra dag, blir jeg motivert! Bare så du vet😉 Hilsen en 12 år gammel jente.

  44. Det øverste bildet her er kanskje det peneste jeg har sett av deg opp i gjennom tidene. Du er helt nydelig, ikke la noen få deg til å tro noe annet.

  45. Hva med de bloggerne som bre får 15 – 20 kommentarer, tror du de syter? nei, de er glade for at noen leser bloggen, det burde du å. Ikke syt overat folk gidder å kommentere bloggen din, det blir det bare mindre respekt av. Tror nok du er den første bloggeren som skriver dritt til leserne sine, bare fordi du ikke får nok kommentarer. LAVMÅL.

  46. Fine bilder av deg <3 håper du koste deg masse igår!
   har et ønske om flere videoblogger, om hvasomhelst egentlig, enten at du bare snakker, eller sminker deg, snakker om et bestemt tema eller hva som helst! Du lager de morsomste og beste videobloggene, elsker at du er selvironisk, litt smålig care, har masse bra meninger og argumenter og er NATURLIG morsom! fortsett sånn søta <3

  47. Jeg leser bloggen din veldig ofte og den blir aldri kjedelig! Jeg er en som egentlig veldig sjeldent kommenterer fordi jeg bare vil kose meg med å lese, men om du vil høre fra oss så kan jeg godt kommentere oftere❤️

  48. Du har forandret deg veldig i det siste Sophie og da mener jeg positivt. Du har funnet din sminke metode og klesstil som du kler! wow, sier jeg bare! Du stråler virkelig <3 Stå på, jeg heier på deg!!

  49. Hei Sophie Elise!
   Først og fremst; du er mitt store forbilde og jeg elsker det du gjør for alle dyr.
   Men, visste du at M.A.C. tester absolutt alt sin sminke på dyr? Også bruker de dyrhår i kostene…
   Kanskje noe å tenke på neste gang du kjøper sminke?
   Klem fra Nederland 🙂

  50. Kjære Sophie Elise, er det rart at folk ikkje komenterer når du sier på tv at du ikkje tørr og lese kommentarene?
   Eg e stor fan… Men koffor har du silikon i leppene? Gjør det ikkje vondt? Er det ikkje ekelt? Og ka synest Robin om dette? Kan ikkje du lage ein video der du forteller korleis ein kan få folke til og like deg?/få flere venner?
   Går i 10 klasse men blir mobbet, har kje nåken venner, og har forferdelige strenge sinte foreldre. Har du tips te og få lov til og gjøre meir uten at mamma fugl må passe på?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg