løgnen vi lever i

 

Jeg kom over denne videoen igår, og har allerede anbefalt den videre til flere venninner – det er så viktig at man ser dette, og ikke minst reflekterer over det etterpå. Folkens, tenk over hvor maten dere spiser kommer fra og hva den inneholder og tenk over hvor søpla dere kaster blir av. Det er så skremmende, men videoer som dette gjør virkelig at jeg stiller meg tvilende til om jeg selv vil ha barn…

Vær så snill, se og del denne videoen.

97 kommentarer
  1. Hei! 🙂 har du fremdeles kontakt med Caroline (hun asiatiske venninen din i Harstad), Stine-Mari, Amanda, Lotte osv? altså de jentene som du brukte å feste masse med for ca 2 år siden

  2. Synes den var kjempe! Håper flere åpner øynene etter å ha sett denne videon. 🙂 Delte den på Facebook.

  3. Helt fantastisk at du deler dette! 😍
   Veldig viktig, og det er ikke konspirasjonsteorier som en skrev her. Dette er fakta.
   Tok meg lang tid å “våkne opp”, blir nesten litt sjokket når jeg ser så hva som skjer bak kulissene.

  4. Endelig en video som faktisk viser virkeligheten om hvordan det faktisk er og kommer til å bli viss mennesker forsetter som vi gjør. Dritbra video

  5. Jeg finner mye inspirasjon på instagram for tiden. Lonijane, essenaoneill, vanessa_prosser og cleanbodyfreshstart er bare noen av de som har inspirert meg til å leve et bedre liv, der jeg er fornøyd med meg selv og lever mer i nuet. Uansett hvor klisje det kan høres ut 😛 Man må starte med seg selv først, så kan man gjøre mye bra for verden 😉

  6. jeg syns videoen var veldigveldig bra! og det er kjempeviktig budskap, men klarer dessverre ikke ta det seriøst når det kommer fra en BLOGGER (!) som lever av å oppfordre folk til et overforbruk av materialistisk dritt. du må ha trippel så stort forbruk enn folk flest på din alder. ok, så du spiser ikke kjøtt (MEN FISK) og du sorterer søppel. grattis! VIL DU HA EN DIPLOM? du må slutte å se på deg selv som en helgen, så lenge du fortsetter med overforbruk og lever av å selge mest mulig ting så er det vanskelig å ta deg seriøst på alt “miljøpratet” ditt.

  7. Herregud, det nye forsidebildet ditt? Aldri sett en nese som ser sååå operert ut? Du er så stakkarslig ass.. Falske pupper,kinn?!?!, nese og hva annet? negler,hår osv?
   Forever fjortis, jo det er deg. Og nå skal du begynne å bry deg om naturen? Du som er så unaturlig? Haha.. Ironi på sitt beste

  8. Altså helt ærlig!!! Synes du nesen din er fin? Det ser ut som noe en hollywood frue på 35 hadde gjort

  9. Du kan bare leve det beste livet du kan og bidra med det du kan……man kan tro at man er en bonde i et sjakkspill eller man kan være konge eller dronning i eget spill….uansett det er ikkje kun hva VI gjøre og *eliten* det kommer an på om vi overlever eller ei…….vi er knapt et fnugg i universet og husk at man kan ikkje endre på de digre planetene, stjernene og alt som er der ute….uansett hvor flink vi er å være vegetarianere eller resirkulere…..Jorden går neppe under….men menneske gjør kanskje……eller kanskje overlever vi…en annen plass? Fremtiden er uendelig og full av muligheter….vi har ansvar for oss selv……men vi må ikkje være bare negative….

  10. Camilla: Tror du trenger å jobbe litt med deg selv.. Du kan ikke ha det godt med deg selv når du kommer med sånne kommentarer. Håper du får det bedre i fremtiden og at du heller kan være med på å løfte opp andre jenter/kvinner i stedet for å være en som må prøve å gjøre livet surt for andre for å føle seg bra. Lykke til.

  11. Alltid deilig med litt konspirasjonsteorier på en lørdag ettermiddag.
   De mest bortkastete minuttene jeg har brukt på lenge, men på en måte er det jo fint å vite hva idioter tror på.

  12. Sant dette. Og det får oss til å tenke. Men en vanskelig ting å bryte ut av. Så lenge penger er viktig for andre, blir det viktig for oss som enkeltpersoner. Jeg kan ikke plutselig kaste alt jeg har av penger og late som det ikke har noe betydning lenger. Jeg kan ikke plutselig begynne å skaffe min egen mat. Til og med elver og vann for fiske koster idag penger å få fiske i, og det er ulovlig utenfor sesong. Man kan godt ville komme seg ut av dette systemet, men det blir utrolig vanskelig. Og uansett hvordan vi snur og vender på det, så fungerer dette systemet utmerket. Det var mye mer krig og drap før dette systemet ble oppfunnet, og jeg er glad jeg slipper å drepe uskyldige familier for å få mat til min egen. Jeg er glad jeg slipper å torturere folk og ha folk som slaver, for å få en makt som gir meg mulighet til å forsørge min familie. Vi kan hate mye av det som skjer her i verden, men vi har jammen mye å være glad og takknemlig for også 🙂 men at vi er for mye foran skjermene, det er det ingen tvil om. Og at dette har gjort oss redd for å leve livet vi ønsker, er det heller ingen tvil om. Vi er blitt en gjeng med pyser, mange av oss. Jeg inkludert. Vi vil heller sitte i sofaen og drømme om et spennende liv, for det er trygt. Vi vil ikke risikere livene våre for å oppleve det vi kunne tenke oss å oppleve. Heldigvis er jeg begynt å tøre litt mer, tøye grensene mine litt, for å komme meg ut av denne pysete lille boblen med drømmer om et spennende liv. Det er hvert fall en start 🙂 men ikke en start på en bedre verden.. Bare en start på mitt eget liv.
   Men rar som jeg er, så drømmer jeg også om et liv med stabilitet. Et hus, en mann, barn, rutiner, og alt det alle har gjort før oss. Jeg føler ikke det store behovet av å gjøre livet mitt annerledes enn andre, jeg vil ha et fint og stabilt liv, når jeg ønsker å slå meg til ro som voksen. Men selvfølgelig skadet det ikke å prøve å gjøre verden til et bedre sted, for alle og enhver, og gjøre mest mulig for at alle skal ha det like bra som meg. At alle kan ha et stabilt liv. Både mennesker og dur 🙂 ja, skal sei!! Denne videoen fikk igang tankene.

  13. Syns det er så fantastisk at du deler slike ting som dette på bloggen din, Sophie! Dette er en video alle har godt av å se. Bare ved å dele denne videoen er du allerede på vei mot å gjøre en forskjell! Tenk over makten du har som blogger. Du sitter i en unik posisjon og har muligheten til å nå tusenvis av mennesker på utrolig kort tid. Bruk muligheten godt! Som mottoet ditt sier: BE THE CHANGE. Stå på videre, håper på flere innlegg som dette. Heier på deg!

  14. Det er jo noe som er sant av det han sier i videoen, men mye typisk amerikansk krisemaksimering… Syke og skadde dyr blir ikke brukt til mat f.eks, dette er det strenge regler for. Se videoen med kritiske øyne folkens! Men enig i det siste om at man må være den forandringen man selv vil se i verden 🙂

  15. Jeg skjønner hva du mener med at man ikke vil bringe ett barn inn i denne verden vi lever i nå.
   Men jeg fikk en sønn for ett og ett halvt år siden, og tenker at man får en sjanse til å gjøre sitt beste, gi barnet gode verdier slik at hanhun vokser opp og blir en god person. Man trenger mennesker som er sympatiske og mennesker som er snille og gode mot verden. Men man klarer jo ikke å skjerme de fra alt, Desverre er det slik verden og mange mennesker er blitt. Synd, og synd at det har gått så fort, noe som gjør alt veldig skremmende. Men det finnes mange fine mennesker der ute som står på for de som ikke har noen stemme, eller som beskytter naturen og dyrene, som bruker livet sitt på og gjøre en forskjell.
   Man må gjøre det beste ut av det man har og får man ett barn skal man
   lære,beskytte og vise at kjærlighet er det viktigste her i verden, kjærlighet til naturen, dyrene og andre mennesker .

  16. Wow <3
   Vil tipse deg om popcorntime - der har de mange filmer (andre enn netflix), og det er gratis 😀

  17. Hei!Ville bare si at før så jeg ikke opp til deg men det gjør jeg nå.ikke det at jeg kjente deg 100%,men fra det som var på bloggen virket det som om du var en slags barbie,å ikke smart i det hele tatt sånn som tcmn.
   Nå syntes jeg du bruker mer meninger og snakker om viktigere ting itilegg til at du blogger om sminke og mote.Likerdeg virkelig godt sånn som du er nå!!❤️❤️

  18. Er det “mishandling” av dyr i den videoen? Er det noe jeg ikke klarer er det å se at dyr har det vont, det gir meg ingenting enn sinne, frustrasjon og gråt, og da går jeg i flere dager etterpå å gråter, fisj. så ser den ikke før jeg vet det… smart jente du sophie! forsett med det <3 klem

  19. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på hvor mye gram silikon du har i hvert bryst? Og hvordan bh-størrelse du bruker? Jeg har litt lyst på silikon selv, men vet ikke hvor mye jeg skal ta. Vil ikke ha aalt for store.

  20. Åh, fysøren. Ja! sier jeg bare, akkurat slik jeg tenker. Denne skal definitivt deles for så mange som mulig må se dette! Utrolig bra ut du deler noe så viktig på bloggen din, tenk så mange den når ut til nå! 🙂 Takk!!!

  21. Er det virkelig slik du tror verden er?
   Dette er som sagt over typist amerikansk krisemaksimering.
   Og er det ikke litt teit da at du deler en video hvor man oppfordrer folk til å legge fra seg mobilen/data når det er akkurat det du tjener penger på?
   Samtidig som du oppfordrer andre til å kjøpe klær og sminke, men så mener du at vi skal bruke mindre?
   Håper folk er litt mere kritisk til slike videoer..
   Du virker veldig forvirret nå. Kanskje på tide og tenke litt igjennom hvordan du vil fremstille deg? for nå er det veldig mye frem og tilbake her : )
   Skjønner du er ung og prøver å finne din vei, dine verdier og kamper, men akkurat nå syns jeg du faktisk er litt hypocritical..

  22. Når det gjelder slike videor hvor noen forteller oss hvordan vi EGENTLIG skal se verdenen, blir jo man like ille som disse folkene som skal kontrollere oss….
   hvorfor ikke bare leve en dag av gangen?

  23. Så fint bilde du har fått på headeren din Sophie Elise 🙂 Har vært fine bilder av deg tidligere også, men likt veldig godt det nye.

  24. Haha jeg må nesten le… Dette er ikke basert på fakta.. For det første, i hvilke land bruker de syke dyr til mat foreksempel? I hvert fall ikke Norge!
   Og for det andre er vel ikke du akkurat riktig person til å uttale deg? Du har et forbruk høyere enn noen andre norske 20 åringer, kaster og bruker alt mulig av sminke, klær og diverse produkter. Så kanskje på tide å se seg i speilet?
   I e tidligere innlegg så skrev du at du var veldig bevist på miljøet blant annet fordi du ikke hadde bil eller kjøpte vanlig magasiner. Et par innlegg senere ønsket du å kjøpe deg bil (noe som er helt undøvendig med tanke på at du bor i oslo foresten) og nevnte ikke en gang noe med at det ikke var så veldig miljøvennlig Og for et innlegg tilbake skrev du at du håpte at vanlige papirblader aldri sluttet å bli produsert fordi det var så ”koselig” EHM ja, veldig miljøvennlig 🙂
   Og det videoen forteller om at folk har dumme jobber, men smarte nok til at de ikke setter spørsmålstegn med det er jo helt latterlig? Haha. De aller fleste har jo jobber som yter samfunnet på en eller annen måte? Ja hva hadde verden vært uten sykepleiere, leger, ingeniører, forskere, lærere, bossmenner, brannmenn, helsesøstre osv? Alle som har en jobb yter noe for samfunnet og bidrar med noe til fellesskapet. Jeg skjønner at denne videoen sikkert sikter til andre yrker, men jeg kan faktisk ikke tenke på en eneste jobb som ikke yter samfunnet noe som helst? Eller jo, kanskje bloggere. Så muligens det er de denne videoen sikter til? 😉 Ikke meningen å være frekk, men denne vidoen fikk virkelig frem det usakelige i meg.
   Og er det noe som irriterer meg grønn, så er det de utsagnene om at verden er blitt så utroooolig mye verre med tiden. Ja vi er kanskje bortskjemte og behandler planeten vår dårligere, men jorden har jo ALLTID vært et fucked up sted? Det er bare på grunn av teknologien at ting er så mye mer synlig nå. Det er alltid vært krig, barnemishandlere, dyremishandlere, drapsmenn og rett og slett et helvete på jord. Det er ikke noe som plutselig skjedde over natten fordi vi får varsel om det på mobilen.
   Og nei man trenger ikke leve i nuet for å være så utrolig lykkelig. Jeg elsker mitt kjedelige A4 liv som du og denne vidoen vil definere det som. Jeg har en leilighet, to biler og en fantastisk kjæreste og sønn. Hverdagen min er kanskje full av rutiner og tidskjemaer, men i mine øyeblikk er dette drømmelivet.
   Er ikke meningen å klikke helt, men er så lei av at du er så dobbeltmoralsk. Denne vidoen vil jo i bunn og grunn frem til at folk skal leve livet og være lykkelig, så foreslår du lar folk gjøre som de vil, istedenfor å prøve å påvirke de utifra hva du syntes er best.

  25. Jeg har lyst på et barn.
   Jeg har ikke lyst til å oppdra barnet mitt i framtiden min. Ser på verden. Videoen minner meg om verden er ikke perfekt. Mange trenger mat. Ser på oss…

  26. Wow! Dette vekket meg faktisk, akkurat nå har jeg dårlig samvittighet for å ha spist på McDonalds… :/ Men det var bare fakta! Skal vise den til vennene mine 😉

  27. Det var bra du postet dette, Sophie Elise! En film med et viktig budskap. Men jeg synes samtidig det er noe ironisk over det hele. Du reklamerer en slik film, samtidig som du (etter min mening), er en “nikkedukke” for de store selskapene, som de sikter til i folmen. Jeg tenker blant annet på samarbeidet ditt med Nelly.com, som igjen er en del av “del av e-handelskonsernen Qliro Group AB (publ.)”, som omsatte for over 4 milliarder svenske kroner i fjor, og som opererer i mer enn 13 land. Jeg tviler sterkt på at de bare har rent mel i posen? Hva med samarbeidene dine med diverse andre aktører? Det er jo kun penger som står i fokus. Store selskaper som skal selge mer til folket. Folket holder de gående. Sophie Elise holder de gående? Hva godt kommer det ut av dette? Jeg prøver på ingen måte å trekke deg ned i søla, resten av oss er sikkert ikke noe bedre. Vi kjøper fra de store selskapene, bruker oljen til de store selskapene, og spiser maten til de store selskapene. Men jeg ville ihvertfall ha tenkt meg om to ganger, hva har jeg i mitt liv, hva bidrar meg med, før jeg postet en slik film. Det skal i hvertfall jeg gjøre. Og det håper jeg du også gjorde.

  28. intressant video, men syns de er dumt at de gjör den til en propaganda video, og ikke viser flere sider av saken. Alt som sies i klippet kan besvares med kritisk tenkende. vär kildekritisk! men det er jo en fin tanke bak filmen 🙂 men syns framstillingen av budskapet er for simpel.

  29. Vil ikke påstå at det blir godt for noen om man skal gå rundt å være redd for å leve. Mye i videoen kan stemme, men det e jo i all hovedsak basert på konspirasjonsteorier. Og hvis man bare bruka søkeordet man e interessert i, så finn man alltids en video relatert til akkurat det. Den videoen vil også være full av konspirasjoner. En ting er å bli redd for å leve, en annen ting er å vær normalt bevisst. Skal vi la være å få barn, fordi vi ser en konspirasjonsfilm, det resulterer jo kun i at vi selv stanser verden, og ikke konspirasjonene.
   Ikke vær redd for å lev- vær bevisst heller.

  30. Tom for ord. Ting alle vet,men velger ignorere. Umulig og redde verden alene og vi er dessverre vane dyr,så det er lite sannsynlighet vi klarer og redde verden i det hele tatt.
   Jeg virker kanskje litt negativ,men jeg ser sannheten. Men hadde jeg kunne gjort noe for og gjøre verden til et bedre sted alene så hadde jeg gjort det på flekken.

  31. Jeg tenker ofte over ting. Altfor mye faktisk. Mamma har alltid kalt meg en filosof. Jeg tenker over stort og smått, som oftest sent på natten når jeg ligger i sengen og ikke får sove. Da kommer tankene om de essensielle spørsmålene, som ingen har svar på, krypende inn på meg.
   Jeg er livredd for å dø, for å ikke leve mer. Jeg vet ikke hva som skjer etter døden, men jeg har utrolig mange teorier som skremmer livet av meg. Jeg er livredd for at alle jeg er glad i bare skal forsvinne og at jeg skal glemme dem. For hvem vet, du kan jo ha vært en annen person i et tidligere liv. vært glad i noen du ikke aner hvem er nå.
   Jeg er livredd for å bli begravd under jorden når jeg er død, også kunne våkne igjen fordi jeg bare lå i koma elns. Hvem bestemte at man skulle bli begravd? Men samtidig er jeg også livredd for å leve et liv der jeg gjør det samme hver dag. Jeg sliter med å finne en jobb jeg liker, ikke fordi jeg ikke er interessert i ting, men fordi jeg ikke klarer å gjøre det samme hver dag. Jeg orker ikke tanken på å våkne til samme tid hver morgen og gå på den samme jobben hver dag, komme hjem til det samme huset, de samme naboene, den samme hunden osv. Så får jeg kanskje fri en sommer, men så er det på’an igjen med det samme. Jeg er livredd for å aldri få leve livet mitt fullt ut. Og at livet mitt blir kontrollert av andre, at alles liv blir kontrollert av “noen”, det gir meg gåsehud og jeg får lyst til å sette meg ned å grine. De dreper oss! Sakte men sikkert så dreper de oss. Med sine skitne hender som grafser etter mer makt, lager de giftige produkter som dreper oss? Jeg er livredd. hva kan jeg gjøre for å stå opp mot de som har all denne makten? Ingenting. Jeg kan ikke gjøre noe, og derfor er jeg livredd.

  32. Jeg blir utrolig sint på dine vegne. Fordi jeg er blitt glad i den du er.
   Du skjønner, jeg deler leilighet med to gutter, og det har skjedd at vi har sittet i sofaen sammen og sett bloggerne. De er fulle av fordommer, for du har silikon og derfor er du overfladisk, og du har extensions og derfor er du bimbo. Og jeg blir så utrolig sint, for disse guttene deler ikke slike videoer som dette. De stiller aldri seg selv slike spørsmål som dette. Og etter ar jeg har sett alt som er av bloggerne og lest bloggen din like lenge, vet jeg at denne videoen er et sant og klart utrykk av hvem du er som person. Du er ingen overfladisk bimbo. Tvert imot! Jeg håper du kan rope det så høyt at alle disse guttene hører.
   YOU GO GIRL! DON´T EVER FORGET!

  33. jævla hyklerunge. Kan ikke du bare holde kjeft, slutte og leke moder jord å tenke over deg selv å ditt eget forbruk av ymse drit?! Det du gjør er mye, mye verre. Dra botoxtrynet ditt til helvette

  34. Videoen er veldig bra og den fikk meg til å reflektere over noen ting. Hva vil jeg med livet? Jeg har lyst til å reise, oppleve og ha det kjempegøy. Rett og slett bare nyte livet. Men jeg liker mitt A4 liv. Stå opp, dra på skole, venner, lekser, middag, tv og sove. Noen ganger stopper jeg opp og tenker at jeg liker livet mitt akkurat sånn som det er nå. Jeg har lyst på barn, mann og et hus. En bra jobb, et aktivt og et sosialt liv.
   Angående det med dyr og mat. Dyremishandling er ikke greit og det er urettferdig. Men jeg spiser kjøtt fordi det er proteinrikt og det smaker godt. Hva skal man gjøre da? Jeg kan jo ikke bare gå og sanke min egen mat. Jeg planlegger heller ikke å bli vegetarianer. Man skal kunne nyte livet. Alle dreper ikke folk man ikke kjenner. Det er soldater og ekstremister. Jeg er ingen av delene og planlegger ikke å bli det heller.
   Det videoen har mest rett i er det teknologiske. De fleste er avhengig av mobilen sin. Inkludert meg. Men er det alltid noe negativt? Man kan raskt ringe nødnummerere eller få kontakt med bekjente. Man kan dele øyeblikk med andre på sosiale medier. Ikke for å skryte, men får å dele sine fine øyeblikk med andre. Og man kan raskt finne viktig informasjon på nettet.
   Denne videoen viser bare negative ting med verden, selv om det finnes positive ting. Mange folk er glade, og det finne folk som vier hele livet sitt til å hjelpe andre. Det hjelper ikke bare å se på en video og tenke at man burde forandre seg, man må handle.
   Forresten Sophie, ikke bry deg om hva folk synes om nesa di. Hvis du synes den er fin så er det alt som telles. Hvis du ikke synes den er fin så hjelper det kanskje at jeg synes den er fin? Jeg så deg på mitt dansecrew og du var garantert den beste. Jeg gadd ikke å se på finalen fordi du ikke var med. Jeg synes du skriver interresante og varierte innlegg.
   Sorry for at dette var dårlig formulert. Hilsen Sara 13år❤️

  35. Sophie, tak for din deling, har selv delt den nu.
   dejligt at se du også viser sådanne ting.
   jeg vil anbefale dig at denne her film med dets smukke budskab og få et helt nyt indtryk af den jord du lever på. 🙂

  36. Du tenker på hva du spiser, ved å ikke spise rødt kjøtt osv. Vi skal tenke på hva maten inneholder? Hva med fisken? Hvor rent er vannet fiskene lever i når vi kaster giftstoffer og kjemikaljer rundt oss? Alt ender opp i havet til slutt.
   Sminken du bruker har forferdelige kjemikaler i seg. Hårfargen du skifter hele tiden har kjemikaljer i seg.
   Søpla vi kaster? Hva med alle klærne du kjøper og bestiller over nett i hytt og pine? Er det miljøvennlig? Og hvor kommer disse klærne fra? Kina, Bangladesh og India…. hvem tror du lager disse klærne og skoene du kjøper? Kvinner, barn som jobber 12 timers skift og knapt får betalt. De bor i slummen og har så vidt råd til mat. Klærne de lager blir sendt rundt til mange land. Hvor miljøvennlig er det? All plastikken som blir brukt til pakking av klær. Og flyreisene dine ….. de er mange.
   Takk for at du vil at vi skal tenke..det er viktig å spre slike budskaper. Men kanskje du burde reflektere over din egen livsstil?

  37. Heeelt feil innlegg å spørre om dette på, haha, men jeg så akkurat den nyeste episoden av bloggerne, der du er på dansetrening – du hadde på den en så utrolig fin off-shoulder hvit t-skjorte, og jeg lurte bare på hvor den er fra? 🙂

  38. Du sa at du Trener 30 min intenst daglig,
   Men hva er det du trener? Du har så sykt fin kropp, vil gjerne ha tips til å kunne oppnå det Samme! Takk for svar!

  39. Hva mener du vi kan gjøre for å endre på dette, Sophie? Jeg er ikke sarkastisk, jeg lurer virkelig. Selv er jeg vegetarianer, tror at jordas kraft/energi er “gud”, jeg elsker naturen og tilbringer mye tid der alene. Når jeg får meg bil, kommer jeg til å kjøre hybrid eller elbil. Jeg har planer om å bli lærer og utfordre elevene til å reflektere over saker som dette, og har planer om å få barn og oppdra dem riktig. Hvis jeg får barn, kommer jeg kun til å la dem spise kjøtt om det er selvskutt av enten min fremtidige mann eller andre vi kjenner. De kommer aldri til å få lov å ha tv på rommet, og ikke egen pc eller ipad før de er minst 12 år. Mobil kan de få når de er 9-10 kanskje. Jeg vil at mine barn skal leke ute (jeg skal bo på landet og ha hester og hunder), istedenfor å sitte inne foran en skjerm. Jeg vil de skal verdsette naturen og jorda, og leve i harmoni og forståelse for den. Jeg vil lære mine barn riktige verdier, slik at de kan lære sine egne barn det samme. Dette er min plan for å gjøre det jeg kan ut av livet og for verden. Hva vil du gjøre? 🙂

  40. Sophie! Vær så snill å svar meg!!! HVORFOR fikk dere ikke sitte i sofaen på senkveldscenen? JEG DØR AV NYSKJERRIGHET.. hvilket grunn kunne det vært?????? skjønner ikke. det er det sæææreste

  41. jeg kommenterer aldri blogger og ser aldri over kommentarer bloggere får heller! men denne gangen skulle jeg bare se over kommentarene og jeg må faktisk kommentere.. jeg blir helt frustrert over og se hvor mye stygge kommentarer sophie får hær inne bare på denne videoen, spesielt fra deg camilla! kan jeg spørre hva som får deg til å skrive sånn? er det bare for å få oppmerksomhet?. jeg skjønner ikke hva hensikten er, liker du henne ikke så lar du faktisk for faen meg vær og være inne på bloggen hennes! jeg skal si at jeg ikke var noe spesielt begeistret over henne selv, før da hun virket som den rosa bloggeren for meg, men klarte alikavel og ikke bry meg! men idag vil jeg faktisk si at hun har forandret seg veldig mye og har blitt en mye bedre person på mange måter en før(skal ikke si at hun ikke var en bra person før) det er veldig lett og tolke feil på tv og kan kanskje opptre på en annen måte en hva hun egentlig er til vannlig! så folkens la vær og kommentere visst du ikke har noe positivt og si 🙂 jeg kan garantere alle dere at sophie er en herlig jente! å sophie ikke tenk på alt det negative du får, du vet at de bare er sjalue..

  42. Folk kan lukke øynene og lure seg selv,men
   denne videoen er KUN sannheten! På tide at
   Verden våkner opp! Fantastisk at du deler og
   ikke bry deg om de negative kommentarene.
   Du er en fantastisk og godhjertet person.
   Du har allerede tatt 1 steg i riktig retning
   ved å bli vegeterianer. 🙂

  43. Anbefaler disse dokumentarene:
   Cowspiracy: The Sustainability Secret
   Peaceable Kingdom: The Journey Home
   Maximum Tolerated Dose
   The Ghosts in Our Machine
   Earthlings

  44. Brace yourself ? Vegansk vår is coming! På søndag er det 1. mars, og kickstart for ‪#‎veganskvår‬. Over 1200 mennesker har allerede meldt seg på, og det er plass til mange flere. Inviter alle du kjenner og bli med og farg verden litt grønnere.
   Vegansamfunnet hjelper til med ukeplaner, handlelister, mattips og svar på alt du måtte lure på om veganisme og plantebasert mat.
   Søk Norsk vegansamfunn på facebook for mer info!

  45. selv om man selvfølgelig skal stille seg kritisk til denne videoen (slik man skal til det meste), syns jeg virkelig det er fantastisk at du deler dette til omverdenen Sophie! du er helt rååå, og jeg digger deg mer og mer for hver eneste dag som går. fortsett med slike innlegg, det er dem som innerst inne betyr noe for deg, og det beviser du så absolutt ved å poste slike typer videoer/tekster. se fremover, og elsk deg selv – for du er nydelig tvers igjennom<3 mange klemmer fra meg til deg

  46. Uff, så denne videoen for en stund siden. Det er skummelt å tenke på hvordan verden vår har blitt. Folk mener at vi som mennesker har kommet så langt, når sannheten er at det er helt motsatt! At vi styres av alle disse stormaktene, gjør meg faktisk kvalm. Synes det er fint at du har delt denne videoen, og jeg synes virkelig at alle burde se den! 😉

  47. Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, gøy å konspirere litt på morgenkvisten 🙂 håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)
   http://Www.pourfemme.blogg.no
   Klem

  48. For en jævla tragedie av en blogg? Du skor deg (ganske saftig faktisk) på å selge deg til alt mulig søppel i form av annonser myntet på i ditt tilfelle svært unge jenter. Ekstremt stupide “oppfinnsomme” videoer/bilder du plukker rett fra Internett og ren sosialporno i form av reklame for deg selv er det du føler du skylder mottakerne dine..? Du er en ubrukelig, bortskjemt drittkjerring. Siste besøk og kommentar,- gross.

  49. Du er fantastisk, Sophie Elise! Så at di hadde fått ny header – DET VAR UTROLIG FINT AV DEG! Har lest bloggen din helt siden starten, og du har forandret deg på en sååå positiv måte! Su inspirerer veldig mange. Stå på!

  50. Bra video, flere bør tenke på hva de gjør for å gjøre verden til et bedre sted.. Hvis alle gjør litt betyr det mye i sin helhet 🙂

  51. Hei sophie. For en stund siden så sa du at du mistet hår, men så startet du på en slags kur (?) husker ikke helt, men jeg bare lurte på om du kunne fortelle hvordan det funker på håret? Har håret ditt blitt bedre nå? Sliter med hårtap selv og vet ikke hva som hjelper.

  52. Jeg vet ikke om jeg er den eneste som tenker det her, men det første som slo meg var faktisk illuminati!

  53. Er nok bare dine likesinnede eller barn som blir skolert og overrasket av denne videoen… De aller fleste som følger et normalt utdanningsforløp vil før eller siden bli bevist på hvordan ting henger sammen… Og alt vi kan gjøre er å forandre oss selv til det bedre. Skaff deg en utdanning eller en jobb som gjør at du kan gjøre en forskjell for andre; veterinær, sykepleier eller lege! Da kan du reise rundt å gjøre noe som betyr.
   Alikevel må jeg si meg enig i flere av de som har kommentert før meg; jeg ser ironien i at du deler dette.. For mange er nok du toppen av denne kransekaka av mennesker med absurd adferd… Du har brukt store ressurser og summer penger som kunne blitt brukt på mye, mye viktigere ting! Du opererte på større pupper og “penere” nese for å få anerkjennelse og bekreftelser, det er sykt det! De kirurger og sykepleierne kunne tatt hånd om syke pasienter istede for deg, og at det styres av penger er sykt… I tillegg reiser du til USA to ganger på en måned? Det koster kloden store ressurser… Nei, hver du va, ikke uttal deg om dette temaet..

  54. Det er ikke nok å innse/ være bevisst på at kloden står oppned, hvor alt er og går galt. Kapitalismen er det systemet vi lever under, den representerer “coporations” rett rett til eienskap, der alt er på bekostningen av arbeidere, naturen, friheten og ikke minst de fattige. Systemet forteller oss at den eneste alternativet til frihet er krig, og at det må eksistere fattige i et samfunn for at det skal fungere. Alt dette kommer fra kjeften til de som får profitt ut av det. Det finnes er alternativ for alt dette! Det er ikke å donere penger, være fadder, eller veggis. Alt hjelper så klart.. Men den reele forandringet begynner hos oss alle, når vi organiseres.. Gjør revolusjon og tar makten i våre hender. Flertalls diktatur .. Alle arbeiderne, oss kloden tilhører til, not the coporations.

  55. bruk penger på å redde verden heller da ,istedenfor å bruke det på å operere deg og sminke/klær osv , du gjøre mye unødvendig som mange andre gjøre

  56. Tusen takk for at du deler sånne videoer, Sophie! Det hjelper vanlige folk til å
   få opp øynene og se hva som skjer i verden. Kanskje neste film du kan anbefale er cowspiracy? En undersøke de dokumentar om hvordan animalsk mat forurenser MER enn allt annet på jorden? Hadde vært så bra å spre slik informasjon, du som har mulighet til å nå ut til ett så stort publikum.

  57. Når jeg ser over her så er det helt utrolig teit å drive å kommentere hat-kommentarer til Sophie. Fordi dere mener at Sophie bruker masse sminke og opererer seg og slikt, men det er ikke sikkert at hun er eksempelet på det som er i videoen, men det at hun faktisk delte videoen er det som er viktig. Fordi jeg tror hun er klar over at hun ikke lever det livet som de oppfordrer henne til i videoen, men hva vil dere at hun skal gjøre da?
   Vil dere at hun skal slette bloggen sin sånn at hun bruker mindre pc eller gi bort alle pengene sine slik at hun skal fortelle alle at penger ikke er viktig? Hun kan ikke det, og hvis hun hadde slettet bloggen sin på grunn av denne videoen, hadde ikke mange lesere blitt irritert da? Mange av de leserne som kommenterer at hun er feil person til å dele denne videoen?
   Jeg tror egentlig ikke at det er videoen som er problemet. Men jeg tror problemet er noen av lesernes syn på Sophie generelt. Så før dere kommenterer kommentarer som det så skader det vel ikke ¨å tenke seg om en gang til?
   Jeg mener at det at sophie delte denne videoen var kjempe bra, for hun har en makt som blogger og påvirker mange mennesker. Og når man har en slik makt så gjelder det å bruke den rett. Og det at hun delte denne videoen er ett eksempel på at hun har brukt makten sin positivt.
   -Ida, 13 år, som elsker å lese bloggen din:)

  58. Det finnes så mye mer å leve for enn det denne videoen påstår. Jeg lever ikke denne løynen. Jeg er fri 😀 Jeg har så mye å leve for! Jeg gleder meg til å en dag få barn og dele livet med dem. Jeg har også en drøm om og gleder meg til å kunne hjelpe så mange mennesker i denne verden og hjemløse barn ut av fattigdom og ensomhet og gi dem trygghet. Et liv som gir liv, fordi man får kjenne Han som gir liv, det er veldig veldig spennende 🙂 just saying! Anbefales!<3 Jesus<3

  59. For fucks sake, bli veganere! Slutt med den prosseserte dritt maten dere driver å trykker ned i kjeften deres! Skjønner dere ikke at når dere betaler for bacon eller annen kjøtt mat eller meieriprodukter, så betaler dere også for mord, skjønner dere ikke det? Dere betaler for mord. Dere trenger faen meg ikke kjøtt eller meieriprodukter for å leve, faktisk så er vi herbivores ikke carnovores eller omnivores. Det er så jævla unaturlig å produsere dyr i store mengder for så å slakte de og legge de i en kjøledisk i butikken. Kroppene våre er ikke designet for å spise kjøtt eller for å konsumere meieriprodukter. Jævla ignorante mennesker mesteparten av dere, og det gjør meg så frustrert! Åpne øya deres!! Slutt med skinn, pels og mord, vær så snill! Forstå at DERE BETALER FOR MORD! Pengene deres går til å drepe uskyldige dyr! Sorter mat avfallet deres, slutt å bruk penger på så jævla mye unødvendig! Jævla selvsentrerte ignorante mennesker, er det rart verden går under eller??

  60. Det er helt sykt hva vi gjør med planeten vår,tenk om vi ikke hadde det vi hadde i dag? Jeg syns det hadde vært greit,og slippe alt maset med alt som har nett! Og måten vi slakter dyr på! Æsj,jeg blir kvalm,vi lever i en verden full av løgner!

  61. Det er flott at du deler slike ting. Men det jeg syns er så ekstremt teit er at mesteparten av de som kommenterer dette innlegget kommer til å glemme hele budskapet i morgen. Det å si at ‘jeg skal endre livet mitt på grunn av denne videoen’ er bare så uhyre domt og si for lets face it, det kommer aldri til og skje. Uansett så er videoen bare propaganda, de viser ikke saken fra flere sider. Som sagt flott at du deler sånt, men du forvirrer mange. Du som blogger om mote å har en rekke sponsor avtaler er akkurat slik han i videoen mener som gjør verdenen til et verre sted. Du har avtale med blant annet Nelly, vet du i det hele tatt hvor og hvordan de produserer varene sine?
   Hilsen en jente som tenker i større grad.

  62. Er så enig, men jeg syntes dette er så vanskelig. denne videoen oppfordrer oss til å gå ut av det systemet vi har i verden i dag, men det å konstant leve i protest mot samfunnet man lever i er utrolig vanskelig. ja, det er vitktig å stille seg kritisk til ting som fungerer slik det gjør, men å velge å leve anderledes og slutte å leve slik alle andre gjør, er så og si umulig. MEN, vi som menneskeher må endre på dette systemet SAMMEN, for når det gjelder dette er det ingen enkeltperson som kan endre dette alene.

  63. Kjære Sophie Elise 🙂
   Så deilig å se hva du deler nå!
   Det er et paradigmeskifte på vei- folk våkner. Du og jeg også. Det er flott! Smertefullt, men det trengs. Jeg har fulgt deg litt- og jeg ser forbi utseende ditt. Du er en klok og fin jente. Du har vakker sjel! Til alle dere som fordømmer de som gjør noe med utseende sitt, de gjør det for seg selv. Mange har dårlig selvtillit- og slikt er mer vanlig enn man tror! Sophie du er MODIG! Jeg digger deg søta! klem fra ei på 31 år som tok silicom når jeg var 18 men ingen vet det- STÅ PÅ!

  64. Utrolig sterk video.Dette forandre litt av synet jeg hadde på verdenen. Ikke mye , men en påminnelse.
   Mvh Meg

  65. ikke få barn! å bringe et nytt liv til verden er det mest egoistiske en kan gjøre. Med millioner av foreldreløse barn, og et massivt problem med overpopulasjon. Reproduksjon er et instinkt, så det er vanskelig å la være, men ser man utenfor seg selv, ser man at det er galt på så mage måter.

  66. Vil bare si at du virkelig kler kort og brunt hår veldig godt, utrolig fint! Du ser mer voksen ut også. 🙂

  67. Jeg blir stum. Eller det blir jeg aldri, men hallo! Sophie, jeg vet ikke om du er stokk dum eller veldig intelligent. Du forstår hva du gjør ved å dele slike paranoide falske konspirasjonsteorier? Du har UNGE, DUMME, SÅRBARE jenteBARN i alle aldre som leser her! Jeg snakker altså Ikke om (den ALTfor åpenbare) dobbeltmoralen her, hvis du ikke henger med, men det tror jeg nok du gjør.. jeg får følelsen av at hele denne bloggen er et sosialt prosjekt! Men så brister det mange steder da, pga diverse substanserte “uromomenter” bare for å ikke si det for tydelig/feil. Stakkars intelligensen til dere som kommenterer om at dere våknet av videoen osv.. vet ikke hvorfor jeg prøver å hjelpe dere engang, men fuck da folkens! Tenk for dere selv?? Verden går ikke under pga pengesystemet, tror dere anarki hadde vært noe bedre? Jeg vet at de på noen øyer i Stillehavet får til å leve uten pengeenheter, men dette er veldig tallfattige samfunn. Beklager at dette blir usammenhengende, men når jeg ser bloggposter som dette og medfølgende kommentarer så ønsker jeg at jeg hadde dødd av en overdose for lenge siden.

  68. Kan du ikke lage et nytt innlegg med alt du veit den dag i dag?

   “Hælvette is the place 2 be” sitat Sophie Elise

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg