life in plastic

… it’s fantastic!!!! 

Fant dette på en svensk blogg, og hva skal man si? Hva kan dere si nå, alle dere moralfrøkner som sitter der ute med pekefingeren og roper ” NATULRIG ER BEST” mens dere poster bilder av Alena Shiskova på instagram? Hvor er logikken og moralen i DET? Eller er det bare kanskje kun i norge man ikke får lovt til å gjøre sånt. . Skulle ikke forundre meg! ;) 

Her kommer en liten “nyhet”. De mange av dere synes er verdens vakreste, har gjennomgått plastisk kirurgi. Megan Fox, Alena Shiskova, Scarlett Johansson, Blake Lively. . Jeg kunne sikkert ha ramset opp en evighet. Så bare bit i det sure eple, innrømm at dere også synes plastic is fantastic. 

226 kommentarer
  1. Enig i at plastikk kirurgi ikke er noe gale med. Men jeg er imot at man skal ordne på alt i ansiktet feks. Jeg er selv en person som har en plastikkfremtid. men det er mer pga stort vekttap. Jeg ville nok aldri fikset på ansiktet mitt, men det betyr ikke at jeg ser rødt når andre gjør det. Det er viktig å trives i egen kropp. Så det å fikse litt, må da være lov? 🙂

  2. Det er trist at det liksom skal være bedre å være plastikk istedenfor naturlig. For en syk verden vi lever i.

  3. Er vell litt forskjell å fikse på seg som de har gjort en det du driver med , håret ditt ser rett å slett ikke ut, leppene dine er forferdelige, du ser helt fjern ut i blikket. Puppene dine er alt for store til den lille kroppen din…..håper du en dag fjerner silikonet og begynner å smile litt….

  4. Enig..plastic is fantastic! Er jo tross alt innsiden som teller mest uansett, så hva man velger å gjøre med utsiden er jo opp til en hver. Som jeg liker å si ang plastisk kirurgi: Utsiden skal jo matche innsiden også 😀

  5. ENIG! er helt fantastisk at det går an å gjøre noe med kroppen som plastisk kirugi om man er misfornøyd! jeg håper på silikon en dag, og kanskje fettsuging + har en del strekkmerker og store føflekker jeg gjerne skulle blitt kvitt 😀

  6. er det ikke innvendig som teller da?? Og uansett om de er pene, så er det ikke naturlig! syntes det er dumt å oppfordre andre til plastisk operasjon..

  7. stygge kommentarer !
   Når dere dømmer andre, husk å vær perfekt resten av livet 🙂
   Sophie, du var pen både før og er det etter 🙂

  8. altså herregud! ikke frekt ment, men ja syntes du så bedre ut etter et par opperasjoner, men det går en grense.. no er du helt falsk i tryne og det ser ikke bra ut! Megan fox gride ihvertfall å stoppe på et punkt der detså bra ut.. sånn som du ser ut nå er alt for falskt! Megan fox så faktisk utrolig bra ut før operasjoner og det gjorde du også! Megan fox greide å stoppe på et puknt hvor det så bra ut. Det syntes eg du også kunne gjort for no e det rett og slett så utrolig falskt at det ser ikke ut!

  9. Skal innrøme at det er greit til en viss grad , men synes ikke det er greit når man er under 40 år å enda har finn hud. Å spesielt for deg som bare er 18 år å enda har en så utrolig finn hud , du e enda ung å i vokse periode så syns ikkje silikon va så lurt … Nesseoperasjon hadde vært smartare når du e eldre for da kan det hende du får nokka med nesa sånn at du må opperere på den osv …
   Syns man skal tenke seg 1000 ganger før man tar en sånn operasjon…
   Men det er bare min mening

  10. Du blir jo ikke like pen som de? Dine operasjoner blir jo misslykket… du ødelegger deg selv sophie…
   hva blir det neste? opperere fingrene dine eller?

  11. Er så enig med deg! Har selv planer om å fikse nesen min og leppene mine, da jeg ikke liker noen av delene i det hele tatt, og jeg vet veldig godt selv at jeg blir å se mye bedre ut etter operasjonene, enn nå ihvertfall (hvis operasjonene går vellykket) 🙂

  12. Hva er vitsen med og kaste bort så utrolig mye penger bare for og ta masse forskjellige sprøyter med kjemikalier og dritt i ansiktet bare for og se bra ut når man faktisk har muligheten til og være naturlig?
   Viss man tar det valget så kommer man aldri til og få lov til og ha sjansen til å være naturlig igjen, da kommer man aldri til og være helt naturlig igjen ALDRI! Sier bare min mening, all respekt til de som gjør det siden at jeg dømmer ikke andre etter utseendet, men jeg respekterer de som gjør det og har tatt valget helt selv!! Men jeg er ikke noe særlig stolt over at andre mennesker som faktisk har mer vett i hode sitt som gjør det…

  13. Ingen tvil om at hun var mye vakrere før. Skjønnhet er ikke kirurgi, sminke, fargelinser osv. Det er å akseptere seg selv, å vise frem at man er stolt av seg selv. Mener jeg da 🙂

  14. Smak og behag sier ihvertfall jeg! Selv synes jeg det er nydelig med slike operasjoner, men noen av vennene mine synes helt motsatt. Synes man skal gjøre hva man vil så lenge man SELV bli fornøyd med SITT utseende, uten å måtte tenke hva andre kommer til å si. Ingen har rett til å klage og kjefte på andres utseente, det er det mest latterlige som finnes.
   Så lenge man er fornøyd med sin egen kropp, bør man få gjøre hva man vil! Du er nydelig Sophie, og det har du vært både før og etter endringene du har gjort med utseende ditt. you go giirl

  15. har aldri hatt noe i mot plastiske operasjoner, så fremt de som tar operasjonene gjør det av helt fri vilje (f.eks en kjæreste hadde kommentert puppene om at kanskje man skulle investere i silikon) og virkelig har komplekser for det. Syns det er fantastisk at man har muligheten til å endre noe man er misfornøyd med!
   men visste ikke at alena shiskova hadde tatt plastiske operasjoner? Anyhow, dødsvakker dame

  16. Du burde være sikker på at ho faktisk har operert seg før du legg ut bilda og skriv at ho har det. Ho har enormt me sminke på bildan te høyre men det betyr ikke at ho har operert seg, sminke har sinnsykt mykje å sei

  17. Yey, bra og oppfordre til plastik kirurgi!! Du e så sykt hjerne dau! Alt du tenke på e utseende ditt, og du e desverre ikje særlig pen lengre! Fiks den dårlige selvtiliten på innsia ikke utsia!

  18. Herregud da, du kan ikke sammenligne de to bildene i denne sammenhengen? På bilde nr. 1 er hun jo helt naturlig, og på bilde nr. 2 har hun jo masse sminke, løsvipper, nappet bryn og hun har ordnet håret finere. Hun hadde garantert sett like fin ut om hun hadde ordnet seg så mye FØR operasjonene, også.
   Og nei, jeg sier ikke at løsvipper og sminke er så fantastisk og naturlig, men det er ihvertfall mye bedre en plastisk kirurgi.

  19. DETTE her var kun for å sette deg selv i bedre lys – en unnskyldning. Du har ikke blitt verdens vakreste av operasjon(ene).
   Når alt kommer til alt, tiltrekkes gutter av det naturlige og friske.
   Det kan kanskje være billedskjønt på bilder, men i virkeligheten fungerer det bare ikke.

  20. Skal ikke nekte for at mange av disse som har tatt plastisk kirurgi er penere etter enn før. MEN, jeg kan heller ikke nekte for at det er mange som var mye penere før enn etter. Jeg kan nevne i fleng. Du er en veldig pen jente, og jeg kan forstå at det er fort gjort å bli revet med når du har et flust av penger. Bare du ikke blir for revet med og ødelegger deg selv pga. det, da sitter du kanskje der til slutt med andeleppene i postkassa. Ellers så virker du som en søt jente med mange sterke meninger(selvom du kanskje kan ha litt dobbel moral iblant!), og en søt blogg.

  21. Kjenner jeg blir så irritert over alle de som poster kommentarer som for eksempel “blir kvalm av deg sophie”. Du skriver kjempebra – og det er nettopp derfor jeg leser bloggen din. Det at du takler alle disse hat-kommentarene og all den andre dritten du får slengt på deg fra anonyme personer er beundringsverdig. Jeg er helt overbevist om at flertallet av disse drittslengerne hadde lagt ned bloggen umiddelbart. Åh, jeg blir bare så gal av det. Stå på Sophie – jeg heier på deg

  22. Jises, du e snart 19 år gammel og e dum nok til å drive å oppfordre folk til å ta plastisk kirurgi? Nån blir kanskje penere etter operasjon, men det e alldeles ikke rett å drive å påvirke folk. Regne med det e ei jenta eller en gutt som sitt å vurdere på om ho/han skal ta plastisk kirurgi og fant svaret sitt etter det her innlegget. En ting e at du har gjort det her, det e ditt valg. Men du må forstå at nån folk blir å like det å nån blir ikke å gjøre det, å folk sir meningen sine til dæ, sånn e det å ha blogg. Deal with it.

  23. Lurer på om det finnes kirurgi for defekte hjerneceller? Det hadde vært noe for deg,eller hva? I bunn og grunn er det synd på deg, fordi du har null perspektiv på livet. Grattis til han typen din, for at han holder ut med en komedie av ei jente 😉

  24. Ehm, de bildene er litt misvisende da! Ikke at jeg har noe mot operasjoner ( så lenge det ikke blir for mye, men vet man kan bli avhengig på en måte), men når førbildene er bilder av vedkommende uten sminke og helt annerledes pose enn på etterbildeene, så er det jo lett å si at “plastic is fantastisc”

  25. Nå er jeg overbevist om at du er usikker på operasjonene du har tatt. Du skriver konstant om neseoperasjonen og prøver stadig å overbevise leserne dine om at du har tatt rett valg.
   IKKE BRY DEG OM HVA ALLE ANDRE SIER! Gjort er gjort, og du er den du er. Du klarer aldri å overbevise alle, uansett.

  26. Ordløs… Er så utroli tragisk att jenter faktisk ser opptil en sånn som deg. Når ansiktet ditt ser ut som noe som selgest på kondomeriet. no , da er det påtide å roe seg litt ned.

  27. Beauty is in the eye of the beholder. Synes hun var mye penere uten all sminken og de påståtte operasjonene, hun så lykkelig og effortlessly vakker. Hver sin smak.
   Skjønner ikke helt hva du vil fram til med innlegget, bare fordi du selv er så usikker og har vanskeligheter med å godta at majoriteten av bloggleserne dine misliker det du gjør med kroppen din, betyr det vel ikke at du er den som sitter på definisjonen av “vakker”.

  28. Ja, du kan bli pen av kirurgi, men du hadde ikke naturlig skjønnhet som noen av de du ramsa opp. Du får ikke skjønnhet av det, det må du ha naturlig. Kirugi kan bare fikse på noen av dine “småfeil”. Alena er en naturlig skjønnhet, eneste hun har gjort er å fikse på nesa, kinnbeina og litt botox i leppene
   But still, du blir aldri noen skjønnhet sånn som de

  29. Jeg har ikke noe i mot plastisk kirurgi på enkelte vis, men vis man overdriver så blir det faktisk ikke noe vakkert resultat heller. Har man en stygg nese eller stygge neser så syntes jeg det er helt greit. Men når man skal stappe ting i leppene så det ser ut som noen hovne ballonger, og stappe kinnbena fulle av botox eller restalyne, syntes jeg det blir i overkant. Jeg syntes ikke det er pent på noen overhode, ser bare falskt og opp blåst ut. Og Megan Fox var mye penere før alle opprasjonene enn etter iallefall, siden du er så glad i å bruke hun som et eksempel. Gleder meg til å se deg når du blir eldre, så mye solarium og så mye restalyne du stapper i leppa nå fortiden.

  30. Makan. Er du klar over hva du sitter og kjeder deg og skriver nå, jente? Hva har skjedd med deg? Du hverken ser eller oppfører deg menneskelig snart. Ikke vondt ment, vet du sikkert er ei jente med et stort hjerte, men enten forsøker du nå å provosere fordi du kjeder deg, eller så har du så lav selvtillit at du har blitt besatt av utseende og fikse deg osv. Ikke mist deg selv og ikke glem hvem du er. Jeg synes dessuten begge jentene var penere å se på, på de første bildene.

  31. Gud jeg trodde ikke det fantes personer her i verden uten hjerter.. SKJERP DERE KRAFTIG HER OPPI! Kjenner jeg ikke kan lese kommentarfeltet til dere toppbloggere lengre uten å måå kommentere! Blir så provosert av enkelte, åh! Står det at sophie oppfordrer oss til å ta plastisk kirurgi??? NEI. Det hun vil frem til er jo at det er folk som har tatt det for å bli.. jeg vet ikke.. mer fornøyd med sitt eget utseende. Det er ikke ulovelig eller galt å ta det? Er det vel? Håper dere som kommenterer slik er JÆVLI perfekte selv. Ellers er det flaut for dere, HAHAHA! Eller forresten, det er det uansett. Skulle likt å sett dere sagt det der face2face til Sophie. Nei var det jeg tenkte, da ville dere ikke gjemt dere bak anonym;) BLIR KVALM AV DERE, serriøst bare tenk dere grundig om;) Tror ikke dere hadde tålt å fått det der slengt i tryne, fordi dere har så lite tro på dere selv. Og ikke for å snakke om selvtilliten, dere burde slite helt sykt med ett eller annet. For slikt skriver man bare ikke til andre! Stå på Sophiee<3<3 Drit i feigingene som ikke tørr å stå opp for seg selv, hahahaha sorry men må bare lee, men dette blir bare for teit! Tydlig at noen er i fjortisfasen her enda.. TRAGISK

  32. Du er så utrolig barnslig i dette innlegget og håper ingen tar etter de syke verdiene dine. Det naturlige mennesket er pen, ikke plastic for plastic er bare fake! Like fake som du er, og hvem sier at Megan Fox er fantastisk, hadde man ikke sagt det om hun ikke forandret på seg og?? Er du bare helt dum eller er du dum???

  33. Haha for en drittblogg det her har blitt. Prøver du å provosere litt? Men ja, hadde du faktisk sett ut som henne etter operasjonene dine så. Det du har gjort er jo helt mislykket. Leppene, puppene og nesa.

  34. Ane karene. Tipper du er en liten fjortis du og, som om noen år kommer til å være litt flau over det innlegget der. Og ja, jeg hadde sagt det face to face, det hadde vært en glede.

  35. Om ho hadde fikset seg like mye, hadde hun nok vært like pen, så syntes det var dårlig sammenligning! Syntes selv at du er kjempe pen, og jeg syntes du selv skal bestemme hva du vil gjøre med kroppen og ansiktet ditt. Vær sin smak ikke sant 🙂

  36. Jeg blir overrasket over at ingen før meg har nevnt at denne jenta ser vakrere ut på “før”-bildene. For en skjønnhet!
   Folk må gjerne ta plastisk kirurgi for min del, det har ingen betydning for mitt liv så det orker jeg ikke å henge meg opp i.
   Det jeg reagerer på her er vel mer at det virker som at du er veldig på å forsvare dine valg overfor bloggleserne dine, Sophie. Dette er ikke den første gangen du poster et innlegg som dette. Plastisk kirurgi bør være et personlig valg, uansett hvilken grunn man har for det. Du trenger ikke å bevise noe som helst ved å påpeke at det finnes pene mennesker som har tatt skjønnhetsoperasjoner. Det er for din egen del at du har operert deg. Hvis du er fornøyd og føler det var viktig for deg så bør det ikke ha noe betydning hva andre mennesker mener.
   Jeg personlig synes det er leit om du en gang angrer deg på de modifikasjonene du har gjort på din kropp, men det er ikke opp til meg å engasjere meg i om det var rett for deg eller ikke. Det eneste jeg reagerer på er når du poster innlegg som dette, for det viser at du fører en “pro-plastic”-kampanje på et vis.

  37. Haha, må si jeg begynner å bli lei av dette nå, du bruker dem som eksempler for å føle deg bedre. Hva oppnår du med det? Alena har ikke engang operert ansiktet? Det kalles sminke, og hun er like nydelig uten. Og de andre du nevnte, greit kanskje de har operert seg, men de ser fremdeles ut som seg selv. Det er greit å endre litt på utseende sitt hvis det er noe man virkelig vil, såklart. Men du har dratt det utrolig langt nå, du ser jo ikke ut som deg lenger. Du var så utrolig nydelig før du begynte med alle disse operasjonene, du er jo forsåvidt veldig pen nå og da, selv om det har gått ganske over the top. Verken scarlet, megan eller blake har operert seg i nærheten av så mye som du har. Men hvis du virkelig mener at man må operere seg for og se bra ut så ok, jeg syns ikke de har gjort deg noe vakrere iallfall.

  38. Blir kvalm av deg. Synes virkelig synd i deg som må ta operasjoner og være 100% fake i utseende for å føle deg pen, du må til og med legge ut lettkledde bilder for å få en bekreftelse på kroppen din og hvordan du ser ut. Du gjemmer deg bak restylane i lepper og kinnbein, operert nese, silikon i pupper, fake negler, extensions, fake øyevipper og all sminken du stapper i ansiktet. Du oppfordrer til plastisk kirurgi. Meninga med innlegget var sikkert bare for å provosere leserne dine, så bra jobba, du klarte det. Håper du er fornøyd, du fortjener all dritten du får slengt i trynet ditt.

  39. Aldeles absurd. Noen foretrekker den prosedyren, andre ikke! De må da ikke dra alle under en kam, det blir for meget for en gammel mann som meg.
   Men ellers har du en flott nettside, meget bra trekk unge dame. Ha en forteffelig aften.

  40. det er nok noe i det du sier sophie. folk som snakker seg selv i mot når de ikke har peiling på hva de faktisk står og sier. og jeg skjønner hva du vil frem til.
   jeg vet at alle har sin egen mening og sitt eget syn på hva som er pent. takk og pris for at vi alle er forskjellige 🙂

  41. Jeg synes Megan Fox var så nydelig FØR alle operasjonene. Jeg får vondt i magen når mennesker som opprinnelig er så pene ødelegger seg med operasjoner…

  42. Herregud så tragiskt… Naturlig er best og det som gutta faktisk faller for, tro det eller ei!
   Dette blir for tåpelig… Hvilken verden er det vi lever i??
   Man blir som oftest IKKE finere med operasjoner! Det kan fort gå galt og da er det for sent å angre.

  43. Enkelte av oss bryr oss faktisk om andre ting enn hvordan vi ser ut. Du virker utrolig fattig mentalt, du får meg til å skamme meg over både generasjonen vår og kvinner. Skaff deg litt selvtillit, integritet og mening i livet så blir det nok fint skal du se!

  44. Du virker egentlig bare veldig hjernevasket av media. Men er ikke din feil, det ødelegger for så mange! Håper bare du en dag kan bli tilfreds med ditt ytre..

  45. Folk må jo selvfølgelig få gjøre det de vil, og føler seg bra med. Hadde ikke nølt med og operert meg hvis jeg var sikker på at resultatet ble like bra som hennes! Men helt ærlig syns jeg bare hun ser usminket ut på venstre bildet, nesen er lik (bare litt skyggelagt på høyre, og et helt annerledes utrykk! Men forstår poenget ditt:-) i noen tilfeller er jo plastic fantastic. Men det er nok av faaaails.

  46. Penest naturlig… bortsett fra øyenbryna da, men det er jo ikke plastikk heller 😉
   Bare fordi du syntes du var stygg naturlig, betyr det ikke at alle andre er det!!!

  47. Synes de fleste ser bedre ut før operasjoner. Problemet er når det blir for mye av det gode. Du ser dessverre litt “falsk” ut med det giga håret og puppene og de store leppene til din lille kropp. Ang.nesen ser jeg ikke så stor forskjell. Men men folk er forskjellige. Regner med du kommer til å tone det ned når du blir eldre og mer voksen. Håper bare du ikke har tatt for mange operasjoner da. Det er nok av jenter som angrer. Se feks på Lene Alexandra som nå mener det burde være 25års grense på plastisk kirurgi. Hu var jo superfornøyd helt til hun ble voksen, som så mange andre…

  48. Du kan ikke mene at de til høyre var finere enn venstre? Hu naturlige var SÅ mye penere. Det finns mange pene som har tatt plastisk kirurgi. Men ikke i dette tilfelle.

  49. På de øverste bildene så var naturlig finest, men under så var plastisk finest. Du kan ha ta plastisk kirurgi eller ikke, begge kan være like fint. Skjønner ikke hva det big deal is, hvis noen virkelig er så misfornøyd med hvordan de ser ut, så kan de ikke bare gjøre hva de vil med seg selv? Naturlig er ikke alltid stygt, og plastisk er ikke alltid stygt. Kan ikke folk bare droppe det? Det finnes viktigere ting enn plastisk kirugi!

  50. Jeg synes du er sinnsykt pen, og er et godt forbildet jeg:)
   Ikke bry deg om alle hate kommentarene påndette innleget, de er bare missunnelige på hvor pen du er:) stå på du har et fantastisk hjerte, og tørr å stå for der du mener

  51. En ting som er veldig irriterende her på bloggen din er at skriften er så sykt liten? Må liksom zoome inn masse! Især når man er på mobilen…

  52. Kan hende at det blir finere etter en operasjon, men det er grenser for hvor mye man kan tukle med utseende før det ser falskt og unaturlig ut.

  53. Nei, er ikke enig, fordi de to du brukte eksempel på var 10 ganger så finer FØR de tok plastiske oprasjoner..

  54. Om du ikke ser det så har ho veldig mye sminke på de etter bildene. Og ja selvfølgelig er ho pen, men med litt mørk sminke og rød lepestift vil hun se like sexy ut på før-bildet.
   Så til alle dere “små” altså 14-20 + som vil så veldig ta operasjon nå, prøv dere ut med forskjellig sminke tips! Sminke kan gjøre så mye, og uansett vil du alltid ha DITT annsikt og være DEG og ikke “den perfekte deg” det høres kanskje rart ut men det er bedre å være seg selv enn å fikse på den du selv er.
   DU KOMMER ALDRI HELT TILBAKE. Noe å tenke på.. Og du sparer så mye penger som du forhopenligvis ikke har i en så ung alder, om må da ta opp lån. Og for deg som ikke viste det, å ta opp et lån vil koste mer enn de pengene du “låner”
   Takk for meg!

  55. I tillegg kan alle dere som sier at Sophie ser helt forferdelig ut bare holde kjeft. Hun er kjempepen, og så lenge hun er fornøyd med utseende sitt så har ikke dere noe dere skulle ha sakt. Fokuser heller på innleggene og på hvor flink hun er til å skrive, og ikke minst på hvor flink hun er til å gi penger og støtte organisasjoner. Du er fantastisk menneske Sophie!

  56. Nå synes jeg du burde slutte å prøve og prøve å overtale leserene dine til å godta hva du har gjort. Du må lære deg å akseptere det selv først, for det virker veldig som om du søker etter bekreftelse hos oss, og det kommer du ikke til å få fra mange.

  57. Skulle ikke tatt et litt nyere bildet av Alena hvor hun har tatt neseoperasjon og silikon da? Jeg er blodfan av Alena, og på det bildet av henne med rød leppestift har hun bare sminket nesen sin smalere i tillegg til å ha Restylane.
   Men ellers synes jeg du har helt rett, jeg synes “plastikk” er finest og har selv lyst til å fikse nesen min. I tillegg til dere andre som sier; “hun er bare pen pga operasjonene” det er bullshit, siden man ser tydelig at verdens vakreste kvinner var nydelige før operasjonene og. Plastisk kirurgi klarer ikke alt og er man pen fra før av blir man ofte enda penere! Elsker deg Sophie, stå på!

  58. Til dere som sier Alena har fikset kinnbeina osv: Det eneste hun har gjort er å fikse neseryggen litt og nesetippen men dette synes ikke forfra. Kinnbeina hennes er 100% naturlige. Hvis man ser på et bilde av foreldrene hennes ser man at både hennes mor og far har flotte kinnbein som hun har arvet. Det florerer også rykter om hun har tatt silikon, men hun har ikke bekreftet dette selv i tillegg til at hun alltid har hatt bra former, så hvem vet… At hun har masse Restylane er heller ingen hemmelighet! Bare for å opplyse folk om hva som er sant og ikke. 🙂

  59. herrigud sophie, skal du nå tvinge oss til å elske plastisk kirurgi? jeg er ikke en av de som slenger dritt til deg, jeg synes du skal få gjøre og synes som du vil. Men lol, la oss få synes hva vi vil, bare fordi du synes det er finere å se ut som en barbie enn naturlig betyr ikke det at alle i verden gjør det. Det er ikke noe å innrømme, bortsett at du har kanskje fått litt for mye av deg selv i det siste.

  60. Plastikk er fake, så da kan man ikke kalle seg selv pen eller vakker, men man har jukset med plastikk. Er stor fan av deg sophie, så ikke noe hat mot deg, men teorien…

  61. er ikke noe galt i plastisk kirurgi. Men er det nødvendig å fikse på alle våre imperfections? er det ikke litt av sjarmen, og ikke være perfekt? Ingen er perfekte, og det vil en aldri bli. Uansett hvor mye man fikser på seg selv. Synes bare det er dumt at folk gjør det, for de fleste er faktisk ikke så ille. En skjev nese? det er bare sjarmerende. Men no hate som sagt 🙂

  62. Hahah nei, det handler om at enkelte har problemer med å holde plastikken på et stabilt nivå, noe du selv ikke har klart på månedsvis.

  63. Du mener også at du må få ha dine egne meninger, da synes jeg dette blir for teit. Leserne som reagerer på plastisk kirurgi, det er deres mening. La folk få mene hva de vil

  64. Jeg syns alle de var finere før de opererte seg, så jeg syns i grunn ikke plastikk er så bra. Og dessuten, det er ikke du som er pen når du er operert, det er en doktor som er flink. Det er ikke deg.
   Men jeg håper du føler deg bra. Selvfølgelig ville jeg ønsket for deg at du fikk bedre selvtillit på en bedre måte, men jeg håper du får det bra nå! 🙂

  65. Plastic IS fantastic, men ikke noe positivt. Det er noe galt med deg om du konstant ønsker å legge deg under en kniv for endre på noe som du er født med naturlig. Jeg snakker slevfølgelig ikke om misdannelser og slikt. Jenta på bildene var en pen jente. Å si at å opereres er det som må til for noen å bli penere, da har du FEIL MÅL her i livet!
   ikke misforstå, jeg digger deg og bloggen din selv om jeg ikke støtter absolutt alt du gjør Sophie! <3

  66. Det eneste Alena Shishkova har operert er under nesen sin, og hun har restylane i leppene. Og det blir for dumt å sammenligne de to bildene der, for på det første bilde er hun 15, og på det andre er hun 20, og såvidt jeg vet så forandrer man seg litt i ansiktet, man vokser jo der også vet du 😉 Har du sett foreldrene til Alena? Tydeligvis ikke, for da skjønner du kanskje hvor hun får dette utseende fra.

  67. Ddt er ikke fint å ga like store leppr som en pelekan! Tenk deg litt om før du åpner kjeften din. Du lever i din egen boble

  68. Jo de er pene, men man tenker ikke “å så fin hun er”, man tenker “hun har hatt plastisk kirurgi”, hvis du skjønner hva jeg mener? “Hun har fine pupper” “Det er silikon” “åja daså”.
   Man ser det ikke som deres egen skjønnhet..

  69. Det kalles for sminke! Du vet seriøst aldri noe.. Sist sa du at kim kardashian hadde operert!?????? Hun sminker annerledes og det kalles for contouring og highligting… Seriøst drit å snakk om plastisk kirurgi. Du er definisjon på lav selvtilitt. Du er sikkert fæl uten all den sminken. Uten å ha farget bryn, vipper er du ingenting. Hvem ønsker å se ut som deg med restylane i ansiktet? Helt forjævlig

  70. Heldigvis er det så mange som ikke tar plastisk kirurgi, og det er blant annet Tone Damli Aaberge. Hun er kjempepen og et forbilde for mange andre. De som har tatt plastisk kirurgi bør ikke være noen forbilde, syntes jeg…Og dem er ikke så pene som de som ikke har tatt det….De som er helt normal er utrolig pene og ikke minst ekte

  71. Er jo faktisk sant det hun skriver. Det som er trist er alle dere som rakker ned på henne, eller skriver at det hun forteller er trist, for det som er trist er jo faktisk de personene som bryr seg sååå lite om seg selv men så mye om alle andre at de må rakke ned på dem. 🙂 Mener selv at naturlig er best, men om noen faktisk trenger å fikse på noe for å få bedre selvtilitt synes jeg det er bedre enn at de skal være triste pga. det og føles seg usikker!

  72. SÅ KLART er hun finere på etter-bildene, der har hun jo blitt ordentlig sminket! Hadde hun blitt sminket på samme måte på før-bildene hadde hun sikkert vært like fin. Grow up!

  73. Enese forskjellen er uten og med sminke. Pluss neseoperasjon, og kanskje litt restylane. That’s it ^^

  74. Feil. Uff, dette er trist Sophie. Se tilbake på hvordan du så ut før, naturlig. Pen. Nydelig. Og nå. Du ser ut som en and, ser ut som du har puttet store heliumnballonger i puppene og det er ikke fint. De bildene er av folk som har gjort noe de har lite av til noe med perfekt størrelse. Ikke for mye eller for lite. du ser rett og slett jævlig ut. Ta det til deg.

  75. Beklager for å si det, men JEG føler at det er de som godtar seg selv og hvordan de ser ut som er de vakreste! No hate til deg, for nesen din ble virkelig nydelig 🙂 men føler at dette innlegget kanskje blir tolket på litt feil måte av mange av de som leser denne bloggen.

  76. har du kanskje også hørt om donotella versace, bruce jenner, sophieelise og ja jeg kan ramse opp i evigheter? FAIL ved plastisk kirurgi med andre ord.

  77. Er ikke at du har tatt operasjoner som jeg ikke liker med deg, for all det – gjør hva du vil med kroppen din. Men å si at dyrevern er en hjertesak for deg og bruke mye tid og oppmerksomhet på det, for å så stemme HØYRE? Ja da, da begynner jeg å lure.

  78. eg syns dem var pene , før og etter bilder ,ser jo kje så stor forskjell på dem , enn ka du har gjort , ser større endringer på deg , enn dem

  79. Ja, det er en del som syntes alle kjendisene som har fikset seg selv er pene, men de fleste syntes de var så mye penere før de tok operasjonene. Hva er egentlig vitsen å opperere, når alt som blir “pent” i dine øyne ikke er deg lenger? Bare se på deg selv, det er snart ikke noe igjen av DEG lenger. Håret ditt er fake, hårfargen, neglene, hudfargen, puppene, nesen, fargen på øyenbrynene, leppene, kinnene, vippene dine. Du er jo ikke Sophie lenger.

  80. Det er utrolig unødvendig å skrive så mye stygt om en person til noen over nette! Dette kalles nettmobbing… hvis dere ikke liker innlegget så krysser dere bare ut siden og lar vær å si noe:) Sophie er et mennneske med følelser som alle andre, hun sier stygge kommentarer ikke går innpå henne, men det tror jeg det gjør uansett hva hun sier.
   Plastic is fantastic 😉

  81. det er vel dette du vil? at leserene dine skal bli provosert? 🙂 slik som alle de andre svenske bloggerne? haha, du er kjedlig fordi du er en kopi! Tror mange har sagt farvel til den gamle gode (og orginale) Sophie!

  82. Du må snart innse at du ER fin nokk som du er! Du var like vakker ( om ikke vakrere) før silikon å nese opperasjonen å restylane! En plass må grensen gå. Hva er det neste? Alt er jo fake? Du er flott som du er sophie!!

  83. naturlig vil alltid forbli best. Det einaste du prøve på e å få stygge kommentarar og provoserte lesarar. og eg skjønne faktisk ikkje korleis du tenke. Sprøyte masse drit inn i fjeset ditt og operere? Det ser kanskje bra ut dei fyste vekene men tilslutt ser det heilt jævlig ut, som “kattedama”. Ho e heilt ødelagt! Eg meine at dei som har ein trong til å ta plastisk kirurgi er usikkre på seg sjølv, stoor mangel på sjølvtillit, og det er feil av deg å oppfordre folk til sånt når det er folk som slite med seg sjølv.
   SHAME ON YOU!

  84. Lille venn. Tror det er på tide for deg å starte på skolen igjen eller skaffe deg en jobb. Tror du har et så kjedelig liv at du tyr til operasjoner, bare for å ha noe å gjøre. Du må ut av bobla di! Har aldri kommentert her før, men nå må jeg bare si at bloggen din er full av bullshit og motsigelser. “jeg oppfordrer ingen til plastisk kirurgi” Det gjør du nå. Du sier du bryr deg om dyr og de stakkars menneskene i andre land som mister hjemmet sitt fordi skogene blir kuttet ned. Sminken din og de andre unaturlige kjemikaliene du putter i og på deg er mye mulig testa på dyr. Klesproduksjon er noe ev det mest forurensende i verden og du med ditt ekstreme overforbruk er med på det. Måtte bare få det ut og takk for meg.

  85. Eneste som er forskjell er farge redigering og nesa. Nesa blir jo forandret når man smiler. Så du kan bare fortsette å være sjalu

  86. Hva har skjedd med deg Sophie? Ser du ikke hva slags budskap du sender ut med et slikt innlegg? Unge jenter sitter å leser bloggen din, og ser opp til deg. Så sier du at plastic er finere enn naturlig, og at det er så fint å være opperert? Hva tror du alle unge jenter tenker om det? At det er helt OK å ta plastisk kirugi? Man “redigerer” på sitt eget utseende, man redigerer på seg selv. Og det er TEIT, OG STYGT. For sånn man er født – det er den man er. Og det er ekte skjønnhet det.
   Jeg blir skremt av deg, for den personen du har blitt. Hvis du setter deg ned å tenker litt, tror jeg du selv skjønner at et innlegg som det der, er å gå alt for langt over grensa. Jeg sitter ikke å dømmer deg for at du selv har tatt opperasjon( selvom du faktisk har ødelagt utseende ditt fullstendig) men jeg sier at ved å skrive et innlegg om at plastisk er vakrere enn naturlig skjønnhet? FÅ LITT VETT INN I HODET DITT. Dette er det værste jeg har lest fra en 18 år gammel jente. 18 år er du. Greit at du syns det, men det å sende budskap om at plastisk er så fint… det er en sjuk sjuk verden vi lever i. Og for å si dette klart å tydelig; Med en plass øverst på topplista, og et innlegg som sier at jentene med operasjoner er de fineste… DU er den som ødelegger unge jenter idag.

  87. HUN HAR JO IKKE OPERERT NOE I FORHOLD TIL DEG, MINIMALT, DU HAR OPERERT MYE MER ENN DET HUN HAR !!

  88. Det innlegge skal eg være heilt ærlig så synest eg det var veldig tragiskt. Det nesten som du sier at viss du ikke operere så er du stygg. WOW for ein syk verden vi bor i. Det er ikke rart at folk har dårlig selvbilde sier berre eg, når det er sånn verden er. Skal jeg være ærlig så syns jeg det bilde der dei ikke hadde gjort noe spesielt var finest. Du når mye lengre med eit smittende smil og latter og pen personlighet enn eit FALSK ANSIKT!

  89. oioioi, om jeg synes naturlig er finest har jeg ikke rett til å like f.eks. Megan Fox? Dette handler om respekt. Min personlige mening er jo at naturlig er finest, men at folk velger å fikse på utseende er jo deres valg, og jeg missliker ikke mennesker som har gjort det. Ikke kom her og snakk om hvem som bør bite i hvilket eple, og hva som er umoralsk og ikke. Om du begynner å respektere at folk synes naturlig er finest, begynner folk kanskje å respektere at du har andre meninger. Jeg vet jo for guds skyld hvor mange kjendiser som har fikset på utseende, men jeg liker jo ikke kjendisene mindre som person selv om jeg synes naturlig er finest? Selv om du velger å fikse på utseende, trenger du ikke framstille leserne dine som umoralske og dumme fordi vi synes naturlig er finest. Jeg synes naturlig er finest, men jeg forventer ikke alle å ha samme mening som meg. DET er en setning jeg tror du har mye å lære av! Alle har forskjellige meninger, la dem for guds skyld ha det…

  90. Du kan jo ikke sammenligne et bilde uten sminke og et bilde med. Fordi man kan sminke seg penere. Tro det eller ei. Og hva skjer med at du oppfordrer til plastisk kirurgi? Eller er du bare så usikker på alt du har forandret med utseende ditt at du er nødt til å forsvare deg med at andre fikser på ansikte? Har du noe mer bevis enn to helt like vakre bilder av denne jenta kjøper jeg storyen din! Har heller ingenting imot platisk kirurgi hvis man virkelig trenger det! Og da mener jeg alvorlige grunner! Jeg synes ikke plastic er fantastic alltid. Håret ditt ser skittent og slitt ut, leppene er alt for store og den nye nesa passer ikke ansikte ditt og restylane i kinnene gjorde at du så eldre ut. Og puppene er litt for store for din kropp! Du er jo så tynn.Men hvis hun over der har tatt plastiske oprasjonerr kledde hun det ihvertfall. Mens du var mye penere før!

  91. For det første er det bilde med og uten sminke og linser. For det andre er ingen av de du nevner noe veldig pen, og Megan Fox var ihvertfall penere før. Nå ser hun ut som hun har konstant utblåste nesebor. Det må være kjipt for alle som tar så mange operasjoner å “bite i det sure eple” som du sier, og tenke “jeg er faktisk ikke pen nok fra naturen sin side, så hvert eneste kompliment folk gir meg nå, kan de like godt sende til kirurgen min”. For eksempel Heidi montag(elns), har et så stygt ansikt at hun selv etter alle de operasjonene ligner på en mann i tryne. Verdens peneste kvinner som January Jones har ingen operasjoner, og et ansikt man kan se er ekte skjønnhet. Slutt å strebe etter noe som aldri kommer til å skje, for du får aldri et nytt ansikt. Bare et falskere, mer Michael Jackson-aktig versjon av ditt eget.

  92. Det å forandre på småting som TRENGER å bli forandret på et helt ok hvis en føler seg bedre av det. Men når det kommer til punktet hvor en ikke kan se når du rører på leppene, så har du gått for langt. Disse bildene du viser er jenter som fortsatt ser naturlig pene ut selv etter noen inngrep, men det er ikke disse folk reagerer på. Det er når du ikke ser ut som deg selv lenger, nesten ikke menneskelig engang.

  93. du samenligner deg med de? nei.. bare nei.
   du er egentlig en helt nydelig jente, og jeg syntes det selv etter noen små inngrep, men du har gått litt lenger enn nødvendig.
   MIN MENING

  94. du vte nesa naturlig utvider seg når du smiler? hu jenta på bildet smiler jo, og da er jo nesa naturligvis større. dafuq vil du

  95. Du aner ikke hvor mye du ødelegger for unge mennesker som er usikker på egen kropp og er i fasen det r naturlig å være litt usikker. Du fortjener ikke en førsteplass på blogglisten, det er mange andre bloggere her som er mye sunnere og du er rett og slett bare en løgn hele deg. Jeg er for at du skal få gjøre hva du vil, men slutt å spre dritten din ut på blogg, da fortjener du faktisk dritt tilbake!

  96. DER mista du respekten min og en leser. Har fulgt dæ lenge. Dette bli siste gang æ e inne på bloggen din. E du stokk dum!???! Alle syns ikke plastikk e fantastisk. Æ gjør ikke det, og mange e nok enige med mæ. Du roter virkelig til for dæ sjøl. Du får aldri en ordentlig og trygg jobb når du blir eldre nettopp pga holdningene dine, bilder og tekst som legges ut her. Hadde du vært pen i det minste, men nei. Blåst og mindre pen! Glede mæ til å se koss livet ditt e om 15-20 år (har en anelse).
   Siste besøk og siste titt! Adjø, blåstsophie!

  97. Jeg kunne virkelig ikke gitt mer faen i om du velger å ødelegge ansiktet ditt på den måten. Men tror du virkelig at om 20 år vil du se bra ut etter en haug med oprasjoner?
   Hvis du ser på kjendiser som er over en viss alder som har gått gjennom samtlige oprasjoner så er det ikke et fint syn.
   En annen ting er at du har så og si bare yngre lesere og det å “annbefale” plastiske tiltak er flaut og skrekkelig, hva slags verden lever vi i?
   Når du viser dette bilde som et tilfelle så er det bare til å le av. Du ser jo hvor mye sminke hun har på “etter bildene” og hvor usminket og ufresh hun ser ut på “før bildene”? Det er et utrolig dårlig eksempel, og det er det eneste du viser også. Kan du ikke vise dårlige eksempler for en gangs skyld så de stakkars leserne dine kan se hva det egentlig vil si og gjøre disse tåpelige valgene.

  98. jentene ser mye penere ut før enn etter. Jeg mener at naturlig er best, hvis du ikke er fornøyd med deg selv, så er det ditt problem og det er ditt valg hva du gjør med kroppen og deg selv. Men sannheten er at du var penere før enn nå. :p Og de fleste er enige i det, tror jeg.
   Men det er et dårlig budskap du sender til dine lesere, jeg bryr meg ikke. Men det er mange unge jenter, som blir påvirket av det du sier. :p

  99. nå trur eg , at eg skjønte hva du mente med det , du vil at folk ska skjønne det selv at de fleste kjendiser som dem syns er pene , er egentlig operert litt overalt ,og likevel så sier folk at dem er naturlig pene osv , ikke at hu mener at folk burde gjøre det for å bli penere , som de her oppforbi tolke det som , men eg vet faktisk kje helt koffer hu drar opp det der , om hu mener folk er finere visst dem operere seg , eller ironien i det at de som blir sett på som pene , er egentlig ganske operert

  100. Næææ de er jo naturlig pene, ser ikke vitsen å drive med slikt. Hadde de sett helt jævlig ut, da hadde jeg forstått det, men det gjør de jo ikke!!!

  101. en ting å gjennomgå plastisk kirurgi, men å sprøyte inn sykt masse restylane til du ser ut som en and er IKKE PENT. Alena Shiskova sine lepper er store men ser naturlige ut. Dine er ENORME, og det ser rett og slett ikke bra ut.

  102. Jeg er ti ganger finere enn Alena (eller hva enn hun heter) og Megan.. og har ikke gjenomgått plastisk kirurgi. Har naturlig fyldige lepper og rett nese, med kinnbein og mørke øyebryn. Naturlig er always best 😉

  103. Har du problemer med naturlig skjønnhet? Hva med alle de vakre kvinnene som ikke har tatt plastisk kirurgi? kan vedde på at de er flere! Blir kvalm av å se hvordan du oppfordrer til plastisk kirurgi. Nå er heldigvis jeg blitt såppas moden til å forstå at det ikke er noe galt med å være helt naturlige meg, men at det er 1000 ganger verre å være deg. Du kan ikke ha det godt inni deg. Du ønsker sikkert å provosere, og det får du fint til. Men for andre unge usikre jenter som ser opp til deg sin skyld, så dropp å skriv slike innlegg. Og du var forresten mye penere før du kjøpte deg nytt ansikt, og nye pupper. Kan vedde på at du egenltig ikke føler deg så veldig mye bedre:)

  104. Hei! Det er Sophie Elises valg, og om hun trives med det så er det bra! Vi må huske på å ikke dømme folk for valgene dem tar, for vi alle er forskjellige og tenker forskjellig! Vi må akseptere folk! Alle er like mye verdt om de tar plastisk kirugi eller ikke! Uansett hva vi gjør eller ikke gjør er alle like mye verdt!! Vi er alle like nydelige, fredfulle, fine, kjærlige og fantastiske på innsiden! Remember, you are beautiful!
   Det er heller ikke andre mennesker sin jobb å dømme andre. Vi er her for å lære av våre egne feil, gjøre det vi har lyst til og det er vi selv som får konsekvenser av det vi gjør. Kanskje noe er riktig for en person, mens galt for en annen person. Vi er forskjellige og det må vi akseptere. Du vet ikke hvordan Sophie Elise tenker, føler og hva hun vil og hvordan det er å være akkurat henne. La hun gjøre det hun vil, for det er hennes liv! :)Du har ditt liv som du bestemme over og du kan gjøre hva du vil med livet ditt.
   Ingenting er galt eller gal vei, så lenge det er til ditt eget beste og andres beste. 🙂

  105. Hærregud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Jeg sluttet å lese bloggen din i dag!

  106. Må vel få ha egne meininga om ka vi like best? All trøng ikke å vær enig med dæ vettu, Sophie, og du har så absolutt ikke rett. Ingen fasit på det her.

  107. Det er ikke det at Megan Fox ikke er pen, det er bare at hun var penere før hun tok alle operasjonene. Nei, du har ikke overbevist meg. Alle er penere naturlig!

  108. Det er hysterisk morsomt med alle som tar plastiske operasjoner. Greit nok at du er pen i trynet, og har fin kropp, men du er fake. Mye bedre å være stolt av en kropp og et ansikt slik en er skapt, og som er EKTE. Det fins mange jenter på din alder i Norge som er minst like pen som deg, men de er naturlige. De kan i det minste være stolt av utseende sitt!!

  109. No må du faen meg gi deg. Du gjer dette kun for å provosere og veit du kva? Du provoserar som blanke faen! Grattis! Du har lesarar som ikkje har fullført ungdomskulen frøken, det vil seie at dei sansynlegvis har like lite tru på sin eigen utsjånad som du hadde(kanskje framleis har?) på ditt. Og du krydrar det så sjukt! Du er med på å fortelle tusenvis av unge jenter at dei ikkje er gode nok som dei er. Er det verkeleg noko du vil stå for? Folk er fine som dei er. Plastik er ikkje fantastisk, det er dyrt, det kan vere farleg og i dei aller fleste tilfeller ser alle like fine ut før som etter. Det syns vertfall eg. Du for eksmpel, var kjempefin før, og det er du framleis, men du må verkeleg vere ganske blotta for inteligens når du ikkje forstår at du er med på å svekke sjølvbiletet til lesarane dine ved å skrive slik som dette! Og du treng ikkje kome med den at du kan ting om verdsrommet, er glad i dyr og vil redde planeten for å vise din intelligens, for det gjer ikkje dette eit kvekk meir okei i mine auge. Du burde ikkje fått lov til å blogge om slike ting som dette, det er for mange unge som blir psykisk sjuke grunna press på korleis ein skal sjå ut. Du burde heller skrive om at folk må jobbe med sjølvbiletet sitt, at det ikkje er nødvendig med kirurgiske inngrep for å føle seg bra! Eg seier ikkje at du er eit dårleg menneske, eller at du faktisk er dum, men du visar på ingen måte at du er eit smart eit gjennom bloggen din. Takk for meg.

  110. Jeg synes ikke det er noe galt med plastisk kirurgi så lenge det ikke går for langt og du ikke ser ut som en barbie dokke, men alle burde ta ansvar for sitt eget liv og ikke dømme andre. Er ikke du enig?

  111. Jeg håper nå vi alle kan ta et kraft tak og vise at vi ikke aksepterer sånn propaganda som sophie har lagt opp til i denne bloggen, håper denne bloggen faller langt ned på listen snart!

  112. Er ikke i mot plastisk kirurgi. Men det å se naturlig ut syns jeg er finere enn å se ut som en barbie dukke. Man skal jo ikke se ut som alle andre. Et naturlig særpreg er så utrolig mye finere enn at folk bare ser store lepper og pupper.
   Syns det er trist at enkelte jenter tror at man må ligne mest mulig på en barbie for å være pen. Ærlig syns jeg at hun var penere før hun fikset på seg.

  113. Det er ikke noe dumt i å ta plastisk kirurgi , men det er en ting jeg aldri kunne tenkt meg og gjort i min fremtid .

  114. Du kan ikke bestemme over hva andre skal mene eller hvordan andre skal se ut. Ok at du synes falsk utseende er finest, men ikke alle gjør det, og det er slettes ikke galt! Det er bedre å kunne være naturlig og si at man faktisk er perfekt som man er, i stedenfor å operere hele seg og ikke kunne si det. Jeg er glad for at jeg faktisk har fornuft til å skjønne at det bare er tull å operere seg, se ut som andre og ta til seg alt mulig som media skriver. Det er bare den usikre selv som gjør det, og du er en av de. Jeg blir ikke overbevist om at du har “god selvtillit”, for da hadde du ikke operert deg eller tatt alle injeksjonene dine. Selvtillit kommer innenfra og ikke utenfra, noe du burde innse. Jeg mener at hvis man er STOLT av kroppen sin, så legger man ikke ut nakenbilder av seg selv på nettet (man skulle tro det, for hvorfor ellers legger man det ut?), men det er heller et rop om bekreftelse. Jeg kan innrømme at du har fin kropp (med unntak av silikon), og burde ikke klage over den under noen som helst omstendigheter. Du var finere før du endret på ansiktet ditt, for du trengte det ikke. Hadde man hatt en misdannelse hadde jeg forstått det. Dessuten plastiske operasjoner vil sikkert se pent ut der og da, men som årene går vil det se verre ut. F.eks. Michael Jackson (jeg hater å si det siden jeg er en stor fan av han), men han opererte nesen sin kun to ganger (og lagde grop i haka), ingenting mer. Og han ble jo seenes ut som han gjorde flere år senere. Så plastisk kirurgi er ikke uproblematisk, som mellom linjene vil si at naturlig faktisk ER finest.

  115. Du bør tenke mer over hva du egentlig skriver, og ikke bare provoser fordi du lar ting folk sier gå inn på deg. Dette stoffet her egner seg ikke for jenter i den alderen leserne dine er i! Som om verden ikke har et forskrudd kroppsbilde fra før? Hva tror du dette gir?
   Begge disse jentene var VELDIG PENE på før-bildet. Sikkert over 50-70% av jordens befolkning kunne bare drømt om et slikt utseende, og så skal de endre på det? Det er trist!
   Ingenting galt med plastisk kirurgi. Men at folk ikke kan se sin egen skjønnhet er forferdelig.

  116. Er du blitt helt Crazy eller ?? Du var mitt forbilde , men nå er du ingenting ! Dette er min siste blogg titt hos deg frøken BARBIE !!!!!!!!!

  117. Bullshit! Det er utstråling som er kjønnhet. Er man trygg på seg selv og stolt av det man har og har en god holdning vises tydelig. Det er det som er sexy. Du burde begynne å jobbe med det psykiske, akkuratt nå er du en fake selvoptatt jente som prøver å fikse på alle problemene dine ved operasjoner. Og det visis tydelig at du er usikker på deg selv. Du bryr deg bare om ditt eget utseene. Og du trenger ikke overbevise oss om at de vakreste kvinnene i verden er operert bare for å sette deg selv i et bedre lys. Uansett, megan fox var mye penere før! Merker jeg ble veldig provesert av dette. Jobb heller med selvtilliten din!!

  118. føler å opprere seg selv er litt som å løpe fra problemene sine,mån må heller bare akseptere at man ser sånn ut.
   Litt domt å legge ut før bilde av hun helt uten sminke og etter bilde dunket i sminke.

  119. Du burde jobbe med selvtilliten din. Ikke oppfordre andre jenter med dårlig selvbilde om å opperere seg selv! Hvem er det som leser bloggen din?! jo det er jenter mellom 12 og 16 år. Og selvfølgelig mange av de er usikre på seg selv, alle er det gjennom puperteten. Det er mye som skjer med korppen, og man er ikke kjent og trygg på seg selv. Når du da kommer her som et forbilde å sier at den eneste løsningen for å bli lykkelig er en operasjon blir det totalt feil, Også bruker du deg selv og mange pene kjendiser som eksempler på at det gjorde livet så mye bedre. Det tar tid å bli kjent og trygg på sin egen kropp. Men når man har lært det, er det ingenting som er så fint som en naturlig jente som har en utstooling hvor det lyser at hun er komfortabel med selg selv. Operasjon dekker bare over problemer!!!

  120. Jaja, men de blir pene.. Du ser jo ut som en gris etter at du har vært inni en operasjonssal eller skjønnetssalong…

  121. Synes synd på deg, Sophie. Du må ha virkelig dårlig selvbilde. For all del, hvis du føler deg bedre når du forsvarer dine egne dumme valg så greit, men folk begynner virkelig å se ned på deg.

  122. Hva i helvete får DEG til å si at den naturlige jenta ikke er fin nok??? Hun var helt nydelig, spør du meg! Jeg voksen nok til å skjønne at man ikke rakker ned på hvordan folk ser ut, men det at du mener at naturlige jenter ikke er fine, får meg til å se rødt! Dessuten er det ingenting på deg som er ekte lenger, så jeg gir meg selv retten til å si at det du har gjort med deg selv er regelrett fælt! Synd at du tror at du er så mye finere nå, og at du tror du er finere enn jenta på bildet (FØR hun ble seendes ut som en barbiedukke). Lær av min stedatter på 14 år: “jeg leser ikke sophie sin blogg, for jeg kan ikke assosiere meg med henne, alt er jo falskt!”.

  123. Hadde likt å sett det som skulle være så fantastisk uten sminke som det er på det orginale bilde .. 😉

  124. Er det dette man skal strebe etter? For å bli lagt merke til, og for at andre skal syntes man er pen skal man da ta plastiske operasjoner? Jeg syntes personlig man er mye vakrere uten det, selv om jeg også syntes noen er vakre med operasjon. Men er det skjønnhetsidealet? Mye mer creds til ei vakker jente som har holdt seg unna de plastiske operasjonene, enn en som tar alt mulig og ender opp med å ligne på barbiedukker hele gjengen. Lite pent. STOR RESPEKT TIL VAKRE NATURLIGE JENTER

  125. Herregud du er så utrolig meningsløs!
   Hvorfor legger du ut sånne bilder? for å provisere folk som synes det er bra å være naturlig? for å prøve å endre meningene deres?
   Når du alltid skal snakke noe om opperasjonene dine eller legge ut bilder av andre som også har tatt opperasjoner virker det som du prøver å beskytte deg selv, og helt ærlig viser det bare at du ikke var sikker på hva du ville før du gjorde det.
   Kan ikke du bare la være å skrive om det? du setter for mye fokus på hvordan man ser ut å at man MÅ opperere for å se bra ut hvis ikke er man stygg.
   Før hadde du lesere for meningene dine, nå har du lesere fordi du er latterlig.

  126. Dette du kommer til å si til dine barn?
   Neida, da har du nok hodet på riktig spor, men det kommer aaaalltid til å være noe man vil fikse på, om du ikke snur tankene dine vil du aldri bli happy. Du burde ikke fikse utseende ditt, du burde fikse dine egne prioteringer og din egen tankegang, for det er de det er noe galt med. Du har fortsatt meninger som en usikker 16 åring

  127. Jeg pleier som regel å støtte deg Sophie, men dette blir for dumt! Jeg er ikke enig i at plastikk er bedre, overhodet ikke. Er man så misfornøyd med seg selv, tror jeg en time hos psykolog er mye bedre! Nei dette var umodent og skuffende rett og slett. Du er da mer oppegående enn dette håper jeg?!

  128. Hun var jo helt utrolig nydelig på de første bildene! Det var ingenting galt med henne som hun måtte fikse på. Det var ingen nødvendigheter for at un skulle operer. Jeg er ingen “moralfrøken” som du å fint kaller det, siden jeg selv vurdere en operasjon, men hun var penest naturlig. Og på bildene etter operasjonen har hun fiket håret, nappet brynene og sminke og alt mulig, noe hun ikke har på de første. Du blir bare dummere og dummere du, dette innlegget var totalt idiotisk. Mister all respekten for deg (kødda, har aldri hatt respekt for deg), men ser på deg som dummere enn det du var før -.-‘

  129. Jeg er veldig enig med deg. Det er veldig mange som bare forbinder plastikk med enten pornostjerner med digre silikon pupper eller sånne der alt har gått galt (som Michael Jackson osv).
   Jeg selv har tatt silikon etter å ha fått to barn, og vil gjerne ta flere operasjoner for å fikse litt.

  130. Herregud Sophie! Skjerp deg, har alltid likt deg, men hater når du skriver innlegg som dette. Greit at du vil fikse på det, men å si at plastic is fantastic mener du at ingen av oss som ikke har opperert oss ikke ser bra ut!?? Unnskyld meg, men er så drittlei tullet ditt

  131. Jeg ser ikke den plastiske kirurgien her, tenker vel at sminke og redigering har mye å si 🙂 med mindre hun øverste opererte øyenfargen sin og da?

  132. Jeg kommer ikke til og bruker 1000000 penger på operasjoner for og se penere ut.. men synes du er veldig vakker og jeg synes du er veldig pen, med ny nase og du er fin som du er no 🙂

  133. Det er en viktig forskjell du ikke har sett enda, for de ser ganske naturlige ut! Du er veldig pen, og nesen din er veldig fin nå, som før. Eneste er at leppene dine SER MAN at er fikset på! Om du ikke fyller i så mye neste gang, tror jeg det blir et mye bedre resultat! Man blir tross alt litt blind når man ser seg selv i speilet, det er trist, men sant. Ellers har du ganske rett, men folk pleier å se bedre ut uten operasjoner, da man fort kan se litt fake ut

  134. Til dere som sier at dere ikke ser en forskjell, og at det kun er sminken som gjør at hun ser slik ut, sjekk synet deres og skaff dere briller! Er latterlig om du ikke kan se at hun er operert, bare google det opp selv 🙂 Hun har gjort mange operasjoner, og hun er mye finere nå enn det hun var før. Yes, plastic is fantastic! ;)Jeg selv ser en stor forskjell.

  135. Du har virkelig et forvrengt syn når det kommer til utseende. Alt du bryr deg om er jo utseende og fikse på deg selv. Å være naturlig pen er mye finere enn et plastisk følelsesløst ansikt. Jeg håper for din skyld at du en dag blir voksen nok til å forstå at plastiske operasjoner ikke er alt i verden.

  136. Bare når det ser naturlig ut! Og jeg kan være så dristig å påstå at leppene dine ikke ser ut som Megan Fox sine. 😉

  137. Ser egentlig ikke så stor forskjell på de jeg. Bare annerledes sminke, men ser jo noen forandringer, men ikke drastiske 🙂

  138. Det er helt feil, Sofie… du kan faktisk ikke ha førsteplassen på blogglisten og påstå dette. Det er ikke riktig. Du må ta ansvar for at unge jenter ser opp til deg, de bør ikke ende under kniven pga. bloggen din..

  139. hahah nei, sophie, nei. (: noen ser kanskje liiitt bedre ut etter plastisk kirurgi (legg merke til at hu har på sminke på de bildene da -.-) men noen passer det ikke. f. eks “nosejob”, silikon og restylane som du driver med, passer deg ikke! du er penere uten det, men jaja, det er du som bestemmer slikt (:

  140. Jeg mener det er helt greit med plastiske operasjoner dersom det drar ned selvtillitten en hel del å man får dårligere livskvalitet av det. Men du har falskt hår, falske negler, falske øyevipper, sillikonpupper, restylane i leppene og nå en neseoperasjon?? Ikke engang navnet ditt er ekte, det har du jo byttet? Burde ikke dette si deg at du har et alvorlig problem? Beklager å si det men jeg syns helt ærlig at du burde søke hjelp, det er ingen skam i det!

  141. Trodde du sa at du ikke oppfordrer til slikt? Anyways…Det er ikke det at de ikke er pene, for de ser helt fantastiske ut, men det blir liksom litt juks…. skjønnhet er virkelig imponerende når den kommer naturlig! Ikke at man er nødt til å kjøpe seg den… Og mange som tar operasjoner var pene i utgangspunktet, inkludert deg, men så ligger det komplekser og usikkerhet og gnager, og det er kjempeflott om det gir deg bedre livskvalitet å bruke x antall penger på operasjoner, men jeg er veldig sikker på at om du hadde gitt det mere tid ville du ikke ha følt behovet for å endre på noe. Jeg har vært i samme situasjon, med et sterkt ønske om å fikse på nesa, men jeg er vokst i fra det. Også kan man jo nevne det med de som blir “avhengige” og til slutt ikke ser ut…du kunne jo prøvd og sett litt på skrekkeksemplene også (det har du sikkert allerede), for det fins minst like mange av de, som de som ble vellykket.

  142. det er faktisk noe som heter sminke og photoshoop, og du ser tydelig at på disse bildene så er det med helt forskjellige sminke, på det øverste til venstre er det maskara på øynene, formen på bryna er forskjellige og hudfargen er og contouring er noe som kan gjøre at det ser ut som du har operert nesen f.eks, det kommer an på hvor godt du har jobbet med sminken din også!

  143. Det første jeg tenkte når jeg så bildene var helt ærlig: wooow, sykt så pene de var før operasjonen, hvorfor ville de gjøre noe sånt mot seg selv ???

  144. hun er 15 i de første bildene og 19 i de to andre. man forandrer seg på 4 år skjønner du, samenlign deg selv fra 4 år. herregud

  145. Så det du prøver å si, er at alle som er uenig med deg egentlig er hyklere som umulig kan mene at noe annet enn hollywoodmalen er pent? Hvem er du til å si hva alle mennesker i verden tenker og føler? Det er ikke slik at alle som er uenig med deg er sjalu. Og sorry mac, men ikke kom med “tro det eller ei, så er jeg smart selvom jeg er megaoperert” for det er en lang lang vei mellom å ha en samfunnsrelatert mening eller to – og å være reflektert.. :p Hadde du virkelig vært så intelligent som du så hardnakket påstår å være, så hadde du sett hvilke signaler du sender unge jenter, og kanskje brukt posisjonen til noe annet. Beklager, men jeg kan virkelig ikke se det på noen annen måte. Jenter som deg er en fornærmelse mot hele kjønnet, og alle kvinneforkjempere som har brukt livene sine på at vår generasjon skal kunne bli tatt seriøst.. Dette kom kanskje litt hardt ut, men jeg håper virkelig du slutter fred med deg selv snart!

  146. Blir rett og slett dårlig av dere som bare kommenterer dritt. Det er umodent og virkelig barnslig. Hadde vært helt greit om det var konstruktiv kritikk, men all kritikken er jo rettet mot Sophie Elise.
   Hvordan i alle dager oppfordrer hun til plastikk-kirurgi? Det går hun absolutt ikke! Hun bare forklarer at det er noen som ser bedre ut med kirurgi. Og om det booster selvtilitten, så hvorfor ikke gjøre det? Det er jo bedre at et menneske tar kirurgi, enn å gå rundt å tenke på “feilen” med seg selv hele tiden. Mange nå til dags trikser litt med utseendet sitt, det er sånn dagens samfunn har blitt. Selvfølgelig er det dumt om man kun fokuserer på utseendet, men bedre det enn å gå rundt å tenke dumt om seg selv hele tiden. Jeg har ingenting i mot plastikk-kirurgi.
   Jeg har følgt med på bloggen i en ganske lang periode nå og kan med 100% sikkerhet si at bloggeren ikke er en hjernedød person. Denne jenta er faktisk veldig reflektert og moden for alderen sin. Alle har sine egne meninger, det er derfor vi har noe i Norge som heter ytringsfrihet.
   Stå på, kjære deg! Du har sterke meninger og jeg liker at du deler dem med oss. Ikke tenk på kritikk.

  147. Skjønner ikke hvordan du kan føle deg pen når du vet at ALT er fake. Tenner, hudfarge, kinnbein, lepper, nese, pupper! Alle kan jo bli pene hvis de har penger

  148. Hun var utrolig pen etter opperasjonen. Men guess what? Jeg synes hun var vanvittig pen FØR den også!! Så nei, jeg har ingen planer om å “bite i det sure eplet” som du sier. Ikke alle er som deg, ikke alle mener plastic er så fantastic. Og hva så om alle verdens vakreste har tatt operasjon, hvem vet? Kanskje hadde de hatt samme betegnelsen selv uten operasjon.

  149. For en verden vi mennesker har skapt oss. Og da mener jeg ikke naturlig vs plastic! Jeg snakker om fordommene mot de som har gjort noe med ting de ikke er fornøyd med, og om at vi tillater oss å snakke dritt om folk som viser ting som dette. Mange mener naturlig er finere. Så ja, vær så god. Men kom ikke her og si at du ikke har tenkt tanken at f.eks Alena er pen. Dere kan slenge stygge kommentarer og dritt til Sophie, uten å tenke at det sårer. Jenta har da ikke byttet ut hjernen sin med silikon? Så hva får dere til å tro at hun ikke eier følelser, og blir lei seg når dere sier sånt? Hvis dere er så fokusert på at naturlig er best, og at de som har fikset på seg kan dra til helvette, skulle jeg likt å se dere sende Megan Fox og Alena en mail og si det samme. Tenk dere om!
   Stå på Sophie 🙂

  150. Jeg tenkte bare å fortelle deg hva som gikk gjennom hodet mitt nå når jeg så og leste dette innlegget..
   Off, det er jo sant, hvor lite pen er jeg? Jeg MÅ gjøre noe med utseende mitt..
   Hvordan er det for deg å høre dette? at du får meg til å føle meg ufin og mindre pen, og at jeg MÅ gjøre noe med utseende mitt for å være god nok? føler du deg bra?

  151. Jeg har ikke noe i mot at folk operer seg selv for å forandre litt på utseenet, det er som sagt et valg man velger selv. Men det jeg missliker, med visse folk som gjør det er at de operer på samme plassen for mye, og da kan operasjonen til slutt bli veldig misslykkes. Kan feks bruk Michael J, som et eksempel. Han tok jo 100-vis av operasjoner i annsiktet, og ble ikke direkte noe glansbilde for fansen etterpå. Takket være musikken hans og klesstilen hans at han fortsatt har fans.
   Jeg ser det at du har forandret deg utrolig mye ifra du startet å blogge fram til den dag idag, men du har jo forandret deg, til å være en ung ungdom til en voksen dame, og det er jo normalt? Alle forandrer jo seg. Jeg synes du er ganske pen jeg. 🙂
   En annen ting, hvis man tenker på kjendisene, så er det mange av de som bare er nødt til å ta operasjoner, for å “følge” med i motens vei da, og mange kjendiser “sloss” for å være bedre enn noen andre, penere o.l. 🙂

  152. Du må være det falskeste mennesket jeg vet om. Tenk på småjentene som ser opp til deg når du skriver sånt. Du oppmuntrer rett å slett andre til å ødelegge seg selv. Plastiske oprasjoner påvirker helsa åsså. Det er alltid en risiko når man bestemmer seg for å fks.fylle puppene med 6kg silikon. Rygg problemer er ikke sjeldent. Kroppen har sin egen genetikk om du endrer på vekta i en så sentral kropsdel er ikke resten av kroppen laget for å holde det oppe i lengre tid. Jeg kan ikke vente til den dagen du ser til bake å tenker på hvor dum du er nå.
   Caro 16

  153. Så enig!
   Hun oppfordrer ikke,hun forteller sin mening på sin egen blogg. Jeg har gjennomgått plastikk kirurgi selv, og når du sliter eller har angst for noe som du selv ser hver dag og ikke vil se på deg selv lenger så er det veldig slitsomt. Min mening om plastisk kirurgi vil jeg si redder liv. Og alle mennesker der ute som er så furt på dette, gå vekk fra siden da? Er ikke alle som er like fornøyde og har en sterkt selvtillit. La folk bestemme selv, og la sophie si sin mening på bloggen sin uten å bli dømt.

  154. Seriøst? Bare fordi noen kjendiser som mange har hørt om har fått utført plastisk kirurgi så skal det være fantastisk? Okaai.

  155. Fint med det å såklart! <3 men du må tenke litt når du skriver, mange her får dårlig selvtillit av at du ikke synes naturlign er fint! Stortsett ingen hær kommer noen ganger til å ha rå til sånt dær, så vi er naturlige.. Plis ikke si at vi er mindre pene for det.

  156. Så leit at det sitter mange troll og skriver stygge ting til deg! Slutt å lese den typen kommentarer, og ta til deg de positive. Jeg håper du forstår at disse menneskene ikke kjenner deg, og at de bare ser etter en å hakke på. Vær deg selv du, vi har plass til alle typer folk her i landet! Alle er “fake” til en viss grad, for å tekkes andre. Hvis noen må angripe en annens utseendet, plastic eller ei; den personen er ikke verdt tiden det tar å lese ytringen en gang!
   Samle på god energi og vær selvsikker! Jeg ønsker deg iallefall alt godt 🙂

  157. Du fremstår veldig usikker, når du trenger å påpeke at andre pene damer ikke er helt naturlig. Jeg leser ikke bloggen fast, men dette er det andre innlegget på kort til hvor du refererer til dobbeltmoralen og megan fox.
   Jeg er ikke mot plastiske operasjoner. Og såklart er mange pene med det, men grenser burde gå der det ser veldig fikset ut.
   Mener ikke å være ekkel nå, men siden du deler dette så offentlig vil jeg gjerne si min mening om se inngrepene du har gjort:
   Nesen din ble fin den (husker ikke hvordan den så ut før), men leppene og brystene ser veldig unaturlige ut. Du er liten og nett, brystene er iøynefallende store og uproposjonale til en liten, slank kropp.
   Du er ei søt jente, men jeg tror ikke du reparerer det som er vanskelig inni deg ved å fikse det utenpå.

  158. Æsj, jeg blir faktisk lei av deg nå. Du er EN HORE, TØS. HVA FAEN FEILER DET DEG? PLASTIC IS FANTASTIC LIKSOM? Er du en jævla barbiedukke? Hva faen i helvete?
   Vær førnøyd med åssen Gud har skapt deg, IDIOT.
   Du er virkelig bare en prostituert hore som ikke er fornøyd med nesa si, puppene sine, eller så og si ALT
   SKAFF DEG ET LIV JÆVLA HORE

  159. Æsj, jeg er faktisk drittlei av deg nå. Du er en HORE-STØVEL! HVA FAEN ER SOM ER GREIT MED Å VÆRE FAKE OG PLASTIC? PLASTIC IS FANTASTIC?! JÆVLIG BARBIE-DUKKE! DU ER SÅ FAKE?! DU VET AT DU GIR MANGE JENTER DÅRLIG SELVTILLIT!? JEG TRODDE DU VÆR EN KUL JENTE, MEN JEG TOK FEIL. DESVERRE ER DU IKKE NOE ANNET EN FALSK HORE UTEN LIV. JEG VEDDER PÅ AT DU ALDRI KOMMER TIL Å FÅ DEG EN ORDENTLIG JOBB, P.G.A BILDENE DU VISER PÅ BLOGGEN DIN!

  160. som en kpop fan er jeg vane med plastik kurigi blant kjendis der da sikkert 90% av idolene har en eller anna opperasjon, enten eyelid, nese eller kjeve 😛
   Synest det er opp til en selv hva en ønsker å gjøre med utseende 🙂

  161. Det er morsomt å lese alle de idiotiske kommentarene du har fått. Hvorfor er du ei hore fordi du er for plastisk kirurgi? Vi har alle våre egne meninger og vi er ikke alle enige, men det skal da kunne gå ann å ytre dem uten å bli trakasert på den måten.. De styrker virkelig ikke sin sak slik og det er trist. Jeg er veldig imot plastisk kirurgi selv og blir direkte lei meg av å lese disse kommentarene, de klarer jo ikke argumentere for hvorfor de er imot. Slike folk skulle holdt seg langt unna kommentarfeltet.

  162. hei! dexter er helt klart verd å se videre! jeg også tenke akuratt det samme ble helt satt ut og ville bare gi opp hele seien.. men den er verd å fortsette på 😉

  163. Skal mye til for å få meg til å si plastic is fantastic. Har du sett hvor mange kjendiser som ødelegger utsende sitt pga dette? Gå på google å søk: Plastic surgery fails/went wrong! du viser jo bare den “fine siden” hva med den “dårlige siden av plastic?”
   Synes forresten at begge de jentene på bilde du la ut var finere før! 😛

  164. Jeg synes ikke dette provoserer, for noe av det er sannheten. De fleste kjendiser som vi synes er verdens vakreste har gått igjennom plastisk kirurgi. Men det betyr ikke at det er det som gjør dem “vakker”. Jeg synes ikke plastisk kirurgi er så fantastisk, for du trenger ikke å gå igjennom det for å føle deg vakker. Det handler om selvtillit. Å jeg tror veldig mye av utseende til de fantastisk vakre kjendisene våres ikke handler om plastisk kirurgi, men sminke! Så plastisk er ikke fantastisk, men selvtillit er det, og det er mye du kan få til med sminke 😉

  165. Herregud… er du egentlig klar over hva sminke og retusjering kan gjøre med et ansikt? Problemet ditt er jo at du ikke klarer å si at naturlig kan være minst like pent som plastikk. Det kommer jo ann på hva du har fått utdelt i genpoolen. Det er forresten veldig lett å se forskjell på et plastikk-pent ansikt og et naturlig-pent ansikt. Stort sett!Det dreier seg jo om å ikke ta det for langt, slik som du er tilhenger av. Og FYI, jeg er ikke imot plastikk.

  166. Eller med og uten sminke? Mørke og lyse farga, skimmer og ikkje skimmer kan gjere store forskjellar… Treng ikkje operasjon for å vere vakker heller, kjære deg.

  167. vær fornøyd med deg selv, slik du er skapt. det er ikke meningen at folk skal gå å fikse på seg selv og utsenet sitt. om det hadde vert meningen, hadde vi vert skapt sånn.. du er et ganske dårlig forbilde for mange av og til sophie..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg