dagens planer

Hei! Jeg har dårlig tid, men skal dra på kino nå å se the great gatsby sammen med kjæresten. Har noen av dere sett den før, og er den bra? Jeg gleder meg så mye, dere som har lest bloggen min en stund vet vel hvor mye jeg elsker Leonardo DiCaprio, fantastisk mann!

Har vært ute og tatt bilder av outfit, det kommer senere! Dette har jeg shoppet på nettet idag foresten, gleder meg mye til jeg får kjole nummer 1!

 1. Kjole 499 kr HER // 2. Peplumtopp 179 kr HER 
3. Kjole 499 kr HER // 4. Shorts med seller 1395 kr HER 
5. Kjole 299 kr HER  

 

33 kommentarer
    1. burde kanskje roe ned nettshoppingen din litt? Du kjøper jo klær for flere tusen HVER søndag, egentlig ganske sykt å tenke på, er jo mange som ikke har råd til nye klær så og si i det hele tatt.. Er litt pussig at du som skal tenke sånn på alle ikke tenker over at det er så mange som nesten ikke har råd tilNOENTING leser bloggen din. Sier ikke at jeg har dårlig råd nå altså, er ikke det jeg mener! Men tenker bare på de som ikke har råd.

    2. Hei Sophie. (litt uvanlig i Norge 🙂 ..vanligvis Sofie..)
      Kunne du ikke legge ut mer bilder av puppene dine? Feks dekke til brystvortene med tape, sitte i badekaret med badeskum over nipplene etc? Dette er jo en blogg hvor utseende ditt er en stor del av det…så du kunne jo vist mer?
      Synes brystene dine er kjempeflotte å se på. Ren kunst! Din kropp er som hentet ut av et Michelangelo-maleri. *sukk*

    3. Jeg er en veldig stor fan av bloggen din og ser at du engasjerer deg mye i kampen mot sirkus. Du er ett veldig bra forbildet og du har selv fått meg til å hate sirkus med dyr, har googlet litt rundt og sett at dyrene blir mishandlet. Jeg lurte på om du kunne skrive på bloggen din eller noe at enten at alle kunne tipset VG om dette slik at de faktisk får øyene opp for dette og fått folk til å sende melding til sirkus direktøren eller noe? Selv har jeg sendt melding, men hvis flere sender blir det større sjangse for at de tar det opp:-)
      Takk på forhånd!

    4. Det jeg syntes er litt rart er at du er så opptatt av at dyr skal ha det bra, men så handler du for flere 1000 kroner i uken, uten å det minste tenke på alle menneskene der ute som verken har nok penger til mat eller klær??!!! Det forundrer meg veldig masse!!! Hvor mye tjener du i måneden?? Tenkt på å gi bare 1 10. del av det du tjener til ett godt formål?? Tenk på det du!!
      Får vel se om du gjør noe med det eller bare kar kommentaren ligge……

    5. Jeg har både kjole nr 1 og 3 (nr 3 i dusrosa skjørt). Jeg har de i Xs, og de er veldig trange over puppene, så jeg håper du har valgt en str større 😉 De er utrolig fine- gled deg!

    6. @Anyonym, mener å huske at hun har skrevet tidligere at hun synes dyrene er viktigere enn menneskene, fordi de ikke har en egen stemme og er mer forsvarsløse + noe om at hun er helt oppgitt av menneskeheten (inneforstått at dermed kan vi bare seile vår egen sjø, egentlig). Og hun gir visst en god del til dyrevelferdsformål. Denne kommentaren er ikke ment negativt til verken deg eller henne, bare som et svar på det du lurte på.

    7. Den første kjolen er så forbanna nydelig!
      Ouff.. får vondt inni meg av dyreplageri.. Er det mulig!? 🙁
      hvorfor?! for penger?! sykt..

    8. Hei, siden dette er det nyeste innlegget ditt valgte jeg og kommentere her. Syns det er utrolig flott og se at du ikke bare er den overfladiske barbien som alle skal ha deg til! Du har så mange sider ved personligheten din og det er helt supert. Jeg har jo sett at du har skrevet mye om dyrevern og sirkus i det siste. Jeg mener og huske at du har skrevet om det før, men lurte kanskje på om du kunne prøve å lage et engasjerende innlegg om det igjen? Det handler da om hvaler i sånne vannparker!<3

    9. fortsetter kommentaren min her jeg. De stakkars dyrene blir jo torturert! tenk på spekkhoggere! i firhet skal de leve opp til 60 år, men i fangenskap dør de vanligvis av stress etter BARE 4 år! derfor bestemmer de som driver vannparken for å proppe dem fulle av alle slags rare medikamenter ! dette er helt grusomt! spekkhoggere er veldig smarte dyr og de lever i familier og har navn på hverandre! ja, de har serriøst nav og egne personligheter. Når de drar ut og fanger disse spekkhoggerne til parkene sine blir de livredde! de andre i “familien” kan ikke gjøre annet en å høre på at et familie medlem skriker og gråter mens den blir ført bort fra familien den aldri vil møte igjen! Hver natt i sånne parker gråter hvalen etter familien sin i håp om at de vil finne ham/henne igjen.

    10. Disse hvalene glemmer jo aldri familien sin og savner dem like mye hver dag. En spekkhoger sin anatomi fungerer slik at den bruker kraniet (altså hodet) til å fange opp lyder. tenk deg da hvor mye bedre den hører enn oss mennesker. Da må den altså hver dag gå gjennom ekstremt høy musikk, mennesker som korrigerer den og folk som hyler, ler og klapper. Dette er jo grusom tortur! spesielt med tanke på at den er sperret inne i et knøtt lite basseng når den egentlig er ment til å svømme flere hundre kilometer hver dag. Tennene til spekkhogere er også en essensiell del av hvordan den fanger opp lyd. vet du hva de gjør med dem? sliper dem ned! dette er faktisk like smertefullt som at noen skulle slipt ned en hel menneske arm! jeg håper at hvis flere mennesker var klar over dette ville de ikke betalt for å se torturerte dyr !

    11. jeg håper du leser dette ! fordi jeg vet at du ikke er en sånn falske person som mener de er veldig opptatt av dyrevern, men bare beskytter dyr som er “søte”. Du er et stort forbildet for meg silikon eller ikke! og jeg er ser på deg som et forbildet fordi jeg ser forbi det som folk ser på som negativt og faktisk tar meg tid til å se hele personen. keep up the good work! klem fra en inspirert 15 åring <3

    12. Hun har faktisk skrevet at hun støtter fler saker da, det hun tjener får hun jo av oss lesere av bloggen. Ingen lesere= ingen penger. Bloggen er jobben hennes, så skulle da bare mangle at hun ikke kunne kjøpe seg klær osv. Syns det er mer kjipt for de som lever av foreldrene sine, og kjøper klær for kanskje mer på pengene foreldrene tjener eller???

    13. Hei nydelige sopihe. Jeg tror nok det var en mening i at du skulle bli toppblogger og skikkelig populær for du kan takle det. Du kan spøke og være et kjempe godt forbilde. De som mener motsatt har vel bare hørt om fhm og dømer deg derifra. Jeg elsker personligheten og utseendet ditt og en viktig ting til. Du kommer i drama fort og slikt som meg og jeg er heller ingen kranglebøtte men det er utseende folk er sjalue på. gad deaaam folk misliker bilder av meg med venner pga de tåler ikke at jeg har store digge pupper og de har ingeting.. hehe stå på videre håper du gadd å lese <3 varme klemmer

    14. @Ingrid: Men selv om noen rike mennesker er slemme mot dyr, trenger ikke det å gå ut over små uskyldige barn som ikke har gjort noe for å skade dyr. Så selv om noen mennesker er onde, betyr ikke det at alle mennesker er like onde som sirkusdirektøren! Jeg husker innlegget hunnes, delvis rett, men så er det feil at menneskene er onde, noen…. JA! Men andre, har så vidt løftet en finger over det onde…. Men selfølgelig må vi huske at INGEN er perfekt;)

    15. du shooshtarter å gammel er du haha? De som liker henne må være lebiske ? gud å blåst du må være. Nesten synd at jeg er hetrofil men i dette tilfelle så må jeg forsvare de bifile/lesbiske pga det er jævla stygt gjort å se ned på noen som liker samme kjønn. Fysj skam deg !!! du er sikkert bare en taperunge uansett som løper til foreldrene dine å griner hver gang det skjer noe trist i livet ditt HAHA .,. 😛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg