ROASTEN I GÅR

Først. Har du lyst til å lese en litt spennende nyhet? Det kan du gjøre HER. Fortell meg gjerne hva du synes! Lover at det ikke er noe skummelt, haha.

I går våknet jeg opp med sommerfugler i magen og mildt adrenalin. Jeg skulle bli roastet på Sentrum Scene, for et utsolgt publikum på 1300 mennesker. Først og fremst var jeg bare glad for at det var utsolgt – men ikke bare det – folk kjempet for å få tak i billetter på slutten. Det er mange mennesker! Jeg møtte opp med ørebetennelse, nesespray og noen spøker på en lapp, og nervene vokste etterhvert som ble vist rundt backstage og fikk se scenen. Men jeg elsket det, herregud så gøy å utfordre seg selv på den måten! Og ikke minst så elsker jeg backstage-livet, haha. Det er aldri glamorøst, virkelig ikke, men det er spennende å se hvordan folk jobber å kjenne på stemningen blant alle. Nervene, spenningen, forventningene.

Jeg leste opp mine “roaster” backstage til vennene mine, og de syntes ikke de var gode nok. Det stresset meg veldig, haha. Jeg rakk ikke å skrive nye, eller tenke nytt, før jeg plutselig satt i tronen min på scenen, å ble roastet av alle de andre. Var det noe som såret meg? Ikke egentlig, det nærmeste var en kommentar om panna mi og at den burde vært operert for lenge siden. Altså, det var mange andre kommentarer om utseendet mitt også (så klart!) men pannen trodde jeg ikke folk tenkte over, haha. Det er litt som å bli busta i å spise buser , liksom. Og så kom jeg over det like fort, det er hele poenget med en roast! Og jeg var ganske drøy tilbake etterhvert.

Det var også en overraskelse.. Som jeg så klart ikke visste om. Det føltes veldig greit, og på en måte ganske forventet. Hva hadde vel en roast av meg vært uten.

Så ble det min tur, til slutt. Jeg ga litt faen i alt jeg hadde forberedt og kjørte et par spontane spøker, det ble best slik. Jeg synes jeg nailet hele opplegget ganske bra, og jeg hadde en skikkelig fin kveld til tross for dårlig form – den forsvant med en gang jeg gikk opp dit, kanskje ikke på ordentlig, men i øyeblikket. Vi dro videre på etterfest, jeg hadde med meg en liten gjeng venner, fetteren min og en venn av han. Jeg hadde ikke vært på byen i Oslo på hundre år og ble forundret da jeg fortsatt hadde listeplass et par steder, som henger igjen fra den tiden jeg var partygirl. Men etterhvert ble jeg trøtt, som vanlig, og dro for å sove hos tante og onkel. Der endte det med at jeg ikke kom meg inn i huset og gikk rundt som en tulling helt til jeg til slutt turte å banke på soveromsvinduet deres, og ble sluppet inn. Føltes som om jeg var en tenåring igjen.

Jeg etterlater alle juicy detaljer her, det får være eksklusivt for de som var der. Til alle som har spurt om roasten skal legges ut noe sted; nei. Det var også forbud mot å filme der i går, selv om ikke alle holdt det, hehe. Like greit for da fikk jeg sett bittelitt opptak i ettertid da folk tagget meg i storyes. Men ellers? En roast skal være et frirom, og såpass drøy at det ikke kan postes noe sted. Og det var det!

Takk for at jeg fikk være med, det var en ære!

55 kommentarer
  1. Haha panna di da eller? Den har jeg aldri tenkt over😂

   Jeg må bare skyte inn siden jeg hører på podcasten din. Hvorfor har du fått for deg at du ikke er naturlig pen? Jeg skjønner ikke hva du legger i det, du var nydelig før alle operasjonene og du er nydelig nå. Hva ligger det liksom i å være naturlig pen? Får lyst til å filleriste deg litt og be deg se deg litt rundt. Du er jo så fin! Da du var med på Skal vi Danse også, hver gang jeg så på programmet tenkte jeg at du var så sjarmerende og pen. Og ikke minst smart, det er noe oppi topplokket der.

   Det er så mange ting jeg skulle diskutert med deg, men skjønner at ikke det er så lett. Men kan ikke du og Fetisha snakke litt om fokuset på utseende ville vært like stort dersom du/dere ikke var så kjente? Om du ikke hadde bloggen ville du da ha gjennomført operasjonene dine, ville angsten/depresjonen vært mindre? Sånne ting lurer jeg veldig på. Det er jo nærmest en trend å ha angst blant bloggere, og det kan jo ikke være tilfeldig, eller? Jeg prøver på ingen måte å bagatellisere angst og depresjon altså! Jeg er bare nysgjerrig og skulle gjerne hørt dere snakke om det.

   1. Hei! Jeg sier nok den kommentaren litt på kødd. Det jeg mener er at jeg er ikke en “annijor”-type (og det mener jeg i BEST mulig forstand) som kan posere uten sminke, med kvisene på display, håret til alle kanter og et slapt blikk og likevel se hot ut på den måten hun gjør. Og hun er så klart en av mange, det er flere som er naturlig pene. Og det plager meg heller ikke at jeg havner i en annen kategori, for jeg er mer komfortabel – og glad i – å dolle meg opp masse.

    Og det er helt umulig å si om jeg hadde hatt mer eller mindre fokus på utseende om jeg ikke var kjent, men jeg tror (om jeg skal være helt ærlig) at jeg hadde hatt mer fokus på utseende da, ja. For da hadde jeg ikke hatt mulighet til å ha gjort de endringene jeg har gjort, og det hadde sikkert plaget meg veldig ettersom jeg var så fast bestemt (og hadde jeg ikke gjort det ville nok den følelsen bare ha gnagd i meg). Ikke alle endringene, for rumpa kunne jeg fint ha levd uten, men puppene og nesa. Det er sikkert ikke greit å si, men det er sånn jeg kan ha sett for meg at jeg ville ha følt det. Angsten og depresjonen hadde nok også vært den samme, men på en annen måte. Jeg hadde mye mer angst da jeg var yngre, og jeg tror helt ærlig jeg har blitt kvitt den verste siden av det mye raskere fordi jeg er kjent og har fått god hjelp / møter mange folk som lærer meg masse / utfordrer meg selv.

    Derimot tror jeg ikke det er så rart at man kan få angst i veldig stressende situasjoner, og jeg tror ikke det er meningen å skulle leve livet sitt så disponert for alle andres meninger. Så at mange får angst er ikke så rart i denne bransjen, jeg hadde det riktignok fra før av.

    Og, jeg vil bare påpeke at jeg setter stor pris på at du synes jeg er så fin, og smart! Jeg synes også jeg er fin og sjarmerende (til tider), og jeg er veldig glad i meg selv. Men jeg synes ikke jeg er naturlig vakker, men jeg synes også det er heeeeeeelt greit. Det er uansett ikke mulig for meg å være naturlig pen, siden jeg har fikset på utseendet, og det er derfor heller ikke noe jeg vil omtale meg selv som. Det hadde blitt så feil å si.

    Og takk for tips om podcast <3 Vi kan gjerne diskutere det i en episode.

    1. Takk for et veldig bra svar! Og jeg tror du har rett, har lest den første boken din og da fikk jeg jo den følelsen av at du var fast bestemt på operasjonene. Hadde du ikke fått operert ville du jo ikke hatt de erfaringene du har heller. Jeg elsker den første boken din, da fikk jeg virkelig en forståelse for reisen din, og ikke minst dedikasjonen din. Elsket da du så for deg Thomas og Harald og at du var på Senkveld.

     Jeg liker at du er politisk ukorrekt, eller ærlig vil jeg kanskje heller kalle det. Syns det er mye lettere å forholde seg til debatten om utseende og operasjoner når du sier ting akkurat som de er eller som du opplever det. Så har jeg heller aldri følt at du har oppfordret noen til å endre utseende heller, nettopp fordi du viser så mange sider av deg selv. Du fikk kanskje hele den støyten da det klikka for Kristin Gjelsvik, den debatten skulle veldig mange andre bloggere også vært med på. Jeg føler meg for eksempel mye mer mislykka av å lese bloggen til Caroline Berg Eriksen. Hun er dritflink, det er som å lese et moteblad, men der blir alt så perfekt at jeg tenker at jeg er håpløs og mangler noe.

     Jeg syns det er litt rart at vi skal kjefte bloggerne fulle for det ene og det andre, i stedet for å jobbe med oss selv. Det er jo ikke fotballfrua sin feil at jeg føler meg mislykka, det ligger jo hos meg. Du snakker jo mye om dette med psykisk helse og det syns jeg er bra! Det må jo begynne der.

     Nå bare babler jeg, sorry! Gleder meg til å se den nye serien din! 👏🏼

     1. <3 tusen takk for en så kul tilbakemelding! Det setter jeg stor pris på.

      Og ikke føl deg håpløs og at du mangler noe, jeg sammenligner meg jo selv med folk (åpenbart) men det er jo ikke noe poeng.. Man kommer ingen vei med det. Uansett hvordan man vrir og vender på det. Enkelte kan inspirere deg men andre bringer deg ned, rett og slett fordi det blir for fjernt. Som CBE i ditt tilfelle.

      <3 og du har så sant! Håper du liker den nye serien 🙂

   2. Sophie Elise ta Martine Lunde og isabelle Eriksen Se på pornhub. Com youtube videoer snakke vagina sex kilitoris ring til kondomeriet strømmen Trondheim og Karl Johan Fhm porno skulle spiller spøre om sex 17 år 18 år på Jessheim storsenter på YouTube videoer naken og snapchat bilder fans venner og naken bilder av deg nudes trewking kjøp deg Tommy Hil fligher Bikini blå Orgmase Sophie Elise stemme valg Høyre og Venstre

  2. Er det ikke du som ikke drikker i Oslo da? Sklidd litt ut det opplegget der ja.. 😂 Men det er jo opp til deg såklart. Ble vel stemning for å drikke litt både før og etter en roast

   1. Hva er det som har skjedd med deg som gjør at føler behov for å komme med slike bemerkninger? Er genuint nysgjerrig på hva du føler at du får ut av det.

   2. Kanskje det er best å holde slike kommentarer for deg selv? For det første, hun ser ikke oppblåst ut.. Det er mange som er ute etter å “ta hun” fordi hun er så kjent og vellykket. Hvis man ikke skal si noe fint, bør man helst holde dette for seg sjøl. Du hadde nok ikke turt å si noe slikt til noen face to face! Ha en fin dag!

   3. Hva faen? Alt folk får seg til å si … Jeg blir alltid like overrasket når jeg blar gjennom kommentarfelt.

   4. Har vel bare gått opp i vekt, fordi nei.

    og ja, jeg drakk et glass vin i går for å bryte den lille regelen jeg har for meg selv. Om man først skal, så er det på roast.

  3. Synes du var kjempe flink jeg 🙂 og du neila dette med glans 👏 jeg var en av di som filma en god del selv om det ikke var lov 🤣 ha en fin lørdag 🙂

  4. Det var så sykt gøy i går! Og du gjorde en kjempejobb😄 Godt gjort å komme på roasten av Henrik når du ikke var forberedt på at han kom. Jeg lo godt!

  5. Skikkelig kult å spenende og intresant innlegg ser kjempe kult å koselig synes jeg du er favoritten min og beste jeg har vært på Isakband konsert i går på østsida i Kristiansand flott å Nydelig bilder synes jeg håper alt er toppers med deg det er toppers med meg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ☀️🌌🐱⭐🏞♥️🦋🗻

  6. Kjempe koselig å nå ble jeg i godt humør og glad TUSEN TAKK for at du svarte på kommentaren min det betyr alt for meg sophie Elise♥️ hilsen Kristian Magnus🦋🐱

  7. Aaah jeg fikk ikke sett deg på Roasting igår . Hadde sååå lyst. Kommer det på tv el noe?

   Og hvilket piercingstudio anbefaler du mellom pinpoint og posh piercing?

   Riktig god helg til deg Sophie ❤🌸🌺☀️

  8. Hei! Må bare si at du gjorde en helt sinnsykt bra figur på Roasten i går! Fy søren som du fikk gjennomgå, men damn så sjukt bra du tok det. Må si jeg var ganske så nervøs når du skulle til å roaste de andre. Men der viste du igjen hvor sjukt RÅ du er. Ekstremt bra jobba Sophie! Jeg heier på deg ✨✨

  9. Jeg er sikkert gammeldags, men dette høres veldig mobbete ut? Synes ikke du eller noen andre fortjener denne kritikken, og jeg synes dette virker som en unnskyldning for enkelte til å kritisere noen uten å bli tatt for det. Men bra du ikke lot det gå inn på deg uansett😊❤️

  10. Men Sophie da. Meningene dine, skal du få lov til å ha! Jeg synes du rett og slett er litt for hard mot deg selv. Hvorfor er du så veldig kritisk til deg selv? Du sier du ikke er naturlig vakker? Men hvorfor sammenligner du deg med “annijor” eller andre veldig naturlig pene modeller eller hvem andre du sammenligner deg med. So what om du har fikset på det selv. Hvorfor kategorisere deg selv? Du kan være hvem faen du vil, og se ut som du vil. Men hvorfor sier du at du ikke er naturlig vakker? Hvorfor dreier alt seg om utseendet? Du er kanskje ikke alene om å føle det sånn. Men helt ærlig, hvor overfladisk skal man la seg selv være? Vær no for faen den du vil, med eller uten silikon, med eller uten operasjon. Du er jo fucking bra nok uansett om du hadde hatt stor nese, lang nese, småe pupper, store pupper, lang panne eller kort panne. Du er jo den du er. Du er Ikke utseendet ditt, ikke gløm det! Du er jo så mye mer enn det.

  11. Det var morsomt men hvorfor sier du at du ikke visste om “overraskelsen”, det var jo du som ville at HAN skulle være hemmelig roaster…… var gøy men er jo åpenbart at du ikke skrev noen av spøkene dine selv..

   1. Nei, jeg ble spurt om hvem jeg helst ville bli roastet av, så sa jeg “åpenbart Henrik”, men da han ikke sto på programmet trodde jeg ikke han ble med. Visste heller ikke at det var en overrasskelse. :

  12. Hei Sophie du burde se på Patriot act with Hasan Minhaj på netflix. Tar opp mange viktige ting. Siste episode handler om cruise ships som nesten alle bloggerne reklamerte for før.

  13. Ååå er så sykt nysgjerrig på hva han eksen din sa når han kom opp… har lest bøkene dine og er jo veldig inni din relasjon med han så det hadde vært rått å se!!

    1. Det er vel sant som Henrik sa, han kom jo ikke så heldig ut av det i den boken, men han kan jo takke seg selv 😅 kjenner jeg ikke er helt der at jeg liker å høre folk si så mange stygge ting 😝 Siri var desidert mest morsom 😊 og skulle gjerne sett at du hadde fått 10 minutter mer 😝

  14. Hei. Siden jeg ikke har podcastappen tenkte jeg bare å slenge igjen en kommentar om den forrige podcasten din her! Hørte du sa at hvis du ville stemme for miljø så burde en stemme miljøpartiet eller venstre. Helt ærlig er jeg litt overrasket over at du sier Venstre fremfor Rødt eller Sv. Venstre er jo blitt en slags “pakkedeal” med tanke på at de samarbeider med KrF, Høyre og Frp. En skal jo selvsagt stemme på det partiet en vil, men en må og huske at miljø er ikke viktig for noen av de andre partiene Venstre samarbeider med, så da blir heller ikke miljø prioritert særlig om høyresiden får flertall. Uansett, jeg storkoser meg med å høre på podcasten, stå på videre begge to! ‹3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg