Fuck Donald Trump, da

Jeg sitter og ser på en dokumentar om presidentvalget i USA, som man dessverre bare må betrakte fra avstand uten mulighet til å påvirke noe ettersom man ikke bor i det landet eller har stemmerett der – og tragisk nok vil utfallet av presidentvalget ha en betydning for alle oss, USA er ett av verdens mektigste land. Jeg blir kvalm av å lese om Donald Trump og jeg håper ikke det syke mennesket kommer til makten. Vil man ha en våpen-elskende rasist og anti-feminist til president? La oss nyte denne låten de neste minuttene.

Jeg skal trekke meg bort fra stua og den dokumentaren, og heller lese litt Erlend Loe. Dette er oppfølgeren til boken om Doppler, og jeg kan ikke få sagt nok mange ganger hvor varmt jeg anbefaler hele serien. Det er lettlest, morsomt og mørkt. Galgenhumor, akkurat som jeg liker det. Jeg leste ingen bøker da jeg skrev min egen, så det er skikkelig deilig å kunne komme i gang med det igjen.


 

Forresten – jeg prøver HVER ENESTE DAG å ha et liveshow på facebooksiden min, men det går ikke. Mobilen stopper opp, og jeg klikker helt av det. Bare vit at det ikke er glemt og at jeg prøver hver eneste dag å få det til! Jeg skal fikse iPaden min når jeg kommer tilbake til Oslo, forhåpentligvis kan det hjelpe på. Men jeg holder ord, og det kommer absolutt til å bli noe av folkens!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg