Dikt og død

Så utrolig ufresh som jeg føler meg akkurat i dag har jeg ikke vært siden jeg var med på Mitt Dansecrew. Da gikk det en gang to uker før jeg vasket håret, haha.. Nå er det rennende nese, vondt i halsen, vondt i ørene (jeg hører ikke en dritt), feber og what not – det er teit å si, men jeg har vært vandt til 20 grader pluss så å komme hit til Harstad med 12 grader det varmeste tok litt knekken på meg. Jeg har vært i fornektelse og vandret rundt i t-skjorte ute og da ender man opp tett i hele systemet. 

Jeg ligger bare inne på rommet og ser på serier, jeg har varmeovnen på fult så det er ingen andre enn meg som klarer å være her inne. En fakta: jeg har det alltid helt sykt varmt i leiligheten min og på rommet. Jeg skjønner meg ikke på folk som liker å sove med kald temperatur på soverommet.. Ikke min greie, as.

Uansett når jeg er syk får jeg mye tid til å skrive dikt. Det er en liten hobby jeg har på siden! Men det skal jeg aldri dele med noen.. Med mindre jeg dør. Da kan de offentliggjøres og så skal pengene gå til regnskogsfondet. 

meg og mobilen min. <3 min beste venn <3


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg