Slik trener jeg hjemme!

Av en eller annen grunn meldte jeg meg inn hos elixia for 11 måneder siden – det var sikkert en “ny uke, ny start!” impuls jeg fikk, ikke vet jeg. På 11 måneder har jeg vært på elixia fire ganger. Det vil si at jeg er et klassisk eksempel av støttemedlem, og jeg tenker hver eneste uke “nå skal jeg begynne å gå på elixia” men hva skal man si? Jeg HATER det. Jeg vil ikke trene sammen med noen, men jeg føler meg likevel ikke komfortabel ved å være der alene. Jeg føler at folk stirrer – ikke fordi jeg er et offentlig ansikt, jeg tror nok de fleste som er usikre på trening føler at man blir stirret på når man er på Elixia. Det er sikkert bare innbilning, men det endrer jo ikke hvordan man føler seg. 

(Urelevant bilde men jeg har ingen bilder av meg som har med trening å gjøre. Dette bildet er knipset for 5 minutter siden.)

Det er uansett viktig for meg å trene om så bare litt – ikke for å få muskler eller bli slankere, men fordi man har det bedre psykisk av å bevege seg. Det er ikke så veldig rart at man blir smådeprimert av å kun ligger på sofaen, spise godteri og se på serier fordi det påvirker kroppen fysisk og psykisk. Man kan si hva man vil, men det er forsket på og helt sant – selv om jeg helst skulle ønske jeg bare kunne ligge på sofaen og spise for det er jo det jeg liker best. For en liten periode siden hadde jeg angst-anfall på angst-anfall dag etter dag, og da hjalp det enten å sove eller å trene. Sove kan man jo ikke alltid gjøre, døgnrytmen tåler jo ikke det, så da var det bedre å slite kroppen (og hodet) ut litt. Jeg er på ingen måte fan av å tvinge på dere trening, men det irriterer meg litt at man kun leser om de som spiser bare lavkarbo, “unner seg” en cottage cheese og trener som en gal, ELLER de som spiser godteri, pizza, brus og kake hver dag og aldri beveger seg. Den gylne middelvei er det absolutt beste for kropp og sjel! Og jeg HATER å bli sliten, jeg holder på å klikke når jeg først er i gang med det, men det føles så mye bedre psykisk etterpå. Og man får sove bedre i tillegg, som jeg også har slitt en del med. 

Det kreves dessuten ikke så mye! Jeg hadde personlig trener for ett år siden, og jeg benytter meg enda av øvelsene hun ga meg. Jeg gjør et av disse settene når jeg føler for det, om jeg for eksempel er trist, lei eller umotivert. Jeg gjør alle øvelsene hjemme, og om jeg bare vil ta en av øvelsene? Da gjør jeg det. Vil jeg ta alle? Da prøver jeg på det også. Man må gjøre det som passer for seg selv, men alle har godt av å bevege seg bare litt!


Ellers liker jeg DENNE kanalen på youtube ganske godt. Noen av jentene er veldig irriterende å se på og det er ganske seksuallisert, men prøv å se bort fra det og heller press dere igjennom en økt om dere vil og gidder. Man blir ordentlig sliten og det er ikke alt for vanskelig å henge med. 

Lykke til! 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg