BLACK FRIIDAY

Hei dere! Jeg har vært våken siden klokken sju, noe som virkelig er et mirakel – jeg har jo ingenting å gjøre før klokken 16, men det er likevel deilig å få med seg litt av dagen og den fantastisk fine soloppgangen vi hadde i morges. Himmelen var farget lyserosa og dere kan tro jeg følte meg gammel der jeg satt i stua og så på himmelen mens jeg desperat prøvde å ringe vaktmesteren – nå lekker det altså fra vasken på kjøkkenet OG på badet, jeg begynner å bli sprø og føler at livet mitt går i grus, haha. Det her skulle noen ha fortalt meg da jeg som 17 år gammel gledet meg til å bli selvstendig. 


annonse

I dag er mailboksen min stappfull av tilbud fra diverse nettsteder, for nå er det jo black friday! Uansett, så arrangerer iallfall coberbrands et svært salg idag, med 25% på heeele nettbutikken! Utrolig kult at så mange butikker i norge også følger etter denne tradisjonen, jeg håper dere har fått det med dere og kanskje har spart litt av julegavehandelen til idag? Da har dere mye å spare!

My black favorites (om man ser bort ifra Chris Brown) er. . . 

Celine Engstad liten smykkeorganisatorDette er en veldig bra julegave til venninna som har “alt”, om du i tillegg legger ved et lite smykke fra samme merke, for eksempel? Eller, man kan lagge søte lapper i enhver lomme. For meg var det en fin gave fra meg selv til meg selv, ettersom jeg har alt for mye smykker som bare slenger rundt under senga, i vinduet, i kjøpeskapet (typ). Ikke noe system iallfall, men nå skal jeg prøve å få orden på sakene!

Jorgobe Black peeloff mask Denne har jeg skrevet om før, ansiktsmasken som virkelig gjør deg helt svart i ansiktet mens det pågår, jeg føler meg personlig som en kul liten gangster under prosessen, haha. Masken renser porene i dybden, reduserer fettproduksjonen i huden og forebygger nye hudormer. Huden blir veldig myk etterpå, det kan jeg love! Den er litt vanskelig å få av rikitgnok, så sett av god tid. 

Tall Dark handsome mascara Mascara fra ett av mine favorittmerker The Balm som gir utrolig lange vipper uten klumper. Elsker den, og om dere vil sammenligne med en mer kjent fra butikk, så minner den om telescopic fra loreal. Bare at denne er bedre og ikke tester på dyr.

Nyx matte finish setting spray – en spray som gjør at sminken holder hele dagen, enkelt og greit. Ble først introdusert for denne av en makeupartist på tv2, så den er virkelig lur å ha i lomma om man skal på fest, for eksempel.

Glamglow tingleexfoliate Denne har jeg også skrevet om før, ansiktsmasken som vant prisen “the best mask in the world” på Elle beauty awards. En profesjonell ansiktsbehandling på boks! Den koster litt til vanlig, så det kan være greit å få kjøpt den på tilbud.

 

 

Og sist, men ikke minst – Lulus toilet bag black. Jeg har vesker fra luus i forskjellige størrelser og farger (favoritten har jo vært rosa), men det er deilig å ha en i svart nå også, for da synes det ikke når den blir skitten på innsiden. Generelt sett liker jeg nok svart bedre enn rosa for tiden uansett, denne er finere i badehyllen. Den er stor og romslig med to ekstra rom på innsiden. 

Det er som sagt 25% på hele coverbrands idag, men om dere ikke skulle få rukket å handle noe idag, så er det 20% rabatt på hele nettbutikken ut helgen om dere bruker koden BWSOPHIE. Håper dere fant noe dere liker :) 

(jeg redigerte et bilde av meg med mørkebrun hud nå for avsluttningen fordi jeg veldig gjerne skulle ønske jeg så slik ut men dropper det, så snart man begynner å snakke om hudfarge er man jo rassist selv om man komplimenterer det). 

 


Ellers må dere gjerne sjekke ut kommentarfeltet om det er noe dere lurer på, jeg har blitt ganske flink på å svare der i det siste. Alt fra hvor jeg har kjøpt ditt og datt, til spm om bloggerne og mitt dansecrew og mer personlige greier. Elsker at vi kan snakke på den måten, det gir meg mye motivasjon :) Nå skal jeg endelig få vært litt sosial med en venninne, espresso house og himmelske mini brownien de selger der står for tur! 

28 kommentarer
  1. Feel you! Du kan vertfall ringe vaktmesteren 😛 21 år og kjøpte eget hus i sommer. Nå er det mus på loftet og i garasjen, og alt blir rått og spist på. Det er kaldt her og jeg har ikke peiling på hvordan jeg fikser sånne voksen ting 😛

  2. Å, den brownien har jeg ikke smakt, så den må jeg kjøpe neste gang. Min favoritt er gulrotmuffinsen, den er helt fantastisk 🙂

  3. Hei:) Ang tall dark handsome mascara, vet du om den finnes som vannfast? Brukte telescopic fra loreal som var vannfast, men de sluttet å produsere/selge i butikkene. Jeg er på utsikt etter en ny mascara som den fra loreal, den holdt vippene mine oppe.
   utrolig bra blogg, stå på og ha en fin helg!

  4. Hvis noen er keene på å følge med på tidenes side og bli hekta på en ny sang, søk ” Ambitchious 2015 ” på Facebook! Du blir ikke skuffet !!

  5. Hei Sophie 🙂
   Jeg lurer på hva du har kjøpt mot håravfall? Jeg sliter også med at “alt håret faller av”. Den siste måneden har jeg mistet så mye hår at jeg har flere flekker på hodet uten hår. Har tatt vitaminprøver osv hos lege, men de finner ikke noe galt. Nå er det så ille at jeg ikke børster håret lenger, for gjør jeg det ligger det mer hår i børsten enn hva som er igjen på hodet mitt …

  6. Jorge Obre peel of mask, er superlett å ta av, bare du har et tykt nok lag og lar masken tørke fullstendig! 😉 Den går av i store flak for min del! 🙂

  7. Not being racist, is the new racist.
   Folk går på glass rundt hudfarge og rase, i stedet for å være naturlige, og kunne prate åpent om det.

  8. Jeg har (som du kanskje allerede vet ut fra mine kommentarer i ny og ne) lest bloggen din en god stund. Har alltid likt bloggen din veldig godt og har vært innom daglig, men jeg må bare si at du virkelig har forbedret deg i det siste! Du skriver veldig engasjerende og morsomt, samtidig som det er mye informasjon og fine bilder. Digger det! Du har alltid skrevet bra, ellers hadde jeg ikke lest bloggen din daglig, men det er virkelig noe som har skjedd den siste tiden. Du blir bare bedre og bedre <3

  9. Ambefale deg å lese deg litt opp på fenomenet blackface, for å skjønne hvorfor det er fornermende før mørkhuda forlk at hvite folk sminker seg etc svart 🙂

  10. så mange fine tilbud! jeg er blakk så får ikke shoppa noe i dag:( men jeg føler jeg kjøper meg alt jeg trenger ellers i året, så en dag går bra 😉 kjøpte meg ny tlf her om dagen og fikk den i dag! så har noe nytt da hvertfall ;D (iphone 6+) < 3

  11. Hva skjedde med den andre Dr.lykke konkurransen du hadde ? Hvor vi kunne vinne det DU hadde??? Har ikke sett noen som har vunnet noen konkurranser her på bloggen!!

  12. Har begynt å kommentere litt i det siste som jeg ikke har gjort før, selvom jeg har lest bloggen din i flere år! Ville bare si at mange av jentene her kommentere nok at Mathias var så mye “bedre for deg” fordi han ser veldig annerledes ut enn Robin og virker mer sjenert, og da blir man automatisk sett på som såå mye snillere enn andre pene og utadvendte og kanskje litt selvopptatte(?) gutter. Jeg kjenner ikke noen av dem såklart, men vet at alle forhold har sine ting. De mest sjenerte og “søte” guttene trenger ikke være noe bedre enn den mer selvsikre og pågående. Er i det beste forholdet noen sinne nå, med en selvsikker gutt med masse muskler og som vet at han er pen, og han stoler nok på seg selv til å vite hva/hvem han vil ha og behandler meg uten spill og usikkerhet. Og at Robin blir anklaget for å bruke deg skjønner jeg ikke helt hvor kommer fra.. Hvorfor er det ikke samme spekulasjoner om Marko og Mathias? Haha, latterlig. Jeg synes at Robin har et spesielt blikk når han ser på deg på filmer og bilder og så lenge du har det bra, så er det ingen ting annet som gjelder. Leste også at ei jente sa at siden vi leserens er “venninnene” dine så burde du høre på “oss” og dumpe Robin for Mathias. Mitt svar til det er WTF. Hvem faen tror hun at hun er, haha. Håper du også ser hvor latterlige noen av disse kommentarene er :* pusspuss

  13. Hei Sophie 🙂 Følger med på serien bloggerne og koser meg med hver episode 🙂 Er veldig merkelig at Suzanne Aabel skal være med i sesong 3 siden hun ikke blogger lenger? Det er jo nesten litt komisk? Hva tenker du om det? 🙂 er uansett kjempegøy å følge deg i serien og her på bloggen, nå gleder jeg meg til danseprogrammet starter! Lykke til videre, stå på <3

  14. Etter jeg meldte meg på en konkurranse hos Dr.lykke som du reklamerte for blir jeg nedspammet av mail og meldinger fra dem om ulike tilbud som jeg driter en lang faen i.. Jeg angrer så utrolig mye på at jeg meldte meg på konkurransen….

  15. Hei
   Jeg elsker bloggen din, du er utrolig flink til å skrive og jeg håper du fortsetter med dette i lang tid. Vet det er en liten sannsynlighet for at du svarer meg på denne kommentaren, men plis. Jeg er ei jente på 13 år, fra Trondheim, og jeg bryr meg for mye om hva folk syns om meg. Jeg hater det. Jeg har mistet alle av mine nærmeste venner på en dag. vet ikke hva jeg skal gjøre. Du er utrolig sterk, så håpet at jeg kunne få noen råd fra deg? Det ville betydd så utrolig mye for meg om du svarte.
   det er ikke sånn at jeg kommer til å dø vis du ikke svarer meg men, vet ikke hvem andre jeg skal spørre. Selv om du kanskje ikke tror på det så er du et forbilde for utrolig mange jenter, du er utrolig sterk, og du karer å vede det andre kinnet til når noen snakker dritt om deg. Som forresten de ikke har noen grunn til. hahah. Jeg har utrolig lyst til å starte en blogg, men jeg tørr ikke. Plis hjelp meg?
   Håper du svarer meg.
   – Mia

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg