wonderland

reklamlenker nelly 

Jeg hentet en pakke på posten i dag med masse fine klær som jeg bestilte på søndag! Er som vanlig veldig fornøyd med alt, og spessielt maxikjolen. Har jo ingen slike fra før av, har vært så skeptisk på grunn av høyden min – tanken har vært at en lang kjole muligens gjør at jeg ser enda kortere ut, men denne var utrolig søt på! 

Kjolen kan kjøpes HER, jeg har størrelse xs og den var litt lang, men planlegger å ha sko med litt hæl på under, så blir det nok perfekt (jeg er 1.59 høy). 

Undertøyssett fra wonderland. Jeg har 75D i denne bh’en som blir litt for liten, men den funker bra. Størrelsene er veldig like de på cubus! Trusen er faktisk i small, vanligvis bruker jeg xs men det var ikke tilgjengelig så da tok jeg en sjangse. Og om dere lurer på hvorfor jeg tar bilder i bare undertøyet så er det så klart fordi jeg er en hore. BH’en koster bare 59 kr HER, og stringen koster også 59 kr HER 

 

Disse bukene er veldig behagelige å ha på seg, og jeg elsker at de ser litt slitte ut. De koster 399 kr HER, og er helt vanlige i størrelsen. Jeg tok størrelse W26/L36 og det passet meg ypperlig. 

Denne cardiganen har jeg nå også i lysebrun som dere sikkert har sett? Åh, jeg er helt frelst! Vil bare kalle den rumpe-cardigan, den gjør at rumpa ser sinnsykt bra ut. Muligens litt vanskelig å se på meg og min lille stjert, hehe. HER kan den kjøpes for 399 kr 

Hvilket plagg likte dere best? 


Forresten så har jentene fra TIGERSTADEN på tv2 bliss ett stort klessalg på søndag! Dere kan lese mer HER – min vakre Anette Marie er jo en av dem som skal selge bort masse fint, så om dere er i oslo er det absolutt verdt turen innom 

 

85 kommentarer
  1. Jeg elsker deg rett og slett! Elsker utseendet ditt, elsker personligheten din, hva mer er det å si? Liker at du tør å vise deg fram og drite i folk som er misunnelige. Stå på videre vakre deg! <3

  2. Vet ikke hvirfor, men vi er ekstremt like! Jeg tror du er min tvilling, for når jeg leser bloggen din tenker vi nøyaktig det samme, altså meninger osv, og vi er ganske like utseendemessig!!
   Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen med deg!! Håper vi kan møtes en dag, vi hadde sikkert blitt bestevenner, haha..

  3. Kjempe fine klær ! kledde alt veldig bra 🙂 jeg er og skeptisk til sånne lange kjoler, vi er ca like høye 🙂 ha en fin kveld 🙂

  4. For det første så skrives det spesielt, og for det andre så ser det ikke ut at man har så store bryster på en så liten kropp. Amen!

  5. Lenge 36 på buksene? =O Deeet er langt det :p jeg er 4 cm høyere enn deg, og bruker helst lenge 30 i buksene! haha 😀

  6. Du, Sophie…. Jeg skulle ønske at bare en eneste fin og snill kommentar overså alle negative! For det er jo så mye bedre å få noe positivt.. så klart er det jo det! Men å få mange negative sliter på, og da håper jeg så utrolig mye at alle negative ikke betyr noe som helst. Altså, egentlig betyr dem jo aldri noe som helst. Herregud, verden er jo syk.. Lurer på hvordan det var å leve før i tiden der alle var “likestilt”… Vi er jo fortsatt det uansett? Bare at folk tenker så stygt om alt og alle. Synes ikke slike folk fortjener mer enn en sjanse til å leve nesten… Alle mot en, en mot alle.. Alltid noe slikt! Jeg heier så mye på deg, av alle grunner.. du elsker dyr, foretrekker juksepels osv! som faktisk er MYE bedre enn det originale! Vi trenger ingen ekte pels for å se pene ut. alle kan ha sitt utseende uten å trenge ekte pels…. Men når man ser noen med ekte pels handler det vel om hvem som har mest penger og hvem som er så “ekte” og vil bli likt av alle…. Jeg synes det er omvendt. vi trenger for faen ikke pels! la pelsen til dyrene være! di trenger den MYYYYYEEEEEE MEEEEEEEER enn vi mennekser. vi har vår hud. sånn er det bare. Jeg er så imponert over at du klarer å være der selv og ha dine egne meninger som er norges kjent med blogg, som poster innlegg hver jævla dag! 🙂 mens andre i hverdagen sliter med at jentene på skolen sier at du har sminka deg feil, og at det trør deg jævla langt ned. FYFAEN du er et sterkt menneske, det skal du ha all skryt for! det er bare helt utrolig…. jeg blir jo misunnelig på styrken i psyken din! herregud… 🙂 nei, huff. jeg har mye mere å si, men fyfaen nå er det nok fra meg før det tar helt av 🙂 hahah! lykke til med livet ditt kjære deg! <3 jeg støtter deg i alt du gjør, søte du.... kjære vene, du fortjener det beste! åh, herlige, søte, gode, flotte, hotte du! 😀 <3 jeg er faen blitt glad i deg... du rører ved alt du skriver 🙂 KLEM... STOR KLEM! fra ei jente på 18 år!

  7. Hvorfor kaller du deg selv for en hore? Snakk om å gi næring til hater’sene dine! 😮 synes undertøysettet ditt var fint jeg 🙂 og kjolen var du jo kjempesøt i!

  8. “Og om du lurer på hvorfor jeg tar bilder i undertøyet så er det så klart fordi jeg er en hore” hahah fyfaen! Digger deg Sophie! 😀 bare dumt at det er så mange som ikke skjønner ironi! Elsker at du er deg selv her på bloggen og at du klarer å være ærlig i motsetning til alle andre bloggere 🙂 stå på! <3

  9. Haha, den som skrev grow up, whaaat. Hvor søren kom det fra? Er sikkert en på 15-16 år. Er du ikke voksen fordi du la ut et såkalt nakenbilde? Og isåfall hvorfor? Har aldri sett nakne 12-åringer på nettet.. Eller finnes sikkert det også, men det blir jo under barneporno og mest sannsynlig ufrivillig av de stakkars barna. Skjønner ikke hvorfor de mener du er barnslig? Måtte gå an å begrunne kommentarene sine litt. Ser det at det bare er de snille kommentarene som blir begrunnet, hvorfor de elsker deg og hvorfor du er kul. De stygge er bare random bullshit de slenger ut, med null grunn til å mene det de mener. Hadde forstått mer hvis de skrev “jeg misliker deg fordi jeg føler at du syns du selv er veldig fin, og jeg syns ikke det er greit”, for eksempel. Som er vel det de fleste som skriver enn haug med “DU ER STYGG”-kommentarer egentlig mener. MEN å bare skrive “du er stygg” eller i dette tilfelle “grow up”…altså really? Kunne de kommet på en dårligere “burn” egentlig? Det er så patetisk, at jeg for første gang i mitt liv kjenner den ekte følelsen av å være oppgitt, jeg føler meg omringet av idioter. verden får bare mindre og mindre iq. Vær så snill, alle haters, når dere først skal kommentere og komme med en burn, så for guds skyld finn på noe bedre, og noe som faktisk gir litt mening. Dere gjør meg flau over å være norsk.

  10. Alle får jo “fin” rumpe når de presser den ut like mye som du gjør på 90% av bildene.
   Stråmannsargumentasjon er forresten noe man ikke bør ty til, spesielt hvis man ønsker å opptre som et voksent menneske.

  11. Så gøy å se at eg ikkje er åleine lenger med størrekse i klede, og høyden min, så kjekt for meg å lesa bloggen din og få inspirasjon 🙂 Eg er 1,59,5 (hahaha) cm høg 😉 Sei gjerne ifrå til meg om du skal selge klede når du flytte, såg ein kul leopard topp du hadde, både i brunt og i sort 🙂 – refererar til flyttelasset du viste tidigere på bloggen din 🙂

  12. Marte: Det var meg som skrev det. Fordi det er barnslig å kalle seg selv hore samtidig som man legger ut bilder av seg selv i undertøy. Det er barnslig fordi det er et slags forsøk på å legitimere nesten-nakenbilder, altså tror man at det er ålreit bare fordi man selv sier ordet. Som når en afrikaner kaller seg selv nigger eller en kineser kaller seg selv guling. Ordet blir ikke bedre, man bare bekrefter for seg selv det man vet andre tenker, tror man.
   Bloggeren må gjerne legge ut helt-nakenbilder for min del. Men det er naivt å tro at samfunnet ikke gjennomskuer årsaken til eksponeringen. Det er bare en eneste grunn til det, og det er at man vil ha oppmerksomhet. Og den billigste måten å få oppmerksomhet på, er å kle av seg, fordi det nå en gang er slik at den type eksponering ikke er allment “godkjent” og knyttes til det hun sier; noe horete.
   Her klinger det av dobbelthet hele veien: Man vil ha kred for at man er så reflektert og voksen, men oppfører seg som et naivt barn. Derfor: Grow up!

  13. Kan du ikke værsåsnill kjøpe bh-er som passer da=/ Brystene dine fortjener det! Du skal IKKE ha 75 rundt når jeg, som er dobbelt så stor som deg sikkert, bruker 70! Gå til Change (undertøysbutikk) og be de måle! Du skal sikkert ha 60/65 G eller noe egentlig!
   Sorry, jeg bare unner deg en behagelig BH 🙂

  14. Syntes det er bra vi får se bilde av hvordan det sitter på, hjelper jo oss andre som også har store pupper å finne bher som passer! 🙂 jeg kan ikke kjøpe bher på Cubus osv, de har høyest D i noen bher, og jeg har egentlig DD..

  15. så fine klær :)) vet du liker lana, så vil tipse om den nye sangen som heter this is what makes us girls! vet ikke om du had hurt den men den er så fiin

  16. Hadde du begynt å trene kunne du sikkert fått kropp som sexye svenske modellen Amanda Breden…det tror jeg du ville klart hvis du virkelig ga alt! 🙂 Hun er jo bare helt utrolig sexy synes jeg! DU som er så opptatt av deilige rumper burde virkelig sjekke ut rumpa hennes!

  17. Fysøren for en flott kropp du har! Du har ingen grunn til å skjule den, Sophie!
   Den rosa kjolen passet jo perfekt til deg 😀

  18. Stroppene er alt for lange på den rosa kjolen. Det ser ut som hele utstyret vil falle ut ved den minste bevegelse. Ikke bra, det gjør en fin kjole til noe trashy og billig.

  19. ”Og om dere lurer på hvorfor jeg tar bilder i bare undertøyet så er det så klart fordi jeg er en hore”
   hahahah elskeeeeer deg! <3

  20. Du skal IKKE ha 75cm rundt! er du helt gal? :p Jeg er 170 og 58 kg og jeg bruker 70 rundt! Samme med alle mine veninner. Du skal nok ha 60 rundt. Aldrig hørt om noen som er så liten som du som bruker 75 rundt.. Ikke rart brystene dine var litt “hengete” før siste operasjon, de får jo ingen støtte!!

  21. Til alle haters så er det faktisk vanlig å legge ut bilder i undertøy. Hva er farlig med det? Folk går jo rundt i bikini om sommeren uansett.
   Fin kropp du har sophie! Likte cardiganen selv, kanskje jeg må herme litt å kjøpe en slik en jeg og, høhø :-))

  22. Synes det er litt morsomt at jeg er også ei jente fra nord (22) og jeg tok lappen i slutten av januar, for så å flytte til Oslo rett etterpå! Har vært i militæret ett år, og brukte dimmepengene til å ta lappen. Hadde nok aldri klart å kjøre opp i Oslo, så er lurt å gjøre det i hjembyen sin ^^ Du er så heldig som slipper å stresse med å finne jobb i Oslo uten utdanning akkurat nå! Er så utrolig vanskelig, jeg jobber for luselønn og får ekkle sms’er fra sjefen min på 50+…

  23. SOPHIE! på tide å oppdatere blogg-informasjonen? Liksom på siden der det står om deg 🙂 Du bor jo ikke i Harstad nå lenger 😉
   Dødspen kjole, du er vakker i alt <3

  24. husk at du har mange unge lesere som er helt ned til 10/12 år, Ikke rart di synes bikini bildene av deg er drøye og at du har store silikon pupper osv hehe, Syns ikke 12 år gammle jenter burde ha deg som forbilde di burde ikke ha blogg engang. ..

  25. veldig fin blogg, digger den. Btw hva redigerings program bruker du til bildene dine ? Kan du lage et innlegg om anbefalinger på hvordan vi tar fine bilder og hvor det er best å ta bilder ( liksom hvilken vinkel osv… )

  26. Ser ikke helt hva som er forskjellen på et bilde i bikini og et i undertøy :/ Hverken trusa eller bh’n er gjennomsiktig…
   Stå på Sophie 😉

  27. Hvordan går Mathias sammen med venninnene dine? Er de venner? Og tror du du kommer til å holde kontakten med vennene dine ettersom du kommer til å bo med kjæresten?

  28. Heisann 🙂
   Jeg lurte bare på en ting!
   Hvordan holder du deg så brun året rundt?
   Jeg skjønner at du sannsynligvis tar selvbruning, men dette er vel noe som går vekk etter tre dager? Smører du deg hver tredje dag da? Eller er det solarium som holder deg så brun? Tar du eventuelt noe betakaroten eller lignende i så tilfelle?
   Er bare så nysgjerrig på dette, ser alle disse brune bloggerne som ser så freshe ut! Hehe, så jeg trenger litt tips her 🙂
   Uansett så får du ha en strålende fin helg 🙂

  29. Hei, dette er kanskje et veldig personlig spørsmål siden (eller mer kleint, jeg vet ikke).
   Jeg antar du har shavet hele musa/fitta/vagiana, har gjort det selv ett par ganger men har aldri blitt fornøyd med resultatet. Har du noen gode tips?

  30. ÅÅÅ jeg bare elsker deg og din blogg. elsker at du tørr tar så “nakne” bilder og ikke bryr deg om andre, og personligheten din er så fantastisk! du er så snill og kjærlig! stor fan! skjønner gått hvorfor du er er helt på topp på topplisten:D STÅ PÅ!!

  31. Seriøst folk, jeg pleier ikke kommentere. Men fy og skam på dere som er så opptatt av å skrive dritt om folk. Ser det på bloggere og på kjendiser på imstagram.. Hvorfor bry hodet deres med å gå innom noen dere hater?? Jaja hver sin interesse. Sterk er du som klarer å være deg selv pene pene du 🙂 Jeg er også dyrefan, og hundre prosent enig i at dyr er mye mer å like enn mennesker hehe :p Livet mitt hadde ikke hatt samme mening uten dyra mine. Stå på, og hatten av for deg for å være den du er 😀

  32. ååååå for en nydelig kjole! den var skam-fin, den vil jeg bestille selv! du er så utrolig pen Sophie, og kul haha, digger hva du skriver <3 STÅ PÅ

  33. Hei! Jeg syntes du er en utrolig god blogger, hehe jeg måtte bare si det til deg! Jeg var akkurat innom Therese sin blogg, og ble ganske irritert over måten hun ikke bryr seg om leserene sine. (Hennes egne ord) Mens du, du blogger faktsik HVER DAG for at du bryr deg om oss som leser bloggen din, og du vil gjøre mest mulig for at vi skal syntes det er interessant å lese det du har å si. Du oppdatere oss jevnlig, og du er nesten alltid blid! Du er virkelig ett bloggforbilde:)

  34. Jeg håper du forstår at du er med på å lage et veldig stort kroppspress når du legger ut bilder i kun undertøy? Det er ikke til å legge skjul på at du har en nydelig kropp, og tydelig også har såkalt “thigh gap”. Mange ser på dette som svært symbolsk på en bra kropp, og det trenger ikke alltid være like bra…

  35. Dette har ingenting med innlegge å gjøre, men når du smile da e det lite her i verden som stråle like mye!!

  36. Skjønner ikke at du passer en d-cup, jeg bruker dd og har, som det ser ut på bilder, mindre pupper enn deg! Hvilken cup har du? 🙂

  37. THEA: Er ikke sikkert Sophie kommer til å svare på din kommentar, men det jeg har hatt god erfaring med er å først skylle med varmt vann, deretter ha i balsam på hårene man skal barbere. La balsamen sitte i typ. 2 minutter, før du skyller av. IKKE BRUK VANLIG BARBERKREM! Bruk en egen høvel til å barbere underlivet, og barber med Asan underlivssåpe eller lignende produkt. Barber med hårene i første omgang. Jeg foretrekker å kun barbere med hårene, fordi om man barberer mot hårene er det svært lett å få nupper, irriterte hårsekker og inngrodde hår, alt dette klør noe fælt og er ubehagelig. Dersom du vil ha det helt, helt glatt, må du naturligvis barbere mot hårene også – da er det lurt å holde på hver side av huden, slik at huden blir helt stram, og barbere forsiktig mot hårene med effektive tak, slik at du slipper å barbere mange ganger og dermed irritere huden unødig. Når du er ferdig med barberingsprosessen, kan det være lurt å “lukke porene” ved å skylle hele området med kaldt vann. Ha gjerne på Aloe Vera eller et lignende produkt etterpå, for å forhindre sårheter og nupper. Det er veldig lurt å skrubbe venusbegeret med jevne mellomrom, slik at du minker faren for inngrodde hår.
   Men helt ærlig, det er mye stress å barbere underlivet, og det å ta en full brasiliansk på din nærmeste vokseklinikk er – etter min mening – et MYE bedre alternativ, iallfall på sommeren når du skal gå mye med bikini og lignende. Du er fullstendig hårlås i typ. 2 uker, du får ikke nupper, det klør ikke i etterkant og det er en mye mindre strevsom prosess. Om du bor i Oslo kan jeg anbefale Wax ON! Wax OFF 🙂

  38. har alltid sett opp til deg. men når du faktisk sier “nå skal jeg bli tynn”, når du faktisk er tynnere enn 80% av befolkningen her i verden. hold kjeft. blir lei meg å ser ned på meg selv og får dårlig selvtillit. du sier “nå skal jeg bli tynn”, når du allerede er det. blir så forbanna
   DER RØK RESPEKTEN MIN FOR DEG

  39. Hei Sophie!
   Så fin kjole og undertøy 🙂 Men bare lurer på en ting. Det er ikke frekt ment i det heletatt, lurer bare fordi det er interessant å se andres synspunkt på ting. Dersom du fortsatt er sammen med Mathias, hvordan reagerer han egentlig på at du legger ut så mye lettkledd/ undertøysbilder? Spør bare av nysgjerrighet, for spurte kjæresten min, og han sa han aldri hadde taklet det hvis jeg la ut slike bilder slik at alle andre kunne se det. Så derfor lurte jeg bare på hva Mathias syntes om at du eksponerer deg på den måten du gjør. Må også få legge til at du har en utrolig fin kropp! Er ikke mange som ser ut som deg 🙂

  40. Hii æ lure på koss bh størelse du enklig bruke sia du har silikon, æ bare lure sia æ har ikje silikon å bruke 85 b/ 85 c

  41. hahahahhaha digger at du er så selvironisk! “så er det klart fordi jeg er en hore” haha, du er kul!

  42. Jeg skjønner ikke helt hvordan du kan bruke så “store” størrelser for å veie så “lite”? Jeg er 166 og veier 45 kg, men bruker bare 23 i bukser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg