med i lettkledd musikkvideo

 

Jeg vet ikke om dere husker jeg fortalte at jeg var med i en musikkvideo for en stund siden? Vel, nå er den ute! Og ganske så lettkledd er den også, hehe. Og ja, selvfølgelig er alt dette hundre prosent seriøst ;) Hva synes dere? 

69 kommentarer
  1. Hvorfor er det flaut? Legg merke til st hun skrev “helt seriøst” men dere skjønner kanskje ikke ironi. Likte den jeg haha, lættis!

  2. Å neeei så forbanna flaut. Du ser ut som en liten 9 år gammel gakk-gakk som sitter å nikker å prøver å se dum å sexy ut. (Som vanlig). Du skulle vel ønske du kunne vært litt mer avkledd kan jeg tenke meg?

  3. Haha, morsom video ! 🙂 Han blonde duden i gjengen prata jeg jo med på onsdag under en reklameinnspilling 🙂 Verden er liten ;P

  4. åh, æsj.. unnskyld meg, men så ekkelt å sitte inntil en som ligner på en uteligger, og at han holder rundt deg på den måten? vet at det tydeligvis bare er et skuespill men uansett. hva sier mathias til dette?..

  5. Så kult, hahah! 😀
   Kunne du hatt et innlegg om nyttig info om Hove, eventult hva som er viktig og lurt å ha med, klær og andre ting? Vet det er lenge til, men er alltid greit å være forbredt i forveien 😀

  6. du er kvalm sophie !! Helt seriøst, eneste u prøver er å vise den FAKE kroppen din, og leke så jævla deilig, duckface hore …håper ikke jeg ser trynet ditt i oslo…

  7. Hahah, mest geniale jeg har sett!
   Blir så starstrucked her jeg sitter. Jeg ser opp til DEG, og du kjenner Kong Halvor, og han vet hvem jeg er, haha! Han har postet et bilde av meg på Instagram en gang.

  8. #kvinnediskriminering. du som er så i mot dyreplageri, og nå støtter du kvinnediskriminering.. skam deg sier jeg bare. disse sagen er kun får å under trikke kvinner og sånt.

  9. Er er vel ikke så lenge siden, du hadde jo blå dip dye i videoen.. Men gøy å være med på slikt kan jeg tenke meg, og kong Halvor er jo bare den morsomste! 🙂

  10. Hahahaha bra PR da, men man merker du drømmer deg litt bort der… Har en følelse av at du innerst inne vil være i en pornofilm 🙂

  11. Herregud så mye dumt folk kommenterer altså.
   Må si at det her er jo ikke noe å være flau over? Syns det var kult at du ble med i musikkvideoen!
   Som en kommenterte over her så var ho glad for at du flyttet fra Harstad, jeg hadde blitt så SINNSYKT glad hvis du bodde/ eller flyttet til her jeg bodde (ikke på stalker-vis altså, hehe.)
   I tilleg – kvinnediskriminering? Dette er det dummeste. Tror dem eneste jentene som reagerer negativt på dette er ganske så sjalu & misunnlig tenker jeg 🙂 jeg er jo misunnelig selv, men er det rart? Du er jo dritfin, rett og slett. Vakker, fint hår, fint smil, du er bare så fantastisk pen.
   I tillegg ser jeg veldig opp til deg siden du er vegetarianer og motstander av dyreplageri osv. 🙂 Jeg er vegetarianer selv, og veldig imot det samme! (du og tonjekvamme inspirerte meg!)
   Må bare si at dette var dritkult 🙂 håper du trives inne i oslo sophie, og ønsker deg masse lykke til!! 🙂

  12. Jaja. Det var kanskje det teiteste jeg har sett. Ironisk? Kunne vært det, men det er det heller ikke. Bare hjelpeløst. At du gidder.

  13. Hahahah jeg dør av dere som tar dette seriøst og hater!! Ta det med en klype salt, og skjønn at dette er gjort med humor 😉 Det må være fryktelig slitsomt å bli så sint og kritisere såpass noen ganger. Hahah det å faktisk snu det til å være kvinnediskriminering!!! Det er jo dere som diskriminerer Sophie.
   Jeg digger deg, Sophie! Fortsett med det du gjør, musikkvideoen var genial!!

  14. Hva er galt med folk om dagen? For det første, hva har du å bry deg om andres handlinger, og hun er ikke naken, hun har på seg UNDERTØY. Har dere aldri sett noen med bikini? Forskjellen er stoffet, hva er det som gjør dette til “flaut”? Nå snakker jeg generelt til jentene som kommer med negative kommentarer og prøver å “såre” Sophie Elise. Bruker dere regnefrakk på stranda når dere skal bade eller sole dere? Som jeg vet det, er det helt menneskelig å bruke undertøy. Og hvis du ikke takler å se henne, eller hvis du tar deg bryet til å bli “flau” på hennes vegne, nei da klarer du garantert å krysse deg ut av denne siden, og aldri komme tilbake igjen. Sophie Elise er jo ikke det eneste mennesket med silikon og restylane. Gå en tur ute og kall alle med silikon og restylane hore, så skal vi skje hva som skjer. Det bryr da vell ikke deg hva andre gjør med utseendet sitt. Nå snakker jeg ikke kun for Sophie Elise, jeg snakker om alle dere kommenterer negativt til. Jeg er hundre prosent sikker på at dere sikkert er helt perfekte og aldri har tatt dere tid foran speilet og kanskje har hatt tanken på at dere ville hatt endret på noe. Tar jeg feil? Hun er kjent, har penger, frihet til å si hva hun vil, hun kan gjøre akkurat som hun vil. Hun skriver og viser store deler av livet sitt på bloggen, men hvis du ikke har noe pent å si, da kan du like godt bare snu hodet og se en annen vei.
   Takk for meg.

  15. Du var bra men synes de fyrene var litt vell..kleine :S men er jo sikkert bare for gøy da 🙂 men synes det var modig og tøft gjort uanset! Du ser jo hott ut! 🙂

  16. Kvinnediskriminering? .. ler meg ihjel. Herregud, 99% av dere som kommenterer dritt på blogger er ikke annet en usikre, sjalue drittjenter som ikke har bedre og gjøre. Dere er så drøye, at det er helt sykt.
   Sophie, jeg ser opp til deg! Og hvorfor gjør jeg det? Jo, fordi du er deg selv 110%. Haters gonna hate 🙂

  17. Jeg som likte deg så godt.. jaja utrolig hva noen ønsker å gjøre 🙂 dreit deg godt ut

  18. At du kan være med å objektifisere kvinner på den måten er motbydelig! Han synger at han skal inni deg bitch.. Du burde skamme deg! Du viser at alt kvinner er er en kropp som blir brukt til sex.. Jeg spyr

  19. enig med linda!! disse sangere er kun får å undretrykke kvinner!! skam deg sophie!! du viser at jenter eller kvinner er kun skap for å tilfredsstille menn? og forresten tror du at du kommer til å få jobb?

  20. Du ser helt forferdelig ut i denne videoen. Selv om dette her ikke er seriøst så syntes jeg du framstiller deg veldig ekkelt, billig og horete. Du er en av de som gjør kvinner mindre verdt, som gjør at vi ikke får respekt av andre menn, fordi de ser på oss som horer. DU så helt forferdelig ut i denne videoen, helt forferdelig.

  21. Hærregud så frekke folk er ! Tenk at noen sitter inne på blogger bare for å snakke dritt om folk, dette er en morsom video! sjalusien råder i landet! folk eier ikke humor ! FILA !<3

  22. Hahha elsker kong halvor, morsom video! Blir oppgitt av alle de teite komentarene som ikke forstår ironi..

  23. Du er kjempe vakker Sophie! Håper du gir faen i de taperne med null liv som kommenterer dritt til deg, alle er bare sjalue, noe de har all grunn til. Stå på, du er sterk 🙂

  24. Foresten, du er nydelig, ikke la noen fortelle deg annet. Du er mest sannsynlig en av de smarteste jentene på denne blogglista, og noen tror deg sier noe negativt men deg gjør det ikke. Du er utrolig moden og voksen for alderen! 🙂

  25. Du er en veldig pen jente Sophie men dette så seriøst utrolig tacky ut. Du ser rett og slett veldig billig ut. Skuffende..

  26. Dummeste jeg har sett i hele mitt liv, greit nok at dette ikke er seriøst, men at du gidder å kaste bort tiden din på noe så dumt er bare helt utrolig..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg