vinn surfecamp for 2 på BALI!

Om en måned drar jeg og min venninne Charlotte på en ukes surfeskole i Portugal, og slik jeg forsto det på mange vil dere gjerne oppleve det samme. Vel, nå får dere muligheten! Lapoint er derfor så snille at de vil gi bort en uke gratis surfeskole på bali for 2 av mine lesere!

Premien innkluderer følgene, og har en verdi på over 10 000 kroner! 

♥ 7 frokoster
♥  5 middager
♥  7 overnattinger
♥  5 dager med surfeskole
♥  Fri bruk av utstyr
♥  Transport til surfespots
♥ Transport til/fra flyplass
♥  2 yogaleksjoner
♥ Fri disponering av campens fasilitieter (f.eks basseng, wifi, stor hage, solterasse m.m)
Dere kan sjekke ut hele pakken på nettsiden HER  

Konkurransen gjelder for alle, men om du er under 18 år vinner du heller gratis surfeskole på deres norske surfeskole her i norge – så dette er nok en konkurranse som er best å melde seg på om man er 18 år eller over. HER kan dere lese om deres surfeskole i norge.

SÅNN HER FUNGERER KONKURRANSEN!
1. Lik siden til lapoint på facebook HER – vinneren blir annonsert både der og på bloggen min den 15. april, så det er god tid til å melde seg på (tips! for eksta stor sjangse til å vinne, få både deg og din venn til å melde seg på!)
2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet her om hvorfor du og vennen din fortjener å reise på denne turen. Den som har det beste svaret, er den som vinner, enkelt og greit 🙂 Det er i utgangspunktet lapoint som skal trekke vinneren, men jeg skal diskutere meg fram til å få bestemme det selv, haha. Husk å ta med mailen din! 

Bali er nok ett fantastisk sted, og flere venner av meg har bodd der over lengre perioder. Jeg har hørt mye fantastisk! Jeg personlig skulle jo egentlig dit før jul men av private grunner gikk ikke dette som det skulle . . Veldig synd, så håper jeg får tatt meg turen etterhvert 🙂 Og kanskje jeg blir en proff på surfing, hvem vet? 

Lykke til! Kanskje jeg til og med møter noen av dere på surfeskolen i Portugal? 😀

575 kommentarer
  1. Å få tilbud om å dra til eksotiske Bali sammen med bestevenninnen min hadde vært en drøm, men ikke noe jeg fortjener mer enn noen andre. Bare selve opplevelsen å tilbringe tid sammen med ei som står meg nært – det er det beste av alt. Men god mat og muligheten til å surfe – det hadde vært fantastisk!
   Til høsten skal jeg flytte sørover til min kjære i Oslo, og ta siste året på VGS privat – så lommeboka kniper veldig. Jeg innbiller meg derfor at jeg er i sparemodus *kremt* heheh. Jeg blir å jobbe hver eneste ledige dag i sommer for å kunne betale skolepengene, og tar meg derfor ikke tid til så mye annet enn omtrent to uker fri.

  2. Jeg har veldig lyst til å overraske kjæresten min med Bali tur, for å si det sånn! Han elsker og reise og vi har lenge snakket om å dra til Bali.. Dersverre er det litt for tomt i lommeboka vår? Så vi var enige om å vente isåfall 1 år før vi reiste dit. Så tenk om jeg hadde vunnet og kunne dratt til Bali NÅ i år! Da vet jeg om to som hadde blitt glad:):):)
   [email protected]

  3. Hei hei
   Jeg vil gjerne vinne denne turen fordi min beste venninne fortjener virkelig det aller aller beste. Hun har aldri reist noe særlig før så jeg tror en sånn opplevelse ville vært uforglemmelig for henne.
   Hun er virkelig verdens beste jente og fortjener å kose seg!

  4. Bestevenninnen min og jeg har lenge snakket om å dra på surfeskole sammen og det å lære seg å surfe står høyt på bucketlisten vår, men som studenter er det dessverre andre ting det lille studentlånet må brukes på. Hadde vært utrolig gøy å kunne overraske venninnen min med en tur til fantastiske Bali, og nyheten om at nå kan vi endelig lære oss å surfe!
   [email protected]

  5. Vil ta med en kjempegod venninne, fordi hun fortjener det virkelig! Hun har alltid stilt opp for meg, uansett hva det er eller når på døgnet. Jeg vil virkelig gi henne noe tilbake, etter alt hun har gitt meg. Vi har vert bestevenninner veldig lenge, helt siden barndommen, og vi har vert venninner mellom tykt og tynt. Jeg vil virkelig ha denne turen. Noe mer er det ikke å skrive, fordi poenget er enkelt: I mine øyner er hun verdens herligeste venninne <3
   [email protected]

  6. Jeg vil ta med min beste venninne! Dette hadde vært noe som hadde passet perfekt for oss, og en opplevelse som ville ha åpnet opp for nye turer å opplevelser!

  7. [email protected]
   Jeg og min bestevennine , fordi vi bor 7timer fra hverandre og ville morsomt hvis vi fikk dradd på surfe camp sammen , vi begge har snakket om at vi hadde lyst til å lære å surfe! ❤️

  8. Fordi jeg er superblakk reiseglad student i avstandsforhold og har ikke tid eller penger til å se kjæresten så ofte spm mulig

  9. Hei! 🙂
   jeg har veldig lyst å vinne denne turen, fordi jeg unner min kjæreste å reise på surfetur til bali! 🙂
   Jeg har hatt mange nedturer det siste året, og for 9 mnder siden mistet jeg min kjære mamma til kreft. Dette er noe som har påvirket meg mye, og også gitt meg mange positive styrker. Det å kunne få en tur der vi kunnet slappe av, hatt tid til hverandre og bare nytt livet, hadde vært helt fantastisk!
   Nå til høsten begynner jeg å studere på høyskole, så jeg kommer nok til å ha veldig dårlig råd, og har sikkert ikke råd til ferie i årene fremover. Jeg synes det ser superkult ut å surfe, og det å kunne lære seg å surfe har vært en drøm lenge!
   Jeg håper virkelig at jeg kan vinne, jeg hadde sett utrolig stor pris på dette!

  10. jeg er med!
   Grunnen til jeg ønsker å vinne:
   Hver dag sitter jeg sammen med venninnene mine i timen eller i friminuttene å dagdrømmer om å reise bort. Jeg er heldig som har venninner som er like eventyrlysten som meg. Den ene dagen er det Polen og den andre er det London, haha! Vi leter etter hotell og sjekker priser for flybilletter. Ikke er det sikkert at det kommer til å skje, men det er morsomt å drømme seg bort. En dag skal det bli noe av! Vi kommer fra den lille byen Bodø og her skjer det ikke mye spennende. Det klør etter å reise! Hvis jeg hadde vunnet ville jeg tatt med meg kjæresten min eller en venninne! Jeg og kjæresten min har veldig lyst å reise en plass før han drar i militæret i Januar. Jeg vil også oppleve å ha fint vær for en gangs skyld, haha!

  11. Heisann <3
   Jeg har ønsket og lære med å surfe så utrolig lenge nå, så hadde vært utrolig gøyt og vinne dette 😀 Jeg ville gjerne reist sammen med min storesøster da hun flytter til en annen verdensdel til høsten og vi får derfor ikke sett hverandre på flere måneder. Så det hadde vært utrolig kjekt og dratt til Bali med henne.

  12. Å få dra på surfecamp med min beste venninne hadde vært helt fantastisk! Går siste året på vgs nå og er klar for å utforske hva verden har å by på. Har ikke vært så mye ute å reist og å reise til Bali hadde vært spennende for å se hvordan de lever der! Har ikke vært uten for Europa og har alltid hatt lyst til å lære å surfe. Står på snowboard så det er vel (forhåpentligvis) en fordel for at jeg kan få det til:) jeg har nå flyttet hjemmefra og ikke verdens beste økonomi, hadde alikevel håper på en liten sommerferie med min bestevenninne som jeg ikke ser så ofte. Dette hadde jo vært en gøy opplevelse og fått litt brunfarge på kroppen også. Dette har jeg bare skikkelig lyst til!

  13. Jeg vil at jeg og min bestevennine skal bli valgt fordi begge sliter økonomisk og denne sommeren har vi ikke råd til å reise til syden. Vi hadde veldig store planer om å reise i sommerferien, men vi hadde ikke råd til det noe som gjorde at vi måtte bli i hjembyen i sommerferien, derfor håper jeg at vi får denne muligheten til å få våres sommerferie i sommeren, i syden 😀
   [email protected]

  14. Jeg ville veldig gjerne hatt med bestevenninen min fordi jeg tjener ikke nokk penger selv til å kunne dra på en slik ferie med henne. Så dette hadde vært en opplevelse for livet for oss 2. Også har hun vært min bestevennine siden Ungdomskolen, vi treffes heller ikke så ofte som jeg skulle ønsket fordi jeg er ganske mye borte fra henne til min kjæreste. Å da tar det 2 timer for oss å møtes. Hadde veldig likt å fått vunnet denne premien og ikke minst fått lov til å overasket den beste bestevenninen i hele verden med denne premien!
   Surfe camp er noe jeg alltid hadde lik å dratt på, så dette hadde virkelig vært en perfekt tur for oss 2!
   Krysser fingrene 🙂
   Likt siden og det har også bestevenninen min!
   [email protected] er min hotmail/epost adresse..

  15. Heisann Sophie Elise 🙂
   Først og fremst vil eg benytte denne muligheten til å si hvor utrolig snilt og omtenksomt dette er av deg. Det er jo en helt unik mulighet til å få oppleve noe man har utrolig lyst til. Jeg hadde blitt sjeleglad hvis jeg og min venninne hadde blitt valgt.
   Når man går siste året på Vgs hadde det vært veldig greit med en belønning uten kostnader. Vil til slutt bare si at du er en helt fantastisk blogger Sophie med mange reflektere meninger og en god utstråling, Stå på! <3

  16. [email protected]
   Grunnen til at jeg ønsker meg denne turen er for å ta med meg kjæresten min. Bursdagen hans er bare en måned unna, så hadde vært veldig gøy for meg å overraske han med den mest fantastiske persangen.
   Han spurte meg om vi skulle dra med Lapoint for å lære å surfe, men ettersom jeg går mitt siste år på videregående så strakk ikke min økonomi til. Så derfor hadde det vært super overraskelse for han.

  17. Hei! Faren til barnet mitt og jeg skal gifte oss i sommer, men har ikke råd til bryllupsreise, da hadde dette vært perfekt! Han var på Lapoint med folkehøyskolen sin to uker etter sønnen vår var født siden han gikk på folkehøyskole og han savner det utrolig mye. Denne reisen hadde vært perfekt slik at vi kunne oppleve noe sånnt sammen. Jeg har lenge hørt om reisen hans, og drømmen er å kunne reise der sammen. Siden vi ikke kan dra på bryllupsreise før eventuelt om noen år så hadde dette vært helt utrolig!

  18. Heihei:)
   Turen ser ut som en en uforglemmelig opplevelse, og det hadde vært helt fantastisk å kunne dele dette med min nærmeste venn. Hun er god tvers igjennom, livsglad, sosial og sporty. Dette hadde hun elsket. Etter et ganske så krevende og vanskelig år for henne, hadde det vært så gøy å kunne gi henne dette.
   [email protected]

  19. Jeg vil reise sammen med bestevenninnen min fordi hun bor 8 timer unna meg så jeg ser henne maks 2 ganger i året! Derfor tror jeg dette hadde vært et fint minne å ha med henne, i tillegg til at jeg alltid har hatt lyst til å reise til Bali. Har ikke vært så mange steder i verden, når vi drar på ferie er det alltid til Tyrkia, så det hadde vært gøy å få oppleve et annet sted 🙂
   [email protected]

  20. Jeg vil veldig gjerne ha med kjæresten min, jeg:) Han har bursdag i sommerferien, og jeg skulle ønske jeg hadde penger til å virkelig gjøre noe fint for han. Han er den typen som alltid sier ja, uansett hva det måtte være, om det er å hente meg på fest midt på natta eller hvis jeg spør om å gjøre noe helt spontant. Han er virkelig alltid der for meg, og han fortjener det beste i verden! Vi har vært på storbyferie sammen, men etter to og et halvt år føler jeg det er på tide å utvide komfortsonen og lære noe nytt sammen! Jeg skulle gjerne betalt noe sånt selv, men har ikke råd da jeg skal studere til høsten og må spare alt jeg greier å skrape sammen av penger. Dette ville vært en super gave og ikke minst en fin “avslutning” sammen før jeg flytter halve landet rundt og vi må ta utfordringene et avstandsforhold byr på!

  21. Jeg ville gjerne ta med meg besteveninna mi på dette kurset, Det hadde vert så bra! Vi to på Bali!.Det hadde vert gøy å komme seg bort litt for å gjøre ting man virkelig elsker. Surfing er noe jeg virkelig digger, og vil gjerne bli bedre på det, ved hjelp av et surfekurs. Veninna mi betyr alti verden for meg, og det er eneste hun jeg vil ta med meg! Veninna mi ser meg og forstår meg og mine behov, akkurat slik som jeg ser henne og ser hennes behov. Dette ville vert en drøm kommet i oppfyllelse.
   Håper virkelig å vinne denne konkurransen!! <3
   [email protected]

  22. Hei Sophie Elise <3
   Jeg vil gjerne ta med besteveninna mi Camilla på en tur til Bali på surfeskole. Grunnen til at jeg vil dette så mye er fordi Camilla fylte nettopp 18 år, og hun har ingen planer om og feire dagen sin, og det syns jeg er utrolig dumt, hun blir jo bare 18 år en gang i livet og det er noe vi begge to har sett opp til og gledet oss til lenge. jeg har dessverre ikke nok ressurser og penger til og gi Camilla den bursdagsfeiringen som hun så gjerne ønsker seg,og dermed hadde det vært helt fantastisk om dette kunne blitt hennes bursdagsgave, hun hadde elsket det og hun har ikke vært mye ute og reist i forhold til mange av de andre i vennegjengen vår. Så håper dette holder til og kunne gi venninnen min en uforglemmelig 18 års bursdagsgave. Klem Anette Marie
   [email protected]

  23. Jeg ville vunnet dette mest for venninnen min! Hun gikk gjennom nå i høst og mistet kjæresten sin da han døde på fest, og jeg synes hun virkelig fortjener og drømme seg bort. Tiden nå har vært vanskelig for alle, men spesielt nå som andre begynner “og komme seg videre” mens hun føler hun sitter fast. Her tror jeg vi kunne fått tid til og både tenke på det og snakke om det, men også legge det litt bak oss og bare kose oss! Jeg er over 18 år gammel. Hotmailen min er [email protected] 🙂 håper virkelig at noen som fortjener den uansett vinner, finnes mange som er gode nok!

  24. Jeg og min aller beste venn, som også er min samboer, har begge veldig stor reiselyst men veldig lave inntekter. Vi flyttet ut i oktober i 2013, og har ikke råd til noe luksus for å si det slik. Hun lever på lærling lønn og jeg på barnevakt lønn, hvor alt går til husleie og mat. Hvis vi vinner ville vi da både kunne dra på en tur sammen og også lære å surfe, noe vi begge har snakket om at vi SKAL gjøre en dag! 🙂
   [email protected]

  25. Heihei, jeg har såå lyst til å vinne denne opplevelsen av en reise, herlighet!
   Jeg skal ikke komme med grunner som ikke er sanne eller prøve å få folk til syns synd på meg for ingen grunn, virkelig! Jeg har egentlig bare utrolig lyst til å vinne dette, sammen med kjæresten min. Vi ser hverandre ikke like ofte som alle andre kjærestepar fordi han går på skole 3 timer unna, og en tur hadde virkelig gjort susen for begge to av oss og ikke minst forholdet vårt. Hadde vært sååå gøy 😀
   mailen min: [email protected]

  26. å vunnet denne konkuransen hadde vært så bra! noe som hadde passet perfekt for meg og den jeg vil ta med. jeg vil ta med meg en som i den siste stunden har betydd mer og mer for meg. som har vært der for meg når jeg har treng det. har lyst å vise at han betyr mye for meg. han var på bali for et halvt år siden men ble syk å derfor ikke kunne fullføre kurset, han fikk en dag med surfing noe som er veldig synn fordi han hadde betalt såppas mye for det. så nå sitter han igjen med 0 opplevelser, måtte heller ligge på et hotell rom å se film i 1-2 uker

  27. Hvorfor børr jeg vinne? Vell jeg fortener de vel ikke noe mer eller mindre en noen over her.
   Hadde vært sykt kult og kunne ta med meg typen på en sann type aktiv ferie, han skater så jeg tror han ha digga det. Å jeg sjøl har lenge drømt om å reise til bali, og å kunne surfe.
   Hadde vært utrolig givende og kunne overasket han med det.

  28. Jeg kunne virkelig trengt en tur og en liten ferie nå! Har booket og betalt for ferie til Florida i april sammen med min ekskjæreste (som igår var min kjæreste).. men som jeg igår fant ut hadde vært utro med samme jente 2 ganger på samme kveld. Så de pengene for den turen og hele turen er gone.. og har ingen penger igjen til å bruke på ny tur, og heller ingen kjæreste lenger. Så da kunne en ferie og litt tid for meg selv med min vennine hadde vært utrolig fantastisk og deilig …

  29. Hadde vært så artig og vunne en slik opplevelse! Som studenter flest er jo økonomien veldig dårlig og dette er stort sett den eneste muligheten til å oppleve noe så sinnsykt kult og spennende! Og ikke minst hadde det vært artig og overraske kjæresten med det hær:D [email protected]

  30. Jeg ville tatt med kjæresten min! Sommeren 2013 skulle vi egentlig reise til Alanya sammen, men dagen før fikk jeg plutselig sterke magesmerter, og ble innlagt på sykehuset. Her lå jeg i en uke… Mens kjæresten min heller måtte ta med seg en kompis på turen. Det var den jævligste uka i hele mitt liv! Og kjæresten min hadde det heller ikke så gøy i Tyrkia i fjor i og med at jeg lå på sykehuset. Det hadde vært utrolig fint å vinne denne turen slik at vi kan reise sammen denne sommeren. Måtte også slutte i jobben jeg hadde pågrunn av at jeg ble syk, og har derfor ikke så masse penger så får ikke råd til en ny reise med det første. Har heller aldri vært utenfor Europa eller flydd før! Så det hadde vært helt fantastisk å vinne tur til Bali! <3
   [email protected]

  31. Hadde vært så artig og vunne en slik opplevelse! Som studenter flest er jo økonomien veldig dårlig og dette er stort sett den eneste muligheten til å oppleve noe så sinnsykt kult og spennende! Og ikke minst hadde det vært artig og overraske kjæresten med det hær:D

  32. Jeg ville tatt med meg kjæresten min ! Hadde vært så gøy å oppleve dette med han! Virker som en artig tur, og vil gjerne oppleve dette med han!

  33. Hei 🙂
   Jeg er en jente på 18 år. Det å feriere hver sommer er ikke noe som er mulig for min familie, det fordi det er meg, tre søstre og en far med lærerjobb som skulle ha reist isåfall. Så har aldri vært på noen store ferieplasser, aldri hatt sjansen til å oppleve noe særlig, og har hatt flere sommerferier som er blitt tilbrunget hjemme mens flere andre av mine venner er på ferie. Men det å definere hvorfor jeg fortjener å vinne en slik reise er utrolig vanskelig. Men håper på det beste 🙂
   hilsen Jasmine
   [email protected]

  34. Mistet mitt nermeste familiemedlem til i julen 2013, så har vært en veldig tøff tid. Hadde derfor vært kjekt å kommet seg vekk litt, med min beste venninne!

  35. Jeg ønsker å vinne denne fantastiske turen til meg og venninnen min Silje.
   I oktober møtte jeg henne på jobben der jeg begynte. Silje er en helt fantastisk jente som er alenemor til en datter på 1 år. Alenemor rollen er svært krevende for henne da hun ikke har noe hjelp fra barnefaren. Hun får aldri anledning til å gjøre noe for seg selv eller være med på noe sosialt fordi hun er avhengig av barnevakt, og ungen er svært ofte småsyk.
   Silje er en jente som elsker trening, spenning og resing, og det ville vært fantastisk å fått muligheten til å invitere henne med på en livs opplevelse til Bali. Hun hadde virkelig fortjent en tur for å pleie seg selv, da hun hver eneste dag tar vare på andre. Nå vil jeg gjøre noe tilbake for henne!
   Jeg håper virkelig vi vinner denne turen, ikke for min skyld, men for Silje sin skyld. Vi har snakket om at vi har lyst å dra til syden sammen, men jeg vet at det er vanskelig for henne når hun økonomisk tar seg av datteren alene. Hun fortjener virkelig dette! Vi er begge over 20 år.
   [email protected]

  36. Heyy!! 😀
   Jeg og vil gjerne til Bali for å lære meg litt surfing 🙂
   Jeg tenker å ta med kompisen min som aldri har vært i syden hvis jeg vinner! Det hadde vært så artig om vi hadde vunnet! Da hadde han fått opplevd syden og fått en unik opplevelse med meg. Jeg synes alle fortjener å reise til syden en gang i livet. Haha, ser for meg oss på surfebrettet, haha 😀 Håper jeg vinner!
   Klem fra sigrid <3

  37. Ååh herlighet. Ville tatt med kjæresten min. Vi har vært sammen et år+ og grunnen til at jeg ville tatt med han er fordi han for det første har ordnet opp i livet mitt som har vært en katastrofe. Hanhar også tatt med seg meg på så utrolig mye gøy og jeg vil rett og slett gi noe tilbake som vi kan huske for resten av livet. Han støtter meg og holder ut med meg gjennom alt og vil alltid det beste for meg og oss. Han er en fantastisk person og jeg vil glede han så mye jeg kan. Livssituasjonen min er litt inviklet og vanskelig men alikevel er han der alltid for meg. Å kunne gi han noe tilbake for alt han har gjort og ordnet opp i for meg hadde vært fantastisk.
   Både han og jeg elsker å reise og vi skulle gjerne reist mer sammen men lommeboka blir litt for liten dessverre. Syden, varme og sand mellom tærne hadde vært så utrolig å få gjort nå sammen med han og ja.. det hadde vært himmelen å kunne få oppleve det med den gutten som gir meg så mye glede og så mange gode klemmer de dagene ting blir vanskelig igjen.

  38. Jeg ville tatt med meg kjæresten min hvis jeg hadde vunnet. Vi har ikke noe bedre grunn til å vinne enn de andre som har meldt seg på, men det hadde vært en helt utrolig opplevelse for oss begge! En skikkelig kjæresteferie hadde vært super gøy og ikke minst koselig:)

  39. Jeg ville tatt med min bestevenninne fordi det ville vært en utrolig artig og spennende opplevelse og ikke minst minnerikt. Venninnen min har aldri vært utenlands så det å vinne en tur til Bali sammen med henne ville toppet alt. Det å overaske en venn med en slik opplevelse vil gi glede til oss begge så da håper jeg på det beste! 😀

  40. Hei. Jeg vil gjerne ta med kjæresten min til bali fordi han har sluttet med diverse dop, og trenger noe annet å tenke på. Så en slik tur gjør at han får andre gleder i livet enn å sitte hjemme og være fjern. Han har vært edru i fire mnd. Syns dette virker som en bra mulighet. Vi er begge over 18 år 🙂

  41. Jeg og kjæresten min har lenge snakket om å komme oss bort på en liten kjæresteferie nå som vi er blitt småbarnsforeldre og kjærestetiden blir nedprioritert. Vi har faktisk snakket om å dra til Bali, og det hadde vært kjempemorsomt å overrasket med en surfeferie! Lommeboken er også ganske tynn for tiden, så dette hadde blitt helt nedprioritert om vi skulle stått for det selv! HÅPER 🙂

  42. Linken til facebooksiden “finnes ikke”, men jeg liker de fra før av. Her er linken til de som leser dette: https://www.facebook.com/#!/lapointcamps?fref=ts
   Jeg vil vinne, og overraske kjæresten min, Stian! Vi har vært kjærester og samboer i snart fem år, men har ennå ikke vært på en ordentlig ferie sammen annet enn København, London og diverse stressende storbyer og partybyer. Jeg vurderte å studere journalistikk i Bali eller Hawaii 2011-2014 på grunn av surfemulighetene (kom inn på skole på NKH og Gateway College), men valgte å bli i Norge for å satse på kjærligheten. I dag har vi leilighet, to små hunder og lån opp til ørene, så det hadde vært fint med en ferietur bare for oss to. Så jeg syntes vi fortjener det for at vi trodde på kjærlighetens 🙂 <3 Mye romantikk på Bali kan forhåpentligvis veie opp for lite tid og romantikk i hverdagen 🙂

  43. Hei.jeg kunne tenkt meg dette som den beste 25års dagen min.blit 25 den 15 april.kunne vært godt å komme seg på en kjeke tur uten å tenke på barna, med levering i bhg, sifte bleier osv. Å kunne dra på en tur å bare fokuser på meg selv hadde vært drømmen og ikke minst lære å surfe.dette hadde vært den beste bursdagen med tanke på mine siste 4 bursdager har det gått til graviditet og barn.
   [email protected]

  44. Jeg har lyst til å ta med kjæresten min på en slik tur, han gir meg alltid så mye. Men jeg har ingen jobb og får ikke gitt stort tilbake til han, dette hadde jo vært en sinnsyk gave å gi tilbake til han. Det fortjener han virkelig!

  45. Om jeg hadde vunnet ville jeg tatt med meg min beste venninne, Solveig! Jeg mener at vi fortjener denne turen rett og slett fordi vi begge har hatt et tungt 2013, og jeg ønsker så veldig at 2014 skal bli et flott år for oss begge to. Jeg vet selv at bare det at vi tilbringer tid sammen hjelper veldig mye, og da hadde det jo vært en ekstra bonus å få reise vekk på tur sammen og kose oss 🙂
   [email protected]

  46. Jeg håper jeg vinner denne turen så jeg kan overaske bestevenninnen min, vi har 5 års jubeleum denne sommeren, og jenta betyr virkelig alt i verden for meg. Det er nok tusen gode grunner her, men det er hvertfall min grunn! Lykke til med å finne den riktige vinneren!

  47. På grunn av våres nye småbarnstilværelse hadde det vært helt fantastisk å overrasket kjæresten med en sånn type ferie! HELT PERFEKT avbrekk fra hverdagen 🙂

  48. Hadde vært utrolig koselig å kunne ta kjæresten min med på surfecamp, han går gjennom en litt tung tid å har så utrolig lyst å ta han med vekk et sted. Men siden begge går på videregående så sliter med å kunne få han med meg noen sted for alt er så dyrt. Jeg syns han fortjener det, han hjelper meg og støtter meg mens jeg er syk i tillegg til at han går gjennom noe selv. Å han har virkelig hjulpet meg og støtter meg og vil så gjerne gi han en pause, fri fra alt der han kan slappe av og ha det gøy å tenke på andre ting.
   [email protected]

  49. Hei 🙂
   Når jeg så dette innlegget, kunne jeg ikke la være å delta. For en mulighet dette er.
   Jeg har en tvillingsøster som jeg nå skal flytte bort fra. Vi har bodd sammen i alle år, og nå etter sommeren skal flytte hver for oss for å gå på høyskole. (etter 19 år). En surfecamp på bali ville vært en perfekt avslutning før vi flytter fra hverandre. En uke på en eksotisk øy, sola skinner og forhåpentligvis oss to på hvert vårt surfebrett på en bølge som slår inn mot en hvit strand. Et drømme senario. Jeg håper at du velger meg, det hadde jeg satt veldig stor pris på. Å dele en slik opplevelse med en person som du har tilbringt hele livet ditt sammen med, ville for betyd mye for oss.

  50. Ååååh så lyst som ej he å vinne! He alltid hatt en drøm om å kunne reise til Bali, og å kunne få oppleve ditta her hadde vør ubeskrivelig. Ej og venninna mi he snakka lenge om å reise vekk ilag, men sånn som økonomien ser ut så blir det vanskelig. Pengane strekke ikkje til for ei sånn fantastisk reise. Så no kryssa ej fingrane og håpe at du lese ditta her og velge mej 😊✌️ Lykke til med konkurransen!

  51. Hei,
   helt siden jeg var liten har jeg hatt utrulig lyst til å dra til Bali! men jeg vil gjerne vinne den turen for å ta med meg venninna mi, Etter alt hun har vært gjennom i hennes barndom og ungdomstiden føler jeg at verden skylder henne en tur. hun har alltid snakket om å kunne reise og om å være fri, å det her ser ut som en gylden mulighet, hun har vært gjennom mye man ikke ska noen gang være gjennom før 19års aldern og hun fortjerner å slappe av.
   Er fast leser på bloggen til Sophie Elise og har vært det i 3 år!
   Hilsen Sophie
   [email protected]

  52. Det er ikke noen større grunn til at jeg skal vinne, og ikke noen andre. Eneste jeg kan si er at jeg føler jeg virkelig hadde fortjent en ferie etter endt 3.årig studie 🙂 Å ikke minst det å få ta kjæresten, gjennom 6 år, med på en skikkelig langtur!

  53. Jeg vil gjerne ta med min mor! Hun elsker å oppleve nye ting, men setter alltid meg og mine søstre foran seg selv, og har dermed ikke fått gjort og opplevd like mye som hun kanskje skulle ønske. Hun har vært gjennom mye; fikk ikke skolegang, flytte til et fremmed land uten å kunne et ord med meg da jeg var 1 år gammel, blitt mishandlet og svindlet. Hun er mitt største forbilde, og det hadde vært så stort for meg å kunne gi henne noe som dette. Tror hun hadde blitt både overrasket og veldig glad 🙂

  54. Jeg syntes min bestevenninne fortjener og dra på en ferie som dette, siden det å lære å surfe er noe hun har drømt om i mange år, men aldri hadd penger til det.
   Hun har hatt det ganske tøft i de siste årene med psykologer osv, men klart seg gjennom det! Vi begge skal flytte fra lille Namsos til Oslo til sommeren for å få starte på nytt med både studie og arbeid, og som student i store Oslo er det ikke mye penger igjen til ferie da heller. Hun har kunn vært i syden en gang, sammen med meg, hun stortrivdes, det er synd at alt skal være så dyrt.. Så håper hun får den sjansen til å faktisk dra på en slik fantastisk tur, det tror jeg nok hun ville ha husket for resten av livet og vært evig takknemmelig for 🙂 Krysser fingrene og håper på det beste 🙂
   [email protected]

  55. Hei sophie 🙂
   Jeg ville veldig gjerne tatt med kjæresten min fordi de siste måndene har meg og kjæresten hatt veldig lite tid til hverandre. Kvalitetstid med kjæresten er utrolig viktig. Det hadde vært veldig pleiende på forholdet om vi tok en ukes surfetur, der vi kunne leke og hatt det gøy med hverandre, uten å måtte tenke over stort annet.. Både han og jeg ELSKER å reise, og dette hadde virkelig vært en drømmereise for oss begge.. Vi trenger absolutt litt lek og morro i hverdagen 🙂 <3

  56. Jeg og venninnen min er på utveksling i england i lag. Borte fra alt og alle hjemme i Norge. Vi har nå vert her i 7 månder og har bare 3 igjen. Vi har bodd oppå hverandre (på samme rom, i samme hus), og som alle andre jenter kan tenke seg blir man fort lei og sliten av hverandre. Noe som resulterer i mange krangler, diskutering og uenighet. Når vi er ferdig her i England er jeg rett for at vi ikke blir og ha så god kontakt lengere. Vi skal fullføre vårt siste år på vidregående, før vi går hver til oss. Denne turen hadde vært kjempe bra og vinne. Vi begge har drømt og bali i 2 år, og surfing er noe jeg alltid har hadd lyst til å prøve. Denne turen hadde blitt den perfekte jente turen som en premie for at vi klarte 1 skole år alene i utlandet.

  57. Jeg har veldig lyst å ta med meg bestevenninna mi fordi vi begge er flyttet for å studere på hver sin plass, å har sett hverandre bare noen få ganger i løpet av dette året. Denne turen hadde vært perfekt for å ta igjen litt tapt tid. Vi har sett på disse turene tidligere å har hatt lyst til å dra, men i og med at begge er student har vi ikke hatt råd til dette. Vi har begge hatt ett tøft år hvor vi har flyttet hjemmefra og ikke tilbragt så mye tid med venner som vi er vant til, så dette hadde vært helt perfekt å få lov til å oppleve sammen 🙂

  58. Jeg ville tatt med søstra mi fordi hun er som en bestevenn for meg. Hun stiller alltid opp for meg uansett om det er snakk om problemer med skolen, venner eller annet. Vi har opplevd mye familie-problemer sammen, men vi har alltid hverandre oppe. I sommer flytter hun helt til Budhapest så det hadde vært utrolig koselig å gjøre noe spesielt før hun flytter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten henne, fordi hun er en så stor støttespiller i livet mitt.
   [email protected]

  59. Har vært på Bali å studert i 3mnd i 2012, og kan med handa på hjerte si at det var mine beste 3mnd noen sinne! Jeg møtte folk jeg aldri hadde møtt før, spesielt en jente som jeg bodde med halve oppholdet., som jeg også vil ta med tilbake til Bali. Vi ble begge godt kjent med hverandre, og godt kjent med innbyggere der nede, spesielt “lillebroren” vår. Hadde vært godt å fått mulighet til å møtt alle disse fantastiske menneskene igjen, samtidig som å lære seg å surfe. Da jeg var på Bali, turte jeg aldri å sufre, og det angrer jeg som bare det på nå i ettertid, og har veldig lyst å dra tilbake for å lære det. Hadde vært kjekt å vunnet, super konkurranse 🙂
   [email protected]

  60. Jeg ville tatt med meg kjærsten min hvis jeg hadde vunnet:) jeg har ikke en god grunn hvorfor akkurat jeg burde vinne, men det hadde vært vrldig gøy å vinne iværtfall.

  61. Vil ta med meg bestekompisen min på surfekurs, så vi kan fortsette å pushe grenser sammen! Etter et år med knall, fall og neseblod gjennom kampsport er det på tide å prøve noe nytt igjen. Hadde vært utrolig spennende å få sjansen til å ta noen skikkelige mageplask fra surfebrettet, så vi får noen fine blåmerker å vise fram når vi kommer hjem!

  62. [email protected]
   Jeg vil gjerne vinne for å ta med meg min beste venninne på surfecamp, vi har blitt litt splittet etter at jeg begynte å studere og dette hadde vært en fantastisk mulighet til å ta igjen det tapte. Ingen av oss har prøvd å surfe før så det hadde vært nytt og utfordrende, noe vi begge liker! Vi har også mange ganger snakket om å dra til utlandet men aldri funnet noe som virkelig frister, så dette ville vært perfekt.

  63. Vil ta med kjæresten min, fordi han virkelig fortjener, og trenger det. Han trenger å komme seg bort litt, og dette ville vært perfekt. I tillegg bor vi 2 og en halvtime fra hverandre, så får ikke så mye tid sammen med hverandre. Vi begge elsker å reise, og det ville vært fint å få en hel uke sammen, bare jeg og han – langt bort fra alt her hjemme! 🙂

  64. Jeg ville tatt med kjæresten min, han er både bestevenn og kjæreste. Vi har avstandsforhold og det hadde vært super koselig om vi hadde vunnet denne reisen. Da kunne vi brukt masse tid sammen, fått oppleve noe stort sammen og knyttet oss enda mer til hverandre. Vi er ikke 18 enda, men blir det i mars og mai.
   [email protected]

  65. Jeg ville tatt med meg bestevenninna mi for at vi skal få oppleve noe morsomt sammen. Jeg vet at vi begge hadde hatt godt av litt fri fra alt hjemme og få lært å surfe samtidig hadde vært veldig morsomt.

  66. Jeg fyller 19år den 11april så hadde vært moro å vinne en slik mulighet. Jeg har lyst til å ta med meg en person jeg er veldig glad i og setter veldig stor pris på. Om jeg vinner noe jeg hadde satt veldig pris på ville jeg tatt med meg søskenbarnet mitt som jeg er utrolig glad i, hu er både en søster for meg og min bestevenn, å kunne dratt på en slik tur med henne hadde betydd veldig mye for meg. Jeg har ingen andre jeg kunne tenkt meg å hatt med på en slik tur siden jeg ikke har så mange rundt meg. Å kunne få muligheten til å lære å surfe på Bali ville vært en drøm som ble sann, det er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg er en jente som elsker å reise å få prøve nye ting, men dette året har vært litt vanskelig for meg og kunne få reist litt vekk fra Norge å få koblet av litt hadde vært midt i blinken for meg. Jeg håper virkelig på at jeg får en slik mulighet. Surfing ser så utrolig morsomt ut å lære seg. Å kunne dele en slik opplevelse med den du er mest glad i hadde jo vært en super ferie<3 jeg krysser alle fingre for att dette går min vei hehe! Og lykke til til alle andre, er så mange som fortjener dette<3. Og ikke minst så er du super Sophie som gjør så mye for leserne dine! Er ikke alle som hadde fått til noe som dette her! Du er virkelig ett fantastisk menneske som tenker på alle de rundt deg !
   [email protected]

  67. Herregud so fantastisk!!
   Grunnen til eg vil ta med bestevenninna mi til Bali må være det at vi begge har altid drømt om og dra til eksotisk sted sammen. Vi har opplevd masse og e klar for nye eventyr sammen. vi begge er kjempetørste på og reise verden rundt og oppleve så mye som vi kan. Derfor hadde det vært en drøm!!
   So må e selvfølgelig ta med at eg hadde gleda meg til og ta opp telefonen og sagt at vi skal til Bali, for SÅ mye støtte som jeg har fått fra ho, føler jeg det er på tide og gi det tilbake.
   Fantastisk konkurranse!!
   [email protected]
   😀

  68. Hei Sophie! Dette er de beste nyhetene jeg har hørt på lenge! En sjanse til å vinne en surfetur til Bali? Ja takk! selv har jeg drevet litt med windsurfing før og har lenge hatt lyst til å lære meg vanlig surfing, og det samme gjelder også venninen min! Vi har begge to hatt det ganske tøft de siste måndene, jeg har vært på utveksling i USA og måtte komme hjem før planlagt fordi mamma fikk brystkreft, og hun har selv hatt sine problemer.. Så en slik tur er akkurat det vi trenger, og ikke minst har drømt i lang tid! Vi har tittet flere ganger på ferier der det er muligheter for surfing men, som mange andre ungdommer har vi knapt med penger, haha.. 🙂 Men hvorfor burde akkurat vi fortjene denne turen mer enn alle de andre som også har lyst? Fordi vi lever for alt som har med brett å gjøre! longboard, snowboard, windsurfing og Surfing(som er det eneste vi enda ikke har fått gjort!!), i tillegg tror jeg vi kanskje har mer lyst til det enn noen andre, fordi dette har vært en drøm for oss så lenge! Tror ikke det går an å ville det noe mer hvertfall. Vi har begge tatt oss jobber for å spare penger til turen vår, men det ser ikke så lyst ut så langt. Hvis du/dere ville gitt oss muligheten til en tur som denne ville det forandret livet vårt! Bokstavelig talt, da hadde vi kunnet krysset hvertfall en ting av The Bucket list! Hi hi..
   men uansett er det jo utrolig kult at dere gir oss sjansen til å prøve! Så tusen takk! Håper dere vil tenke på oss når dere skal velge,
   Hilsen to jenter fra VG2 ved Nesodden!

  69. Hvem har vel ikke lyst til å dra til Bali for å lære seg å surfe? Jeg mener; Slappe av i varmen, sole seg, lære seg å surfe (som forresten høres rått ut) og bare ha det gøy.
   Selv er jeg ganske usikker på hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde vunnet. Det står mellom to ting, enten dra med min nærmeste venn, eller gi denne muligheten til min kjære søster sånn at hun og en venninne av henne kan kose seg med dette.
   Grunnen til at jeg står mellom disse to valgene er fordi jeg ikke har lyst til å bruke dette for min egen benefit, men heller gjøre andre glad. Jeg har mest lyst til å dra med bestevenninnen min i og med at denne personen har hatt det ganske vanskelig i det siste, og jeg vil muntre denne personen opp. Jeg vil ikke utdype det mer enn dette i og med at det er personlig, og det å utbrodere det for mange tusen av leserne dine er ikke noe jeg føler for. På grunn av at denne personen har det vanskelig, så vet jeg ikke om h*n greier denne reisen, eller har i det hele tatt energi til dette. Så hvis det viser seg at denne personen ikke føler for å dra, så vil jeg gi denne muligheten til min søster. Hun kan da velge hvem hun vil dra med, enten det er meg eller en av vennene hennes. Det er da hun som bestemmer, og jeg har ingenting i mot hvis hun velger en annen en meg, i og med at jeg bare vil at hun skal kose seg og ha det gøy, no matter what.
   Misforstå meg rett. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting. Dra til nye steder og gjøre noe nytt og spennende. Men jeg vil også gjøre noen glad, nå som jeg faktisk har muligheten til det. Jeg vil se smilet når jeg forteller en av disse hva jeg har vunnet, jeg vil gi de glede . For det er akkurat det jeg vil oppnå, glede. Jeg kunne ikke ha brydd meg mindre om en uke i Bali hvis det ikke hadde ført glede til de jeg selv er glad i. Jeg bryr meg ikke om denne turen. Jeg bryr meg om det som er mye viktigere, noe som kan få denne personen til å få noe annet å tenke på, eller bare det å gi søsteren min noe som hun virkelig fortjener. Jeg vil rett og slett lyse opp hverdagen til en av disse.
   Så der har du min grunn til hvorfor jeg vil vinne dette!

  70. Jeg vil så gjerne kunne ta med kjæresten min på surfecamp. Vi er veldig aktive og elsker å reise, men når vi begge er studenter er det svært vanskelig for oss å få finansiert en slik tur.
   Hadde hoppet i taket om jeg skulle vært så heldig å vunnet denne fine premien 🙂
   [email protected]

  71. Jeg vil reise sammen med bestevennina mi, som kom til Norge fra lithauen når vi gikk i 3.kl (går VG3 nå) og siden da har vi vært bestevenner! Ifjord var hun ett år i USA, og etter at hun kom hjem har vi ikke hatt så mye tid til hverandre som vi pleide og ha, hun har kjærste, og jeg går skole. Og i det siste har hun vært veldig syk, hun har hatt søvnproblem og hun har veldig mye og tenke på. Både hun og jeg har lyst og utforske verden, så denne kjangsen er utrolig. Hun har reist mye, men jeg har aldri vært noen andre plasser enn Sverige, så jeg vil både oppleve noe nytt selg samtidig som jeg vil ta med meg bestevennina mi, bare oss to. Fordi hun er verdensbeste og fortjener kun det beste 🙂

  72. Jeg ønsker å oppleve dette med min kjære venninne. Vi har snakket om å reise sammen vi har ikke råd så dette hadde vært en opplevelse for oss begge.
   Hun er den beste venninna man kan få, har alltid stilt opp for meg og er bare rett og slett den beste!
   Jeg syns hun fortjener en Bali-tur sammen med meg, hvor vi jenter kan kose oss! Jeg kunne faktisk ikke tenkt meg en bedre ferie enn dette sammen med henne så vær så snill å hjelp meg å vinne:)

  73. Det ville vært en drøm å kunne “gi” denne turen til bestevenninna mi, siden hun har gjort så utrolig mye for meg gjennom årene. Det ville også betydd så ufattelig mye for begge to, og vennskapet vårt, om vi hadde vært sammen på en så fantastisk oppelvelse! Vi er begge veldig aktive i hverdagen, men kunne aldri hatt råd til en slik tur… Det ville rett og slett vært en drøm som kom i oppfyllelse, siden vi begge har pratet mye om å reise til utlandet sammen på en surfecamp 🙂

  74. Jeg og bestevennen min har vert venner siden vi var 1 år, og vi er som søstre, men vi hat aldrei reist noe sted sammen får ingen av oss har nokk.penger tilnog reise ig jeg har alderi reist med fly før og jeg har alderi vert i syden før. Og vist jeg kunne få øverraska ho med en bilett til bali hadde det vert utroli bra og kosjeli,

  75. Hei 🙂
   Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg en slik tur med kjæresten! Han er bortreist i militæret for andre år på rad nå, og fikk nettopp vite at han skal være der ett år til. Da skal han enda lenger bort fra meg, og kommer enda sjeldnere hjem. Hvis han er veldig heldig så får han tre ukers sommerferie, og da hadde det vært helt perfekt om jeg kunne overraske han med en slik tur 😀 Har aldri surfet før, så et sånt opplegg høres perfekt ut! Vi har faktisk også 2-årsdag den 15. april, haha. Hadde blitt evig takknemlig om du valgte oss!
   Hilsen
   [email protected]

  76. Hei, jeg vil veldig gjerne at jeg skal bli den heldige vinneren av denne konkurransen fordi, jeg og kjæresten min (en gutt) slo opp for noen dager siden etter et nesten 2 år langt forhold, han var min første på de fleste områder, også da min første kjæreste. Vi har et utrolig sterkt bånd mellom oss som vi ikke vil miste og vi har da bestemt oss for å være gode venner, vi har pratet frem og tilbake og funnet ut at følelsene er der litt enda, men at vi ikke elsker hverandre lengre. Vi er i en litt forvirret og vanskelig periode, og jeg tror at noe som dette kan gjøre slik at vi kan klare å kose oss sammen, bli kjent med hverandre på nye måter og knytte oss til hverandre for å bli utrolig gode venner (Noe som vi har pratet om at vi vil være), og muligens også, om det går slik til, alt vi finner tilbake til hverandre(Noe som vi også har pratet om at muligheten er der, man skal aldri si aldri)! Så det hadde vært utrolig hyggelig om du ville vært så snill og gitt oss denne sjansen.

  77. Vil ta med meg kjæresten på en slik reise! vi har begge ønsket å lære oss å surfe, men muligheten har aldri meldt seg… Og jeg unner han noe slikt for han fortjener det virkelig, han vært gjennom mye med meg og alltid støttet meg, og jeg ønsker at jeg kan gi han noe han virkelig ønsker! 🙂

  78. Hei! Jeg har veldig lyst til å vinne denne premien. Hvis jeg vant hadde jeg tenkt å ta med meg kjæresten min! Vi har alltid suttet å drømt om å dra til Bali sammen og oppleve sydenlivet der. Surfeskole på toppen av alt dette, hadde virkelig toppet ALT! :)) Vi har hvert sammen i snart to år, og vi har aldri reist sammen til varmere strøk, så det er vel på tide. Om jeg kunne overrasket han med en billett til Bali, surfeskole og det fine hotellet, hadde det hvert helt utrolig!
   Håper virkelig jeg vinner! :-)))
   [email protected]

  79. Hvorfor skal jeg og min venninne vinne? Jeg vil ikke sitte her å finne på mye “tøys og tull” om hvorfor vi skal vinne. Vi vil rett å slett vinne fordi det hadde vært sinn sykt king! Det er ikke slik at hun eller jeg fortjener å vinne denne konkurransen noe mer enn andre. Vi melder vell oss egentlig på pga. lommeboken strekker ikke til i år og hadde vært sinn sykt kult å få vært med.
   Krysser fingrene, for jeg VET vi hadde fått det sååå sykt fett!!

  80. Jeg ønsker å ta med min kjæreste på en opplevelse som dette. Jeg syns han virkelig fortjener å bli skjemt bort litt, da jeg så og si har levd kun på hans inntekt og i hans leilighet gratis i nå et år.
   Han er den mest omtenksomme og gode personen jeg noen gang har møtt, og han fortjener virkelig en uke i Bali, da han også elsker å surfe! Selv har jeg ikke råd til noen som helst ferie på minimum ett åt, sånn økonomien min ser ut nå 🙁 Og jeg skulle gjerne gjort noe for han, med tanke på alt han gjør for meg og betaler for meg hver eneste dag. Dette hadde vært en perfekt bursdagsoverraskelse til han!
   For meg er det viktigst å gjøre han glad og kunne gi han noe for en gangs skyld 🙂

  81. Jeg ønsker å ta med meg kjæresten min! Vi har hatt et litt kjipt år, siden vi har bodd borte fra hverandre. Og hadde virkelig trengt en opplevelsesreise. Hadde vært helt fantastisk!! <3

  82. Det har vært helt fantastisk å vinne denne turen! Hvis jeg vant ville jeg tatt med meg en av mine beste venner. Vi har mistet en del av kontakten etter vi begynte på to forskjellige skoler, og jeg savner virkelig det å være sammen med henne. Har vært herlig å dra på en slik tur sammen, og ta igjen noe av det tapte, for vi savner det veldig begge to! Ikke bare det, men vi har begge hatt en litt tung tid i det siste, med kreft i familien og slikt, så det ville vært en fin opptur å få seg litt sol og dra på surfeskole sammen med en jeg er veldig glad i!

  83. Vil selvfølgelig vinne denne konkurransen, fordi har ikke så mye penger, og har ikke råd til å bestille denne turen. Verken jeg eller kjæresten min har råd, og jeg trenger virkelig en pause fra hverdagen!
   Og det største ved denne turen blir jo å surfe! Når man bor i Norge er det ikke alltid man får en ferie der man lærer seg å surfe, og dette hadde vært noe for meg, siden jeg alltid har ønsket meg å lære det, og det skal jeg en eller annen dag i fremtiden. Kanskje jeg ikke vinner denne konkurransen, men jeg skal fortsatt dra dit en annen gang jeg har penger og kan dra med den personen jeg ønsker.

  84. Det har vært helt fantastisk å vinne denne turen! Hvis jeg vant ville jeg tatt med meg en av mine beste venner. Vi har mistet en del av kontakten etter vi begynte på to forskjellige skoler, og jeg savner virkelig det å være sammen med henne. Har vært herlig å dra på en slik tur sammen, og ta igjen noe av det tapte, for vi savner det veldig begge to! Ikke bare det, men vi har begge hatt en litt tung tid i det siste, med sykdom i familien og slikt, så det ville vært en fin opptur å få seg litt sol og dra på surfeskole sammen med en jeg er veldig glad i!

  85. [email protected]
   Dette så fantastisk ut!
   Surfing ser utrolig kult ut, både jeg og venninnen min elsker utfordringer på nye ting!
   Jeg fortjener ikke å vinne mer enn noen andre her inne. Men det å kunne glede min bestevenn med dette, hadde betydd utrolig mye. Dette hadde vært en utrolig fin avslutning før hun drar til Hawaii i et halvt år, og kunne dele en opplevelse for livet med henne. Dette er noe jeg vet hadde betydd så utrolig mye for henne, og det er noe jeg hadde hatt en stor glede av å gitt.
   Det hadde selvfølgelig gledet meg også utrolig mye. Men den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad! Det er iallefall min største glede.
   Verken jeg eller venninna mi har vært i nærheten av en eksotisk øy, dette hadde vært en utrolig fin mulighet til å ta farvel og oppleve mye fint på samme tid.
   Vi har alltid snakket om å ta en opplevelsestur, men i og med at hun allerede har spart i evigheter til Hawaii turen, er det snakk om prioritering og penger, noe som ikke alltid strekker like godt til. Og avsluttningsturen hadde iallefall aldri hatt en sjans å lande på Bali, foruten denne trekningen. Jeg krysser fingrene for at jeg og venninna mi blir de heldige denne gang! Men som sagt, alle fortjener dette like mye.
   Håper trekningen går rett vei for oss 🙂 Uansett er dette en utrolig fin sjanse for alle. Og ingen fortjener det mer en andre.
   Her var bare min mening om hvorfor akkurat jeg og venninna mi fortjener det. 🙂

  86. Både jeg og min god venninne går på skole, og sliter rompa av oss for å bli ferdig!
   Så hadde vært sinnsykt artig å tatt en ferie, og “feire” at vi er ferdig.. vi er begge glad i sol og varme, og i hvert fall prøve noe nytt – altså å surfe! Det har vi begge to alltid hatt lyst til. Det er ofte vi sitter å ser på sydenturer som vi har lyst til å dra på sammen, men aldri hatt råd..
   Vi begge håper veldig på å vinne dette!!
   epost: [email protected]

  87. Jeg er vanligvis en person som er livredd for det meste. Dette føler jeg går ut over kjæresten min som elsker slike utfordringer. Derfor ønsker jeg å gjøre dette for han. Ikke bare vil jeg at han skal vite hvor mye jeg setter pris på han men jeg får utfordret meg selv på måter jeg ellers ikke ville klart. Selvtilliten ville nok også blitt styrket da jeg også har slitt litt med den. Og kunne klare noe sånn ville virkelig vært “life changing”. Dette er da min grunn til å ønske denne turen.

  88. Det hadde vært en kjempe opplevelse å få bli med på noe sånt! Jeg er veldig glad i og oppleve nye ting, og jeg har bestemt at mitt liv skal gå utpå å reise masse, oppleve ulike land og kulturer fordi det er noe jeg elsker! Jeg vil også veldig gjerne ha med min kjærste, fordi jeg vet han kommer til og elske det! Hadde vært kjempe morsomt å se uttrykket i ansiktet hans om vi hadde vunnet, siden han vet ikke at jeg melder meg på en konkuranse som dette!
   Emailen min er: [email protected]
   Lykke til folkens! <3

  89. Jeg vil gjerne ta med meg min bestevenn og kjæreste på surfetur, fordi han fortjener det. Han har satset idrett hele sitt liv og nettopp lagt opp pga sykdom. Han har derfor ikke vært utenfor skandinavia på ferie siden alle pengene hans har gått til idretten og utstyret. Håper jeg får overraske han med en surfetur!!

  90. Jeg kunne virkelig trengt å komme meg bort fra bygda og oppleve noe spennende og nytt. I det siste har jeg hatt det ganske tungt, siden kjæresten min slo opp helt uventet etter 1 år sammen. Dette har gått ganske inn på meg, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å komme over det. Det å ta med min beste venn på en tur som dette hadde vært utrolig gøy, samtidig som det hadde fått tankene mine over på andre ting. Å ta med min beste venn blir også en sjanse for meg til å virkelig takke henne for all støtten gjennom denne vanskelige tiden. Er det noe jeg har lært i livet er det at de ekte vennene virkelig stiller opp når det gjelder som mest. Det er noe man må verdsette og gjengjelde så lenge man lever.

  91. Har aldri vært på ferie sammen med bestevennen min før, så dette hadde vært midt i blinken. Vi har begge to kjempe lyst til å lære oss å surfe, samtidig å utforske nye kulturer og møte nye mennesker. Holder på med et ganske tøft skoleår nå med mangen prøver og innleveringer, så visst vi hadde funnet dette hadde det vært stor motivasjon til å fortsette med det gode arbeide helt til frem til sommerferien. Da hadde vi begge to hatt noe super kjekt å se frem til! 🙂

  92. For en flott mulighet til å dra til Bali, og ikke minst for å surfe. Jeg har hørt så utrolig mye bra om Lapoint, og jeg kunne ikke tenke meg noe annet enn å ta med meg kjæresten min på surfetur til Bali. Jeg tror det ville vert en drøm som gikk i oppfyllelse for oss begge. Vi har holdt ut med hverandre i nesten 5 år, så jeg var 13 år når vi ble sammen. Så jeg ville vert så glad og fornøyd om jeg vant en slik tur. Jeg elsker å reise, og Bali er et sted som står øverst på lista mi. Krysser fingrene for å vinne.
   [email protected]

  93. Har ikke noen god begrunnelse annet enn at jeg vil ta med min beste venn på en gratis tur. Lykke til med utvelgelsen.

  94. Jeg og min venninne går nå siste halvår av studiespesialisering på VG3, og vi har i to år nå lagt planer om at vi vil reise på ferie en tur, men vi har ikke hatt mulighet både på grunn av alt skolearbeidet vi har/har hatt, og på grunn av pengene. Vi hadde og utrolig lyst til å dra til Bali etter videregående for å ta PT-utdanning sammen, men det har vi funnet ut av at vi ikke har råd til.. Så det ender med at jeg må flytte til Bergen og hun må flytte til Stavanger for å studere, og det vil jo da være lite vi får sett hverandre. Akkurat nå kunne jeg ikke hatt flere prøver og innleveringer foran meg, og det hadde vært helt herlig å ha denne turen og se fram til! Hadde vært veldig gøy å overraske venninnen min med dette, for det fortjener hun 🙂
   [email protected]

  95. Punktet etter “se solnedgangen fra Miami Beach”, så kommer “lære å surfe” på min bucket list.
   Ser på dette som en gylden sjangse 😀

  96. Jeg og bestevennen min som også er kjæresten min, bor 130 mil unna hverandre, og vi snakker alltid om at vi burde dra å bare gjøre noe spontant. og dette ville vært den perfekte reisen, han sakker alltid om at han skal gjøre alt i verden av spontane ting. og det å få lære seg å surfe står veldig høy oppe på listen. Og det å kunne få muligheten til å vinne en slik tur vil gjort det mye bedre for oss, for det er ikke alltid vi har råd til å fly å møte hverandre. og spessielt ikke jeg jeg selv går på skole. så vi møtes ikke så veldig ofte. og jeg tror det hadde vært bra for oss å hatt et slikt minne å hold fast ved, når vi er så lang fra hverandre dette året! 😀
   [email protected]

  97. Hei! Hvis jeg vinner denne turen, vil jeg gjerne ta med kjæresten min. Han er min aller beste venn og jeg elsker å reise sammen med han. Vi har det kjempe gøyt i hverandres selvskap og det hadde bare vært døds kult å oppleve dette sammen med han, Jeg vil veldig gjerne vinne fordi han er så god å ha og han elsker meg virkelig høyt. Ved å vinne denne reisen, vil jeg virkelig vise han tilbake at jeg elsker han også!
   [email protected]

  98. Vi har egentlig ingen spesiell grunn til at vi skal vinne. Det er ingenting som er synd på oss og vi kan ikke skylde på at vi aldri har prøvd å surfe før eller at vi ikke skal til syden i sommer uansett.
   Vår grunn er rett og slett bare at vi elsker sol og varme og ikke minst surfing!!
   Første gang vi prøvde det sammen var på klassetur i Portugal og helt siden da har vi hatt kjempelyst å dra på sydentur sammen! Hadde vært superkoselig etter et år som samboere før vi skiller våre veier og flytter til hver vår by.
   Krysser alt vi har for at vi vinner denne fantastiske reisen!!

  99. Hei!
   Å vinne denne reisen hadde vært helt utrolig! Hvis du får lov å velge vinneren, kan jeg jo begynne med å skrive grunnen til hvorfor jeg har så lyst å vinne denne reisen for meg og venninnen min.
   Jeg og venninen min har vært bestevenner siden vi var ca 5 år gamle, og har siden den gang vært uadskillige. For ca 3 år siden slo kjæresten hennes opp med henne etter å ha vært i et forhold i over 2, og hun stengte seg selv heelt inne. Hun var bare hjemme hele tiden, og lot ikke noen verken hjelpe henne eller trøste henne, selv ikke jeg, noe som var utrolig vanskelig for meg fordi hun er en av de som står meg nærmest og det var så tungt å se henne på denne måten. Selv har jeg kjæreste, og vi har gått gjennom en del, deriblant et “break up” så jeg vet selv hvor stor den sorgen er, når man mister den man er så forelsket i. For ca 2 år siden begynte ting å gå bedre med henne, og jeg var så glad for å endelig kunne dele hverdagen min med bestevennen min på en “normal” måte igjen, men så skjedde noe ingen kunne forutse, moren hennes døde brått i ett bilkrasj med ett vogntog. Jeg var så redd for at jeg hadde mistet henne tilbake til hvordan hun var etter bruddet med kjæresten, fordi hun og moren hennes hadde et så nært bånd, av og til virket de liksom mer som søstre. Men denne gangen tilot hun meg å trøste henne og være der for henne. Det er snart 2 år siden, men jeg ser at hun fortsatt sliter litt, men måten hun takler det på, og den styrken hun viser er virkelig til inspirasjon, jeg er så stolt over henne og jeg kunne virkelig ikke komt på noe bedre å gi henne enn en tur til bali. Hun har faktisk også bursdag i mai, og det hadde jo vært verdens fineste gave å gi. Det er foresten helt supert at du gir en av leserene dine en mulighet til å vinne en så fin preme, sophie! Jeg vet at det er mange der ute som fortjener det, og det er såå flott at noen faktisk får muligheten-gratis. Du er fantastik, stå på!

  100. Jeg ønsker å vinne denne turen fordi jeg har lyst på en opplevelse. Jeg har alltid vært glad i å reise, men har ingen planer dette året. Jeg tror at denne turen vil gjøre at jeg og venninnen min kan skape nye minner sammen, og ha det supert! 😀

  101. Om jeg hadde vunnet en tur til Bali ville jeg definitivt tatt med bestevenninnen min Stina. I en stressende hverdag hvor vi går på forskjellige skoler, er det ikke like lett å få så god tid til å være med hverandre, og en reise sammen hadde vært utrolig koselig! Vi har gledet oss lenge til sommeren hvor vi endelig kan tilbringe tid sammen, men det viste seg at vi er vekke AKKURAT omvendt av hverandre, så vi får tilsammen to dager å være sammen i sommerferien på, som er alt for lite. I tillegg hadde det vært utrolig fint å vinne denne turen med tanke på at vi først trodde vi hadde èn uke ledig sammen i sommer, og skulle bestille en tur til Agia Napa sammen. Det var akkurat to ledige plasser, så vi kjappet oss å bestille, men forsikret oss om at vi tok på reiseforsikring. Det kjipe er at vi tydeligvis har trykket på feil knapp, og fant ut at turen ikke passet likevel. Pengene for hotellrommet fikk vi aldri igjen, og tapte over 1000 kr hver på dette. Dette er ganske mye penger for oss som ikke har funnet oss en jobb enda, og hadde spart opp penger til en sydentur det desverre ikke ble noe av. Nå har vi sløst penger fordi vi var så dum og klarte å bestille feil, og i tillegg vet vi ikke har tid sammen i sommer. Dette er noe vi virkelig kunne trengt sammen. En spennende tur til fine Bali hadde virkelig ikke blitt feil! Vi blir forresten begge 18 i april/mai, så om vi skulle være de heldige og vinne dette, så kunne vi vell tatt reisen etter mai så vi fikk dratt til Bali?. Det hadde også vært utrolig kjekt å overraske min aller beste venninne med denne turen! 🙂
   mail: [email protected]

  102. Trenger et avbrekk i fra hverdagen, da den består av bare jobbing! Har lite sosialy liv fordi alle mine venner har flyttet bort, og jeg er alene på hjemplassen. Hadde vært gøy og kunne fått med meg bestevenninna mi 🙂
   [email protected]

  103. Hei fine du! Jeg vil først si dette er en fantastisk gave du legger ut på bloggen din, Sophie! Jeg synes dette er som lotto, den som vinner, vinner. Og jeg mener at alle som skriver her har en sjanse å vinne, og fortjener det uansett! Dette er en utrulig mulighet som alle vil ta en del av, og ha håp om å vinne 🙂 lykke til med konkurransen!
   Hvorfor jeg og min bestevenninne vil vinne en slik tur? Jeg kan starte med at jeg og venninnen min har kjent hverandre siden vi satt atme hverandre på barneskolen. Etter alle årene gjennom barne- og ungdomsskolen, så har vi endelig kommet til vårt siste år på VGS. Etter alle disse årene så har vi blitt så nær hverandre. Gjennom tykt og tynt så har vi og er der enda for hverandre. Vi begge er ikke sikre på om vi kommer til å flytte til samme plass etter sommerferien for å studere, men uansett hvor vi ender opp henn så håper både jeg og henne at vi får en minnerik sommer. Siden vi var små har vi snakket om «når vi blir 18 år, så må vi dra på ferie sammen!». I dag har vi enda den tanken i bakhode, og små snakker om party-turer til syden med flere venninner, eller ta med guttene våre til varmere strøk. Men siden vi begge skal flytte etter sommerferien, så er vi nødt til å tenke økonomisk. Vi har ikke all verden, og pengene må vi spare opp i sommer. Å reise til varmere strøk sammen må vi legges til side. Å vinne en tur til Bali på 7 dagers Surfcamp hadde vært en drøm for oss begge. Jeg har ikke noe skikkelig god grunn hvorfor akkurat jeg (og henne såklart) burde vinne, men at bestevenninnen min fortjener det aller beste, og denne turen har toppet hele kaken. Fantastisk og minnerik opplevelse, som blir både morsom og lærerik for oss begge. Perfekt avslutning på kapittel, og inn til et nytt ett<3
   Vi begge er over 18 år, og min e-post er [email protected] 🙂

  104. Hei Shopie Elise:)
   Min mamma hadde blitt min reisepartner hvis du hadde valgt meg. Hun er en utrolig sterk og positiv dame som aldri gir opp! Hvis du orker å lese hele, så skal du få begrunnelser for at akkurat jeg og min mamma burde få dra på tur til Bali!
   For sju år startet det hele. Sommeren 2007 døde pappa. Mamma vart helt knust. Det tok lang tid før hun fikk til å starte på jobb igjen. Hun var nervøs,usikker og redd. Jeg husker fra at jeg og mamma pleide å sitte i sofaen å gråte sammen med mine søsken. Vi alle var kjempe triste pågrunn av hva som hadde skjedd. Selv var jeg åtte år og forsto ikke alt. Mamma var kjempe trist, men holdte seg sterk for barna sine. Mamma har en positiv holdning selv om mye fælt har skjedd i livet hennes.
   For rundt et år siden fikk hun betennelse på hjerte posen. Hun var redd for at noe fælt skulle skje med henne. I tidene etter har hun hatt migrene og måtte tatt seg fri fra jobb to uker i flere perioder.
   Håper du kunne valgt meg for mamma trenger enn ferier for å kose seg og ikke være stresset hele tiden:)
   Hotmwilen min er [email protected]😊

  105. Jeg har alltid hatt ett stort ønske om å reise til Bali med min fantastiske søster. Har også lenge drømt om å få prøve meg på surfing, men her setter selvfølgelig penger en stopper for hva jeg og min søster kan oppleve. Grunnen til at jeg ønsker å ta med min søster på denne turen hvis jeg er så heldig å vinne er at hun har hatt noen veldig tøffe år. Hun fikk en sønn i en alder av 18 år og vi hadde en periode hvor vi var veldig lykkelige. Men denne lykken skulle ikke vare evig.. Barnevernet kom inn i bildet og tok våres kjære gutt ifra oss, og hun fikk kun se han 2 ganger i året og dette foregikk i nesten 4 år. Nå har gutten fått komme hjem til faren sin, men min søster får fremdeles ikke love til å se han når hun selv vil. Men det stopper ikke der.. Hun fikk i desember 2013 en nydelig liten jente med sin samboer, og vi tenkte at nå kunne hun endelig få en ny start og nye muligheter, men nei. Barnevernet fra hennes gamle kommune bestemte seg for å sende en bekymringsmelding til barnevernet i den kommunen hun bor i nå, så nå må hun gå gjennom det samme opplegget en gang til. Hun hadde virkelig hatt bruk for en ferie, men vi har dessverre ikke penge kapasitet til det. Hun har også kunn vært i Spania en gang, og ingen andre slike steder. Så dette hadde betydd mye for henne.
   [email protected]

  106. Jeg ønsker å vinne fordi jeg mener at både jeg og bestevennen min fortjener det! Begge går sisteåret på videregående, påbygg, og begge hadde en utolig tøff start på skoleåret. Farmoren min døde dagen etter skolestart, mens bestevenninnen min sin farmor døde utrolignok 1 uke og 1 dag etterpå! Har derfor hatt det veldig tøft, samt mye lekser og skole. Russetiden og eksamener står snart for tur. I tillegg til dette skal begge to flytte til helt forskjellige plasser, noe som gjør at vi nesten ikke får sett hverandre på ett helt år.. Året 2013/14 har ikke vært ett bra år for noen av oss, så å kunne vinne dette hadde virkelig vært fint! Surfetur til Bali høres så utrolig kult ut, og spesielt med bestevennen min!!

  107. Hei!
   Jeg orker ikke å skrive i detaljer det jeg har opplevd de siste to årene. Men jeg har vært på en innviklet måte vært pårørende på en tragedie som skjedde på snåss for 1,5 år siden. Hvis du googler snåsa tragedie vil du få se hva det er snakk om. Før snåsa-tragedien var moren og faren min syk, noe som gjorde at jeg måtte ta meg ett år med ‘selvpleie’ etter vgs. Så planen var å jobbe og reise. Jeg fikk med en jobb jeg var fornøyd med, men etter 2 mnd fikk jeg sparken, og satt uten lønn og med en husleie jeg ikke klarte å betale. Derfor endte det med at jeg måtte låne penger av familie. Jeg fikk litt panikk, og etterhvert som jeg søkte jobber og fikk avslag på alt, ble det tongt, og jeg så på det å søke på jobb som et helvette og var nær med å bli utbrent for alt presset jeg fikk av foreldre. Etter tre mnd med innestenging klarte jeg tilslutt å komme meg ut døren og fortsette å søke. Det endte med at jeg fikk deltidsjobb og klarer akkurat å betale husleie, og ut i fra et budsjett skal jeg klare å betale tilbake ‘lånet’ jeg har til familien når sommeren nærmer seg. Det vil si at året ikke har blitt som jeg har håpet, og egentlig gjort ting værre, fordi jeg får ikke slappet av og gjort det jeg ville. Derfor hadde det vært supert og kanskje fått denne reisen sammen med min venninne som alltid har vært der for meg når ting har vært som værst. Dette hadde vært en super gave til jenta som sjeldent tenker på seg selv, og hjelper andre. Hun har nettopp blitt frisk i kneet sitt etter en kne-opprasjon hun gikk gjennom i fjordsommer, så hadde vært gøy for en fantastik jente å få en premie for strevet etter opprasjonen. Hvis jeg hadde vunnet dette hadde jeg fått motivasjon til å jobbe ekstra mye for å kunne betale flybilletter. Håpet jeg har litt flaks og du synes at jeg fortjener dette 🙂 foresten digger jeg bloggen din, fordi du er så ærlig og gir så mye av deg selv. Ble så glad når du hjalp til og støttet ‘det å kjempe mot malaria’ 🙂

  108. Jeg vil ta med meg bestevenninnen min (som de fleste andre), rett og slett fordi jeg syns hun fortjener det! Hun jobber så hardt med både skole, jobb og i tillegg elevråd og det lokale ungdomsrådet! Hun er mye opptatt, og har lite tid for å sjonglere både “avstandsforhold” med bestevenninnen sin og kjæresten sin. Derfor kunne jeg veldig gjerne tenke meg å ta henne med meg på et slikt eventyr!

  109. Jeg tror ikke jeg trenger å skrive så innmari langt for å beskrive hvor mye jeg har lyst til dette!! En surfecamp i Bali hadde vært helt himmelskt. Det er mange av venninene mine som fortjener det så sykt – for de er så gode! Skulle gjerne tatt med meg alle sammen, men siden det bare er for to vil jeg ta med meg bestevennen min. Hun er gull verdt, og fortjener det så absolutt! Jeg elsker å overraske personer jeg er glad i med småting i hverdagen – og dette ville vært en stor overraskelse!! Håper jeg vinner!

  110. Hvorfor jeg bør vinne er vanskelig å si, jeg er den som heller setter andre foran meg og jeg fortjener så klart ikke å vinne denne turen mer enn noen andre. Jeg har jo kjempe lyst å vinne såklart 😛
   Om jeg hadde vunnet så ville jeg tatt med meg bestevenninnen min Tina, da hun har såå lyst til å surfe. I tillegg synes jeg hun fortjener en slik tur da hun de siste årene har vært syk eller skadet og ikke har kunne holde på med drømmen hennes som er langrenn på høyt nivå. Jeg trodde selv hun kom til å delta i OL engang men p.g.a. skadene så er ikke dette mulig for henne 🙁 så derfor vil jeg vinne denne turen og dele den med min bestevenn fordi jeg mener hun fortjener noe så fantanstisk som en surfetur til flotte bali 😀
   Mail:[email protected]
   Jeg håper du har en flott dag videre Sophie, du er en utrolig bra person og et kjempebra forbilde mener jeg 😀

  111. Dette er grunnen til at jeg ikke liker slike konkurranser der du må fortelle hvorfor du fortjener å vinne. Utrolig mange skriver om kreft og gutter som har dumpet dem og slike ting, og JA det er helt forferdelig. Men jeg har ikke nylig mistet noen til kreft eller blitt dumpet eller slete psykisk, og føler da at man ikke har en sjanse mot disse andre stakkarsene her. Er også dessverre mange som misbruker slike ting, og det gjør meg bare kvalm. Nei jeg håper ikke du har flere slike typer konkurranser, jeg tror du ser igjennom det selv siden du er såpass oppegående! Lykke til alle sammen da 🙂

  112. Jeg ville tatt med samboer/ kjæresten min, det hadde vært perfekt å kunne oppleve noe sånt sammens. Noe vi ellers ikke hadde hatt råd til, i tillegg ville det blitt en fantastisk “avslutning” til å si hade på siden vi skal bo fra hverandre i 3 år. Etter jeg selv har lest sinnsykt mange av disse kommentarene blir det nok vanskelig, men jeg krysser fingrene uansett 🙂

  113. [email protected]
   Hei! jeg vil gjerne vinne denne turen , fordi jeg vi ta med moren min på denne turen. Hun har aldri vært i utlandet før og hun fyller 39 om et par måneder så tenkte dette kunne være en kjekk gave!
   🙂

  114. Vi alle har våres historier og grunner og har allerede sett masse fint som er blitt skrevet. Jeg skal prøve å ikke skrive noe novelle og jeg er ganske uheldig av meg og vinner ikke en gang på bazar, hehe, men denne personen jeg vil gjøre dette for betyr så ubeskrivelig mye for meg og har lenge hatt lyst å gjøre noe spesielt for han.Han er en av mine bestevenner og vi har vert gjennom veldig mye sammen. Jeg fikk kreft for litt over to år siden og det var ingen som der så mye for meg som han og jeg hadde nok aldri klart å kjrmpet så mye som jeg gjorde hadde det ikke vert for han. Håret var mitt alt, var tykt og helt ned til korsryggen .. det datt sagte men sikkert av men til slutt var den han som barberte alt vekk. Jeg føler aldri jeg kommer til å klare å vise han hvor takknemlig jeg er så å vinne noe som dette hadde vert magisk for oss begge. Han har aldri vert utlands og vi begge har alltid snakket om å lære å surfe sammen. Vi begge er 23, full i drømmer men bare med lommerusk .. dette hadde vert perfekt på.mange måter så takk for super konkurranse og at det var mulig å delta!
   E-mail: [email protected]

  115. Hater å skrive hvorfor akkurat JEG skal vinne, akkurat som om jeg fortjener det bedre enn noen andre? Anyway.. Søsteren min og jeg planla å dra på tur sammen i sommer siden hun bor hjemme enda, og jeg ikke er så ofte hjemme på besøk, men istedet bestemte vi oss for å flytte sammen til høsten da vi begge skal studere i samme by. Så da prioriterer vi å spare til leilighet, noe som er litt kjipt men nødvendig! Hadde vært gøy og overrasket henne med en surfetur til Bali.
   [email protected]

  116. vil ta med meg kjæresten, og det hadde vært fint og lære og surfe så kunne jeg ha lært andre og surfe også. pluss det er en fin opplevelse. elsker og reise men nå har det ikke vært så mye reising siden har ikke råd til det så hadde vært fint med denne turen<3
   [email protected]

  117. Hei!
   Jeg vill vinne surfekamp for 2 på Bali fordi at det hadde vært en elt fantastisk opplevelse! Å få oppleve dette med sin beste venn hadde jo vært helt utrolig. Kjenner det hadde vært godt å få kommet seg vekk fra kalde Norge i noen dager, få en liten pause fra skole osv også slår jo heller aldri feil 😉 Surfe er noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve, det ser så kjekt ut. Misunner deg der, at du og en venn av deg får dra. Kos deg masse 😀 Håper og krysser fingrene for at jeg blir valgt 😉 Den som vinner konkurransen kommer nokk til å få en av sine livs beste opplevelse!
   Ha en fin dag videre Sophie <3

  118. Fordi jeg har alltid hatt lyst til å lære og surfe og fordi det er snart 3 år siden sist jeg var på reise!.. Det er så dyrt. Derfor hadde det vært midt i blinken dersom jeg vant dette her – hadde vert helt fantastisk 😀 Jeg og besteveninna mi har allerede bestemt at vi skal reise sammen denne sommeren, men ikke hvor og når enda! 🙂
   [email protected]

  119. Jeg vil ta med kjæresten min. Han har aldri vært i syden før og hadde vært veldig morsomt å kunne gi ham den spesielle opplevelsen i Bali med surfeskole. Han har ikke fått muligheten til å reise med sin familie og jeg vil så gjerne være den som er med å gir ham muligheten. Hadde vært en drøm!!!

  120. Jeg føler ikke jeg har noe rett til å si at jeg har mer rett til å vinne enn noen andre som har kommentert her.
   Men jeg ville veldig gjerne tatt med en kjær kjær venninne på denne turen. For snart et år siden, tapte hun faren sin til kreft. Jeg tror ingen som ikke har mistet en kjær selv, kan forestille seg hvordan det er. Om ikke det å miste noen var hardt nok, så lider hun nå av depresjoner og søvnproblemer. Hun har gått i terapi og fått “lykkepiller”, men har enda ikke funnet noe som hjelper da pillene gjorde det hele verre.
   Hun sliter også på skolen, når man detter ut på vgs er det vanskelig å feste seg inn igjen. Det er veldig tungt for meg å se at hun har det så ondt. Du kan se at hun ikke helt klarer å finne lyspunkt i livet. Jeg mener hun fortjener å komme seg litt bort. Jeg har foreslått det for henne, men da er det gjerne økonomien som stopper henne. Jeg har selv tenkt på å spandere tur til henne, men da er det økonomien som stopper meg.
   Jeg vet selv at jeg trenger en pause, et sted å slappe av jeg også. Er ikke diagnosert deprimert, men har vært mye deprimert opp gjennom tidene, spesielt det siste året har vært tungt for meg også.
   En mulighet til å få være med på noe gøy og spennende uten å beskymre seg om penger, hadde vært en utrolig mulighet for venninnen min, og ikke minst for meg.
   [email protected]

  121. Å vinne denne turen sammen med min bestevenninne hadde vært helt fantastisk. Vi snakker alltid om å reise bort sammen, men det står alltid på penger, det er hardt å være blakke studenter. Det hadde vært utolig gøy å lære seg å surfe og jeg mener vi fortjener denne turen. Vi er som knoll og tott, og hvem vil vel ikke se knoll og tott surfe? Vi er begge veldig aktive, men det går i håndball og treningsstudio. Hadde vært kult å få prøvd noe nytt og i tillegg fått reist til Bali. Bare tanken på å komme seg bort fra Trondheim og alle pliktene, tror vi har dødd av glede har vi fått muligheten til dette. Krysser alt jeg eier og har, hadde vært så godt å kunne overrasket henne med dette for hun fortjener det beste :)))))))))))))))))

  122. Jeg ønsker ikke å vinne denne turen til meg selv, men min søster. Hun har gått gjennom ting jeg selv ikke aner hvordan jeg skulle kommet meg igjennom. Og ikke minst hvordan jeg skulle klatret meg opp igjen fra. Det er snakk om operasjoner gått feil, og nesten blitt revet bort fra oss. Nå skal det nevnes at denne operasjonen ikke var noe hun valgte å ta, men måtte ta. Som endte med at hun mest sannsynlig aldri blir ordentlig frisk igjen. Og det er bare en av tingene hun har måtte gjennom. Etter alt dette har hun ikke hatt muligheten til å ta seg fri, uten å måtte tenke på noe annet som jobb, skole, smerter. Det er det jeg ønsker for henne, at hun kan komme seg bort en stund. Få tankene over på noe annet, sammen med en hun ønsker å ha med.

  123. Det her høres ut som en fantastisk mulighet til å se verden! 😀
   Kunne gjerne tenkt meg å reise med min bestevenn, siden vi ser hverandre sjeldent grunnet vi bor langt fra hverandre pga studier. Det er trist og uvant, ettersom vi var vant til å være med hverandre hver dag i fjor, og da hadde det vært ekstremt herlig å brukt ei hel uke sammen med den personen jeg er mest glad i her i verden 😀
   – Sunniva Berg
   [email protected]

  124. Hei Sophie:-)
   Til høsten flytter jeg til Krakow for å følge drømmen min om å bli lege. Grunnen til at jeg flytter dit for å studere er at jeg ikke kommer inn her i Norge. Dette innebærer at jeg må flytte fra kjæresten min som jeg har vært sammen med i to år. Jeg skulle veldig, veldig gjerne ha dratt på en ordentlig reise med min kjære før jeg flytter, men på grunn av at skolen koster så mye har jeg ikke råd. Jeg og kjæresten min elsker å være aktive og å prøve nye ting. Å lære å surfe er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og dette hadde vært en perfekt mulighet for oss.
   Hadde blitt uendelig glad og takknemlig for denne muligheten til å ikke bare tilbringe tid med kjæresten min før jeg flytter, men i tillegg få lov til å oppfylle en drøm om å lære å surfe.
   Mvh Eirin, [email protected] 🙂

  125. Jeg har veldig lyst til å overraske kjæresten min med en slik tur fordi han fortjener det virkelig! Vi trenger en kjæreste-tur etter snart 3 år med avstands-forhold på 3 timer. Vi møtes selvfølgelig i helger, men hadde vært ekstra koselig med en kjæreste-tur hvor vi kan møte andre mennesker og ha det skikkelig gøy! Surfing er noe jeg alltid har villet prøve, og reise! jeg elsker å reise! Det å reise har hjulpet meg veldig mye i tunge tider, det får tankene på noe annet. Jeg tror en slik tur kan hjelpe for å både opprettholde et forhold og få tankene på noe annet, samtidig som man da vil ha noe å se fram til 🙂
   [email protected]

  126. Jeg vil så gjærne ta med meg verdens beste jente som fortjener en ferie. Hjelper jo at dette er på Bali, som er på bucketlista mi.. 🙂

  127. Hvis jeg vant ville jeg tatt med meg kjæresten min! Vi bor på to forskjellige plasser i Norge på grunn av studie og jobb. Derfor ser vi ikke så mye til hverandre som vi ønsker… Og siden jeg er student har jeg ikke all verden å bruke på reiser.. En slik tur sammen med han hadde vært midt i blinken, der vi to kunne kost oss og dratt på en litt annerledes ferie til varmere strøk! Jeg vet ikke noen andre jeg ville delt en slik reise med! <3
   [email protected]

  128. Hei! 🙂
   Jeg vil så veldig gjerne vinne dette til meg og kjæresten min! Vi har ikke vært i lag så veldig lenge, men jeg føler at jeg har funnet en del av meg i han, om man kan si det, haha. Fra første stund har vi bare klikket sammen. Jeg møtte han i høst, og jeg var i en litt rar situasjon. Jeg hadde kommet ut av et dårlig forhold tidligere i 2013, der jeg ikke ble behandlet som jeg burde ha blitt. Jeg trodde jeg var helt ferdig, at jeg ikke hadde flere følelser. Men så møtte jeg han, og han har vist meg hvordan det egentlig burde være når man er kjærester.
   Vi dagdrømmer daglig om syden, varmen, havet og bading, og har tidligere snakket om hvor morsomt det hadde vært å lært seg å surfe. Siden vi begge er studenter, har vi dessverre ikke råd til dette.. I stedet skrudde vi opp temperaturen, fant frem en youtube-film med lyder fra en strand i syden, og la oss på sofaen og lukket øynene. Sammen skapte vi et bilde av hva vi skulle gjort i syden. Det var nesten nok, men ikke helt… 🙂
   Har sett bilder fra feriene du og mathias har dratt på sammen, og jeg vil så gjerne skape slike fine minner med min kjære <3 Dere ser så lykkelige ut!
   Krysser fingrene for at vi vinner §§§

  129. Hei Sophie!
   Jeg har selvfølgelig som alle andre veldig lyst på en Bali tur, om jeg hadde vunnet så hadde jeg nok tatt med meg pappa fordi han har alltid villet lære seg å surfe, men ingen av oss har hatt penger eller mulighet til en tur. Jeg skal ikke sitte her å skrive at jeg fortjener det mer enn noen andre på noen som helst måte. Og heller ikke skrive noe der du skal “syns synd i meg” opplegg. Håper du vurderer komentaren min og ønsker deg lykke til med å velge.
   MvH Emilie
   [email protected]

  130. Jeg ønsker å vinne denne turen med venninna mi, fordi vi begge elsker å reise og oppleve verden. Surfing høres supergøy ut og få oppleve det med en av mine bestevenner ville vært fantastisk. Vi klør i fingrene av å komme oss ut av en liten trang plass. Vi har ikke så mange andre muligheter til å reise så mye rundt, så dette hadde vært mer enn en drøm. (Blir btw 18 i Mai)

  131. Jeg vil vinne surfecamp på bali, fordi det ville vært en fantastisk opplevelse jeg ikke vil være foruten! Jeg og venninnen min har planlagt å dra på ferietur sammen hvert år siden sommeren i 2010, så nå begynner det jammen å bli på tide!! Vi bor ikke på samme sted, og ser hverandre veldig sjelden, men vi klarer lilfvell å holde kontakten veldig bra. Men likevell føler jeg det hadde vært skikkelig bra for vennskspet vårt å få vært mer sammen 🙂 Og vi er dessuten veldig sosiale og utadvente begge to, så det å bli kjent med nye mennesker på denne turen er også noe jeg ville sett fram til. Og selvfølgelig ville jeg sett veldig frem til å lære å surfe, vi er jo begge sportye, og gira på å prøve noe nytt!
   [email protected]

  132. Heisann:)
   Veninnen min flyttet til USA for og bo der i et år, men nå kommer hun hjemm snart, hadde vært helt fantastisk å få muligheten til og reise på surfecamp med henne. Mest sannsynligt så reiser hun til barcelona i noen år for og studere kort tid etter hun kommer hjem, dette hadde vært en fantastisk mulighet for og ta en skikkelig farvell med henne. Det er en drømmeferie jeg ikke kommer til å få råd til så dette er en super mulighet for meg for og få komt meg bort og for å få utforsket verden litt med min bestevenn:) Digger bloggen din Sophie!

  133. Hei!
   Jeg vil gjerne ta med meg kjæresten min på surfecampen! Herlighet, for en drøm det ville ha vært 🙂 Vi er begge studenter som jobber fulltid, og han har 2 jobber, så vi får kun sett hverandre 1 gang i uken, men jeg tenker vi er heldige som iallefall sees hver uke 🙂 Likevel jobber han utrolig hardt og fortjener virkelig en ferie. Tenk å kunne overraske han med dette! får sommerfugler i magen bare av å tenke på det, hihi 🙂 Vi har begge så utrolig lyst til å oppleve noe morsomt, noe eventyrlig og sporty, men vi har dessverre ikke råd til noe sånt, så jeg melder meg vel egentlig bare på alle konkurranser jeg kommer over og håper på det beste. Dette hadde vært så utrolig bra, og hadde definitivt hjulpet veldig i denne tiden her. Mvh meg! 🙂

  134. Jeg og venninnen min burde vinne denne konkurransen fordi vi snart har kjempet oss gjennom et helvetes år på påbygg og snart skal flytte langt fra hverandre. Det hadde vært kjempe gøy å få muligheten til å feire at videregående er over, og å si hade på en uforglemmelig måte som vi vil ha med oss og huske for resten av livet. I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å både dra til Bali og å lære å surfe, så det hadde vært helt fantastisk å endelig fått oppleve det!

  135. Jeg ville tatt med samboeren! Etter nå snart to år på cellegift (uten å se noen ende i tunellen), så fortjener han virkelig en overraskelse som dette! Han er ikke dødssyk, men plaget med ledd, særlig når det er kaldt ute. To år på cellegift er ganske kjipt akkurat i ungdomstiden da det setter begrensninger i form av at han blir ofte syk pga dårli immunforsvar, han kan ikke drikke (ikke at det er kjempeviktig, men det er litt kjipt å ikke helt kunne være en del av kompisgjengen i helgene) med mer. For en som liker å trene mye, så er også dette noe som han ikke kan drive fullt ut med lenger. Jeg tror en reise som dette, ville gledet han mye og ikke minst har han bra av varmen i forhold til leddene 🙂 [email protected]

  136. Hei! Jeg vil veldig gjerne reise på surfeskole med mi bestevenninne.
   Vi har vært venner lenge nå, og har flere ganger snakket om å reise sammen. Jeg er en person som elsker å reise og oppleve nye steder og kulturer, mens bestevenninnen min nesten ikke har reist før. Derfor tror jeg vi begge kunne ha lært mye og vokst ved å reise på en slik tur.
   Vi er begge sporty jenter som elsker å prøve nye ting og bli kjent med nye mennesker, og vi har klart å forbli venner gjennom litt røffe perioder. Derfor tror jeg det kunne vært bra for oss å “feire” vennskapet vårt med en reise! Spesielt med tanke på at vi går siste året på videregående nå, og kommer til å flytte hver vår vei etter sommeren. Skal vi reise sammen, bør det nesten skje nå 🙂
   Surfing virker utrolig gøy, så er vi så heldige å få muligheten til dette, tar vi den imot med åpne armer!
   [email protected]

  137. Hei.
   Jeg var på Bali høsten 2010. Jeg skulle gå idrett der nede i 3 mnd og gledet meg veldig masse, men gledet varte ikke lenge da jeg etter 2 uker fikk tilbakefall av kyssesyken som jeg hadde hatt 8 mnd i forveien og trodde jeg var ferdig med. Jeg var inn og ut av sykehus på Bali og det hele endte med at jeg måtte sette meg på flyet og dra hjem etter bare 3 uker for heller å komme hjem til sykeleie og utmattelsesyndrom. Det siste året har jeg endelig følt med frisk og har masse energi, men jeg skulle så gjerne fått en sjanse til å oppleve Bali uten å være syk, og ikke minst lære meg å surfe. Fikk bare surfet et par ganger før jeg ble syk. Jeg ville tatt med meg en god venn som jeg kunne delt minnene med. Det hadde vært helt fantastisk, på fantastiske Bali 😀

  138. Halloa <3
   Jeg kunne gjerne tenkt meg å reise sammen med min bestevenn, siden vi ser hverandre sjeldent på grunn av at vi bor langt fra hverandre pga studier. Moren min døde i desember, så derfor kunne jeg helst tenkt meg å reise sammen med ho. Siden hun har alltid stiltt opp for meg, når jeg har hatt det vanskelig. Siste tiden har ikke vært lett, vi satt nettopp å så på sydentur, men så har vi et lite håp på å vinne reisen til Bali. Begge to har veldig lyst til å få muligheten til å lære seg å sørfe, det hadde vært en helt syk opplevelse! krysser fingere for at jeg vinner turen 🙂
   [email protected]

  139. Hei!
   Jeg har så utrolig lyst til å vinne denne turen. Det hadde vært en opplevelse for livet å kunne vært med på noe sånt. Det å bare reise ut av landet er helt utrolig synes jeg. Jeg ville tatt med tvillingsøsteren min, for hun er det beste i livet mitt, og min aller beste venn. Har ikke tenkt å finne på en historie der du synes synd i meg og derfor skal velge meg. Men grunnen til at jeg melder meg på er vell fordi jeg ikke har råd til noe sånt på min egen hånd og ville sett stor pris på en tur som dette her, da jeg ikke får reist og opplevd så mye.
   Er 18 år og student, og har ellers veldig mye å tenke på å stresse med, så dette ville helt klart hjulpet på å få slappet av, og også lære mye om meg selv. Har alltid vært glad i å prøve nye ting, og surfing står definitivt høyt på listen 🙂
   Håper du leser svaret mitt, og lykke til med å velge!

  140. Hei.
   Jeg har alltid drømt om å lære meg å surfe. Å Det å vinne denne turen hadde vert heilt fantastisk. Den jeg ville hatt med meg ville vert kjæresten min. Vi har vert sammen i snart to år, og det hadde vert utrulig gøy å reise på tur sammen med han. I tillegg skal han i millitæret til neste år, så det hadde vert kjempe koselig å fått en tur med han før han reiser. Han har også bursdag den 15. april, så å få vinne en slik tur på bursdagen sin vert supert. Jeg mener alle egentlig fortjener en slik tur, bare for å komme seg vekk og tenke på andre ting. Derfor menner jeg vi også fortener det.
   [email protected]

  141. Etter masse sykdom gjennom hele vgs var planen å ta meg et fri år, slik at jeg kunne reise, oppleve, samle energi, og bygge meg opp igjen. Mitt første reisemål på planen skulle være Bali, fordi jeg har hørt så uendelig mye fint om det – og vet at strendene og surfe forholdene er perfekte der. Dessverre fikk jeg beskjed av legen min om at immunforsvaret mitt var alt for dårlig til at det var trykt å dra på den rundreisen jeg hadde planer om, i alle fall foreløpig. Begynte derfor på skole, kanskje litt for tidlig i og med at jeg nå er veldig sliten. Lengter til sol, varme, hav, bølger, nye spennende mennesker, og Bali. Som student er ikke akkurat lommeboken så veldig tykk, og jeg kan derfor ikke ta meg råd til annet enn en harrytur til Sverige. Det hadde derfor vært maagisk å vinne dette, plisplisplis!

  142. Hei Sophie Elise! 🙂 Derfor jeg vil vinne er fordi jeg flytter til Oslo til sommeren så har ikke råd til noe særlig ferie, kanskje det blir Hove – om jeg får råd. Er utrolig kjipt! Jeg vil gjerne ta med kjæresten min fordi han er så fin og snill mot meg, han tar med meg på så mye fint og jeg har snakket så mye om at “jeg gleder meg til jeg har penger til å ta med DEG på noe spesielt”!
   Stå på videre, du er fantastisk! 🙂 Orker ikke skrive en lang tale om hvor mye som er bra med deg som propaganda for å vinne, fordi jeg mener alt det fine alle sier – og jeg selv har sagt 🙂

  143. Jeg vil ha med bestevenninen min på surfecamp, fordi hun fortjener det virkelig! Hun har alltid stilt opp for meg, uansett hva det er eller når på døgnet. Jeg vil virkelig gi henne noe tilbake! Vi har begge snakket om det å dra på en ferietur til varmere strøk sammen og dette hadde vært en perfekt mulighet for oss 2!
   Vi har vert bestevenninner veldig lenge, helt siden barnehagebog vi har vert venninner mellom tykt og tynt. Jeg vil virkelig vinne denne turen, for å dra på ferie med Maren hadde vært serisøt det beste som kunne ha skjedd nå! <3 SÅ plis velg oss! <3

  144. Hei 🙂
   Jeg og min bestevenninne har helt siden vi har veldig små snakket om hvor utrolig kult vi syntes at surfing er. Vi har også lenge planlagt å dra på en surfecamp, men det har aldri blitt noe av på grunn av at vi ikke har hatt råd. Det ville vært utrolig kult om vi hadde fått anledningen til å dra på denne campen for å lære oss å surfe og vi syntes at det er helt utrolig kult at den ligger på Bali! Bali er et sted venninnen min har på sin “bucket list” å dra til så det ville vært utrolig kult å få dra dit å oppleve dette henne!
   [email protected]

  145. Jeg håper jeg kunne ha fått vunnet denne turen her til meg og kjæresten min. Jeg er 18 og han er 19, 1 månede etter vi ble sammen, ble vi samboere og ble forlovet, kjærligheten vår er veldig sterk og jeg vet at det er han jeg vil dele resten av mitt liv med, snart har vi vært sammen i 6 måneder. Men vi har så lyst til og oppleve mer, men ingen av oss har ordentlig jobb og vi går heller ikke på skole, dermed strekker ikke penge til, noe som ikke er så gøy, da vi bor i en liten bygd, der folk snakker dritt hele tiden og setter ut rykter, ikke er det noe og finne på her heller, de 2 kjøpe senterene som er her, er det ikke noen spennende butikker. Jeg elsker alt som har med street style og vi har så utrolig lyst til å lære oss og surfe. Det hadde vært helt fantastisk og vunnet denne turen! 😀
   [email protected]

  146. Hvis valget skulle falle på meg ville jeg tatt med meg kjæresten min,som etter sommeren skal bort ca 6 måneder på utplassering, mest sannsynlig langt borte, så det blir vanskelig for oss å ses ofte i denne perioden. Derfor ville det vært perfekt å fått tilbringe en uke sammen med surfing, sol og varme, innen hans avreise 🙂

  147. Heisann fine Elise! Jeg kan jo ikke skrive at jeg fortjener en tur til fantastiske Bali! Men jeg er veldig takknemlig på alle dine leseres vegne for denne muligheten vi har fått. Om jeg kunne fått denne muligheten hadde jeg tatt med min bestevenn, som heter Amalie Snøløs. Hun er en utrolig god venn som har støttet meg gjennom tynt og tykt, og kan med hånden på hjertet si at du hadde gitt oss en enda bedre grunn til å si at vi er beste venner og kommer til å være det for resten av livet. Et vennskap kan ikke måles med en tur til Bali, men kan være en del av det og lage flere minner. Ikke bare et helt vanlig minne, men et fantastisk minne! Jeg vet at dette ikke er den beste grunnen for å ikke bli valgt, men jeg kan ikke bare la den dra fra meg heller når det dukker opp her på bloggen. Men det ville vært helt konge, og ikke minst utrolig gøy! Takk for muligheten!

  148. Jeg vet om mange som har dratt til Bali og skrøte om det, og jeg har alltid ville dratt dit men det er for dyrt med tanke på at jeg bor i en liten plass og det er dårlig med jobb. Jeg går gjennom en litt vanskelig tid med skole, eksamen og slikt så hadde vært ubeskrivelig å dratt til en sånn drømmeplass og få en pause og jeg har alltid ønska å lære meg å surfe så det hadde vært sykt digg!

  149. Hei! Jeg ønsker veldig sterkt å være med på dette. Med tanke på at jeg jobber veldig mye, har nesten ikke fått tid til å tatt meg en ferie med noe jeg virkelig ønsker. På denne turen ville jeg hatt med kjæresten min, fordi nå som han begynner og jobbe 3 skrift per uke(dag,natt,ettermiddag), og jeg jobber så mye i tillegg til skolearbeid + lesing til fagprøve. Blir det ikke mye tid vi får til hverandre frem til sommeren. Det hadde vært helt perfekt om vi fikk oss en uke med noe vi virkelig synes er kjekt og noe vi aldri har prøvd før. Noe som er helt nytt for oss. Surfing er noe jeg har veldig lyst til å prøve, men har aldri fått muligheten. Dette er også noe som vi kan mimre tilbake på. Et sterkt ønske om å være med på denne turen, og en drøm som blir virkelig 🙂

  150. jeg er 15, og har kjempe lyst til å på surfe leiren som var her i Norge. Etter jeg så en surfe film (husker ikke hvilken) har jeg hatt lyst til å lære det. Venninnen min er super og hun fortjener det beste. vi er også veldig glade i å gå på leir, så det passer jo perfekt.

  151. [email protected]
   Hei.
   I 2010 ble min bestevenninne diagnostisert med sykdommen osteosarkom. 2. juli 2011 ble hun friskmeldt. I år har hun vært frisk i 3 år, som betyr at hun er ute av risikosonen for tilbakefall. Osteosarkom er en alvorlig form for benkreft og hun måtte erstatte kneleddet med en protese. For meg hadde det vært utrolig å kunne ta hun med på en slik opplevelse, som hun 110 % fortjener. Vi er som mange andre fulltidsstudenter der studielånet er veldig knapt. Begge har lenge hatt en stor lyst til å surfe og vi elsker selvfølgelig å reise. Det hadde vært utrolig å kunne få overasket henne med dette etter tre kreftfrie år!

  152. Jeg ønsker å gi min beste venninne en opplevelse hun sent vil glemme, vil gi henne lysten på livet og det overskuddet og livsgleden vi alle vil ha! Hun har i lengre tid hatt mye som skjer i livet, mange nedturer og mye slit med både skole, sykdom og svikt av andre mennesker. Å kunne fått muligheten til å dra på en slik opplevelse som Surfcamp i Bali med henne ville ikke bare blitt fantastisk men helt ubeskrivelig å kunne dele med henne og gi henne et lyspunkt og gnist i livet igjen! Vi har vert venninner hele livet og hun er et fantastisk menneske som absolutt fortjener dette!

  153. Jeg og venninne min har holdt på med surfing i ca 2 år,Og ønsker å bli bedre. Å få dra på surfecsmp i Norge
   Hadde vært en drømm, det er noe jeg alltid har hatt lyst til. Surfing er det kjekkeste som finnes, det å være i vanne å surfe er helt spesielt, du får den beste følelsen som
   finnes.Der hadde vært helt magisk!!! Å få oppleve noe så stort med Bestevennen din hadde vært såååå kult. Surfing er livet mitt
   jeg ha ikke holdt på med det lenge, men jeg skal fortsette å bli bedre,Så hvis jeg hadde vunnet denne kunkuransen hadde der vært sykt kult!Jeg pleier ofte å se på surfe dokumentarer i helgene og jeg har VIRKELIG lyst til å bli like flinke som de! Jeg håper jeg har en sjanse til å vinne selv om jeg sikkert ikke har noen bedre grunner enn de andre:) jeg er ikke over 18 år , så det er den campen i Norge jeg og bestevennen min kan være på<3 det er veldig, veldig snillt gjort av deg å gi en slik mulighet til leserens dine<3
   Mail: [email protected]

  154. Hei Sophie Elise.
   Jeg vil først si tusen takk for at du gjør dette for leserne dine. Det er ikke alle som har råd for en slik tur og takket være deg er vi heldige og kan vinne denne turen.
   Jeg vil veldig gjerne vinne denne turen siden de siste månedene har det bare skjedd dritt med meg og i min familie. Jeg har hatt det veldig tøft både på skolen , venne kretsen og familien. Jeg har og blir enda mobbet osv.Jeg har hatt det veldig tøft, men nå begyenner det endelig til å gå bedre. Hadde jeg vunnet denne turen kunne jeg endelig reist som jeg ikke har gjort på lenge. Jeg vil reise med kjæresten min som er alt for meg. Han er her bestandig for meg når jeg trenger han.

  155. Har en kompis som nettopp har mistet moren sin, og jeg har hatt lyst til å gjøre noe for han lenge!
   Vi har snakket om å ta en hopp-på-tur til varmere strøk, men har ikke funnet noe i riktig pris enda!
   Men det her hadde vært helt supert for han. Og meg da selvfølgelig!
   Hadde vært gøy å kunne fått gjort noe helt annet enn å tenke på det, og kunne gjort noe helt nytt!
   Lykke til med valget! 🙂

  156. There is nothing in the world giving me more pleasure than being on my way.
   To Somewhere.
   Å dra på surfecamf til et annet land, har lenge vært en stoor drøm! Jeg elsker å reise, og det er noe som gir meg så utrolig mye! Høres helt fantastisk ut! Krysser fingrene for denne reisen 🙂
   [email protected]

  157. Jeg vil gjerne vinne denne turen, fordi i år er det ikke noe som skjer i ferien pga penger osv og i år har kjæresten min og jeg 3 års-jubileum. Det hadde vært utrolig stilig å kunne overraske henne med en gave som dette 🙂 Vi har aldri vært på utenlandsreise før og det hadde vært stilig og hatt vår første utenlandsreise til en surfecamp!
   [email protected]

  158. Jeg vil gjerne ta med meg min ekskjæreste, Jørgen. Vi har hatt et vanskelig halvår sammen, men nå har vi endelig klart å bli venner. Han er verdens beste støttespiller, bestevenn og er ufattelig omtenksom og omsorgsfull. Jeg mener vi fortjener denne turen for å først og fremst, dyrke vennskapet vårt, og også kunne bli kjent med hverandre på en helt annen måte. Denne turen hadde rett og slett gjort både meg og han veldig glade, særlig som en liten “avskjedstur” før han skal inn i luftforsvaret.
   Surfing er noe jeg alltid har hatt lyst til å lære meg, og jeg er helt sikker på at han ville ønsket det samme.
   [email protected]

  159. Jeg vil gjerne vinne denne turen, fordi jeg flyttet til Oslo i 2013 for å gå skole, så som du sikkert skjønner så får jeg ikke sett bestevenninna mi så ofte lengre, siden hun befinner seg i trøndelag… Så det hadde vært suuupert å kunne tilbringe en ukes tid med henne på et slik paradise:-) HADDE VÆRT AMAZING, faktisk!! Vi har også snakket om det før, hvor kult det hadde vært å lære seg å surfe.. Hun er også mest fantastiske personen jeg vet om, så hun fortjener det veldig:-)
   [email protected]

  160. Etter et tøft år med mye nedturer og mindre oppturer ville det vært en drøm som går i oppfyllelse å kunne dra på en tur som dette. Det å våkne opp hver dag og ikke se meningen med livet når din egen far velger deg bort for et forhold som kanskje ikke varer evig, sårer det. Jeg har alltid vært pappas lille jente, og har nå i et halvt år sliti med å akseptere at livet mitt vil bli annerledes. Folk flest vil vel si at det kommer til å ordne seg og kontakten vil komme igjen, men velger å ikke gå inn på detaljer om det for det er mer en privatsak og jeg vet det aldri vil skje. En surecamp på Bali ville fått tankene mine på gode ting og jeg kunne virkelig nyte livet. Økonomien er ikke høy og har ikke muligheten ellers, så denne konkurransen må jeg nesten bare slenge meg på selvom sannsynlighetene er små. Jeg ville tatt med min bestevenninne som har holdt meg oppe det siste året så jeg kunne virkelig bevist hvor mye jeg setter pris på henne og fått en opplevelse vi sent vil glemme. Du er en person jeg virkelig ser opp til og beundrer deg i alle valgene du tar for du står for ditt.
   [email protected]

  161. Jeg ville definitivt tatt med meg bestevenninnen min på denne turen. Som de fleste andre skriver har vi også hatt tøffe tider, klatret over store murer og mistet ting i livet. Det er ikke min begrunnelse til spørsmålet ditt. Jeg ville sagt at vi fortjener denne turen nettopp fordi at vi står sammen i tykt og tynt, uansett hva som måtte komme opp.
   I mars 2013 fikk hun en sønn, 4 måneder etterpå reiste jeg i militæret. Kontakten vår ikke gått noe ned, men mulighetene for å møtes er naturligvis begrenset. Jeg ville tatt henne med på denne turen for og vise henne hvor mye jeg setter pris på henne. Jeg vil at hun skal kunne oppleve og se verden selv om hun er mamma i en alder av 19 år. Fordi hun fortjener alt godt. Vi kunne fått et “siste” ungdomsminne sammen før vi reiser hver vår vei, hun med ungen og jeg med studiene.
   [email protected]

  162. Jeg vil gjerne ta med tvillingsøsteren min til Bali slik at vi kan feire at vi blir 18 år gammel 🙂 søstern min har kommer hjem igjen etter en skole tur i Afrika og fikk kjempe mange minner, og jeg vil gjerne ta henne med på en tur hvor vi kan oppleve ting sammen, og å lære å surfe. turen betyr mye tid til å ta igjen siden vi ikke går på samme skole samt være alene sammen.
   [email protected]

  163. Hei 🙂
   Jeg vil ta med meg kjæresten min til Bali, egentlig fordi han fortjener det. Det har skjedd veldig mye de 2 sister årene vi har vært sammen, og han har alltid stilt opp for meg når jeg trenger det. Da vil jeg gjerne ta han med på en tur, for å vise hvor mye jeg setter pris på han. 🙂 Vi begge kunne trenge noen dager for oss selv, og “pleie” forholdet. Hadde vært supert hadde du valgt meg, uansett takk!! <3

  164. En ferietur til Bali har alltid vært en stor drøm. Har også alltid hatt lyst til å surfe! Og når man faktisk kan få med seg en god venn, så er dette noe jeg virkelig ønsker.. Å overraske en venninne med en slik flott tur. Jeg er snart ferdig med påbygg året mitt og en slik tur hadde virkelig fått vekk mye av stresset. Jeg har gått igjennom endel i det siste og det er mye som skjer her jeg bor. Det hadde vært såå godt å få sluppet unna alt styret, bare for en uke. Kjærlighetssorg er noe av det verste som finnes. Ivertfall når personen bor i samme by som deg, så ting har vært hardt i det siste. Denne turen hadde vært så utrolig bra for meg og en av mine gode venninner som har stilt opp for meg gjennom denne tiden. Jeg syns at denne venninnen virkelig fortjener det, alle burde ha en slik venn. Som alltid er der, uansett tøffe eller gode tider 🙂

  165. Surfe tur til bali med kjæresten hadde vert fantastisk !
   hverfall med tanke på at han er i millitæret i år og borte mange uker i strekk og hjemme få dager når han først er hjemme. Og han som sier at syden og varme ikke er noe for han så er jo dette en enda bedre måte og få hann med på tur sammen med meg : )) !
   hadde sottet stor pris på det !! < 3 - [email protected]

  166. Kunna tenkt mæ å tadd med mæ bestevennina te Bali fordi det e BALI liksom!? E vell alles drøm å dra dit! Å i tillegg surf, 2 flua i en smekk der ja
   Nei æ elske rett å slett å reis og Bali e høøøyt på lista over plassa æ vil dra
   [email protected]

  167. Hei, jeg har ikke lyst til å lange ut om hvor “forferdelig jeg har det” og at nettopp “derfor burde jeg vinne”. Jeg har selv hatt et veldig tøft år (2013), hvor jeg mistet en som stod meg nærmest til kreft, kjærlighetsorg og litt mer. Men jeg er så utrolig heldig og ha en bestevinne som alltid er der for meg, hun har støttet meg gjennom alt. Nå er det nettopp venninnen min som har det tøft, derfor vil jeg gjøre hva som helst for å få henne til å smile, og denne turen til Bali tror jeg vil gjøre nettopp det! Samtidig er hun sporty, så surfing høres perfekt ut!:)

  168. jeg kunne gjerne tenkt meg å ta med kjæresten min til Bali. Vi har vært sammen i 2 år nå, og har enda ikke fått oppleve å reise utenlands sammen! Han er min aller beste venn, og verdens beste kjæreste, og jeg synes både han og jeg fortjener en kjærestetur.
   Dessuten har jeg alltid hatt lyst til å lære meg å surfe, det ser så sinnsykt gøy ut! Bare synd at studielommeboka ikke strekker til..
   Hadde i hvertfall satt veldig stor pris på det, Sophie:-)
   [email protected]

  169. Jeg ønsker veldig gjerne å vinne denne reisen og ta med meg min søster. Hun bor for tiden i Trondheim og studerer nordisk som krever svært mye av henne. Hun har en jobb ved siden av og har aldri tid til å ta vare på seg selv. Hun har en enorm selvdidiplin som jeg beundrer.
   Det som gjør at denne ferien hadde vært helt fantastisk er at jeg endelig har blitt frisk fra 2 år med spiseforstyrrelser og har nå masse energi til å gjøre ting. Jeg har mistet to år av livet mitt, men nå vil jeg gjøre det beste ut av framtiden. Siden jeg bor i Oslo og søsteren min i Trondheim sees vi nesten aldri og hun har ikke tid til å snakke med meg på telefon siden hun studerer så mye. Det ville derfor vært fantastisk å ha en søsteruke med surfing som jeg alltid har drømt om å lære. Endelig kan vi to være sammen uten at jeg sperrer meg inne og at jeg ikke har energi. Dette tror jeg kommer til å gjøre vårt forhold som har vært litt fraværende på riktig spor.
   Jeg elsker søsteren min over alt på jord og hun fortjener dette.

  170. Leiren ligger i Canggu, en landsby i Bali, Indonesia. Hvorfor akkurat jeg om min venninne skal få reise? Den personen som jeg ser på som min nærmeste venninne, Victoria, møtte jeg for tre år siden. Vi har opplevd mye ilag, men aldri noe utenfor byens grenser. Hun er den ene personen som kan få humøret mitt til å gå fra bunn til smil, og vi ler så utrolig mye sammen. Vi har lenge ønsket å dra til syden sammen, oppleve verden sammen, men har rett og slett ikke råd. Så å få reise på denne turen med henne ville vært en drøm. Begge er interessert i idrett, og surfing høres helt perfekt ut. Hun fortjener virkelig denne reisen også, hjertet hennes er godt som gull, og å kunne gi noe tilbake på denne måten ville bare vært supert!
   Er 19 år, venninna mi blir 19 i april!
   [email protected]

  171. Hei! Jeg skulle virkelig ønske jeg vant denne turen, fordi jeg akkuratt hadde tenkt til å bestille en slik tur. Jeg og venninnen min har snakket på dette veldig lenge, og reisemålet vi ønsket var Bali. Så dette er en flott sjanse for oss. Hadde vært utrolig gøy å vinne, og få denne opplevelsen. Satser på litt bedre flaks enn hva 2013 gav meg!:-)
   [email protected]

  172. For ein fantastisk konkurranse, og fantastisk muligheit for blogglesarane dine! Eg er veldig eventyrlysten, og elskar og reise rundt om i verden og oppleva nye ting. Livet som student tillèt diverre ikkje at eg kan få reisa og oppleva så mykje som eg ønske.
   Hadde eg blitt den heldige vinnaren så ville eg tatt med meg storebroren min som reisefølgje. Han er eit forbilde for meg og ein utrulig god storebror. Treng eg hjelp til kva som helst, så er han der for å hjelpa meg. Slit eg økonomisk ein månad, så er han der og lånar meg pengar slik at eg klarar meg fram til neste utbetaling frå lånekassen. Eg ønske å gi noko tilbake til han fordi han er ein så god storebror. Som søsken har me alltid små kranglar og diskusjonar, men slik er det vel med alle søsken? Ei sporty veka på surfebrettet i Bali hadde vore midt i blinken for oss begge!
   Me kryssa fingrane for at me er dei heldige som blir valt ut av dei fleire hundre som er påmeldt! Eg veit vertfall at me hadde utnytta kvart einaste minutt av opplevinga, og hatt minne for livet!!
   Eg fyller og 21år den 16.april (dagen etter at konkurransen blir avslutta) og ei veka i Bali hadde blitt tidenes bursdag gåve!
   Stor klem fra Anne og Terje 🙂

  173. Heisann søte Sophie!
   Jeg ønsker dette for meg og min bestevenninne fordi hun har hatt det utrolig tøft den siste tiden. Slitt med depresjon og selvskading.. og jeg vil så gjerne gjøre noe for henne, for å vise henne hvor fantastisk hun er og hvor mye hun betyr for meg! + at hun alltid har drømt om å lære å surfe. Så dette hadde vært en fantastisk “gave” til henne <3
   [email protected]

  174. Min venninne og jeg har planlagt å reise på en slik tur. Vi var nærmest naboer før og var ofte med hverandre, nå er det lang reisevei mellom oss og vi har begge kjærester, så vi får ikke tilbrakt like mye tid med hverandre som før. Dette hadde nærmest vært drømmen vår som gikk i oppfyllelse og vi hadde fått en hel uke på å være med hverandre på et sted vi begge vil reise til mer enn noe annet. Jeg får sommerfugler i magen av å bare tenke på det! Vi er begge så eventyrlysten, men mangler en del på økonomien for å reise. Årrh.. Dette hadde vært helt fantastisk. Kunne død lykkelig etter en slik tur!

  175. Først og fremst vil jeg bare si hvor kult jeg synes at du har en slik konkuranse. Er fast følger på bloggen din. Er her daglig. Du er virkelig et forbilde for meg. Tusen takk for det :-*
   Jeg og min fantastiske bestevenninne fortjener å vinne. Jeg ønsker virkelig ta henne med på en reise hun ikke vil glemme og for å komme seg vekk fra rutinelivet her i den triste kjedelig byen vi bor i, slik at vi kan tenke på noe annet. Sommeren som var opplevde hun noe kjempe trist. Typen hun har elsket hele sitt liv, var utro. Han hadde tydeligvis latt dette pågå en stund. Jeg ser i øynene hennes at hun forsatt er knust, og ikke kommer seg over han.
   Jeg som venninne synes dette er kjempe vanskelig. Men etter alt hun har gått igjennom kunne dette vært en fantastisk løsning på alt. Vi har snakket om å reise vekk kjempe lenge. Denne turen hadde vært lyse i enden av tunnelen. Vi kunne bare fokusert på surfing og legge alt bak oss. Siden økonomien ikke er på plass siden vi begge er studenter, kunne VIRKELIG IKKE DETTE PASSET BEDRE. ÆÆÆ!!!!
   Min bestevenninne er unik , og hun fortjener BARE dette. I tillegg til dette er vi begge utrolig glad i å være ute, være i bevegelse, oppleve, og ikke minst treffe nye mennesker, noe jeg vil virkelig tro man får gjort på Bali. Jeg vil så gjerne bevise for henne at livet kan faktisk til tider være en dans på roser(eller på bølgene). Forhåpentligvis vil lyset i enden av tunnelen vise seg.

  176. Min bestevenninne fortjener dette over alt i verden, men ettersom lommeboken ikke sier ja til å reise når og hvor vi vil så forblir dette mer en drøm! Vi ser hverandre ikke så ofte siden hun bor i Bergen og jeg i Stavanger så dette hadde vert en fantastisk mulighet for oss til kvalitetstid på eksotiske Bali. Det hadde også blitt en fin bursdagsgave til henne ettersom hun fylte 21år i Januar!
   [email protected]

  177. Hei! Jeg og stesøsteren min ønsker veldig gjerne å dra til Bali. Vi ønsker å dra fordi vi har aldri vært i utlandet før, bortsett fra Sverige og Finland 4 eller 5 ganger, da med bil, men ser egentlig ikke på det som utlandet. Vi har alltid hatt lyst å dra på ferie, isteden for å sitte hjemme i kalde Tromsø.. Stesøsteren min har også leddproblemer, og det eneste som hjelper er varme fra sol og bading, men siden leddproblemene ikke er ille nok får hun ikke hjelp til dette. Så dette hadde vært en fantastisk opplevelse med surfeskole, medisin til min søster og endelig få oppleve det jeg ser på som syden. Vi håper på å vinne.
   [email protected]

  178. Hei 🙂
   Jeg har kjempelyst til å kunne invitere med meg kjæresten min på en slik tur 🙂 Vi ser ikke så mye til hverandre, siden jeg har flyttet for å studere, og han har fast jobb hjemme. Vi snakker ofte om hvor mye vi ønsker å reise og oppleve ting sammen når jeg er ferdig å studere (om 3 år..). Å kunne reise på en slik tur sammen allerede til sommeren hadde vært PERFEKT! Er ikke noe å legge skjul på at man ikke har så mye penger som student, og det å kunne “gi” en slik tur tilbake til han, hadde gjort meg så glad. Ellers er jo det å lære seg å surfe en drøm i seg selv 😀

  179. Denne konkurransen passet meg midt i blinken!!
   Vi var tre venninner som skulle reise med Active Education på Bali i 2011. Det var bare to av oss som dro, for hun tredje venninnen min ble alvorlig syk rett før turen gikk til Bali. Jeg og min andre venninne stor koste oss, og visste selvfølgelig mange bilder når vi kom hjem fra at vi hadde surfet og solet oss. Jeg fikk så dårlig samvittighet for at vi viste henne hvor bra vi hadde hatt det, for jeg så hvor lei seg og skuffet hun var som ikke fikk blitt med. Med denne konkurransen kunne jeg tatt henne med ned til Bali, og endelig fått vist henne det “LIVE”, og hun kunne virkelig opplevd Bali på sitt beste som hun egentlig skulle. Hun fortjener det så masse etter alt hun har vært igjennom.
   Klem fra meg 🙂

  180. Hei!
   Jeg er en jente på 16 år. Jeg har VELDIG lyst til i overraske bestevenninnen min med en surfe tur. Vi har vært bestevenninner så lenge jeg kan huske. Vi har hatt så mange gode minner sammen og vil jo skape flere! Og når denne muligheten dukket opp kunne jeg ikke la vær å melde meg på (for min bestevenns skyld) Vi har alltid hatt en stor drøm om å lære å surfe. Det høres så morsomt ut og vi har snakket om det så lenge nå. Derfor håper jeg av hele mitt hjerte at vi vinner denne turen.
   e-mail: [email protected]

  181. Jeg ønsker denne turen for meg og venninna mi, på grunn av at det har vært mye stress både på skole og privaten for oss begge i det siste, slik at vi har nesten ikke fått møttes. Og siden vi er studenter er heller ikke økonomien noe å skryte av, og en slik opplevelse hadde vært noe å minnes resten av livet! Vi kommer også til å skilles til høsten, siden vi begge kommer til å studere på ulike høyskoler, hadde vært moro å finne på noe sammen før dette 🙂

  182. Jeg er sikker den eneste som sier dette, men jeg ville tatt med mamma.
   Hvorfor; jo fordi hun er verdens beste mor, og jeg skyller henne så utrolig mye. Hun er alltid der for megog hjelper meg gjennom alt, og de siste årene har hun vær så stresset og det har påvirket henne sterkt, hun stresser med jobb, syk bestefar(oldefaren min) osvosv. hun fortjener en god ferie et varmt sted uten stress, dette ville vært den perfekte muligheten for det, fordi vi har ikke fått sjans til å gå på ferie tidligere pga jobben hennes..
   ville vært fantastisk å kunne overaske henne med dette og si ” mamma, vet du hva? vi skal på ferie, bare du og jeg,, til bali!”
   ( [email protected])

  183. Jeg vil rett og slett vinne denne konkuransen til meg og bestevenninen min. Vi ble bestevenner i starten på ungdomskolen for 7 år siden, og da jeg flyttet bort fordi jeg slet med endel personlige ting i livet mitt, og fikk kraftig depresjon og angst når jeg var 15 år og kjempet med det konstant i 3 år, så var hun der for meg. Alt ble så vanskelig, og jeg mistet alle rundt meg bortsett fra henne, som har vært min bestevenn i 7 år nå, selvom jeg har bodd på andre siden av Norge fra henne, så har vi fortsatt holdt kontakten hele tiden og møtest når vi har ferie. Nå fyller vi begge snart 20 dette året her, og jeg er så utrolig takknemmelig for henne, for det er ikke noen tvil om at hadde jeg ikke hatt henne, så hadde jeg taklet alt på en mye værre måte.
   Det er en utrolig vond opplevelse å ha depresjon og angst. Å føle at ingen er glad i deg, at du rett og slett ikke fortjener å ha folk rundt deg som er glad i deg. Og at du ikke fortjener og leve lenger fordi du ikke er god nok. Alt følest så mørkt og dystert i hodet ditt, og du har en stemme som hele tiden forteller deg alt som ikke er bra nok med deg selv. Det ødelegger så mye, og jeg sliter fortsatt litt med det den dag idag. Derfor er jeg så utrolig glad for at jeg har en bestevennine som får humøret mitt opp og rett og slett får meg glad når jeg føler meg elendig og føler at jeg bare vil ligge i mørket helt alene. Jeg skylder henne så mye, og det hadde vært fantastisk å fått hatt henne med meg på en tur ingen av oss vil glemme. Komme oss litt bort sammen for første gang fra Norge og være noen andre enn “hun som har depresjon” for noen dager. Kjenner at det kribler i tærne bare jeg tenker på hvor herlig det hadde vært!
   [email protected]

  184. Å få dra till Bali en uke med verdens beste venn/søskenbarn hadde hvert helt ubeskrivelig. Hun betyr veldig mye for meg og er den som har fått meg til å stor trives de seneste 2,5 årene etter jeg flyttet til Sverige. Hun er den eneste jeg har her som jeg kan stole på til 100%. Hun har tatt meg med på utrolig mye og fått med meg på ting så jeg kan lære kjenne nye mennesker.
   Siden jeg flyttet til Sverige har hun tatt meg med på så mye, men jeg har aldri fått gitt henne noe tilbake siden jeg ikke kjenner noen. Hun hade blitt så glad for dette! For både hun og jeg har hatt noen ned turer i det siste og trenger virkelig en uke vekk fra alt.
   Og i sommer flytter jeg kanskje tilbake til Norge og får da ikke se henne mer enn 1-2 ganger om året. Dette hade hvert en flott ting å gjøre før jeg evt. flytter tilbake.
   [email protected]

  185. Jeg ville gjerne tatt med samboeren min! Jeg synes jeg og kjæresten min skal vinne, fordi vi har veldig lyst til å være med på en surfe camp. Vi hadde egentlig planer for ferie dette året, men dette året blir det altfor vanskelig økonomisk, så vi må nok holde oss hjemme. Vi krangler veldig mye, og rekker ikke alltid å ordne opp, så alt bare hoper seg opp. En slik ferie ville absolutt hjulpet oss tilbake på riktige veier å ha det bra sammen! 🙂
   ‘Krysser fingrene for at jeg vinner!*

  186. Hadde vært så uendelig kjekt å overraske den kjekke samboeren min med en slik tur. Vi har snart vært sammen i 2 år, så dette hadde virkelig vært en perfekt gave å få gi. I år har vi virkelig ingen planer for ferien, så hvorfor ikke dra til Bali hvis vi blir de super heldige vinnerne 🙂
   Ha en fin fin kveld videre. Krysser alt som krysses kan for at vi blir de heldige 🙂

  187. jeg vil ta med meg en av mine beste venninner på surfecampen. vi skal flytte fra hverandre til høsten pga skole, og en ferietur sammen ville vært sinnsykt kult! har pratet en del om å feriere sammen, men siden vi begge skal flytte til høsten har ikke økonomien strekt til. dette hadde vært et supert alternativ som ferie!

  188. Jeg hadde store planer om å melde meg på surfecamp så snart jeg fikk stipendet, til tross for at det hadde betydd havregrøt til middag i en måned. Jeg har så utrolig lyst til å surfe, og tenkte jeg skulle dra alene. Det eneste som hadde vært dumt er at jeg nesten hadde fått litt dårlig samvittighet ovenfor min beste venn, siden omtrent det høyeste ønsket hans er å lære å surfe. Håper virkelig jeg vinner så kan jeg overraske han med at vi skal lære det begge to, på fantastiske Bali. Og ingen av oss må sulte eller leve på nudler. Håper virkelig jeg vinner <3
   [email protected]

  189. jeg vil ta med min bestevenn, kjæreste, og samboer. han har støttet meg gjennom dager med både depresjon og angst, som har vært veldig tungt. han har gjort så mye for meg. så å få en sjanse til å gi noe tilbake slikt som dette hadde betydd så mye for meg og han. jeg skylder han såpass. det hadde vært spennende å prøve noe nytt og få oppleve ett nytt land, ny kultur, nye mennesker med en du er glad i, skape uforglemmelig minner som kan få en til å glemme det vonde. å begge elsker å drive med veldedighet og jobbe med folk så vi vil gjerne oppleve og se en annen verden, men jobben setter en brems. hadde vært en super bursdagsgave å overaske han med på 23 års dagen sin, da vet jeg en som hadde smilt fra øre til øre 🙂 [email protected]

  190. Hei. Jeg vil gjerne vinne denne konkurransen og dra på denne ferien sammen med samboeren og pappaen til mine barn. I fjor mistet vi vår datter – hun ble født død . Etter lang tid på sykehuset på grunn av komplikasjoner i svangerskapet ble jeg feilmedisinert – noe som resulterte at fødselen startet, og vår datter tålte ikke påkjenningene og døde dermed under fødselen. Alle våre krefter og ressurser har gått med i sorgen – og enn så mye som vi trenger en pause og et avbrekk fra alt, så strekker ikke pengene til for å kunne dra på noe ferie. Imellom sorgen, og hverdagene sammen med de andre barna våre, og rettssaken som vi skal føre mot sykehuset som er skyld i vår datters død – er økonomien et stort problem, og en slik reise er noe vi aldri kunne fått til på egen hånd. Takker for oppmerksomheten og for at du tok deg tid til å lese dette, håper du trekker ut den du synes fortjener reisen mest. Isabell.

  191. Jeg har veldig lyst til å ta med venninnen min på dette, og det er fordi hun virkelig fortjener en tur som kan handle om henne. Hun er alltid der for alle andre, uansett hva. Men hun glemmer litt å ta vare på seg selv samtidig. Hun er det mest utrolige mennesket jeg noen gang har møtt, hun stiller alltid opp for meg; dag som natt. Hun setter pris på de små tingene i hverdagen som mange ikke en gang tenker over. Hun er god tvers igjennom, ser alltid det gode i alle mennesker. Venninnen min er virkelig den beste man kan få, ingen over og ingen ved siden av:)
   [email protected]

  192. Å ta med bestevenninden min til Bali hadde vært fantastisk! Vi gikk faktisk og snakket om å dra til Bali for en liten stund tilbake. Det og overraske henne med at vi faktisk kan dra dit hadde vært så utrolig koselig, det er noe hun virkelig fortjener fordi hun er den beste og snildeste jenta jeg noen gang har møtt. Hun er den første som har fått meg til å være meg selv på så kort tid etter vi ble kjent. Vi har begge to også drømt om å lære å surfe så lenge som jeg kan huske, så dette hadde vært midt i blinken for oss! krysser fingrene. [email protected]

  193. Grunnen til at jeg veldig gjerne vil ha med min bestevenninne til en sånn surfecamp, er fordi det ikke går en dag uten at vi dagdrømmer sammen om reiser og nye eventyr vi så sårt lengter etter. Det eneste problemet er pengene. Hadde vi vært så heldige å vunnet denne reisen, kan jeg med hånden på hjertet si at vi ville nytt hvert eneste sekund, og vi ville smilt fra øre til øre ikke bare under oppholdet – men også i lang tid etter. Vi er to livsglade jenter som har reise på toppen av ønskelista. I tillegg er dette vårt siste år sammen på videregående, og etter dette året vil vi nok ende opp med å gå ganske forskjellige retninger. Derfor kan jeg ikke tenke meg noe bedre enn en uke sammen, bare oss to. Hun er dessuten en helt fantastisk person som virkelig fortjener å vinne denne reisen, siden hun alltid er der for meg og alltid får meg til å smile uansett hvor dårlig dag jeg har. Denne turen hadde vært en drøm i oppfyllelse for oss begge.
   [email protected]

  194. PS. Jeg har ikke lenger Facebook, siden jeg ikke klarer påkjenningene ved å se alle andre lykkelige mødre med sine barn – etter jeg selv mistet min datter, så samboeren min – som jeg vil dele reisen med liker siden til lapoint, håper det går bra.

  195. Åh! For en fantastisk mulighet! Samboeren min og jeg har hatt lyst til å reise i over to år nå, men har aldri penger, og når vi først har penger nok, har vi ikke tid. Vi er begge studenter nå, så økonomien er ikke mye å skryte av. Tenk for en overraskelse å kunne ta han med til Bali! Har hørt så mye vakkert om det stedet. Krysser fingre og tær for at vi endelig kan få muligheten til å reise sammen igjen etter å ha grodd fast i Norge de siste årene.

  196. DET ER EN DRØM SOM VILLE GÅTT I OPPFYLLELSE FOR MEG OG MIN BESTEVENNINE!
   Jeg og min bestevenn har snakket og drømt om dette i flere år nå, det startet vell smått når vi først ble gode venner. Nå er det snart 4 år siden vi begynte å planlegge at vi ønsket å utforske verden, MEN noe av det vi begge var enige i var at vi begge ønsket å komme oss opp på et SURFEBRETT!! Det er såå mange av våres venner som har prøvd det, og de sier det er noe av det mest fanntastiske noen kan tenke seg. Vi har nå etter så mange år ikke fått sjansen enda til å prøve… Vi begge fyller 18 år så det ville vært tidenes bursdagsgave å kunne fått reist å prøvd ut surfing! Og ikke minst av alt om jeg kunne få gitt dette i gave til min bestevenn ville vært det beste av alt for å se hvor glad hun hadde blitt!! Ønsker alle lykke til i konkurransen!
   [email protected]

  197. Hei!
   Jeg skulle ønske jeg kunne vinne dette av én grunn: å kunne overraske kjæresten min! Han har lenge hatt lyst til å lære seg og surfe! Vi begge har også drømt om å kunne reise til Bali sammen, men per dags dato er det ganske så uoppnåelig med tanke på økonomi. Krysser fingrene!

  198. Fordi jeg fortjener det, enkelt og greit etter en grusom høst og et rotterace av innsats som privatist i vår hadde jeg vært sjeleglad om jeg fikk reise litt 🙂

  199. jeg ønsker ikke å ta med ei vennine, men den spreke mora mi på 52 år 🙂 for rundt en måned siden mistet jeg mormoren min, noe vi sørger over her hjemme.. Jeg vil derfor overaske moren min med en tur til syden hvor begge to kan være spreke og lære nye ting!

  200. jeg og min bestevennine har drømt siden vi var 5 år om å oppleve noe stort sammen, reise sammen og oppleve noe, ingenting har skjedd, vi har ikke vært noen plasser sammen, vi skal på justin timberlake konsert i mai, å det er det største vi har funnet på, og drømmen har bestandig vært og reise til ett varmt land, oppleve ting osv 🙂 , det hadde vært så utrolig gøy og lære å surfe, det har jeg tenkt på mange ganger, sett på tv og tenkt at det hadde vært utrolig gøy ! , å kunne overaske bestevenninen min med en sånn opplevelse, det hadde vært helt utrolig gøy, og både jeg og bestevenninen jobber som helter , har nesten ikke fri, jeg har 2 jobber , ho har 1 som hun er på hele tiden, så en så god ferie syntes jeg hadde vært som fortjent 🙂
   puus–[email protected]

  201. Hei Sopie Elise ! Alle andre har sikkert et fantastisk svar på hvorfor akkurat de burde vinne denne konkurransen, så jeg skal ikke prøve å skille meg så veldig ut med å legge ut om hvorfor akkurat jeg burde vinne. Enkelt og greit går jeg siste året på VGS, er drit lei skole og lommeboka har aldri kjent så tom ut, og nå begynner livet for fullt! Å nyte livet i en uke på Bali før jeg begynner på høgskole hadde vert magisk. Har ingen forhåpninger om å vinne, men må ærlig inrømme at det hadde vert fett! Kunne tatt med kjæresten , om jeg hadde hatt en, men siden jeg lever det søte singellivet ville jeg tatt med meg en heldig veninne. En heldig singel* veninne. Så om du unner to blakke og skolelei jenter en tur til eksotiske Bali, velg meg! Jeg lover å sende deg et bilde av bambi på isen, eller rettere sagt et bilde av meg på surfebrettet, dersom du skulle ønske det. P.S. Lenge leve rosabloggeren Sophie Elise!!

  202. Jeg har ikke noe spesiell grunn til at jeg bør vinne mer an andre som deltar, men det hadde virkelig vært en drøm!<3 Jeg har alltid drømt om å reise på surfeskole og har alrede bestemt meg for at når jeg blir 18 skal jeg på surfeskole. Men hadde vært veldig greit og vinne nå også da, slik at jeg ikke hadde trengt og vente så lenge, og er ikke akkurat billig så må nok spare i mange år før jeg for råd til å reise! så dette er absolutt en fantastisk mulighet som jeg ikke vil kaste bort!
   Hadde vært kjempe takknemlig om jeg hadde vunnet, og reist sammen med ei vennine! hadde vært toppen av kransekaka!
   [email protected]

  203. Jeg hadde hatt lyst til å vinne denne reisen for meg og min samboer. Han studerte der høsten for to år siden, og det var også der vi ble sammen. Vi har veldig mange minner derifra, og drømmer derfor å reise tilbake dit sammen. Han har jobbet 100% stilling det siste året, mens jeg har studert. Det har derfor blitt lite tid til hverandre, så et avbrekk på Bali hadde vært helt magisk! Det er heller ikke til å putte under en stol at jeg har kjempe lyst til å lære meg å surfe 🙂 Kjæresten min har og bursdag den 15. april så jeg, når vinneren bir trukket, og det hadde jo bare toppet bursdagen om jeg hadde overrasket med en reise. Hehe 🙂 Krysser fingrene! [email protected]

  204. Jeg har utrolig lyst til å overraske min kjære venninne med en helt fantastisk ferietur! Vi har begge lenge drømt om å surfe og dette hadde virkelig vært en spennede og herlig opplevelse. Ettersom ingen av oss hadde råd til å reise på ferie i år, hadde vi blitt utrolig glade for å vinne en tur!
   Krysser fingere ♥
   [email protected]

  205. Jeg har utrolig lyst til å vinne denne turen med Lapoint, fordi jeg først og fremst har utrolig lyst til å lære meg å surfe! Det har vært en stor drøm jeg har hatt så lenge jeg kan huske og å få denne muligheten hadde vært helt fantastisk!! Hvis jeg er så heldig å vinne, vil jeg ta med kjæresten min! Vi har begge snakket om å ha lyst til å lære og surfe! I tillegg har vi aldri vært på tur sammen, så det hadde jo også vært utrolig gøy! Vi ser hverandre ikke så ofte, pga. jobben hans, så denne turen med Lapoint hadde vært helt perfekt!
   Om jeg hadde vært så heldig å vunnet, hadde det kommet gledestårer og et stort jubelhyl! 🙂
   [email protected]

  206. Jeg og kjæresten min fortjener å vinne fordi vi aldri har reist sammen, vi har vært sammen i 4 år nå til sommeren. Det ville vært helt perfekt å gi dette i 4 års gave til kjæresten min. Vi har begge hatt veldig lyst til å finne på slike ting sammen, men i og med at jeg har litt vannskrekk så har dette holdt oss litt tilbake. Jeg har nå lyst til å gi han dette, slik at jeg kan vise han at jeg er villig til å kaste meg ut i det og bli kvitt skrekken for godt. I tillegg til at jeg kan lære meg noe nytt i vannet. Samtidig som at vi får fylt det som mangler i forholdet vårt, jeg føler at vi på en måte har kommet såpass langt i forholdet at det eneste som mangler er reise og det å flytte sammen.

  207. Jeg ville tatt med kjæresten min på denne turen om vi vant. Jeg fortjener det ikke mer enn andre, men alikavel håper jeg at det kunne vært en mulighet … Vi har alltid snakket om å reise ett sted sammen, Mennan er lærling, og jeg er student så da sier det seg vel litt selv om hvor mangt vi kommer… Og bare det å komme seg vekk ifra folket, depresjonen, skolearbeid, problemer og alt ville virkelig vært en drøm..
   [email protected]

  208. Hei. For meg hadde det vært helt utrolig å vinne en slik reise. Det å kunne ha med en venninne/kjæreste på turen er det veldig bra at du har ordnet da dette er veldig koselig og det føles mye tryggere. Jeg har vært kronisk syk siden jeg var 8 år. Hadde leddgikt til jeg var 17 og har nå fått diagnosen ME (utmattelsessyndrom). For meg har livet vært fullt av sykehus og leger, men jeg har vært så heldig at familien har tatt meg med på en del sydenturer. Å reise på en sydentur uten foreldre ville vært første gangen for meg, og jeg er nå 19 år og føler det er på tide. Reise alene med en venninne og oppleve en helt annen kultur og lære noe jeg overhodet ikke kan hadde vært utrolig morsomt. En slik tur ville nok fort blitt ett av mine beste minner. At jeg er syk burde uansett ikke være grunnen til at jeg får reise, for det er mange som er mye dårligere enn meg og sikkert fortjener det mer. For meg handler det mest om å møte nye mennesker og oppleve noe annet. I et halvt år har livet mitt bestatt av å ta avgjørelser som “skal jeg dusje eller spise frokost i dag?” og jeg har endelig begynt å bli bedre. Det å kunne reise et sted uten å måtte ha foreldre og leger rundt meg hadde vært fantastisk. Jeg skulle reise til Afrika nå på lørdag, men måtte avlyse turen for noen uker siden da jeg fant ut at det var eggeproteiner i rabiesvaksinen, og jeg er utrolig allergisk mot egg… Jeg skulle ned dit med en venninne og jobbe frivillig med løver for å øke deres sjanser for å overleve ute i sitt naturlige habitat. Venninnen min reiste alene og jeg måtte bli igjen her i Norge, noe som var en utrolig nedtur. En slik tur som jeg nå har en mulighet til å vinne ville virkelig blitt en skikkelig opptur, noe jeg trenger.
   Bloggen din er utrolig bra og jeg likte veldig godt det nyeste innlegget ditt. Jeg har lest bloggen din i over to år og forstår godt hva du mener når alle skal få deg til å virke “dum” hele tiden. Jeg skal alltid være hun som er “syk”. Det er ikke meg, det er en liten del av meg. Håper du fortsetter å blogge uansett hvor stor motgang du kanskje vil få. Vet at du har utrolig mange sterke og flotte lesere som vil støtte deg. Ha en utrolig fin kveld!
   [email protected]

  209. Jeg ville gjerne ta med min kjæreste på denne turen om jeg hadde vunnet, han har gått igjennom veldig mye de 3 siste månedene. Han har funnet ut at sin mor har tatt ut en god del penger fra hans sparekonto uten hans tilatelse (alt så stjelt), og han opplevd stadig vekk at moren juger om hans far og andre familie medlemmer.
   Han mistet sin far når han var 10 år gammel, men har desvere aldri møtt han på grunn av falske sannheter av sin mor. Hun har/er både vært alkoholiker og narkoman, til tider lurer vi andre i familien hans om hun har gått på en smell (alt så drikker igjen). Hun ringer og sender meldinger omtrent vær dag og smisker til at han skal komme hjem igjen (Han bor hos sin tante), hun prøver å kjøpe seg inn med å si at hun lager yndlingsretten hans, kaker, vasker klær som han har igjen hos sin mor osv.
   Han sier stadig vekk at han trenger en ferie for å koble seg litt av fra alt dette tulet som har skjed, men han har desverre ikke rå. Jeg selv syns dette hadde vært en perfekt måte å overaske han på en liten tur der man kan kose seg og surfe (en perfekt avkobling for han). Det er noe vi begge har ønsket å prøve, hadde vært kjempe taknemlig om jeg hadde vunnet denne turen til meg og min kjæreste! 😀
   [email protected]
   i

  210. Vi er to venninner som har som mål å prøve i alle fall en ny ting hvert år. I år hadde vi tenkt å kjøre til Unstad i Lofoten for å lære å surfe… meeeen det er vel ingen tvil om at vi myye heller ville dratt til Bali for å lære å surfe der!? Spesielt etter å ha siklet på surfekurs i utlandet i noen år:P Så jeg ville tatt med meg venninna mi om jeg hadde vunnet:) Og vi hadde digga det;)
   [email protected]

  211. Hei:)
   Jeg håper jeg og bestevenninnen min vinner fordi vi elsker å reise og Bali hadde vært helt perfekt. Jeg prøvde og surfe en gang, men det var helt umulig så det hadde vært gøy å gått på ekte surfeskole og lært det <3
   I tillegg så skal venninnen min ta av gipsen i April siden hun brakk benet i slalombakken i vinter, så da hadde hun blitt super glad hvis hun fikk vite at hun skal til Bali <3

  212. Hei! Storebroren min er veldig flink til å surfe, og han har alltid vært en stor inspirasjonskilde for meg, både innen snowboard og innen alt egentlig. Det var vel egentlig sånn jeg fikk øynene opp for den sporten, og har siden alltid hatt en drøm å lære meg å surfe som en gud! Men jeg har på en måte aldri fått muligheten. Har selv sittet og sett på surfereiser, men det koster så mye. Dette hadde vært en perfekt mulighet! Og hvis jeg er den superheldige vinneren har jeg veldig, veldig lyst til å ta med meg kjæresten min(og bestevennen min), Anders. Vi har vært sammen i 2 år nå om et par uker, og jeg vet at han hadde blitt dødsglad! Vi har nemlig aldri vært på utenlandstur sammen, men snakker ofte om at vi har så lyst til det. Jeg hadde blitt evig takknemlig om dere vil sende oss på en reise vi aldri vil glemme! Vi er forresten begge fylt 20 år til sommeren.
   Mvh Gjøril.
   Mail: [email protected]

  213. To skole leie jenter, lengter etter ville og idylliske dager på Bali! ville tatt med min beste venninne hun fortjener det virkelig! Krysser fingrene, og håper på det beste <3

  214. Jeg vil gjerne ville denne premien for meg og min kjæreste. Han er i militæret nå og skal på gå på board-folkehøyskole. Han føler selv han ikke får trent nok snowboard eller surfing før han drar inn. Denne turen ville vært den perfekte overraskelse til han. I tillegg jobber han så målrettet og dedikert på alt han gjør i militæret at han hadde virkelig trengt en skikkelig morsom ferie. Ingenting ville gledet meg mer enn å gi han noe han virkelig fortjener og ville hatt enorm glede av. Så er det også kanskje en bonus for han at jeg kan være med!
   mail; [email protected]

  215. Hei!
   Dette er noe jeg og min bestevenninne virkelig kunne trengt! Jeg har lenge tenkt på å finne på noe vi kunne gjøre sammen, men ho er alltid opptatt og når ho først kan, er det jeg som er opptatt… Det værste er egentlig at ho flytter fra meg neste skoleår, og jeg er så utrolig redd for å miste henne! Dette hadde vært en så utrolig bra måte å avslutte skoleåret på, og bare være sammen en hel uke, alene, før hun flytter! Ho har også leeenge prata om at ho har lyst til å lære å surfe, og det her hadde vært helt supert for henne!! (+ at ho har bursdag 1. Mai, og det hadde vært det beste bursdagsgava jeg noen gang kunne gitt ho)
   Vi har kjent hverandre i litt over 1. År, men vi er så utrolig like, at ho er blitt som en søster for meg. Og dette hadde vært en mulighet for meg å vise henne hvor mye ho betyr for meg <3
   [email protected]

  216. Hei Sophie:) Jeg har kranglet med min beste venninne og ønsker å ordne opp mellom oss og tilbringe litt tid sammen med henne… Å vinne en slik tur ville vært helt fantastisk for 2 reiselystne sjeler med litt trang økonomi:) Krysser alt jeg har av fingre og tær! Jeg viiill surfe og sole med min beste:) Klem fra Ingvild

  217. Jeg vil gjerne vinne surfecamp for 2 for meg og kjæresten min. Jeg klarer ikke å beskrive hvor mye han betyr for meg. Jeg fikk blodpropp i lungene(lungeemboli) i fjor vår, og ble ikke ferdigbehandlet før nå nylig(i går, faktisk). Året har bestått av legetimer, medisiner og slit, og har virkelig ikke vært lett for oss. Han har gjort alt for meg, var på sykehuset å besøkte meg hver dag i mange, mange timer. Han har vært med på ALT og gjort ALT for meg. Føler han har blitt sliten og lei, selv om han selvfølgelig ikke sier noe om det. Så nå er det min tur til å gi noe tilbake til han, og dette ville vært perfekt! Vi hadde virkelig trengt en slik tur, for å komme oss bort fra alt og feire at alt har ordnet seg nå!

  218. Hei!! Jeg vil dra på denne turen med bestevenninnen min fordi hun fortjener det mer enn noen andre! Hadde vært fantastisk å kunne overasket henne med dette, vi begge interesserer oss for surfing og reiser!!! Dessverre strekker ikke pengene helt til med tanke på at vi går 2. året på VGS.. Misunner deg så mye som reiser rundt om i verden, føler meg veldig stuck her i Norge, jeg vil også ut i verden og oppleve ting!! Hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse:D Hadde vært så gøy å lære meg å surfe og møte nye mennesker og alle opplevelsene som følger med. Samtidig er det å overaske bestevenninnen min en gave i seg selv

  219. Hei!
   Jeg ønsker å vinne denne turen så jeg kan ta med meg kjæresten min på en fortjent tur etter at han har støttet meg og holdt ut med meg mens jeg har vært veldig syk i mange år. jeg har slitt veldig psykisk men er nå på bedringens vei og ønsker at han skal få noe som han fortjener. jeg er nå under 18 år(fyller 18 i år) men han er over, så om det ikke er mulig med å vente med turen(om jeg er så heldig å blir trukket) til etter 18 års dagen min, håper jeg på at det blir mulig for at han kan ta med seg en kompis eller venn og reise uten meg. for han fortjener det virkelig! jeg ønsket ikke å blottlegge sykehistorien min for å kanskje få medfølelse så ønsker ikke å skrive noe om sykdommen min her, men kan fordype meg om det på mail.
   Håper på mail!
   [email protected]

  220. Jeg har ei venninne som er veldig interessert i trening, og generelt nye opplevelser. Vi går siste år på videregående skole, og hun har ingen aning om hva hun skal gjøre til neste år… Hun har tenkt på å studere på Bali, men hun er veldig ubesluttsom og fortvilet fordi hun ikke vet ha hun skal velge. I det siste har hun slitt mye med dette. Vi andre har bestemt oss og skal i hver vår retning, og siden hun er den eneste som ikke har bestemt seg, er hun veldig fortvila fordi vi alle skal skilles nå… Jeg vet at å dra til Bali er det riktige for henne, men hun er mer opptatt akkurat nå av å være sammen med vennene sine… Dette hadde vært en helt perfekt mulighet for henne å bestemme seg, samtidig som vi får tilbringt tid sammen før vi drar hver vår vei. Hun er virkelig en fantastisk jente, som fortjener dette veldig mye, og jeg kan ikke forestille meg noen bedre å dele denne opplevelsen med <3

  221. Hei Sophie! For det første vil jeg si at du har en fin blogg! Jeg bor i lille Ålesund sammens med min kjære mann og hund.Vi giftet oss for ett og et halvt år siden og samtidig så fikk jeg slitasje,betennelse i skuldrer,rygg og armer.Dette gjorde at vi rett og slett la bryllupsreisen på hyllen.Når jeg leste dette innlegget så tenkte jeg..wow kanskje jeg er den heldige? Kanskje jeg kan overraske min kjære mann med en så unik reise?! Det hadde vært fantastisk! Håpe håpe:) klem

  222. Skal ikke gi noe lang avhandling om hvorfor jeg fortjener å vinne. Men om jeg vinner ønsker jeg å ta med min søster som ble singel for ikke så lenge siden. Hun har reist veldig lite, og trenger virkelig å oppleve andre deler av verden! Som fattig student har jeg ikke råd til å ta hun med på noe slikt selv om jeg virkelig har lyst til det!
   Ikke minst så hadde det vært helt sinnsykt for meg å få komme tilbake til Bali! Har vært i Bali og arbeidet frivillig som engelsklærer på en barneskole i Ubud. Hadde en aldri så liten ferieflørt fra Canada når jeg var i Bali – en jeg virkelig ikke har glemt, og han skal tilbake dit for å undervise i engelsk et halvt år for indonesiske barn.. Så da hadde jeg kanskje møtt på han igjen og? Hihi
   Så det hadde vært helt fantastisk å få ta med min snille og nysingle søster som trenger en opplevelse, vært døøødskult å lære å surfe og ikke minst fått sjansen til en tur tilbake til flotte Indonesia!

  223. For å være helt ærlig er det vel ingenting som gjør at nettopp jeg fortjener denne turen noe mer enn noen andre. Kjæresten min derimot, det er en annen sak. Han er verden herligste gutt, som riktignok aldri har prøvd å surfe, men jeg vet det er noe han kunne tenke seg å lære! Jeg har sett hvor mye han koser seg i store bølger, det er liksom hans rette element om det gir noe mening?
   Vegard, som han heter, er forresten i militæret dette året. Et sted hvor det fort blir noen harde og kje’e dager, med lite søvn, lite fritid og heller ikke noe kjærestekos. Likevel, klager han ikke! Det gjør han forsåvidt svært sjeldent. Tror jeg kan telle antall ganger han har uttrykt sin misnøye over noe på en hånd, og det kommer fra ei som har vært sammen med han i 2 og 1/2 år! Okey, kanskje ikke ei hånd, men dere skjønner poenget.
   Vegard liker ekstremt dårlig å bruke penger på seg selv, og å ta i mot gaver fra andre; så dette er noe han mest sannsynlig aldri ville dratt på med mindre han vinner noe lignende som dette 🙂 Noe jeg håper han gjør, unner han virkelig en slik tur 🙂 Jeg personlig har litt bølgeskrekk, men kanskje dette er noe jeg kunne ha overvunnet med han ved min side? 🙂
   Han har vært hjemme på perm en gang siden han startet som rekrutt i januar, og det er fortsatt over 5 uker til vi sees neste gang. Jeg må innrømme at det til tider er vanskelig med et slikt “long distance relationship”, noe som fort fører til noen triste telefonsamtaler hvor vi ikke bare en gang nevner hvor mye vi savner hverandre. Herregud, så gøy det hadde vært å kunne fortalt han at han skal til Bali på surfecamp i sommer! Og ikke minst godt for han å ha noe slikt å kunne se fram til til sommern 🙂
   Vi har i tillegg drømt oss bort med tanker om å reise på vår første kjærestetur sammen i sommer, men grunnet litt stram økonomi blir nok ikke en slik tur bestilt med det første.
   Hadde iallfall vært utrolig gøy å vinne en slik tur, og jeg håper vinneren(hvem enn det måtte være) får en helt fantastisk uke 🙂
   [email protected]

  224. Jeg har egentlig ikke en spesiell grunn til at dere skal velge akkuratt meg, jeg kan remse opp med hvor tøff fortid jeg har hatt og hvor mye drit jeg har vært igjennom men det er vel ikke det som gjør at man fortjener å vinne noe? fordi man har hatt det jævlig? jeg ønsker å vinne fordi jeg er meg selv uavhengig av hva jeg har opplevd og lever opp til det jeg står for, jeg er en god person som for det meste setter andre fremfor meg selv å prioriterer at alle rundt meg skal ha det bra. jeg skal være ærlig, jeg syns jeg fortjener det å sette av litt tid til meg selv. men det er så mange andre som også gjør det. vinner jeg ønsker jeg å dele denne opplevelsen med min beste venninne som vi begge elsker havet, er eventyrlystne, veldig glad i å reise og bli kjent med mennesker. Det å lære å surfe har vi snakket om i mange år men aldri fått gjennomført, men det har alltid vært en drøm. Hadde blitt mer enn glad for å kunne oppleve noe slikt med noen som virkelig fortjener det og satt uendelig pris på det!
   [email protected]

  225. [email protected]
   Hei! jeg har ikke vært i utlandet siden jeg var 7 år da jeg skulle hente min søster i kina. Så det hadde vært fint å komme ut i verden å få med seg litt. Jeg har også drømt om å surfe, det ser så gøy ut! Jeg lyver ikke om dette, men fetteren min døde for ikke lenge siden og familien min har blitt svært påvirket av det, så det hadde vært utrolig å slappe av og nyte livet litt. Jeg er også da ferdig med et hardt år i tiende, så det hadde jeg satt veldig pris på!<33

  226. Jeg ønsker å vinne fordi jeg vil ta med meg min kjære på et eventyr som får tankende vekk fra de vonde månedene han har gått igjennom det siste året. Stemoren hans er veldig kreftsyk og vi har fått vite at hun ikke vil klare seg. Hun fikk spådd 2 måneder igjen å leve av legen i Desember og hun kjemper knallhardt for å overleve. Hun er en helt utrolig dame, og som en 2. mor for han. Hele familien hans har gått igjennom en enorm påkjenning. Både han og jeg går siste året på vgs (så begge to er 18 år), og skolen, stresset kombinert med den tøffe tiden har vært og er fortsatt utrolig vond. Jeg føler meg maktesløs fordi jeg ikke kan gjøre noe annet enn å være der for han i denne vanskelige tiden, når jeg ønsker så sterkt å få slutt på alle hans lidelser. På mange måter har vi blitt enda nermere hverandre. Vi har vært sammen i litt over 2år. Det hadde vært utrolig fint å feire 2 og et halvt år sammen på Bali, og ha noe gledelig, koselig og spennende å se frem til i sommer.

  227. Jeg vil vinne fordi jeg er på utveksling akkurat nå, og har derfor ikke sett veninnene mine siden august. Det er sikkert hundre personer som har bedre grunn enn det, men hvis jeg hadde vunnet så hadde det vært en sjukt kul måte å vise hvertfall en av venninnene mine hvor mye det har betydd for meg at de har opprettholdt kontakten med meg og spurt meg hvordan jeg har det selv om jeg er såpass langt unna 🙂 Venninna mi har allerede blitt 18, og jeg blir snart, men siden jeg er her fikk jeg ikke gitt en ordentlig gave, så da blir det på en måte en dobbel gave med en sånn tur 🙂
   [email protected]

  228. Jeg ville tatt med søsteren min, fordi jeg er så utrolig glad i henne. Fordi hun virkelig fortjener det, og fordi hun trenger hjelp. Hun sliter veldig mye med depresjon og både hun og jeg har hatt godt av en sånn reise. Vi går begge uten jobb og skole for øyeblikket, og begge har egentlig veldig angst for mennesker når det gjelder en viss grense. Å sitte hjemme hjelper ingenting, men når det er så vanskelig å finne jobb her vi bor så blir det sånn. Hun bor alene med kjæresten sin, halvtime fra her jeg bor… men er ikke ofte vi får sett hverandre, å vi får veldig sjeldent snakket alene. Om ting som faktisk er godt å prate om.
   Vi har også pratet mye om å reise dit eller dit, men det kommer alltid noe i veien som stopper det. Så om jeg hadde vunnet denne reisen, så hadde jeg hatt det så utrolig morro med å overraske henne med en sånn tur, å ikke minst se reaksjonen hennes. Siden vi begge vil sjekke ut hele verden, åhhhh det hadde vært så koselig å bare koset seg med søsteren min og reist vekk fra Norge!
   Det er egentlig vanskelig å beskrive hvor mye det hadde betydd for oss begge, men jeg vil si at det hadde betydd ALL VERDEN akkurat nå. ♥
   [email protected]

  229. hei, jeg skulle gjerne vunnet denne turen så jeg og min bestevenninne kan reise på en tur vi sent vil glemme. jeg blir 18 den 26. april og dette hadde vært en super bursdags gave til meg selv men jeg vil helst vinne for å oppleve noe med min aller beste venninne. Vi har kjent hverandre lenge nå og vi har det mye morro så det hadde vært supert siden det koster litt for mye å finansiere en slik tur alene. vi er der for hverandre og stiller opp uansett hva, så det hadde vært stas for meg og fått til noe slik. Jeg og min aller beste venn har drømt og sikkla etter en slik tur lenge for vi drømmer om å lære og surfe, vi pusher hverandre til en hver tid for å forbedre oss i nye ting(vi er trenings avhengige) og en slik ting er noe som hadde vært rett og slett helt fantastisk!
   jeg mener ikke at jeg fortjener denne turen så mye mer enn alle andre og mange har lik grunn som meg! Og rett og slett ville gjøre noe for noen som betyr veldig mye for seg! MASSE LYKKE til med å velge og håper det ikke blir ALT for vanskelig og håper selvfølgelig du hvertfall kikker på mitt innlegg! Vinneren får vertfall en tur han/henne og den spesielle ikke vil glemme
   stor klem fra Guro
   [email protected]

  230. Hei!
   Jeg vil gjerne vinne denne turen for meg og bestevenninnen min, Eline. De siste to årene har jeg slitt utrolig mye med skole og har dårlig samvittighet for å ikke ha hatt nok oppmerksomhet til henne. Hun er en utrolig person, støtter meg i alt. Vi kan le høyt og gråte lenge sammen, soulmates liksom 😉
   Til høsten flytter vi til totalt forskjellige steder i Norge for å studere, og kontakten da blir nok så som så. I tillegg har ikke en vanlig student mye penger til overs til ferier og slike ting, så sjansen for at vi faktisk drar på en slik tur er liten. Derfor hadde det vært helt utrolig å få tilbringe en skikkelig ferie fylt av opplevelser med verdens beste jente.
   Krysser fingrene, – virkelig!
   Hilsen Ingrid Jøssang
   epost: [email protected]

  231. Surfe, varme, sol, bading, sandstrand, mat, drikke og ikke minst kjæresten. Dette er det jeg ser for meg når jeg tenker på Balituren. Det hadde vært et uforglemmelig minne med den godeste og snilleste personen på jord! Jeg ønsker å vinne, slik at jeg kan gi noe tilbake til han (utenom kjærlighet for alltid og det klisset). Dette hadde vært et uforglemmelig minne, og jeg tror dette hadde vært en av de beste reisene jeg kunne fått oppleve. Og det er jo ikke feil å faktisk vinne en tur uten å betale? Det kan en ikke legge skjul på når en er student 🙂 Jeg har ingen trist historie e.l, men jeg vet at om jeg hadde vunnet – da skulle jeg nytt hvert sekund! Det er det ingen tvil om!

  232. Jeg hadde blitt overlykkelig om jeg kunne overraske min bestevenninne med en tur til Bali. Hun har nettopp overvunnet kreft for 2. gang, og har hatt det utrolig hardt de siste årene. Er det noen som fortjener dette må det være henne. Hun er en fantastisk jente og har vært så utrolig sterk gjennom denne prosessen, jeg er såå stolt av henne. Vi har vært bestevenninner helt siden vi ble født, og har lenge snakket om at vi har lyst til å dra å surfe sammen, så dette hadde jo vært perfekt:) en tur for å feire at hun er kvitt kreften en gang for alle!

  233. Jeg kan ikke få henne til og kommentere her sammen med meg, for om jeg vinner vil jeg det skal være en overaskelse og ta henne med !! 😀
   jeg ville tatt med meg min bestevennine, som jeg har kjent hele livet!! ^^ vi var bestevenner når vi var små,men så begynte jeg på skolen 1 år før henne, så vi våkste på en måte fra hverandre..
   men, da hun begynte på ungdommskolen fikk vi kjempegod kontakt, å har vært bestevenner siden da ! ^^
   vi har pratet lenge om å dra til syden sammen, og ha det kjempe kult i lag, og surfeskole har jo vært perfekt ! fint vær og noe gøy og holde på med og lære seg pluss man kan bli kjent med mange og få minner for livet !! :))
   jeg er da 19 år og hun blir 18 den 18 mai 2014 ! ^^
   [email protected]

  234. Jeg ønsker å ta med meg min bestevenninne som har hatt et veldig vanskelig år. Hun har slitt mye det siste året av personlige grunner og trenger en god ferie. Tror en slik tur kunne gjort henne veldig godt og kanskje kunne gitt henne litt mer livsglede.

  235. Likt 🙂
   Har alltid lyst til å lære meg å surfe, har snakket om det siden barneskolen!!
   Jeh vil ha med min bestevenninne som jeg har kjent siden barnehagen! Hun drar til oslo til høsten å skal være dær i 3 år for å gå skole :(( dette er da 60 mil fra der vi kommer fra..
   dette kan bli en stoor opplevelse for oss begge å det har vært fint å dratt en tur sammen før hun flytter ifra meg!
   Håper på det beste ♡
   Begge blir 21år om ikke så lenge 🙂
   Håper jeg blir kontaktet; [email protected]

  236. Hei 🙂
   Surfecamp på bali må være på toppen av ”must do’s” i livet. Kjæresten min har vært i militæret dette året (noe han er frem til sommeren), så å kunne reise på en slik drømmeferie med han (når han endelig er ferdig) ville vært helt utrolig! Vi har faktisk pratet på både surfing og studere ett-eller-annet sammen, så surfeskole ville vært perfekt! Vi er begge ordenlige livsnytere, sporty og eventyrlystne, så dette ville vi begge elsket. Det hadde vært veldig gøy å dele dette med kjæresten min og kunne gi han dette.
   Håper vi vinner, og krysser fingrene fram til 15.april!
   [email protected]

  237. Hei!
   Kjempe fin konkurranse! 🙂
   Om jeg vinner så vil jeg ta med kjæresten til Bali! Vi har akkurat flyttet sammen i en liten leilighet. Han jobber som rørleggerlærling og jeg tar biologi og matte på Sonans. Med lærlinglønn og som fattigstudent fant vi ut at vi ikke kunne ta oss råd til sydentur i sommer. Hadde nok vært helt fantastisk å dratt til Bali en uke på surfeskole!
   [email protected]

  238. Heisann hoppsann!
   Jeg har lenge drømt om lære å surfe 😀 Da jeg var 18 år (siste året på vgs) hadde jeg bestemt meg for å ta et friår i Australia og lære meg å surfe. Det meste var planlagt, og det eneste som sto igjen var å bestille flybilletter. Fant så ut at jeg var gravid, og valget sto da mellom å beholde barnet eller å reise. Valget falt til slutt på å beholde barnet (noe jeg er veldig glad for den dag i dag), For å gjøre en lang historie kort holdt ikke forholdet mellom meg og barnefaren. Jeg har siden da vært alene med sønnen min, studerer på universitetet og jobbet ved siden av. Pengene som blir lagt av går til ferier hvor sønnen min kan få opplevelser. Siden jeg var veldig ung når jeg ble gravid mistet jeg mange venner, fordi jeg ikke lenger kunne være med å feste etc. Har en venn jeg står i evig takknemlighet ovenfor, som alltid har vært der for meg. Det hadde vært sinnsykt gøy å få lov til å oppleve og dele min store drøm om å lære å surfe sammen med denne personen 5 år etter den originale planen 🙂

  239. Det hadde vært fantastisk og endelig kunne tatt med kjæresten på tur . Nå har vi vært 3 år sammen, men enda ikke fått reist sammen. Det er for dårlig. Vi har alltid prøvd å planlegge tur, men som studenter er dette noe som må planlegges nøye og passe for begge (både med tanke på skolearbeid og økonomi).. og da har vi aldri klart å fått en tur i boks. Nå til sommeren skal bacheloroppgaven leveres inn, og da har man greit med tid til en reise .. og i tillegg noe å feire 🙂 Så da krysser jeg fingre og tær og alt som er for at jeg kunne ha dratt han med meg til Bali og på surfecamp!
   [email protected]

  240. Jeg synes da jeg fortjener å vinne tur til Bali med min bestevennine som har vært min venn i nå 10år! jeg vet vi hadde storkost oss der, og med tanke på at jeg kanskje skal ned til Bali og gå idrettslinje der til neste år så hadde dette vært den PERFEKTE avskjeden med min beste venn, da hun selv kunne fått opplevd Bali med meg, og ikke minst surfing som vi begge har sinnssykt lyst til og prøve! krysser fingrene mine på dette <3 vi begge er 17, og den perfekte alderen til og reise rundt og oppleve verden 🙂
   mail: [email protected]

  241. Jeg fortjener å vinne fordi jeg trenger en ferie mildt sagt! Dette året har fokuset ligget veldig på skole, og det hadde vært deilig å koble av litt. Idag fylte jeg endelig 18, og jeg kunne ikke sett for meg en bedre første ting å gjøre enn å dra til Bali! I tillegg elsker jeg å surfe, så dette hadde vært en flott mulighet til å få forbedret meg! Jeg ville tatt med meg min beste venninne som betyr alt for meg, tror nok hun hadde satt like stor pris på det som meg, vi har gjort så mye sammen, men dette hadde nok blitt ett høydepunkt!
   🙂
   [email protected]

  242. Heisann! Jeg vil gjerne ta med meg min bestevenninne gjennom 15 år på en såpass fantastisk reise og opplevelse som dette 🙂 Vi har alltid vært utrolig close, og var sammen hver dag frem til for tre år siden. Da måtte jeg flytte til Bodø, som er 100 mil unna der hun bor og der hvor jeg kommer fra. Og med tanke på dette får vi vært sammen svært sjeldent, det er snakk om kanskje 4-5 ganger i året. Vil så gjerne tilbringe en uke i herlige Bali med henne, da vi før har planlagt å dra på sydenferie, men det har alltid vært i det dyreste laget.. Så å vinne hadde vært så utrolig fantastisk, og jeg hadde vært evig takknemlig!
   [email protected]

  243. En surfetur til Bali med bestevenninnen min hadde vært helt magisk! Når jeg nå har snart fullført 1 år som vernepliktig i forsvaret, og venninnen min har bodd 6 måneder i New York så hadde det vært fantastisk å kunne tatt med seg hun på en uforglemmelig tur til Bali. Vi har lenge snakket om at vi må finne på noe spesielt til sommeren når vi endelig ser hverandre igjen. Begge to er like eventyr lystne og tar alle utfordringer vi kan få! Prøver alltid å gjøre det beste ut av alt. Å vinne denne turen hadde vært helt fantastisk!!
   [email protected]

  244. Jeg vil vinne fordi jeg har så utrolig lyst til å overaske kjæresten med en romantisk og spennende surfetur til Bali. Vi har snakket en stund om å reise til Asia enten Thailand eller et annet sted som Bali. Men nå har vi begge begynt å studere og det blir med en gang vanskeligere å ha penger til slikt når man får studielån. Jeg har hele livet hatt lyst til å lære å surfe men har enda ikke fått muligheten og tror det ville blitt helt fantastisk. Og jeg synes virkelig at kjæresten min hadde fortjent det fordi han er der for meg uansett hva som skjer <3

  245. Jeg har aldri hatt troen på meg selv når det gjelder å fortelle hvorfor nettopp jeg fortjener noe, så dette blir en utfordring. Jeg kan starte med at jeg er en jente på 18 år, som aldri har vært på tur i utlandet i hele mitt liv. Noe som mange kanskje syntes er litt rart? Grunnen til det er at vi har 2 hester som koster utrolig mye å eie hver måned. Hestene er livet mitt, og det er det jeg virkelig liker å drive med! Men problemet er bare at det har hatt over mye av livet mitt, og ikke minst livet til foreldrene mine. Vi betaler minst 4 tusen per mnd i hest, og med vanlig industrilønn sier det seg selv at det å få penger til å reise på en sånn flott tur ikke lar seg gjøre. Jeg har lenge hatt utrolig lyst til å ta med meg kjæresten min til utlandet for å bare slappe av og komme oss vekk fra hverdagslivet. Rett og slett leve og oppleve. Jeg vet det tærer på forholdet vårt med tanke på at jeg må bruke mye tid i stallen hver helg da vi først er sammen, men det er en vanskelig sak for jeg vil virkelig ha hest og kjæreste samtidig. Vi har vært kjærester i 2 og 1/2 år, og jeg kunne ikke tenkt meg noen bedre gutt. Jeg skulle bare ønske jeg kunne få oppleve en så flott tur med en jeg elsker mens jeg enda er ung! Jeg er ikke jenta som vil drikke meg drita på surfecamp, jeg er faktisk en edru jente som bare ønsker å kose meg sammen med den jeg elsker. Kanskje ikke det mange tenker når dem tenker på en sånn tur, men det gjør jeg. Tror hele familien også hadde blitt veldig glad om vi to fikk muligheten til å reise på en tur. Det ville vært så fantastisk! En ny mulighet til å lade opp batteriene mine til å fortsette med det jeg elsker. Det var iallefall det jeg kunne bidra med. Håper det blir en fortjent vinner, uansett hvem det er 🙂 Krysser fingre og tær!
   – Stine 18 år 🙂

  246. For det første – for en utrolig konkurranse! Helt vilt at du har fått til dette! I fjor høst var jeg ferdig på videregående, og var så klar for å ta et friår og spare penger, reise og oppleve verden og rett og slett bare leve livet! Det første jeg hadde planlagt etter endt skolegang var å reise til Namibia for å jobbe med ville dyr og på barnehjem. Men ting ble vanskelig hjemme og jeg bestemte meg derfor for å flytte til oslo med søsteren min, 100 mil hjemmefra. Jeg skulle starte på nytt, få meg jobb og fortsatt bruke et år på å reise. Dette viste seg å være umulig, da jeg ikke fikk jobb noen plass, og enda ikke har fått det. Så for tiden lever jeg omtrent på vann og brød.. -og uten jobb eller skole ble det også vanskelig å få seg venner. Så det hadde absolutt vært en drøm å få tatt med seg bestevenninna hjemmefra på en ferie og slippe stress og jobb, økonomi, venner og rett og slett glemme livet hjemme for bare ei uke! Det hadde absolutt vært en drøm å fått lært seg å surfe i fantastiske omgivelser på nyyydelige Bali!
   Håper uansett noen som fortjener dette vinner! 🙂
   Klem Camilla, [email protected]

  247. Jeg elsker utfordringer og tilegne meg ny kunnskap. Jeg er ikke sikker på hvem jeg ville tatt med, men en venn med godt humør hvertfall.
   Hvorfor jeg fortjener å vinne? Jo, fordi at jeg har ikke vært i syden siden Bulgaria høsten 2009! Det begynner å bli litt flaut å si. Nærmer seg 5 år. Eneste ferie utenlands siden den gang er Iran og Sverige. I Iran tok min mor med meg et 2-3 dager på et spahotell. Det er en øy utenfor Iran, hvor man utrolig nok kunne sole seg (Kish). På en egen strand for kvinner. Det var julen 2010, så begynner bli veldig lenge siden det også. Over 3 år. Og vi kranglet en del til tider, så ble ikke en såååå bra ferie. Men jeg satte så klart veldig pris på ferien med mor fordi og det fantastiske hotellet. Så i sommer håper jeg virkelig at jeg kommer meg til syden. Det har tidligere blitt nedprioritert pga jobbing osv.
   [email protected]

  248. Jeg ønsker å vinne denne konkurransen fordi jeg skal flytte i høst, og ønsker gjerne at jeg og min venninne får et fint minne fra sommeren! Jeg skal flytte ganske langt unna henne, og det blir vanskelig å besøke henne ofte. Hun er en av de herligste personene jeg kjenner, og synes hun fortjener en slik tur! Det er viktig for meg å vise henne hva hun betyr for meg, og nettopp en slik tur vil være toppen over i-en! Jeg og hun har alltid ønsket å lære å surfe, og det er en av planene vi har tenkt til å utføre iløpet av livet, uansett hva! Så det ville ha vært veldig kjekt og SUPERT om jeg og min venninne vinner denne konkurransen. Et slik minne vil både styrke båndet mellom meg og henne, og ikke minst gi oss noe fint å tenke tilbake på når vi kommer til å bli langt unna hverandre etter sommeren.
   Krysser fingrene!
   Klem fra meg 😀

  249. Jeg ønsker å ta med en gutt som jeg ønsker å bli riktig godt kjent med, og jeg tenker som så at surfecamp er en fantastisk mulighet for oss å bli mye bedre kjent. <3 hvem vet kanskje vi finner tonen sammen. 😀 Problemet for oss er avstanden mellom oss så det er ekstra vanskelig å kunne finne på ting og å bli ordentlig kjent. Det hadde vært rått om meg og han kunne dra på camp i bali! Lover å blogge om det 😉
   ~ Sindre E

  250. Jeg ønsker å vinne denne konkurransen med bestevennina mi for vi har begge hatt mange utrolig tøffe år med sykdom og operasjoner.
   Jeg selv hadde 5 operasjoner på under 6 mnd, etter 2 år med kyssesyke og komplikasjoner. Har måtte tatt 2 friår pga dette. Endelig begynner ting å ta form igjen!
   Min bestevennine har hatt 18 operasjoner siden hun var nyfødt..Hun ble født med fødelsesmerke i ansiktet, og legene har rett og slett ødelagt mye for henne.. De har operert feil.
   Med denne kjangsen vil jeg gjerne bevise hvor viktig minnene er oppi alt dette, og ikke smerten.
   [email protected]

  251. Åh. Jeg har lyst til å ta med kjæresten min fordi vi nå er i et langdistanseforhold (Norge – Mexico) og ikke får sett hverandre mer enn to – tre ganger i året.. Derfor ville det vært helt herlig og et minne for livet å reise dit sammen! På grunn av jobb og studier har vi ikke råd til å se hverandre så ofte når flybillettene er dyre. Hadde blitt verdens gladeste om jeg kunne overrasket han med dette 🙂

  252. Hei. Jeg og kjæresten min Ola har vært kjærester i tre år, og ønsker virkelig å dra på en slik type ferie sammen! Ola elsker alt som har med surfing, sol og strand og gjøre, og skulle gjerne bodd i en Bungalow på stranda hvis det var opp til han. Ola tar friår med jobb, mens jeg er stundent, det vil si, ingen av oss har nok penger til å bruke på en sånn tur. Ingen av oss vet hvor vi havner til høsten med tanke på jobb og skole, og all tid sammen er gull verdt. Vi ville satt stooor pris på om denne turen gikk til oss!! Ola er 20 år, mens jeg fortsatt er 19 i sommerferien.
   – Iselin
   [email protected]

  253. Jeg vil virkelig ta med venninna mi på denne turen! Vi har vært venner siden barneskolen, og jeg føler at jeg desverre ikke ser henne så ofte som jeg ønsker, fordi hun nå har jobb og jeg har startet på Universitetet. Jeg vil gi både henne og meg selv en ferie der vi kan styrke vennskapet vårt! I tillegg så valgte jeg spesielt henne fordi hun har hatt det litt vanskelig i det siste med både familie og jobb, jeg vil ikke gå inn på hva som skjer i familien, men hun måtte for en måned siden slutte fordi jobben hun var på gikk konkurs, og det var en jobb hun var veldig komfortabel med, og jeg føler med henne hvordan det var å måtte forlate den 🙁 Hun er også et av mine forbilder, hvordan hun takler ting i livet og alltid holder hodet høyt, uansett hva som skjer. Hun er en jeg går til når jeg ikke har det bra, og jeg vil gi henne en opplevelse hun aldri vil glemme!!
   [email protected]

  254. Vel, vil da melde på meg og vennina mi Malin. Vi er to gode venner på 14 år som prøver og leve livet med alt kroppresset som verden har å by på, og sammen jobber vi, eller jeg, for å bli tynnere, og hun for og bli sterkere og sunnere. Dette gjør vi sammen med og dele bilder av sunne måltider, sender treningsmotivasjonsbilder o.l.
   Det denne premien kan hjelpe oss med er å gi oss en selvtillitsboost, jeg klarer virkelig ikke å gå i bikini, og tror ikke hun er noen fan av det heller, men med dette surfeopplegget kunne vi da, eller hadde vi blitt nødt til å bli tilpass i kroppen vår, så det hadde betydd mye, og med det samme utfordre oss selv i og prøve nye ting, i og med at vi begge er veldig tilbaketrekkende til nye ting. =)
   Hilsen Julie =)

  255. Hei 🙂
   Jeg vil veldig gjerne vinne fordi det ikke blir noen ferie på meg i år. Pappa mistet jobben sin for litt siden og mamma er uføre, så ble ikke nok penger til ferie i år …
   Jeg satser også idrett, så er alltid noe som skjer konstant, aldri fri fra håndballen med 8 treninger i uken og kamper i helgene. Det hadde derfor vært kjempe gøy å ta med kjæresten min på en slik ferie for å få litt pause fra alt! Vi har jo heller ikke mye tid sammen med tanke på sporten, så hadde vært heeelt utrolig å overraske han med en ferie!
   Jeg elsker alt av utfordringer og er veldig eventyrlysten, derfor hadde surfing vært ufattelig spennende, da dette er noe jeg aldri har prøvd før
   Uansett, alle er vel ganske verdige vinnere, så er ikke lett å argumentere for hvorfor jeg bør vinne 🙂
   Hilsen Therese
   [email protected]

  256. Å vinne denne reisen hadde vært helt utrolig! jeg er en fattig student som har flyttet fra hjembyen min trondhiem, til stavanger for å studere ved universitetet her! jeg har bodd her i snart 1 år uten å nesten brukt en krone på meg selv.. noe som er utrolig kjipt! når man er student går alt av stipend og studielån på 7000 i mnd til husleie, strøm og mat, så da har man knappe ressurser å ta av. har også slitt en del med det å flytte fra alt av familie, venner og kjæreste! og kan til tider føle meg veldig ensom.. så om jeg har vunnet denne turen skulle jeg enten tatt med meg kjæresten min som faktisk ALDRI (!!) har vært i noen plassen utenfor skandinavia! vi har vært sammen i over 4 år nå, å aldri hatt helt pengene til å ta oss en ordentlig tur sammen, noe som er litt trist! eller så ville jeg ha tatt med ei vennine som jeg har møtt her, som har slitt veldig mye den siste tiden, og som jeg føler trenger en oppmuntring! hvem jeg blir å ta med om jeg vinner kommer helt an på hvem som har mulighet da kjæresten min er i militæret.. ! denne reisen hadde bare vært helt fantastisk! studerer også reiselivsledelse på universitetet så sier vell seg selv at jeg har et ønske om å oppleve mer av verden, men har da ikke helt økonomi til dette enda! krysser fingrene for en romantisk og actionfylt ferie, med kjærestens første sydentur!! woopwoop
   [email protected]

  257. HeiHei!
   HJELP MEG!
   Hva det ville betydd for meg å få vinne en slik opplevelse er vanskelig å forklare. jeg har ett avstandsforhold med min kjæreste og å få muligheten til å ta med han på noe som dette ville hvert helt fantastisk. vi skal bo fra hverandre i hvertfall ett år til ( år nr 2 ) og å kunne se tilbake på gode minner med sol, bølger og romantiske stunder tror jeg virkelig kunne hvert en opptur i all den tiden vi ikke er sammen. Hadde jeg kunnet overraske han med dette hadde vi nok begge hatt sommerfugler i magen i lang tid. Jeg har også bursdag på torsdag og det å kunne gi han dette er den beste gaven jeg kunne fått!
   Legger med ett lite dikt:
   SophieElise
   Nå kan du få meg til å glise
   Send oss på bølgene
   Så vil du ha bidratt til følgene:
   gode minner, slikkepinner,
   ett sterkere bånd,
   to hånd i hånd.
   Jeg håper på det beste
   og håper jeg skiller meg ut fra de fleste!
   God klem fra meg

  258. Ønsker å ta med meg kjæresten på en ferie 🙂 Han bor på sørlandet og jeg på vestlandet, så er ikke så ofte at jeg får sett han. Heldigvis skal vi flytte sammen til sommeren, kan nesten ikke vente! Hadde vært deiligt med en ferie da vi begge sparer opp til studentlivet og ikke har råd til ferie selv 🙂 Vi møttes faktisk på Rhodos sommeren 2012 og har vert sammen siden da, men har ikke fått tid til en ordentlig ferie sammen. Han er verdens beste gutt, og jeg er så utrolig glad for at jeg med tilfeldighet møtte han! Skjebnen 🙂
   Eline Molaug
   [email protected]

  259. Jeg og en av mine bestevenninner ønsker veldig gjerne å vinne denne turen. Vi er begge studenter som studerer i ulike land, og med studentøkonomi har vi ikke mulighet til å møtes annet en når vi begger er hjemme på jule- og sommerferie. Økonomien tillater heller ikke muligheten til å reise og oppleve nye steder, noe vi begge (eller alle) liker veldig godt. Selv har jeg prøvd surfing såvidt én gang og failet totalt, men syntes det var kjempegøy, så dette er noe jeg ønsker å prøve igjen, men denne gang sammen med min bestevenn!
   Håper du velger oss 😀

  260. Hei 🙂
   Vil så veldig gjerne invitere vennen min Even til Bali på en ordentlig ferietur! Vi har snakket om å dra på ferie sammen i årevis, men det har alltid vært noe, enten økonomisk eller knapt med tid, som har satt en stopper for å gjennomføre planene våre. Sist gang vi var på “ferie” sammen var på “We Love the 90’s” i Bodø for halvannet år siden liksom! Vi er begge fra Lofoten, så du kan sikkert forstå at som nordlendinger ser vi lite til sola og enda mindre til pigmentene i huden haha. En slik tur hadde vært helt herlig og vi hadde blitt evig takknemlige!
   Klemmer fra Ingvild 🙂

  261. Er veldig mange grunner til at både jeg og min venninne ville elsket å vunnet en sånn tur. For det første er det jo dødssexy med jenter som kan surfe! En av de største grunnene til at jeg synes min venninne spesielt fortjener en slik tur er fordi hun satt i en ganske stor økonomisk knipe for ikke lenge siden. Hun bor i samme by som meg, men en del timer borte fra familien sin. Hun drar opp til dem hver helg og hver ferie for å være med dem og for å jobbe. Ellers i skoleukene bor hun med sin søster, som da mistet stipendet sitt grunnet alt for stort fravær på skolen, og kunne da ikke betale sin del av leien. Noen måneder fikk min venninne betalt deler av leien for både henne og sin søster men leien var rett og slett for stor for bare henne. Søsteren hennes hadde ingen jobb, og hjalp ikke til økonomisk på noe nivå i det hele tatt. Hun har fikset seg et sted å bo resten av skoleåret, men valgte da å flytte tilbake til familien sin i høst. Jeg fikk et skikkelig stikk i meg da hun fikk to dager på å rydde ut hele leiligheten og finne et annet sted å bo. På grunn av dette så mener jeg at hun som selv ikke har penger (noe jeg ikke heller har) fortjener en tur og opplevelse som dette, fordi hun bare gir og gir og får så lite tilbake. Jeg tror også at en opplevelse som dette kommer til å bli utrolig fin for vårt vennskap ettersom at jeg flytter veldig langt bort fra henne i høst selv, og ikke kommer til å se henne noe særlig i det hele tatt. Dessuten så er surfing dødsrått og noe jeg og henne virkelig kunne tenkt oss å få prøve ut!

  262. Kjære Sophie Elise og Lapoint!
   Jeg har ingen dramatisk historie å fortelle. Likevel håper jeg at dere tar dere tid til å lese min kommentar. Min bestevenninne Kaisa er en helt fantastisk person, hun er hyggelig med alle hun møter. Det finnes nesten ikke ord, som kan beskrive hvor glad jeg er i henne. Vi har nå vært bestevenner i snart fem år, og jeg bare vet med hånden på hjertet at det er en bestevenn jeg kommer til å ha livet ut. Vi liker å kalle oss soulmates, klisje men sant. Hun kjenner meg bedre enn noen andre, og er en person som alltid setter andre før seg selv. Hun har aldri hatt en familie som har prioritert å reise. Jeg har selv vært heldig å fått reist mange steder rundt om i verden, og ser verdien av dette i ettertid. Derfor ønsker jeg å gi henne samme gleden. Vise henne de fantastiske opplevelsene verden har å by på. Kulturliv, aktiviteter, møte nye mennesker, og ikke minst skape enda flere minner sammen. Jeg ønsker å overraske henne og gi noe tilbake. Selv om vennskap i bunn og grunn ikke handler om å gi hverandre gaver. Så handler det likevel om å ta vare på hverandre, og sammen skape uforglemmelige minner. Bali surfe camp ville gitt oss muligheten til akkurat dette. Det å få muligheten til å lære å surfe, er noe vi alltid har hatt lyst til. Bali er ett fantastisk paradis, og ville blitt en uforglemmelig tur. Noe vi kunne ha mimret tilbake til, resten av livet. Vi er begge 18 år, og blir 19 dette året. Hun går om igjen, ettersom hun valgte å prøve noe så kult som guldsmedlinja i Valle, dessverre trivdes hun ikke helt med det. Det står likevel respekt av at hun turte å gjøre noe slikt, det viser hvor eventyrlysten hun er, selv på noe så lite som Valle! Noe av det beste med hele jenta, er at hun alltid er smilende glad. Jeg håper virkelig dere lar oss få muligheten til å oppleve dette sammen. Hilsen Veslemøy Grønås
   [email protected]

  263. Jeg ville veldig gjerne tatt med min bestevenninne på en slik tur! Det er ei helt fantastisk jente som virkelig hadde fortjent en tur til Bali for surfing og opplevelse! 🙂 kan egentlig ikke beskrive denne jenta, men i mine øyne er hun så fantastisk at jeg skulle gjort alt for å få overasket henne med noe så stort. Vi har i veldig lang tid snakket om å få til en liten ferie sammen, ikke noe så stort som dette da siden pengene våre som går til studie ikke rekker så langt, men vi har heller aldri fått muligheten til å dra enda.. Hun sliter litt med selvtilliten og er litt skeptisk til strender og bikini, men om ihvertfall hun hadde fått noe sånt i fanget så skal jeg klare å få henne med! Vil ikke si at noen av oss to fortjener det noe mer enn noen andre her heller. Har ikke større grunn enn at jeg syntes hun fortjener det i mine øyne og jeg vil overraske denne jenta mer enn noe annet, og at vi som sikkert nesten alle andre, sliter med økonomien til å kunne gjøre noe så stort sammen. Hadde vært utrolig gøy for oss begge, og jeg setter også pris på at du gir andre muligheten til en slik tur!! 🙂 Forresten, når jeg trykte på linken for å like facebook siden dems, så står det bare at siden ikke eksisterer? litt usikker på om jeg i det hele tatt blir med i trekningen da haha 🙂 men er jo lov å prøve!

  264. Hei!
   Mitt navn er Eline, jeg er 19 år og jeg har utrolig lyst å reise til Bali sammen med min kjære! Det å få muligheten til å reise til Bali, gå på surfeskole… Jeg kan ikke la dette gå ifra meg uten å gi det et lite forsøk 🙂
   Jeg har utrolig lyst å vinne denne konkurransen av den enkle grunnen at jeg og kjæresten min hadde hatt utrolig godt av å komme oss bort en stund, koble av, få ting litt på avstand og bare kose oss sammen. 2013 har vært et vanskelig år for oss begge da vi begge to har opplevd nære dødsfall og mistet noen som betydde hele verden for oss.. Det ligger også en del personlige årsaker bak denne ‘søknaden’ som gjør at jeg på det aller sterkeste ser oss som verdige av denne fantastiske reisen! Hverdagene våre etter alle disse tunge stundene, den tøffe motgangen og all den dype sorgen er langt fra bra. På langt nær hvordan hverdagene ungdommer i vår alder skal være. Du vet, alt blir til et mønster etterhvert – et mønster som bygger seg sterkere og sterkere, å som for hver dag blir tyngre å bryte. Kanskje er det vi trenger for å komme oss på rett spor igjen – en kjempe eksplosjon av positivitet? Vi trenger en ny, god og varm opplevelse vi kan ha i ryggen når tunge tider kommer – for de vil komme, om og om og om igjen. Vi trenger å bygge oss sterkere – sammen, bare jeg og han. Vi har begge snakket mye om at vi trenger å komme oss bort, at vi har lyst å reise rundt i verden, oppdage nye kulturer, miljø, samfunn og mennesker – men økonomien vår strekker dessverre ikke til, da vi begge har et fri år å jobber og skal begynne på skole igjen nå til høsten.
   Med dette håper jeg av hele mitt hjerte at vi blir trukket ut – det hadde betydd mer enn hva jeg er i stand til å beskrive og mer enn hva ord kan gi uttrykk for!

  265. Jeg har alltid hatt en drøm og et stort ønske om å dra til Bali! Nå har jeg mulighet til å endelig gjøre drømmen om til virkelighet! Det hadde vært så utrolig spennende og gøy! Det å kunne lære seg å sufe, på selveste Bali, ilag med min beste venn og kjæreste er for godt til å være sant! Men det hadde betydd så utrolig mye for meg om vi to kunne reist og opplevd dette, sammen!
   Hvis vi hadde vunnet dette hadde det hjulpet på motivasjonen min til å gjennomføre mitt siste år på vgs. Jeg syns rett og slett vi fortjener det!
   Det hadde virkelig vært en drøm å få oppleve dette!
   Klem fra Thea og (Espen) 20 år:)

  266. Heihei sophie 🙂 vet ikke om du følger med ka som skjer i harstad, men kanskje du har fått med deg det her: http://www.ht.no/incoming/article8868781.ece.. Det var i allefall meg, og jeg har mildt sagt hatt det jævlig siden da. Jeg fortjener det fordi jeg har virkelig hatt det tungt i det siste. I ulykken fikk jeg to brudd i ryggen (et stabilt og et ustabilt), jeg knakk venstre armen og hadde minst 9 brudd i begge føtterne tilsammen (så og si knuste føtter). Jeg har vært gjennom 2 operasjoner, et rent smertehelvette, sittet i rullestol i over 2 mnd (er enda en stund til jeg kommer meg på beina), har måtte utsatt utdanningen min ett år. Mange har lite tro på at jeg kan klare ting, så jeg vil bevise at jeg faktisk kan gjøre hva jeg vil, som å surfe (selv om jeg har knekt ryggen og hatt omfattende operasjon i begge beina). OM jeg vinner, så ønsker jeg å ta med meg kjæresten min på ferie! Vi har vært sammen i 2 år snart, og aldri hatt en skikkelig ferie sammen, pga jobb osv. I tillegg har han støtta meg utrolig mye gjennom det som har skjedd, så jeg syntes både jeg og han fortjener en ferie sammen, og da hadde dette vært perfekt. Jeg kan også komme med samme argument som sikkert mange kommer med, og det er at jeg er student og har dermed ikke så mye penger til å dra på en skikkelig ferie. Og pga ulykken kan jeg ikke jobbe, så jeg mottar usle sykepenger fra nav…

  267. Hadde vært utrolig deilig å kunne overraske bestekompisen min med dette. Han har alltid vært der for meg i alle mine vanskelige situasjoner og stiller alltid opp. Jeg har aldri fått muligheten til å takke han ordentlig for det og dette hadde vært en fantastisk måte å vise hvor mye jeg setter pris på han på. Jeg har dessverre ikke økonomi til å få til noe annet enn å fortelle det med ord og føler jeg har gjort det ett par ganger for mye allerede.

  268. ville tatt med vennina mi. Hun fikk akkurat vite at faren har kreft, og jeg vil gjerne gjøre noe spessielt for henne! Faren hennes har en veldig alvolig kreft og vi vet ikke hvordan dette vil gå. så håper du vil hjelpe meg med å gjøre noe veldig fint for henne!
   Tusen Takk! 🙂

  269. Hei! Jeg vil svært gjerne søke om å få sende mine to brødre på denne surfecampen! Jeg har vært på Bali selv og elskert det! Bali er en plass jeg virkelig ønsker å dra tilbake til! Ønsker å sende avgårde min storebror og min tvillingbror fordi jeg synes de virkelig fortjener en slik ferie! Jeg har nettopp vært ute i den store verden på backpackertur i 5 mnd, å synes det nå er deres tur til å oppleve litt mer enn kalde norden. I forhold til meg har de kun satt lilletåen utenfor europa, så dette hadde passet midt i blinken for to vannløver som dem.
   Elsker min familie og vil derfor få vist det med å gi dem denne muligheten 🙂

  270. Hei, jeg vil gjerne ta med meg min bestevennine. Hun fortjener kun det beste! Dette er en ferie vi har drømt om leeenge og har i et år snakt om å reise sammen. Men når økonomien ikke strekker seg til hos verken meg eller venninen er det litt vanskeligt. Vi har lite lyst å reise på en skikkelig chartertur hvor alt eg crap. Vi er begge snart 20 år 🙂 det ville betydd alt for meg om jeg og bestevenninen kunne reist på denne turen!
   Digger deg og bloggen din! Du er utrolig kul

  271. Jeg vil gjerne ta med meg venninnen min på surfeskole i Bali fordi vi begge elsker surfing mer enn alt på jord, og vi har rett og slett ikke god nok økonomi selv til å koste på oss dette kurset, og heller ikke mulighet til å surfe i Norge på grunn av lang vei til de få surfespottene vi har.
   Jeg har surfet i 2 år nå og det er ingen ting som får meg til å slappe mer av, havet gjør noe med meg, og det er ingen steder jeg føler meg mer tilfreds enn å sitte på et surfebrett og vente på at den perfekte bølgen i syklusen skal komme. Venninnen min har bare surfet i et par måneder, men gud så gøy vi har det i vannet sammen.
   Vi er begge utvekslingsstudenter i California og får surfet nesten hver helg, derfor høres det kanskje egoistisk av oss å ville dra til Bali for å surfe når vi allerede er her. Jeg synes uansett vi skal få en fair sjangse, alle destinasjoner har forskjellige typer bølger og forskjellige type surfemiljø. Det hadde vært en drøm som blir til virkelighet, jeg vet med meg selv at om jeg hadde fått mulighet til å reise for å oppleve kulturforskjeller i surfing hadde livet mitt blitt komplett. Vi har heller ikke hatt noe særlig annet surfekurs enn å snakke med andre som surfer, så et grundigere kurs hadde vært helt komplett for å videreføre hva vi allerede kan.
   Surfing er livsstilen min, det er ingen ting som er bedre.

  272. Hei!:)
   Er vel kanskje litt for gammel til å delta, men prøver likevel;) Er en jente på 36 år som har veldig lyst til å ta min samboer med! med 3 barn tilsammen, den yngste 14 mnd, har det blitt lite tid til romantikk og tid alene sammen. Med nytt hus for 2 år siden og jeg som er i permisjon pga vi ikke har fått barnehageplass har vi ekstremt dårlig råd, så det blir ikke ferie i år for å si det sånn….;)
   Har surfet en gang i Costa Rica for noen år siden, og ELSKET det! Hadde bare vært så fantastisk gøy å få delt denne opplevelsen sammen med kjæresten, Noe vi og forholdet vårt hadde trengt!
   Reise til Bali er også en stor drøm!:)

  273. Jeg ville tatt med min bestevenninne! Hun er en jente som jobber hardt, men har verken tid eller råd til ferie. Vi driver begge med trav hester som er enormt mye jobbing pluss en stor kostnad, så mye til overs er det ikke. Hun hadde fortjent en overaskelses tur til Bali! 🙂

  274. Hei Sophie Elise!
   Jeg er en jente på 20 år som har drømt om å få reise bort hele livet mitt. Etter jeg var ferdig med vgs tok jeg meg et friår for å kunne leve ut drømmen. Slik ble det ikke.. Jeg ble ganske syk over lengre tid med store magesmerter, som nå etter snart etter 7 mnd begynner å gå bort. Er utrolig trist å måtte bli hjemme av denne grunn og følge reisen til venninne mine gjennom Facebook.
   Hadde jeg fått mulighet til å reist ville jeg tatt med meg bestevenninna mi som jeg får alt for lite tid sammen med. Hun er virkelig fantastisk og har stilt opp gjennom denne tiden! Jeg hadde virkelig satt pris på å få drømmen min oppfylt!
   Stor klem til fra en av dine faste blogglesere:)

  275. Hei!:) Hadde vært helt perfekt å koblet helt av å dratt til bali. Har ikke hatt det så veldig greit, mye motgang. Skulle blant annet i militæret i januar, noe som jeg har gledet meg til siden jeg var 16 år, er nå 19år. Jeg dro inn i militæret og var der helt til kveld, og da ble jeg sendt hjem på første fly pga legghinnebetennelse:( noe de ikke fortalte meg på sesjon:( Planene mine har gått i vasken, og har ikke mange muligheter utenom å ta fri år å jobbe…:) har alltid ville lært meg å surfe!!!

  276. Hei 🙂
   Jeg vil gjerne gi noe igjen til min fantastiske kjæreste. Han er fra Slovakia, og vi møttes for 2 år siden da vi begge bodde i Spania. Da jeg fant ut at jeg ville studere i Norge forrige sommer, nølte han ikke et sekund om å bli med meg. Uten at han hadde noe forsikring om jobb og han kjente ingen her! Han er en fantastisk ydmyk person, og en dyktig pianist! Så nå etter hvert har han komt inn i musikermiljøet her i Bergen, og sakte men sikkert fått seg litt pianoelever også. Nå går det akkurat rundt økonomisk sett, men det er lite til overs til feriekos 🙂 Men jeg synes det er viktig å understreke at jeg IKKE klager over situasjonen, det er så sinnsykt mange som har det værre enn oss. Så om det blir ferie eller ikke, så har vi det helt fantastisk bra bare ved at vi bor i Norge! Uansett, om jeg skulle ha vært så heldig å vinne denne turen, vil jeg ta med meg kjæresten min. Han har alltid hatt lyst til å lære å surfe også, så det ville han virkelig ha sotte pris på! Jeg har prøvd det 2 ganger selv, så det hadde vært gøy å gjøre det igjen! 🙂
   PS: Lykke til med operasjonen, håper det går noenlunde smertefritt for seg i ettertid!

  277. Jeg ønkser å vinne denne turen til meg og kjæresten min, grunnen til det er fordi jeg synes vi trenger å prøve ut nye ting for å klare å holde forholdet interessant og gående. Og hva er vell ikke bedre enn en reise, der vi opplever nye og spennende ting sammen.
   Det er også en stor mulighet til å få mer tid sammen, da jeg bor ett stykke unna han fordi jeg går på skole en annen plass. Vi har ikke opplevd noe annet enn å møtes bare i helger/ferier, fordi vi ble sammen etter at jeg flyttet for å gå på skole. Så hadde vært fint å få en slik mulighet til å få tid sammen, med nye opplevelser som kanskje kan være med på å styrke forholdet 🙂
   [email protected]

  278. 2013 var et år med mye sykdom for meg. Depresjonen og anoreksien tok nesten livet mitt, i dag er det faktisk et under at jeg lever. Likevell sitter det enda i meg, og den stressende hverdagen sliter på. Sykdommen har ødelagt vennskap, skolegang og livsglede. Jeg ønsker derfor så inderlig å vinne denne reisen til et fantastisk område med “rolig tempo”. Noe motiverende og fristende å se frem til. I tillegg vil jeg ta med en venninne og pleie vennskapet vårt, som ikke er like enkelt i den Norske hverdagen. Siden jeg har vært syk har ikke inntekten min vært god nok til at jeg kan reise bort og ta meg en liten “pause” fra alt.
   Jeg og min venn er 18 år (95-modell)
   [email protected]

  279. Jeg vil gjerne på en ferie for å komme meg litt vekk fra alt det triste, og virkelig ha noe positivt å se frem til! Den 30.desember våknet jeg av at mamma fortalte meg at farmor hadde funnet pappa død i sengen.. Dette kom virkelig som et stort sjokk for oss alle, siden han var den sprekeste 50 åringen som aldri var syk. Det har vært noen veldig tøffe måneder, for både meg, og de rundt meg. Derfor tror jeg at dette hadde passet perfekt for meg og bestevenninna mi, siden vi elsker å reise og oppleve nye ting!

  280. Jeg har veldig lyst å vinne denne reisen, ikke bare for min egen del, men for bestevenninnen min. Hun har hatt et veldig vanskelig år, men uansett hvor vanskelig hun har hatt det, har hun alltid stilt opp for meg når jeg trenger det, og nå vil jeg gjøre noe for henne. Hun er en veldig godhjertet person og en helt fantastisk bestevenninne. Jeg synes hun fortjener denne turen, for å ta en pause fra alt hjemme, og oppleve noe som vi begge kommer til å huske hele livet.
   En surfecamp på BALI(!!) hadde vært perfekt for oss. Vi har snakket lenge om å dra på en sydentur sammen, men økonomien har dessverre ikke rukket helt til?. Dessuten, tenker vi begge på å ta tre måneder i Bali for å studere til å bli PT, og dette hadde vært den perfekte oppvarmingen. Vi er 17, snart 18, og elsker å reise og ha det gøy!
   [email protected]

  281. Har utrolig lyst til å overraske min veninnine med denne turen. Hun har bursdag idag og dette hadde vært den perfekte gaven til henne. Hadde satt utrolig pris på dette 🙂
   [email protected]

  282. Jeg ønsker å vinne denne turen fordi jeg har egentlig aldri vunnet noe, eller reist en plass utenom hjemmlandet mitt. Å hadde vært utrolig herlig å kommet meg en plass uten foreldrene mine som har lakt mye vekter på skuldrene min som har slitet meg i flerne år.
   Å jeg ønsker å ta med meg besteveninnen min som har stilt opp for meg hver gang.. har hentet meg midt på kvelden bare for jeg trengte å snakke. Ingen har stillt opp for meg på den måten noen gang, å jeg føler at vist jeg vinner denne reisen så tar jeg med henne for på en måte å vise hvor mye jeg setter pris på henne å alt hun gjør for meg. Å jeg vet hun også hadde satt pris på å være med! 🙂
   Jeg ønsker uansett gratulerer til hvem nå enn som blir vinneren! 🙂
   [email protected]

  283. Heihei:)
   Jeg ville gjerne tatt med en som betyr mer for meg enn de fleste andre. Han er både kjæresten min, min beste venn, og herlige samboer. Selv om jeg vet jeg ikke vinner, og det er mange andre som fortjener det mer, er han, for meg, den som fortjener kun det beste. Sjansen er likevel større om man deltar, enn om man lar være. Dette ville vært den perfekte bursdagsgaven til ham 🙂
   Håper du har det bra, Sophie Elise, stå på! Leser bloggen hver dag.
   [email protected]

  284. Hei. 🙂
   Bali har alltid vært et sted jeg har hatt lyst til å dra og dette hadde vært den perfekte muligheten! Jeg ville tatt med meg storesøsteren min, siden vi har lengtet etter en ferie sammen, men vi har aldri råd. Det hadde vært deilig å kunne fått en fin ferie sammen før hun starter sitt siste år på bachlorgraden sin og før jeg starter på min bachlorgrad i England. Det hadde blitt en perfekt ferie siden vi kommer til å være fra hverandre for lengre tider enn det vi er vandt til og vi trenger en ferie sammen siden hun er en av mine bestevenner!

  285. Jeg heter Lisa og jeg er halvt Nederlandsk, har nå (6måneder) hatt en kjæreste som bor i Nederland, dessverre. Selvom vi ser hverandre annenhver uke, så hadde det vært utrolig kult å vinne det her, med
   tanke på at kjæresten min er surfer, og han har veldig lyst at jeg også skal lære meg det litt!
   Hilsen Lisa Naomi.
   [email protected]

  286. Hei!
   Grunnen til at jeg har lyst til å ta med meg min bestevenninne er rett og slett for å oppleve noe helt sjukt morsomt, minnerikt og fantastisk sammen med henne! hun heter Astrid å har vært en nær venn lenge. Hun har hjulpet meg gjennom tykt og tynt å jeg vet at hun alltid kommer til å stille opp for meg. hun er der for alle andre, å forventer lite tilbake. Kjæresten hennes har flyttet til England å vært der nå et år uten å se henne. Jeg vet at dette er noe som har preget henne og at hun har slitt å savnet han veldig. Selv om hun er lei seg viser hun det aldri, og vil aldri være til noe bry. Hun fortjener en opptur helt klart! å jeg vil veldig gjerne være personen som gir henne denne oppturen. Selv om mange andre kanskje fortjener denne reisen like mye og kanskje mer, er likevel Astrid en som fortjener å vinne! Hun er virkelig en flott person, og hun har alltid snakket om hvor mye hun skulle ønske hun kunne reise til utlandet å surfe, dette er mitt i blinken for både meg og henne! dette hadde vært en drøm som hadde kommet i oppfyllelse !

  287. Jeg vil veldig gjerne vinne denne turen for meg og min aller beste venn, fordi vi nå etter 13 års skolegang skal skilles.. Jeg skal i militæret i Troms, og hun på folkehøgskole i Bergen nå når vi er ferdige på videregående til sommeren. Derfor hadde dette vært en veldig god sjanse til å gjøre noe kjempe morsomt og spennende sammen, før det blir et helt år uten særlig mye kontakt.. Vi er begge kjempeglade i å reise og å gjøre nye, spennende ting, så dette ville vært helt i blinken for oss 😀
   [email protected]

  288. Å lære og surfe har vært drømmen min og mi venninne i flere år. Siden vi var små har vi snakket om å reise til USA for å lære å surfe, men Bali er enda bedre. Vi har meldt oss på alle sånne “gratis” surfekonkurranse men har dessverre aldri hatt lykken med oss. Jeg føler venninna mi fortjener denne turen for hun har gjort så mye for meg, og støttet meg gjennom alle vonde tider. Neste år skilles vi og, etter lang skolegang sammen, så et UTROLIG KONGE minne hadde vært midt i blinken for oss. Selv om “at vi alltid har ønsket å lære og surfe” kanskje ikke er den beste grunnen for å vinne denne konkurransen, så føler jeg at min venninne er en så fantastisk person, at hun fortjener å få kun det beste. Hadde jeg vunnet denne konkurransen hadde det vært et minne for livet og en drøm som hadde kommet i oppfyllelse!!!

  289. Jeg og venninnen min fortjener denne turen da vi til høsten dessverre må skille våre veier… Vi ble kjent da brødrene våre ble bestevenner på skolen og vi var kun 3 år. Vi har alt av minner: fra å lese Ole Brumm-blader(late som vi leste, kunne jo ikke det i en alder av 4), leirskole-krangler, camping, sykkelturer, vår første øl og de første kjøreturene etter lappen sammen. Hun er virkelig verdens beste, og det hadde vært helt fantastisk å reise på tur med denne jenta! Til høsten skal hun studere musikklærer i Trondheim og jeg skal studere journalistikk i Bodø. Det i tillegg til et stramt studentbudsjett gjør at vi kommer til å gå fra å se hverandre ca hver dag til å kanskje møtes til jul.. Med andre ord, jeg vil ha en skikkelig avslutning med henne!

  290. HEI! Wow, dette må være den beste konkuransen hitt til!
   Det har vært en helt utrolig opplevelse å fått være med på surfecamp! Jeg elsker å være i vannet og jeg har alltid hatt lyst å lære å surfe!Det høres helt fantastisk ut! Hvis jeg vinner vill jeg ta med min bestevenn, Thea! Da vi gikk på barneskolen flyttet hun til Trondheim som er 6 timer unna hvor jeg bor. Vi har alltid hatt kontakt og hun er fortsatt min bestevenn. Vi får ikke så ofte sett hverandre siden det er så land avstand mellom oss to,så det ville ha vært sykt kult å fått vinne dette og oppleve dette sammen med henne. Når jeg var der i vinterferien fortalte hun meg hvor mye hun har lyst til å lære å surfe!(Hun hadde en gutt som surfet som bakgrunn på mobilen sin) og jeg synes hun fortjener å vinne, for hun betyr mye for meg! Hvis vi har vunnet ville det ha vært en perfekt surfecamp ferie med mange minner og mye morro. Surfing ser helt utrolig ut og det har ville være morsomt å kunne si at jeg kan det.
   Jeg vinner ikke så mye, så jeg håper virkelig at jeg vinner denne gangen for det ville virkelig vært den beste konkurransen å vinne!
   Vi er begge 16 år og blir snart 17 🙂
   her er mail min hvis du trenger den: [email protected]

  291. Hei Sophie 🙂
   Jeg ønsker å vinne en tur til Bali på Surfeskole fordi jeg for tiden bor i København hvor jeg studerer(med andre ord…pengekassen render ikke over for tiden og jeg ser lite til venner hjemme). Min venninne har alltid snakket om at hun ønsker å reise et vakkert sted å ta sørfekurs, men tid og penger har gjort dette vanskelig. Derfor ville det være fantastisk å overraske henne med en tur til Bali! Dette vil blir en utrolig opplevelse for oss begge to!

  292. Jeg har alltid hatt lyst til å lære å surfe. Første gangen jeg hadde lyst til å lære det, var da jeg så Lilo & Stich for første gang, hehe! Men i værtfall, så er jeg en fattig student, men elsker å reise. Men siden jeg ikke har så mye penger, er det ikke ofte jeg drar ut i verden på tur for å oppleve.. Så å vinne denne konkurransen, hadde vært helt sykt. Jeg skulle faktisk egentlig til Bali neste år for å gå skole, men pga. lite påmelding til de fagene jeg ønsket å ta, ble det fjernet, så derfor ble det ikke Balitur på meg likevell.
   Kjæresten min har vært på Bali før, og han fortalte meg da han var der, at han så alle som var ute å surfet osvosv, og det høres så fantastisk ut! Jeg var/er skikkelig misunnelig på han fordi han har vært der, derfor hadde det vært så gøy å vunnet dette, å dratt på kjærestetur dit for å surfe og han kan vise meg hva han opplevde da han var der 🙂

  293. Herremin, jeg ser dere har en stor jobb fremfor dere når dere skal velge hvem som vinner, det må jeg bare si at jeg beundrer!
   Jeg har gjerne lyst til å vinne. Jeg og kjæresten min fikk ei datter for 7 mnd siden, bor fortsatt hjemme hos mor og har ikke reist på ferie sammen enda(ettersom jeg ble gravid). Vi begge studerer og han jobber i tillegg. Så det hadde vært ypperlig med en ferie samt surfeskole, perfekt aktivitet som vi kunne ha gjort sammen.
   mvh
   [email protected]

  294. Hei 🙂
   Jeg vil gjerne vinne! Og ta med meg bestevenninnen min ♡
   Vi ser dessverre hverandre veldig sjeldent, siden vi bor veldig langt ifra hverandre. .
   Jeg er veldig glad i å skate, og har alltid ønsket å lære meg å surfe! -samme med venninnen min! 🙂

  295. Hei. Jeg vil gjerne ta med meg kjæresten på en tur som dette, han har kun vært i syden 1 gang i hele sitt liv (31 år)
   Dette året har vært utrolig turbulent for oss. Min mor har fått kreft noe som har påvirket meg utrolig mye i kjærlighetslivet, jeg har 4 små søsken under 12 år som vi har måttet være “reserve foreldre” for mens mamma har vært til behandlinger (cellegift, stråling, opperasjoner og mye mere.. ) Forholdet våres sliter veldig nå, vi har rett og slett mistet gnisten :'(
   Så derfor håper jeg vi kan redde forholdet med en tur til syden.. Men våres økonomi tilsier noe annet 🙁
   Hilsen Michelle 21 år
   [email protected]

  296. Skulle likt å tatt med meg min bestevenninne. Vi har vært close siden vi var babyer. Aldri sammen vært på lengre turer enn til hytten sammen, pågrunn av det økonomiske, samt at hun ble ung mor og har måttet prioritere på en annen måte. Hadde vært gøy å fått en slik opplevelse å dele sammen, hun fortjener virkelig en slik tur og ikke minst vi sammen fortjener det.

  297. Så utrolig gøy med sånne konkurranser, Sophiee!
   Jeg vil ta med meg min beste venninne på denne turen. Vi er begge veldig EVENTYR lystne, men vi tørr ikke å ta det første skrittet ut i den store eventyrlige verden. Vi er begge 18 år, og en surfecamp på BALI hadde vært utrolig gøy og få oppleve med min beste Katrine. Vi vil også studere i utlandet. Så kanskje dette får litt fart på oss?
   Og enn å få overasket sin beste venninne med dette da? En drømm
   [email protected]

  298. Hei, jeg har nylig giftet meg.. vi planlegger bryllupsreise og har kjempe lyst til å dra til Bali.. men budsjettet er ikke helt i boks… jeg har brukt en hel uke på å finne ut info om bali og det virker virkelig vakkert der. vil absolutt vinne den konkurranse så vi kan oppfylle drømmen vår… mannen min og jeg elsker surfing, så dette traff 100%..
   Håper vi kan vinne dette… det er det beste som kan skje oss for jeg har aldri vært et sted utenfor Europaa…
   Klem
   Mady
   [email protected]

  299. Jeg har veldig lyst til å overraske min bestevennine ved å ta henne med til Bali! Vi har lenge snakket om å dra på surfecamp, men vi har desverre ikke råd. Nå til sommeren skal vi skilles, pga studier, så da kommer vi ikke til å se hverandre like mye lenger.. Så det hadde vert supert å vunnet en slik tur, for å gjøre noe sykt gøy før vi flytter til hver vår plass!

  300. Jeg har veldig lyst til reise på surfeskole fordi jeg føler at det er akkurat noe slikt jeg trenger nå. Er veldig sliten for tiden, ting går ikke helt min vei i livet. Har en drøm om å reise litt rundt å oppleve verden, men da trenger man penger, så jeg prøver og spare meg opp. Surfeskole hadde vært perfekt start på min drøm! 🙂

  301. Hei! 😀
   Jeg ville tatt med meg bestekompisen min! Han jobber veldig mye og seint, og jeg har skole og jobb, så blir ikke så mye tid sammen som før! Trenger ferie! I hele fjor sommer var vi longboardboddies(?)! Haha! Surfing hadde vært såå gøy å prøvd ut! Stemningen og samholdet på Lapoint, tror jeg er ganske vill! 😀
   [email protected]

  302. Hei 🙂
   Jeg har lenge hatt kjempelyst til å overraske min venninne med en tur. Både hun og jeg har gått igjennom litt for mye, men takket være vårt samhold, har vi hjulpet hverandre, og blitt sterke. Vi har klart oss gjennom de vanskelige tidene, og delt både opp og nedturer. Vi har ledd og grått sammen, og hadde det ikke vært for henne, hadde jeg nok ikke vært her i dag! Det at hun har stilt opp, sett meg, og støttet meg, er jeg evig takknemlig for, og selv om det ikke er noe som veier opp mot det hun har gjort for meg, har jeg kjempelyst til å gi noe tilbake! En tur er noe jeg vet hun ville elsket! Håper dere hjelper meg å få til dette:) Som 18 åring (hun er også 18), strekker ikke lommeboken til, så hadde derfor vært fantastisk å vinne!
   Mange klemmer fra Amalie, 18 år 🙂
   [email protected]

  303. Hei Sophie Elise:)
   Jeg har lyst til å være med i denne konkurransen fordi jeg har alltid hatt lyst til å prøve surfing og dra til Bali. Hvis jeg vinner har jeg tenkt til å ta med meg kjæresten min, noe som hadde vært kjempe koselig!! Vi er begge ferdig på vgs dette året, og hva hadde ikke vært mer perfekt enn å dra til Bali for å sole seg, surfe, kose oss og kanskje møte på deg :D! Vi er jo begge studenter nå, så har ikke akkurat råd til å dra til Bali siden det er dyrt, som også er en grunn til at jeg vil vinne 🙂
   Jeg er 95 modell og kjæresten min er 94 modell. Håper du har lyst til å velge meg sånn at drømmen blir til virkelig 🙂
   [email protected]
   Therese, 18år 🙂

  304. Heisann 🙂
   Jeg har veldig lyst å vinne denne turen og om jeg får den ære har jeg kjempe lyst til å ta med meg min store søster 🙂 Vi har ikke alltid vært like gode venner dessverre, men jeg tror dette er noe vi har likt å prøvd sammen , også en veldig fin bursdagsgave til henne 🙂
   Håper jeg blir den heldige 🙂 Men forventer ingenting, for jeg vinner aldri ;p haha
   *KrysserFingreneOgTærne*
   E-Mail: [email protected]

  305. Eg ønsker å ta med min kjekke forlovede. Hadde vært helt fantastisk å kunne overraske han med en så flott reise og hadde ikke vært en dum bryllupsreise å reist på heller;)
   [email protected]

  306. Im in!
   Ville tatt med kjæresten min. Han han vært gjennom så mye, men likevel finner han alltid en grunn til å smile. Han er alltid der for meg når jeg trenger det og spør alltid om han kan gjøre noe så jeg får det bedre om jeg har en kjip dag. Vi er 20 år begge to og jobber masse for å flytte til sommeren for studier, så har ikke så mye penger til annet nå. Han fortjener litt tid hvor han kan slappe av og gjøre noe gøy og ikke tenke så mye. Er så stolt av kjæresten min og vet han ville blitt så utrolig glad for det her!

  307. Bestevenninnen min og jeg har i lang tid ønsket å surfe. Vi har lenge planlagt å reise jorden rundt sammen. Vi er to sporty jenter som ofte løper på fjellet, står på snowboard om vinteren. Toppturer er også helt perfekt, men surfing har vi aldri prøvd. Dermed ville dette vært helt herlig for oss

  308. Etter ett langt år med både ned turer og oppturer, ønsker jeg å overraske min bestevenninne med en slik type ferie. Vi har ikke møtt hverandre på kjempe lenge etter at jeg har flyttet ned til Trondheim og nå som jeg er kommet hjem kunne en slik type ferie være bra for oss. Vi ønsker å oppleve masse masse av det verden har å by på og vi har ikke så mye penger så vi har råd til dette, så å vinne denne konkurransen hadde vært helt fantastisk å få oppleve. Vi hadde satt utrolig stor pris på det! Det har vært ett tøft år for oss begge og derfor ville dette vært en fantastisk ferie for oss 🙂
   e-post: [email protected]

  309. Jeg har utrolig lyst å vinne slik at jeg kan overraske kjæresten min og ta han med på en slik tur! Vi har et avstandsforhold, og det har vi hatt helt siden vi ble kjærester. Først var han ett år i militæret og nå har han flyttet for å studere. Vi ser ikke hverandre ofte ettersom vi bor 6-8 timer unna hverandre. Det å kunne få dratt på en slik tur og tilbringt en uke sammen mens vi lærer oss å surfe og bli kjent med både en ny kultur og mennesker hadde vært helt fantastisk koselig. Vi er begge utrolig glad i å reise, og begge er veldig opptatt av trening og sport. Surfing ser så morsomt ut, og det hadde vært dødskult å få lære å surfe på selveste Bali. Jeg synes vi fortjener en slik ferie sammen der vi kan slappe av, kose oss, surfe og ikke minst tilbringe en hel uke sammen i sommerferien, for det er ikke akkuratt noe vi får gjort til daglig. Til høsten skal jeg også flytte for å studere og da hadde det vært veldig kjekt å ha denne turen å mimre tilbake til, både til surfingen, de fine omgivelsene og ikke minst kjæresten. Jeg er helt sikker på at minnene man sitter igjen med etter en slik tur aldri vil glemmes, og det å kunne dele de med den personen som betyr mest for meg hadde vært helt herlig.
   [email protected]

  310. Jeg har kjempelyst til å vinne denne ferien, ikke for meg, men min beste venn og ektemann Daniel. Han har alltid elsket å surfe og dratt flere ganger til Cornwall i England med kompiser. Jeg synes han fortjener en ordentlig ferie som HAN kommer til elske, ikke bare slikke sol og shopping som det bruker å bli på ferie i varmere strøk.
   Grunnen til at jeg ønsker å glede han med akkurat denne turen er for å få et lite avbrekk fra det siste året. Vår datter kom til verden på et veldig traumatisk vis i febuar 2013. Det går nå bra med oss begge, men det var en hard start på livet for vår lille prinsesse og mange operasjoner på meg. Dette har gått veldig inn på mannen min og han er meget engstelig av seg. Uroer seg og bekymrer seg over hver minste lille ting, Tenker tilbake på det som hendte og lukker seg inne. I tillegg til dette har han nå flyttet til Norge med meg og datteren vår. Det syns jeg er sterkt gjort av en mann som ikke liker forandring. Han er britisk og som briter flest, er han meget hjemkjær. Han flyttet for min del, da jeg hadde hjemlengsel og mente vår datter ville få en bedre oppvekst her i Norge.
   Som småbarnsforeldre er det heller ikke lett å finne tid til kjærligheten. Med begge nå ut i fulltidsjobb og ei datter som krever oppfølging strekker ikke alltid tiden til. Å få reise bort fra alt det man burde, måtte, skulle ha gjort for evigheter siden, villle gjort det så mye enlkere å få bruke tiden på bare hverandre.
   Daniel har stått ved meg gjennom tykt og tynt og jobber og strever for at alle rundt han skal ha det bra, så nå er det han som fortjenr å bli gjort stas på. Jeg har aldri villet prøvd surfing sånn egentlig, men for å se han smile og kose seg gjør jeg alt!!!
   Krysser fingre og tær for at Dan’s drøm går i oppfyllelse <3

  311. Jeg ønsker å vinne av en enkel,men på samme tid komplisert grunn. Jeg har ME,dagene er lange og tunge. Samboeren har ADHD som gjør dagene hans stikk motsatt av mine. Jeg har null energi,han har altfor mye energi. Ikke nok med dette,men nå har vår 2 år gamle sønn nettopp fått påvist Autisme,og dette gjør at jeg og samboeren har synket langt under jordens overflate. Vi finner ikke tilbake til hverandre og dagene fylles med sykdom,og dritt,rett og slett.
   Vi kunne trengt en ferie,virkelig!!
   Dessverre er jeg utenfor arbeidslivet grunnet ME’n og har derfor ikke verdens beste økonomi,for å si det sånn.
   Vi trenger å finne tilbake til hverandre,få et avbrekk fra sykdom og diagnoser. Få livene våre tilbake.
   Være sammen,være en normal familie.
   Jeg vet godt at det er MANGE som har det mye verre enn oss,men for oss er dette ille nok,og vi håper vi kan få ladet oppigjen med et avbrekk i hverdagen. ❤️

  312. Å få dra på en slik tur med den beste vennen min hadde ikke vært noe annet enn helt fantastisk! Helt siden barneskolen har vi sått sammen gjennom tykt og tynt, derfor er det veldig tungt når vi nå har blitt “voksne” og flyttet til hver vår kant.
   Vi er begge oppvokst i nord-norge men har nå bosatt oss i Trondheim og Oslo. Julie, min venninne er et arbeidsjern og jobber like mye helg som ukedag, noe som gjør at det er vanskelig for henne å komme hjem i diverse ferier (til min store sorg). Ingenting hadde gledet meg mer enn å få dele en slik opplevese med den flotteste og beste jenta jeg vet om!
   Opp gjennom årene har vi alltid delt en stor lidenskap for hest og ridning. Hver dag dro vi sammen til stallen hvor vi begge hadde hestene våre. Vi hadde det så utrolig gøy der! Så det er ikke det at verken jeg eller Julie, (jeg heter forresten å Julie, haha) har hatt det dårlig eller fortjener det mer enn noen andre, men jeg skal love deg vi hadde koset oss glugg ihjel! For er det noe vi kan, så er det å kose oss i hverandres selskap, selv om det dessverre ikke skjer så ofte som jeg kunne ønske lengre.
   Hilsen Julie på 20 år
   Epost: [email protected]

  313. Jeg har så uendelig lyst til å vinne denne konkurransen fordi jeg og en veninne hadde planlagt alt og skulle akkurat til å bestille noe lignende,men så brøt hun ene foten,og alle planene gikk i vasken 🙁 Jeg vet venninnen min hadde satt såå stor pris på om vi kunne reist på ordentlig! Det hadde vært HELT fantastisk <3
   PS: Så gøy at du har konkurranser på bloggen!!

  314. Venninnen min og meg fortjener denne turen fordi vi har snakket om det i så mange år nå. Vi har sett på surfebrett, prøvd noen ganger, ønsker å bli bedre og ha et fantastisk opphold! Endelig er året kommet da vi to fyller 18 år, og vi har snakket om det så og si hver eneste dag frem til nå, og begge hoppet av glede da jeg viste dette blogginnlegget ditt! Vi har hver vår jobb, men tjener ikke så bra i og med at vi satser på skole. Vi har spart lenge, men mangler enda litt! Derfor hadde det vært vår drøm coming true om vi vant denne konkurransen!!
   Det hadde vært helt sykt fantastisk om vi hadde vunnet, og vi krysser fingrene så mye vi klarer!! Begge to er også tilhengere og fans av bloggen din, som inspirerer oss mye med sminke, hår og klær!
   Hilsen Camilla 🙂
   Epost: [email protected]

  315. Hei
   Ble litt sjokkert da jeg så dette. Jeg og venninnen min har sett på dette i mange år nå og bare venter på at vi er blitt 18år i sommer. Det hadde vært helt perfekt og det hadde vært som en drøm i oppfyllelse. Vi har sett på mange forskjellige surfecamper rundt omkring, men så så vi Lapoint som hadde surfecamp i Bali som vi falt pladask for. Det eneste vi mangler nå er penger og det hadde vært supert om vi fikk muligheten til dette.
   Krysser fingrene for at det blir oss, kommer til å hoppe i taket!! Lykkerus <3
   Hilsen Celine, på 17år, snart 18 😀
   [email protected]

  316. Jeg vil gjerne ta med meg kjæresten min! Vi har snart vært sammen i 2 år. Men vi har aldri vært på noe ferie sammen. Vi har heller ikke så mye penger til å bruke på en fin ferie ilag. Derfor hadde dette vært perfekt! Forholdet vårt har ikke vært på det beste i de siste måndene, men det begynner å bli bedre nå. Hvis vi hadde vunnet så tror jeg det hadde hjulpet forholdet vårt, fordi vi får mer tid til hverandre og vi blir å kose oss.
   Håper vi vinner!
   [email protected]

  317. Jeg har hatt lyst så lenge å bli med på noe sånt, men det har seg sånn at pengene strekker ikke helt til. er andre ting som MÅ prioriteres framfor enn sånn tur. Både for meg og venninna mi. Hun studerer, og da er det ikke mye penger å leve for, jeg er ute av jobb av div grunner så har heller ikke store inntekten. Men dette er noe vi virkelig vil, men ikke har mulighet til å betale slik som ting er nå… Men er nok flere som er i samme situasjon, så la de som fortjener det mest få turen 🙂
   Men håper såklart vi vinner!! 😀
   [email protected]

  318. Jeg ønsker å vinne denne reisen for min søster og hennes samboer. Jeg selv sitter i rullestol og kan ikke dra på surfeskole, men jeg har veldig lyst til å vinne denne turen for min søster. Hun er en fantastisk søster som jobber hardt for livets opphold og det ville vært utrolig kult og gitt meg så mye glede om jeg kunne gi henne denne premien!
   Besøk gjerne bloggen min^^

  319. Heihei!😊 fyst vil jeg bare si, for en fantastisk konkurranse!!👍
   Vist jeg hadde vunnet hadde jeg tatt med meg kjæresten min! Hadde vert en utrulig kjekk opplevelse for oss begge! Siden vi nå bor langt ifra kverandre pga jobb og skole så har det ikkje vert så mye tid til å finne på ting som å reise osv.. Vi skal bli samboere i sommer og pga dette vil nok alle penger gå i flytting og ingen ferie! Vi begge elsker å reise og oppleve nye ting! ☀️😎
   Krysser fingrene for denne konkurransen!! 😁
   [email protected]

  320. Åh Sophie, hvor skal jeg begynne? Jeg er en reiseglad jente, men har ikke fått noen store muligheter til å reise siden familien ikke har prioritert pengene på ferie, derfor har jeg vært i utlandet (syden) 2 ganger igjennom hele mitt liv. Jeg er 18 år nå, og har venner som reiser flere ganger i året til syden, noe som har vært både ekkelt å snakke om med tanke på at familien min ikke har råd, og at jeg også har mine drømmer som vil oppfylles.
   Bali er et paradis i seg selv, og er det et sted jeg kunne tenkt meg å reist til så er det nemlig dit. Har i et år nå tenkt på at en dag skal jeg dra dit, og forhåpentligvis få lært meg å surfe, og ikke minst få oppleve Bali i seg selv. Prøver å spare opp penger, men det er ikke enkelt når man har andre faste utgifter også som er krevende. Jeg er en sprudlende jente, som har en stor drøm om å lære meg å surfe, og er det noe som hadde vært enda bedre så er det hvis jeg kunne tatt med meg kjæresten min som også har en stor lidenskap for alt som har med spenning å gjøre. Vi begge to har et stort ønske om å reise ned til Bali for å surfe, og dette hadde virkelig vært den beste gaven vi noen sinne kunne fått. Jeg er sammen med en så fantastisk flott gutt, og han kunne jeg gjerne tenkt meg å tatt med meg til vakre Bali, for er det noen som fortjener en tur dit så er det han! En tur til Bali for meg og han hadde blitt et minne for livet!
   Har forresten bursdag 16. April, og dette hadde nok blitt den fineste og mest verdifulle gaven jeg noen kunne fått. Bare tanken i seg selv er en glede, kjenner jeg blir utrolig gira på en så ubeskrivelig fin opplevelse! Krysser både fingre å tær, håper jeg blir den heldige vinneren. 🙂

  321. Jeg går tredje og siste året på videregående nå, og er veldig skolelei! Trenger noe å se frem til for å holde motivasjonen oppe mot eksamenstiden, og det hadde vært fantastisk å få dra til Bali, har alltid hatt lyst til å prøve ut surfing 🙂 I tillegg hadde det vært supert å få reist med bestevenninna mi før høsten, da vi begger flytter bort..

  322. Har helt utrolig lyst til å ta med bestevenninna mi på en sånn tur! Til høsten flytter vi til forskjellige steder av landet, og får absolutt ikke sett like mye til hverandre som nå… Vi hadde jo en plan om å dra på en tur i sommer, men den ble jo selvfølgelig ødelagt av økonomien (studentlivet…).
   Men vi er to sosiale og trivelige jenter som er veldig glad i å reise, og å prøve nye ting. Surfing høres utrolig morsomt ut, og noe vi begge har hatt lyst til å prøve lenge! En slik tur hadde absolutt vært noe for oss!
   – Maren Kristine
   [email protected]

  323. Jeg har vært borte fra all famile og venner i et helt år nå (kommer hjem til norge igjen i juni) og det er så mye jeg ikke har fått hjulpet venninene mine med. En an vennene mine har det helt ubeskrivelig hardt og hun vil ikke snakke med meg eller noen andre og det er vaskelig for meg å gjøre noe når jeg er så langt borte. Om jeg hadde vunnet denne turen hadde jeg tatt min fine bestevennine med meg for å vise henne at noen faktisk bryr seg om henne og at hun ikke står helt alene. Kanskje hun får litt livsglede igjen? Jeg har alltid vært den personen som bryr meg mye om vennene mine og som alltid prøver a hjelpe, men denne gangen har jeg ikke fatt det helt til.. Hadde betydd utrolig masse for både meg og henne om jeg vant!
   I love you Sophie Elise! <3 Du er best
   [email protected]

  324. Jeg og bestevenninnen min skal til Sør-Afrika til høsten hvor vi skal hjelpe dyr og barn. Vi skal hjelpe barn som er litt “utenfor” samfunnet med å få de med på aktiviteter, derav surfing! Verken jeg eller venninnen min har noe erfaring med surfing fra før, så det hadde vært en stor fordel for oss og fått et kurs for å bedre kunne lære dette videre til barna i Cape Town, Sør-Afrika 🙂

  325. Bali har vært et drømmereisemål lenge, og et av målene mine på “ting jeg skal gjøre før jeg dør” er å surfe. Så å vunnet surfecamp til Bali, hadde virkelig vært den store drømmen 🙂 Jeg hadde tatt med meg kjæresten min, siden vi ikke har planer om noe ferietur i sommer, så hadde dette vært midt i blinken 🙂 *Krysser fingrer, tær, pupper og lår for at jeg vinner* 🙂

  326. Det hadde vært så fantastisk om jeg og kjæresten min kunne vunne denne konkurransen, hadde vært en drøm! Vi har reist til London og Barcelona sammen, men vår drøm er å reise verden rundt. Besøke mange fantastiske land, byer og mennesker, ikke minst å oppleve forskjellige ting. Snart tar vi turen til Praha for å oppleve den byen også, så gleder meg! Men i sommer skal vi ingenting, vi går begge siste året på videregående og fortjener en ferie etter å gått påbygg i ett år.. Problemet er penger, verken jeg eller han har nok penger til en ferie i sommer. Hadde vært så fantastisk om vi hadde vunnet denne konkurransen, reist til den fine plassen og opplevd noe så fantastisk. Vi kan ikke surfe fra før, men vi liker å prøve ut nye ting og nye opplevelser! Hadde vært en opplevelse for livet!! 🙂

  327. Heihei, vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette men jeg vil du skal vite at jeg har den aller beste vennen noen noensinne kan få! Jeg har hatt depresjoner (prøver ikke få ekstra oppmerksomhet for dette) men grunnen til at jeg sier det er fordi bestevenninnen min har virkelig gjort alt hun kan for å få meg tilbake på beina. Jeg trengte å komme meg litt bort fra Norge, pga jenter som ikke er helt greie + depresjoner. Jeg ville ikke reise alene så da jeg fortalte bestevenninnen min om dette slapp hun alt hun hadde i hendene og sa at hun reiste med meg. Vi hadde begge kjærester på den tiden og etter bare en mnd i USA hadde begge vært utro mot oss flere ganger ( som om det ikke var vanskelig å være utvekslingsstudent allerede). Uansett, jeg har verdens fineste vennine og vi begge trenger en god og lang pause fra reality snart!! Stor klem

  328. Med en slik unik mulighet kunne jeg gitt min bestevenn verdens beste Bursdagsgave! Han har snart bursdag, og jeg har egentlig ikke råd til stort. Vi er begge studenter på fulltid, så økonomien strekker ikke langt. Vi har blitt enige om å prøve å reise sammen i sommer, og med en slik mulighet kunne jeg overrasket han godt. Han gir meg så mye av sin tid pg tålmodighet, med dette kunne jeg gitt tilbake. Jeg syns vi begge fortjener det.
   [email protected]

  329. Jeg vil ta med min aller beste venninne fordi hun fortjener det så utrolig mye. Hun er verdens beste venn, og jeg vil gjøre noe fint for henne. Vi har lenge drømt om å reise sammen, så det hadde vært helt fantastisk å faktisk få gjøre det 🙂

  330. Det hadde vært en fantastisk opplevelse å få lov til å overaske besteveninnen min med en slik reise!
   Vi har vært bestevenner og naboer siden vi ble født og hun er den personen jeg kan fortelle absolutt alt til.
   Den siste tiden har vi ikke fått like mye tid til hverandre som før, grunnet jobb, kjæreste og mye å gjøre på skolen. Vi har i alle år snakket om å dra på ferie sammen, men det har aldri blitt noe av. Med tanke på at begge jobber livet av seg, hadde denne ferien reddet oss fra en ellers veldig travel hverdag. Og best av alt, vi får ferien vi har drømt om siden vi var små!

  331. Jeg har nok ingen enkeltstående fantastisk grunn til hvorfor jeg skal vinne en slik tur, annet enn det enkle faktum at det hadde vært flott å kommet seg avgårde på et eventyr med alle kostnader ordnet av andre. Venninna jeg vil ta med meg har nylig vært gjennom en krevende rettssak, så det å gjøre noe for henne hadde vært fint. For egen del hadde det bare vært greit med en pust i bakken etter å ha levert bachelor til våren.
   [email protected]

  332. Jeg ville veldig gjerne tatt med bestevennen min til bali, om det er jeg som hadde vunnet. vi har opplevd utrolig mye sammen, på godt og vondt. For et år siden lå hun på sykehuset, uten at noen viste hva som var galt.. Hun var sterk, sto på, så lyst på hverdagen, selv om hun lå der hjelpesløs og ikke viste hva som galt. Hun hadde ikke følelser i bena, og til tider kunne man kalle henne “lam” fra livet og ned. At legene ikke fant ut noe, at ingen av klinikkene hun var på fant ut noe var utrolig frustrerende, og et øyeblikk var vi ikke sikre på hvor lang tid vi hadde igjen med hun. Til slutt viste det seg å væreet alvorlig flått bitt, noe hun hadde gått med over en lengre periode. Hun har vært sterk og klart å reise seg igjen, etter uttalige behandlinger, en styrke som jeg trodde var umenskelig å ha, og et veldig motivert syn. Hun har jobbet seg oppover, dag for dag, for å komme over det ingen av legene trodde var mulig. Etter alt hun har vært igjennom føler jeg dette hadde vært en slags “premie”, selv om hun allerede har fått premien av å være til stedet her i verden.
   Å bare få den muligheten til å søke om en reise til selveste Bali, drømmeplassen, med min beste venninde, som har vært igjennom så mye og nå endelig erklært frisk hadde vært en drøm. Vi begge fyller 18 i mai, vi har alltid snakket om å dra på ferie sammen, men denne muligheten hadde vært perfekt for oss begge. Hun ville blitt overlykkelig, og vi begge hadde fått et minne for livet. Et minne som står høyt, et minne man setter pris på, og et minne man egentlig bare drømmer om. Gud, så fantastisk det hadde vært.
   [email protected]

  333. Hvis jeg hadde vunnet denne reisen hadde jeg tatt med hun jeg bor sammen med. Vi er begge to fattige studenter i Trondheim som ble kjent etter sommeren da vi flyttet inn i kollektivet. Vi ble fort bestevenner, og drømmer stadig om å reise vekk, men har selvfølgelig ikke råd.
   Sist uke klarte jeg å brekke kneet/leggen, og har vært sengeliggende i mange dager, og skal gå på krykker i 8 uker før jeg blir bra igjen. Jeg har vært helt utrolig heldig med denne jenta som stiller opp for meg, lager mat til meg, henter ting til meg, hjelper meg med å vaske håret og har gjort hverdagen generelt mye lettere for meg som er skadet og bor langt borte fra kjære mamma. Derfor hadde det vært helt fantastisk når jeg blir frisk å kunne gi henne denne turen som en mega stor takk for at hun er så snill og grei, og passer på meg!
   Til vanlig er vi to ganske aktive jenter, og jeg vet at vi virkelig hadde brukt hver dag der nede for å gjøre turen til den aller beste. Jeg innser nå at man virkelig ikke må ta noen ting for gitt, verken venner eller en funksjonerende kropp. For min egen del hadde det også være utrolig deilig å ha noe ekstra godt å se fram til her jeg sitter, inne å kjeder meg fram til mai.
   klem 🙂

  334. Jeg aner ikke, har virkelig ikke peiling på hvordan jeg skal få frem hvor mye jeg vil. Jeg har hatt tradisjon i fire år med noen venninner om å dra til Hoddevika og surfe der hver påske og noen høstferier.. Ettersom det søren meg russefeiringa begynner så tidlig som i påsken i år, går jeg glipp av tradisjonen dette året. Jeg har utrolig lyst til å dra til enten Stad, Bali eller Portugal til sommeren – med lillebroren min, som er lei av å drømme om det. Han er virkelig verden beste, og vi er helt like. Som de fleste andre studenter skriver, er det pengene som ikke strekker til. Jeg vil så gjerne, gjerne ta han med, så han får surfet med søsteren sin og endelig gjøre det – isteden for å bare se på bilder og misunne alle andre. Jeg tror uansett det hadde vært den beste måten å tilbringe tiden vår på, før jeg flytter hjemmefra til Australia (for å surfe og studere film), og han til USA for å spille Amerikansk fotball.. Uansett om han er for ung for Bali og Portugal, gjør det ingenting. Hoddevika er det beste jeg har opplevd, og vil gjerne vise han det. Vi har tenkt til å kjøre opp i sommer, vi to sammen.. Etter jeg har jobbet rævva av meg og skaffet penger. Bare tanken på om jeg kunne gitt dette i konfirmasjonsgave, er perfekt. Verdens beste lillebror.

  335. Jeg ville tatt med min fantastiske venninne Elise. Vi møttes på vg1 da vi ble plassert sammen på rom (internatskole) Vi fant fort tonen sammen og ble kjempegode venninner, nesten mer som søstre <3
   I fjor sommer var vi ferdige med våre tre år på skole sammen og jeg flyttet hjem. Vi planla at vi skulle bo hjemme et år og jobbe for å tjene penger slik at vi kunne reise sammen. Altså et friår med jobb og reise.
   Største plan var at vi skulle være å dra til Bali på surfecamp, siden det er noe vi begge har drømt om. Vi hadde store planer for året, men det viste seg å ikke bli som vi hadde tenkt.. vi klarte ikke å spare opp så mye at vi fikk råd til å reise sammen, jeg har vært skadet i et kne og ikke hatt mulighet til å surfe (men nå har jeg blitt bra!).
   Men det verste av alt er at vi ikke har hatt muligheten til å reist på besøk til hverandre.. fra å bo sammen i 3 år til nå at det nesten er 1 år siden vi har møttes har vært helt forferdelig.. Jeg har alltid sagt til henne at hun eier halve hjertet mitt, og nå som vi er borte fra hverandre er halve hjertet mitt borte.. Så ingenting ville vært bedre å kunne dratt sammen 1 uke til Bali for å fullføre drømmen vår etter et veldig mislykket år.
   Så nå krysses alt som kan, å lykke til med å plukke ut en 🙂

  336. Eg drøm! Ville tatt med meg venninnen min som sliter en del med helsen, hadde vært fantastisk å få overraske henne med noe som dette. Og så er det jo en drøm for oss begge å få surfe på BALI! Krysser alt som kan krysses. Og siden til lapoint er likt.
   [email protected]

  337. Jeg skulle gjerne tatt med bestevenninnen min på en uforglemmelig reise til Bali. Det å lære å surfe har alltid vært en drøm for oss begge. Vi er 19 år og studenter, så lommeboka strekker ikke helt til når det gjelder en reise som dette. Hadde virkelig vært en dream come true om vi vant!!
   [email protected]

  338. For en utrolig bra konkurranse, du er så snill som gjør så mye for leserne dine om dagen!
   Jeg vet at det er veldig mange som melder seg på og vil dette, så konkurransen er stor, men jeg prøver meg uansett.
   I det siste har jeg jobbet så utrolig mye. Jeg har tilfredsstilt alt og alle. Sagt ja, selv om jeg egentlig kanskje ikke orker, og kjempet meg gjennom dagene nesten på gråten.
   Men heldigvis hadde jeg og kjæresten min planlagt vår største og aller første reise sammen, og vi skulle til dubai. Det var lyset i hverdagen min de siste ukene, for å holde ut.
   Da jeg kom til Gardermoen ble jeg akutt syk, og hadde ikke sjanse å komme meg på flyet. Akkurat det som skjedde deg da du skulle til Las Vegas. Nå er jeg hjemme og fortsatt syk, men samtidig helt frustrert over at vi ikke kom oss avgårde, for en ferie trengte jeg så absolutt nå. Jeg er ikke like heldig som deg, å har en jobb som gjør at jeg kan reise så mye å ta igjen den ferien. I tillegg er 40 tusen tapt, og for meg som har en vanlig jobb i en butikk, er det ganske mange mnd arbeid.
   Derfor håper jeg at jeg er en verdig vinner og at du skjønner tapet mitt. Det er mange som ikke trodde på deg da du ikke kunne dra til las Vegas, og jeg føler det samme nå. Det er flere som ikke tror at jeg egentlig skulle dra, og alt er egentlig ganske surt. Trenger veldig noe å se frem imot og dette ville jo vært rene drømmen, og Såklart hadde jeg tatt med kjæresten min, så vi endelig kunne ha opplevd noe spesiellt sammen! 🙂

  339. Oi, men så mange og bra kommentarer blir nok ikke dette så veldig lett å slå, men jeg gjør et forsøk
   Først vil jeg si at jeg gjerne vil reise sammen med kjæresten min Jørgen. Jeg og han har det utrolig bra sammen og jeg gleder meg til mange år sammen med han i fremtiden! Jeg ønsker å ta med meg han på denne turen fordi vi begge egentlig veldig opptatt, jeg med siste året på vgs og han skal ta fagprøve innen biloppretting til høsten. Det er mye for oss begge og ingen av oss klarer å slappe av! Det er alltid, hver helg noe som henger over oss. jobb, jobb, venner, jobb og alt mulig annet. Vi er begge veldig rastløse av oss, så en syden ferie med bare meg og han kunne fort blitt litt kjedelig, vis du skjønner. Vi trives godt i hverandres selvskap, men helst når vi kan gjøre noe sammen. Å reise til Bali er bare en vill drøm for oss begge. Mange av familie medlemmene mine har faktisk vært der allerede, så det å kunne ta del i samtalen under familiebursdagene hadde vært supert.
   Å komme bort fra alt som har med bil å gjøre fra kjæresten min sin side tror jeg han hadde syntes vært veldig godt, han klarer ikke helt å slappe av hjemme,han måå gjøre noe hele tiden.. Så det å være på ferie samtidlig som å være i aktivitet kunne nesten ikke vært bedre.
   Håper gunnen min er god nok til å vinne denne reisen, selv om jeg ikke har hatt en tøff periode i livet mitt, akkurat mistet noen jeg er glad i føler jeg alikevell at jeg, og kanskje endre mer Jørgen fortjener denne turen. Ingen av oss har vært utenfor Europa heller kan jeg tenke meg, haha!
   Hilsen ei spent jente som håper å overaske tidenes beste kjærste med tur.
   [email protected]

  340. Hei, hadde vært veldig fin og få tatt med mamma til syden! bestefar er veldig syk og ligger på sykehuset, mamma er helt neslitt av alt og dropper jobben for og tilbringe den siste tiden med bestefar og hun overnatter på sykehuset og får ikke my søvn. i tilegg er farmor veldig syk og det skjer så veldig mye for tiden. hadde vært veldig fint å få mulighet til og gjøre noe fint for mamma som er den beste personen jeg vet om<3 har selv et veldig godt forholt til bestefar og har det veldig tungt, hadde vært godt og komme seg bort fra hverdagen en liten tur.

  341. Hadde jeg vunnet hadde jeg tatt med meg kjæresten min på vår første kjærestetur og for åsso hadde det vert supert å komt bort fra alt mas her hjemme. Hadde vert ekstremt koseli å berre være oss to 🙂 Ville blitt så utroli glad hadde eg vunnt 😀 Bali er en utrolig fint plass og har så lyst å reise dit!
   [email protected]

  342. Hei!
   Jeg har utrolig lyst til å vinne denne reisen for meg og kjæresten min. Han har vært der for meg i en utrolig tung periode og har vært den eneste som har klart å sette et smil om munnen min da tiden var tyngst.
   Mitt liv ble snudd på hode desember 2013 da min mor ble diagnosert med uhelbredelig kreft. De siste månedene har vært utrolig tøffe for meg, og mine nærmeste. Jeg er i hovedsak en utrolig glad person som er lett å omgås med og elsker livet, men i det siste har jeg opplevd utrolig mye motgang som har sletet litt på både meg og forholdet jeg har til enkelte. Det er utrolig mye stress hjemme og derfor er naturligvis hovedfokus satt på å takle situasjonen best mulig og være mest mulig hjelpsom. Det blir ofte sagt at man glemmer seg selv når en som er nær deg blir utsatt for en tragedie og det kan jeg si at stemmer..
   Jeg går i hovedsak på folkehøyskole (sterkt anbefalt til alle som har muligheten til de!) og der skjer det utrolig mye gøy, blant annet lære å surfe. Men etter at mamma ble syk har jeg vært mye hjemme og har derfor gått glipp av masse på folkehøyskolen, deriblant surfingen. Jeg har alltid hatt en drøm om å stå på bølgene og nyte havet på en ny måte, og jeg vet at kjæresten min elsker å surfe og har alltid hatt lyst til å ha meg med på surfingen jeg gikk glipp av. Han er en fantastisk person som virkelig fortjener denne turen, og jeg har utrolig lyst til å gjenglede han alt det fine han har gjort for meg.
   Jeg håper derfor at jeg kan vinne en fantastisk uke med surfing sammen med en smule overasket kjæreste hvor vi kan glemme livets problemer og bare nyte en spennende del av verden med nye mennesker og gøye aktiviteter.
   [email protected]

  343. Ser mange her oppe skriver at de vil vinne på grunn av dårlig råd, og at de går på privat skole og derfor har de ikke råd til en sånn ferie/surf camp. Dere er jo heldige dere går på privat skole? fines folk som ikke tar seg råd til det, men alt handler jo om prioritering.
   Jeg og min venninde burde vinne fordi vi kommer til å få mye ut av reisen, og det blir en opplevelse for livet! Bare det at vi kan snakke spank der er jo fantastisk! Både jeg og venninden min har gått fem år med spansk, og spank og portogisisk henger like godt sammen som svensk og norsk.
   Vi skulle igrunn på en sånn reise, men kunne ikke ta oss råd til det, og når vi endelig hadde spart opp å skulle bestille måtte vi trekke oss dagen etter, grunnet problemer med famillien!
   Det hadde vært en fantastisk opplevelse som jeg personlig tror vi kommer til å få mest ut av, i tillegg er jo det et stort pluss om vi møter på deg Sophie der, siden du er og har lenge vært et forbilde for begge to! <3

  344. Hei! Jeg vil gjerne reise til Bali sammen min kjære veninne Stine fordi jeg syns hun fortjener det. Hun har en del problemer med familie og det hadde vært fint om hun kunne tatt seg en ferie for å ta et avbrekk fra hverdagen. Hun stiller alltid opp for alle sine venner, og vet alltid hva hun skal si for at vi skal smile og le. Hun er rett og slett fantastisk! Vi har vært venner kjempelenge og har lenge snakket om å reise til Australia for å blant annet surfe. Det hadde vært kjempekoselig å da på en “kvalitetstur” sammen med henne slik at vi får styrket vennskapet vår enda mer.
   [email protected]

  345. Jeg og venninna min burde vinne, siden vi har vært venner nå så lenge, og vi har vært gjennom så mye og. Uansett hva som skjer er vi alltid der for hverandre. Og vi begge elsker og reise og dra nye steder og denne turen blir da en utrolig opplevelse om vi vinner. og det ville betydd så utrolig mye.
   Vi har alltid lyst til å reise sammen men det har bare ikke skjedd

  346. hei! jeg vil reise til Bali sammen med den fantastiske kjæresten min. etter et tøft år, og tunge hverdager med en liten gutt på snart et år hadde det vært utrolig deilig med et avbrekk fra hverdagen! etter mange nedturer, men også oppturer hadde det vært utrolig deilig med litt kvalitetstid!
   [email protected]

  347. Den jeg ville tatt med på turen om jeg vant, er kjæresten min. Grunnen til dette er at siden han jobber i sjøforsvaret så er han mye borte på seiling. På 7 måneder har han vært borte 6 måneder tilsammen. 3 av dem var han borte i strekk på internasjonalt oppdrag i Syria for å hjelpe med å frakte ut de kjemiske våpnene. Nå viser det seg at han må på den største militærøvelsen i 2 måneder på Hawaii.
   Det er jo vanskelig å ha et vel og bra fungerende forhold når vi hele tiden har en så stor avstand mellom oss og at vi ser hverandre bare 90% av tiden. Men vi klarer å få det til å fungere. Jeg ville gjerne at vi to skulle fått tid sammen, der vi kunne gjøre ting sammen, og ikke bare snakke på telefon 1 gang i uken. Det er vanskelig å få tid til ferier og slikt, ettersom han er ute på sjøen over lengre tid. Jeg hadde blitt utrolig takknemlig om vi fikk denne turen til Bali.
   Jeg kan også si at surfing er midt i blinken for oss, siden kjæresten min liker godt å surfe. I tillegg kommer han fra Stadt, og har surfet en del på stranden der Lapoint har surfsommerleirer. Jeg derimot har aldri surfet, men er veldig sporty og aktiv av meg og trener for å komme inn på befalskole i forsvaret til høsten. Når jeg også skal begynne i forsvaret, kommer vi til å være enda mer fra hverandre enn vi har hittil, ettersom det er stor sannsynlighet for at jeg blir plassert på en militærleir langt borte fra kjæresten min. Dette kommer til å bli en ny utfordring for oss og vi trenger den tiden vi kan få sammen nå.
   Jeg ser på dette som en mulighet til å få oppleve noe nytt, spennende og ikke minst verdifullt med den personen jeg bryr meg mest om.
   Om vi hadde fått gjort dette sammen hadde det sannsynligvis vært den beste opplevelsen vi to noen gang kunne fått dele sammen.
   Jeg håper dere ser at turen vil bety så utrolig mye for oss og at dere ser hva vi trenger.
   Takk for meg. – Elisabeth
   [email protected]

  348. hei:) jeg fortjener vel heller ikke denne turen mer enn noen andre. Men akkurat nå hadde det vært utrolig godt å komme seg på en tur. Lenge siden vi har reist nå og både jeg og kjæresten min jobber veldig mye. så det å fått litt kvalitetstid sammen nå hadde vært helt fantastisk<3 Vi elsker begge to sol og varme og få nye opplevelser sammen! det er viktig for forholdet:) vi har også pusset opp hus og det kan være prøvende 😀 pengene renner også veldig fort bort har vi merket, så en ferietur kan vi lete lenge etter.
   [email protected]

  349. Jeg har lyst til å ta med min bestevenn og kjæreste på tur! Vi har vært kjærester i 4 år, og de siste 3 årene har vi holdt ut, selv om vi bor i forskjellige land! Hadde det vært utrolig fint å for første gang dra på en ferie som dreier seg om oss to. Bli kjent med nye mennesker, og utfordre oss selv med surfing!
   Hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse.

  350. Jeg har sinnsykt lyst til å dra på ferie med kjæresten min i sommer, vi har hadd en tung høst med mange nedturer og litt opp og ned nå i det siste, så hadde vært godt å kunne koblet av med en uke i ett annet land å hatt litt kjærestetid, økonomien er også litt tight, begge har begynt å fått regninger på studielån! 🙁
   Håper vi vinner <3

  351. jeg syns jeg og veninna mi som jeg har kjent i 8 år nå, fortjener denne reisen! vi har vært besteveninner siden starten av ungdomskolen og nå skal hun flytte til australia i hele 5 år for å studere der. derfor syns jeg dette hadde vært den perfekte siste lille ferien vår, der hun kunne lært seg å surfe før hun drar ned til australia 🙂

  352. Hei, Sophie Elise!
   Jeg og ei god vennine av meg er lærlinger på hver vår side av landet, og har vært det i snart to år nå. Det er sjelden vi treffes, og savner hverandre veldig. Vi har begge lyst å reise litt når vi er ferdige, men lønna er ikke akkurat noe å skryte av. DERFOR hadde det vært så sinnsykt digg å være så heldig å vinne en tur for to til Bali! Det hadde vært det perfekte avbrekket etter to lange år i ambulansen, før vi går videre med jobbing og videre utdannelse. Ingen av oss har tidligere vært i Bali heller (eller i nærheten), men har ei vennine som nettopp tok PT-utdanning der og som beskriver Bali som “paradis”. Bare det gir oss jo ekstra mye lyst til å reise dit.
   Så da er det vel bare å krysse fingre og tær, og håpe vi har “vinnerlykken” med oss.
   Mvh Julie og Marit.

  353. På denne fantastiske reisen ville jeg tatt med meg bestevenninnen min. Vi er to jenter på 18 år fra Narvik som har har et helt fantastisk vennskap. Er det noen jeg unner denne reisen, så er det henne. Hun er et helt fantastisk menneske som står på hodet for å hjelpe alle rundt henne. Hun setter alle foran seg selv til en hver tid. Hun har alltid vært der for meg, uansett hva. Hun har selv vært gjennom utrolig mye kjipt de siste årene, så nå er det på tide å oppleve noe sinnsykt kult og fett sammen. Det hadde vært helt utrolig å kunne få gjort noe som dette med henne. Det er noe hun hadde satt stor pris på og hatt stor glede av. Det er noe vi begge har drømt om lenge, men aldri har hatt råd til. Vi er begge veldig eventyrlystne og veldig sportslig interessert. Over sommeren flytter vi begge hver vår vei for å gå på skole. Bali hadde vært den mest perfekte avskjeden.

  354. Jeg har veldig lyst til å vinne for søsteren min Hege (18 år). Hun har godt igjennom så utrolig mye de siste årene og er den sterkeste jeg kjenner. Hun stiller alltid opp og er en utrolig god person. Denne konkurransen passer perfekt for hun. Hun går hele tiden rundt og maser om at hun vil reise rundt og oppleve verden. I tillegg sa hun faktisk for en uke siden hvor mye hun hadde lyst til å reise på surfecamp. Så jeg som alle andre håper virkelig at jeg vinner sånn at jeg kunne tatt med meg søsteren min 🙂

  355. Hei, Sophie Elise
   Jeg holder på å studere ingenør og hoppet rett fra vidergående. Så nå er jeg på 2 år som batclor student. De fleste av vennene mine har tatt seg både 1 og 2 friår til å bare reise verden rundt. Noe jeg missunder dem grønt etter. Selv er jeg litt skolelei og ikke minst reisesyk, så det hadde vært litt av en drøm å besøke et eksotisk land som Bali. Som student har jeg ikke alverdens råd, og prøver å spare penger til leilighet etter studiene. Så har ikke helt samvittighet til å reise noe sted i sommer på eget budskjett. Så har jeg utrolig lyst å reise med min bestevenne. Vi har vært bestevenniner siden ungdomskolen, selvom det har blitt i perioder veldig lite kontakt. Når jeg studerer og hun jobber nattevakter er det skjeldent vi får tid til hverandre. Så det å oppleve bali sammen hadde vært utrolig !
   Mvh Linn
   [email protected]

  356. Åååååå H.E.R.R.E.G.U.D det hær hadde vært tidenes premie! Kjære Jesus i himmeln eller kem som helst, Buddha, Allah, æ vil vinne den hær premien! Hadde blitt så gla at æ hadde dødd, nesten, kanskje, hoff. Helt sommerfuggla bare av tanken på å dra dit<3<3<3 I LOVE U!

  357. Hehei!
   Det hadde vært en drøm å få ta med kjæresten på surfetur!!
   Vi har vært sammen i 6 mnd og har kun hatt en frihelg sammen på de 6 mndene, pga ski og håndball..
   Kjæresten min går gjennom en hard tid med en kreftsyk far. En avkobling med surfing sol og glede ville han satt utrolig pris på <3
   Har selv surfet i 7 dager, du burde glede de masse!! Og husk: vær tolvmodig, så blir det morsommere og morsommere 😉
   Med vennlig hilsen Julie (19)

  358. Hei! Jeg har en god veninne som jeg er kjempe glad i. Vi snakker om surfing 24/7 haha, og har veldig lyst til å prøve det ut! Dette hadde vært en super mulighet for oss! Vi har begge fått oss nytt gopro kamera og masse utstyr, kunne tatt så mange kule bilder og videoer! det ville vært ett supert minne for oss<3
   [email protected]

  359. Heii <3
   Dette høres bare helt fantastisk ut! 🙂 Jeg har utrolig lyst til å ta med min vennine, siden vi begge to har barn så syns jeg vi fortjener en liten ferie! 🙂 I Mai ifjor, gikk jobben min konkurs. Og siden jeg var gravid var det vanskelig å få seg ny jobb.. Det ble ikke noe særlig ferie på meg og en ganske så trist sommer da jeg ikke fikk feriepengene mine + lønn.. Hadde jo veldig mye baby utstyr som måtte kjøpes inn til lillegutt, så derfor ble det selvsagt prioritert! 🙂 Men min gode venninde var der for meg og hjalp meg så godt hun kunne. Derfor hadde det vært SUPERT om jeg kunne tatt med henne på en liten ferie. Og siden vi begge har barn, hadde det vært deilig for to mammaer og kommet seg bort en tur! <3 😀
   [email protected]

  360. Hvordan kan man starte dette avsnittet..? Det er jo tusenvis av grunner for at jeg har lyst til å vinne. For det første har jeg alltid drømt om å lære meg å surfe. Ser ofte på videoer og tenker hvor gøy det hadde vært å faktisk fått til å surfe. Følelsen av å surfe på bølgene, kjenne adrenalinet og ja, kan ikke beskrive hvor morsomt og godt det hadde vært!
   Det hadde vært så gøy å vunnet dette. Både jeg og besteveninna mi, som er verdens mest reiseglade person hadde virkelig trengt en tur som dette. Vi begge to har gjennomgått mye de siste 4-5 årene og en slik stor opplevelse ville nok ha lettet på humøret til oss begge. Bestevenninna mi fortjener det virkelig. Uansett hvor langt nede hun er og hvor tungt hun har det stiller hun alltid opp for meg, er verdens mest omtenksomme person. Hun setter ALLE andre fremfor seg selv, og denne gangen fortjener hun å tenke på seg selv, og unne seg selv en stor opplevelse. Hun er virkelig en helt utrolig fantastisk person. Vi har gått i gjennom masse og støttet hverandre på godt og vondt. Dette kunne kanskje blitt en feiring av alt vi har klart å gjennomgå.
   Vi har begge alltid drømt om å reise på en litt lengre reise, som feks til Bali. Begge har lyst til å lære seg å surfe og vi har faktisk begge vært på en endagers surfeskole på La Santa en gang, men en dag er langt i fra nok for å lære seg å surfe. Vi var på et kort kurs og kom ikke så langt med den lille tiden, men interessen for å øve mer ble mye større. Vi interesserer også altså veldig for dette. Dessverre er mulighetene for å surfe her i Norge ikke så veldig store.
   Vi går begge to idrettslinja og interesserer oss for allslags idretter. I tillegg vil vi begge ut å reise og oppleve verden, men det er jo dyrt og derfor ikke like lett å få til.
   I tillegg skal jeg faktisk å studere PT 3 måneder på Bali, og hvor flott hadde ikke muligheten til å blitt litt kjent med stedet før man reiser på et lengre opphold vært? Kanskje gir det meg muligheten på å bli mer sikker på om jeg vil reise eller ikke. I tillegg hadde det jo vært ekstremt morsomt å kunnet å surfe(iallefall til en viss grad) når jeg ankommer Bali for å studere PT. Det hadde jo vært en drøm! Kanskje blir noen av de andre studentene fristet til å melde seg på surfeskole selv etter å ha sett hva man kan få til!
   Krysser alle mulige ben i kroppen for å vinne!!

  361. Her var det mange fine folk som har sine historier, kjærester og venner som helt sikkert er verdens beste for dem.
   Jeg ville bare bruke min appell for en reise til å skryte litt av kjæresten min, Pål. Noen snillere, rausere og flottere person har jeg aldri møtt, og i en tid da jeg har vært nede på grunn av spiseforstyrrelser og vonde tanker har han vært min bauta. Han er en person i livet mitt jeg vet alltid kommer til å være der, men jeg har også litt vondt av at jeg ikke kan gi tilbake alt han har gitt og gjort for meg. Jeg elsker ham!:) Så om jeg kunne kommet til ham en dag og fortalt at vi kam reise til den andre siden av jorden for å surfe, tror jeg gutten hadde gått av hengslene i pur ekstase:-) Å få ham til å smile slik som han får meg til å gjøre, er den største gaven jeg kan gi, og om dere kan hjelpe meg med det blir jeg evig takknemlig.

  362. Så utrolig mange som fortjener denne muligheten! Føler ikke at jeg har noen bedre grunn enn andre, men skader jo ikke å prøve!
   Til april, 22. April for å være eksakt har kjæresten min og jeg vært sammen et år, og som tiden har flydd, med skole og jobb på begge og nesten ingen tid sammen. Vi har snakket om å studere sammen på Bali, men vi ser at vi ikke får nok jobb til å få spart opp i tide innen han skal inn i Forsvaret til vinteren igjen. Det hadde vært fantastisk å kunne overraske han med 2 ukers ferie og ikke bare en sol ferie, men også surfing og noe med litt aktivitet som vi begge elsker! Dette ville i så fall blitt vår første ferie, vår første gang hvor vi tilbringer mer enn 2 dager maks sammen av gangen. Vi har vært sammen i 5 dager, det er det lengste som har gått uten at jobb, skole eller andre innvendinger har oppstått. Det hadde vært SÅ godt å fått bare Litt kvalitetstid med godgutten, om det så hadde vært i Polen, London, Afrika eller Bali, gjerne Norge også for den del, men det er alltid noe i veien.
   Så her tar jeg en liten sjans og håper på det beste og ønsker deg/dere lykke til med valget, det er vanskelig med SÅ mange gode svar!
   (P.S. ser VELDIG frem til å lære og surfe hvis jeg blir den heldige ”one in a million” 😀 )
   Mvh en svært takknemlig jente for muligheten ^^

  363. Jeg er med!
   Grunnen til at jeg ville ha tatt med min aller bestevenninne på en tur som dette er siden vi alltid har drømt om det, vi snakker også veldig mye om det. Dessverre nok har aldri økonomien nådd så langt når man er student og betaler en formue for å bo i Oslo. På lista vår “to do before we die” er surfing en av dem. Dette er en sjanse jeg vil gripe selvom det er flere som har mange gode argumenter for hvorfor akkurat dem burde vinne! Krysser x- antall fingre for at det denne gangen blir det meg.

  364. Jeg er ei jente som besteme meg for å dra på utveksling til USA og dette året skulle bli ¨the year of my life¨! jeg søkte fritt i USA, så ender jeg opp i Colorado, midt i fjellheimen, så øde at du ser en horisont på hver side, ingen kystlinje, ikke så mye som en innsjø på mils omkrets. Her har jeg overlevd i 7 måneder, og har 3 igjen. Her møtte jeg også ei jente som er veldig lik meg selv, like reiselystn og gira for å prøve ut nye ting.
   Jeg er stolt av oss begge for å ha fulført dette året på tross av utfordringer, hjemlengsel og en konstant følelse av å ikke passe inn eller more oss 100%.
   Som alle andre jenter, så har vi alltid ønsket å kunne surfe og leve livet på et paradis som Bali. Og etter å ha tilbringt 10 måneder på en plass som denne at en uke på Bali ikke kunne skade.
   7 måneder er lang tid og mye tid til å planlegge morsomheter i fremtiden. Det å vinne en slik tur gir oss virkelig noe å se frem til, også noe som vil hjelpe å holde vennskapet vårt ved like.
   Håper på et positivt svar tilbake, hilsen to reiselystne og artige jenter!

  365. Synes jeg og bestevenninnen min fortjener dette fordi vi har gått dette skoleåret i forskjellige byer! Dette betyr at vi omtrent ikke har møtt hverandre i hele tatt siden det er 5 timer hver vei for å møtes, og vi nesten aldri er hjemme på likt. Vi har snakket masse om å ta en venninnetur i sommer, men pga at vi begge lever som fattige studenter vet vi rett og slett ikke om vi kan ta oss råd til det. Venninnen min har bursdag helt i starten av sommerferien og det hadde vært supert å kunne gi henne dette i gave! Krysser fingrene! ;*

  366. Hei. Jeg er student, men skal likevel ikke dra “studentgrunnen” som vi alltid gjør. For det er ikke bare jeg som er student, og det er ikke bare jeg og veninnen min som har dårlig råd. Grunnen til at jeg og bestevenninnen min burde vinne denne turen er rett og slett fordi vi begge endelig fyller 18 år og kan reise sammen. Vi har i tillegg begge to skole, jobb og trening på planen hele tiden og har alderi muligheten til å finne på noe stort og gøy sammen. Vi vil begge to gjøre det så bra som mulig på skolen og det gir oss veldig lite fritid, hvis vi samtidig skal rekke å jobbe litt og trene. Vi fortjener rett og slett en fin ferie sammen. Vi har vanligvis en mnd i sommeren vi kan bruke på å reise sammen, men som sagt, denne sommeren er den første sommeren vi begge er 18 år og kan oppleve noe fantastisk sammen.
   Takk for at du leste dette 🙂

  367. Hei Sophie,
   Dette er en stor mulighet for to heldige personer til å oppleve en unik reise.
   MIn vennine og meg kan endelig ha en fantastisk sommer som 18, og ønsker en sydentur. VI har kjent hverandre i 8 år, og vært bestevenner i 6.
   Hun er en fantastisk bestevenn og jeg føler vi fortjener en ferie begge to.
   Krysser fingrene for at vi kan ha en sommerferie med surfing, varme og kjekke gutter.
   [email protected]

  368. Kjære Sophie Elise,
   Jeg er ei jente på 21 år, og jeg burde vinne denne reisen fordi jeg og kjæresten min virkelig fortjener det. Jeg møtte kjæresten min like etter jeg hadde fått vite at jeg skulle til Bali for å studere idrett i 4 mnder. Jeg var veldig glad for at jeg kom inn, men jeg skulle i alle fall ikke ha noe kjæreste når jeg skulle reise (med tanke på at vi da måtte ha et langdistanseforhold), men da jeg møtte han var jeg solgt. Vi hadde vært sammen i akkurat 4 mnder da jeg reiste, og det å være borte fra han i 4 mnder var det tøffeste jeg har gjort i hele mitt liv. Ikke bare var vi fra hverandre, jeg var på andre siden av jordkloden. I tillegg var det var 7 timers tidsforskjell og nettet funket sjelden.
   I dag, litt over et år senere, er vi samboere og jeg kan ikke få fortalt hvor mye jeg setter pris på at han venta på meg hjemme. Vi klarte å komme oss gjennom det. Han er det beste som har skjedd meg og jeg har så ufattelig lyst til å ta han med til Bali for å få vist han denne fantastiske øya jeg var på. Vi fortjener å få oppleve det sammen.
   Klem, Synne.
   [email protected]

  369. Hei! For en konkurranse og premie, fy søren 🙂
   Jeg må si at jeg kjente det krible i hele magen da jeg så dette innlegget. Jeg var nemlig i Bali med Gateway i 3,5 mnd for ett år siden. Etter bare 2 uker tryna jeg og en av mine beste venner på scooter, vi fikk begge masse sårskader, heldigvis var venninna mi veldig heldig! Hele benet mitt var skrapet opp – det fantes ikke hud igjen, og i tillegg fikk jeg en stor stein langt inn i kneet. Jeg måtte på sykehus, lå i seks timer før jeg fikk operasjon (dette fordi sykehuset måtte ha tillatelse fra foreldrene mine om operasjon før de kunne gjøre inngrepet). Deretter opererte jeg og lå der i 4 dager. Jeg gikk idrett, noe som innebar at surfing var en del av studiet. Jeg hadde gledet meg ufattelig lenge, men dessverre ødela ulykken litt av opplevelsen for meg. Jeg fikk prøvd meg litt, men pga skadene i kneet turte jeg ikke å dra den ordentlig ut. Kneet var på en måte helt “stivt” og jeg visste ikke om belastningene fra surfingen kunne ødelegge noe. Jeg fikk surfet noe, men jeg måtte gi meg mye tidligere enn jeg ville, nettopp fordi jeg var bekymret for å få skader. Det var ganske kjedelig, i og med at jeg hadde gledet meg masse til å prøve det ut.
   Men så må det jo sies at vi begge hadde ufattelig flaks og englevakt. I Bali er trafikken helt sinnsyk, alle kjører i 60-80 km/t i en vanlig “gate”, og helst så tett oppi hverandre som mulig. At vi ikke ble påkjørt eller fikk værre skader er et under!
   Ser det er mange gode grunner her, og jeg vil bare si at jeg virkelig har lyst på denne muligheten! Ja, jeg har vært i Bali før, men jeg føler jeg ikke fikk utnyttet mulighetene jeg hadde der så godt som jeg skulle ønske. Alt pga noen småsteiner som lå i veien og som vi dessverre skled på. Jeg har kjempelyst til å reise med kjæresten min, i og med at det var i Bali vi møttes, og at det tragisk nok var ulykken som førte oss sammen. Han støttet meg hele veien og var på sykehuset hver dag med meg 🙂 Hadde vært veldig fint å kunne dra tilbake sammen og få noen litt andre minner fra Bali enn en ulykke og sykehusopphold 🙂 I tillegg døde faren hans på denne tiden for to år siden, så dette er en veldig vanskelig periode for han. Mens alle andre går rundt og gleder seg over sol og at det blir varmere, tenker han på faren sin og er veldig nedfor, med god grunn. Så denne sjansen hadde vært fantastisk å kunne gi han! Håper det blir oss 🙂

  370. Hei Sophie!
   Jeg og samboeren min har vært sammen i litt over 2 år, og vært samboere like lenge. Vi har det vanskelig økonomisk mtp. at jeg studerte og har gått over til å bli fotograflærling, og det sier jo seg selv at det ikke er så mye penger i det. Vi jobber veldig mye for å få endene til å møtes. Vi har reist på 1 ferie sammen, og ønsker selvfølgelig å reise til nye plasser. I år skal vi være hjemme i ferien siden vi tenker å spare til å kjøpe leilighet. Det hadde vært supert å få være med til Bali, og en opplevelse for livet! Ingen av oss har surfet før, så hadde vært kult at vi kunne ha delt en slik opplevelse siden vi ellers ikke får gjort så mye før!
   Klem! 🙂

  371. En ting er å få lære å surfe i Bali, men tenk deg all moroa Lapoint kommer til å få med å ha meg som deltager. Dersom jeg i det hele tatt kommer meg opp på brettet, skal jeg juble helt hjem til Norge og Oslo.
   Så kan jeg krysse av surfing og Bali på listen min. Før jeg blir sjarmerende 30 😀

  372. Jeg vil gjerne dele denne opplevelsen med min aller beste venn. Hun er en fantastisk person som setter alle andre før hun selv. Jeg synes virkelig hun fortjener en slik reise og det hadde vært supergøy å overraske henne med dette. I tillegg har hun snart bursdag, så dette ville vært tidenes bursdagsgave. Vi begge er veldig glad i å reise, og har lenge drømt om å dra å surfe. Ettersom vi begge går på skole, og begynner på studier til høsten, strekker dessverre ikke pengene helt til. Hun reiser til Oslo for å studere, og det å dra å surfe sammen før hun “forlater” meg i 5 år, hadde vært noe av det beste som kunne skjedd. Det og kunne gi dette til henne hadde vært en utrolig bra gave til å vise min takknemlighet overfor henne. Jeg har vært mye syk i det siste, og hun er den eneste jeg åpner meg til, så å ta henne med på denne reisen vil være min takk til henne, noe hun fortjener. Dette hadde vært en opplevelse for livet!
   Mail: [email protected]
   Vi begge er 18 år 🙂

  373. Hei, jeg vil gjerne vinne denne surfecampen i Bali for meg og en venninne! Hun har ganske dårlig råd, så jeg tror hun hadde satt veldig pris på det! Vi har alltid snakket om å lære oss å surfe sammen i Australia når vi er ferdig utdannet, meen Bali høres jo enda bedre ut! Hun og jeg kommer til å gjøre Bali FANTASTISK! Håååper vi vinner, hun fortjener det virkelig!

  374. Jeg har lyst til å vinne denne konkurransen fordi jeg vil ta med beste kompisen min Edvin med på turen. Vi har alltid hatt ønske om å dra til utlandet sammen men på grunn av lærlingplass, skole og “student økonomi” har det blitt en stopp i planene. Denne sommeren skulle vi egentlig ta en liten road trip ned til Kroatia og være der i en måned, men som sagt på grunn av lærningplass så blir det mest sannsynlig avlyst… Jeg hadde elsket å få med meg Edvin til Bali og siden ingen av oss kan surfe så hadde det vært en utrolig kul opplevelse med mye latter og gode minner! Jeg håper du velger oss til å dra! 🙂