med på VG-TV

For ett par uker siden var VG-TV og filmet hjemme hos meg til ett innslag kalt “Gunnhild hjelper deg”. Det gikk altså ut på at Gunnhild kom hjem til meg og skulle hjelpe meg med hva jeg nå enn måtte trenge, og ettersom jeg er blogger var valget ganske naturlig – bloggbilder!  Setter utrolig stor pris på at jeg får være med på slike ting, elsker å filme og holde på med TV :)

Så da er spørsmålet hva dere synes? Kanskje noen begynte å savne bloggerne litt? 

82 kommentarer
  1. Så det klippet tidligere idag faktisk! 🙂 må bare si at jeg elsker deg, sophie. Høres sikkert gal ut når jeg ikke engang har møtt deg, men gud!!! Du er jo et fantastisk kvinnemenneske. 🙂
   Ja, jeg savner bloggerne veldig mye! Skulle ønske det hadde flere episoder eller at det kommer en sesong til 🙂 hadde vært gøy!
   Stå på Sophie, loveyou!! ❤️

  2. Ja, her er det sannelig forskjell på hva man ser og hva man oppfatter. De to første kommentarene roser deg opp i skyene, selv ser jeg bare en pussig, sur jentunge med oppblåst ego og alt for lite dannelse. Tenker VG-TV trakk et lettelsens sukk da det hele var over.

  3. Så fin video <3 Det er alltid like gøy å lære mer om deg, og veldig bra at du blogger så ofte!
   Du er best Sophie!

  4. Haha, så gøy 🙂 du er utrolig pen! den kjolen, HERREGUD, jeg er helt forelska i den! Drømmekjole …

  5. Oi, du virket litt sur… Jaja, du var jo syk 😉
   Du er iallefall skampen! Og du virker så rutinert og strukturert, det er amazing

  6. Du var syk, det var en tung dag for deg..men likevel stilte du opp og presser fram smilet til camera og gir alt du klarer! Du er så utrolig STERK Sophie Elise!

  7. Du har en slitsom stemme. Vondt å høre på, så jeg stoppet videoen før den var ferdig. Du burde jobbe med stemmen din..

  8. Jeg vet ikke hvorfor men jeg har liksom fått en oppfattelse av at du er sånn smågretten hele tiden og at du lett blir sur. Kan ha noe med måten du liksom snakker og oppfører deg i forhold til kameraet da, jeg vet ikke.
   Mener ikke å påpeke det, men jeg lagt veldig godt merke til det både på denne videoen, på bilder og på bloggerne. Du har utrolig uren hud. Hva kommer det av egentlig?
   Anyways, skal ikke komme med bare negative ting, hehe. Du er jo en fantastisk søt jente og en flink blogger. Liker at du faktisk stiller opp for andre mennesker (og dyr), og at du er en såpass smart jente. Stå på !

  9. Elsket vidoen, du virker så jordnær og koslig 🙂 Synes også du har forandret deg skikkelig, på en positiv måte vell og merke!

  10. Har vært fast leser av bloggen i en god stund nå, men har faktisk aldri lest kommentarene du får heller ikke etterlat en. But its a first for everything!
   Har liksom aldri helt brydd meg om hva andre mener, men bestemte meg å lese gjennom noen på dette innlegget og tidligere. Og stå på Sophie, keep up the good work 🙂

  11. Godt å høre at du tar bloggingen og leserne dine såpass særriøst at du ikke bare passer på å blogge hver dag, men at du også tilpasser tidspunktet hvert innlegg kommer ut, OG at du er oppmerksom på hvordan et bra bilde skal se ut.. forfriskende å høre når diverese andre bloggere (les: en viss blogger) virkelig har vist hvor usærriøse og respektløse de er ovenfor sine lesere for tiden.
   Stå på, her har vi en jente som fortjener plassen hun har på blogglista!

  12. ÅÅ, du er så herlig !! Ser så opp til deg at du aner ikke, og jeg GLEEEDER meg til du flytter til oslo, i og med at faren min bor der så jeg kanskje treffer på deg en eller annen gang (ÆÆÆÆ) <3

  13. Du er jo så søt 🙂 Hehe, jeg skjønner at du ble litt irritert over hun andre når hu surra så med å ta bilder 😛 pluss at det regna og du hadde vondt i ørene så jeg ser den at du ble litt furt 😛 veldig koselig video syns jeg 🙂

  14. ååå du er så skjønn! <3 Ser virkelig at du planlegger og bryr deg om bloggen:D Elsker at du poster flere innlegg om dagen og tilpasser innleggene etter leserne dine, du fortjener virkelig førsteplass! Stå på!

  15. Hvis du var så syk, hvorfor i all verden stilte du opp for VG? Du hadde vært tjent med å være frisk = litt mer vennlig og ikke så knirkete og selvgod. Småripsene sluker alt du gjør og det tjener du fett på, men voksne syns du burde lære deg å omgås andre mennesker på en ordentlig måte. Du har jo tatt helt av, jo! Jeg er glad du bosetter deg på østkanten, så slipper jeg høre knirkingen din. Men, altså. Er det ikke slitsomt for psyken å se seg selv i speilet hver dag og vite at det ikke er deg, bare noe du har lånt?

  16. Åå så utrolig fantastisk du er sophie ! Du er rett og slett verdens beste jente, og jeg kjenner de ike engang! Det at du vil ta bilder til bloggen selv om du er syk er så inspirerende og eg prøver hver dag å bli like perfekt som deg ❤ jeg syns stemmen din er utrolig søt og elsker å høre på den, så ikke bry deg om folk som sier noe annet !
   Og forresten, har du sluttet å svare på kommentarene på innlegg ?

  17. Er nok flere som tenker at du bare er fasade og kun fokuserer på ditt eget utseende og ikke har så mye annet å komme med. Men du er en smart jente og har mer å tilby enn som så =) Så når du synes ting er vanskelig å forklare på bloggen så må det være bedre å lage en video hvor du forklarer. Skjønte bedre hva Afrikaturen gikk ut på via denne videoen =)

  18. Korsn redigeringsprogram bruke du??
   Det såg kult ut!!:D
   Stå på sophie! E skjønna at d ikke e så lett å va kjempegodt humør ute i vind å regn med ørebetennelse..
   Syns du e flenk som står på uansett ka!:)

  19. Kjempe gøy!! 😀
   Du er utrolig jordnær, og elsker å se hvordan du bryr deg og tar vare på leserne dine. Veldig mange toppbloggere som tar leserne sine for gitt og ikke gjør en så veldig stor innsats. Men du tilpasser og legger mye jobb i bloggen din, det ser man 🙂
   Du er kjempe flink og utrolig smart, du fortjener å ha oppnådd så mye som det du har, du har i hvert fall jobbet hardt for det! 🙂

  20. hmmmm… kem av de alternativan ska man velge? fikk opp så masse rart..
   e det pixlr express? kom ikke opp sånn som ho hatt på videoen som va så oversiktlig og greit

  21. Hei ! Jeg er 11 år men jeg elsker bloggen din vil bli en så
   Selvsikker jente som deg ! Jeg er kjent som den rare jenta i
   Kl men når jeg er på din blogg er jeg i en annen verden
   Jeg lurte på om du ville legge ut bilder eller videor fra leiligheten
   Din i Oslo ! Kunne du tenkt deg det ?
   Og selvfølgelig en room tour ❤️ Så fint at du hjelper folk i Afrika
   Ser opp til deg sophie

  22. Ville bare si at “ett” er et tallord, mens “et” er den ubestemte artikkelen til intetkjønn. Hvis du bruker “ett”, legger du vekt på antallet (1).
   “Han tok ett bilde” –> “han tok ikke TO bilder”
   “han tok et bilde” –> “han tok et bilde”

  23. Frekk, sutrete og ikke veldig koselig side av deg….og vi har visst veldig ulikt syn på smellvakker og perfekt skjønner jeg…ifølge kommentarene….kom dere ut å se litt mer folkens!

  24. Åh, merker at jeg savner bloggerne litt nå ja.. Herlig video, og skjønner godt at du ikke var i tidenes humør sien du var syk og greier.. hehe. Videoen var ihvertfall ekte, og mer hvordan du og din hverdag er?

  25. Hvordan synes du selv at du fremstår som en voksen person når du er så sur, gørr, care og høres så nasal ut? Jeg er så nysgjerrig på det. Du virker så lite koselig:( Er du ikke glad for alt du har i livet ditt? Du burde:)

  26. Jaa,mere bloggerne. Jeg og noen veninner snakket om litt siden at det var så sykt surt at det var ferdig, fulgte med på hver episode!

  27. Hei på deg, Sophie Elise
   Var det du som var i Charterfeber? I så fall var det litt spill? Hvordan gikk det med henne dere frøs ut?
   Jan

  28. Hahahhahaha dere som synes hun høres sur ut, jeg tror vi kan skylde litt på at hun er fra nordnorge:)
   Er fra nordnorge selv, inni hodet mitt høres jeg ikke sur, eller “streng ut” at all, synes jeg høres veldig blid ut, men så snart jeg hører meg selv på film, høres jeg bare pissed ut:/ og sånn er det egentlig med de fleste (hvertfall her hvor jeg bor). får ofte kommentarer når jeg er på øst- og vestlandet for å besøke familie, at jeg, og generelt nordlendinger høres så sure ut:P det er hvertfall fra venner av familyn jeg får høre det:)
   Jeg synes ikke du høres sur ut Sophie, du var faktisk utrolig fin:)

  29. HAHA, du er så fliring at jeg holder på å døø. Akkurat like care som jeg er til tider! Digger at du ikke ler av de tørre kommentarene hennes, og at du ikke later som du er i godt humør. Det blir jo bare falskt. Men folk skal alltid finne noe å pirke på!

  30. Synes du var kjempe flink, du er virkelig en smart og oppegående jente, stå på. Den måten du snakker på viser at du er en jente med ben i nesa. Den måten du oppfører deg på viser at du er en profesjonell blogger som er veldig smart, og vet akkurat hva som skal til for og ligge på topplisten som blogger. Mange unge mennesker tror sikkert ikke du vet va du holder på med, men det gjør du virkelig, ellers hadde du aldri vært der du er i dag. stå på og kos deg med bloggingen.

  31. Hehe, æ ska ærlig innrøm at æ fikk litt bakoversveis når du bei småmuggen. Men igjen; du va syk og dårlig, og kem som oppriktig har lyst til å stå ute å ta bilda når det e kaldt ute? Æ skjønne dæ godt. Eller, æ skjønne det – men æ ville nok definitivt ikke reagert likedan. :p Men vi e forskjellig, vi har alle dårlige daga – nån litt mer synlige enn andre. Æ syns iallefall klippet bei bra, alt i alt. 🙂
   Kos dæ hjemme den siste natta, og god tur imorra! 🙂
   Kordan gikk det med søtsuget igår, forresten? Hehe!

  32. “Åå se regnbue! Det må jeg ta bilde av” *tar bilde* “Fint.” <3 <3 Jeg smilte så veldig og måtte le av hvor søt du var, åhh..det gjorde dagen min altså <3 Utrolig søt er du. Håper jeg får møte deg engang. Det vil jeg veldig gjerne.

  33. Ser at du ikke har på deg bh de første 5 minuttene. Når du først skal på tv, så kan du vel ta deg bryet med å ta på deg undertøy?

  34. Hva er snittalderen her, tro? Ut fra norsken til både bloggeren selv og kommentarene vil jeg tippe ca 12, men med den bh-størrelsen på bildet øverst tipper jeg 40.
   Dere er virkelig verdt et studie!

  35. Syntes du er døds kul jeg! Skjønner ikke hva resten prater om:-) men lurte litt på hvilket kamera du har og hvilken linse? Bildene du tar ute blir utrolig fine!

  36. synes du virket kjempesøt og koselig jeg, folk må slutte å ta alt så seriøst! alle har dager hvor de ikke er helt 100% og når man er syk i tillegg så blir det jo slitsomt. synes du så utrolig bra ut jeg 🙂 stå på <3

  37. Personlig hadde jeg reagert mye verre enn deg, å være syk og ha sånn “hjelp” er ikke noe særlig. Det virket som om hun var mer til bry enn til hjelp, og siden du ikke var på topp skjønner jeg at du ble litt irritert. Dette er jo tross alt jobben din…

  38. Hei jeg er en godt voksen jente som titter innom bloggen din av og til. Har aldri sett på “bloggerne” men så videoen her nå. Leser kommentarer og må bare si du virker som ei sympatisk,over gjennomsnittet oppegående og nydelig jente. Du stiller deg lagelig til for hogg(kanskje det også har påvirket deg i forhold til inngrepene dine?) men jeg synes du er befriende ærlig på hva som gjør deg glad og hva som sårer deg. Og akkurat det gjør bloggen din til noe av det bedre- som gjør den artig å lese,selv for “voksne” som meg. Håper du er frisk igjen nå-øreverk er vondt!!

  39. Sykt bra video! Du må legge ut flere slike videoer! Er såå utrolig gøy å se på!
   Du er kjempe flink og driiit pen! Digger deg, fast leser av bloggen din 🙂

  40. ikke for å være frekk eller noe slikt du er en utrolig søt jente.. litt dårlig personlighet til tider men sånn som denne videoen så ser man godt at du redigerer alt som måtte være feil med et bilde i tilleg til urenhetene i ansiktet ditt.. jeg har aldri sett at du har hatt så mange “hudormer” eller hva det kalles i panna. men jeg er en stor fan av deg stå på 😀

  41. Du er deg selv, det liker jeg veldig godt.
   De sure og meggete kommentarene her gjør at jeg blir forbanna på dine vegne. Kritikk på et lavpanna nivå, ut fra det som må være misunnelse eller sjalusi. Ta dere en bolle og get on with it!
   Ellers: Stå på og gjør ditt, drit i andre, du er smart og pen, tydeligvis ikke alle som tåler det.
   Jeg heier på deg 🙂

  42. Jeg ser dere syns det er “søtt” og “ekte” å være frekk og ubehøvlet. Ja ja. Dere er vel så starstruck at dere ikke klarer å skille mellom snørr og bart, som bestefar sier. Til Benedikte som skriver at kritikken er lavpannet og bunner i sjalusi og/eller misunnelse: Hvorfor må kritikk være det? Og hvem f*en er sjalu på noen som tyeligvis er så mistilpasset at hun opererer bort seg selv og framstår som et lappverk av pålimt hår og diverse? Og i tillegg er en sur bitch?
   Håper bloggeren våkner av disse maniene før det er for sent.

  43. Hello Sophie. Im not from norway so i will try on english.
   Are you still very shy in front of a camera? I see the blog from africa, and you are this smiling, great and loving person. Then i see this.. and im like.. “IS THAT THE SAME PERSON?” .. It looked like you, but then again.. where is the Sophie we all love and care about? Is she gone? You have ALWAYS been this amazing person, but you look so mad and it really looks like you hate that VG-TV woman.
   You have the most amazing smile, please use it – and make us smile! I hope you are the smiling person i love in the next video i see.
   Hugs and kisses.

  44. :/ hun tok ca slike bilder for förste gang só ble du sur pó henne fordi hun ikke klarte det só bra? det synes jeg var litt slemt,
   og jeg trodde du tok antrekst bilder nor du kler pó deg og har det pó deg den dagen, du gór et sted osv. og ikke at du planlegger det hele liksom, at nei nó mó jeg ta antreksbilder, hva skal vi velge.
   og den historien meg chiuauane var trist 🙁

  45. Wow, for en opplåsbar ego dame og selvgod du fremstiller deg der.. Du behandler hun VG TV damen som en dritt også. Virker som at du tror at du er så utrolig mye bedre enn andre, LOL! Skjerpings her!

  46. Det er så mange ufyselige folk som kommer innom bloggen din bare for å sende deg hat, og fremstille deg som en dårlig person. Du er den mest dedikerte bloggeren jeg har sett. Og folkens er hun virkelig vond, når hun hjelper de som trenger hjelp?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg