beste sovekameraten

Hei! Jeg kom meg akkurat opp fra senga, men kan dere klandre meg når jeg har dette som sovekamerat!? Sykt vanskelig å komme seg opp da, vil bare ligge å kooose. .

Neida, fra spøk til alvor (egentlig var det ikke en spøk). Jeg ligger enda å drar meg i pysjen mens jeg venter på besøk av Stine Mari, har ikke hatt kvalitetstid med henne på veldig lenge så skal bli godt å gi henne en stooor klem igjen ♥ Jeg har fått influensa, og da suuuger det å være blogger. Man må jo ta bilder av seg selv, mens samtidig ser man ut som en hoven sel i ansiktet og blir ikke fornøyd med noen bilder. Slik har jeg det nå, haha! Jeg kan forsikre dere om at jeg har fått noen raserianfall mens jeg har prøvd å ta bilder til dere, alt blir liksom bare feil. . Men men, det er jo ikke verdens undergang og noen bilder får jeg jo til uansett!

Vet ikke heeelt hva slags posering jeg gjør med hendene her. . “fuck bitches get money”  


OOOOG jeg har fått en stooor pakke i posten fra zalando.no, dere har sikkert hørt om det etter alle reklamene som går på tv? Gleder meg til å prøve klærne, viser dere såklart etterpå!

32 kommentarer

Siste innlegg