hva skjer 00:00

I går dro jeg som sagt en liten tur ut sammen med Stine Mari, riktignok skjedde det ikke så veldig mye å ble en ganske rolig kveld for min del. Like greit, man må jo være uthvilt og klar for nyttårsaften! Haha og når vi først snakker om nyttårsaften. . Er det kun jeg som alltid går inn i det nye året en smule skuffet? Overgangen fra ett år til et annet blir liksom aldri like sykt som man har sett for seg, man planlegger alltid den ” beste nyttårsaften ever” men så skjer det ikke noe helt villt uansett. I fjor klokken 00:00 falt jeg rundt i snøen og visste hverken opp eller ned. . Lurer på hva jeg gjør i år, haha! :) Skal prøve å huske det slik at jeg kan komme med status-rapport til dere senere!

I kveld skal jeg være sosial med litt venner, ingen store planer med andre ord. .  Jeg hadde faktisk alarm på i morges for å blogge til dere, men trooor dere jeg klarte. . Åpenbart ikke, ettersom første innlegg kom på kvelden. I morgen SKAL jeg klare det! Jeg har fått sett det nye designet mitt nå, så det kommer opp snart og da bruker jo bloggmotivasjonen å skyte i været for et par dager.

Toppen jeg har på meg er fra sheinside.com men den er utsolgt nå, desverre! Den er sykt fin, fikk så mange spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt den. . Og skjørtet er fra BIKBOK!

 

 

66 kommentarer

Siste innlegg