dagens spørsmål

Er det viktig at bloggeren har mye penger, fine klær og et spennende liv for at du skal kunne lese bloggen? Eeeeller liker du best å lese blogg om bloggeren minner deg om deg selv?

 Og nå tenker jeg såklart ikke slik at man tenker ” har denne bloggeren mye penger? Nei, da sjekker jeg neste”. men det er mer underbevissthet. Jeg leser mest blogger til de jeg føler har et glamorløst liv, noen jeg selv vil være som.50 kommentarer
  1. De fleste toppbloggere har rike foreldre, masse penger og et luksuriøst liv. Det kan ikke være tilfeldig at det er sånn. Jeg har sett mange potensielle toppbloggere, men det holder tydeligvis ikke å skrive bra. Man må ha utseendet, klærne og sminken til en toppblogger. Ja, skriveferdigheter har vel også en del å si, men ikke mer enn 40%.

  2. Jeg leser de bloggene som inspirerer meg og som jeg kjenner meg litt igjen i. Men leser også slike blogger som du, altså de med litt mer glamorøst liv , fordi jeg vil ha et slikt liv selv og da er det godt å kunne “drømme” seg litt bort å lese om deres liv!

  3. Jeg fann nettopp ut bloggene jeg leser er alle veldig brune.. Jeg er veldig blek, men har veldig lyst til å være brun og fin.. Vet ikke om det har noen sammenheng, men jeg vil være som deg hvertfall 🙂

  4. Jeg leser mest de som jeg kan kjenne meg igjen i litt selv, som inspirer meg og motiverer. Blir egentlig litt deprimert hvis jeg leser om bloggere med det perfekte liv. Men selvfølgelig leser jeg mange som har et litt annet liv enn oss andre.

  5. Det første du skrev :)selv om jeg blir sykt sjalu og alt det der, så er det faktisk gøyest eller mer spennende å lese om de “perfekte” bloggerne.

  6. Helt ærlig ville jeg helst lese blogger som har råd til det “nyeste” sånn at jeg også kan få idèer osv 😉

  7. Jeg får inspirasjon av deg, jeg vil være som deg, du er mitt forbilde. Sier du att du er imot pels blir jeg det automatisk, fordi jeg blir overbevist… Jeg tar bilder som deg, tenker hvordan poser sophie? hva gjør sophie? hvordan blogger hun? jeg skal bli like flink som deg en dag, jeg skal.

  8. Før likte jeg best blogger som l0ve, auroramohn, fotballfrue osv.. Drømte meg liksom litt bort, virket som livet dens var så perfekt. Men nå liker jeg best blogger som går litt dypere, for egentlig er det jo veldig overfladisk. Syns din blogg skiller seg ut sånn, fordi du skriver om dine meninger og ting du føler osv, og hvis du er litt deppa eller veldig glad skriver du det. Alt er ikke perfekt, og syns ikke du later som det er det heller. Bloggen din er veldig ærlig i forhold til mange andre, det er det jeg liker best ved den! Ikke bare outfit og cafebesøk liksom..

  9. Leser fotobloggar, heilt crazy bloggar og bloggar som minner litt om meg sjølv eller som skriv om ting eg interesserer meg for. 🙂

  10. det er ikke å legge skjul på at hver eneste toppblogger har et luksuriøst liv, på grunn av at foreldrene hadde såppas bra jobber så de hadde råd til ting som den lavere middelklassen ikke hadde råd til. De lever bedre enn de fleste, har råd til å shoppe hver eneste dag og dra åå opplevelser som mange bare kan drømme om. Så for å nå til “toppen” tror jrg at rikdom og velferd er en viktig ting. Så om noen blogget om at de har kjøpt sminke på h&m, handlet klær denne måneden hos fretex osv. tror jeg neppe de hadde klatret til topps på blogglista.

  11. Har favoritter som absolutt ikke er toppbloggere. Jeg titter gjennom toppbloggerne av og til, men ettersom jeg ikke syntes de lenger holder den standeren det burde være hos toppbloggerne, leser jeg andre sine som jeg heller håper på kan få en av de fine plassene i topplisten fordi jeg syntes de fortjener de! Helt ærlig, så syntes jeg du er den som legger ut mest innlegg. Mange av de andre som Tcmn, kan ta det forgitt at de er heldige å har den plassen. Da blogger de ikke på …. uker? Det syntes ikke jeg er blogger som er verdt å lese 🙂
   – Stå på Sophie!

  12. Grunnen til at jeg leser blogger er så jeg kan drømme meg vekk, og bry meg litt mindre om mitt eget liv. Så ja, derfor er det viktig for meg at bloggeren har mye penger og fine ting. Men det er bare meg da selvfølgelig.

  13. liker best å lese de bloggene som minner meg litt mer om megselv. liker når du skriver litt “dypere” innlegg fordi det får meg til å føle at jeg ikke er alene:)

  14. Tror att alle som leser toppvloggerne sine blogger er pga, de har livet man gjerne skulle hatt selv! Dere får alltid masse komplimenter, dere har råd til å kjøpe hvem klær osv. Dere vill! De fleste bloggere er jo intereserte i mote også.

  15. veldig interessant spørsmål som jeg faktisk ikke har tenkt over før. men når jeg tenker meg om så leser jeg vel bare de som har mer enn meg, og folk jeg ser opp til..

  16. Det som er viktig er selvinnsikt, i motsetning til alt annet som falmer eller skrumper inn med tid og bruk..vil en person med selvinnsikt skinne sterkere og sterkere etterhvert som årene går.

  17. Ja, for å være helt ærlig så leser man faktisk de bloggene som har masse penger, fint utsendee og masse sånt. Jeg leser de med fine store bilder og bra innlegg. Grunnen til at jeg liker din er fordi du snakker saker som faktisk folk bryr seg om og jeg elsker hvordan du liker å provisere folk!

  18. Jeg er vel enig. Jeg leser kissie sin blogg for eksempel og fotballfrue. Det er ikke på grunn av penger men fordi det virker ut som om de har et liv i luxus noe de fleste av oss kunne tenke seg. Dessuten viser dem på en måte hvordan man kan skape litt luxus selv med kosthold og trening osv… Det er jo underholdning det er jo ikke akkurat nyhetene vi glor på. Det er et sted hvor man kan flykte litt fra en kaotisk hverdag mener jeg:)

  19. Jeg hadde likt å lese en blogg som ikke kun handlet om mote, men jeg leser overfladiske “rosablogger”. Jeg selv har foreldre med penger og et fint rom, men det blir for mye fokus på å være populærest og mest perfekt.
   Den beste bloggen for meg hadde vært innlegg om: mote, hverdag, helse, trening & kosthold, viktige saker som brudd på menneskerettighetene, mishandling, rus, dyremishandling, dyretesting osv.
   Jeg vil gjerne lære litt og kunne gjøre en forskjell på urettigheter! Samtidig som jeg faktsik (trist nok) liker å lese om overfladiske ting…
   Jeg leser bloggen din fordi du skriver slike innlegg som dette + alt det overfladiske. (ikke slemt ment)

  20. Ser den! Og slik er nok jeg også… Samtidig er det bloggere som skriver godt, ironisk og humoristisk som jeg synes er aller mest underholdene. De skriver ofte overdrevent om ting man kan kjenne seg igjen i:) blogger som konghalvor, linnea (var) og noranekter er de jeg er Størst fan av egentlig…
   Men jeg trekkes jo også mot rike bloggere

  21. Det er ikke så viktig for meg, men jeg skal jo innrømme at jeg foretrekker at innleggene handler om ting jeg interesserer meg for (mammablogger, interiørblogger og den slags synes jeg er gørrkjedelig), som sminke, klær, oppskrifter og mer personlige innlegg, og med sminke og klær er det nok en fordel om bloggeren er over gjennomsnittet formuende, ellers har man kanskje ikke så mye nye innkjøp å vise frem. Dagens outfit synes jeg ofte blir litt kjedelig fordi få bloggere er flinke til å fremheve klærne og stylingen – fokuset blir ofte på trutmunn eller forhindrer på en eller annen måte at man får et nøyaktig inntrykk av plaggene. Da liker jeg bedre å se “bare plagget” 🙂

  22. Jeg eier ikke interesse for mote, skjønnhet, fine klær og kvalitet-sminke så da leser jeg ikke om mote, skjønnhet, fine klær og kvalitet-sminke. Jeg liker å lese blogger som enten minner om meg ELLER som rett og slett er morsomme og ikke skrevet av folk som er like ineterssange som pappesker ^^

  23. Bra besvart! 🙂 Hvis du farger håret ditt hjemme, hvilken farge bruker du da? 🙂

  24. Jeg leser bloggere som er veldig pene. Hvis jeg går innpå en blogg der bloggeren ikke er særlig pen, går jeg ut igjen. Dessverre har det blitt sånn. Tror ikke jeg er alene på å gjøre det! Det er veldig synd..

  25. Til en tidligere kommentar: er jo ikke tilfeldig at toppbloggerne har penger. Man tjener penger på blogg og når den blir populær nok så har man naturlig nok en høy inntekt.
   Når det er sagt så leser jeg blogger som inspirerer meg, enten stil eller livsstil. Og mine favorittblogger bruker ikke spesielt mye penger på dyre klær. Alle kan kle seg kult om man har dyre klær, det inspirerer ikke. Både fashiondiaries og Angelica Blick (modette.se) bruker flittig klær fra gina tricot, nelly, bik bok, hm, zara ol. Andre bruker bare merkeklær, men ser blodharry ut selvom. Derfor interesserer ikke bloggene dems meg.
   MEN… nå tror jeg du har mange 14 år gamle lesere, og dem tenker jo litt annerledes dessverre…. hehe

  26. Jeg liker å lese bloggere som er annerledes enn meg, for å få litt underholdning. Slik det er med paradise hotell, Jersey shore, osv..:)

  27. Kan ikke du, som forbilde og alt, lage et innlegg kor du fortell ka du e flink til, uten at det har nåkka med puppa og leppe og gjøre?
   Kem e Sophie-Elise? For æ tippe du e mer enn silikon og restylane.
   Ka føle du at du e god på, bak sminken og fasaden? For fasaden begynne det å bli nok av nu.

  28. Okei, du er så jævlig fake. Silikon, plastiske operasjoner? Hva faen er problemet med å være orginal?!

  29. Du sier jo at folk kaller deg “barbie” osv, men jeg tror du liker det! Så slutt opp med det tullet

  30. Jeg bryr meg om at bloggerene har penger nok til å ha en variert garderobe, og livsglede til å gjøre noe ut av livet sitt. Altså, jeg syns det er gøy å lese bloggene til folk som skriver om hva de gjør, ikke bare at de har ligget i senga og sett på tv.

  31. ja en blogger skal ha mye penger og dyre klær! ellers er det jo bare å lese et normalt liv, og det er ikke gøy

  32. Jeg leser blogger som inspirerer meg. Jeg trenger nødvendigvis ikke bli inspirert av at bloggeren har et glamorøst liv og kan kjøpe hva den vil. Det kan være en blogger med en bra stil, kosthold, treningsteknikker eller har kloke tanker 🙂
   Så om bloggeren har penger eller ikke spiller ikke en rolle for meg.

  33. OMG, du er drit pen, du ser jo nesten ut som en BRATZ dukke jo, ser virkelig opp til deg<3<3<3<3<3<3
   Headeren din er drit kul, herregud lizzzmmm!!!!!!
   Du kler å ha på masse sminke på øynene...
   Sorry, hvis jeg plager deg, men jeg leser bloggen din hele tiden!!!!!
   God jul, ILU forever, vil du bli min bff, LOVE YOU!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg