afterlife

Jeg har stresset som en idiot i hele dag for å rekke å dra med mamma til byen nå klokken 17, tror dere jeg rakk det? Nei. Så der ble alle dagens planer ødelagt, livet på landet uten lappen, folkens. . Er litt deppa angående det, men det ordner seg alltid!

Nå skal jeg lukke øynene, høre på denne fantastiske sangen å drømme meg bort litt før jeg skal se meg selv på tv 2 klokken 17:44 (ikke glem det, hihi!!). Finnes det noe kleinere enn å se seg selv på opptak? Dont think so! 

 

 

  1. kan du ta det opp, eller filme det så legge ut?
   skal på trening, og jeg har såå lyst til og se det, men rekker ikke pga treningen 🙁

  2. har dessverre ikke noen andre kanaler enn NRK her jeg bor for tiden, men vet du om det blir lagt ut på TV2Sumo eller noen andre plasser? Hadde vært kjempe kjekt å fått sett det:)

  3. om du tror de er kult å røyke så er det vertfall ikke de;) og om du ikke synest de er kult selv så ikke legg ut bilde av de …-.-

  4. Kule bilder 🙂
   Jeg vil bare si til de som tror dette påvirker hennes yngre lesere og bla bla bla. Jeg ser folk røyke daglig, og har venner som røyker, og har blitt tilbudt røyk mange ganger. Men jeg har noe som heter VILJESTYRKE når det kommer til røyking. Jeg sier alltid nei takk når jeg blir tilbudt, og har faktisk aldri prøvd snus eller røyk. Til tross for at Sophie og mange andre har lagt ut bilder av seg selv som røyker.

  5. Så sur og selvopptatt du fremstår på tv.. Du smilte ikke når du hilste på mp3 programlederen, bare satt der og var selvgod.. Æsj, nå mista jeg all respekt for deg.. Bare sur og tar på håret ditt hele tiden..

  6. Ååå du burde heller krølle håret ditt når det er så langt. Når alt er så rett ser du det korte håret ditt lettere..

  7. Det ble utrolig vellykket spør du meg! 😀 kjempe pen og du virker kjempe hyggelig i virkeligheten! 🙂

  8. Du snakker enormt monotont da 😮 Måtte sjekke lyden på tvn for å se om det var noe feil liksom. Men du gjorde en bra figur, overraska ikke liksom, det er akkurat sånn jeg har sett på deg gjennom bloggen 🙂

  9. ÅjDAAAA… du er uten tvil MYE penere på bilder enn TV. Sorry ass.. men du så jo ikke noe spes bra ut på tv.

  10. Haha, du så skikkelig bitch ut! Det med duckface så stygt ut, selvopptatt liten hore! Leppene dine er utrolig stygge, uff

  11. Okei, leppen dine…. IKKE ta mer restylane, du så ikke bra ut med det :s Og kofør e håre blondt bake..?

  12. #nohate, men va d bare mæ eller sa du t hu du lært derre duckface tingen t at du hadd restaline ? 😮

  13. DU HAR SVÆÆÆÆÆR nese på tv… hvor mye redigerer du bildene dine egentlig??? Du så jo ikke ut på tv. seriøst, nå ser jeg likheten mellom deg og din søster ganske godt!

  14. DIGGER deg. Men du innrømte faktisk at du hadde restylane. “blir du ikke sliten når du lager munnen din sånn?”
   “nei, æ har jo restylane så.”
   MEN; elsker bloggen din, og personligheten din. stay strong

  15. Hallo folkens! Kan dokker skjærp dokker!? Ho Sophie Elise e ei nydelig jenta, ho velge sjøl ka ho skal jør me kroppen sin. Det e faktisk hennes kropp å ho bestem over den om dokker ikje har sjønt det! At dokker skal sette å kommentere drit te ho før at dokker sjøl kanskje ikje har værdns bæste utssende, det kan dokker heller ta opp med dokker sjøl.. Bli førbanna av å sjå at dokker ikje ha respekt før andre med menneska, alle jør som dem vil og leve korsen dem vil!
   Ps: Sophie du e ei nydelig jenta det ska du bære vette <3

  16. Ok, det der var… Merkelig.. Det som virkelig var morsomt var når programlederene lo og ristet på hodet etter innlegget.. puh.
   Selv om der var noen ” brainfarts ” så er det ikke det verste jeg har sett :/

  17. Du framstod skikkelig selvopptatt, IKKE sånn vi har fått inntrykk av deg via bloggen. Også bør du vikelig revurdere hvordan håret ditt ser ut bakbra. OGSÅ kan du lære deg å gå på den type sko før du stiller opp på TV. Fikk virkelig et helt nytt syn på deg – sorry, men sant.

  18. Du ser myyyyye penere ut i virkeligheten! 🙂
   FOLKENS! grunnen til at nesen så annerledes ut enn på bilder var pga lyset!!
   og ikke diss svære lepper.. det er smukk deilig!;)

  19. DERE FIKK NYTT SYN PÅ HENNE PGA UTSEENDE??? VIRKELIG?
   grunnen til at dere kommenterer det er fordi en person gjorde det, så kommer alle haterne og hoper seg opp og kommenterer nemlig UTSEENDE slik at Sophie skal føle seg “nede”.
   poenget er; dere er sjalu! hun er strøken som bare pokkern!

  20. åå sophiee du er så pen!! Skal følge med på tv i kveld, gleder meg til å se! Hver gang du er på tv er jeg klistrer til tvskjermen, haha! DU er beeest

  21. ja vi e kjempe sjalu;)E ikke vi som bør operere nesa og fylle opp leppen med restylane. Naturlig store leppe e utrulig digg ja, men ikke overleppe som e 10 ganga større en undeleppa….. huffff……..

  22. Kan du legge ut klippet med deg på tven,her på bloggen?
   Fikk ikke sett det på tv, å har ikke tv2 sumo :/

  23. Hei Sophie! Jeg leste nettopp innlegget du skrev “nå vet dere”. Jeg må bare få sagt at du burde se på ALLE kommentarene dine som positive, for det er de, så absolutt. Ja, det er jenter som skriver du er stygg, duckface, osv osv, og det er KUN fordi de har dårlig selvtillit og de føler seg bedre når de skriver sånne ting. Jeg har selv blitt kalt duckface på skolen, og litt på facebook og har blitt snakka masse dritt om da jeg gikk i 10 klasse. I dag har jeg mye flere og ikke minst GODE venner, og når jeg ser på de drittslengerne fra 10.klasse, ser jeg de bare går rundt alene. Noen av de prøver til og med å smile til meg! De VIL at du skal falle, de VIL at du skal få like dårlig selvtillit som dem selv! Ikke la det skje, vær deg selv! For meg er du til STOR inspirasjon, som faktisk klarer å blogge videre, selvom du blir slengt dritt til i så og si hvert eneste innlegg. Du fortjener virkelig respekt!

  24. Huff da, lite med lesere nå til dags ikke sant? Må få med noen virkelig “kule” bilder til å få opp leser tallet.

  25. Fælt med de sjalusi kommentarene nå da.
   Syns det var jævlig kult program, og du innrømte faktisk at du har tatt Restylane !
   Du er enda penere i virkeligheten 🙂

  26. Må seriøst flire..:D For noen latterlige kommentarer enkelte kommer med! Sophie Elise du har IKKE stor nese, den er helt normal. Synes du gjor en bra profil på tv æ. Virka kansje litt trøtt og sliten eneste. Du va flink, stå på! 🙂

  27. Så på programmet! Ikke hør på komentarene på utseende ditt, du er en vakker jente Sophie. Å når ble det lov og sitte og rakke ned på andres utseende?
   Det eneste jeg reagerte på var at du kanskje virka en smule selvopptatt, reiste deg ikke opp eller smilte når mp3 programlederen tok deg i hånda. Har du ikke lært deg og reise deg? 🙂 Mener altså ikke dette frekt mot deg Sophie. Å drit i komentarene på utseende ditt. Stå på ellers!

  28. Oi, wow. Leser kommentarene her, og du betaler virkelig en høy pris for å være en kjent blogger. Har folk virkelig ikke respekt for andre mennesker? Blir helt sjokkert over å se hvor mange stygge kommentarer folk skriver!
   Du tørr å dele hverdagen din med leserne dine, noe som er utrolig tøft – også får du bare slengt dritt om personligheten og utseendet ditt. Blir serriøst helt sjokkert her!!!!!
   Har ikke ord engang. Du må bare vite at du er en fantastisk pen jente, og det virker som om du er en utrolig koselig person. Drit i hva folk her skriver, folk har alltid noe de skulle sagt uansett!

  29. Hei,
   Hva heter programmet? Kan man se det i reprise(i så fall når og hvor)? og når kommer del 2 i morgen? 🙂
   Fikk ikke sett det jeg, men hadde vært moro å fått med seg 🙂 Ha en fortsatt flott dag! 🙂

  30. Wooow, du er bare såå tøff som skryter av at du røyker.du ser det kanskje ikke som skryting, men du knipser jo et bilde hver gang du har noe som ryker i kjeften. Håper for dine yngre leseres skyld at de ikke er lett påvirkelige, da sliter de virkelig.

  31. Har du tatt grunnkurs, begynt med øvelseskjøring, og evt tatt timer? Jeg tok grunnkurs når jeg gikk i 10ende, øvelseskjørte i ett år, tok timer i nesten ett år og fikk lappen på 18års-dagen min. Har ikke hørt at du tar kjøretimer o.l? Kanskje på tide å begynne, så får du også lappen ikke så lenge etter du blir 18. 🙂

  32. Herregud, for noen frekke kommentarer over her! Blir helt sjokka over at folk kan skrive slike ting.. Så just på det og du er virkelig like pen i virkeligheten som på bilder! <3

  33. Åh, så tøffe dere som kommenterer dritt er. Virkelig, jeg er stolt. NOT. Tenk dere om dere var Sophie, hvordan hadde dere følt dere om dere hadde kommet på tv, og så hadde mange haters komt og sagt “nei fyfaen til stygg du er, sorry ass”. Herregud, eier folk virkelig ikke respekt? Tviler på at dere ser så mye bedre ut selv. DU ER NYDELIG, Sophie! <3 Stå på, og drit i haters, husk at de kun tør å kommentere fordi en kommenterte, da hoper de seg alltid opp og blir modigere og modigere for hver kommentar. Men i virkeligheten er de bare en gjeng med feige sauer...

  34. Herregud, slutt folkens! Det er hennes liv ikke deres, hun bestemmer om hun vil ta Restylane eller ikke! Ikke bland dere, hun er seg slev og det skal hun faen meg få lov til! For det første har hu ikke stor nese, som hu sa agra hun på at hun farga håret derfor trenger ikke dere å du alt det derre, herregud clipsa dine syntes eller farg håret tilbake! Det er unødvendig spam! Og hun er fullstendig klar over alt dette, derfor trenger ikke dere å påpeke dette enda mer! Seriøst oppfør dere! Ikke det at hun er mitt stor forbilde og alt det der, men vi har noen like sider bla. Egene sterke meninger som vi står for! Også syntes jeg der bare er teit å påpeke at hu er trøtt/sur altså dette var ikke akkurat klokka 3 på dagen, og hun sa hun hadde sover dårlig natten før! Seriøst skjerp dere..
   Syntes du er en sterk jente Sophie, fortsett med det du liker og bare ignorer de unødvendige bloggkommenarene!

  35. Røyker du?! Det er bare så ukult, usunt, dumt og ja rett og slett! Også legger du ut røykebilder?!?!… Jeg må si du er en “god” rollemodell for de yngre..

  36. Ingen er perfekte, alle er som dem er.. Man skal ikke trenge å dømme andre sånn, syns hun hadde passelig nese. Hun har ikke stor nese, og det finnes andre som har større.
   -Fikk ikke sett på TVen, men fikk sett på nettet 🙂 Du gjor en kjempe innsatts på tven.. jeg hadde ikke klart det, jeg hadde sotte å flirt mæ ihjel. 😛
   Også, du er utrolig pen.. Ikke klag vær så snill <3 Du er perfekt som du er. Ikke bli som alle de andre, og klage på det. Folk kan bli lei av du klager, så vær så snill.. ikke klag! <3 Du er så perfekt som du er allerede, du er bare deg selv! Det er det som er bra!
   Og leppene dine er pene, nesen din er normal c:

  37. Røyk er ikke kult altså… Gleder emg til å se deg inskrompet om 10år etter all sminke, røyk, solarium og alkohol… haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg