svar på rykter

Har hørt at du spiser kjøtt i all hemmelighet og kjøper deg pølser på narvesen.
Nei det er ikke sant. Jeg er i alle fall ikke så idiot at jeg kjøper meg kjøtt i all offentlighet når jeg har gått ut med å være vegetarianer! Har ikke spist kjøtt siden 17. juli, og har ingen problemer med det. Så nei, ingen av de stemmer.

Hører rykter om at du har kjæreste!
Nei jeg har ikke det! Hadde kjæreste som het Adrian men vi er bare venner nå :) 

Hører rykter om at du går på narkotika
Nei, selvfølgelig gjør jeg ikke det, haha!

Har hørt du er skikkelig bitch i virkeligheten.
Nja, jeg vet ikke. Jeg virker kanskje litt overlegen har jeg hørt fra venner, slik som jeg er mot andre. Men når jeg først snakker med noen er jeg veldig snill! Men selvfølgelig smiler jeg ikke til hver person som går forbi meg. Det er ikke normal oppførsel, haha. Har en gang fått høre ” du er jo den minst bitchye personen i verden”, så får håpe det stemmer! Vil aldri noen noe vondt i alle fall.

 Når du var på fest i narvik forsnakket du deg og sa du har rosa bong på rommet. BUSTED.
Det som skjedde i narvik var at jeg lekte en drikkelek hvor jeg ble spurt masse spørsmål, dere har kanskje hørt om leken “jeg har aldri”?. Der kom det selvfølgelig fram mye og en gutt(egentlig en mann..) filmet det og sa til meg at om jeg ikke betalte han 50 000 kr sendte han det til VG og la det ut på youtube. Da ble jeg sjokkert og veldig lei meg, var jo på en plass jeg nesten ikke kjente noen. Derfor dro jeg derifra, og måtte betale 4000 kr i taxi hjem :( Er klart det kommer mange rykter av det, men jeg sa aldri noe om bong på rommet. Har ikke bong, haha. 

Holdt du på med en fra bodø før? 
Ja, gjorde det! I starten av dette året til rundt april-mai. Det var koooselig, men sier seg selv at det er vanskelig med avstand, spessielt når man er så ung! Da er det mye som står i veien. 

Har hørt at du og venninne dine (dine 5-6 nærmeste) er i en gjeng hvor dere ikke slipper andre inn eller lar de være med.
På en måte er det sant, jeg personlig føler at jeg må være forsiktig med hvem jeg er sammen med. Jeg hører hele tiden om gjenger som har baksnakking og hvor de forteller videre hemmeligheter, rett og slett fordi de er så mange og forskjellige personligheter som kræsjer litt. Vi har et veldig bra vennskap alle sammen og stoler på hverandre, det er viktig! Det finnes mange som er opptatt av status og slike vil ikke jeg være venn med, det gjelder de andre og. Men selvfølgelig er vi ofte sammen med andre også, og har for eksempel ofte store vorsj og jentekvelder, men i hovedsak er det oss. “Finpusien” som vi heter!

Har hørt du er veldig opptatt av sex.
Ja det er jeg. No shame! Om man først er vandt med å ha det i et forhold er det vanskelig å være uten. Kan ikke være kjæreste med en som er jævlig dårlig i senga eller har liten, haha. Det er en hard sannhet, men slik er det! Men jeg har aldri hatt one night stand eller hatt sex med en jeg ikke har følelser for. Det kan jeg ikke forestille meg heller, blir kvalm av tanken.   

90 kommentarer
    1. Liker bloggen din veldig godt, men ble veldig såret da jeg leste dette: “Kan ikke være kjæreste med en som er jævlig dårlig i senga eller har liten, haha. Det er en hard sannhet, men slik er det!”
      Er veldig liten selv, så det var sårende. Jeg syntes personligheten burde telle ikke størrelsen

    2. Jeg skjønner godt at Sophie ikke svarer på om hun ble voldtatt eller ikke! Så drit i å mas på Sophie, hun bestemmer selv om hun vil snakke om det eller ikke om det er sant eller ikke!

    3. Sofie, det med at du ikke svarer på om du har blitt voldtatt og vært gravid og det viktigste der. Skaper bare mer rykter. For mange kommer nå til å tro at du kanskje ikke svarer på det fordi det har skjedd og du ikke vil snakke om det. Så det er stor sansynelighet for at en missforstående idiot går rundt å sier nå ”Hun delte det ikke på bloggen fordi hun ikke vil innrømme det, det betyr at det har skjedd!”
      Jeg sier virkelig ikke at det har skjedd, jeg sier bare at det kan virke sånn.
      Jeg respekterer deg virkelig Sofie, du er en sykt sterk jente. Bare husk det:)

    4. Sophie har svart på den delen at hun har vært gravid og tatt abort, skal ikke mange treff på google for å finne det ut…

    5. Haha, den setningen om at du ikke vil ligge med gutter som har liten pikk, vil forfølge deg resten av ditt liv. På en måte skjønner jeg deg, men man sier virkelig ikke slike ting offentlig, virkelig.

    6. Omg, skjønner ikke folk at ho ikke har lyst til å svare på om ho ble voldtatt og gravid? Det er jo tydelig at ho har blitt det siden ho ikke svarer, hvis det ikke hadde vært sant så hadde ho jo sagt at det var løgn med en gang! Dessuten så har ho svart på det før. Og tenk hvis det var dere? Ville dere likt at folk maste og maste om det var sant hele tiden? Vis litt hensyn og la det være, det er ikke lett å komme seg over noe når folk stadig spør om det..

    7. Det at du ikke går på narkotika er jo bullshit? du sier du vil være ærlig på bloggen ogsånt? flere som så deg røyke hasj på fest, kanskje du ikke har bong men hasj er narkotika. du røyker jo hasj på fester når du får tilbudet.

    8. Du svarte ikke på alle nei. vet du har svart på mange av de xør og ikke svarer på det igjen, men er fortsatt noen av ryktene som er nye du ikke nevnte engang…

    9. Serri? du e så flinke å svara på rykter lizzm:O ka skjer me det! eg lizzm, bler lizzm satt heilt ud lizzm:O åså når d svate på rykte 2. Koss klarte du de ? va jo lizzm ekstremt lizzm…. Respect får deg azz!!! Peace out sister from another mister lizzm

    10. Roser er røde, fioler er blå. DU er søt, å jeg er ikke like så…. DU er pen, jeg er en sten. Du er deilig, jer er freidig. jeg har falt, været er kalt og Du er mitt alt…
      Beundrer 2041 lizzm<33

    11. Bra svart.
      Lurer litt på om du har har link til kategorier.
      Jeg ser at du har arkiv,men det hadde vært mye lettere og finne det jeg vil lese hvis du kadde en liten boks med kategorier.
      FINT OM SVAR 🙂

    12. JA, hun har blitt voldtatt av en gutt på soverommet hans, og tatt abort – dette har hun svart på tidligere OG skrevet eget innlegg om. Da er det ikke nødvendig å skrive det IGJEN.

    13. Jeg synes du svarte kjempe bra og ærligt. Men var en ting jeg reagerte veldig på “Kan ikke være kjæreste med en som er jævlig dårlig i senga eller har liten, haha.” Det er personligheten som teller. Og hvis det er lengden på junior som teller er det ikke ekte kjærlighet. Så der burde du tenke deg litt om.
      Men ellers fin en blogg! 🙂

    14. Silje: det er forskjell å GÅ PÅ narkotika, og røyke hasj på fest. Når man sier GÅ PÅ narkotika, tenker man å gjøre det flere ganger daglig, være avhengig, sprøyter eller hardere stoffer. Hasj er en veldig lett “dop”, burde ikke være dop engang – og det er ikke skadelig å ta noen trekk på fest. Det farlige med hasj er at hvis man begynner å røyke det ofte og får kontakter som selger det, så selger de ofte sterkere dop som ecstasy, metamfetamin, kokain osv som er veldig farlig. Da kan man ende opp med å prøve det ene og det andre, og før man vet ordet av det, er man avhengig av kokain.
      Det er derfor folk vil legalisere hasj – så man ikke trenger å komme i kontakt med folk som selger mye farligere stoffer.

    15. Du skrev at du ikke kan være sammen med en som er “liten”, veldig ærlig sagt! Når du først er inne på tema bør du kanskje også presisere HVA som er liten og hva som er “godkjent” i dine øyne:)

    16. Bra du e ærlig, det like eg 🙂 men du komme godt spart deg for nogen setninger i det sista ryktet!

    17. skjønner ikke at du kan sitte å snakke så åpent om sex osv. på bloggen din når foreldrene dine og alle andre leser den..

    18. At du tørr å være så åpen.. Så mange som leser det du skriver.. Noe burde vel være greit å holde for seg selv? Som for eksempel sex-livet….. 😛

    19. etter det jeg har skjønt er ikke det en direkte voldekt sophie er utsatt for, men at hun følte seg presset til sex av miljøet rundt henne. Men jeg har forståelse at det sikkert har vært tøft det også

    20. skjønner plutselig hvorfor du var så in love i Mac Miller! Sitter å ser på en pund´d episode med han, og han er jooo syyykt digg!

    21. “Kan ikke være kjæreste med en som er jævlig dårlig i senga eller har liten, haha. Det er en hard sannhet, men slik er det!”
      Man skjønner du er en ung tenåring når du kommer med slike kommentarer gitt. Du blir nok voksen en dag du også skal du se.

    22. Fantastisk. Du kan ikke være sammen med en som er dårlig i senga eller har liten penis.
      1. Det er svært få som er gode i senga i en alder av 17. Eneste måten å bli bedre på er ved regelmessig sex, da gjerne ved å ha en kjæreste.
      2. Du mener du er så jævlig god selv?
      3. Penisen utvikler seg frem til man er ca. 28 år, håper du virkelig er fornøyd med den kommentaren.

    23. Finn deg en neger, de skal visst ha dobbelt så stor “haha” som etniske nordmenn spesielt menn fra Kongo og Sudan har det. Ikke spør hvordan jeg vet det. Lol. Lykke til.

    24. du MÅ jo være tidenes hykler.
      svar fra en tidligere spørsmålsrunde:
      “Jeg har hørt at du er sammen med Marco på grunn av pengene hans og sex. USANT. For det første, så har jeg mer penger enn han og trenger ikke å bruke en gutt for penger ettersom jeg tjener en hel masse selv. For det andre.. lol? Et forhold bygger på utrolig mye mer enn sex, om noen er god i senga er det et pluss og ingenting mer.”
      og så skriver du nå at du ikke kunne vært sammen med en som ikke var god i sengen?

    25. Du snakker alltid så mot deg selv. Du sier det du vet folk vil høre for å holde på dette imaget om at du innrømmer et par dumme ting, men samtidig så er du så utrolig voksen for alderen osv. Det der med at du bare kan være sammen med en som er god i senga og med stor pikk er egentlig ganske umoden for å være ærlig. Det kan godt hende du føler det sånn, men det er visse ting man ikke skriver om offentlig. Er litt kleint å lese. Tviler jo på at du er så fantastisk i senga selv egentlig.

    26. Svar ida: det er jo en grunn til at hun ikke er sammen med Marco lenger. Man kan bare gjette hva det var som gikk feil, kanskje hun ble skuffet over lengden på manndommen hans da de omsider gikk til sengs med hverandre 😉

    27. Blir egentlig jævli frustrert av å lese noen kommentarer nå! Er dere virkelig mer opptatt av Sophie sitt liv enn deres eget at dere vil vite om hun har vært gravid eller blitt voldtatt?! Fatter ikke at dere er SÅ opptatte av hennes personlige liv, blir kvalm av dere! OG DESSUTEN HAR DERE INGENTING MED DET Å GJØRE! la no jenta være i fred!

    28. Nei, men for helvete! Blir så frustrert av enkelte i kommentarfeltet. Grunnen til at hun ikke svarer på om hun ble voldtatt og måtte ta abort er fordi hun har skrevet om det før og noen av venninnene hennes har svart på det i en spørsmålsrunde hun hadde på bloggen. Hun ville avkrefte noen usannsynlige rykter, og helst noen hun ikke hadde hørt om/avkreftet før, så slutt å mas om noe hun allerede har svart på. Det er ikke en trivelig ting å tenke over eller fortelle til en hel gjeng med trege pubertetsjenter som MÅ kapre alle detaljer de kan fra bloggverdenen, ellers er livet deres over og de “mister respekt” for vedkomende. Voks opp, folkens. Herregud.

    29. Det stemmer at alkohol kan være farlig ja, men å si at hasj ikke er det, er bare teit. Hasj ligger lagret i kroppen din i opptil flere måneder etter du har røyket det.

    30. Folkens, slutt å mas om Sophie har blitt voldtatt! Hun har svart på det før, og da sa hun at det var sant. Så vis respekt, og la hun blir ferdig med den saken nå da. Det er jo lenge siden.

    31. “du MÅ jo være tidenes hykler.
      svar fra en tidligere spørsmålsrunde:
      “Jeg har hørt at du er sammen med Marco på grunn av pengene hans og sex. USANT. For det første, så har jeg mer penger enn han og trenger ikke å bruke en gutt for penger ettersom jeg tjener en hel masse selv. For det andre.. lol? Et forhold bygger på utrolig mye mer enn sex, om noen er god i senga er det et pluss og ingenting mer.”
      og så skriver du nå at du ikke kunne vært sammen med en som ikke var god i sengen?”
      Åh, ELSKET den kommentaren der. Det lukter litt svidd her, ka det være at du nettopp ble burned?
      Dette sliper du nok ikke så lett unna med, skal jeg si deg. Vær litt mer forsiktig med hva du skriver i innlegg som halve norge ser.

    32. uff dette var bare kleint å lese… seriøst voks opp… du er snart 18år uff… ikke rart mange ikke gidder å lese bloggen din lengere…

    33. Du sier forresten at du aldri har hatt ons eller aldri har hatt sex med noen du ikke har følelser for, det er bullshit… hvordan kan du SE på en gutt at han har liten eller stor pikk??? hva når du har følelser for en person, går i senga med han og han har liten pikk.. da mister du plutselig følelsene for han( ialfall slik du utaller deg) noe som da vil si at du har hatt sex med en du ikke har føleleser for. Noens sier det lukter svidd her, nå lukter det enda mere svidd. BURNED!

    34. Tenker bare én ting når jeg ser deg på bilder: bimbo! Syns ikke du er noe digg at all, du burde jekke ned et par hakk og være litt mer allminneøig, så blir du mye finere, sikkert. Hilsen gutt 20, med god smak.

    35. Er det ikke normal oppførsel å smile til mennesker?
      Om det faktisk er “normalt” å gå med sur-tryne er det ikke rart voksne og eldre mennesker forteller meg at det er så koslig at jeg alltid smiler, pga de fleste unge jenter de ser er sure og misfornøyde. Fysj

    36. Veldig bra svart! Skjønner godt hvorfor deg og dine vennegjeng ikke slipper inn andre. Jeg er selv i en vennegjeng hvor det er noen av oss som ikke passer sammen. Det er spesiellt ei av jentene jeg helst ikke vil ha noe med å gjøre, men det er vanskelig når vi har de samme vennene…

    37. Hei Sophe! Du virker snill altså, men enkelte ting syns jeg du burde holde for deg selv. F.eks det med at du ikke kan ligge med gutter som er dårlig i senga og med liten? Hvor lang er skjeden din egentlig? Det er nok en del gutter som har selvtilliten helt på bunn nå. Tenk deg om.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg