“navlepiercing er sååå stygt”

Har nettopp kommet hjem fra Lotte, følte meg så sliten og trøtt at jeg bare måtte komme meg hjem fort som bare det! Føles godt å sitte i sengen, selv om jeg enda har “mye” å gjøre. . . Styrkeøvelser på mage, rygg og rumpe før jeg legger meg, fjerne sminken, dusje og krølle håret for i morgen. Ofte tenker jeg at jeg skulle ønske jeg var gutt, de ser jo lik ut uansett om de står opp eller legger seg! 

Angående sydenturen med familien min så tror jeg vi drar neste fredag eller lørdag, forteller dere når jeg vet mer ♥ Mine foreldre er av den typen som lover mye hit og dit, så får jeg superhøye forventninger så skjer det ingenting, kjenner dere følelsen? Men denne gangen SKAL det skje, jeg mase hele dagen og trenger virkelig å komme meg bort fra denne byen av personlige grunner. Blir glad om jeg får vært hjemme denne helgen i alle fall, da kommer Amanda hjem og kjenner jeg oss rett kommer vi til å feire det med å ta den heeeeelt ut! Hva jeg mener med å ta “den helt ut” får bli privat men dere skjønner sikkert hva jeg mener, hehe . . 

Fikk forresten ny navlepiercing i dag! Vet mange synes det er litt harry, spessielt slike som henger langt ned. . . Men jeg bryr meg ikke egentlig, synes det er sykt fint og jentete! 

Min fiiiine bakgrun på telefonen

Jentene mine! Haha den ene mer glad enn den andre!

 

94 kommentarer

Siste innlegg