tommel opp-ned-hit-dit

I dag er humøret mitt skikkelig tommel-ned. I går var nemlig været slik:

Og i dag.. Vel, la oss si det sånn – dagen startet med skikkelig bra vær og mamma dro for å handle inn til grilling, men når hun kom tilbake var det regn og bare kjipt rett og slett. Det har vært slik som dette 95% av sommeren i år, og jeg som tenkte jeg ikke skulle dra til syden i sommerferien fordi når det først er fint vær her så må vi jo være hjemme . . . Men det er jo sjeldent fint vær her, det burde jeg husket på! Om ikke gud slutter med å tisse på oss sånn helt uten videre skal jeg personlig få høre fra meg snart! 

Har i alle fall nettopp fikset meg og skal spise litt is, er så lenge siden jeg har gjort det. ♥ is med pæresmak ♥. Jeg skal møte Lotte snart og etter det skal jeg være sammen med en kompis som har bodd i Oslo så har ikke sett han på veeeeeldig lenge . . . Gleder meg! 

Haha hva er den tråden??? Hårstrå?? 

Har forresten laget en spilleliste med litt girlpowermusikk, mange slagere som de fleste kan som gjør seg perfekt til jentevorsh men som jeg også merker gjør seg skikkelig godt på regnfylte dager som denne! Er en stund siden jeg laget den men har ikke delt den på bloggen før, så tenkte jeg kunne gjøre det nå! Spillelisten finner dere HER 

Har dere noen spotifylister dere vil dele med meg? Helst noen som kan gi meg litt bedre humør nå! Forresten er noen av dere lesere i Alanya eller Rhodos nå? Haha, jeg og pappa ser på biletter dit til Fredag slik at vi bare kan komme oss bort piiiittelitt.. Håper det skjer! 

109 kommentarer

Siste innlegg