Kjærlighet

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jeg og Anne-Sofie har vært bestevenner så sykt lenge. . . Hun kom på besøk til meg på sykehuset når hun var noen måneder gammel og jeg kun en dag, og siden da har vi vært bestisser! Vi har til og med hatt “avstandsforhold” fordi hun bodde i tromsø i mange år, men vi klarte uansett å holde kontakten. Min mamma og hennes mamma er bestevenner, min pappa og hennes pappa er gode venner og småsøskene våre er like gamle og går i samme klasse! Skikkelig koselig at det er slik. Love you!

Hahaha sexy

 

 

Jeg og Caroline har også vært venner så syyykt lenge, har så mange morsomme minner med den jenta at det er helt sinnsykt, Hjelper også at vi gikk igjennom tidenes fjortisperiode sammen, haha.  Vi synes det samme er fint, og ikke minst – hun er så utrolig sterk, skikkelig tøffing! Om det hadde vært slosskamp hadde jeg lett gjemt meg bak Caroline, haha.

 

Stine, siden vi er kusiner har vi naturligvis vært venner lenge, men vi er også utrolig gode venner noe jeg er veldig glad for! Jeg er også god venn med lillebroren hennes, begge snakker jeg ganske ofte med og vi har et nært bånd med den delen av familien, det er jo mitt andre hjem uten tvil. 

 

 

 

48 kommentarer

Siste innlegg