Min første gang…

For godt over ett år siden kjørte jeg et innlegg om “min aller første gang”, og siden det falt så godt i smak hos flere da gjør vi det like gjerne en gang til! Håper dere liker det, og kom gjerne med forslag til flere lignende innlegg jeg kan kjøre! Dere når meg alltid på min fanpage, her <3

Min aller første bh..

Min aller første bh trengte jeg mildt sagt ikke. Jeg var 11 år når alt dette skjedde.. Puppene mine hadde enda ikke kommet fram og jeg var sist ute i klassen med utviklingen, noe jeg syntes var veeeeldig flaut.. Derfor tok jeg mot til meg, gikk på h&m og kjøpte en hello kitty bh med små puter inni, slik at jeg i det minste kunne late som. Bhen bare hang og slang på kroppen selv om den var i minste størrelse, og man kunne lett se et tomrom mellom bhen og min flate brystkasse. Jeg var utrolig flau. Senere samme kveld hadde jeg noen venninner på overnatting, og når hun ene skulle kile meg oppdaget hun at jeg hadde på BH. Jeg NEKTET for at den var min, og unnskyldte med at jeg hadde kjøpt den i gave til noen men ville prøve den selv først (noe som var enda teitere..). BH trengte jeg nok ikke før jeg var 15-16 år, om man skal være helt ærlig.

Akkurat denne var det! Ah, minner..

Mitt første kyss…

Dette har jeg fortalt om før, men jeg var jeg også 11 år gammel når dette skjedde. Jeg ble betatt av en gutt for første gang i hele mitt liv på leirskolen i syvende klasse, og til mitt store sjokk ville han også ha meg! En kveld var det en nydelig stjernehimmel og jeg, min leirskole-kjæreste og en venninne satt på et lekestativ i en skolegård etter stengetid. Brått så vi et stjerneskudd og vi alle snakket om hva vi ønsket oss, da min leirskole-kjæreste sa at han ønsket seg et kyss fra meg. Og et kyss ble det! Et veldig kjapt lite smask på munnen og jeg turte aldri å kline med han heller. Det ønsket han seg forøvrig i bursdagsgave (stor på ønsker, han der) men det ble det ikke noe av.

 

Min første kjærlighetssorg… 

Julen mellom 2013 og 2014. Da gikk jeg bare rundt som en zombie, spiste ikke, snakket nesten ikke med noen og gikk veldig ned i vekt. Det gikk liksom ikke over heller, og selvom det på sett og vis ordnet seg mellom meg og exen min så klarte jeg aldri helt å slippe den sorgen, og jeg gikk med en type kjærlighettsorg i over et halvt år fordi jeg følte meg så sveket. Så da det ble slutt enda en gang gikk det ganske greit, fordi jeg allerede hadde gått igjennom det en gang. Da lærte jeg meg masse om hva jeg klarer.

En videoblogg jeg laget under min veeeeerste periode med kjærlighetssorg. For en solstråle! Da var det vel en måned siden det tok slutt. 

Min første ferieflørt…

HAHA denne har jeg tenkt på her om dage faktisk! Jeg var 6 år, jeg og familien var på ferie i Gran Canaria og da møtte vi en annen norsk familie på flyet ned dit som skulle bo på samme sted som oss i to uker, og de hadde en gutt som var like gammel som meg. Vi ble venner med en gang fordi vi begge spilte pokemon på gameboy, og hele ferien besto av lek og latter. Henrik het han, og bodde i Nittedal. Jeg og pappa dro faktisk for å besøke dem en gang etter ferien også! Så, HENRIK i Nittedal, hvem er du nå? Haha! Lurer på om han vet at det er meg som var crazy besatt av han som 6 år gammel på Gran Canaria om han ser meg på tv for eksempel..

Min første tatovering…

A smooth sea never made a skilled sailor! Holdte på å si “og den har jeg jo fortsatt” men åpenbart har jeg det, haha.. Jeg var 16 år gammel, tok den på et tatoveringsstudio i Harstad og jeg hadde med meg min venninne Lotte under prosessen. Jeg angrer ikke på den, men jeg er litt ferdig med tatoveringer som har quotes på seg og skulle helst ønske at den var av noe annet. Denne teksten leste jeg jo random i en bok på skolen, men den betydde noe for meg der og da.

Min første catfight..

Jeg har faktisk nesten aldri kranglet med noen, kun EN gang i hele mitt liv og det er lenge siden på NOX, som er et utested i Oslo. Det er vel egentlig en veldig lang historie men det var noe drama med en annen jente, litt gutter og litt sjalus. Det var en gammel greie som plutselig ble dratt opp igjen over ett år etter at noe hadde skjedd. La oss kalle hun jenta for P. Jeg hadde aldri møtt P før, men hun hadde gjort noen ting som ikke var helt OK, men jeg orket ikke å blande meg så mye mer i det og ville legge den ballen død. Så kom P sine venninner bort til meg og skulle ripe opp i gamle sår, og da sa jeg “kan ikke bare P komme bort å si dette selv?” og når hun kom dit var hun så frekk og spydig at jeg klikket litt, dyttet henne, hun dyttet meg, Charlotte venninna mi dro henne i håret, og hun dro Charlotte tilbake.. Akkurat DA kom vaktene, og det endte altså med at P ble kastet ut, ikke meg eller Charlotte, haha.. Så ja, min eneste catfight, og ikke noe jeg er stolt over i dag. Det verste er vel at både meg, Charlotte og P er under 1.60 høy hele gjengen, så det må ha sett passe komisk ut. 

Meg og Charlotte denne kvelden, klar for fight! Jeg har faktisk kommentert noe om det under dette bildet hun la ut på instagram også, derfor husker jeg at det var akkurat den kvelden. Haha.. 

Min første jobb..  

Den eneste jobben jeg har gjort utenom bloggen var å plukke jordbær en sommer da jeg var 13. Jeg gjorde det kun en gang, og da husket jeg det regnet sinnsykt mye, jeg fant nesten ingen jordbær, jeg fikk dårlig betalt og jeg var generelt veldig umotivert til å fortsette livet som “voksen” der og da. Jeg hadde hest da jeg var yngre og fikk denne jobben via stallen jeg brukte, og hest var vel generelt ikke noe jeg likte så godt heller – det var vel mest mamma som prøvde å tvinge hennes hobbyer over på meg. Utenom dette har jeg kun jobbet når vi har hatt arbeidsuke på ungdomsskolen, og da var det i et bakeri som en venninnes familie eide. Det eneste jeg gjorde da var vel å spise og vaske, gratis mat var fantastisk!

Min første gang hos rektor.. 

Jeg har kun blitt sendt til rektor en gang i hele mitt, og dette var i tredje klasse på videregående. Jeg hadde markedsføring som et valgfag og på denne tiden levde jeg godt på bloggen, og hadde gjort det i to år. Jeg følte selv (og vet faktisk) at jeg hadde god peiling på markedsføring og var veldig oppdatert innenfor sosiale medier og hva som funker der – det eskalerte vel da jeg fikk karakter 2 på en oppgave hvor jeg hadde skrevet om markedsføring ved bruk av blogg, facebook og generelt sosiale medier, læreren mente det ikke var noe grunnlag i det men HALLO, jeg levde jo midt i det selv! Jeg sa ifra til læreren at man kan ikke bruke en lærerbok som er 2 år gammel for å lære om markedsføring som endrer seg hele tiden, og hun svarte litt frekt tilbake. Hun sa noe som at hun ikke aner hva blogg er en gang (bra lærer i markedsføring der ja), at det ikke er noe som kommer til å vare og at markedsføring via blogg neppe er effektivt – på det grunnlaget kunne hun altså gi meg dårlig karakter.  Og da sa jeg “jeg forstår ikke hvorfor du må være så frekk” og da sa hun “HVA SA DU?” og jeg gjentok meg selv. Da sa hun “DU blir med opp til rektor nå!”.

Hun gikk først inn til rektor for å forklare situasjonen (som sikkert var veldig overdrevent fra hennes side), og da jeg kom inn dit forsto hverken jeg eller rektor hva jeg egentlig gjorde der. Så vi hadde en hyggelig prat om skolen, bloggen og livet generelt før jeg ble sendt tilbake til timen. Ville heller ha vært hos rektor enn i markedsføringstimen så det var ikke noe stress 🙂 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg