NOMINERT TIL ÅRETS NAVN I DAGBLADET!

Herregud, jeg kan nesten ikke tro dette, men lille meg er nominert til ÅRETS NAVN i dagbladet! Å i det hele tatt bli nominert med så fantastiske mennesker er en enorm ære i seg selv.  Jeg ville bare informere dere, så kan dere omså stemme på meg om dere ønsker det. Det kan dere gjøre her. 

Hva skal man si.. Jeg håper at dette viser unge mennesker at vi også har en stemme, en viktig stemme. Sosiale medier kan være forferdelig og på mange måter hater jeg tiden vi lever i, men samtidig er jeg takknemlig for det gir alle en mulighet til å spre ordene sine. Sitt budskap. Jeg hadde aldri hatt muligheten til det som kvinne for flere år siden. Uten sosiale medier hadde aldri jeg fått fremme et samfunnsengasjerende budskap. Det kommer jenter og gutter opp til meg hele tiden og forteller at jeg har endret deres livssyn, deres måte å være på. Hatere bryr jeg meg ikke om lengre, de er en dråpe i havet av alt vi kan klare å oppnå sammen. Vi, en haug av unge jenter og gutter fjernet Freia sin påskekampanje. Vi fikk innlegget mitt om flyktninger til å bli delt 16 000 ganger i nabolandet vårt, og 20 000 ganger her. Vi sammen fikk meg på scenen hos aftenpostens klimakonferanse. 

Siden jeg er en slags talsperson for den flokken av unge jenter og gutter som ikke blir tatt seriøst men som gjerne vil, føler jeg denne nominasjonen er for oss. Dere har bygget meg opp og dere har latt meg vokse, utvikle meg og vise hvem jeg er. Dere har gitt meg en arena hvor jeg kan slippe masken, hvor jeg kan få nye perspektiver. 

Denne er for oss, de unge, de missforståtte, de som alltid hever stemmen og de som ikke aksepterer at “det bare er sånn”. Denne er for oss! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg