HVORFOR TROR JEG IKKE PÅ MEG SELV?

Det plager meg selv at jeg blir så nervøs og har så lite troen på meg selv. For HVORFOR skulle ikke jeg klare å rocke en scene i lipsync battle? Tidligere i uka holdte jeg på å trekke meg, men jeg er så glad for at jeg bare kjørte på for SHIT så gøy det var! På show nummer to hadde man dansere og en hel koreografi (som jeg hadde en halvtime på å lære!), men det gikk veldig fint, det sitter vel enda inne etter all dansingen tidligere i år. Og så må jeg si tusen takk for deres enorme støtte i studio i kveld! Jeg har verdens fineste gjeng med lesere, jeg er veldig glad i dere! Håper vi får til noe lesertreff / venninnekveld en dag i framtiden! Lipsync battle kommer på tv2 til våren. 

Her har dere en liten sneakpeak! Dette er fra da vi tok bilder etter showet, meg og de flinke jentene jeg hadde med meg på scenen. Dette blir spennende sant?

Nå er jeg alene hjemme, og det er så sinnsykt deilig å slappe av i sofaen, spise all drittmaten vi har i huset og se på en serie. Dere må begynne på devious maids om dere ikke allerede har sett serien! Den er fantastisk, og den kan faktisk nesten måle seg med frustrerte fruer.

Vi snakkes i morgen, jeg er så sliten at jeg må bare koble bort sosiale medier litt.. <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg