man får aldri nok pupper!

Det er helt UTROLIG rart hvordan man blir blind på seg selv etter en stund. Jeg husker da jeg hadde helt gigantiske lepper fulle av restylane fordi jeg mente det aldri ble stort nok, og jeg kan til tider enda tenke at jeg har små pupper. Det er jo veldig merkelig, for hadde jeg plutselig hoppet inn i denne kroppen for 5 år siden ville jeg ha ment at puppene mine nå er gigantiske og faktisk har jeg jo ofte vondt i ryggen, noe som jeg tror er pga puppene. Men likevel ser man seg blind på det man er vandt til, og det er jo trist..

Det er mange av dere som lurer på hvor mye silikon jeg har, og det er over 200 g i hver pupp, men under 300 g. Det vil si at jeg ikke har så alt for mye, faktisk har jeg mindre enn de aller fleste jeg kjenner som har silikon. Det kommer så mye an på hvordan du så ut fra før av og hvordan kroppsbygning du har, ingen får de samme resultatene. Men jeg har et råd til alle som skal ta silikon, og det er vær forberedt på smerter. Alle takler det annerledes, og jeg personlig har ganske høy smerteterskel men ble totalt slått ut av operasjonen jeg hadde. 

En ting jeg synes er veldig rart er jenter som møter meg på byen og sier “hei kan jeg få ta på puppene dine” fordi de har lest bloggen min og vet at jeg har silikon. Jeg klarer ikke å si nei heller for da er jeg jo “frekk”, og det er vel kanskje en av ulempene ved å ha vært åpen om det. Ellers er jeg glad for at jeg har valgt å dele min erfaring, jeg føler jeg har klart å skille mellom å anbefale det, og å faktisk dele min ærlige historie. Jeg anbefaler det jo ikke sånn sett, for om man kan jobbe med selvtilitten sin og bli fornøyd uten å gjøre et inngrep er det uten tvil det beste valget. Det er dyrt, er vondt og det er en endring som alltid kommer til å være på kroppen din, for selv om du fjerner silikonen er det uansett annerledes. Det er viktig at man tenker godt over det! 

Jeg synes det er fint med silikon og jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok det den dag idag, men jeg kan også mene at jenter uten silikon er pent. Bare fordi jeg liker noe på meg selv, betyr det ikke at jeg tenker noe dumt om andre som ser ut på en annen måte. Det skulle man jo nesten tro at alle forstår, men nei faktisk så er det en del mennesker der ute som ikke skjønner det, haha.. Noen tror jo at jeg liksom HATER et naturlig utseende, men jeg elsker det jo! YEY for alle som føler seg selvsikre, og må man få gjøre hva enn man ønsker for å komme seg dit 🙂 Og jeg skal aldri i livet ta mer silikon heller, det var ille nok første gang med all smerten og dessuten er jeg veldig fornøyd med resultatet idag. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg