min favorittsminke for denne måneden

reklameinnlegg 

Som dere vet elsker jeg sminke og å dulle litt med eget utseende, og via mitt tette samarbeid med coverbrands får jeg også testet en hel haug av produkter. En gang i måneden fremover skal jeg presantere for dere “månedens favoritter”, et lite utvalg av produkter som jeg har valgt ut blandt en hel jungel av sminke. Så, dette er altså virkelig produkter jeg selv kan stå inne for, og som har blitt mine mest brukte denne måneden 🙂

Først og fremst SmileLab!

På dette bildet har jeg faktisk SmileLab på tennene! Det synes ikke særlig godt gjør det vel? De er så enkle å påføre, man kjenner de ikke på tennene, og de svir heller ingenting. Og ja, du får hvitere tenner! Jeg har bleket tennene mine hos en proff kun en gang i mitt liv, og med tanke på at jeg både snuser og røyker noen ganger er tennene mine sykt hvite. Jeg gir creds til SmileLab for dette! De er perfekte å bare ta på seg når man fikser seg før fest, skole eller jobb. Jeg er veldig glad i disse ihvertfall! Det har kommet en ny og bedre versjon som jeg bruker her, det heter SmileLab S+ som sitter bedre på tennene, man kan drikke med de på og de bleker mer. De kan kjøpes her. Ellers er det 25 % på alt fra SmileLab akkurat nå, og dere finner utvalget her! 

 

Ellers har jeg valgt ut noen perfekte produkter for Kardashian-looken som jeg vet alle elsker, hehe. De fleste produktene man får presantert på den fronten er veldig dyre, men jeg har funnet fram noen billige varianter som funker like bra som f.eks Anastacia Beverly Hills.

1. Highlight / contour kit fra Berry M. Dette er et pudder som inneholder tre nyanser som er perfekt til å bruke om du skal framheve og definere ansiktet ditt. Det holder godt utover dagen, og har veldig fine farger. Fargen lengst til høyre er perfekt for nese-contour (sminke nesa smalere) og er også den jeg har brukt den siste måneden. Kan kjøpes her.

2.Beauty Blender har jeg skrevet om mange ganger før, men den er perfekt for å blende foundation sammen. Denne er en MUST have i sminkepungen, og om dere skal få et naturlig resultat må dere bruke denne. Kan kjøpes her.

3. Real techniques stripping brush er også den beste for å kunne blende pudder. ALTSÅ real techniques er det beste merket på børster! Dere må sjekke det ut, dere vil ikke angre. Den passer til å legge alle typer makeup. Kan kjøpes her.

4. Mary Lou Manazier har dere sikkert hørt om før, også fra meg. Perfekt for å legge skimmer i ansiktet, den holder lenge og gir et veldig fint resultat. Nesten i alle sminkevideoer på youtube blir denne brukt, så da sier det seg selv at den er bra! Kan kjøpes her. 

 

Aller sist, en liten detalje for øynene:

Det er veldig vanskelig å finne en eyeliner som holder seg lenge, men denne gjør det! Den har også en stift som gjør at den er veldig lett å påføre på våtkanten, og det er heller ikke ubehagelig som jeg noen ganger kan synes det er.. Den er ikke så bra for å legge liner over øyet, men på våtkanten er den perfekt. Kan kjøpes her. 
 

Om du bruker koden SE28 får du 20% rabatt på all sminke HER.  

 

God shopping!  


 

Nå må jeg løpe for å rekke premieren av filmen Bølgen! Jeg har gledet meg veldig til å se den, så vi får håpe den er like bra som forventningene tilsier. Spennede med en norsk katastrofefilm! Jeg oppdaterer dere senere og forteller om hvordan den var.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg