en perfekt meg

Kanskje noen av dere klarer å se hvilke endringer som er gjort? Det er faktisk ganske mange, selv om forskjellen ikke ble så utrolig stor. Toppen er fra sheinside.com! 

Da jeg gikk i andre klasse på videregående skole skulle vi lære oss å bruke photoshop, og man trenger vel neppe være hjernekirurg for å tenke ut hva jeg gjorde disse timene. Man kan jo endre hele virkeligheten med photoshop, så for meg som drømte meg bort til silikon ble det svære pupper, bleket hår og store lepper ;)  Men etter disse timene har jeg ikke rørt programmet igjen, men så tenkte jeg – hva om jeg prøver å skape min “drømmeversjon” av meg selv? 

Jeg lurer sånn på hva det er for oss mennesker, som avgjør om ett annet menneske er vakkert eller ikke. For alt i alt, perfeksjon kommer an på øyet som ser. Men hvorfor ser de fleste det samme?


Jeg er faktisk seriøst. Er det noen formel på hvorfor noen blir regnet som penere enn andre – hva gjør at mennesker tiltrekkes av f.eks store øyne, liten nese, store lepper og fin hud? Er det innstinkt på noen måte? Dette har irritert meg i noen år nå, så et svar hadde vært ypperlig! 


158 kommentarer
  1. dette har jeg tenkt på maaange ganger også, men klarer aldri å finne svaret på det! Tenk om “drømmekroppen” i 2014 var former og litt ekstra fett på beina? det er rart å tenke på.

  2. det er forskjellig fra person til person hva h*n ser på som tiltrekkende, jeg ser feks på som deg som at du har drømmeutsende. Mens du kanskje ser på megan fox som perfekt.

  3. Det naturlige bildet var finere enn det redigerte!
   Lurer på det samma som deg, hvorfor skal det være noen oppskrift på hva som tiltrekker oss…

  4. Spør kjæresten din om hva det er som gjør at han blir tiltrukket av deg, der har du svaret ditt 😉

  5. Det har med det gylne snitt å gjøre. De som har det gylne snitt blir ofte sett på som “penere” av medmennesker 🙂

  6. Så en dokumentar om dette en gang, og da var det de som så mest symmetriske ut, altså de som hadde mest symmetriske trekk ved seg som var attraktive. En annen viktig faktor er om vi ser “fruktbare” ut, dette sier seg jo nesten selv 🙂

  7. Du er så heldig du trenger ikke redigere deg du😊! Du er nydelig❤️! Å du var mye penere på det naturlige bilde enn det som er redigert ❤️! Sier ikke at du ikke var pen på det andre men du et bare så utrolig pen naturlig 😊❤️

  8. Til tross for photoshoppet kjeveoperasjon, neseoperasjon, større lepper, øyer og plettfri hud, så er Sophiemor til venstre uten tvil den vakreste :-):-)

  9. Skjønnhet blir definert ut ifra kulturen man befinner seg i, dette varierer jo stort mellom ulike miljøer. Generelt er det symmetrien i ansiktet som er viktig, at ansiktet er likt på begge sider om du skjønner? Men hovedsaklig er det nok samfunnet som definerer hvilket utseende som er tiltrekkende og ikke 🙂

  10. På iphone finnes dt en utrolig bra photoshop app som heter photowonder eller wonderphoto, husker ikke helt. Men den bør duå prøve sophie, den er kjempebra!

  11. Det er evolusjonært. Vanligvis liker man er “vanlig” ansikt overfor et mer unormalt, fordi et normalt ansikt indikerer at noe er kjent/trygt – det er jo på en måte en blanding av alle ansikter man har sett før. Samtidig har det noe med å se ung ut for kvinner, fordi det signaliserer fruktbarhet. Unghet assosieres mest med store øyne, liten munn, hake og nese, osv.

  12. Mye av det er biologisk, f.eks vil et symmetrisk ansikt være tegn på at genene er som de skal, og derfor at personen kan få bra unger, muskler, spesielt på menn er et tegn på at han kan beskytte og har gode gener, glansfult hår er et tegn på ungdom, som igjen også betyr at hun er fertil, etc 🙂 I tillegg er vi veldig påvirket av media og kultur 🙂 så der har du deler av grunen i alle fall!

  13. Et symetrisk ansikt regnes som et vakkert ansikt. Huden er viktig fordi den sier noe om helsen vår. Store lepper og pupper er tegn på mye østrogen, altså at vi er fruktbare. Og store/våkne øyne er assosiert med det unge, friske, energiske, og også dermed fruktbare. Kultur spiller selvfølgelig også en rolle.
   Alt dette er allerede nevnt, men jeg måtte bare kommentere fordi jeg også synes det er et veldig interessant tema 🙂

  14. Når det gjelder skjønnhet er det noe som kalles det gylne snitt, og det kan faktisk regnes ut. Mener det går ut på hvor symmetrisk kroppen og spesielt ansiktet er. Vet ikke om noen formel, men det har vært forska utrolig mye på hvorfor noen mennesker regnes som spesielt vakre, mens andre er mindre tiltrekkende. Skjønnhetsidealet har jo også forandret seg med tida, det som var vakkert for 100 år siden er ikke helt det samme i dag.

  15. De fleste mennesker tiltrekkes ihvertfall av mennesker som har symmetrisk korrekt ansikt, og sånn sett har Zayn Malik et perfekt fjes om du vil se( er ikke directioner selv, men ansiktet Hannes er veldig fint)

  16. Hei 🙂
   Er innom bloggen din hver dag, og i det siste har den vert så utroooolig bra! Er så fint å se at du tør å skrive og vise bilder av uren hud og strekkmerker, det er nemlig IKKE mange som har så stor sjangs for å få ordet ut der som velger å gjøre det! Så TUSEN takk for det!! 🙂 Jeg er selv snart 19 år og sliter med uren hud, og her hinn dagen så jeg at jeg hadde fått et strekkmerke på hoften.. Jeg har ingen anelse om hvordan det går ann for jeg er nok så tynn, men kanskje det er helt vanlig? Jeg har nemlig ikke hørt om at slanke folk får strekkmerker, og når du viser bilder av dine senket i hvert fall pulsen min seg noen hakk. Hehe! Poenget er vertfall at det er litt trist om du velger å ikke skrive mer om slike ting som alle kjenner seg igjen i, for jeg vet vertfall at jeg setter veldig pris på at du har gjort det!!
   PS.: et tips fra hudlegen min var at om du soler deg i solarium for å bli kvitt kviser kommer de tilbake med en gang du slutter med det. Akkurat det samme gjelder bruk av ulike ansiktsrenser. Finn i såfall et merke som selges på apoteket. 🙂

  17. Det er faktisk en naturlig förklaring på hva mennesket faktisk tiltrekes av og gjett hva, det er faktisk bestemt ut av det gylne snitt!
   Man finner igjen det gylne snitt i alt som eksisterer. I blomster, frø, pollen, sorte hull, pyramider, sykluser, horus eye, reklame, vi har det til og med naturlig innebygd at man tar bilder der objekter ligger i det gylne snitt.
   Vi har også det gylne snitt på kroppen. Kneskålen er plassert litt over midten om man tar hele benets lengde i betraktning. Det samme gjelder en utstrakt arm. Overkroppen er også litt kortere enn bena. Leddene på fingrene og tærne er også slike.
   Forhold som dette finner du massevis av i ansiktet og forskere har kommet frem til en slags “maske” som viser det optimale ansikt som er perfekt innenfor det gylne snitt. Mange pene kjendiser som Angelina Jolie passer ganske bra under denne masken.
   Ta en titt på disse videoene:
   https://www.youtube.com/watch?v=46f6ozRTVsU
   https://www.youtube.com/watch?v=GO3o9drC1mQ
   https://www.youtube.com/watch?v=jLJBgRBRBY8

  18. Dette har jeg hatt om i Historie og Filosofi- timene på skolen.. Hva som er vakkert og ikke… Så det er et veldig stort spørsmål 🙂 Det vi da lærte var at definisjonen på vakker var det flesteparten synes var vakkert! Leonardo da Vinci tegnet en tegning av det ”perfekte” mennesket 🙂 Det var symmetrisk og når den strakk ut bein og armer kunne man lage en perfekt sirkel rundt!
   Så om flesteparten av menneskene i dag synes store lepper er fint er det det som blir betegnet som vakkert…:)

  19. Jeg pleide å lure på det samme før, men jeg har sett på mange ulike dokumentarer, filmer, serier osv. som handler om temaet skjønnhet (kommer ikke på titler nå i farta, men kan se om jeg husker de senere så kan jeg legge det igjen i kommentarfeltet.) Jeg har ihvertfall kommet fram til forskjellige konklusjoner, svar og teorier på hvorfor et mennesket kan se på et medmenneske og tenke “u-attraktiv,” men se på et annet medmenneske og tenke “attraktiv.”
   I alt for lang tid har det blitt satt store og mange forskjellige typer standarder for hvordan et menneske skal se ut – synet på perfeksjon har variert og varierer fortsatt, fra kultur til kultur, verdensdel til verdensdel og menneske til menneske. Lenge har for eksempel symmetri i ansiktsregionen og naturlige (noen ganger også litt unaturlige) kropps-proposjoner blitt sett på som perfekt. Med dette har mange andre faktorer dukket opp som “skal” være symmetriske og proporsjonale, som for eksempel, lepper, nese, øyenbryn og øyne i forhold til ansikt og ansikt, hår, bryst, skuldre, armer, midje osv i forhold til kropp. Og dette gir da mening? Hvor ofte ser man et menneske som følger nettopp disse kravene med både symmetri og proporsjoner som man anser som “stygg”?
   Desverre har folk som er “annerledes” og ikke følger nettopp disse kravene, når det kommer til ansikt og kroppslige proporsjoner, blitt sett på som avskum og de har til og med blitt dømt og utestengt fra samfunnet tidligere i tid. Jeg tror og mener at disse trekkene vi mener er typiske for kvinner og typiske for menn stammer fra tidligere i tid hvor menn hadde kort hår og kvinner hadde langt. Om noen er midt i mellom, er det “feil” og slik har det vært lenge – dette gjelder kanskje ikke nå for tiden, men jeg ser om og om igjen at folk for eksempel kan anta at en kvinne har/har hatt kreft fordi hun har kort hår. Dette sier mye om samfunnet og kanskje til og med hvor “tabu” å stride i mot de typiske kjennetegnene ved en mann/kvinne kan være – selv om mange vil være uenige i dette.
   Mange tenker da hvordan det var i steinalder-tiden hvor det ikke var barberingsmidler for eksempel, som er veldig viktig for mange nå til dags, hygiene-vennlige midler og andre skjønnhetsrelaterte ressurser? Jeg svarer bare med at et skjønnhetsfiksert samfunn ikke har kommet helt ut av det blå, men det har vært tilstedeværende så lenge menneske har eksistert.
   Helt fra to personer har lagt øyne på hverandre, blir det skapt formeninger og nesten som en refleks, føler man på seg om man synes en person er attraktiv eller ikke. Noen ansiktstrekk og noen kroppstrekk som kanskje ikke følger de symmetriske og proporsjonale “reglene” kan plutselig være attraktive. Hva gjør man for eksempel når en person har de perfekte ansiktstrekkene du liker, men kroppen er “feil”? Ofte kan dette være en slags “hindring” i det å mene at en person er attraktiv, men som regel, skaper disse forskjellene og uenigheten mellom ansikt og kropp, en form for et mer åpent sinn. Dette mener jeg er en av grunnene til at folk nå til dags, kan mene at folk med helt annen hudfarge, øyenfarge, hårfarge, kroppsform osv er attraktivt.
   Dette ble rotete, men det er altså mange utallige faktorer som gjør at vi skaper et bildet på “attraktiv” og “u-attraktiv.” Alt i alt, har det mest med det man selv “foretrekker.” Personlig, liker jeg alle mørke, hvite, beige (haha osv) folk av det motsatte kjønn (menn i og med at jeg er kvinne), men av en eller annen grunn finner jeg ikke asiatere (Kina, Japan, Korea osv) attraktive. Jeg er ellers ekstremt nøytral når det kommer til utseendet, men som sagt er det noe i hjernen min som forteller meg at “nei, de er ikke attraktive” men samtidig, VET jeg jo at de er attraktive fordi jeg synes ikke de er u-attraktive.. skjønner? Rart, men definitivt ikke noe jeg orker å utdype lenger.
   Håper dette svarte på spørsmålet ditt. 🙂

  20. Om det hjelper noe synes i alle fall norsk læreren vår du ser ut som en barbi dukke. I norsken i dag snakket vi om tale måter, og han refererte til en barbidukke han hadde sett på TV en som snakket nordlening..

  21. Er ikke store forskjellen, like fin på begge bilder! Så ikke forskjell først. Men ser hva du har gjort, glattet ut ansiktet, mindre nese, fyldigere lepper, større og klarere øyer.
   Har også tenkt på det, vanskelig spørsmål!

  22. Noen ganger ser man mennesker som man ikke klarer å ta øynene bort fra. Dette kan forklares med at “ansikt-halvdelene” gjerne er mer symetriske og at det er behagelig å se på. Hjernene liker det den ser. Avstanden mellom øynene og øynene og munnen i ansiktet kan ha mye å si her. Og i tilegg har noen ansikt det gylnesnitt som vi mennesker liker å se på. Har lest en plass at Angelina jolie har et ansikt som har det gylne snitt og derfor er det mange som syntes hun er pen!

  23. Som eg las lenger oppe i kommentar-feltet så har det med det gylne snittet og gjere. –> altså proporsjonane i ansiktet, evt. kropp osv. Det er det som augene fell “behagelig” på.. osv.
   Syns personlig det u-redigerte bildet er mykje finere.

  24. Tror det har noe med symmetri å gjøre? F.eks. det å ha et symmetrisk ansikt, eller det å ha ting i riktige proporsjoner (f.eks. passende puppestr. i forhold til resten av kroppen om du skjønner). Samtidig er usymmetri også veldig pent, f.eks. brukes jo mye “stygge”/annerledes modeller til fashionoppdrag..

  25. det har med det gylne snitt å gjøre, som flere andre også har kommentert. f. eks. megan fox og alena shishkova har et veldig symmetrisk ansikt og det er derfor mange som ser på ansiktene deres som perfekte. de fleste blir oppfattet som vakrere hvis man har veldig symmetriske øyenbryn og lepper, bare for å ta et eksempel 🙂 ansiktet ditt er også symmetrisk.
   mange synes også at kvinner med fyldige lepper, definerte øyenbryn og “smale” øyne er attraktivt, fordi de ser ut som om de konstant har et sexy uttrykk.

  26. Store lepper, pupper osv er bare preferanser. Hva som gjør en til å syns at noen er pene er at de er nogen lunde symmetriske i ansiktet. Det er der ølbriller kommer fra, man mister noe av evnen til å se symmetrien i ansiktet 🙂

  27. Jeg er faktisk seriøst. Er det noen formel på hvorfor noen blir regnet som penere enn andre – hva gjør at mennesker tiltrekkes av f.eks store øyne, liten nese, store lepper og fin hud? Er det innstinkt på noen måte? Dette har irritert meg i noen år nå, så et svar hadde vært ypperlig!
   Vell,ja. Dette er fordi det er noen av de samme trekkene som er i babyer. Som vi instinktivt syntes er søt og vill passe på. Ja vi rett og slett tiltrekkes babyer (de fleste av oss). Vi tiltrekkes også av det som ser sunnt ut. Eksempel om du ser en gutt med svulster i huden, halter, har rar pigmentfordeling og flekker på hodet uten hår. Ja en som rett og slett ikke ser frisk ut, da er det ikke i instinktet ditt å gå bort å muligens bli smittet (selv om det ikke trenger å være en sykdom, kanskje det bare et syndrom som ikke er smittsommt) eller få barn ilag med han som mest sannsynelig kommer til å arve hanns ufordelaktige/syke kropp. Dere fårmest sannsynelig ikke et godt levedyktig avkom ilag dersom dette er et syndrom/arvelig.
   Så vi tiltrekkes rett og slett av det pene og sunne

  28. Be ready for en skikklig geek kommentar!! Jeg et ikke så nerd til vanlig. Men jeg har bare en stor interesse for dette temaet :’D
   Det kan være mange forskjellige grunner til dette!
   Der har med innstinkter og gener å gjøre! Har du lagt merke til at alle sjefer høyt oppe i systemet er de som regnes som pene? Eller at de fleste kjendiser har det som regnes som perfekt utsende? Det har faktisk noe med at de som er pene oftest har en større fremgang i livet enn de som blir oppfattet som “stygge”.. Også dette med alfahunn/alfahann har noe med utsende å gjøre. De som stråler selvtilitt og som du automatisk legger merke til og blir “redd” for, hsr ifte ett pent utsende (også har de kanskje en personlighet som gjør dem pene å se på i tillegg. Man ser kanskje på dem i beundring, og tenker at dersom nan så slik ut ville alt vært lettere). Grunnen til at man liker den er oftest fordi man selv ønsker å se sllik ut, eller at våre barn skal se slik ut.
   Har du hørt om det gyldne snitt? Isåfall, så er det ett snitt som gjør ar vi liker ting bedre enn andre, om bredden delt på høyden (tror det er slik) er nært det gyldne snitt liker vi det bedre enn om det ikke er det.. Det gylde snitt kan fungere på alt fra mennesker til størrelse og form på bilderammer! Kansje har du lagt merke til at du liker en type firkang bedre enn en annen? Dette er ofte pga det gyldne snitt. Vi har også em tendens til å like symetriske mennesker, bedre enn dem som er usymetriske. Derfor ser enkelte gutter kleine ut, om dem er lave og har skikklig bred rygg, eller en jente i klassen med et sjevt øye vill være styggere enn hun med like øyne..
   Også har vi dette med barn. Vi er laget for å formere oss, og ingen ønsker vell å føde et barn som vokser opp som et mobbeoffer? Vell, derfor velger ofte kvinner (uvevisst/bevisst)menn som ser bra ut og et alfahanner, for da sikrer vi oss at barnet vårt blir suksessfult. Derfor får vi jenter også noen tanker avogtil som “ååh, han kommer til å bli en bra pappa” eller “ååh, han kommer til å få pene barn!”. Noe som fører til at e kelte menn svømmer i kvinner, mens andre har ingen (desverre!). Dette er sikkert også grunnen til at vi frienzoner de som alltid er der, men faller for de drittsekkene pga de vekker nyskjerrigjet , og fordi vi vet andre henter vil ha ham = han er populær = vi får populære barn. Også når det ikke fungerer (pga gutten ofte har mange andre kvinner å velge mellom eller at det bare var ett ligg/pulevenn), så leter vi etter han gutten som er mindre pen men er en god farsfigur for barnet vi fikk med han drittsekken.. Mange bøker og filmer er basert utpå nettopp dette.:)
   Gutter velger jo også oftest jenter som har former, da instinktene deres er å få barn med kvinner som kan bære barnet. Brede hofter, smal midje og store pupper er ofte indikasjoner på ar vi er fruktbare. Kanskje også derfor vi kvinner strever etter å ha store pupper og stor rumpe da dette er instinkter som vi har med oss fra den tiden vi bodde i huler og alt handlet om overlevelse.
   Jeg kan skrive i flere timer, men ger er grunnprinsippene hvertfall. Google har sikkert flere svar:)

  29. Er vel først og fremst påvirkning fra andre når det kommer til hvordan jenter opplever hva som er fint. Man hører aldri om noen som opperer nesen sin større, og man ser kanskje mer symetrisk ut med mindre nese. Et symetrisk ansikt er bevist at blir sett på som mer pent og ikke minst fotogent.

  30. Store lepper er deilig å kysse, og folk med store lepper er som oftest flinkest til å suge.
   Store øyne assosieres gjerne med valpeøyne, eller andre, søte skapninger.
   Jeg tror egentlig det er hva man assosierer ting med. Brun hud kan her i norge assosieres med eksotisk f.eks, mens i mexico er det hvit hud som gjelder, fordi det assosieres med sofistikert og velstelt (kan ta taxi rundt om kring i stede for å gå ute i sola, trenger ikke arbeide ute osv)

  31. Alle har forskjellig smak når det kommer til tiltrekning. Det er bare sånn det er. Jeg syns ikke store lepper er pent f.eks. men jeg syns små lepper er kjempefint.

  32. Hallo!
   Må nesten slenge inn en kommentar her fordi jeg har skrevet en oppgave om temaet (partnerpreferanse) og siden jeg er nørd så klarer jeg ikke la være. Hvem vi tiltrekkes av har selvfølgelig mye (mest) å gjøre med holdninger og verdier (like barn leker best), men det er vel det rent utseendemessige du er ute etter. Her kommer noen få punkter;
   *Evolusjon! Menn tiltrekkes av bl.a høye kinnben fordi det symboliserer en kjønnsmoden kvinne. Alt har i bunn og grunn med det å gjøre – en frisk og vakker kvinne gir god mulighet for friske, fine kids og generasjonen føres videre.
   *Denne er nesten litt trist (eller veldig positiv?), men det er noe som kalles for ‘ren eksponeringseffekt’ som går ut på at jo mer vi ser noe, desto mer liker vi det.. Altså kan vi synes folk er penere bare fordi vi er mye sammen med dem. Unntaket er selvfølgelig ting vi ikke liker i utgangspunktet.
   *Folk liker symmetriske ansikter best (hjernen liker symmetri). I et forsøk fant man at kvinner som lukter på ulike t-skjorter som tilhører forskjellige menn velger den t-skjorten som tilhører den mest symmetriske mannen som den bestluktende.
   *The halo effect: vi går automatisk ut fra at attraktive mennesker har flere positive personlighetstrekk en lite attraktive mennesker. Etter å ha analysert fem år med amerikanske toppinnbringende filmer, fant Smith et. al ut at pene karakterer ble portrettert som mer intelligente, moralske og sosiale enn mindre pene karakterer. Meen selv om vi er tiltrukket vakre mennesker, avslører ofte romantiske forhold en ?matching-effekt?; det er mest sannsynlig at vi har en partner med fysisk attraktivitet på samme nivå som oss selv.
   Det finnes mange ulike teorier rundt nettopp partnerpreferanse, men den evolusjonære er vel den mest logiske. Menn vil ha yngre, pene kvinner fordi de er mest fruktbare, mens kvinner vil ha litt eldre menn fordi de er kommet lengre i livet, er mer stabile og kan ta vare på dem og eventuelle barn. Må understreke at det er nettopp en teori, ikke nødvendigvis en sannhet uten forbehold, og dessuten på gruppenivå og ikke individnivå. Men moro er det!
   Håper du har en strålende kveld!

  33. ikke alle gutter liker det du nevner over her. Kjæresten min f.eks kan ikke fordra restylane ettersom man får store unaturlige lepper, og han hater silikon i brystene. Du er for ung til å forstå visse ting Sophie, men en dag skjønner du kanskje at gutter ikke har likt syn på alle jenter. Og kanskje du trenger å bli med moden selv ettersom du er helt kroppsfiksert?

  34. Jeg orker ikke lese alle kommentarene for å se om noen allerede har svart deg, men i følge evolusjonsteori blir man tiltrukket av fysiologiske egenskaper som tyder på sunnhet, god helse, og evne til å bære fram hos kvinner. Hvite tenner og ren hud er tiltrekkende fordi det tyder på god helse, brede hofter tyder på gode muligheter for en vellykket fødsel. Ellers er det også kulturelle forskjeller, i noen kulturer er det attraktivt med overvekt, fordi det beviser at du har nok mat/nok penger til mat. Vi tiltrekkes dessuten av personer som ligner på oss selv, det er det ganske mye forskning som støtter, jeg skrev en oppgave om det i sosialpsykologi en gang.. Et symetrisk utseende er også en indikator på gode gener, som vi blir tiltrukket av, fordi vi tror resultatet blir godt om vi blander våre egne gener, med disse genene :p Underbevisst selvfølgelig, vi ønsker oss jo ikke faktisk barn med alle vi syns er vakre.
   Nesen din er i mine øyne mye finere før du redigerte den, den er bedre proposjonert i forhold til de andre trekkene i ansiktet ditt, og du ser mer symetrisk/bedre ut. (:

  35. Synes “Før” bildet var finere, selv om endringene ikke var så store 🙂 Nesa di er søt som den er, og å få Nicole Kidman nese er ikke noe å strebe etter 🙂 Det viktigste er å være fornøyd med seg selv, men hadde jeg vert deg ville jeg latt Restylanen sive ut og ikke fylle på igjen. Om ikke du hadde sett det selv, så ville nok mange andre mene du ble mer perfekt da 🙂

  36. Har selv store øyner og lepper, liten nase, kvisefrihud.. Men for å vær ærlig liker jeg små sexy øyner og tynne lepper. Vet ikke hvorfor, men det er sjeldent at folk samtykker med meningen min angående hva som er sexy.. jaja. Smak og behag. Du er flink til å redigere sånn by the way, ikke altfor overdrevent, men passe!

  37. For meg har skjønnhey alltid vært langt blondt hår, brun og store pupper. Og det lever jeg forsatt etter! Fin hud gjør naturligvis også personen penere.

  38. Rent vitenskapelig så er det symmetri i fjeset vi mennesker “ser etter” ubevisst, og som er nøkkelen til et vakkert utseende. Det er blitt gjort mange studier om dette, og for eksempel er grunnen til at vi kaller det “ølbriller” fordi når man drikker forsvinner evnen til å se denne symmetrien i fjeset til folk, og dermed går man for de som er “mindre pene”. 🙂

  39. Ifølge forskere finnes det faktisk en slik formel. For eksempel spiller symetri en stor rolle når det kommer til utseende. Jo mer symetrisk et ansikt er, jo vakrere oppfatter vi det.
   Det er også bevist at kvinner foretrekker menn med såkalt “babyface” fremfor menn med mer maskuline eller voksne trekk.
   Menn tiltrekkes av kvinner som utstråler femininitet – altså fyldige lepper, store bryster, timeglassfigur, smale neser osv.

  40. er du som har et skrullete syn på ka som er perfekt , er ingen som sier hvordan man skal se ut , er du selv som får et eller annet bilde i hodet ditt , men eg vet ikke hvor du finne alle jentene du blir sjalu på og må skaffe sånt utseende selv , du har jo helt ræva selvbilde , snart ser du vel ut som overdrevent operert dolly parton eller pamela anderson

  41. Det er mange som forsker på akkurat dette, så det finnes nok noen artikler ute på nettet om det. Men alt kan vel begrunnes med evolusjon: Mennesket som art har utviklet seg gjennom forplantning, og hva vi ser etter i en potensiell partner er kanskje en del av egenskapene våre som vi er født med. Jeg tenker iallefall slik. Selvfølgelig er det “innlærte” holdninger også, og det er vel det som skaper de kulturelle forskjellene, men symmetri i ansiktet ol. er ofte regnet som attraktivt uansett hvem du spør 🙂

  42. Prøver å svare deg gjennom å skrive akkurat hva som står i en bok om kroppsspråk.
   “Funnene er klare – mannshjernen er programmert til å tiltrekkes av de kvinner som ser mest fruktbare og seksuelt tilgjengelige ut. Når det gjelder kroppsform, foretrekker både menn og kvinner personer som er atletisk bygd. For menn er det et tegn på at kvinnen er helsesterk og godt i stand til å reprodusere genene hans.
   Vi vet også at menn tiltrekkes av kvinner med barnlige ansiktstrekk – store øyne, liten nese, fyldige lepper og runde kinn – fordi disse trekkene vekker de fleste menns faderlige beskyttertrang. Det er derfor det meste av reklamen for kosmetisk kirurgi legger så stor vekt på disse trekkene. Kvinner foretrekker derimot menn med voksne trekk, som viser forsvarsevne – kraftig hakeparti, markert panne og stor nese”
   “Menns favoritt er brystene hos kvinner på toppen av sin seksuelle og reproduksjonsmessige karriere, det vil si i slutten av tenårene og tidlig i tjueårene. Det er slike bryster vi kan se hos mannfolkbladenes midtsidepiker, hos lettkledde nattklubbartister og i reklame som spiller på sex. Forskere ved Purdue University i USA har funnet at en kvinnelig haiker kan øke tilbudene om haik til det dobbelte ved å øke brystmålet med 5 cm ved hjelp av innlegg i bh-en”
   “En liten fast bakende kommer på førsteplass hos kvinner overalt, men få vet hva den magnetiske tiltrekningen skyldes. Hemmeligheten er at den faste setemuskulaturen må til for å få den kraftige støtbevegelsen framover som trengs for å få spermiene sendt skikkelig avgårde under samleiet.”

  43. Dette har jeg også tenkt på. Ta tegnefilmer f.eks. Skal man vise en stygg jente i en klasse, viser man gjerne en rødhåret litt lubben jente med regulering. Hvorfor er dette “standard” på stygg? Det lærer jo små barn at slik ser man ut når man er stygg, så har man Tornerose, Snø Hvit osv som skal representere skjønnhet. Vi får det inn i hodet fra barndommen av hva som er pent og ikke, noe som er trist. Alle er jo vakre på sin måte, sier da jeg!

  44. Haha, jeg har tenkt akkurat det samme som deg i flere år! Hvorfor synes vi at tynn, rund rumpe og faste bryster f.eks er det peneste? Vi mennsker er rare, jeg kommer aldri forstå meg på oss!

  45. Jeg har sett et før/etter bilde der forskjellige ting i ansiktet ble flyttet med bare 2 millimeter, men forskjellen var utrolig stor. Det demonstrerte bare hvor mye små forskjeller har å si.
   Jeg vet faktisk ikke selv hva som gjør noen mer attraktive enn andre – jeg tror det har mye med proporsjonene å gjøre – noen er ikke automatisk fine med store lepper, eller liten nese, hvis det ikke er proporsjonelt med resten av ansiktet. Det samme med kroppen – ofte er det ikke attraktivt med store pupper på formløs kropp eller små pupper på stor kropp, for mye fett, for lite fett, korte ben, lang overkropp, brede skuldre, smale hofter osv.. Jeg tror idealene er noe som er i perfekt proporsjon – som kan være forskjellig i folk sine øyne.

  46. for å være ærlig ser jeg ikke spesielt stor forskjell på bildene bortsett fra nesa kanskje – og slik den er nå var mye mye finere – når den var redigert tynnere så den litt narky ut 😛 Du er fin som du er søte <3

  47. Hjernen vår er veldig logisk oppbygd, så det er ikke rart at vi tiltrekkes av symetriske ansikter.
   Gutter blir for eksempel automatisk tiltrekket av jenter med timeglass-figur fordi det symboliserer fruktbarhet.
   Vi er mer kompliserte enn man skulle tro, and mye er rett og slett programert inn i oss 🙂

  48. Så mange av dere over meg her i kommentarfeltet har skrevet feil
   Det er SYMMETRI med to m’er og ikke symetri med en m.
   Lær dere norsk folkens.

  49. Syns absolutt at du var finere på “før-bildet”. Dette er ikke noe jeg bare sier, du var virkelig finere.
   Jeg må ærlig talt si at, jeg syns det er så ufattelig respektløst av folk å si at du er bimbo og dårlig forbilde osv. fordi du har forandret mye ved deg. Selvfølgelig bør man heller prøve å forbedre sitt selvbilde før man legger seg under kniven, men hvis man virkelig hater for eksempel nesen sin, hva er da vitsen med å være misfornøyd med seg selv, bare for å framstå som et bedre menneske. Jeg har en skjev nese, den har jeg planer om å fikse på, jeg har flate bryster, jeg skal ta silikon. Men dette har ikke jeg bestemt for fordi bloggere gjør det. Dette er noe jeg har tenkt nøye gjennom på egen hånd.
   Jeg kommer ikke til å si at du er et dårlig forbilde, folk angriper med engang bloggerne dersom skjønnhetsidealet blir snudd på hodet. Men jeg mener at er man gammel nok til å ta silikonpupper, da er man jammen meg gammel nok til å avgjøre om det er greit eller ikke!
   Folk må slutte å tenke så mye, hva med å bare leve livet slik du vil, si det du vil og gjøre det du vil?

  50. helt ærlig så synes jeg før bildet var finere! 🙂 jeg skjønner heller ikke den standaren om at liten nese, store lepper og store øyne er det perfekte idealet. for meg er det absolutt ikke det. alle er forskjellige, og alle er vakre på spesielle måter, det er det jeg tror folk tiltrekkes av. du er fin som du er og du burde prøve å godta utseende ditt for det er virkelig vakkert og mange misunner deg. du trenger ikke fikse på noe som helst!

  51. Noen mennesker har det gylne snitt i ansiktet blandt annet, som vil si at de er symmetriske i “forskjellige retninger” ( google det )….disse er ofte pene – helt sant..vi mennesker regner det gylne snitt som noe vakkert..både på mennesker og ting ellers

  52. Hei!:)
   Det naturlige bilde, altså den naturlige deg, er allerede så vakker at det ikke trengs å gjøres noen justeringer! Nesen din så altfor liten ut for ansiktet ditt på det redigerte bilde. Den du har nå passer ansiktsformen din veldig bra, for nå er det meget godt proposjonert!:) Ikke gjør noe med ansiktet ditt nå, det er nydelig akkurat som det er! Og det gjelder resten av deg også! 🙂

  53. Du har endret nesen, glattet ut huden, gjort øynene hvitere(?), løftet øynene, gjort ansiktet smalere og puffet leppene litt, ser ikke noe annet. Du er bunn i grunn pen uansett du Sophie 🙂

  54. leste en gang at man blir tiltrukket av mennesker med mindre nese, større lepper, store øyner og rent og slett symmetrisk ansikt, for dette er mer femenint:p
   føler akkurat det samme som deg, har lyst på mindre nese, større lepper selv:p

  55. Tynnere nese, glattere/finere hud og større lepper er alt jeg kan se. 😛
   Du er jo så vakker som du er så du trenger ikke å endre noe! Men ja, jeg har jo llyst på mindre nese og større lepper selv så. 😛

  56. Det kommer av at det er naturlig for menn å tiltrekkes av ungdommelige trekk som små øyne, liten nese og fyldige lepper fordi ung=fruktbar. Både øyne og lepper blir mindre med årene og nesen blir større.. Fin hud tyder også på sunnhet og ungdommelighet og er derfor attraktivt av samme årsak.

  57. Hva gjør et menneske vakkert og hvorfor er andre penere enn andre? Mennesker er ikke like og vi definerer ordet vakkert internt. Man har altså forskjellige synspunkter på hva som er tiltrekkende og hva som er mindre tiltrekkende. Hva er mest normalt og hva gjør et menneske mest mulig vakker. Det å finne en balanse er viktig når det kommer til utseende. Er nødvendigvis en bh størrelse med K cup mer estetisk og vakrere enn en bh størrelse med C cup? Frykt ikke, det finnes faktisk en hovedregel når det kommer til det visuelle. Riktig anatomi, forhold mellom proporsjon og symmetri skaper en vakker balanse og kan derfor utgjøre et vakkert ansikt og en vakker kropp.
   Symmetri spiller altså en viktig rolle for å definere et vakkert ansikt. Det finnes matematiske formler man kan bruke for å finne den perfekte symmetri. Den gylne regel! Den gylne regel er en av de eldste formlene for skjønnhet! Med denne regelen kan man faktisk regne ut det mest visuelle tilfredsstillende punktet på en gitt linje. Denne regelen gjelder ikke bare når det kommer til et vakkert ansikt, men også arkitektur, natur, fotografi.. Et «normalt» menneske er bygget etter det gylne snitt/tre delingsregelen(Rule of Thirds) Ut ifra dette kan man definere om et menneske er normalt proporsjonert eller ikke. Har man eks en visuell skade som kan hindre funksjonelt vil ikke kroppen være riktig proporsjonert i forhold til allmenheten. Noe man da kan definere som mindre vakkert.
   Ved hjelp av tre delingsregelen kan man finne ut om man har et «normalt»/vakkert ansikt. Ved hjelp av et målebånd kan man regne ut dette. Mål fra haken og opp til hvor nesen begynner. Mål så fra nesen til starten av øyenbrynene. Deretter fra øyenbrynene til begynnelsen av hårfestet. Om disse tre lengdene er like lange kan du være fornøyd med ditt utseende.
   (BILDE: https://lh6.googleusercontent.com/-aGwtYfI4YHs/UiBqVyIqfuI/AAAAAAAADT4/nLOE1g9G2BI/s574/Standard_Head%2520-%25200001.png )
   Viste du forresten at får å få vakrest mulige øyenbryn så bruker man det gylne snitt? Neste gang du napper øyenbrynene dine kan du bruke en penn for å finne ut hvor du burde nappe. Hvor burde dine øyenbryn begynne, slutte og ha sitt høyeste punkt? Plasser pennen ved nesetippen og loddrett opp mot øyenbrynene, der burde øyenbrynene starte. Så måler du igjen fra nesetippen og diagonalt opp mot slutten av høyre side av øyet (om det gjelder høyre øyet) dette er hvor øyenbrynet skal slutte. Når det kommer til det høyeste punktet måler du igjen fra nesetippen og diagonalt opp mot høyre side av øyeeplet (om det gjelder høyre øyet). Får å finne det gylne snitt måler du fra nesetippen diagonalt opp mot pupillen, dette burde være det nest høyeste punktet på dine øyenbryn.
   (BILDE: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrK3r3utHOkedTX-DMy-03D4fspKuNQQ6KvDRwXCBdoglOtYTh)

  58. Glatta ut huden, gjort øynene større og hvitere, gjort nesen mindre, gjort leppene større, sugd inn kinnbena

  59. Mennesker tiltrekkes av seg selv 😉 hehe hvis de ser en av det motsatte kjønn som er ganske lik seg selv, bam da er de solgt 🙂 det kan være en så liten likhet som at øynene har like stort mellomrom liksom :/ så det på discovery 🙂 og folk er forskjellige, og tiltrekkes ikke bare av det du beskriver, noen kan synes det er kjempepen mens andre grisestygt og vil heller ha små lepper øyne kvisete hud og evnt feit 😮

  60. Jeg elsker tanken på “fikset, men naturlig”! Bilde til venstre er en klar vinner.
   Photoshop blir difinitivt for “plastikk” for min smak.
   Du er en pen og søt jente. Ikke fiks noe mer. Du er fin! Man skal ikke være 110% perfekt. For det går ikke. Men heldigvis i andres øyne så er du nok 110% perfekt! 🙂

  61. Nei, har du gjort nesen din enda mindre på bildet enn du allerede har fikset den til? Det var helt unødvendig.
   Du var veldig mye finere på førbildet!!
   Du er så flott, og selv om jeg jo selvfølgelig vet at utseende er din hobby og interesse, så skulle jeg ønske du kunne slappe litt av, slutte å lete etter nye ting å finpusse på, og heller være superfornøyd med at du er så nydelig som du er!

  62. jo sunnere du ser ut, jo penere er du. og har man former så er man vel mer ”kvinnelig” og kanskje derfor blir en sunn og ren kropp omtalt som vakker.
   men det at man skal ha liten nese, store lepper og øyne, blondt, langt hår og være super tan, er vel mer hvordan kulturen har blitt. før i tiden var det jo sett på som vakkert om du var stor og bleik, for da var du rik.
   jeg syntes at om en person ikke tar seg selv så høytidelig men er posetiv og har selvtillit så blir ofte utseende også autumatisk vakkert.:) ikke forandre mer på deg selv, man blir uansett aldri 100% fornøyd. pen som du er du<3

  63. Du er pen som du er nå! syntes du var penere før du fiksa på nesa! naturlig skjønnhet er alltid bedre en fake!

  64. Det handler i stor grad om å elske seg selv tror jeg, da vil andre elske deg også. For den du er og ikke fordi du har så store lepper,pupper, øyne eller sprettrumpe. Det er klart det er perioder når vi vokser til at det er det vi kanskje legger mest vekt på hos hverandre. Det viktigste er å være et godt forbilde for seg selv med tanke på hva man spiser og at man får nok aktivitet, søvn og hvile. Det er å ta ansvar for egen helse. En tynn kropp er ikke naturligvis en sunn kropp. Og uansett hva vi streber etter så vil det alltid være noen som er vakrere enn oss selv, vi ser dem både foran og bak oss. Det hjelper ikke hvor mye kroner vi legger igjen på kroppen, det er ikke det som gjør oss lykkelige til syvende og sist.

  65. Du er utvilsomt nydelig AKKURAT som du er 🙂 Jeg tror det med hva man ser på som vakkert kommer veldig mye av blant annet media (eller som i gamle damer, de som var sukessfulle). Si at en kvinne med “det perfekte liv” med mann, barn, stort hus og hele pakka i de gamlere dager, også hadde store pupper, var blond og hadde store lepper. Jeg tror man automatisk ville ha assosiert utseendet med alt rundt, og dermed kanskje sett på henne som et ideal? Bare en liten tanke 🙂 Det samme gjelder nok for oss i nåtiden, med suksessfulle kjendiser. Det er jo mange kjendiser jeg ikke ville ha snudd meg etter to ganger på gaten, men som jeg syns er ekstremt vakker nettopp fordi jeg har sett de såpass mange ganger, og med beundring. Det spørs om det kan ha noe med det å gjøre 🙂
   ♥ Lizbethosnes.com

  66. Det er noe som heter et “matematisk pent” ansikt. I et slikt ansikt skal nese, øyne og lepper være plassert perfekt overfor hverandre. Jennifer Lopez skal visstnok ha et slikt ansikt.
   Jeg synes det er veldig interessant med dette temaet selv. Men dette satt til side er jo smaken hos mennesker forskjellig. Noen liker jo store lepper, andre liker små. Noen liker runde neser, andre liker spisse. Men de fleste mennesker tiltrekkes i alle fall av “riktig sammensetning”.
   🙂

  67. Merker at du har begynt med mye reklamering den siste tiden. Ikke at det er negativt alså, føler bare aldri jeg ser noe sånt på din blogg, og har egentlig alltid lurt på hvorfor du ikke har gjort det når de fleste andre bloggerne gjør det. Syns du reklamerer på en utrolig bra måte (det jeg ville frem til med å kommentere). Du skriver ikke bare for du må, og du skriver ikke sånne kleine innlegg som får en til å tenke at du skriver det KUN for å tjene penger. Når du skriver om produktene tror jeg virkelig at du liker det og du skriver så mye mer utfyllende, enn om bare produktet 😉
   Utrolig bra, fortsett med det 🙂 Jeg personlig, syns det er gøy med litt reklamering.. Høre dine meninger om forskjellige produkter og får av og til lyst å handle selv.
   Stå på Sophie, you rock!

  68. Må bare også få si at du er perfekt som du er!
   Min personlige mening er at du burde la restylanet forsvinne og ikke ta nytt, for du er enda flottere uten!
   Men, jeg forstår også at du kanskje ser på deg selv som finere med og det er viktig at man selv er fornøyd. Men, jeg har lest flere av disse kommentarene nå, og det er såå mange som sier du er PERFEKT! Ta det til deg søte Sophie!

  69. Handler om psykologi detta, søk litt på google om attraksjon og attributter. Vi har noen fysiske atributter som er mer appelerende til det motsatte kjønn, selvsagt alle er ikke like, men er gjort massevis av forsøk og studier som viser hva som appelerer. Google that shit yo c:

  70. heihei 🙂
   vet du hvordan dresscoden er på ekebergrestauranten? skal dit i helgen, og aner ikke om det er noen spesiell dresscode, og kommer ingen vei i å planlegge hva jeg skal ha på meg. Finner ingenting når jeg googler det, heelp

  71. ja, forskere mener at et menneske som har et symmetrisk ansikt blir sett på som pene, mens de med et mer asymmetrisk blir ansett som mindre pene.

  72. Jeg leste at et ansikt med rette proporsjoner og symmetri blir oppfattet som attraktivt. Personlig handler det for meg om utstråling. Det med skjønnshetsidealet er så utrolig kompleks og utrolig vanskelig å forstå seg på.

  73. Alle har sine meninger om skjønnhet, og rundt i verden er det forskjellige deffinisjoner på hva som er pent.. Men er det noe vi alle er enig om er at en person med en stor hjerte som er både vennlig og snill vil ALLTID fremmstilles som et vakkert individ! Skjønnheten på insiden er i grunn det universelle og det vi alle kan si oss enige i xP Så burde heller vær mer fokus på å forandre personligheten sinn enn å prøve å forandre det ytre!

  74. Den siste tiden synes jeg bloggen din har gått fra å være en fjortiss/ungdomsblogg til å bli mer voksen! Utrolig gøy å lese nåå 🙂

  75. Vi lærte på skolen av alle ting, at mennesket blir tiltrukket av symmetri. Et symmetrisk ansikt er det vi tiltrekkes av helt uten å selv vite det. Dvs. like stor avstand mellom øynene, beine tenner, ingen ujevnheter osv. Det er én teori da!

  76. I følge flere studier så er det slik at mennesket blir tiltrukket av det gjennomsnittlige ansiktet. Altså hvis du har 100 ansikt og setter et gjennomsnitt av disse så er det dette ansiktet flere mennesker velger som “penest” eller mest attraktivt. Dette gjelder også får spedbarn.
   Når det kommer til jentekropper så er det mer etter utviklingsteorier. En kvinne som har en sunn kropp og er fin er et tegn på fertilitet og fruktbarhet noe menn tiltrekkes av.

  77. Tror det er oppfatninger jeg. Du finner jo helt forskjellige bilder av hva som er pent eller ikke over hele verden, så er nok bare noe med det forskrudde samfunnet vårt hehe 🙂

  78. Nesa og munnen er forandret på! Jeg jobber selv med photoshop i skolesammenheng, der vi lærte hvordan man skulle lage større muskler, pupper og liknende. Jeg ser veldig godt hva som er forskjell, fordi jeg selv jobber i programvaren, og greier lett å se når bilder er redigerte. Men hvis du har redigert på noe mer, er det ikke noe jeg legger merke til!
   Men i mine øyne har du en perfekt kropp. Jeg ville gjerne hatt din kropp og ansikt. Men selvfølgelig, alle mener man har feil, og selvfølgelig gjør du også det. Men hvis jeg hadde muligheten, så ville jeg ha byttet min kropp mot din 🙂

  79. Carina Leite: Tusen takk for fine ord!

   Det som er redigert på er ;

   Større øyne
   større munnn
   mindre nese
   klarere øyne
   mørkere hud
   renere hud
   litt lengre hake

   🙂

  80. Ligger litt i instinkt der ja, fra urtiden når vi var huleboere. Da så man etter kvaliteter, hvem det ville vært best å få barn med – for at barnet skulle bli “perfekt”! Ikke utseendemessig, men genetisk.
   F.eks store øyne = bedre syn (var det de så på det som).
   Langt hår, frisk hud og lange negler = God helse.
   Atletisk bygget = god helse, og barnet ville arvet de “atletiske genene” og mulig blitt en god jeger.
   Store hofter og bryster = Høy fertilitet, vil tåle å bære frem og ta vare på et barn.
   Men i urtiden hadde mennesker betydelig større neser enn nå, og det ble også satt høyt fordi det vil si bedre luktesans. Utrolig trist å si det, men “mannfolkene” ville sjeldent ha barn med overvektige kvinner, fordi da gikk man utifra at barnet ville arve alt fra moren, og bli en byrde for flokken fordi barnet mulig ikke ville bli like rask, like god jeger, eller spise og kreve mer enn de andre.
   Dagens bio og historietime, haha!
   Over til noe annet, liker bloggen din utrolig godt, det at du mixer et godt utseende og er over gjennomsnittet intelligent er så godt å se. De fleste “rosabloggere” er all bark and no bite. Du utretter faktisk noe! Det at du er så glad i dyr, og faktisk GJØR noe for å hjelpe dyr, er halve grunnen til at jeg leser bloggen din. Du er en inspirasjon, du er fantastisk! 🙂

  81. Hei!
   Ville bare si at det er gjort mye forskning som indikerer at mennesker tiltrekkes av symmetriske ansikter og ansiktstrekk som gjør at vi ser ungdommelige ut. Fra et evolusjonspsykologisk ståsted er dette med symmetri og ungdommelighet viktig – symmetri menes å kunne predikere et godt immunforsvar (godt immunforsvar hos partner = godt immunforsvar for ens avkom, i hvert fall større sjanse for det) og ungdommelighet menes å kunne predikere fruktbarhet (yngre kvinner er mer fruktbare = større sjanse for at en velger en kvinne som klarer å bære frem ens avkom).

  82. Har hørt at ved hjelp av lukt, syn og hørsel så blir vi tiltrukket av personer som genene våre matcher med, og som kan bringe fram gode avkom. Sikkert derfor stor rumpe er bra (lettere fødsel), og store pupper (amming eller noe).

  83. Du er faktisk mye penere på “før” bildet enn det redigerte bildet. Jeg håper for din del at du ikke har planer om å opperere nesa di sånn. Nesa du har nå er faktisk ikke stor, og den kler ansiktet ditt kjempegodt! Jeg blir så lei meg når jeg ser at jenter som i utgangspunktet er kjempesøte, bruker mangfoldige tusen på å se “bedre” ut. Man blir ikke alltid finere med plastisk kirurgi, og jeg syns du burde gi deg med det du allerede har. Du velger jo selv da, seff..

  84. hei,jeg har ikke vert no persjon som ser på bloggere å har ikke vert no intrisert i det men for 1 uke siden tenkte jeg at jeg sku se på bloggen din å har lest jennom hele blogger å har faktisk fådd respekt for deg å ser heeelt annerledes på deg,liker bloggen din kjempe mye å mens jeg har lest å ser jeg at vi har hadd samme problemene med utsene av kropp å ting jeg vil endre på å du har jidd meg mer mot til å gjøre det jeg vil å har ønsket å gjøre med kroppen min,jeg var sikker på hva jeg ville mn var redd får hvordan andre ville se på meg.men nå vil jeg bare gjøre det som får meg til å føle meg bedre uten å tenke på va andre syns.du virker så åpen og eli så vil bare si jeg sitter pris på alt du skriver å gir tips til hva andre kan gjøre når det jeller hud,brunfarge,tenner,alt.bi nokk å lese hver dag på bloggen din ifra nå 🙂 ha en fin dag^^

  85. Wow, så mange smarte lesere du har! Hehe uansett syntes jeg faktisk att den uredigerte “deg” var finere enn den redigerte “deg”, ikke att den var stygg altså. Ha en fin kveld(? husker aldri om dere er 8 eller 6 timer bak oss) videre da.

  86. Svaret er at jo mer lik du er på begge sidene av ansiktet avgjør hvor pen du er. Har du f.eksempel prøvd å tatt bilde av halve ansiktet ditt(deler av midt på nesten slik at du får med ett øye)? Da fremstår man som penere enn hva man egentlig er.

  87. Hei jeg er en stor fan av deg!
   Glad i deg og håper du svarer!
   Kanskje vi kan prate sammen en gang?
   Jeg syns du er pen uansett! Puss puss Emma Sofie!

  88. Golden ratio: 1.618, er tydligvis det som gjør en person vakker/perfekt. Google det, ganske interessant faktisk 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg