dette blir tungt å se

En liten screenshot fra den kommende episoden av bloggerne, som starter på Bliss klokken 20:00. Jeg kan nesten ikke  huske at jeg spilte inn det der engang, og det føles ekstremt fjernt. Det er veldig rart å nå dele det med mange, det ble jo filmet inne på jenterommet med kun meg og ett lite kamera.

I kveldens epsiode får dere også være med på stalkig av Justin Bieber! Det var en ekstremt morsom dag, men herregud for et stress. Jeg og Stine var så sure på hverandre når vi kom til hotellet på slutten av dagen, haha. .

Husk klokken 20:00 på tv2 BLISS! 

 Ellers var vi ute i oslo igår, gruer meg som faen til å dra hjem imorgen. Vil ikke, vil ikke! Vi hadde det så sinsykt gøy, og jeg spiste hotellfrokost til nattemat – det sier sitt om hvor lenge jeg holdt på . . Var først hos noen kompiser før vi dro i bursdag på tjuvholmen, i en penthouse faktisk! Leggger ut bilder imorgen. I mellomtiden kan dere legge igjen kommentarer her om hva dere synes om episoden, så skal jeg som vanlig svare dere på det jeg kan underveis!

Stor klem! 

161 kommentarer
  1. Ååå er altså SÅÅÅ spent på episoden i kveld!! GLEDER MEG 😀 Lurer veeldig på hva som er filmet av deg på jenterommet! *hmm*..
   Så gøy å høre at du har hatt det bra i Oslo denne tiden 😀 At du ikke vil hjem er jo bare godt tegn! Da har du hatt det helt fantastisk 🙂 Gleder meg til bildeoppdatering på utelivet osv når det kommer 😀
   God tur hjem i morgen iallefall – og lykke til med episoden som kommer ikveld. Jeg er så spent <3

  2. Spennende! Synes det er veldig kjekt å bli kjent med både deg og noen av de andre bloggerne på en helt annen måte og side. Det er veldig interessant. Man kan lett lage seg oppfatninger av personer på nett, men så er de egentlig ikke sånn. Synes du virkelig som en grei jente jeg. Du har jo følelser som oss alle, så det synes jeg er veldig flott at du tør å vise! Kudos til deg 🙂

  3. hei
   jeg klarer ikke og se vidieon.Kan du hjelpe.
   hvet du hvor rasmusveien 2 i harstad hvar.Det som brant

  4. Synes det er dumt at du sier du skal svare alle.. Mange inkl meg selv har lenge stillt deg spørsmål om deg og Mathias? Er dere fortsatt sammen? Du svarer aldri på det men du svarer på alt annet. Synes det blir for dumt..:P

  5. Enkelte kommer med så dumme kommentarer! At det er mulig, haha. “Du er super irriterende” fra Ari. Hvorfor i alle dager er hun på bloggen da? Tar seg tid til å kommentere og greier. “Du har stor panne.” Øøøøh… den er helt normal! Mye bedre å ha litt lang panne enn kjempekort. Med kort panne ser man ut som en ape…
   Og Sophie skrev “svare dere på det jeg kan”. Altså angående bloggere. Noen må være fryktelig dårlig til å lese. Ingen er nødt til å fortelle om kjærlighetslivet sitt.
   Dette er ikke første gangen jeg blir oppgitt over enkeltes kommentarer her. Men mennesker som ikke har noe fint å si på den måten, har det som regel ikke bra med seg selv.. De det feiler noe og ikke Sophie. 🙂

  6. Hvis det er meg du sikter til, så er det du som er dårlig til å lese…
   Kommentaren min var ikke negativt ladd på noen måte, synes som mange andre at det er dumt å skrive så åpent om “kjærlighetslivet” i en periode og så plutselig bare hinte frem og tilbake og skrive litt etter litt. Det beste hadde vært å få bekreftet/avkreftet rykte.
   Når man velger å ha en så åpen blogg, velger man å få kommentarer og spørsmål, så ja det feiler ikke Sophie noe, men det feiler heller ikke meg noe som bloggleser.

  7. Du er så super negativ. Vær litt positiv og ikke lag det jævla sure trynet hele tiden. blir jo helt frustrert av å se på deg.

  8. Herregud så utrolig bitchy de jentene var! Hva var poenget med det liksom? Folk er så slemme. Bortsett fra det var det en super episode! 🙂

  9. elsker bloggen din!<3 du er et forbilde for mange jenter som blogger, og du er en av mine! var du på Justin Bieber konsert 16,17 eller 18 april??<3 jeg var den 17:)<3 savnr konserten kjempe mye!:')

  10. Hei , episoden hvar drit bra .. Og super med deg! Er beliber selv . Liker du Selena gomez? Elsker deg Elise , du har super fin blogg ! Love u ..ingen har noen grunner til å mobbe på bloggen din .

  11. Du er supersøt, Sophie Elise! Jeg har lest bloggen din i sirka halvannet år nå, og jeg digger deg bare mer og mer for hver dag. Veldig morro å se hvordan du er som person også, på Bloggerne. Må bare si at jeg elsker deg!

  12. Jeg syntes det var veldig unødvendig av de fjortissjentene som lurte på hva du gjør der…altså, for crying out loud, du har like mye rett til å være der som de. Håper de skammer seg når de ser episoden. Kjente selv at det svidde, og forstår ikke hvorfor folk må være så ekle.

  13. Hva skjedde nå? Skal ikke det være en halvtime til med episoden? Eller fulgte jeg bare dårlig med nå??..

  14. Haha syns du taklet de fjortisjentene så bra. Det er tydelig at du er en sterk person som ikke tar dritt fra noen:) Tommel opp Sophie!
   Og når tenker du å flytte nedover til Oslo? Virker jo som du trives så godt her:)

  15. Kjempe bra episode! Følte vi fikk sett litt mer til deg denne gangen 🙂 digger deeg, du er så sykt kul haha. gleder meg til neste episode!

  16. Dagens episode var en god tankevekker for oss alle. Både det innslaget om VOE og innslaget ditt i forhold til kommentarer. Jeg mener, fyfaen.. hvor kalde kan folk være? Sophie Elise, du er jo helt perfekt. Har du noen gang satt deg foran speilet og sett hvor vakker du er? Se på øyenfargen din, håret ditt uten extensions og smilet ditt. Du er ei jente med titusentalls av beundrere og dessverre: sjalue drittsekker. Stå på Sophie, jeg er så glad du overlever disse drittsekkene.. for din blogg er virkelig en stor inspirasjonskilde! Du er nydelig 🙂

  17. Du virker så ofte lei deg å shit! hva skjer med det’a?
   tydeligvis har du hørt om plastisk kirurgi.. men har du hørt om psykolog? så slipper du å se så forvrengt ut i tillegg til trist

  18. Haha da jeg så delen hvor du fikk et spørsmål om hvorfor du var å ventet på bieber når du hadde billetter ? Det var idiotisk av dem – hvilken plass har du ?? For et spørsmål . Ikke bry deg om dumme jenter som tydeligvis er misunnelige 🙂 du er en veldig søt jente 🙂 kjenner deg ikke men virker som du er veldig snill !

  19. Håper virkelig folk som slenger dritt innser hvor mye det sårer bloggerne! De er mennesker, og har et like stort behov som oss til å bli godtatt!

  20. Du var vel i Bursdag for Andrea da. Men greit å prøve å skjule det litt med “spenning”, skjønner ikke hva den greia er..

  21. Hva er det som gjør dette til en inspirerende blogg, og på hvilken måte er sophie et forbilde? mange sier dette i kommentarene. Kan dere si noe om HVA og HVORFOR? For jeg skjønner det ikke?

  22. du var sööt :))
   hóper du snakker litt om dyr ogsó, slik alle for se hvor mye det betyr for deg, for da kommer du inn i andres hjerter ogsó

  23. Ikke ofte jeg legger igjen kommentarer på blogger men ja. Ville bare legge igjen noen oppmuntrende ord etter dagens episode av bloggerne. Jeg har nå lest bloggen din ganske lenge og alltid syntes at du gir mye av deg selv og er sprudlende, men etter å ha sett episodene av bloggerne blir jeg nesten litt glad i deg! Du virker så snill og god, tar vare på folk rundt deg, har et godthumør og er kjempe energisk! Du har et smittsomt vesen og jeg blir personlig veldig glad av å se serien. Og at du faktisk tar tiltak som å ikke lese negative kommentarer er super bra, du er bare et menneske du å selv om du er mer kjent, det viser faktisk hvor jordnær du er ! I tillegg er du ei super nydelig jente og et sunt forbilde selv om du ordner litt på utseende medoperasjoner, det hadde de fleste gjort om de hadde hatt muligheten! Selv om du er dødspen fra før! Gleder meg til resten av sesongen med bloggerne og blir mer å mer glad i personen du er(fremstilles som)! Håper du har en fin avslutning på uken ikveld :-))

  24. Gustav K:
   For det første så er Sophie en utrolig søt og sprudlende jente, og hun gjør ting uten å tenke på hva andre mennesker mener. Om folk hadde tenkt mindre på hva andre syntes, så hadde nok folk hatt det bedre med seg selv. For det andre, Sophie er en utrolig pen jente, og selvsagt får hun mange jenter som ser opp til henne da. For det tredje, en stor grunn til at jeg har blitt veldig “glad” i Sophie er fordi hun er så opptatt av dyrevelferd. Hun er veggis, og hun har inspirert meg til å bli det. Det at hun ikke bare lukker øynene for det som skjer, men faktisk prøver å gjøre noe med et problem, det står det respekt av. Og folk sier at “hvorfor tenker du ikke på barna i kina som driver med barnearbeid”….. herregud, man kan jo virkelig ikke tenke på alt. Mange driter i alt, mens andre tar faktisk tak i ting og prøver å gjøre en forskjell! Når hun i tillegg er en topp-blogger, så når hun ut til mange fler enn om ingen viste hvem hun var! Digger Sophie Elise for den hun er, eller viser seg på blogg og tv 🙂 forbilde

  25. artig episode. flink til å blogge. men uff, for plastikk, lite naturlig. vær deg sjøl, d er d beste, og det kommer du lengst med i lengden 🙂

  26. Er det noe naturlig igjen på deg nå? Du må virkelig snart holde opp med de falske greiene (hår, pupper, lepper, negler, vipper, osv), det blir bare rarere og rarere.

  27. Hei Sophie! Dagens episode var veldig bra, liker deg mer og mer altså! Uten deg i serien hadde jeg faktisk ikke sett på! Klem <3

  28. Jeg forsto aldri dette innlegget etter episoden. Hva var det som ville bli så tungt å se? Drittungene som bitcha deg eller det at du begynte å grine fordi du hadde en litt dårlig dag? I don’t get it. Helt greit at du hadde en dårlig dag og det er derfor det rant over, men du påsto det ville bli tungt og se igjen. Gårsdagensklipp var jo ikke noe spesielt (vi fikk jo bare se at du la armen over ansiktet, så aldri at du grein), så ligger det noe mer bak det? Mulig grunnen ble klippet bort, gud veit.
   (Lå ikke noe spydig i spørsmålet mitt, er faktisk bare litt nysgjerrig. Liker’ræ veldig godt jeg!!)
   Aaaanywaaaaaays; likte episoden i går. Du og Suzanne er vel de mest underholdende der. Marna er også søt.

  29. Jeg har ikke selv sett episoden, men ser det er mange som spør hvorfor hun grein pga en tung dag. Har man ikke deperesjon, så kan man nesten ikke forstå. Om man først har en dårlig dag, føler man at absolutt alt går til helvete. Man går rett i kjelleren, og DÉT er tungt. Også blir man påvirket ved å se igjen at man var så langt nede, kan jeg tenke meg..

  30. Hei! Fikk desverre ikke sett på Bloggerne i går :-/ men jeg MÅ se det, hvirdan kan jeg få sett gårsdagens episode ?? Den linken du la ut som leserne kunne se bloggerne på nettet funket ikke.. Ligger episodene på youtube eller andre steder? Eller går det i reprise på en av tv2’s kanaler?? 😘

  31. Hei.
   En ting jeg lurer på.. Du sier du ikke bryr deg om hva mennesker sier og mener om deg. Men du opererte jo nesa pga negative kommentarer. Det kom jo av mennesker, så da må du bry deg litt egentlig.
   Jeg syns du hadde en fin nese før du opererte deg. Det mener jeg. Jeg håper virkelig at du innser det en dag at du er fiiin som du er. Du trenger ikke operer deg i det hele tatt. Jeg syns du var mer nydelig før.
   Syns synd på deg, for ser du ikke har det veldig bra. Så lenge du lever for “mennesker” kommer det aldri til å bli bedre. Mennesker er som støv, de forsvinner. Håper du skjønner at det er her ikke noe vondt ment

  32. Hei igjen søta !
   Syns du har for mye klær på deg….. Ellers er sugeleppene og puppene bare digg å se på.

  33. Hvordan tror du det er for jenter som ikke er fra Harstad å flytte til Harstad pga kjæresten? Er jentene hyggelige, imøtekommende? Tror du at du hadde trivdes om du hadde gjort det?

  34. Du er UNIK, Sophie Elise!! 🙂 Digger deg så utrolig mye!! 🙂 Jeg er snart 28år, å trodde aldri jeg skulle bli så stor fan av en blogger noen gang! Men du har virkelig satt deg i hjertet mitt de siste mnd!! Beundrer deg så, Sophie Elise! <3 Du er awsome!! 🙂 Masse store klemmer!!:)

  35. Lær deg litt om VERDEN og det som skjer der sult,krig, fattigdom før du sitter å lager innlegg om hvor vondt du har det fordi en leser kritiserer nesa du.Helt utrolig hvor umoden du er til å være 19år..noen ganger tenker jeg at du egentlig er 14år og ikke ei som faktisk er voksen. Du blir syk av å bare sitte inne og studere deg selv og finne feil på deg selv, du er mer enn bra nok som du er men jeh tror du har for mye tid å sitte å sammenligne deg selv med diverse kjendiser og finne feil på deg selv..kom deg ut i verden reis, opplev vakker natur det tror jeg ville vert sunt for deg. For meg virker det som du er overopptatt av kjendiser og pornostjerner…greit nok…hvis man feks er nymfoman.

  36. Hei.
   Jeg elsker deg og bloggen din og jeg har kjempe lyst til å se på bloggerne, men vi har ikke tv… så jeg lurte på om du kunne legge ut episodene på bloggen.

  37. Bra episode:) men en ting jeg lurer på.. I første episode sto det at hun Silje var søsteren din. Men den episoden som var i går så sto det at hun var venninnen din.. Så er hun søster eller vennine?

  38. Håper ho venninna di bruker en lysere foundation nå enn i gårsdagens episode, den var aaalt for mørk 🙂

  39. Flotte, vakre, sterke, herlige, morsomme og ikke minst pene Sophie-Elise! <3
   Som jeg misunner deg, på godt og vondt, sånn er det å være jente og lese bloggen til en som har det utseende og den kroppen du har. haha!
   Unner bare godt, da 🙂
   Stå på videre Sophie-Elise, du er viktig for mange. Ikke bare de du fysisk er med, men også for leserne dine. Bloggen din er i hvert fall mitt lille høydepunkt av dagen.
   Måtte låne nettbrettet til kjæresten i julen for å lese bloggen din, ettersom vi var pakket inn i en varm hytte laaangt ute på en øy utenfor Bergen.
   Han ble til slutt litt oppgitt "Skal du lese bloggen en gang til?! Du lånte jo nettbrettet for en time siden..."
   Meg "Men hun KAN jo ha oppdatert med et nytt innlegg!"
   Gleder meg masse til å lese og følge deg videre.
   Hilsen fra en Sophie-Elis'ikker 😉
   (Beliber/Lovatics/Smilers/Selenators)

  40. Så på bloggerne igår det er veldig kult spesielt når du er med. Jeg syntes du har en veldig
   Kul blogg og er veldig pen.
   Men er det bare hver søndag eller hver dag?
   Men du har en rå kul blogg og elsker deg:-*

  41. ELSKER å se bloggerne! Får nesten ikke nok!
   Gleder meg virkelig til neste episode, og jeg håper jeg kan få høre resten av Justin Bieber sangen din! Haha!
   Det er veldig gøy å se litt mer av hvordan dere har det, og håper det kommer mer etter at denne sesongen også.

  42. Bra episode og klippet fra jenterommet var modig av deg. Beundrer deg for å stå frem på den måten du gjør i serien.

  43. Digget episoden og digger deg. Tar på opptak av serien hver søndag siden jeg sjelden er hjemme da, men måå få sett det. synes du står fram på en utrolig bra måte. Gleder meg til å se fortsettelsen 🙂 stor klem

  44. Må virkelig få sagt at du virker som en utrolig snill og godhjertet person! Kunne virkelig ønske mine venner var som deg.. 🙂 For hver episode jeg ser blir jeg mer begeistret for deg! Håper alt er vell og bra med deg, og ønsker deg all lykke du kan få! <3 Du er helt FANTASTISK!! aldri la noen ta det fra deg. Føler liksom du lyser opp hvert et rom du går inn i, og gjør alt så perfekt! okeii nå hørtes det ut som det var ei lita jente på 10 år som skrev om hvor my hu digga deg, men ville bare si at du må stå på videre!! gleder meg til resten av episodene 🙂

  45. Jeg skal se på <3 ! Du, kan du være så snill å se på bloggen min? Jeg vet ikke om de fleste bare vil se på meg som overdramatisk eller ikke.. VIl bare ha litt respons og kanskje noen å snakke med om noen vil lese gjennom... :') !

  46. Kan du ikke skrive et innlegg om håret ditt? Hvordan du ordner det og hvordan du får det til å holdes rett og sunt 🙂 og også syns jeg hårfargen din er så fin, så jeg lurer såklart på hvilken farge du har brukt?

  47. heii! Jeg lurte på om du kunne skrive ett innlegg om kjærelighet, hvordan du opplever det å hvordan man klarer å legge ting som har skjedd bak seg? Har en kjæreste som har vært utro, men jeg valgte å overse det mot at han lovet å slutte all kontakt med henne og slå opp med meg neste gang han sku komme til å tenke på det.. vi har vært ilag i et år nå men jeg klarer virkelig ikke stole på han på noen måte. Vi krangler konstant, går ikke en dag uten en diskusjon. Og er ikke alle diskusjonene våre som gir mening engang. Sykt irriterende spør du meg.. hvordan ville du reagert om kjæresten din snakket med kun jenter og brukte masse energi på dem å mindre på deg? hvordan mener du man burde oppføre deg når man har kjæreste? Jeg føler det rett å ikke snakke med masse andre gutter utenom når jeg møter den in real life liksom, for det er bare kjæresten min jeg vil ha, som jeg vil snakke med og som jeg vil bruke energien min på, men det føles ikke som om han tenker sånn om meg tilbake liksom, og når vi snakker om det blir han bare stille og det virker som om følelsene hans for meg er mye mindre enn de følelsene jeg har for han. Er tankene mine helt i gokk eller er det noe i dem som er normalt på en måte? setter pris på svar, du er et stort forbilde!

  48. Hei! Vil bare si at etter jeg begynte å lese bloggen din liker jeg deg bare mer om mer! Du er deg selv og det bør du være stolt av!! 🙂 Vi er alle unike! 🙂 Ikke la teite kommentarer ødelegge dagen din! Sjalusi vil alltid være et problem i vært samfunn og særlig blant jenter! Jeg synes du er modig som blogger og de som slenger med leppa skulle nok bare ønske de turte å være mer som deg! 🙂 Hold mote oppe ! 🙂

  49. Ida Tveit:
   Tenker ikke på hva folk tenker om henne? Hvorfor har hun operert seg og bruker så mye ttid på utseende sitt? Klart hun hadde fått det bedre om hun hadde klart å tenke så mye på hva andre tenker. For det andre: Sophie er ikke pen. Hun ser falsk ut fra topp til tå. En del av det er jo også faktisk falskt. MEN, -om noen syns hun er pen, er det en grunn til å se opp til en person? For usikre tenåringsjenter som leser bloggen hennes, er hun et forbilde pga utseendet hennes? Hun legger alt fokuset på seg selv, seg selv, seg selv, hvordan hun ser ut, mote, ser puppene for små ut, sminke, hår, seg selv, seg selv, seg selv. Og hun lager et helt falskt bilde av hvordan en jente skal se ut. Og dette ser og leser tusenvis av usikrte tenåringer hver dag. Deg f. eks., -det virker jo som om du har fått et litt forvrengt bilde av hva et forbilde er når du ser opp til dette. For det tredje: etter det jeg har lest så lukker hun øynene for alt annet enn SEG SELV. Hallo, tenk en tanke eller to da… Men at hun er opptatt av dyrevelferd er jo veldig bra, det skal hun ha. (jeg ser dine poeng, kanskje du kan se noen av mine?) fint at hun setter fokus på det. Tenk om hun kunne ha satt fokuset enda mer vekk fra seg selv, og over på dyrevelferd? Det vil jeg oppfordre deg til, Sophieelise!! Nå som du har så mange lesere, du kunne sikkert gjort noe bra. For dyrevelferd er inspirerende, ikke håret ditt, puppene eller selvopptattheten, det er DESTRUKTIVT, både for deg og de som lar seg “inspirere” av det. Du kommer til å angre så på dette når du blir voksen! Jeg skriver kanskje litt “frekt”, sorry, men det er vanskelig å ikke gå litt “hardt” ut. Men tro meg, det kunne vært mye verre.
   Kjære Sophie Elise.
   Du kommer til å angre deg ihjel for det du bruker denne bloggen for når du blir voksen. Det er veldig lite konstruktivt å skrive om pupper, lepper, hår, barbie-kropp osv. Det er tenåringsjenter som leser bloggen din, og dette er nedbrytende. Hvis du ser rundt deg i verden. Folk sammenligner seg med andre “kjendiser” som de vil se ut som. Føler seg stygge og ikke gode nok slik som de er av natur. Selvbildet går til helvete. Se på deg selv. hvorfor har du behov for å operere og sprøyte ting inn i kroppen din, og være så voldsomt selvopptatt? Jeg vil tro du går i forsvarsposisjon når du leser dette. men væs så snill å la det synke litt inn, bare litt. Ta det en runde inn i tankene og tenk litt på det. Nå har du tusenvis av lesere. Du er engasjert i dyrevelferd, det er en kjempebra og sunn interesse. Hva om du bruker bloggen til å fokusere mer på det? Og mindre om kropp og sminke? Da vil du kunne bli voksen og tenke på at du gjorde noe bra, at du gjorde en forskjell. Det har du mulighet |til nå med alle leserne du har. Bare en oppfordring, for slik det er nå er bare ødeleggende. Tenk litt på det, ikke gå rett til forsvar. vær så snill, bare ta det EN runde i tankene.

  50. Applaus, Gustav K. Der fikk du skrevet ned stort sett alt jeg også tenker om Sophie. Trist å se hvor utseendefiksert man kan få blitt.

  51. Gustav K: Hva er galt med å skrive om hår, pupper og sminke? Mange synes det er interessant å lese om, det betyr ikke at man ikke har andre interesser i livet. Hva man velger å legge ut på en blogg og hva man vil bruke fritiden sin på må vel være opp til hver enkelt. Om noen ser på henne som et forbilde, kan man ikke klandre henne for det. Og ved å måtte forsvare inngrepene hun har tatt og stå for dem i media og i kommentarfelt og gud vet hvor, viser hun en integritet som en beundringsverdig for en tenåring, synes jeg. Og det er vel fint om hun føler seg bedre med seg selv etter operasjonene? Plastiske inngrep er i dag ganske utbredt og man kan vel ikke kalle alle dem som har fikset på noe for destruktive, selvopptatte og falske? Jeg synes det er flott hvor ærlig hun er om det, det er det ikke alle som er. Hun lager ikke et helt falsk bilde av hvordan jenter skal se ut, jenter skal se helt forskjellige ut. Noen har mer komplekser enn andre, det gjør dem ikke til dårligere mennesker. Når hun gråter på tv er hun et forbilde for meg. Og hun er uten tvil en sterk person, som møter mye hets og sjikane, og allikevel står på sitt. Det er et forbilde. Hvem er du til å foretelle henne at hun kommer til å angre?
   Her er noe du kanskje kan tenke litt på, bare ta EN runde i tankene:
   “Moralens voktere er aldri bekymret for seg selv, bare for andre”.
   vær så snill.

  52. Hei søte deg 🙂 jeg kan ikke fatte hvorfor folk skal være slemme mot deg. Du virker være verdens nydeligste jente 🙂 drit i andre å gjøre som du vil har vel vært ditt motto, noe jeg velger å følge selv og flytter langt vekk til Spania. Noen ganger kan ikke andre si hva de vil for da får vi ikke fulgt drømmene våre. Takk for at du gir meg mot til å gjøre nye ting. Mens andre sitter med sine fordommer er du et menneske som blokker ut de stygge kommentarene og viser deg sterk!! Er så glad for at det finnes jenter som deg der ute. Hvis ikke hadde jeg aldri tatt steget og ville flytte:) takk for at du er sterk når andre viser svakhet <3 stor klem fra Oslo

  53. Må bare takke deg for at du blogger, og tipse deg om å ha et litt avansert passord på blogsoft 🙂 Min blogg ble hacket i går kveld, og det er ikke noe jeg unner noen! Heldigvis koste jeg med med å lese bloggen din da min var nede 🙂
   Uansett, pass på å ha et litt avansert passord, ønsker ikke at bloggen din skal bli hacket<3 Vil ikke at inspirasjonskilden min skal forsvinne!

  54. Har fått et helt annet inntrykk av deg etter å ha sett deg på bloggerne. Tenkte ingenting vondt om deg fra før altså, men vanskelig å se personligheten gjennom bloggen og bildene. Du er jo så sinnsykt skjønn, morsom og snill! 😀 du kommer absolutt best ut av serien :*

  55. Du er ikke så veldig pen. Kanintenner og andelepper er ingen god kombinasjon, skjønner ikke hvorfor du gjør det med deg selv. Og du er så sur hele tiden, klager mye.

  56. Dessverre er jeg enig med hun oppe her.. Kanintenner duck face hmm.. Ser ikke så bra ut. Et lite tips take it or not. Du har en kraftig panne som stikker ut som da gjør at det ser så langt ut og ikke minst stor! Du burde klippe litt panneluggg så slipper du å se ut som et UFO head. Klem:)

  57. Å? Hvorfor kan jeg ikke si det jeg mener som alle andre, inkludert bloggeier??? Det er hun som velger å ha en åpen blogg, da må man tåle å få positive og negative kommentarer. Pass på deg selv du, Birgitte

  58. Birgitte, på samme måte sophie kaller en taxisjåfør for en ape kan hun selv tåle kritikk, det er til og med konstruktiv kritikk. Og på samme måte du skriver din mening får jeg også gjøre det. Hvis du ikke tåler det så syntes jeg du burde ta deg en laaaang tur på en kort brygge

  59. Er det en ting jeg ikke skjønner så er det mennesker som ikke liker Sophie som faktisk tar seg tid til å gå inn å lese på hennes blogg. Om dere har så mye i mot jenta så heller la vær å bruk energien deres på henne. Dere viser bare hvor idioter dere er selv når dere kommenterer slike dumme kommentarer som dere gjør. Hvis dere lever på å gi henne og andre mennesker stygge kommentarer som en tilfredsstillelse for deres egen usikkerhet så viser det faktisk bare hvor mye dere selv må forandre DERE. Deres oppførsel kan sammenlignes med barnehagestadiet og dermed burde dere kanskje sone noen år ekstra bak lekegrinda? Når det kommer til jenter og deres usikkerhet så kan virkelig 3. verdenskrig starte. Det er det som gjør meg flau over å være endel av dagens kvinnfolk; mobbingen, trakasseringen og alt det hevngjerrige tullet dere holder på med. Det er idiotisk, patetisk og har null klasse. Om dere ikke liker at andre har oppnådd en eller annen form av suksess så løft på ræva deres og gjør noe ut av dere selv. Når dere slutter å klage på alle andre og fokuserer på positive ting i hverdagen så kanskje blir dere noe annet enn negative basiller i vårt samfunn. Lykke til, virkelig.
   Og til deg Sophie, Du er ei nydelig jente etter hva jeg ser. Andres meninger skal ikke ha noe å si så lenge du liker det du gjør og trives med det.

  60. Ikke hør på dem som nevner kanintenner og panna di! Det er ren mobbing og ikke verdt å høre på.
   Til dere som nevner disse tingene; Hvordan kan sånne ting være konstruktive? Å si hun kan klippe pannelugg over panna er for faen ikke justifisering for å kunne si stygge ting?
   Sophie Elise, jeg vet du har issues med både tenner og panne, det er derfor jeg blir så forbanna på disse idiotene som presterer å lange ut sånn! Men vær så snill og hør på meg;
   Du er helt perfekt fra topp til tå 🙂

  61. Jeg synes du er et fantastisk menneske og jeg digger deg, for meg har du vært en stor inspirasjon og alle gangene jeg har vært nede så har jeg lest dine innlegg og du fikk meg til å tenke bedre. Hva så om du har tatt silikon og alt det der? Vis du føler deg vel med det, så er det ingen andre som kan stoppe deg. Altså, tenåringsjenter burde ikke være på nett om de ikke klarer å gjøre noe annet enn å klage på deg, du er så nydelig uansett hva du gjør med deg selv, og du er tøff som er åpen om alt dette. Du viser at du bryr deg og uansett hvor tøft du har hatt det så står du på og blogger, for det er ikke så utrolig lett å blogge som alle skal ha det til, folk snakker om det.. disser.. dømmer og gjør narr, men det å være en offentlig person og konstant ha folk som dømmer deg, det er ikke lett kan jeg tenke meg. Derfor vil jeg si at jeg har alltid vært en fan av deg og du er en stor inspirasjon for meg, driter i hva alle andre mener og sier jeg, for du har hjulpet meg med å si mine meninger rett ut og bare være meg selv og drite i hva andre tenker. Har skrevet om deg på bloggen min som jeg lagde i dag, du er flink, du er tøff, du er nydelig, sterk, snill, godhjertet og omsorgsfull. Håper dette får deg til å smile Sophie Elise, kanskje du ikke leser denne kommentaren, men jeg håper du gjør det og at det setter et smil om ansiktet ditt, for du er så utrolig fantastisk! Ikke glem det vær så snill.

  62. Det er så sykt mye dobbeltmoral ute å går her at det er direkte flaut! Bloggere må passe seg veldig da de ytrer sine egne meninger, for de får som regel kjeft og dritt slengt rett tilbake! Hvorfor mener dere som kommenterer stygge ting til Sophie Elise, hakker ned på utseendet hennes osv. at dette er GREIT? Hva sier det om dere? Dere har IKKE rett til å mobbe en person offentlig på den måten. For vær klar over at det er nettmobbing dere driver med, og bare på grunn av at Sophie Elise er en offentlig person så betyr ikke det at hun fortjener den dritten hun får av dere hver dag. Hvorfor bruker dere i det hele tatt energi på å gå inn på denne bloggen? Om hun irriterer dere så fryktelig så la nå vær å se på den da! Det gir liksom ingen mening. Og til alle dere som mener hun er et dårlig forbilde hvor det eneste som står i fokus er pupper, restylane og sminke; dere har tydeligvis ikke lest og følgt bloggen til denne vakre jenta. Er ikke ei jente som kjemper hardere for dyrevelferden enn de fleste andre et godt forbilde? Ei som velger å avstå fra kjøtt og som lever et liv som vegeterianer? Ei jente som var villig til å dra på en veldig risikabel og farlig tur til Japan på grunn av dyremishandlingen der nede? Ei jente som har utrolig mye kunnskap om samfunnet og som virkelig står for sine meninger? Ei jente som IKKE mobber andre. Jeg kan ikke fatte hvorfor hun ikke er et godt forbilde? For meg er hun en av de beste forbildene som er av kjendiser i Norge. Og ingen andre bloggere brenner så sterkt for dyrevelferden som henne. Det er rett og slett sinnsykt dårlig gjort av dere. Sjekk ut fakta før dere dømmer, og KONSTRUKTIV kritikk er greit, så lenge det ikke er mobbing og usaklige påstander. Tenk før du trykker send, tenk før du skriver stygt om en annen, tenk før du ødelegger en annen person innvendig.
   Sophie Elise; du er ei fantastisk jente med utrolig pågangsmot! Du skal være stolt over hva du har oppnåd, og gi faen i de stygge kommentarene! De sier mer om dem enn de gjør om deg! Stå på videre!

  63. Helt utrolig hva folk finner på å si! Skam dere! Sopie Elise er nydelig, de små tingene dere plukker på er bare helt latterlig, det er bare for å finne på noe å plukke på! Stor panne eller ikke?.Hvem bryr seg jenta er jo nydelig og det må dere bare lære dere å akseptere!

  64. Til deg som kaller deg Li : Det du og mange andre driver med her inne er direkte mobbing.
   Du kan nå være stolt og ta på deg tittelen,som en sann mobber.
   Jeg er ikke selv noen fan av jenta personlig. Men det og skrive sårende kommentarer til henne om utseende
   er bare lavmål. Jenta er pen,det synes jeg virkelig. I hvertfall har jeg guts nokk til og inrømme det..imotsetning til visse andre 😉 Jeg vet selv hvordan det er og bli dratt ned av slike som deg,og det er ikke mye gøy. Pass på dine egne “feil” istedet. Forhåpentligvis vil du vokse opp en dag og forstå hva et menneskes følelser er fornoe. Peace out!

  65. Jeg fikk desverre ikke sett denne episoden. Er det noe sted man kan se den på nettet? gjerne gratis? 🙂

  66. “love”
   for en usaklig kommentar du kommer med! hahah det er så iditosk å si “vet du ikke at det er sult i verden osv.” NO SHITT? Det fleste av oss er klar over det uten at vi kan endre på det over natten. Hadde du ikke blitt lei deg, såra, trist om noen kommenterte noe shit om utseendet ditt?
   – blir veldig feil når DU skal kommentere hvem som er voksen her.

  67. Neimen kjære deg..lille venn…Alt jeg sier er at det finnes faktisk mennesker som SULTER i verden og hun klager på at noen kommenterer nesa hennes, det handler om å SETTE TING I PERSPEKTIV!!!!!!!! VET DU HVA DET BETYR….?????? NEPPE… Det handler om å sette pris på det man har fordi det finnes mennesker som gråter seg selv i søvn av sult eller har mistet familiemedlemmer i krig..det handler om å sette LITT pris på det man har for er mange i verden som virkelig har det 10000000 ganger verre? SÅ FRØKEN HVA HAR DET MED Å VÆRE USAKELIG Å GJØRE…? Du burde lese innlegget mitt skikkelig før du kommenterer med sånt pjatt.

  68. Å herregud!! Hvorfor må folk slenge sånn dritt om alle bloggerne?!?
   Jeg syns du er perfekt sånn som du er❤️😍

  69. Hei! Kan hende du har sagt dette før, men kan man se det på nett? Har så utrolig lyst til å se det! Kan noen hjelpe meg? Du er nydelig, forresten!

  70. Heeej! Jag skulle bli jätte glad om du kunde svara på min fråga. Jag kommer från Sverige och vill så väldigt gärna se eran serie då jag tycker att den verkar vara så braaa! Finns det någon möjlighet för mig att se den någonstans på internet?
   Jätte bra blogg!! Besök gärna min <3

  71. Til Love: Før du begynner med å påpeke “feil” i andres svar til kommentaren din kan du vel få deg stavekontroll? Sist jeg skjekket så var ikke akkurat overdreven bruk av caps og et par hundre utrops- og spørsmåltegn et tegn på at meningen med innlegget er saklig?
   Så i kommentarene dine snakker du om å sette ting i perspektiv, men er du noe bedre selv? I motsetning til *kremtkremt* visse andre så dømmer jeg deg ikke før jeg blir kjent med deg, men jeg antar at du har grått over “uviktige” ting før. Har aldri grått over at du føler deg feit eller at noen har slengt kommentarer eller at *kremtkremt* feige personer direkte mobber deg uten at de enggang tør å si navnet sitt?
   Fordi hvis jeg på en eller annen måte skulle klart å finne ut navnet ditt, og lagt ut kommentarene dine på f.eks din facebook eller instagram-profil ville vel du blitt flau? Jeg håper virkelig det, fordi selvom disse kommentarene kanskje gir deg en følelse av “overmakt” (og jeg presiserer at jeg antar dette, fordi jeg umulig kan vite noe om deg), men er kommentarene noe du er stolt av? Er kommentarene noe du kunne vist fram i offentligheten? Jeg håper du vil svare nei på dette.
   Tenk hvis politiet kunne pubilisere navnene til alle nettmobbere der ute, da ville nok Sophie Elise og andre bloggere/offentlige personer fått færre hat-kommentarer. Så for å sette ting i perspektiv, som du er så opptatt av, hvordan ville det være for deg å se på saken fra Sophie Elises perspektiv? Ville du taklet kommentarene? Ikke grått en eneste gang?

  72. Love
   Du må jo være en potte tett fjortiss sånn som du skriver. Det der “barn sulter i verden” kortet blir for dumt å dra for viss du hadde fått x antall kommentarer på hvor stygg nesa di er så tror jeg du hadde hengt med hodet du også uten å settes for retten. Sette ting i perspektiv?! Hva med å sende penger til disse sultne barna istedefor å bruke penger på mobil, kino, godis eller venner siden du er så bedreviter og påståt du bryr deg om alle andre i verden som har det vondt. Drittunge.

  73. Du skrivet som at jeg er den som skriver stygge ting og mobber henne, har du lest innleggene som faktisk ER mobbing? Jeg bare sier det at jeg synes hun burde lære seg å sette pris på de tingene hun har, istede for å bry seg om slike kommentarer. Jeg sier det ikke for å mobbe, om det tolkes sånn så beklager jeg for det var overhode ikke det jeg mente med innlegget. Jeg har støttet og støtter Sophie Elise utallige ganger, men jeg må da få lov til å si min mening jeg og som andre? Eller? Det jeg mener, setter man pris på det positive i livet, det som gjør en glad så vil det gjøre hverdagen så utrolig mye enklere enn at hun skal bry seg med det ufine folk skriver?

  74. Herregud så stygge mennesker kan være mot andre. Æsj! At dere ikke har fått en bedre oppdragelse er faen meg trist! Sophie er utrolig sterk som takler all den idiotiske dritten hun før, fra jenter som er så sjalu at det lukter lang vei. Kan ikke folk lære seg å være mer hyggelig og glad på andre sine vegner? Om du absolutt ikke egner deg til å være medmenneskelig, så kan du i det minste lære deg å holde munn 🙂

  75. Love
   Du kalte henne umoden for en 19 åring, at hun ligner en 14 åring og er selvopptatt samt at du disser henne fordi hun syns det er vondt med stygge kommentarer om utseende noe jeg tror alle hadde hatt vondt av viss man får det slengt i trynet daglig. Så tenk heller over hvordan du ordlegger deg. Man har lov til å tenke på seg selv og egen helse og ha vonde dager selvom det er krig i verden. Du har jo ikke en dritt du skulle sagt som ikke får 100 kommentarer på utseende ditt hele tiden, sett deg heller i hennes situasjon før du kommenterer.

  76. Jeg digger deg Sophie, og jeg vet det er viktig og vite for deg siden du har 40.000 lesere og 99% av alle her ser bare etter dritt de kan skrive. Eller er nysgjerrige på privat livet ditt, eller som er misunnelige på at du har ett så fantastisk liv og er bortkjemt (ikke vondt ment) og har fått gjort så mye i bare en alder av 19 år 🙂 Jeg synes du er pen, du har ett vanlig ansikt, og det er så godt og se at du er en vanlig jente selvom du har tatt noen operasjoner og er nesten en kjendis for mange 🙂 Du er ett forbilde for meg fordi du er såå sterk, folk sier de kvalmeste, styggeste, slemmeste og mest jævelige kommentarene å enda så fortsetter du og blogge og smile 😮 <3 Du har også mange gode egenskaper, at du er ekte og jordnær og er så glad i dyr og andre! <3 Jeg har lest bloggen din lenge, så jeg "kjenner" deg bedre. I starten må jeg innrømme at du virket falsk og ekkel, men jeg skrev ikke dritt til deg forde :S Nå vet jeg hvordan du er og synes du virker kjempe grei 😀

  77. Jeg skrev ikke at hun ligner en 14åring, jeg skrev noen ganger tenker jeg på deg som en fjortenåring, det har ingenting med utsende hennes å gjøre, men av og til det rare hu skriver i innleggene sine av og til som sikkert er ment for gøy da men jeg har en annen slags humor kan man si. Mange ganger jeg ser på Sophie Elise som en sterk og reflektert jente som er kjempesmart..alt kommer annpå hva slags innlegg hun har lyst å lage og hvordan hun vil folk skal se på hun..noe hun vet best selv. Jeg skrev innlegget egentlig mest for å få henne til å forstå at hun egentlig er ganske heldig til tross for den dritten hun mottar som selvførgelig hin overhode ikke fortjener..men folk vil alltid ha forskjellige meninger og slik er det dessvere. Jeg synes Sophie Elise er vakker og sterk og hun fortjener det beste, og jeg håper hun setter pris på alt det fine hun har i livet og masse andre jenter i hele verden bare kan drømme om.

  78. Du bør seriøst fjerne all den dritten du har knødd inn i leppene dine, du ser syk ut! Har sett bilder av deg når du var naturlig, da var du faktisk pen. Men nå med alt det jukset du holder på med ser du bare forferdlig ut! Du minner mer og mer om en second utgave av pamela, lite lekkert.

  79. Jeg skammer meg over å dele navn med deg over her.
   Hvilken rett har dere til å komme med nedsettende kommentarer om utseende til andre? Er dere så himla perfekte selv?
   Verden er heldigvis laget slik at det er plass til alle.
   Dere klager over at SophieElise er utseendefiksert, men hva er dere selv da?
   En annen ting: istedenfor å kritisere at hun har “fikset” på seg så bør dere kanskje gå inn i dere selv og tenke litt på HVORFOR hun har gjort det? Det er på bakgrunn av lavmål kommentarer fra dere.
   SophieElise – du er født med retten til å bestemme over deg selv og ditt utseende. Ikke la andre definere om du er vakker eller ei – denne makten er det du selv som har. Vær stolt!

  80. Så mange sjalu sjeler det finnes ute i verden. Skulle likt å sett dere få kritikk for det dere er fornøyd med, om det så er i ansiktet eller på kroppen. Ta dere sammen. Hun er vakker, enestående og med en fantastisk personlighet ( slik jeg har forstått av å lese bloggen hennes ) Hva får dere egentlig ut av det? Lang panne? Meg langt oppi ræva, skulle likt å sett tryne på deg som skrev det. Hva så om henne hadde hatt det? Får du mindre panne av å mene at Sophie har en ” lang ” panne? Hun er faktisk så vakker at omtrent alle som jobber med media vil ha henne på forsiden. Så hvem er egentlig dere til å kritisere henne? La nå denne unge jenta være i fred. Ta dere selv i nakken.

  81. Det at folk sulter i verden, krig og alt det der, hvorfor påpekes det at bloggere MÅ skrive om det? Først og fremst så har vi nyhetene som tar seg av det. Tips: VG, Dagbladet, Adressa om du trenger nyhetsstoff. Ofte er det sånn at folk flest leser blogger for å lese om noe annet enn akkurat samfunnskriser og katastrofer. For det andre, mener du også at folk på Facebook må utdype seg om sult i verden da eller? Om ikke bryr de seg ikke om verdenskatastrofene, er det det du sier? Jeg regner med at ikke du heller skriver om verdenskrisene på Facebook?! Selv om bloggere har en stemme, særlig de største, så blir det for dumt å måtte skrive om alt som foregår i verden, noe man kanskje ikke engang bryr seg om, fordi lesere som deg krever det. Det ville blitt toofaced det, synes du ikke? Man trenger vel strengt tatt ikke skrive om alt man bryr seg om heller? Og til dere lengere opp her; Ufo-head? Really? Nettmobbing er like ut som adidasslippers og kreppa hockeysveis.

  82. Blir så sjokkert når jeg ser hva folk kan finne på å sitte å skrive mens de sitter og gjemmer seg bak dataskjermene sine. Etter min mening er det ingen tvil om at Sophie Elise er en søt og pen jente! Hvis man mener det motsatte er man iallefall like ille selv når man sitter og trakasserer på denne måten. Sånne type jenter/gutter er så UTROLIG lite attraktivt. Håper virkelig ikke du tror på det de sier om deg Sophie Elise.

  83. Har lest bloggen din i flere år nå og jeg ser faktisk forbi alt det overfladiske. Selvfølgelig går det ann å være både smart og ha egne meninger selv om man ser fin ut, har silikon og liker å ta fine bilder. Folk som kritiserer deg på grunn av det har det utrolig dårlig med seg sjøl, det sier jeg bare! Og lillevenn, du er jo så ærlig på bloggen og forteller om mange ting som du ikke er fornøyd med.. Dette utnytter dessverre disse svake menneskene til sin fordel.. Er ofte sånn med sånne folk. Forteller du at du ikke liker nesa di så vil de kommentere og kritisere deg på akkurat det, fordi de vet at det kommer til å gjøre deg trist. Sier ikke at du ikke skal fortsette å være ærlig men ha det i tankene at du kan gi de leserne ideer om dine “skavanker” som de ikke før hadde lagt merke til engang..
   Støtter deg. Klem fra Finnmark <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg