min mening om vixen

Hei! Akkurat nå ligger jeg i hotellsengen og ser på nyhetene, sulten har meldt seg for lenge siden men egoet mitt er per nå enda høyere og jeg er fast bestemt på at jeg ikke skal gå ut i snøværet – da ender det bare med masse unødvendig junkfood fra Deli de luca, som ligger rett ved her. . Huff, det merkes at jeg var ute lenge igår!

I går dro jeg og Maiken til vapiano for å spise litt før Vixen blog awards. Jeg er virkelig ett “vanemenneske” som spiser det samme hver gang, som alltid har vært pasta med mozerella. Men, nå gjorde jeg noe skikkelig YOLO og byttet til pasta med fløte, hehe. 

Prøvde Vitamin well for første gang, og det er jo like usunt som brus. At man lar seg lure hver eneste gang skjønner jeg ikke, ser man ordet “vitamin” tenker man bare “oj, må passe på å drikke det der da hehe”. Dumme mennesker! 

Etter maten brukte vi 20 minutter på å diskutere med en taxisjofør i telefonen, han klarte altså ikke å finne fram. Hvorfor bruker de ikke bare GPS? Det er noe som har plaget meg ved flere anledninger, det hadde jo vært så mye lettere. Han var iallfall en liten apekatt som ikke kunne hverken høyre, venstre, norsk eller engelsk men til slutt kom vi oss fram til “bloggvorsj”. 

Her har dere fine Julia og Benny, med de søteste hundene jeg har sett ! (ja, søtere enn min – selv om ingen slår lille Rigmor på personlighet). 

Kjekkingen min! Haha, han var så sinnsykt varm igår stakkars, mens jeg var dødskald. Han åpnet døren hele tiden og jeg holdte på å fryse ihjel, det kunne jo virkelig ha blitt bloggslosskamp der – noe å videoblogge om, kanskje? 

Jeg måtte dra litt tidligere enn de andre på vixen og følte heller ikke jeg kunne drikke, jeg skulle som sagt dele ut pris for “årets kjendisblogg”. Jeg gjorde først masse intervjuer, tok litt bilder og så var det bare å sitte backstage i rundt en time før det var vår tur. Ulrikke Lund vant forresten, gratulerer til henne! Og ja, hva skal man egentlig si om vixen . . Det er utrolig gøy at noen stiller i stand noe for oss bloggere og at vi også får noen kvelder hvor man føler seg annerkjent for det man gjør, men det var veldig kaos der. Ikke så mye system, med andre ord. Vi skulle ikke på scenen før 22:15, og så plutselig ble det 21:30, og vi hadde ikke fått noen retningslinjer på hva vi skulle si før det nesten var for sent. Men jeg føler ikke jeg kan si så mye, fordi jeg må heller sette pris på at jeg fikk være med. Slik fungerer det altså! 

Backstage var det gratis drikke, brus, sushi, jordbær, blåbær, godteri og u name it. Så lenge det finnes mat der, så er jeg jo egentlig glad – men jeg rakk faen ikke å hente meg noe fordi jeg tenkte “jeg har god tid” så plutselig var all maten spist opp og jeg var stuck med litt 40% sprit. Så bra gikk det altså med planen min om å ikke drikke, jeg hadde plutselig glass etter glasss og klokken tikket nærmere min scenedebut på vixen. Det gikk overasskende bra, men jeg skjønner ikke helt greia. Jeg var helt klar i hodet og ignenting nervøs men bena mine skalv så sinnsykt, trodde jeg skulle falle sammen på scenen der! Heldigvis klarte jeg å unngå det, herregud da hadde jeg blitt kjent som hun som besvimer hele tiden. 

Det er litt trist at jeg ikke har en hel haug med bilder å vise dere, men som sagt var jeg mest backstage – der er glamorfaktoren ekstremt lav, haha. Man ser jo for seg noe helt annet men nå har jeg vært backstage på et par slike ting som dette, men også større greier som Chris Brown og Kendrick Lamar og der er det heller ikke særlig glam. Selve festen er nok det beste, og der var jeg ikke lenge altså. Folk var ca 5 hakk mer drita enn meg, og da er det på tide å dra hjem. 

Marna, Maiken og meg.

Alexandra Joner og meg – hun fortalte meg at hun liker bloggen min veldig godt og at jeg er så morsom, det ble jeg utrolig glad for å høre! Tenk, da aner jeg virkelig ikke hvem som leser bloggen min, når til og med Alexandra gjør det. Nå har jeg følt på presset i hele dag, jeg må jo skrive noe morsomt her! Men jeg kommer ikke på noe, under press funker det ikke. Men jeg lover altså, jeg kan når jeg vil! Alexandra er iallfall utrolig fin, og jeg elsker håret. Jeg skulle bare ha turt å gjøre noe sånt, kanskje det hadde passet meg? 

Til tross for tidlig kveld igår sov jeg nøyaktig 2 timer inatt før jeg rullet meg ut av sengen og til NRJ, radiointervju sto nemlig på planen. Vi skulle såklart snakke om Bloggerne, og jeg hadde den store ære å endelig bli intervjuet av blandt annet Petter Pilgaard – med andre ord, meg i mannlig form, ville jeg kanskje ha sagt. Snakker litt høyere og litt mer om sex, og ikke like brun men ellers er vi ganske lik. Eller, forhåpentligvis er jeg en bedre kjæreste, haha. 

Petter, John og meg! John er en av de jeg jobber sammen med på Bloggerne, han er en av de godeste personene i verden. En solstråle! Og ja, når vi snakker om Bloggerne. Justin Bieber ble jo arrestert idag, noe som er så ironisk når hele søndagens episode handler om at jeg var i oslo og stalket Justin i forbindelse med konserten her. Jeg har ikke sett episoden selv, men jeg vet den kommer til å bli utrolig morsom! Jeg sa så mye teit, så det gruer jeg meg litt til. Men det var en så fin dag (og kald og tissetrengt dag) så jeg ser fram til å se mer. På søndag 20:00 på tv2 bliss altså! 

Nå skal jeg se om jeg får orden på håret mitt her, før jeg drar på kino med min venninne Maria. Vi skal se boktyven, har noen av dere sett den? Er den bra? Den fikk jo 7.7 i score på IMDB og da er den ogdkjent for min del, filmene må ha over 7 i score der! Ellers kommer faktisk Anne-Sofie, min beste venninne til oslo ikveld for å holde meg med selskap i helgen. Vi har ikke vært i oslo sammen på godt over ett år (om man ser bort fra å være innom etter hovefestivalen), så det gleder jeg meg veldig til! 

Vi snakkes senere, dere er gode 🙂 

85 kommentarer

Siste innlegg