ut i oslo

Dagens største problemstillinng for meg har vært om hvorvidt håret mitt skal være krøllet eller rett, eller om puppene mine ser små ut i denne toppen. Med andre ord, en veldig bra dag 🙂 

Topp fra nelly HER og sko fra nelly HER.

Nå drar vi ut i oslo med våre nye venner! 

100 kommentarer
  1. Kommenterer aldri på blogger, men må bare si at hårfargen din er utrolig fin og kler deg kjempe bra!!! 😀

  2. Du har en helt fantastisk blogg og er på en måte en inspirasjon for meg! Skal begynne og blogge selv til sommeren eller litt før og forresten.. Puppene dine ser akkuratt passe ut i de toppen og den toppen var skikkelig fin♥

  3. Haha så herlig du er 😀 Måtte le litt – liker at du er så ærlig!
   Og bare så det er sagt så så puppene dine IKKE små ut i det hele tatt i den toppen – heller mer store syns jeg :O haha .. Du er så søt da Sophie Elise <3
   Håper du og venenne dine får en super kveld på byen i Oslo - kos dere en helg haug!! Klem fra snøstormen i Stavanger <3 (hehe) 😀

  4. Hvordan får du på toppen?
   Jeg har samme topp, bare i blå men jeg får den virkelig ikke på. Eller, jeg får den på men er redd jeg ikke skal få den av, hehe

  5. Hehe jeg misunner deg de puppene egentlig når jeg tenker meg om 😛 du ser smashing ut i kveld! Kos deg 🙂

  6. Syntes det blir litt lite omtenktsomt å i det heletatt fortelle at er i tvil om puppene dine ser for små ut i den toppen. Tenk på de med enda mindre pupper som har komplekser for det. Kjente det stakk litt av dette innlegget. Til vanlig syntes jeg du skriver utrolig bra, men dette kunne du kanskje revurdert etter min mening.

  7. For å si det sånn: den toppen så helt jævlig ut på deg når jeg gikk inn på annonselinken og så på modellen og hvordan toppen var på henne. Du burde ikke få lov av motepolitiet (om det fantes et) til å gå rundt i sånne topper. Det ser mildt sagt jævlig ut.

  8. Kan du fortelle om noen bra utesteder for de under 20 i Oslo om du vet om noen? Skal dit i vinterferien 🙂

  9. du var redd puppene så for små ut i en topp… så da valgte du å gå uten? kunne like gjerne droppet den toppen på bildet siden alt nesten detter ut. du er så useriøs… hvet ikke om jeg blir flau eller synes synd på deg

  10. jeg er en jente på 11 år, har lest bloggen din i et år. Noen gang er du mitt største forbilde, når du skriver om dyr og at du står på ditt og ikke bryr deg om hva alle andre sier og gjør det du vil og ikke lar deg påvirke av alle de andre. Men noen gang synes jeg at du nesten bare er rett og slett fjotiz.
   Men ditt liv er ditt, ikke mitt. Men du kunne la være og være så dramaqueen noen ganger.
   ∞Meg

  11. Sammenligna med modellen på nelly syns æ det va bra størrelse! Og håret stemme æ for slett, men kanskje med litt bølga i tuppan?

  12. Kjære kjære Sophie Elise. Puppene din kan ikke bli små uansett hva du har på deg. De er og blir store.

  13. Ja du bør helt klart legge inn mere silikon. Vi vet jo alle at du kommer til å gjøre det, er bare et spm om tid :p

  14. enig med denne kommentaren!!!!!:
   Hilde
   25.01.2014 kl.20:02
   Syntes det blir litt lite omtenktsomt å i det heletatt fortelle at er i tvil om puppene dine ser for små ut i den toppen. Tenk på de med enda mindre pupper som har komplekser for det. Kjente det stakk litt av dette innlegget. Til vanlig syntes jeg du skriver utrolig bra, men dette kunne du kanskje revurdert etter min mening.

  15. Har sett deg på tv, du ga vel ikke akkurat noe særlig godt inntrykk.. Og nå dukket du opp i en reklame så jeg måtte se innom bloggen og se hva denne egentlig inneholder. Hjelpes meg, får du virkelig betalt for dette?? Jeg må stille spørsmål om hva du egentlig vil formidle med denne bloggen? Ser at ei jente på 11 er en av dine følgere som synes du av og til er en fjortis..Hennes refleksjon er god, mer skremt blir jeg av tanken på de unge jentene som kanskje til og med ser opp til deg. Jeg er voksen og kan lese denne bloggen som ren underholdning, men ungjentene som skal finne sin plass her i verden er jeg mer bekymret for. Trutmunn, overfylte lepper og klær som ikke overlater noe til fantasien er ikke spesielt sjarmerende..

  16. Hehe, ja det er spørsmål om tid når det blir større pupper. Du har jo større pupper en hode. Det er jo ikke helt proporsjonalt..
   Unødvendig å skrive det der. Du må tenke på hvilken gruppe du skriver til.

  17. Har du beklaget apekattutalelsen din overfor taxisjåføren det gjelder? Jeg synes du burde gjøre det, det koster så lite. Mobbing over internett av yrkesgrupper med mange innvandre som snakker dårlig norsk er helt forkastelig.

  18. Om puppene dine ser små ut i den toppen? de er så store at de neppe ser små ut uansett hva du tar på deg….

  19. jeg har selv 10 ganger så små pupper som deg, og har problemer med at de skal vises i det hele tatt, så du bør ikke bekymre deg for å si det sånn…

  20. Blir skuffet over deg nå….. Hva har skjedd med deg, når ble du slik? Savner den gamle deg som ikke prøvde å provosere i hvert eneste innlegg. Er det PR, noe du gjør for å skape mest mulig blest?

  21. vet at dette ikke er så veldig relevant for innlegget, men det er veldig viktig.
   For en lang stund tilbake oppfordret du folk til å skrive under på den kampanjen som het ” stop coocking animals”, jeg har gjort det nå, men ser at det fortsatt mangler 56.000 underskrifter. Hvis du bare hadde skrevet et innlegg til om dette så hadde sikkert 10.000 til skrevet under, vær så snill! Det er helt forferdelig det de gjør og det må stoppes så fort som mulig!!!
   Tenk hvilke forskjell du kan gjøre!!

  22. GET A LIFE!!! Vet du at når alt kommer til alt så betyr ikke utseendet ditt noen verdens ting? Nei,jeg er ikke en hater og jeg er ikke sjalu…jeg er bare ei av de som er så flau av at du ligger på bloggtoppen og tror absolutt alt handler om looks. You lost me.

  23. Denne bloggen er nedbrytende ass… jeg bare lurer på; på hvilken måte kan denne bloggen være inspirerende på noen som helst måte?
   Så repsise av god kveld Norge før i dag. Du sier “hadde jeg brydd meg om hva andre mente hadde jeg ikke kommet dit jeg er i dag.” -Vel, -hvor er du i dag? Annet enn på bloggtoppen fordi fjortisjenter lar seg påvirke av det dritet du legger ut? STAKKARS!! VENNLIGST slett denne bloggen, ELLER skriv om noe som kan ha bra påvirkning på tenåringsjentene som leser dette!!

  24. Du ser ikke akkurat så veldig respektabel ut med de gigantiske silikonpuppene som så og si henger ut på vift.

  25. Herregud! Går det virkelig an å tjene penger på dette? Ei jente på 19 som ter seg som en fjortis og bare skriver om sitt eget utseende??
   Håper unge jenter ser ironien etter hvert og dropper å lese slik søppel.

  26. Sorry, men du ser litt last year ut (les:90 tallets Pamela Anderson-look og tidlig 2000 tallet UT glamourmodell – look) Dette blir bare trashy og billig. Se litt på Tone Damli i stedet. Der har du litt å lære. En classy skjønnhet UTEN slike store meloner. Eller Jenny Skavlan og Amber Heard. Hvor tror du folk ser når de ser deg i dag..?IKKE i øynene i hvert fall. Om det er det du er ute etter, way to go. Jeg synes silikon er pent, i små mengder. Å flashe de store boobsa på denne måten er rett og slett vulgært. ( Heidi Montag rett etter operasjonene)Og hadde du hatt et ekte angstanfall,(panikkanfall skala 10) hadde du enten vært dritdårlig i dagevis.(kunne også utviklet andre angstlidelser, angst for angsten, generalisert angstlidelse ol.) Eller/og DØDSREDD for et nytt anfall for det var så jævlig grusomt. Det er faktisk provoserende å lese at du tror det er normalt å føle seg så bra dagen etter noe slikt? Vet du hvorfor du gjorde det? Kall det gjerne en form for angstanfall. Men ANGST=REDSEL. Du føler at du dør, har hjerteinfarkt, blir gal under noe slikt. Det har du overhodet ikke skrevet noe om. Du var nok utbrent og overstressa, og det sa kroppen i fra om. DER har du forklaringen på det ubehagelige anfallet ditt. Oppmerksomhet syk til tusen, da kan slikt dessverre skje.

  27. Enig med Julie Marlen.. haha!
   Du ser knakende bra ut som alltid.. digger bloggen.. kos deg, håper negative folk slutter å bry seg… =)

  28. Jeg trodde ALDRI dette skulle skje, jeg har liksom alltid tenkt ordet “elsker” når jeg leste bloggen din. Men etter all denne fakiningen av angstanfall og løgn om å dra til Vegas osv. Også fortsetter du som om ingenting har skjedd, DU kunne ha inrømmet alt og ingen hadde brydd seg. Men du fortsetter som om leserne dine er ubetydelige og at du driter i oss, Så ja….
   Jeg liker deg faktisk ikke lenger. (den du har blitt) Helt merkelig, men gjør faktisk ikke det!
   Håper en dag at du blir den du var. HUN liker jeg!

  29. Å du er drit deilig, Såffie. Å puppa dine er akkurat passe for store te lille deg. Omnomnom! 🙂

  30. Du er ei skjønn jente, men tror personlig at du hadde vært penere naturlig.
   Må si meg enig i ei som nevnte det med så bryster og hvordan de føler det når du er usikker me e de “muggene”. Så bekymrer du deg for om puppene ser små ut i den toppen?
   Du burde heller være en rollemodel når du har så mange følgere.
   Tenk på hvilke signaler du sender de unge som ser opp til deg??…
   Men med 10 år til på baken, så har du kanskje en annen oppfatning.

  31. sophie, du burde slutte ó váre ironisk, 😀 mange som ikke forstor haha 😀
   Ja den hórfargen er utrolig braa, denne kler deg best av alle 😀

  32. folk som skirver at de ikke liker deg lengre….tiden flyr og ingneting er det samme, mange forandrer seg, hvis vi villet at alle skal váre den perfecte, só hadde alle vert like, men det er vel ikke bra, alle er unike og gjör hva de gjör, tror ikke de som skriver dórlig om henne er perfecte…bare tenk over dere selv og hvis dere er det, ja da har dere rett til ó kanskje si meningen, men ingen er perfecte…

  33. Synes både du, håret ditt og antrekket var helt nydelig!! Jeg lurte på om jeg kunne stille deg et spørsmål, da jeg tror du forstår hvordan det føles når håret er helt feil (har lest på bloggen at du har vært i lignede krise tidligere). Inntil for 4 dager siden hadde jeg min naturlige gyldenbrune hårfarge. Jeg har i lange tider ønsket en forandring og bestemte meg for å farge det bittelitt mørkere hos frisør. Dessverre ble det nesten sort, og jeg føler meg helt grusom. Skal til frisøren i morgen og ta avfarging samt ny farge. Det jeg lurer på er hvordan du gikk fra brunette til blond? Nå vil jeg rikrignok ikke bli blond, men ønsker en farge så nært min naturlige som mulig. Tok du avfarging eller stripet du det lysere, og ikke minst, hvordan unngikk du oransje hår? Alle tips tas imot med stor takk! Ellers håper jeg du koste deg masse i går, og ønsker deg en fin dag videre:D

  34. bare på noen månder nå ser du så mye mer voksen!
   du er utrolig vakker og fin, og personligheten din virker også helt supert, stå på og vær der selv,! 🙂

  35. Kan ikke du skrive litt om hvor “langt” du er kommet i livet? Hva er det du har oppnådd, sånn reint bortsett fra å ligge på blogglista. Slik jeg ser det har du, ingen jobb (nei å være blogger er ikke en jobb sorry ass, men med mindre du er fotballfrue må også du legge ned blogginga en dag). Og ingen utdannelse. Hva skal du gjøre i fremtiden? Hva skjer den dagen du legger ned bloggen, hvem er du da, hva gjør du da?

  36. Jeg må le litt av alle som er så sjalue over her. Hvorfor ellers skal man kommentere så mye dritt? Tragisk hvordan mennesker som har en kjedelig hverdag skal la det gå utover andre mennesker, på denne måten. Å snakke nedlatende til andre kommer ikke til å hjelpe noen! Haters gonna hate. Jesus, voks opp.
   Du er utroolig pen Sophie, og ja det sier litt om at du har en fin dag når det er det du bekymrer deg over 🙂 har noen sånne dager selv, haha. Bra at du koser deg!

  37. Du tar feil, Ida, når du tror at all kritikk er det samme som sjalusi.
   Det er lett å se hvilke kommentarer som bunner i sjalusi: De går rett på utseende og er “slemme”. Andre kommentarer dreier seg kanskje mer om å få noen (i dette tilfelle bloggeren) til å bli litt mer selvkristisk.
   Dessverre er dette et forum der det er tillatt å være anonym i kommentarfeltet, det burde de som driver blogg.no gjøre noe med. Nå virker det som denne bloggeren er i stand til å distansere seg fra drittslenging, men jeg har mine tvil (ellers ville hun ikke jukset så mye med utseendet sitt). Vi er alle mennesker med følelser og blir selvsagt lei oss når noen sier noe stygt om oss og til oss.
   Til bloggeren: Nå er du såpass voksen at det kanskje er best å finne på noe annet? Søke et annet publikum, i alle fall? Bli mer seriøs, kutte ut rosa-tilværelsen og vise at du er mer enn det som kommer fram i denne typen blogg?
   Lykke til med voksenlivet!

  38. Du er ikke gammel nok for Oslo uansett! Skjerp deg og ta terapitimer, for du er ikke god en plass! Du bør bare gå å legge deg igjen. Voks opp!

  39. herregud for et overfladisk og teit innlegg, uansett om du bare prøver å provosere. tenk om alle kunne skrive det på nette å tjene flere tusen kroner. prøv nå vertfall å gjer deg fortjent til det.

  40. Det finnes faktisk en sånn plug in greie som bloggerne somblogger vi blogg.no kan laste inn slik at man må logge inn med id for å få kommentere. Såe hun liker kanskje å få hat fra anonyme? Kanskje hun tror at hun får mere klikk da, hvem vet. Mamma til michelle klarer seg fint uten kommentarfelt da.

  41. Jeg er enig med kommentaren over her om at det er slemt å skrive stygge ting om utseendet til folk. Og det meste av de slemme tingene folk sier om Sophie Elise stemmer jo ikke i det heletatt. Jeg syntes bare man som leser burde har rett til si ifra hvis man leser noe man reagerer på/ikke liker uten å bli beskyldt for sjalusi. Ettersom Sophie Elise lever av leserne sine, tror jeg faktisk hun er glad for at vi er ærlige om hvordan det hun skriver får oss til å føle slik at hun kan vurdere om hun vil rette seg etter det eller ikke. Når jeg leste det med at hun bekymrer seg om at puppene hennes er for små i den toppen, fikk jeg en følelse av at hun mente dette var noe som ville gjøre henne “mindre fin”. Det føltes for meg da som om at hun indirekte angriper de med små pupper som “mindre fine”. Jeg er klar over at dette kun er en filleting, men det stakk nå jeg leste det ettersom jeg har MYE mindre pupper selv, og ganske ofte føler meg dårlig p.ga nettopp dette. Jeg hadde i det siste fått utrolig respekt for Sophie Elise, og mener dermed at jeg viser henne respekt tilbake ved å være ærlig.

  42. Du Såffie…om je treff deg på gata, får je en klem da? Å får je kjenne på fine puppa dine? 😉

  43. Stå på! Det er awesome med en som ikke bryr seg om andres mening 🙂 Dessuten er det bare forfriskende med litt provokasjon! Hvertfall midt i fleisen på janteloven som tydeligvis hersker i dette kommentarfeltet.

  44. Karine: Det er ikke bare janteloven som hersker når noen får litt kritikk. Konstruktiv kritikk må vi alle tåle – og ta til oss dersom vi ønsker å utvikle oss.
   Janteloven dreier seg om å trykke ned den som faktisk utretter noe mer enn andre. Frekke kommentarer av typen “du er stygg” og lignende, bunner bare i mangel på dannelse og impulskontroll.
   Sophie har endret/fikset på utseendet sitt og fått masse oppmerksomhet rundt dette. Denne typen oppmerksomhet må man tåle, den har man bedt om ved å legge ut slike bilder som hun gjør.

  45. Dersom jeg har forstått Sophie Elise og hennes måte å skrive på, så tror jeg kommentaren om at puppene ser små ut i den toppen bare er ironi.. Tror ikke hun selv mener at puppene ser små ut, for det vet vi jo alle at de ikke er. Just saying

  46. Du ser helt nydelig ut! Håret ditt passer deg perfekt, håper du vil ha det sånn en stund. Du ser ut som en ung og sofistikert dame!

  47. Så nydelig du er! Du kler det blonde håret utrolig godt! Gleder meg masse til dagens episode! <3

  48. Syns det er så morsomt når du legger inn sånne små søte provoserende kommentarer. Tydeligvis ingen som klarer å forstå selvironien i det du skriver. Veldig fin topp i alle fall, men syns du er finere med krøller enn rett hår, for du er så flink til å krølle håret pent!

  49. Jeg forstår at det er ironi og at du vil provosere litt. Likevel er det ikke alle som forstår dette og det virker unødig provoserende for å få bekreftelser. Du vil nok gjerne fremstå som en som ikke bryr seg om hva andre sier om hverken deg eller ditt utseende, være seg hår, negler, brunfarge, pupper, lepper og nese – men hele bloggen din roper etter bekreftelser! Det er som noen er inne på her, om 5-10 år vil nok mye være endret. Jeg forstår også de som skriver om dette angstanfallet ditt, for de som virkelig sliter med dette, så virker det som om du bare kimser av det. Angst og angstanfall er hverdagen til flere og flere unge i dette landet, og det er for enkelte så forferdelig at de ikke kommer seg ut av huset en gang. I og med at du er en så kjent og etterhvert profilert blogger, så synes jeg du forplikter i forhold til dine lesere/seere. Du må tenke deg mer om før du uttaler deg, synes jeg. Det er ikke bare misunnelse og sjalusi som gjør at flere kommenterer det du legger ut negativt og det er ikke slik at alt du ikke vil høre er det heller. Når man eksponerer seg slik du gjør og med det utseende du har, så må du også tåle og høre fra de som ikke er veldig imponert over det, tenker jeg. Det betyr ikke at folk av den grunn skal være ufine, men det er ikke alltid veldig overveid det du legger ut, som nå, med spørsmål om puppene dine ser små ut i den toppen. Det er ikke videre “snilt” heller. Du av alle burde vite at det er mange der ute som sliter med komplekser pga hår, pupper, nese, lepper, rumpe osv. og av den grunn burde du kunne sette deg inn i hva en slik kommentar kan gjøre med en ung jente med masse komplekser.

  50. neimen har du sletta meldinga mi di løgntøs? vil du ikkje svare på kossn fylla å depresiver funka sammen?? skuffa 🙁

  51. Hvilket extensions bruker du? eller har du keratin eller teip extensions? Hvordan får du det så likt ditt eget hår, dro du til frisøren? Værsåsnill å svar, lurt veldig på dette så utrolig fint Sophie Elise 🙂

  52. ÅÅÅÅ du er så søtttttt jeg skule ønske jeg var like pen som deg.Jeg følger med på bloggerne men det er mest intresangt å se på deg der(:

  53. Skriver dette for ditt eget beste og i håp om at du en dag våkner opp og forstår hvor dumt det er å fremstille seg på denne måten. Selvom du syns det er kult å fremstå som en glamourmodell i dag, så glem ikke at dette er bilder og inntrykk som aldri kommer til å forsvinne. En ting er at du har satt og setter deg selv i et MEGET dårlig lys, men en annen ting er alle de jentene som følger deg, som er helt nede i 10-12 års alderen som ønsker seg silikonpupper før de ønsker seg Barbie. Tenk et sekund over hvilke dårlige og unormale signaler du sender ut. Ikke nok med dette, som du sikkert er klar over finnes det tusenvis av pedofile menn som sitter å koser seg daglig til sånne jenter som deg, som byr på hele seg selv. Du er en jente som har hele livet forran deg, med sikkert mange ønsker om framtiden og med et hav av muligheter. ikke ødelegg mer for deg selv nå.

  54. Hei Sophie! Jeg har alltid likt deg. Jeg er en voksen dame, og ser litt lenger enn nesetippen min. Jeg har gjort meg erfaringer og dømmer derfor så lite som mulig. Alle gjør vi feil, alle er vi like inni. En ting jeg vil si meg helt enig i er den ene påstanden ovenfor her:
   “Jeg er voksen og kan lese denne bloggen som ren underholdning, men ungjentene som skal finne sin plass her i verden er jeg mer bekymret for. Trutmunn, overfylte lepper og klær som ikke overlater noe til fantasien er ikke spesielt sjarmerende..”
   Min mening er at alle skal gå som de vil. Men om noen år vil du faktisk, ønske at du hadde dekket deg mer til. Du er også en av få som faktisk har muligheten til å påvirke en stor andel jenter. Jeg ville prøvd å gjøre det litt mere positivt og mindre utseende-fokus. Du kan være en god blogger og et godt forbilde. Kanskje er det andre sunnere måter å stikke seg ut på? Få bloggere er helt naturlige. Bruk kreativiteten og ikke kjør på med den gamle senke lesertall og kommentarer triks. Om du velger å fortsette med det, forstår jeg at dette kunn er upersonlig og en jobb. Men da bør også leserne skjønne at dette er en fantasi verden!
   Flere kommentarer ovenfor er usakelige, lite gjennomtenkt og slemme hvor folk nermest går til personangrep. Som denne; (Her beviser hun at hun ikke er noe bedre menneske selv) hvor fjortis og Herregud! Går det virkelig an å tjene penger på dette? Ei jente på 19 som ter seg som en fjortis og bare skriver om sitt eget utseende??
   Håper unge jenter ser ironien etter hvert og dropper å lese slik søppel.
   -Også Taxi kommentaren hvor hun synes du skulle unnskylde, er lite gjennomtenkt av vedkommende. Du har forklart det du sa, og det var ikke ment slik det ble oppfattet. Ferdig pruta!
   Stå på Sophie 🙂

  55. Du blir bare finere og finere sophie, og du kler vikrelig mye mer blondt hår en brunt! eelsker hårfargen din nå ! 🙂

  56. Har lest bloggen din nesten hver dag i 6 månder nå, og syntes absolutt ikke du bare skriver om utseende og puppene! Du skriver veldig bra innlegg, og jeg henter mye inspirasjon fra deg til min egen blogg. Så hvis folk ikke har noe bra å si, så syntes jeg de skal holde kjeft! Du får vel gjøre hva du vil med kroppen uten at andre skal dømme deg! Det er heller ikke din feil at 11 åringer lesrer bloggen din! Dette er jo en så kallt rosa blogg og 11 åringer er vel ikke målgruppen din… Ikke bry deg om stygge kommentarer, stå på og husk at du har maaange lesere som ser opp til deg! Ta gjerne en titt på bloggen min hvis du har lyst 🙂 PS: elsker hårfargen din! du er nydelig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg