vegas, her kommer jeg

Sliten. 

Jeg og en venninne bestilte biletter til Las Vegas igår, hvor sykt er ikke det. . Den 19 januar er jeg altså på vei dit, ahh! Herregud, det blir spennende. Foreldrene hennes skal være med, så vi kommer til å ha bil. Dette var helt spontant, men jeg føler jeg trenger å ha et totalt miljøskifte en liten stund! Kanskje noen av dere har vært der og kan komme med noen tips til en forvirret turist! 

De siste dagene har jeg vært sammen med venninner, og igår var ikke noe annerledes. Og vil dere høre noe sykt? Vi bruker å leke en lek som vi kaller “hvem ville du drept for å få langt, perfekt hår”. Haha, altså – om man kunne trykket på en knapp, så sovnet bare en viss person inn uten smerte, og ingen fikk vite at du sto bak – i tillegg får du perfekt hår. Så om det  snakkes stygt om noen, følges det som regel opp med “ville du drept han/henne for perfekt hår?”. Jepp, vi er kanskje litt psyko. Svaret er forresten som regel “ja, det ville jeg ha gjort”, haha. Men serr, kunne dere ha drept noen for å få perfekt hår? (Vi tuller litt). 

Genser fra ROMWE.COM 

 

Don’t worry be happy.  Disse sangene under har vært med på å gi meg motivasjon den siste tiden, så kan jeg sveve litt – slik som før. I can do this. Når jeg hører “habits” så er det ikke vonde følelser som strømmer igjennom kroppen, jeg ser bare for meg at jeg ligger i senga og letter, svever, drømmer. Det høres jo helt fjernt ut, men så mye kan altså en sang gjøre om man bare konsentrerer seg. 

Vanligvis er jeg ikke så stor fan av “partysanger”, men noe må jeg jo bruke for å få opp hjerterytmen litt til nyttårsaften. Da liker jeg denne! Og speaking of, nyttårsaften er jo faktisk idag! Vet dere om noen gode sminkevideoer på youtube? Jeg skal prøve å ordne meg litt ekstra fin idag. Jeg blogger en gang til før jeg drar ut med antrekk! 

69 kommentarer
  1. Så gost å høre at du skal ut å reise og at du har det bra med venninnene dine! Ønsker deg et godt nytt år og håper du får ei flott feiring! xxx Du er foresten BEAUTIFUL

  2. Girl you are perfect, love the way you look and your nose is so fucking perfect. Have a great new year!
   PS: Love you…

  3. Britney Spears har satt seg opp på å ha show der i 2 år, på Planet Hollywood. Tror hun har konsert 3 ganger i uken! Så er dere fans så anbefaler jeg dere til å dra dit!

  4. Få værelse på et ordentligt hotel midt på the strip! helt klart det værd, circus circus og stratosphere føles bare langt væk fra alt!
   Tag ud til outlettet! er super fedt at shoppe derude.
   Tag på The Venetian Macao (er som at være i Venedig!!, sygt flot men det er også nemt at fare vild deroppe)
   Se springvandene foran the bellagio, vildt flot om aftenen især.
   Kør evt. ud til Hoover dam, London bridge ved Lake Tahoe
   Alt efter om i har tid til en to-dages tur er Antelope canyon (http://da.wikipedia.org/wiki/Antelope_Canyon) vær opmærksom på at det IKKEer den Antelope canyon hvor man sejler, men en hvor man kører med nogle biler, man kan tage nogle helt fantastiske billeder der.
   Crand Canyon er helt klart også et besøg værd! fantastisk storslået 🙂
   Håber du får en fantastik tur og at du har det godt, trods alt
   Knus

  5. Heey Sophie! Så gøy du får ein tur te USA igjen, og las Vegas e så konge 🙂 har vært der to gonga å da aller besta e definitivt toppen av the stratosphere! Nydelig utsikt øve heile byen 🙂 ellers finne du da mesta på the strip!!
   Kos deg masse, helse fra dei andre bømlochickso!
   Håpe da går greit med deg <3

  6. Jeg beundrer deg virkelig for at du klarer å være så sterk å prøve å se så positivt ting selvom du går gjennom noe tungt! 🙂 Kos deg masse i kveld, det fortjener du! 🙂

  7. Åh, det høres så deilig ut! 🙂 styleconnection.blogg.no var i vegas for ikke så lenge siden og lagde en “guide” med masse tips osv! 😀 tror du finner det under kategorier 🙂
   Håper det går bedre med deg, og at du får en fin feiring på tross av det som har skjedd! 🙂 godt nyttår! <3

  8. Åååå så gøy, blir sikker kjempe kjekkt i Vegas! God tur når du reiser:) ha en fin nyttårsfeiring, flotte Sophie Elise! 🙂

  9. Herregud så pen du er! Kunne gjort alt for å få utsende ditt. Godt å høre at det går bedre, unner deg det beste!

  10. Høres veldig spennende ut!
   Du burde sjekke agneslovise.blogg.no, hun har laget kjempefine sminkevideoer.

  11. Ååh kos deg såå masse! Håper det går fint med deg, og du må leve livet i Vegas! Seriøst, digger deg! Håper du får et fantastisk nytt år! Klem <3

  12. Du virker så lei deg! Fælt å se deg sånn. Vi blir skikkelig bekymra og vi lurer jo på hva som er galt. Kan du ikke fortelle oss det?

  13. Ves di har sicus du soleil når du e dær burde du fær på d! D bæste me d showe/sirkuse e at di IKKE bruka dyr!

  14. Heldig som skal til Vegas! Elsker den byen. Hvis du dere skal shoppe anbefaler jeg Fashion Show Mall som ligger på The Strip, Kjempestort kjøpesenter med masse butikker! Ellers så er shoppinga på Planet Hollywood også veldig bra, samme kan sises om The Forum Shops på Cesars Palace! Jeg kan også anbefale buffeten på Wynn, sykt god! Litt dyr da. Ellers så burde dere sjekke ut Stratosphere tower, Circus Circus (hotell med berg og dalbaner o.l), Bellagio, og Flamingo, som er det elste hotellet på The Strip. Fremont Street (the old Strip) kan også være gøy å sjekke ut, masse liv der! Så er det jo veldig gøy å gå til Las Vegas skiltet og ta bilder. Noen andre kjøpesenteret som er bra er Premium Outlets Mall, Galleria at Sunset, og Boulevard mall. De har alt av kjente amerikanske klesbutikker, men ligger utenfor selve the Strip. Ellers så er det veldig koselig å gå rundt på Town Square, særlig om kvelden. Man slipper all kaoset som det er på stripa. Det er desverre 21 års grense på å gamble i Vegas, og de er veldig strenge på det, men det er jo så mye annet å gjøre! Håper du får nytte av noen av tipsene og at dere får en fantastisk tur!

  15. Kos deg masse<3 Syykt heldig!!! Elsket sangene foressten:) Ha en fin kveld, og et godt nyttår!^^ nytt år, nye muligheter;)

  16. Du er så pen, nydelig bilde!
   Waow, døds kult da å reise til Las Vegas!! Det blir nok en opplevelse utenom det vanlige :D, jeg må bli enda mer spontan i 2014!! Det har jeg godt av!!
   Jeg og elsker å leve meg inn i sanger og bare være, høre på den fine musikken og stemmen<3
   Ha en herlig og gøy nyttårsfeiring i kveld vakre deg!
   Gleder meg til å følge deg videre i 2014 <3 U make my days 😀

  17. Chloemorello på Youtube!! bare å bla gjænnom videoan så finn du nåkk flere sykt brae sminkevideoa!

  18. Det er bare et par dager siden du sa du var lei av å reise. Ingenting du sier er visst sant. Du lyver så det renner av deg 😀

  19. Hiv deg rundt og bestill helikoptertur over grand canyon, her er det mange forskjellige å velge i så finn den som passer best. I tillegg til helikopterturen kan du f.eks. få busstur til hoover dam(anbefales), tur til sjokoladefabrikk, at du lander og spiser lunsj i grand canyon. Champagnelunch med jordbær i grand canyon høres vel fristende ut. Når vi var der sa en annen guide at om det var noe du måtte gjøre i las vegas, så var å bestille en helikoptertur over grand canyon. Dyrt, men så absolutt verdt hver eneste krone!!!

  20. Skjønner at det å kunne drepe noen for å få langt å tykt hår var tull. Men uansett synes jeg det er upassende å tulle om. Tenk deg litt om før du skriver ting på tull..,
   Jeg selv har mista håre pga cellegift!! Og viste ikke om jeg overlevde i tilegg til å miste mitt lange tykke hår! Å da blir jeg såå sur når du kan tulle om noe sånt!
   Vedder på at du faktisk kunne ha trykt på en knapp for å få det håret! For utseende for deg har jo ALT å si!
   Du skal være glad for at du i det heletatt er frisk og har håret du har..

  21. Du er heldig som skal til Las Vegas, jeg var der i sommer og da var det glo varmt!! Jeg syns du burde dra til Stratosphere, på toppen får du utsikt over hele Las Vegas og det er sånn Drop på toppen som går fort opp også rett ned + en slags berg og dalbane men den er ikke lang du blir sendt ut mot stupet av Stratosphere. Du burde også sjekke ut kjøpesenteret på The Strip, Fashion Show Mall. Det går også an å betale for å ha solseng med bassenget på Ceasars Palace, det koster litt mye men.. Også er det beg og dalbane i New York New York, jeg tok ikke den men så veldig morsomt ut 😀 Du kan også ta deg en helikoptertur til Grand Canyon
   Stor fan av bloggen din 😀 <3 kos deg masse i Las Vegas, håper noen av tipsene hjalp

  22. Hei, jeg har vært der! Jeg bodde på palms hotel i en 2 romms suite og det kosta ingenting nesten, noe man må når man er i las Vegard er å dra på show på kveldene, jeg bar 14år når jeg var der og så David copperfield( en magiker) og jeg syntes det se utrolig kult! Masse å gjøre der, gled deg! Jeg gleder meg til neste gang jeg skal dra!

  23. Jeg tror dere skal tenke dere om før dere angriper henne med noe hun sa i forrige innlegg. Hun er lei av å reise, ja. Men når du er langt nede eller har det vanskelig, så er en reise mye mer verdifull og har en bedre effekt på humøret enn mye annet. Det er godt å komme seg vekk litt når alt hjemme minner deg om fortiden.
   Sophie, du er ei vakker jente. Vi er her vet du, vi følger med på deg og prøver å støtte deg så godt vi kan. Godt å høre at venninnene dine er der for deg, det fortjener du. Godt nyttår, kos deg masse. Husk at det er i motbakke det går oppover 🙂 Kos deg masse i kveld!

  24. Hey girliee 😉
   If you have a layover in Tennessee let me know I wanna say hey to you in Nashville! (I doubt it but who knows lol)
   Las Vegas is really nice. A place called the Hakkasan is the place to go there. I hate that you’re not 21 but you shouldn’t have a problem getting people to buy you drinks or whatever.
   If you need to know anything else about the USA or any places to visit let me know! I’m on twitter (click on my name on the link)
   Have fun!

  25. Vegas er virkelig verdens beste by, og du kan egentlig finne hva som helst der. Jeg reiser der for andre gang i vår, og gleder meg sinnsykt masse. Jeg anbefaler å sette av masse tid til bare å uforske casinoene på The Strip. Det er så mye sykt å se på, og det er gratis. For shopping er Fashion Show mall den beste plassen, men forum shops på caesar er rimelig nice det også! Er du på utkikk etter designervarer finner du alt det også, bl.a. på Crystals eller Wynn. Liker du mat anbefaler jeg buffet, Caesars, Bellagio eller Planet Hollywood. Og få med deg et show når du er der. Britney er sikkert utsolgt for lengst, men du kan jo sjekke ut Cirque du Soleil eller en kabaret. Husk at du ikke har lov til å gamble eller drikke alkohol der, og jeg tror nok de er ganske strenge med å sjekke legitimasjon selv om du ser litt eldre ut enn du er.
   Håper du får en flott tur, og jeg gleder meg til å lese om turen din, og satser på å få se mange bilder! Godt nytt år, og jeg ønsker deg alt det beste for 2014

  26. Viss du skal til Las Vegas må du gå å se et cirque du soleil show! Det er helt utrulig og en av det største opplevelsene som jeg syns når jeg var der. Lurt å bestemme en dag å bestille billettene hjemme før dere reiser.

  27. Jeg var der også når jeg ikke var fylt 21, men bare det å gå langs The strip og se på hotellene og alt som er der er jo en fornøyelse i seg selv. Husk at dere ikke kan være inne i casinoene selvom dere bare skal se på, du må være 21 for å gjøre det…
   dra til grand canyon og/eller hoverdam. Sjekk ut hotellene, vi rakk ikke se alle på en hel dag, men hvis du rekker er de helt syke å se inni og utenpå 🙂

  28. Hele byen består kun av hoteller så det er der alt foregår. Om du vil ha kjedebutikker som victorias seacret, forever21 osv.. bør du besøke “planet hollywood” hvor du finner ALLE disse butikkene. Om du vil på dyrere merkebutikker ligger de på cæsars palace, og bellagio.
   Inne på cæsars har de gordon ramsey restaurant hvor de har verdens SYKESTE mat. Om dere vil ha det koselig og enkelt kan du spise på paris hotellet eller venice. Om du vil på show har BRITNEY show der hele januar så heng deg pååååå! 😀

  29. Haha har selv en sånn lek med venner 🙂 drepe, gifte deg med og ligge med. Jeg velger alltid 3 vanskelige personer så “MÅ” venninda/kompis/bror/søster ja velge hvem de vil ddrepe gifte seg med å ligge med av disse tre jeg velger. F.eks Justin Bieber, Will smith, han ekle gammern i bee gees. Random 😀 ekstra spennende med folk man kjenner haha

  30. Hei! 🙂
   Var i Las Vegas i juni/juli. Dere bare MÅ leie bil å kjøre opp til Grand Canyon, en helt sinnsyk biltur + å oppleve Grand Canyon er sykt. Du burde jo også få med deg Britney’s Piece of Me show på Planet Hollywood. Ellers burde dere spise på Peppermill! Sjekke ut Bellagio fontena er et must! Leie limo og kjøre og drikke (harry kanskje, men hallo, VEGAS).. Det er helt sinnsykt der, må tilbake veldig snart! 🙂

  31. var i vegas i sommer! Egentlig alt var helt magisk. Men noe av det du må besøke er shopping senteret til caesar palace og hotellet, the palazzo, Las Vegas strip. Og hvis du vil se Las vegas sikkelig må du til stratosphere 🙂

  32. Hei!
   Jeg bodde i Las Vegas et helt år på utveksling, og Las Vegas er virkelig ikke slik som på film. (ikke fult så glamorøst) Når du flyr over byen skjønner du hva jeg mener, haha. Las Vegas er kjempeflatt, med en stripe høye bygninger, altså the Strip (som mange forbinder som hele LV)
   Når det er sagt er LV amazing! Spesielt når det er mørkt, da skinner byen på sitt beste. Jeg anbefaler å besøke the Stratosphere og ta karusellene på toppen hvis du tør! Anbefales dra opp dit på kvelden, for utsikten er så mye finere da. (Det ser fantastisk grått og kjedelig ut om dagen, midt i ørkenen) Hvis du er glad i å ta karuseller anbefales også the Adventure dome, som du finner inne i Cirkus Cirkus. Det er et helt tivoli inni hotellet, sykt kult. New York New York Coasteren er også kul og ta, dog litt kort. Men hvem sier nei til berg og dalbane ute rundt bygninger?
   Og hallo, shopping?? Fashion Show Mall er ikke til å klage på etter min mening. I love it!
   Det brukes også å være helikopterturer over selve the Strip. Det fikk jeg aldri prøvd, men det hadde vært sabla kult. Ikke var det noe spesielt dyrt heller, var snakk om 100$ eller noe. Snakk med folka som jobber på hotellene, de bruker å vite slikt! Tror det også kunne kombineres med limoturer også.
   Ellers er alle hotellene særegne og flotte, så det er bare å velge å vrake 🙂
   Fremont er forresten også å anbefale, dra dit på kvelden, da er det show i taket 🙂 Og en del “konserter” og shows, og gatetalent (mange flinke, og en god del sære talent) Du kan også ta the zip-line som er der, det kunne jeg tenkt meg å gjort 🙂
   Du kan også se et show, er alltid masser av show, alt fra musikaler til magiker show til dansenummer!
   OG bare en liten heads up – Det er mange fulle, noen ekle og noen morsomme, folk der om kvelden, ikke bli overrasket over tilfeldige folk som spør om nummeret, eller om et nummer for den saks skyld 🙂 Og så er det en del hjemløse, og uten å dra alle under en kam, så er de ikke alltid like snille desverre. Anbefales ikke å vanke i Martin Luther King gatene, er de skumleste strøkene, om jeg kan si det. (De er veldig pågående, og de kan finne på å løpe etter deg.)
   Ønsker deg en knallfin tur, håper du vil storkose deg der! 🙂 Skaff dere et sånt lite turistkart over the Strip, så er det muligens enklere å finne fram. 🙂 Have fun!

  33. Studerer i nabostaten til Las Vegas, altsaa Utah, saa har vert i Vegas noen ganger.
   Eneste tipset mitt er naar det kommer til hotell. De ALLER fleste hotell MAA du vere 21 for aa sjekke inn. Det finnest ytterst faatall der du kan vere under 21, og de er som regel et stykke vekke fra The Strip og alle andre hovedattaksjonene.
   Sjekk med hotellet paa forhand foer du booker! Og ikke bli for full offentlig: politiet i USA liker ikke ungdom under 21. Trust me. Drikk paa hotellet og oppfor deg med maate naar du gaar langs The Strip.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg