god jul!

God jul! Jeg regner med de fleste av dere er godt igang med julefeiringen, vi er heller ikke noe unntak. Dagen startet allerede klokken ni, med frokost etterfulgt av julefilmer og serier på tven. For de som er interesserte riktignok, mens sistenevnte pågikk tok jeg meg like gjerne en powernap, haha. Jeg får enda julstrømpe, takk gud for det! Julen blir ikke det samme uten å våkne opp med strømpen på døra! Vanligvis pleier vi bare å være hjemme på julaften, men i år har vi fult program så jeg har stresset på høygir etter jeg våknet. 

 

Vi har vært hos mormor og morfar for å spise middag, siden både jeg og lillesøster er vegetarianer ble det grøt fra microbølgeovnen, haha.. Som mormor sa “kan dokker drikke brus selv om dokker e vegetarianer?”. Bare fordi jeg takket nei til å drikke brus sammen med grøt, selv om det hørtes sååå fristende ut. Men det var koselig å være sammen med dem igjen, mormor hadde et annet gullorn. “Kan vi se på bloggerne når det begynne på tv2 uten å få sjokk? Kan han far se på det uten å få hjertefeil”?. Noen ganger lurer jeg på hva de tror om meg. 

Jeg fikk forresten julekjolen jeg hadde bestilt i dag, akkurat litt for sent. Den ble ikke akkurat prioritert å hente på posten, så da tok jeg en jeg hadde fra før av. Ikke så verst denne heller? Jeg fikk den jo for bare et par dager siden, så ny er den! HER kan den kjøpes, fra nelly. 

Nå sitter jeg ensom oppe på rommet for å få unnagjort litt blogging, jeg må være klar om. . tja, for fem minutter siden egentlig. Vi skal åpne pakker, og så drar vi til tante ikveld. Mulig jeg rekker innom Mathias en tur også, må jo få gitt han pakke også – og jeg må få min, ikke minst. 

Jeg har faktisk åpnet en pakke så langt, jeg valgte den fra tv2. Det ble 1 år med gratis sumo på meg, pluss en lue og et bilde av oss jentene fra bloggerne. Wæh, ikke lenge igjen nå! Under 3 uker. . Håper alle har skrevet det opp i kalenderen, hehe!


‘Marry christmas! I bet most of you are in full christmas-mode right now, I know we are. We started our day at 9 AM, and then we had our traditional family-breakfast and watched some movies. Well, I slept trough the movies, haha. . I really needed a powernap, i’m not used to getting up early at all. Lucky me got a christmas-stcking, thank god! Its not chirstmas without it. I love waking up and the stocking is just hanging at my door. We’re usually home all christmas eve, but this year we had a lot to do so i’ve been stressing like crazy the last few hours. 

We’ve been visting grandma and granpa and had our dinner there, me and my sister are both vegetarian so we got food straight out of the microwave, how fancy. . My grandma said “can you have some cola zero, even tho you’re vegetarian?”. She’s insane. But it was fun seeing them again, and grandma said something else. “can we watch “bloggerne” when it airs on tv2 without getting a heart attack?”. Somethines i wonder what they think of me.

Now I better get my blogging done, we have lots to do!  
38 kommentarer

Siste innlegg