jeg vil også

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg å være særlig blyg når det kommer til å flekke av seg store deler av klærne før jeg skal ta bilder. Jeg har vært ganske “dristig” på bloggen helt siden den startet, med bilder i små shortser og litt utfordrende poseringer, og nå i mitt siste år, FHM to ganger. Jeg har riktignok en klar grense, jeg vil for eksempel ikke gjøre NOE som helst som i det hele tatt ligner på sex på hverken bilder eller film, og jeg vil ikke ta av meg undertøyet. Hvorfor tar jeg slike bilder, spør du kanskje? Fordi jeg synes det er gøy. Jeg har en fin kropp, men den er langt ifra perfekt – jeg spiser ikke særlig usunt, men jeg trener aldri, derfor har jeg heller ikke en like spenstig kropp som inspirasjonsbildene på internett, og jeg er OK med det. 

Men idag ble jeg skikkelig, skikkelig lei meg. Jeg så bildet fotballfrue la ut på instagram av seg selv, 4 dager etter fødselen, hvor hun ser bedre ut enn jeg noen gang har gjort eller kommer til å gjøre. Det var ikke sjalusi, fordi jeg unner henne det, det har jo neppe kommet gratis. Men jeg kan likevel ikke stoppe tankene.. Kommer jeg også til å se ut slik om jeg gjør som hun, om jeg bare legger om litt på levestilen? Har et sunt kosthold og trener? Ser man slik ut da etter 4 dagers fødsel, eller er dette en løgn man blir pakket på av bloggere som skal framstille alt som perfekt? Det er ikke godt å vite, jeg vet bare at jeg droppet brødskive med nugatti og tok et halvt eple istedenfor. Og det er faen meg ille.

Jeg håper for alt i verden at ingen av dere noen sinne har følt at dere må slanke dere eller trene mer grunnet bilder dere har sett på min blogg. Det har aldri, aldri vært meningen. Jeg mener ikke selv jeg har skapt et urealistisk ideal. Tenk dere om, jeg har betalt 40 000 for puppene mine, enhver “idiot” kan gjøre det om man bare sparer penger, og om man er tynn ellers ser man mest sansynlig ut slik som jeg gjør. Ikke trent, ikke fit, bare slank. Jeg håper håper håper ikke dere tenker at jeg har et fantastisk liv, og jeg håper dere vet at jeg kommer til å se ut som en hval 4 dager etter jeg har født, en gang i framtiden. Jeg håper aldri noen av dere har følt ett urealistisk press om å være perfekt, på grunn av meg. Jeg har alltid prøvd å vise dere at jenter med selvtilitt gjør hva de vil, og jeg har prøvd å bryte med et slags ideal, ikke vise dere hvor “tynn og fin” jeg er. Jeg har likt å provosere. Jeg liker det. Jeg har gjort det for å vekke reaksjoner.. Aldri for å vise dere at jeg er “bedre” enn noen, for det mener jeg ikke.

Uansett, etter jeg så det bildet på instagram kuttet jeg som sagt ut brødskiven med nugatti, og bestemte meg for å begynne å trene. Men nå vet jeg jo innerst inne at det aldri kommer til å skje. Jeg bør være glad for det jeg har, jeg også! Jeg kan bare krysse fingrene for å se halvparten så fin ut når jeg har gått igjennom det samme som henne. 

 At jeg skulle bli missunnelig på kroppen til noen som nettopp har poppet ut noe på størrelse med en fotball hadde jeg aldri trodd, men slik er det nå altså! Seee så fin hun er. Hvem har nettopp født her, om dere skulle gjette? Haha! Jeg tenkte egentlig å ta bilde i string slik som henne, men det er utenfor min komfortsone så da får dere heller se med shorts. 

Dette var for all del ikke frekt ment mot fotballfrue, hun er nydelig. For perfekt.. Og jeg har alltid vært flink til å unne mennesker med et perfekt liv, nettopp det. Jeg er sikker på at fotballfrue har et fantastisk liv, og ikke kunne tenke seg å ha det på noen andre måter, jeg tror ikke bloggen hennes er en løgn som mange påstår. Jeg skulle bare virkelig ønske jeg hadde hennes liv og innstilling! 

194 kommentarer
  1. se på deg selv da sophie, du er perfekt! ikke la sånne bilder få deg til å tenke slik, selv om det kan være vanskelig å unngå <3 du er nydelig både på innsiden og utsiden vakre deg

  2. stringen på det bildet ser ut som en helt normal truse, og sånne bilder har du jo lagt ut 100 ganger før(bikinibilder feks) så skjønner ikke heeelt hva på mener der…

  3. Å Du er så vakker du! Eneste jeg har reagert på når du poster utfordrende bilder er at jeg er tøffere med meg selv og ser at jeg må være meg, haters or not 🙂 du er så tøff! <3

  4. Du er så ekte, Sophie! Det er klart at om man løper 1 mil flere ganger i uka, og trener helt opp til to uker før termin, så får man jo igjen for det. Men alt her i livet handler om prioriteringer. Om man ikke prioriterer å bruke halve livet sitt på trening, kan man heller ikke forvente å se ut som Fotballfrue. Det krever knallhard trening! Så du ser utrolig bra ut til å ikke trene 🙂 Du har absolutt ikke fremstilt et urealistisk kroppsideal, så ta det helt med ro:) Stå på, Sophie!

  5. Men Sophie, du er jo mye mer nydeig enn ho! Fotballfrue er utrolig nydelig dame det er ho, men det er en stor grunn til at du er favoritten min istedet for hun. Fordi jeg digger deg som DU er! 🙂 <3

  6. Jeg spiser aldri mer enn 1000 kalorier om dagen, sånn at jeg kan bli like tynn som deg<3
   Selv om mamma blir kjempesur. Men jeg har gått ned 8 kilo siden jeg begynte å lese bloggen din . Veier nå 51. Hvor mye veier du? Vær så snill og svar<3

  7. du har mye finere kropp enn henne Sophie, du e tynn men på en flott måte.. ville heller hatt din kropp enn hennes

  8. Bettina: Det der kalles melkesprengpupper…. Hun har jo vanligvis ikke så store! Puppene vokser under graviditet:)

  9. Klarer ikkje forstå at du er sjalu på Fotballfrue? :O
   Du er perfekt Sophie, og kroppen din ser no mye bedre ut en hennes!
   Syns du er helt nydelig, forbildet mitt<3

  10. Kan jeg være ærlig? Caroline ser fantastisk ut, men jeg synes at du ser bedre ut! 🙂 Og dette er heller INGEN hat mot Caroline, for som sagt, hun ser fantastisk ut hun også!

  11. Spørr du meg kunne hun spart seg for å legge ut det bildet der. Jadajada, du ser bra ut fire dager etter fødsel, alle har forstått det.

  12. Dette er et av grunnene til at du er min favorittblogger. Tross det alle sier om kroppen din, er du kjempe smart og du reflekterer fra dine meninger og synspunkter. Kjempe bra skrevet!

  13. Av å til lurer jeg på hva som
   Er i veien med dere alle?. Skjønner meg ikke på tullinger som synest at det er greit å skrive et innlegg som dette i det hele tatt. Flaut

  14. Vet du, nå la jeg merke til hvor sinnsykt blind man kan bli. Jeg har med tiden tenkt på deg sånn som du tenker på deg selv, slank og fin. Mens jeg har tenkt på fotballfrue som sinnsykt stram og trent. Og når jeg nå ser dere to sammen, så endret synet mitt seg totalt. Bare fordi det er så sinnsykt lett å sammenligne. Og det sier jo tilslutt litt om hvor sinnsykt vrengte syn de fleste får, og hvor lett påvirkelig man blir -med internettet som sin beste venn.

  15. ååh, tusen takk for at du skrev dette innlegget! det viser faktisk hvor mye du bryr deg om leserene dine. du er utrolig fin hele deg <3

  16. du er så jævla tragisk av og til..så åpenbart at du gjør dette kun for å fiske etter kommentarer?”åååh du er mye finereeee” ?vær så snill a?bare legg opp?u er trashy bare

  17. Du er nydelig Sophie! Både du og caroline har fantastiske kropper.
   Men det du kan være stolt av er at du har ei fantastisk rumpe! Å være slank, men samtidig ha kvinnelige former tror jeg alle ønsker, og det er akkurat det du har.
   Du er ei nydelig jente!

  18. Gud a meien, så utrolig lyst jeg får til å møte deg! Jeg virkelig elsker din personlighet og utstålingen du viser på bloggen din! Du inspirerer virkelig, Sophie 🙂 Jeg er en av de 70 prosentene av unge jenter som har problemer med selvbildet, og NEI du har aldri påvirket meg i den retning at jeg ønsker å drite i middagen eller sulte meg for å se ut som deg! 🙂 Du ser sunn ut på et sunt nivå, hvis du skjønner. Jeg har fulgt bloggen din nesten fra starten, og føler vi på en måte har “vokst opp” litt sammen siden vi er like gamle. Du har alltid sagt mye klokt og aldri vist at du har vært noen du ikke er. Er det noen som virkelig fortjener 1 plass på blogg.no eller en bloggpris (om det finnes) så er det virkelig deg! Stå på Sophie! Kommer til å følge deg så lenge du holder på!

  19. Men du er veldig heldig som er så slank og kan spise brødskive med nugatti omtrent når du vil da! Kroppen til fotballfrue er jo ikke en normal kropp. Og det er vel kanskje ikke din heller..? Jeg vet ikke helt jeg. Vet bare at jeg selv og tusenvis av andre er større enn som så, og at du har en kjempefin kropp 🙂

  20. Jeg er veldig enig i det du skriver, og støtter deg! men det du må forstå er at det er ikke DU i deg selv, det er ikke toppbloggerne i seg selv som får andre jenter til å ville slanke seg og får dårlig selvtillitt. Det er helheten. Jeg tør påstå nesten alle bloggere og instagrammere legger ut kroppsfikserte bilder (jeg inkludert) og det er når alle gjør det at det skaper et så enormt fokus. Jeg tipper også at alle de som poster kroppsfikserte bilder har kanskje minst like dårlig selvtillitt som de som bare er publikum. Samtidig er vi drittlei den dårlige samvittigheten vi får av å se andre “perfekte” kropper, men bidrar selv i ett håp om annerkjennelse. Det er på en måte en uskreven akseptert regel.

  21. Jeg må si du imponerer. Første gang innom bloggen kom mine (sjeldne) fordommer inn, og jeg tenkte “herregud for en blond og utseendefiksert jente!. Sjeldent har jeg tatt så feil. Og det beklager jeg! Har lest gjemmon mange av innleggene dine, og du virker helt oppriktig, ut som en reflektert, engasjert jente med fornuften i behold. (unntagen beslutningen om silikonen, men det er igrunn fordi jeg ser du har en slik flott kropp og fint ansikt og jeg ser ingen grunn til å “tukle med den”.)
   Ikke la bildet la deg endre mening om deg selv. Ellers noen bilder noensinne. Må innrømme at jeg selv ble et sekund eller to litt paff over bildet og tenkte jeg ikke var bra nok, men tross alt unner jeg henne det. Og jeg unner deg å ha et slikt fantastisk utseende og personlighet. Fordi du er virkelig ei topp jente! 🙂

  22. Så liten som du er så blir du vel seende ut som en ball når du går gravid. Ufint av deg å henge ut fotballfrua som dårlig forbilde. Det er jo ikke hemnnes skyld at du er missunnlig på kroppen hennes.

  23. beklager å måtte si dette sophie, men det er akkorat slik vi andre jenter tenker når vi ser deg posere lettkledd på bloggen. det er akkorat det samme følelsen som stikker i magen som vi får. man tenker at man ikke er bra nokk og må begynne å spise bare sunt og trene. desverre ser ikke dere toppbloggere hvordan det påvirker andre. Er ikke vits å komme med at viss man blir så lett påvirket skulle man ikke ha noe på netter å gjøre. for der er akkorat på samme vis med deg, på den grad at du velger å operere nesen.

  24. Å påstå at hun står i string er idiotisk. Det er en vanlig truse. Hun er perfekt, du er perfekt(sett bortifra andemunnen din og de avlange puppene dine).

  25. Så må du huske på at fotballfrue også ER ekstremt tynn fra naturens side og har alltid vært det, det er ikke nødvendigvis fordi hun har en så streng matvane. Det hjelper selvfølge på, naturligvis. Men det ikke den største grunnen, om du skjønner:-)

  26. tror 90% av jentene som leser bloggen din har følt akkurat det du har skrev, inkludert meg. hadde jeg måttet gjette hvem som nettopp hadde født hadde jeg gjettet fotballfrue, man kan se det på navelen hennes og det er heller ikke normalt å ha utstikkene ribben rett etter en fødsel, slik du har. værsåsnill å ta vare på deg selv.

  27. Fikk nesten litt lyst til å gråte nå! Bra tema å ta opp. Du er fantastisk og genuin, og negative kommentarer på dette innegget forstår jeg virkelig ikke. Stå på (:

  28. Jeg syns fotballfrue bare skal virke perfekt,ingen føler seg perfekte etter en fødsel heller. Men det viser hun ikke på nettet. Det blir for dumt!

  29. “Jeg har alltid prøvd å vise dere at jenter med selvtilitt gjør hva de vil, og jeg har prøvd å bryte med et slags ideal, ikke vise dere hvor “tynn og fin” jeg er. Jeg har likt å provosere. Jeg liker det. Jeg har gjort det for å vekke reaksjoner.. Aldri for å vise dere at jeg er “bedre” enn noen,”
   hvorfor i huleste tror du hun har lagt ut bildet av noen annen grunn enn deg? Hun har helt klart jobbet hardt for den kroppen, så hvorfor kan hun ikke bare få være stolt av den, og legge ut bilder som er mye mer smakfunne enn dine?
   Jeg er så jævlig lei nå, av at voksne folk skal diskutere og hetse andre. Er det rart unge mobber? dere er ikke noe bedre selv!

  30. anette: jeg blander meg som regel ikke inn i diskusjoner på blogg men denne gangen kunne jeg ikke la være. sophie fisker åpenbart ikke etter komplimanger, og hvis du faktisk leser teksten og har mer en 50 i IQ så skjønner du hvorfor hun la ut bildet. rett og slett for å samenligne og få frem budskapet at ikke alle er perfekte. så jeg syns du burde ta deg tid til å lese innlegget neste gang, i stede for å slenge i gjen en dritt komentar

  31. Fotballfrue er jo det som faktisk ER et sunt forbilde. Når ble det å ligge å slaske inne på sofaen og spise godis sunne forbilder? Sunne forbilder er uten tvil et sunt kosthold kombinert med trening. Finnes ikke et bedre forbilde.
   Blir i tillegg helt feil av deg å si at å ta bilde i en TRUSE går utenfor komfortsonen din. Komfortsonen din stopper jo ved porno-shoot hos FHM. DET er dårlig forbilde. Fotballfrue viser hard jobbing og disiplin.

  32. HÆÆÆÆÆ??? JEG SKJØNTE ABSOLUTT INGENTING AV DETTE INNLEGGET! PRØVER DU Å SI AT DET ER NEGATIVT AT FOTBALLFRUE LA UT DET BILDET ELLER DET MOTSATTE?? OG JEG SKJØNNER IKKE HVORFOR DU ISÅFALL VALGTE Å TA ET HALVT EPLE ISTEDENFOR Å SPISE EN SKIVE? FOTBALLFRUE SPISER JO MAT, HUN SPISER IKKE HALVE EPLER HVA SØREN XD SERIØST KAN DU PLIS FORKLARE HVA DU MENTE MED INNLEGGET? FOR DU FÅR DET TIL Å HØRES LITT NEGATIVT UT AT HUN LA UT DET BILDET, MEN SÅ LEGGER JO DU UT DET SAMME. SELVOM DU PRØVER Å VIRKE MER ”SMART” ELLER HVA SØREN VED Å HA PÅ SHORTS ÅÅÅÅÅ SERIØST JEG ER FORVIRRA 😀

  33. Jeg sliter veldig med dårlig selvtillit og det å se bilder av deg, perfekte deg, får meg bare til å føle meg enda værre. Jeg er ikke slank, jeg er kraftig. Det eneste jeg kan si meg litt fornøyd med er puppene mine. Vet, det er teit. Men i mange år har jeg følt at jeg må slanke meg, spise sunnere, kanskje trene, selvom det er noe jeg ikke kommer til å få til. Jeg blir trist av å se meg selv i speilet for kroppen min er ikke fin, på noen som helst måte. Og det at du er forbildet mitt og har den kroppen, det utseende og den fantastiske personligheten gjør meg glad, men samtidig enda mer misfornøyd med hvordan jeg ser ut. Den slanke magen, de fine beina, de faste puppene, den fine rumpa, og det fantastiske ansiktet, det er jo helt perfekt. Hvorfor kunne ikke jeg hatt den slanke magen, de fine beina, de faste puppene, den fine rumpa og det fantastiske ansiktet? Hvorfor må jeg se ut som jeg gjør? Jeg føler meg aldri bra nok, jeg kan ikke kjøpe hvilke som helst klær for jeg ser ikke bra ut i dem, jeg er redd for å gå i noen av de fine klærne mine fordi jeg ser stygg ut. Jeg ble ertet fra 4/5. til 7. klasse rett og slett fordi jeg er kraftig. Av og til kom de med kommentarer som : ”Hørt om å jogge? ” ” Noen bør ta seg en joggetur ”. En av mine beste venninner har jeg kjent siden 1.klasse. Jeg kjenner hun alt for godt, egentlig. Jeg ser på hun og vet at hun ser på meg som kraftig/feit.
   I tillegg til dette problemet med selvtillit osv, min forrige kjæreste gjorde det slutt fordi jeg hadde for dårlig selvtillit. Han ” orket ikke tanken på at jeg syntes sånn om meg selv ”. Jeg HATET sommerkroppen 2013.. Stranden var mitt værste mareritt..å måtte holde seg over magen for at ingen skal tenke at jeg er ” den feite jenta der borte ”. Alle sier at man er fine som man er. Men man er tydeligvis ikke det. For alltid kommer det en eller annen i løpet av våre liv og sier at vi er feite, stygge, dumme, ekle, osv.
   Og dette er ikke en slags oppmerksomhetssjuk greie, men tok det opp fordi du skrev at du virkelig ikke har prøvd å gi oss dårlig selvtillit osv. Du er perfekt og det gjør meg trist at jeg ikke kan være i nærheten av det engang. Det at du ikke har prøvd å gi oss dårligere selvtillit er bra, men desverre så blir jeg trist av å se bilder av perfekte deg.
   Du kommer sikkert ikke til å se eller svare på denne, men jeg følte jeg trengte å komme ut med det.
   Håper hvertfall du koser deg resten av kvelden. Ser virkelig opp til deg, Sophie Elise, du er mitt største forbilde!

  34. Og en ting til…. Jeg skjønner enda ikke forskjellen på deg som legger ut lettkledde bilder, og henne???? Og jeg vet du hadde lagt ut et bilde rett etter fødselen din om du var fornøyd med kroppen din så jeg skjønner ikke hvorfor du prøver å sette henne i et dårlig lys. Jeg kommenterer fordi jeg ble litt lei meg rett og slett :/ jeg så at du hadde skrevet et innlegg om henne og jeg trodde du skulle støtte henne heller enn å faktisk skrive det som noe negativt. Jeg har i hele dag hatt vondt i magen på grunn av alle kommentarene jeg har lest som hun har fått på instagram under det bildet. Det er eldre kvinner som er kjempe slemme, og det er jo de som er dårlige forbilder. Jeg er rett og slett redd for å bli eldre og voksen nå, fordi jeg ikke tør å ta sjansen på å bli som dem. De som kommenterer alt det negative de tenker. Det var noen som kommenterte under bildet til fotballfrue der poenget var at de som kommenterte stygt gjorde det kun fordi de ikke hadde oppnådd det de ønsket i livet, derfor er de så bitre og sure og faktisk gidder å kommentere. ååå jeg fikk så vondt i magen :/

  35. Jeg synes det er feil å skryte av en så slank kropp etter fødsel. Heller ikke at man har liten mage under graviditeten. Ærlig talt folkens – er man gravid, så er man gravid! Det tar på, uansett. Fotballfrue er langt utenfor normalen, og jeg tror personlig ikke det kan kalles sunt, det hun gjør. Datteren veide bare 2000 gram – det sier jo seg selv at det er lite. Kanskje litt på kanten å si det, men; Det å tenke mer på seg selv og sin kropp enn på det faktiske livet du har bestemt å starte, er feil. Det er ikke sunt for noen å vokse opp i et miljø der kroppspress og lavkarbo er det eneste på menyen. Igjen; Er du gravid, så er du gravid! INGEN forventer en spinkel kropp etter det.

  36. Synes forresten du er fin, Sophie! Er ikke vits i å sammenligne seg med et spinkelbein som fotballfrue.. Det er ikke sunt for verken deg eller dine lesere! 🙂

  37. Fy søren så bra av deg. Nok en gang beviser du at du har litt vett i skallen, noe alle duster alltid skal motbevise. All respekt til fotballfrue, dette har hun jobbet så sykt hardt for, og all respekt til deg, som er deg selv fullt og helt ut.

  38. bra skrevet helt til du la ut dei bildene.. herregud, du har jo 100 gonger finere kropp enn ho. Ho har jo kjempe fin og velltrent kropp ettersom ho nett fikk barn, still.. ikkje akkurat drømmekroppen, men det er vell smak og behag 🙂

  39. Sandra: Hun veide 2700 gram og var 47 cm lang. Det er akkurat det samme som søstern min og mamma var rimelig stor, så er ikke akkurat så unormalt? Det å se slik ut 4 dager etter fødsel går fint ann så lenge man er i god fysisk form før fødsel og trener under svangerskapet.
   Misunnelse er en stygg sykdom

  40. Nå skal jeg si noe som kanskje ikke er helt “greit” å si slik som alt er i dag, med kroppspress og thinspo og alt det der… Men, trening og sunnere kosthold ER ikke en dårlig ting, de aller aller fleste har bare godt av en liten endring i livsstilen! Dette handler ikke om Caroline, som tross alt har vært gravid og et par ekstra kilo på kroppen hadde vært helt normalt, men generelt i samfunnet. Skjønner dette med gener osv, at noen legger på seg lettere, men alt handler ikke om kropp, det handler også om hva du putter i deg og hvordan du behandler kroppen din. Dessuten er forbrenningen veldig lite varierende fra person til person, det som utgjør den største forskjellen er alder og muskelmasse (muskler forbrenner som kjent mer fett), og selvfølgelig TRENING. Nytter ikke å dytte i seg enda en sjokolade og klage på at andre er trente og spiser sunt, og så anklage dem for alt mulig rart. Håper ikke jeg støter noen her, er virkelig ikke meningen å få noen til å føle seg dårlige. Mener bare at man kan ha bloggere/andre som forbilder og prøve å følge litt i deres fotspor, kanskje lese Carolines oppskrifter og prøve ut litt forskjellige nye, sunnere retter enn bare lasagne og pizza til middag hver dag og trene f. eks. to ganger i uka, i ditt eget tempo 🙂 a little goes a long way

  41. Dette var litt forvirrende. Det føltes litt som du prøvde og snakke drit i undertekst, selv om du kanskje ikke mente det. Du sier hvor lei deg du ble da hun la ut et slikt bilde osv, men du beundrer ho eller noe slik? Får litt følelsen av at det ble: du er teit, men du er egentlig kjempe kul.
   I tillegg synes jeg kanskje du burde droppa å skrive at trusa er litt utenfor din komfortsone. Du som snakker om folk med dobbelmoraler.. Du er i FHM, lagt ut bilder bilder fra babeadventure i string bikini, hvor du viser mye mer enn Caroline. Ikke minst fra en annen vinkel, ho viser jo resultater av hardt arbeid og inspirerer til å trene og spise sunt (som er bra), mens du bare kler av deg.
   Vil ikke være frekk altså. Kan se det fra din side også, men av og til tror du at dine moraler osv. er så bra og statiske, når di egentlig ikke er det.

  42. Dagens latterkule!
   Dere linker til hverandres blogger og konkurrerer om å vise mest mulig hud. Og hvorfor i all verden sammenligner du deg med ei som nettopp har fått barn? For å vise hva? Og hva er det med at komfortsonen plutselig markeres med en shorts? Det ligger da bilder av deg ute på nettet der du har laaangt mindre tøy på … Skjerpings!

  43. Sophie, jeg DIGGER deg!
   Det virker som om de aller fleste tror at reaksjonene på det bildet der bunner i sjalusi, men jeg vil anta at 90% av de som har reagert på det bildet ikke gjør det på grunn av det. Jeg personlig kjente at jeg ble irritert når jeg så det bildet. Ja Caroline ser flott ut, det handler ikke om det. Det er den totale pakken som hun så fint til en hver tid prøver å servere oss alle. Perfekt hus, perfekt mann, perfekte hunder, trener 3000 timer i uka, lager mat, shopper det dyreste av det dyre og alt i høye hæler. Stepford Wife.
   For min del blir det så ufattelig tilgjort, så lite ekte og så ufattelig uoppnåelig. Det blir konstant presentert et bilde av en “virkelighet” som er så rosenrød og overdådig, og det oppleves ofte som et press om å ha alt hun har, være det hun er, for da og KUN da er man lykkelige. Livet og bloggen hennes minner meg om “The Joneses”, alt er så iscenesatt.
   Så igjen (til dere som nå innbiller dere at jeg er sjalu), nei, jeg er ikke det. Jeg gleder meg på hennes vegne over at hun tydeligvis har et så perfekt liv, jeg håper bare at folk skjønner at dette ikke er normalen

  44. det gjør meg ekstremt oppgitt at så mage velger å skrive stygge kommentarer. det skal liksom ikke være lov å være pen, trent eller suksessfull. de fleste legger ut bilde av seg selv etter graviditeten, skal ikke caroline få lov til dette kun fordi hun har fin kropp?? det blir for dumt spør du meg.. hun har jobbet hardt for å få den kroppen hun har og har et sunt kosthold. flere av de som skriver negative kommentarer lever sikkert på fastfood, og det er ihvertfall ikke et godt forbilde. tenk dere om, folkens

  45. kan ærlig innrømme at bloggen din har en påvirkning, men det gjelder ikke bare deg, men alle andre som er pene og har fin kropp. når det er sagt synes jeg ikke dere skal kle på dere for det. er lei av alle feite, stygge og usikre personer som som bare skal skrive negative kommentarer for alt og ingenting. har de virkelig ikke noe bedre å gjøre enn å rakke ned på andre? det å skrive negative kommentarer om folk som spiser sunt og trener skjønner jeg virkelig ikke. stygge kommentarer sårer like mye for de som er “perfekte”, tenk på det.

  46. Syntes dette innlegget var veldig fint! Men ikke for ødelegge noe, men.. Du humoet faktisk en vennine av deg i en av dine videoer på youtube

  47. Har det kommet noe vett i skallen din nå altså? Skjønner du hvilken påvirkning du har på usikre mennesker som leser bloggen? Du og dine andre medsøstre innen fuckings kroppsfikserte verden burde røske huet deres ut av medisinskapet snarest!!

  48. hm, skjønner ikke hvor du vil med dette? For meg virker det bare som om dere begge er ute etter å vise dere frem.. Og det er veldig bra at dere er fornøyd med kroppene deres, for all del, det er jo det som er det viktigste for alle jenter! Og det sier jo du selv også! Men da må du jo gi oss sjans til å være det også? Ikke legg ut nakenbilder for å vise hva som er fint og ikke… Dobbeltmoral

  49. Nr 1: Til deg Sophie: Vær stolt av kroppen din, du ser smashing ut!
   Nr 2: Til noen av kommentarene her i feltet: Ja Caroline aka “Fotballfrue” kan fremstå som superkvinnen, med perfekt kropp, jobb og garderobe, men hun har jo jobbet for disse tingene. Alle ser ikke ut som hvaler(for å sette det på spissen) etter et svangerskap. Hun spiser sunt og trener jevnlig, det er noe de fleste av oss kunne trengt mer av – inkludert meg selv.

  50. Wow! Når jeg først så bildet av fotballfruen lurte jeg med en gang på hvordan de ulike bloggerene ville respondere på dette bildet. Jeg tenkte med en gang at du ville være en av dem som støttet henne og ikke synes dette var gale i det hele tatt. Akkurat nå kjenner jeg at jeg er skikkelig glad for dette innlegget og jeg kommenterer ytters sjeldent på blogger, men du fortjener virkelig en tommel opp for dette innlegget. Ikke bare unnskylder du deg og forteller at du på ingen måte ønkser å skape et press på oss som leser, men du påpeker også at du har “fikset” på deg selv og at “alle” kan gjøre det, og jeg måtte faktisk smile litt. Jeg har alltid tenkt at du har en fantastisk kropp og når til og med du får litt kjipe tanker så ble mine kjipe tanker litt lettere å takle. Takk Sophie Elise.

  51. Men kjære deg da Sophie, skjekk deg i speilet! Du er da minst like nydelig, både med tanke på kropp og livsstil,. Du har en vakker kropp son er din og en fantastisk personlighet som du blomster på bloggen. Så inspirerende og vakker!:)

  52. Hun er alt for tynn til å være en dame,armene hennes er mindre enn mine og jeg er 17 år og veier 50kilo. Ikke rart hu er blitt så tynn etter fødselen . Ordentlige menn liker damer med former og ikke damer som sulter seg etter fødselen!

  53. Ja, Caroline er et sunnere forbilde i forhold til kropp mener jeg. 🙂
   Men nå får du jo andre til å sammenligne deg og Caroline, da..

  54. Veeldig bra skrevet. Syntes hun kunne spart seg for det bildet. Følte det på akkurat samme måte; en dame som har født for 4 dager siden har finere kropp enn meg..
   Forresten så har hun på hipster:)

  55. Dette har hun jobbet for:) trening pluss kosthold.
   Vil vell heller si hun ser mye sunnere ut, og er ett bedre forbilde med tanke på kropp. Hun legger vell ikke ofte ut bilder av seg selv i lite klær, heller ikke på samme måte som deg. Treningskropp vs plastikk. Tren heller enn å syte og operere:)

  56. Selvfølgelig har du samme innvirkning på unge jenter, jeg skjønner ikke hvordan du kan tro noe annet? Selv er jeg en voksen dame etterhvert, og bryr meg ikke nevneverdig om hva hverken du eller Fotballfrue legger ut av bilder på bloggene deres, jeg synes dere virker som gode mennesker begge to. At det var egoistisk og korttenkt av fruen å legge ut det bildet med den teksten under – uten tvil i min bok. At du bruker dette som en unnskyldning til å legge ut nok et lettkledd bilde av deg selv – heller ingen tvil i min bok. Du har jo vist mange ganger at komfortsonen din kan strekkes ganske mye lenger enn en shorts. :p
   Men – dersom dette får deg til å tenke over hva slags signal du sender til unge jenter som ser opp til deg, så er det jo supert. Bloggere (spesielt dere på topplisten) har et ansvar overfor andre jenter, uansett om dere velger å være det ansvaret bevisst eller ikke.

  57. Likte dette innlegget veldig godt. Alle burde være fornøyde akkurat slik dem er. Ingenting er finere enn en god personlighet uansett:)

  58. For å være ærlig lager du akkurat samme presset om å være perfekt.. Ihvertfall for meg som ser opp til deg, du er mye finere enn fotballfrue, jeg håper jeg klarer å se ut som deg en vakker dag..

  59. jeg ELSKER fotballfruen men jeg syns nå du har mye finere kropp enn henne :O
   se på deg selv frøken. du gir MEG dårlig selvtillit <3

  60. Utenfor din konfortsone? Du viser bilder av deg på nett som er langt verre og med langt mindre klær enn det fotballfrue har gjort. Unødvendig kommentar fra deg. Hadde aldri trodd at fotballfrue har på seg string.

  61. Til Iselin.. hvis du er tykk og ufornøyd med det, burde du jo bare trene.. Ikke klage over hvordan du ser ut. Men det at du tenker at du ikke blir å få det til, så blir du jo mest sannsynlig ikke det, siden det er det du forteller deg selv.. Det som er bra er å trene og spise sunt, fordi da lever du en sunn livsstil. Du tar vare på deg selv. Tynne jenter som ikke trener er “skinny-fat”, altså fet på innsiden, og det er like “farlig og usexy” som å være overvektig.

  62. Som mann synes jeg det er tragisk at jenter/damer må legge ute bilder av seg selv,enten det er lettkledd eller for å vise sin “stolte” mage etter en fødsel for å få oppmerksomhet. Tragisk at vi har kommet så langt og her gjelder det kun å vise seg fram og sitt såkalte perfekte liv og kropp. Og jenter og damer lar seg forføre av dette og lar seg påvirke. Latterlig. Kun fokus på kropp og utseende,at man ser pen og lekker ut… Livet til disse bloggerne er som et skuespill som oser av falskhet og folk lar seg lure og påvirke.. Nei damer og jenter. La dere ikke lure.

  63. Haha, om jeg skulle “gjette” hvem som nettopp har født ville jeg helt klart gjettet fotballfrue. Man ser det tydelig. Uansett bra innlegg, godt å lese at du faktisk ikke vil at folk skal føle press fra deg 🙂
   Men jeg visste ikke du hadde vært i FHM 2 ganger.. Kan du legge ut bildene fra den andre gangen? 🙂 Når var det?

  64. Jeg syns kroppen din er mye finere 🙂 Har aldri syns at jenter med sixpack er sexy! Jeg syns du er et godt forbilde, som kan unne deg god mat uten å ha dårlig samvittighet. Det må være veldig psykisk tungt å tenke på mat og trening hele døgnet, og konstant ha dårlig samvittghet fordi en ikke spiser “riktig” Håper du fortsetter å være fornøyd med den du er, for du har ingen grunn til å klage 🙂

  65. Hvorfor skal det være så utrolig press på utseende…?
   Jeg trener ikke engang, rett og slett pga den dårlige selvtilliten min. Jeg er ikke overvektig. Ikke i det hele tatt, MEN jeg har absolutt INGEN kurver. Jeg unngår å se meg selv i speilet hvor enn jeg er.
   Du har jo den perfekte kroppen. Jeg hadde DØDD for den.
   Bra skrevet, men burde droppet bildene. (:

  66. du kan jo trøste deg med at mange her synes dere ser veldig like ut! hvertfall synes jeg det 🙂 du har nydelig kropp uansett om du har silikon eller ikke, osv. du har kanskje ikke sixpac, men hvem er det som sier at man må ha det for å se bra ut? du er super heldig som har den kroppen uten å trene til du spyr!! misunner deg virkelig, slik som du kanskje misunner fotballfrue. ikke sammenligne deg med andre, det kommer det ikke noe godt ut av 🙂 ta til deg de tipsene osv til bedre selvitllit som du kommer med til oss blogglesere! det har du så godt av, oog fortjener å unne deg selv det 🙂

  67. Ingen av disse bloggerne er et godt forbilde. Å se opp til jenter/damer som blogger om livet sitt og det perfekte livet som de lar oss tro at de lever… Ingen er perfekt og livet er ikke så perfekt som mange tror. Ser eller opp til skole elever/studenter som jobber og sliter hver eneste dag med studiene,jobber etter skoletid og i helgene,,sparer penger til bolig og står på hver eneste dag i både medgang og motgang. Som er fornuftige i pengebruken og som ikke lar seg påvikre av disse bloggerne. Mennesker som er ekte og ærlige ,det er de man skal ha som forbilder.

  68. Sophie, du er faen meg tusen ganger penere enn Fotballfrue noen gang kommer til å være! Du har en myyyyye penere kropp, og et penere ansikt (utseende generelt). Du har dessuten mange andre fantastiske egenskaper, som empati og medfølelse – noe fotballfrue ikke har et snev av en gang. Stakkars ungen hennes, just saying. Når jeg selv en gang i fremtiden blir mor, vil jeg heller legge på meg 15 kg, spise næringsrik mat og slappe av etter fødselen og gi all min oppmerksomhet til babyen. Fotballfrue trente “kun” 3 km på elipsemaskin DAGEN FØR hun fødte. Det er sykt. Og ikke bra for barnet.

  69. Misunnelig på hennes liv? Det var trist skrevet. Jeg synes forferdelig synd på henne – å holde seg så tynn over tid og særlig under svangerskapet må ha vært en daglig kamp mot sulten og å være så opptatt av kropp at du tar slike bilder av deg sjæl like etter fødselen tyder på et tvangsmessig forhold til utseendet sitt. Kjære alle som tror at fin kropp er alt: du er mye mer enn en kropp. Du er sikkert smart, morsom, snill NOE mer enn bare en kropp. Du blir sikkert en god mor. Ikke legg sånn press på deg selv om å se ut på en bestemt måte. Du er bra nok som du er, MED klær på. Ikke nedverdige dere selv til å knipse “sepåmeg” bilder halvnaken i speilet..
   Jeg gremmes..

  70. Jeg må helt ærlig si at jeg blir litt lei meg når jeg leser dette! Fotballfrue har trent lenge for og se sånn ut, hun har jobbet hardt! Og da sammenligne seg med henne når du ikke har trent like mye blir litt feil, jeg syns ikke man skal klage før man har prøvd! Dere begge er kjempeflotte! Og det på hver deres måte. Og man kan virkelig ikke sitte og klage om man ikke har jobbet for det! Såklart blir man skuffa når man ser at fotballfrue ser så bra ut etter bare 4 dager, men som nevnt tidligere trente henne frem til hun skulle føde nesten, og da får man igjen for det! Jeg må si at jeg selv er ikke misunnerlig og jeg føler meg ikke stygg i forhold til fotballfrue, nettopp fordi jeg ikke trener like mye, og jeg unner henne det! Hun fortjener og være stolt! Syns folk har tatt dette litt for langt, hun har jobbet for dette selv. Jeg liker dere begge veldig godt!

  71. Syntes faktisk kroppen din er myyye finere enn hennes. Men alle har forskjellig smak, jeg syntes ikke muskler er fint på jenter 🙁

  72. OG du må forresten heller ikke glemme at fotballfrue er 30 – something (aner ikke hvor gammel, men..), og da begynner ting å “henge” mer (slappere hud tynnere armer, mer markerte bein osv).

  73. hva ville du fram med i dette innlegget xD at du er bedre enn fortballfruen pågrunn av shortsen din på bildene du la ut.
   du har jo selv lagt ut bilde av deg selv med truse før xD er ikke noe forskjell på bikinitruse og truse på strørrelsen xD du er så rar xD

  74. Jeg liker virkelig ikke fotballfuren! Herregud så mye pes du får for å være et dårlig forbilde, men hva gjør hun? Du skiver stadig innlegg om at ikke du heller har hatt det lett, og lar leserene kjenne seg igjen. Det er et bra forbilde. Men hun fotballfruen, hun framstiller seg selv frem i et så kvalmende perfekt bilde at jeg blir skikkelig provosert. Hun har alltid helt perfekt ryddig hus, hun har alltid tid til å trene 2 timer hver dag, hun har alltid tid til å eksprimentere på kjøkkenet, hun ser alltid like perfekt ut, og ikke minst alle de unødvendige dyre tingene hun har (den nye stellevesken). Hun lar ingen se de dårlige dagene, eller ting hun sliter med. Er det sånn en husmor skal være? Da kan jeg like gjerne gi opp allerede.

  75. Du må huske på at Fotballfruen er en narsissist, som har sultet seg gjennom svangerskapet.
   Positiv effekt av dette:
   Hun har sett “stunning” ut hele tiden!
   Negativ effekt:
   Barnet ble født undervektig, (omlag 90% av nyfødte veier mer enn hennes barn gjorde) noe som gjør barnet utsatt for lærevansker, forsinket motorisk utvikling og generelle helseproblmer resten av livet.
   Så spørres det da, oppveier de positive sidene de negative? I think not!!

  76. er du dum? det er jo sånn verden er!
   hvorfor må folk se på treningsinspirasjon for og klare og holde nivået oppe med motivasjon til å dra på treningssenteret?! det er bare sånn det er!!! ser man noe man selv vil ‘ha’ på nettet, så endrer det tankene dine DER OG DA, og man tenker at man feks må slutte og spise helt, at man ikke skal gjøre ditt og datt, og som skjedde med deg, at en skulle begynne og trene. det er bare sånn det er for tiden. hva man ser på internett er skremmende.

  77. Kan bli din personlige trener. 2 måneder og du ser bedre ut enn fotball frue. Klar for NM i fitness 😉

  78. Fotballfrue har en form for spiseforstyrelse det er det ingen tvil om. Hun er helt besatt av mat og hvordan den skal lages for å ikke legge på seg, det er ikke et sunt forbilde. Du er veldig tynn og liten MEN på en flott måte, man ser at du bare er den heldige typen, naturlig og tynn. Men fotballfrue er syltynn fordi hun slanker seg og går på diett hver dag og trener beintøft, før og i graviditeten.

  79. Du provoserer meg så jævlig ja.. Å ta bilde i truse er utenfor din komfortsone? Du kødder nå ja? Har da sett deg i FHM i mindre, og i bikini truser med ræva utafor flere ganger på bloggen her. Shorts var jo nærmest bukse til deg og være. Du aner ikke hvor heldig du er som har den kroppen du har. Og seriøst, som om du ikke veit det, alle de bildene du legger ut/har lagt ut av deg hvor du viser kropp får meg og sikkert andre til å føle meg elendig, feit, verdiløs og ekstremt uattraktiv. Bloggen din er et eneste stort kroppspress.

  80. Selvom jeg har lest bloggen din hver dag i flere måneder, har ikke jeg blitt noe som helst påvirket av deg på noen som helst måte. Jeg leser bloggen din fordi jeg syntes den er artig! Ikke fordi jeg misunner kroppen eller utseendet ditt. Du har en fin kropp og du er heldig med det! Og kan ærlig si at du ser laaangt mer sunn ut enn det fotballfrue ser ut. For etter det jeg har lagt merke til var hun veldig, veldig tynn under svangerskapet sitt, noe jeg tror ikke var så bra for barnet hennes, og fordi henne ikke ville “skeive” ut av sitt perfekte liv.. Det er egoistisk mener nå jeg.. Og det er ikke alle mennesker som ender om som hvaler etter en fødsel. Stesøsteren min for eksempel, tynn som bare det før graviditeten, la selvfølgelig på seg litt mer enn hun veide, men hun fødte et synt barn og gikk like fort ned i vekt igjen som hun gikk opp. Man skal ikke være redd for å legge på seg når man er gravid , det er jo fordi man gir barnet det lille ekstra og fokuserer på at det skal vokse trygt og bra i de 9 månedene det er inni oss.. Men jeg er ingen lege eller ekspert, men mener at du ikke burde beskymre deg, jenter ser opp til deg fordi du er den du er, ikke en eller annen “heldig” jente som tilfelighvis ble gift med en kjent fotball spiller og prøver så hardt hun kan og viser så godt hun kan frem det perfekte livet hun har, som sikkert ikke er så perfekt som vi tror bak bloggen. Stå på Sophie!

  81. Ikke for å være frekk nå, men jeg tror faktisk det hadde hjulpet deg hvis du hadde oppsøkt psykolog. Hadde store selvtillitsproblemer før, og gikk til psykolog, og det hjalp. Det kan ikke være normalt at du, ei tynn jente på snart 19 år skal sitte å bli grønn av sjalusi på noen som ser litt bedre ut enn deg. Du måler deg opp med noe som jeg personlig synes ikke kan måles opp med! Jeg digger fotballfrue, og ble skikkelig inponert og glad på fotballfrue sine vegne når jeg så bildet, og ble glad på hennes vegne pga all kritikken hun har fått for å trene i svangerskapet! Jeg synes også det blir litt teit å stille seg opp å ta et bilde som er likt hennes, for å så sette det ved siden av slik at folk skal skrive “nei du er like pen/penere osv”. Og jeg tror ikke fotballfrue er i string på det bilde, det ser 100% ut som ei god gammel truse, og jeg tror heller ikke DU har noe problem med å stille deg opp i string? Det er nå ikke utenfor din komfortsone, det har vi sett før, og på babeadventure står du nå å shaker ræva i bare stringen! Jeg liker bloggen din, men DETTE blir for drøyt:)

  82. Med den miniatyr magen fitballfruen hadde er det ikke rart hun ser sklir ut.. Men det er derimot heelt unormalt å ha for det første så liten mage som hun hadde og for det andre å se slik ut etterpå.. De fleste vil også ikke tenke tanken på å pose rett etter fødsel.. Da er det babyen som er i fokus. Og det er barnet som blir nr en resten av livet… Du har nå hvertfall ikke noe å bekymre deg for enda. De fleste mødre er voksne nok til å godta at magen ikke er som den var.

  83. du sier du vet selv at du har en ok kropp, vil du i tillegg høre det fra alle leserne dine? jeg skjønner meg virkelig ikke på jenter som har x antall halvnakne bilder av seg ute, for å så komme med “åh, jeg er ikke såå fin” osv osv, er du litt smågal i toppen? haha
   at du skal sammenligne deg selv med hun derre fotballfrue viser igjen hvordan unge jenter blir påvirket av rosabloggerne. akkurat som 13 åringen blir påvirket av deg, blir du påvirket av 27 åringer. fotballfrue er like usikker som alle på utseende sitt, selv om hun legger ut innlegg med “vær deg selv” osv osv, så er det BS fra en som har extensions, vippeextensions, restylane ++ for å BEDRE sitt eget utseende og selvtillit. Hyklerisk;)
   hun ser så klart bra ut, men i mine øyne er hun altfor tynn, hun er ikke en “dame” om du skjønner. alt er hardt som sten på henne, ikke noe å “ta i”. du har en jentekropp, du er ikke av sten og det er fint!! merker selv hvor mye finere former er! klart man kan trene, men jenter skal være litt myke og synes jeg! tror gutter mener det samme og!

  84. Du er tragisk!! Blir direkte uvell av sånne mennesker som deg som som må rakke ned på en person PÅGRUNN AV utseende? Idiot.

  85. Du er fantastisk, Sophie! Du ser bra ut, har silikon og en hva jeg vil kalle perdekt kropp – men du har ikke sagflis mellom øra. Vær stolt av deg selv, jente! Leser bloggen din hver dag 🙂 ha en strålende helg!

  86. okey okey okey! Det er STOR forskjell på deg og fotballfruen. Nå leser jo jeg bloggen til både fotballfruen og deg, sophie. Og når jeg ser fotballfrue med så lite klær som på det bildet der, tenker jeg: WOW!! Hun har virkelig noe å være stolt av, som har jobbet beinhardt for å veldlikeholde den strøkne kroppen hun har. Hun er et godt forbilde, trener og spiser sunnt. Jeg ser sunnhet og selvsikkerhet når jeg ser fotballfruen. Når jeg ser bilde av deg, så lurer jeg på hva du har å være stolt av, og vil vise fram? Det må være de sprengte ballongene.. for kroppen har du iallefall ikke jobbet noe særlig for å få, det sier du selv. Så JA, det er stor forskjell på deg og fotballfruen. Og NEI, det er ikke du som er ett godt forbilde for unge jenter.

  87. Skjønner ikke at jenter legger så mye i det.. Det er et fuckings bilde av ei dame som har ploppet ut en unge, SO WHAT? Det er ikke DEG! Alle er forskjellige! Syns at det er trist at jenter må begynne å drøfte utseendet sitt med ÉN JÆVLA GANG de ser noe de liker og blir jelly in the belly.. You want it? WORK FOR IT!

  88. OK folkens! Fotballfrue har selv sagt at hun IKKE har jobbet hardt for kroppen sin, men jeg er 100% overbevist om at hun har et særdeles forvrengt syn på kroppen sin, og må hele tiden fiske etter bekreftelse og kommentarer. Hun har også sagt i et intervju at det tar laaang tid å komme over spiseforstyrrelse, og at tankene vil være der i årevis.
   Når DET er sagt, er sophie elise en mer EKTE person, som IKKE fremstiller livet sitt perfekt. Folk som hele tiden sier de har det perfekt, er somregel det motsatte. Vi får ikke se bak fasaden til fotballfrue, og det sier jo det meste.

  89. Jeg har aldri vært mer enig med deg av hele mitt liv. Bilde blir for vulgert, og “nakent”, og omtrent presser hennes perfeksjonisme inn i hjernene til jenter som er alt for lett påvirkelige, inkludert megselv. Hun kunne fint ha vist fram hvor fin kroppen hennes er etter fødsel, MED klær.

  90. Elsker deg sophie!!!! du vet hun jenta som later som hun er deg på instagram?? gjør hun det enda??
   OGSÅ VILLE JEG BARE SI AT PARIS HILTON OGSÅ TWITRET OM BLACKFISH!!! VERDEN ÅPNER ØYNENE SINE!

  91. Dette handler ikke om dette innlegget, men det innlegget om øyenbryn. Jeg synes du børr tatovere øvenbrynene din! Hvis du er fornøyd med formen du har nå, så blir det lettere å tattovere øyenbrynene dine nå. Du kan tatovere de lysebrune i den formen du vil ha, helst der hårene dine er. jeg kan garantere du blir fornøyd! det ble i alle fall menge av mine venner som gjore dette.

  92. Du sier at å ta bilde av deg selv i string er utenfor din komfortsone. Men du har blitt tatt bilde uten undertøy på FHM-shooten. (ivertfall uten truse) som du sier selv på filmen fra fotoshooten. Litt rart at du sier at du ikkje kan ta bilde i string slik hun har gjort, når du har lagt ut alle bikinibildene du har gjort. Akuratt det må jeg få lov å kritisere litt, for det tror jeg ikke helt at du mener. Jeg tror du er komfortabel med kroppen din også naken, og det syns jeg du også burde være.
   Jeg beundrer deg Sophie Elise, men du må aldri samanlikne deg med andre. Du er den du er, og du er flott akuratt slik! Tenk positiv, du er utrulig vakker 🙂 Om du tenker slik, da tenker også flere slik, og det må ikke skje! Alle må se seg selv som unik – og vakker på sin måte.
   Håper du en dag blir helt fonøyd, og kan tenke på din “uperfekte” kropp som perfekt – for det som gjør deg perfekt, er å vere uperfekt.

  93. Jeg synes nesten litt synd på folk som må dele slike bilder av seg selv for å få bekreftelse på at de er bra nok. For det er jo akkurat det fotballfrue gjør, vil ha tilbakemeldinger på hvor fin hun er. Det er ikke noe jeg sier for å være frekk mot henne, men fordi jeg mener det.
   Ikke sammenlign deg med andre Sophie. Det holder om du er deg selv. Klarer du å bli den beste versjonen av deg selv, er det selvsagt enda bedre 🙂

  94. Hei! har lest bloggen din en stund, det hender at innlegg blir litt for “rosa” for meg, men alt i alt liker jeg bloggen din veldig godt, og har ikke før lagt igjen en kommentar, og vel, du får sikkert ikke med deg denne uansett du som får så mange hver dag! Men uansett, jeg syns dette var et kjempe flott innlegg! Og dine bilder er sexy (in a good way), og mer inspirerende enn deprimerende slik som fotballfruens. Du har helt rett, det er slike bilder som får en til å ville droppe frokosten, og et urealistisk ideal for alle gravide, som jeg føler med når slikt kommer ut!. Uansett om du har betalt for puppene dine, så ser du rålekker ut, og du ser sunn ut, og det er flott at ikke alle følger fitnesspresset.

  95. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har begynt å gråte pga. bilder du har lagt ut av deg selv, og fått meg til å føle meg mislykket. Har prøvd å spare til silikon i like under 2 år nå, men det er faktisk ikke bare å spare som du sier, spesielt ikke når jeg bor hjemmefra og får 4 tusen i måneden av Lånekassa og en jobb kan jeg drømme langt etter. Da du og TCMN plutselig hadde tatt silikon fikk jeg helt vondt inni meg og brast ut i gråt, spesielt da dere la ut “før-bilde” hvor dere skrev at “dere hadde jo ikke spesielt mye pupper før.” og brystene deres var 10 ganger så store som mine til tross for at jeg veier over 20 kg mer enn dere og er like gammel. Vurderte faktisk å gå så langt som og selge bilen min etter de bildene slik at jeg kunne få råd. Jeg er ikke overvektig, men har alltid vært utrolig slank, så og plutselig føle meg 20 kg for tung er ganske vanskelig, og det blir ikke enklere av dette sinnssyke kroppspresset du og andre bloggere legger opp til. Det er selvfølgelig ikke din feil at du får andre til å føle seg dårlige, man kan jo ikke akkurat forvente at du skal posere i vinterdress og skjerf på hvert eneste bilde eller legge på deg 40 kg for at andre skal føle seg finere. Men bildene dine provoserer meg ikke, de får meg bare til å kikke ned på de 3 valkene mine jeg får når jeg sitter nede og bli skuffet over meg selv.

  96. Om blogging og bloggere.
   Synes det er tragisk at unge jenter og damer må legge ute bilder av seg selv, enten de er lettkledde eller for å vise sin “stolte” mage etter en fødsel for å få oppmerksomhet eller bilder av sin nyfødte på sine blogger eller på Facebook siden sin.
   De legger ut bilder av klær og sko som de har fått, kjøpt eller som de ønsker å kjøpe for å få andre til å like dette og kjøpe de samme produktene.
   Har man tatt silikon eller botox i ansiktet, så legger man ut bilder av dette også, for å vise resultatene
   Og så gjelder det å vise fram sitt såkalte «perfekte liv og kropp»
   Tragisk at vi har kommet så langt at livet handler stort sett om å vise seg fram og vise omverden og innbille alle at livet de lever er perfekt.
   Tragisk er det også at mange av ungjentene ser opp til disse bloggerne , har de som forbilder og lar seg påvirke av de.
   Livet til disse bloggerne og som framstiller livet sitt som om det er perfekt oser av falskhet. De lever livet som et skuespill og leserne er publikum som blir påvirket, fenget av bilder og det de legger ut.
   De som lar seg påvirke av bloggerne blir brukt som brikker i et sjakkspill, hvor det handler om å få mest mulig oppmerksomhet, likes og positive innlegg om kroppen, utseende, at man ser pen og lekker ut. Det er jo dette de tjener penger på, samtidig som de blir sponset av en del leverandører på sko og klær.
   Ingen er perfekt og lever det perfekte liv. Livet består av både motgang og medgang. Og bloggerne er helt vanlige mennesker med sine feil og skavanker. Mange av disse bloggerne later som de er noe de ikke er.

  97. Å gud hjelpe meg.. Dummeste jeg har hørt! Skjønner ikke hva som er så problematisk ved å legge ut et bilde i lettkledde klær etter en fødsel!! Hun ser bra ut, ja okei, men herregud! Du kan ikke sammenligne deg selv som du er nå og ikke har vært gravid med henne som faktisk akkurat har født et barn.. Mange får nesten ikke mage og det varierer fra person til person om man blir sånn eller fortsatt kommer til å ha mage etter 1-2 uker. Skjønner ikke hvorfor dere skal henge henne ut og snakke om at hun er et dårlig forbildet for det er hun langt i fra. Du SOPHIE skal hvertfall ikke snakke om å legge ut lettkledde bilder, har sett bildene i FHM! Tragisk 😉

  98. Herregud , at du skal gå rundt og bare tenke på hvordan du ser ut. hvis du ikke hadde vært fornøyd så hadde du ikke lagt ut det bilde der. det er mange jenter uti der som sliter med vekta si og ikke er fornøyd du ser helt greit ut , det er ikke noe galt med kroppen din. Du trenger ikke å missunnelig på kroppen til noen , som har jobbet så hardt får det. Fotballfruen spiser sunt og trener hadt. og det er ikke unormalt å legge på seg når man er gravid det er normalt.

  99. Er det noe jeg har lært, så er det å elske seg selv akkurat som man her. Ikke føl deg presset av hvordan andre kvinner ser ut.

  100. For å være helt ærlig har jeg fått dårlig selvtillitt flere ganger etter å ha lest bloggen din. Har både vurdert å ta silikon og plastisk kirurgi og begynt å tvile veldig mye på meg selv. Men jeg tenker at det er en konsekvens en må ta dersom en velger å lese blogger som har slikt innhold. Jeg mener også at det er veldig naturlig å tvile på seg selv som jente (og gutt), og jeg tror de fleste aldri blir 100 % sikre på seg selv. Vi lever i en utseendefokusert verden. Folk (inkludert meg selv) må lære å få opp selvsikkerhet på andre måter enn å få bekreftelse for utseendet sitt hele tiden.

  101. hahaha halllooo.. eneste forkjellen mellom dokke to e at du har større pupper enn hu? liga tynne og fine e dokk jo

  102. HVIS FOLK ER SÅ UFORNØYD MED DEN FORBANNA KROPPEN SIN, TREN!!! er det så vanskelig å flytte den feite fleskræva opp fra sofaen istedet for å sitte og se på sånne her bilder og klage? blir så provosert.

  103. Sånn heilt æli så synes æ du ser bedre ut enn ho. Ingenting slemt ment til henne, jeg synes det ser bedre ut å være “naturlig slank”, enn å se så overtrent ut, men det e jo smak og behag! E bra du e førnøyd! 🙂 haha æ e så flink å bland mellom dialekt og bokmål..

  104. dere anonyme idioter der ute, som som du rett over meg nesten. aner du faktisk hvor mye du sårer sophie med en sånn kommentar? Hva om henne syntes at henna har en fin kropp? har du noe i mot det, hun TØRR faktisk og innrømme det på bloggen sin mens du sitter bak en skjerm og skriver dritt til henne, vet du hvorfor? fordi du er så jævlig SJALU! så du kan klappe den stygge kjeften din lang i gjenn og hive den langt ut i granskauen. fy så forbanna jeg blir på sånne potet huer som dere anonyme idiodet som faen ikke TØRR OG SKRIVE NAVNET SITT ENGANG, snakk om og være fittetryne as…
   Jeg elsker deg sophie elise, du er så bra forbilde og det kommer du altid til og være for meg. du må ikke bry deg om haters. Du er så pen og jeg er sååå glad for at jeg fikk ta bilde med deg på selena gomez konserten, du er mye penere i virkligheten enn på bilder <3 du er et stort forbilde! tusen takk for alt!
   10000 millionen klemmer fra irenberg.blogg.no <3

  105. Alle sir du ser bedre ut enn henne, men det synes jeg helt ærlig ikke. Hun er helt naturlig, er slank naturlig og spiser sunt. Hun har ikke restylane i kinnebena og har heller ikke tatt neseoperasjon. Hun har jobbet hardt selv med å se ut som hun ser ut idag, og jeg synes det blir så utrolig feil av deg å sammenlikne Nelia med “poppet ut en liten fotball”. For å være helt ærlig virker du utrolig, utrolig sjalu for det hun har oppnådd helt av seg selv.

  106. Det første jeg tenkte når hun la ut det bildet på Instagram var: åå, kunne ønske jeg så slik ut!
   Jeg har aldri vært fornøyd med kroppen min, og jeg kommer kanskje aldri til å bli det heller. Men kjæresten min syntes jeg er perfekt, så nå tenker jeg kanskje jeg skal drite i å være så misfornøyd, og heller bare være fornøyd?
   Jeg kan ikke gjøre noe med kroppen min uansett. Ikke misforstå, jeg bruker å trene en del, men overkroppen min er tynn, jeg har veldig små pupper, og de passer ikke til resten av kroppen min. Kunne ønske lårene og rumpa og leggene var like tynne som overkroppen, har pæreformet kropp, men jeg kunne ønske jeg hadde litt større pupper, for da hadde det passet til resten av kroppen min. Har lyst å ta silikon, og da mener jeg bare littegrann så de blir litt rundere og litt større, for puppene mine er nesten ingenting. Men jeg tør ikke, og jeg har ikke råd. Så da får jeg bare leve med det da ^.^

  107. Ehh? du føler deg ikke komfortabel med å legge ut et bilde av deg selv i bare trusa når du har gjort det 100 ganger før?? og på en behind the scenes fra fhm hadde du tatt av deg trusa mens du lå i senga å ble tatt bilder av…

  108. så fotballfrue skal ikke få lov å legge ut bilder av seg selv i undertøy(slik som du gjør hele tiden) fordi at da blir DU lei deg? sier jo mer om deg enn om henne at du ikke klarer spise opp maten din fordi det finnes slanke veltrente mennesker her i verden. syns også det er teit å si at det er utenfor din komforsone og stille opp i stringtruse “slik som fotballfrue”.. siden du faktisk har stilt opp i undertøy utallige mange ganger.. og så putte ved et bilde av deg selv der alle ser, som alle visste fra før av, hvor slank du er og hvor fin kropp du har.. sier ikke dette på noen som helst måte for å legge igjen en stygg kommentar på gøy, men rett og slett fordi jeg er så lei av at alle skal sutre så jævlig over at andre mennesker er slanke og pene. hvorfor skal du bli lei deg av den grunn? spesielt når du er akkurat like tynn, slank og stram bare minus de definerte musklene. Fordi det er du faktisk!
   Og til alle som klager på at ungen til fotballfrue er liten og at det ikke er normalt å være så tynn under en graviditet eller å se så bra ut etter en fødsel, så syntes jeg dere skal holde godt kjeft fordi dere aner jo absolutt ikke hva dere snakker om. Man kan faktisk ikke bestemme hvor stor gravidmage man skal få (fotballfrue sin var også helt normal fin størrelse på)og ikke alle ser ut som en stranda hval bare fordi de er gravid.

  109. “Jeg tenkte egentlig å ta bilde i string slik som henne, men det er utenfor min komfortsone”
   For det første, så har hun ikke string på seg? Vanlig truse kalles det. Og for det andre så motsier du deg selv med påstanden ovenfor, utenfor din komfortsone sier du? Haha, latterlig.
   https://www.google.no/search?q=sophie+elise+bikini&client=firefox-a&hs=dER&rls=org.mozilla:nb-NO:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=SK2YUtDXJ6ml4ASk64GIDg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1252&bih=605#facrc=_&imgdii=_&imgrc=rPK0NVQ69-S6GM%3A%3BAx4IkKxxon8EgM%3Bhttp%253A%252F%252Fdata3.whicdn.com%252Fimages%252F34700435%252F1048268-9-1344696299113_large.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fweheartit.com%252Fentry%252F34700435%3B500%3B333
   Bare et eksempel av mange bilder der du er “utenfor din komfortsone.” Du viser jo halve underlivet, dessuten har du lagt ut mange bilder av rompa di.
   Kan du foklare hva du mener med alt dette?

  110. jo, du har fått meg og andre til å føle oss som dritt. jeg har akkuratt samme kroppen som deg bare mindre pupper og rumpe, også skal du legge ut bilder og posere sexy og det ødelegger selvbildet til blogglesere noe helt forjævlig. Jeg er 20 år og bestemmer fint selv hva jeg ser på nett, men mamma så hvor mye dette gikk inn på meg og ba meg legge alt av blogger vekk og heller fokusere på meg selv og spise sunt. jeg trente så sinnsykt mye og dreit i mat bare for å få “den perfekte rumpa”. Det ødela livet mitt helt og jeg får hjelp for det nå

  111. jeg synes også, som mange andre over, det er tragisk å legge ut bilder så alle skal kommentere hvor fin, pen, tynn og flott man er. Du gjør det hele tiden, fotballfrue med. alt er jo for å få kommentarer for å bygge selvtilliten enda mer.
   å legge ut et bikini bilde, eller ansiktet for den saks skyld, er fordi man selv synes bilde er smashing! man syns selv man ser flott, pen, vakker, tynn ++ ut, DERFOR legger man det ut. det gjør du hele tiden, og Fotballfrue gjør dette hele tiden og det begynner å bli tragisk av en snart 30 år gammel dame!
   klart man kan være fornøyd, men det sier veldig mye om en pers som gjør det, være seg om man tolker det positivt eller negativt.

  112. Hvorfor i helvete mener så mange av dere det er negativt å se en jente være stolt over kroppen sin? Det burde være et fett for alle andre utenom henne selv om hun legger ut lettkledde bilder, nakenbilder, eller gruppesex for den saks skyld. Hun er myndig, og i full stand til å bestemme over sin egen kropp og sitt eget liv. Stå på, Sophie Elise! Vis verden hva det vil si å være stolt over kroppen sin! 🙂

  113. Kjære deg!
   Alle påpeker at Fotballfrue virkelig har jobbet for kroppen sin, men det er ikke alle som har like mye fritid som henne!
   Hun legger opp dagen som hun selv vil, trener noen timer, vasker huset og så sminker hun seg, tar outfit bilder (og vips var stylingen en del av jobben) så lager hun middag (tar bilde av det også og blogger om det) og så maler hun noe babyen skal ha, noe hun også blogger om, dermed jobber… Alt hun ordner for seg selv kan hun blogge.. Vi andre må jobbe først, så ordne ting/trene,
   Ikke rart vi ikke har like god tid til å tenke på utseende!

  114. Wow. Virkelig. Sitter her med tårer i øynene som en hvilken som helst unge. Jeg er helt stum og har enda strømmer med gåsehud som kryper sover huden min.
   Jeg har lest bloggen din i flere år. Skal ikke si at jeg har vært så utrolig frempå med å blande med i diskusjoner som popper opp i gangen på skolen om deg innimellom. Jeg har ikke vært interessert i å kommentere en haug med kommentarer eller blande meg med hat kommentarene. Jeg har holdt fast på min mening om deg helt siden begynnelsen, men wow som du imponerer.
   Jeg trener, jeg har et stramt kosthold, men jeg er verken fit, slank, feit eller noe sånn. Er gjennomsnittlig. Kanskje det er for det beste? Men uansett så er det det å passe på kroppen min som er det viktigste for meg. Skal si at bloggen din har gitt meg masse trenings innspo til tider på grunn av de lettkledde bildene.
   Om folk tror du er et dårlig forbilde, et dårlig menneske eller en barbie, tar de feil.

  115. Du tenker kanskje at mange av kommentarene over her er drittslenging og folk bare er sjalu, men mye som har blitt sagt over her er faktisk sant

  116. Enig, slike bilder er ikke akkurat så “uplifting”…men Sophie, i mine øyner ser kroppen din minst like bra ut vedsiden av FFruen sitt bilde, unn deg den burgeren du 😉

  117. Kjære deg. Beklager, men jeg tror nok at mange føler seg ganske crap etter å ha lest bloggen din noen ganger. Du ER tynn, og du trener ikke noe for det heller, selvfølgelig vil det få mange til å føle seg dårlig om kroppen sin, spesielt når du ikke selv ser hva du har! Jeg ser nesten ingen forskjell mellom deg og fotballfrue, dere er jo nøyaktig like tynne og fine. Jeg selv har følt jeg har vært så stygg at jeg ikke fortjente å leve, men det var bare illusjoner! Jeg trodde ingen gutt kunne like meg, jeg var forberedt på å kanskje måtte avslutte livet, men heldigvis fant jeg en som likte meg for den jeg var, og det burde alle gjøre. Sophie, jeg digger bloggen din og ser på deg som en flott person, men kjære deg, dette innlegget var skremmende. Man kan føle mye, men spesielt som en så stor blogger er det visse ting man bør holde inne eller omformulere.

  118. Syns ikke dette inelgget var noe superbra. Du snakker om du e grønn av misunnelse på fotballfrue.
   Du som sier at man skal være fornøyd med seg selv osv.
   Du hadde jo ikke lagt ut bilde om du ikke var fornøyd med kroppen.
   Kjenner selv press fra dette inelgget. Du som er tynn og har fin kropp. Så skriver dimu at du droppet skiven og tok et halvt eple istedenfor. Tror du ikke det påvirker andre til å gjøre det samme?
   Du trenger jo ikke å skrive at du gjorde det, bare for å si det.

  119. Det er uten for din komfort sone å legge ut bilde i string?! Skap deg litt mere a! Hva faen gjør du i FHM da? Nesten alle bildene på bloggen din spiller på sex! Skjerp deg? Og ja, du har perfekt kropp og det vet du, hvis ikke ville du vel ikke lagt ut så mange sexfikserte bilder av deg selv. Så vær så snill, ikke prøv å spill uskyldig! Det er absolutt ikke noe synd på deg og det vet du! Og alle andre. Skal vi synes synd på deg fordi du endelig fant en person som du syntes så bedre ut enn deg selv? Vel, Velkommen til det virkelige livet!

  120. Caroline har på seg en helt vanlig truse, og du har lagt ut bilder av deg selv i undertøy før, som faktisk er mye drøyere også. Og på babeadventure ser vi deg shake ræv i en liten string, og det er liksom ikke utenfor din komfortsone? Hyklersk spør du meg.

  121. skjønner ikke helt meningen med dette innlegget? du er jo like tynn som henne, bare med mindre markerte muskler. virker bare som om du fisker etter komplimenter.. du ser bra ut Sophie, og du vet det selv.

  122. Du er smartere enn som så S E. Skjønner du ikke det er to sider av samme sak når du legger ut halvnakne bilder av deg selv? Du har en flott figur. Kan med sikkerhet si at det er en gjeng ungdomsjenter som ønsker seg silikon og restylan til jul

  123. ser da ikke ut som string truse det da , den skjule jo mye forhold til en string , trur du må sjekke ut forskjellen på en truse og string

  124. Jeg synes at dere som toppbloggere bør tenke litt over hva dere legger ut! Det er jo 1000vis av unge jenter som leser bloggene deres hver dag og tenker at sånn “må” jeg se ut når “alle” bruker xs i bukser, til og med på vei ut av barsel!! Synes dere begge har utrolig fine kropper, men er det nødvendig og vise den til “alle” ? Jeg ser lang ifra sånn ut etter mine 4 fødsler og jeh er heller ikke sjalu men jeg synes det er ganke så lavmål og legge ut så nanke bilder på nett.. Tenker på hvordan kropsbilder mine jenter skal vokse opp med når “alle” som oppnår suksess er lettkledd, syltynne og har store pupper.. Da sitter dem selvfølgelig og tenker at sånn vil dem se ut og mammas mening kommer bakerst i rekken.. Så JA jeg kjenner flere unge jenter som får dårlig sevtillit av å se på mange av bildene du legger ut.. Men for all del, vakker er du jo.. Og sikkert veldig snill 🙂

  125. Dere er flotte begge to! Naturlig slanke begge to. 🙂 Syns det er unødvendig av mange og prøve å henge ut Caroline om at hun var for tynn under svangerskapet, om dere faktisk hadde giddi å følgt henne hadde dere vist at hun følgte kurven sin og at lille vakre Nelia har hatt det veldig fint i magehuset sitt, uten at man trenger å se ut som en hval for det. Skam dere, dere som ikke har peiling på hva dere uttaler dere om!

  126. Dette innlegget må jeg si var utrolig dårlig av deg, du sier jo at du føler deg feit og stor, du sammenligner deg med en som nettopp har fått barn og som trener veldig masse, men du er jo allerede tynn! Tenk på hva du skriver, dette kan oppfattes forskjellig av folk, og at du spør hvem som ser ut til å nettopp ha fått barn og at du ikke er flink nok til å trene sier du jo enkelt og greit at du føler deg feit, dette synes jeg bare var dårlig. Tenk på alle de små jentene som leser denne bloggen og ønsker å bli som deg, når det er sagt har du allerede ødelagt kroppsfølelsen deres ved å ta silikon og stå frem som en pornostjerne på bildet ditt.

  127. er jo ikke noe rart du får dårlig selvtillit når du ser det bildet av henne? fotballfrue trener sick bra, og godt kosthold! men skjønner ikke hvor du vil i dette innlegget? du har lagt ut myeee verre bilder enn dette, så dette var nok litt for dobbelmoralsk? hahah huff

  128. Folk som sutrer her kan jo bare holde kjeft, herregud, hun er jo bare ærlig om hva hun føler, og hun tvinger jo ikke disse “små jentene” til å være sånn som henne ?? jeeez… Dessuten syns jeg sophie har finere kropp enn henne, men hun har selfølgelig veldig bra kropp til å ha fødet en baby !!! og sophie sier jo gang på gang at hun ikke prøver å få jenter til å tro at “sånn skal man se ut”… jeg har aldri blitt påvirket pågrunn av hennes bilder og bla bla bla, men det er vell kanskje fordi jeg er fornøyd med kroppen min….

  129. “Dette er et av grunnene til at du er min favorittblogger. Tross det alle sier om kroppen din, er du kjempe smart og du reflekterer fra dine meninger og synspunkter. Kjempe bra skrevet!”
   Denne kommentaren er jeg helt enig i 😉
   Hilsen kjempetjukk leser som aldri har sett sånn ut og som sikkert ikke har hatt samme vekt som fotballfrue siden jeg var 6 år:P

  130. Du så bildet av henne, ble misunnelig, og nå trenger du bekreftelse og legger ut et bilde av din kropp slik at folk skal si din er like fin/finere? Du er så gjennomskuelig at det er morsomt

  131. har gjort det samme som deg mange ganger! legger fort bort sjokoladen om jeg går innpå bloggen din! du har en nydelig kropp som de fleste bare kan drømme om :)!

  132. Er såå glad for at jeg ikke er som mange andre her. Må være slitsom å ikke glede seg på andres vegne. Ble utrolig stolt da jeg så bildet som Caroline la ut og tenkte ikke engang tanken på at det kunne bli negativt fremstilt. Sjokolade og brus til folket, da kommer det vel mange kommentarer på hvor fine strekkmerker og alt fettet folk har 😉 Stå på videre!

  133. Dette synes jeg er tåpelig av deg! Legger opp til et kommentarfelt hvor halvparten handler om hvor perfekt du er og resterende med drittslenging til Fotballfrue. Du som har fått en del kritikk selv burde ta ansvar og sette en stopper for mobbingen du legger opp til.

  134. Du er da utrolig fin Sophie! Misunner deg så mye for kroppen din! Og jeg innrømmer at avogtil når du legger ut bikinibilder av deg selv og sånn, så blir jeg sjalu fordi jeg ikke har en så fin mage lenger. jeg har alltid vært slank, selv nå etter jeg har født. Men magen er ikke så stram lenger, og det er det jeg blir sjalu på deg for. For du fortsatt har den flotte stramme, slanke magen. Mens jeg nå har bare en slank mage, som ikke ser særlig bra ut under klærne.. Men har lært meg nå å godta meg for den jeg er, og det er ingenting jeg vil forandre på (nesten) ved meg selv. 🙂

  135. Eg blir lei meg kvar gong eg ser kroppen din, rett og slett av rein sjalusi. Men eg unner deg det så klart, og har aldri skjønt kvifor du har følt behov for silikon, naseoperasjon eller restylane i lepper og kinn, for du er vakker, nett som du er.

  136. Det med fotballfrue.. No hate, men må bare få det ut!
   Det ikke bare misunnelse som er grunnen til at folk reagerer på det bilde. Så det blir feil av folk å si at misunnelse gjelder alle som misliker bildet hennes. Om du søker på foreks “after birth belly” kommer det opp mange forskjellige bilder av mager etter fødsel, og alle er like normale å få. Noen får større/synligere merker og hengemager enn andre. Så er det de som får sånn mage at det eneste de kan gjøre for å få sin gamle mage tilbake, er å operere. Å den blir jo ikke alltid helt som før etter en operasjon heller. Så det er utrolig mange kvinner som har store komplekser med magene sine, og tørr kanskje ikke å vise den i det hele tatt etter fødsel. Og det kan ta flere år for mange å bli fornøyd igjen. Da blir det jo bare å strø salt i såret, når noen kommer ikke en uke etter fødselen engang, og ser fantastisk ut. Det er flott at hun er fornøyd med kroppen sin! Der har mange noe å lære! Men jeg synst bildet rett å slett var unødvendig!

  137. Beklager for å si det, men du har nok påvirket flere jenter enn du aner i en negativ/usunn retning. Helt sikkert ikke det du mener å gjøre, men lettkledde bilder, operasjoner og alt det andre du skriver om påvirker de som leser bloggen din, både yngre og eldre jenter…
   Du er en kjempefin jente, og det er synd at du føler behovet for å forandre så mye ved deg selv, og eksponere deg såpass i media.
   Men tror ikke helt på deg når du sier at du ikke vil legge et urealistisk press på leserne dine, for det er akkurat det du gjør. Hvilken ung vanlig jente har råd til silikonpuper, sprøyter i lepper og neseoperasjon? Svært få faktisk… OG det med at du vil vise selvtillig, du gjør akkurat det motsatte ved å gjøre de tingene mot deg selv…
   Jeg liker deg som person, og du virker koselig ut, men du har en viktig stemme i dagens samfunn for unge jenter, og det du skriver stemmer ikke med sannheten.

  138. Jeg har aldri vært en tilhenger av å lese blogger, men jeg synes det du skrev i dette innlegget var veldig menneskelig og fint. Vi kommer alle i ulike størrelser og fasonger, og det er bra å kunne være fornøyd med seg selv, slik man ser ut. Sophie, du ser da veldig flott ut selv. Mitt motto er; unn deg litt kos når du ønsker det. Jeg tror virkelig ikke en skive med nugatti kan skade. Skal man leve livet fullt ut, er det mer enn bare fin kropp. Lev livet ditt, og fyll det med kos, gode opplevelser og stol på deg selv.
   Tenker at man absolutt ikke skal dømme verken deg eller fotballfruen. Dere har hvert deres liv, og er individer med fri vilje, på lik linje med alle andre. Våre meninger er jo uansett meningsløse, for det skal jo ikke ha noen betydning eller påvirke hvordan du eller fotballfruen velger å leve livet. Man kan jo ha ulike meninger om en sak, men jeg er ikke så takknemlig overfor dem som slenger ut negative og uvitne kommentarer. Spesielt ikke når man selv ikke er i deres fotspor.
   Så, stol på deg selv, og vær den du er. Du har en fantastisk personlighet! 🙂
   Klem

  139. Veldig bra innlegg! Jeg har aldri “likt” deg, synes du har virket dum og overfladisk.. Beklager dette, men her snudde du alle fordommene jeg har mot deg! 🙂 Stå på!

  140. Bloggen din blir bare bedre og bedre, aldri hvert fast leser men er innom av og til og må si inntrykket mitt av deg er helt annerledes nå enn for noen år siden! Du virker som en reflektert person og jeg liker at du viser så mye av degselv, personligheten din på bloggenn. Spør du meg er du bedre enn fotballfrue

  141. Vanligvis bruke eg ikkje å kommentere innlegg tell nån
   Men etter dette innlegget fikk du full respekt fra meg,eg hadde aldri trudd at du sku legge ut et sånt innlegg..
   Helt ærlig trudde eg du va sånn typisk jente som kun tenkte på dæ sjøll og ville vise kor perfekt kropp du har og ja jeg fikk den følelsen av at jeg ville bli tynnere etter å ha sett bildene dine, men nå ser jeg at jeg tok rettog slett feil! Og nå blir jeg å følge bloggen din videre fremover. Og til dere som snakker dritt i kommentaran over kan gå å ta dåkk en bolle!

  142. String, utenfor fin komfortsone? For det første så har Fotballfrue på seg en hipster-truse. Og for det andre, FHM, TO ganger og så stiller du opp i shorts og skriver at string er utenfor din komfortsone. Seriøst

  143. Hei sophie!
   Ville bare si at jeg setter utroli stor pris for alt du har hjelpt meg med, tidligere har jeg vert plaget meg spiseforstyrrelser osv… Hadde det ikke vert for deg hadde jeg fortsatte og prøvd å sulte. Etter at jeg så det bilde av fotballfrue gikk jeg rett inn på bloggen din og da så jeg at du også hadde sett det, jeg leste grundig gjennom teksten du skrev. Du fikk meg til og føle meg mere vert. Jeg fikk selvtilliten tilbake og det er derfor deg har så stor respekt for deg, du har hjelpt meg enormt mye og det var det jeg ville du skulle vite. For du er perfekt akkurat son som du er! Det skal du vite:)

  144. Du har ingen grunn til å være sjalu! 🙂 Jeg synes du har mye finere kropp en fotballfure. Din ser på en måte mer naturlig ut, mer oppnåelig! Du er så absolutt et forbilde når det kommer til kropp 🙂

  145. unnskyld meg, men her klager du indirekte på at fotballfrue er et dårlig forbilde, og at du får dårlig selvtillit av å se på bilde av henne såpass fit fire dager etter fødsel… og like etter skriver du et innlegg om at du synes det blir for dumt å si at man blir lei seg når Christer Falk kommer med forkastelige kommentarer ang anoreksia, og at folk skaffer sympatilikes? dobbeltmoral much?

  146. Det er virkelig beundringsverdig at Fotballfrue så godt som har blitt sitt normale jeg, igjen 4 dager etter hun har født en baby. Hun har gått gravid i nærmere 40 uker, hormoner, forandringer, vekt, voksende mage..
   Tydelig at ingen her har gått gjennom det samme hvertfall!
   Jeg blir direkte FLAU av å lese dette… Og Sophie burde vite bedre enn å henge ut en nybakt mor for sin egen vinning! Fotballfrue er et tusen ganger sunnere og mer fornuftig forbilde enn det Sophie legger frem her.

  147. Jeg skal være ærlig og si at jeg mange ganger har hoppet over et måltid etter å sett på deg, og har mange ganger prøvd å slutte å titte innom bloggen din for å ikke bli trist! Du er flott, Sophie!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg