hvorfor klage?

I det siste har jeg obeservert en ny “trend” kaste seg over bloggnorge. Nå gjelder det enkelt å greit å ha det så jævlig som mulig slik at du kan skrive ett innlegg om det, og få mange “likes”. Eller, enten det, eller så kan du late som om du bryr deg om dyr å skrive et halvhjertet copypast innlegg om Canada Goose eller acneskjerf, gjerne mens du trykker i deg en pølse (for hvem bryr seg vel om grisen, sant). Det har enkelt og greit gått opp for folk at om man har det kjipt får man mye sympati, og man framstår gjerne som sterk om man blogger temaer som anoreksia, vold, rasistiske bemerkninger eller dyrevelferd. Vi nordmenn lærer likevel aldri. 

Nå har vi vel alle innsett at det funker å provosere. Vi henger med andre ord 10 år etter Christer Falck som skjønte dette for lenge siden og fra tid til annen lar seg sitere på noe idiotisk piss han har sagt i Se og Hør som sprer seg som ild i tørt gress. Jeg personlig synes Christer er en spennende mann som jeg gjerne skulle ha snakket med, og jeg fatter ikke hvorfor folk tar seg nært av han han sier? Er det fordi man synes det er morsomt å bli “lei seg”, og dermed kan man skrive et blogginnlegg på temaet, få masse likes og masse oppmerksomhet? Sorry ass, men om man får anoreksia på grunn av noe Christer Falck av alle personer har sagt, så var man sikkert rimelig psykisk syk i bunnen. Et friskt menneske får ikke anoreksia fordi Christer Falck kaller deg “FHM-chubby”. Jeg er FHM-chubby, jeg fikk høre av en fotograf at om jeg vil fortsette å jobbe, så må jeg begynne å trene eller spise mindre. Slik er virkeligheten, og man må være sterk for å kaste seg ut i “medie-verden”, enten det er som blogger, reality-deltager, sanger eller skuespiller.

Desverre er det nå slik at det lønner seg å klage, det lønner seg å ha det kjipt fordi da får man masse oppmerksomhet og masse oppmuntringer. Man kan gjerne ha det helt fantastisk å ha jobbet ræva av seg hele livet for å ha kommet seg der man er nå, men så lenge man ikke klager får man heller ikke creds. Man kan være lei seg for noe Christer Falck har sagt, man kan ha blitt banket på fylla eller man kan være lei av livet. Man kan ha anoreksia å legge ut et lettkledd bilde av seg selv, eller slite med overvekt å gjøre det samme. Da får man applaus, “likes” og medieoppmerksomhet. Men om man har et bra liv, er fornøyd, har oppnådd noe bra eller rett og slett er lykkelig, så er ikke det verdt særlig mye. Jeg har merket hvordan dere snur dere etter vinden. Jeg kunne ha skrevet et helt innlegg nå om hvor kjipt ditt og datt er, fordi jeg har ekstreme bekymringer og utfordringer i hverdagen jeg også. La oss si at jeg skrev ett innlegg nå om hvor stygg jeg synes jeg er. At jeg har det helt grusomt og at jeg har lyst til å kutte ut mat. Jeg lover dere, jeg hadde fått så mange kommentarer om hvor fin jeg er, at jeg må ta vare på meg selv og at jeg blir sett opp til. Men om jeg hadde skrevet ett innlegg om hvor fornøyd jeg er med meg selv, så ville jeg ha fått høre at jeg er stygg, feit og at jeg bare skal gå å dø. Det er helt sykt.

Jeg har det veldig bra og er i bunn og grunn fornøyd med livet mitt, uansett om nedturer kommer. Men jeg har også hatt det veldig kjipt, og jeg vet av erfaring at da bør man heller søke hjelp – ikke likes på sosiale medier. 

Jeg får alltid en trang til å legge ut et lettkledd bilde av meg på slutten av et slikt innlegg, men istedenfor legger jeg ut noe sosialt akseptabelt. Jepp, jeg kan jeg også! Dette ødelegger kanskje mitt “barbie-potensiale”, men la gå! 

.. Jeg klarte ikke likevel. Vet ikke hva det er, jeg må bare! Dette bildet er nå snart 1 år gammelt. . Liten funfact : jeg er glad for at jeg hadde den shooten. Bite my ass off. 


153 kommentarer
  1. Synes du er tvers igjennom awesome! Etter de siste innleggene dine har jeg sett deg i et så mye bedre lys, hvor du kommer frem som helt ekte. Håper du kan fortsette å blogge litt sånn som dette! Ekte, noe morsom og litt sexy. Det er sånn jeg og mange andre vil se deg.

  2. Liker alt du skriver jeg, og digger når du legger ut bilder i undertøy^^ ( ikke lesbisk ment da) Men gir meg motivasjon til å kunne bli der en dag at jeg har mot og selvtillit til å kunne gjøre det samme 🙂 Æ digge dæ :p

  3. Folk kan si hva de vil om deg, men fysøren Sophie- du er helt rå! For meg er du et stort forbildet. Ikke fordi du legger lettkledde bilder ut av deg selv eller tar silikon, men fordi du står for hva du mener uansett hva andre syntes om det. Selvom du får stygge kommentarer (som mest sannsynlig er fra sjalue 40år gamle damer) , fortsetter du å være deg selv. Jeg tipper de færreste hadde klart det, om de hadde fått noe negativt i mot seg.
   I tillegg til ditt fantastiske utseenet og herlige personlighet , har du dine egne meninger og står virkelig opp for hva du vil. Jeg ønsker deg bare alt godt, og håper du er stolt over hvem du er! For det burde du!

  4. Jeg digger deg jeg… Folk skulle bare lest bloggen din litt lenger før de dømmer deg.. Blir så irritert over folk som dømmer deg, uten å vite hva du står for, wææ… Stå på du jenta mi, du er good 😉

  5. som om jeg skulle sagt det selv.hvis man ikke er fornøyd med kroppen og seg selv, noe alle er en gang iblant burde man ikke skrive blogginnlegg om hvor jævlig du har det .

  6. Faenmeg så sant. Har aldri tenkt over at det faktisk er slik. Må bare si at, etter å ha fulgt bloggen din lenge, så virker du jævlig smart. #notbad #awyee

  7. Mange av de som skriver om sånne ting de er ikke ute etter oppmerksomhet mange av de skriver om de tingene på en blogg fordi at de føler at det er lettere å skrive en å snakke om det, og mange av de får hjelp, de leiter ikke etter likes nei det at de får likes er vel bare tilfeldigt. De vil bare få ut smerten sin på en helt annet måte nettopp med å skrive det fordi at de synest det er lettere en å snakke ut.

  8. Synes det er helt sinnssykt, det du sier om når en ”tynn” person og en overvektig legger ut et lettkledd bilde. Det er såå sant, men det er jo ingen grunn til at det skal være sånn!
   Det eneste jeg kan tenke meg til at det er, er at man er sjalu på den tynne personen som la ut bilde, derfor kommer man med hat, men den overvektige synes man synd på og må komme med støtte.
   Kunne forresten ikke vært enig med alt du skrev i innlegget!

  9. Jeg digger deg!!
   Det er virkelig sånndet har blitt, trist men sant!
   Utrolig bra innlegg.
   Og du burde være stolt av den shooten!

  10. Du gir så mye av deg selv, og håper at jeg kan bli en så tvers igjennom god person som du er.
   Du er virkelig nydelig sophie! Ikke la noen få deg til å tro noe annet..

  11. trur nok ikke det e alle som blogga om de negative tingan i livet sitt bare før å få PR, for eksempel har æ ei veninne som lid av anoreksia og ho blogga om nettop dette fordi det hjelp ho og få delt tankan sine i stedet for og hold inne det ho ikke klar og si. I tillegg gjør ho det for og hjelp andre som kanskje e i samme situasjon. Du kan jo se innom Lenaludvigsen.blogg.no, så skjønna du kanskje at det ho skriv verken e for og få medlidenhet eller PR, men derimot for og gjør andre oppmerksom på kor farlig denne sykdommen faktisk e.
   syns rett og slett det e helt latterlig av dæ og skriv så nedlatanes om folk som har problema de prøva og gjør noe med, når du faktisk har vært en av dem.. ogja huska godt alle syte innleggan du har hatt oppgjennom åran om dine psykiske problema, deprisjona og sykdomma som f.eks den der hand riste sykdommen din. Hør du mein at man skal oppsøk hjelp hvis man slit med sånner ting, men syns du skal tenk litt på ka du skjøl gjør/ har gjort tidligere før du rakka ned på andre for at de gjør det samme. OG JA; DE E FAKTISK GANSKE TØFf når de dela såppas private dela av livet sitt med fremmede på nettet.

  12. De siste innleggene dine inneholder jo nettopp det da – klaging. For all del, jeg er enig med deg, men du er veldig selvmotstridene. 🙂

  13. Du er dobbeltmoralsk. Du er ikke “barbie-potensiale”, og det vil du aldri bli heller. Du skiller deg heller ikke så mye ut i forhold til andre som det du tror. Hvem som helst kan slenge på seg extensions, falske vipper, restylane og silikon. Du er rett og slett et virus og en landeplage

  14. Litt dobbeltmoralsk med tanke på hva du har skrevet, men jeg vet jo ikke om du har skrevet det for trøst og oppmerksomhet. Uansett Sophie, så syns jeg du er så rå! Du tør å skrive meningene dine, du tør og dele en del av livet ditt med oss og at du legger du sånne bilder av deg selv. Du er virkelig et forbilde, for meg i det minste! Noen ting er jo bare harde fakta med seg selv som man kanskje føler for å dele, men nordmenn er så trangsynt å vrir alt negativt til positivt og positivt til negativt. Helst skulle vel alle vært nøytral i verden, for da hadde jo ingen hatt problemer hverken på sosiale medier eller i det ekte livet. Verden er blitt så trangsynt

  15. du er et levende bevis på dagens samfunn og dets fordommer.. skal ikke lyge å si at jeg ikke ble ovverrasket av at en “barbie” som deg hadde så mye vett i hodet, selvom jeg prøver så godt jeg kan å ikke dømme etter utseende… stå på gurl

  16. Ikke helt det du mente med innlegget om fotballfrue, da skjønte de fleste at du også MÅTTE få oppmerksomhet du å når noen andre har fått litt. Synes det blir litt teit å skrive dette nå, du må bestemme de for hva du egentlig mener

  17. Du er så rå!
   Jeg synes ikke det skal være “dumt” å legge ut et litt lettkledd bilde på bloggen, de fleste har jo sett deg i FHM bladet!:)

  18. Har tenkt så mye på dette. Hadde skrevet det selv dersom jeg hadde hatt en blogg som ble lest av like mange som deg. Takk gud for realistiske og oppmerskomme jenter. Du topper alt, og det at diu er “dum og deilig” gjør det bare humdre ganger kulere at du mener det du mener og tør å stå frem med det. Jenter med ditt utseende har oftest meninger som at merkeklær er sunt for småbarn og tror st homofile kan produsere egne barn. Du er konge, oppmerksom, tøff, ærlig og realistisk. Jeg heier på deg!

  19. uffda folk skjønner faktisk ingenting. I innlegget om fotballfrue ga hun henne komplementer og sa du var imponert!
   Og når du sier noe med mening så får du pes. Sier du noe for å provosere får du pes og sier du noe en annen på din alder kan si uten at det blir en større sak -ja da får du jaggu pes av det også.
   er SÅ enig med deg i at flk elsker å klage og å syte og få oppmerksomhet og leve et liv på nettet der de kan brette seg ut i det vide og brede og alle får bli med inn i *deres verden*
   vel folkens det finnes en av og på knapp på daten -til de fleste og når folk og ja tilogmed bloggere slår av pcen så går de og gjør sine vanlige ting som oss vanlige mennesker -de kjeder seg, koser seg, sover, snorker, dusjer, tisser, lager middag og vasker klær og ja helt vanlige ting.
   At folk har det fælt er trist og det ble kanskje en motbølge til at alle sku ha det så perfekt at nå skal vi se ALLE sine dårlige sider og kviser og valker og rot hele tiden, Og hvertfall skal vi høre om depresjonene og selvmordsforsøkene -som desverre blir underholdning mer enn wake up calls.
   Folkens wake up! tenk selv, lev litt -ikkje bare eksister. Er livet ditt fælt? Gjør noe med det. Kan du ikkje det selv -få hjelp
   flott innlegg

  20. lool, tror du virkelig hun jenta skrev det innlegget for “likes”? For det tror nemmelig ikke jeg. Dette blir dobbelt moralsk, for du var nok ute etter oppmerksomhet når du skrev “fotballfrue innlegget”.

  21. Må bare skrive at jeg tenker med engang på ”MammatilMichelle”, eller Anna. Ok, først og fremst vil jeg bare si at hun er en veldig god mor, men la oss være ærlige nå – Hun skriver alltid dritt lange tekster om at hun har fått slengt masse dritt og hvor vanskelig hun har har det, og selfølgelig til slutt: ”Trykk like om du…”#dere skjønner.#
   Hun har fått SÅ mye oppmerksomhet bare på grunn av hun har klagd i et dritt langt innlegg. Jeg har lest bloggen til Sophie Elise ca. i et år eller mer, og selv sett hvor mye dritt hun har fått slengt i kommentarfeltet, men husker aldri at hun har skrevet et langt innlegg om det og hvor mye hun må tåle i hverdagen.
   I starten når jeg leste ”MammatilMichelle” så synes jeg innlegene hennes var skikkelig bra og meningsfulle. Men når hun skriver de stadig om og om igjen, så rett og slett klager hun.
   Man kan finne på en dritt historie bare for å få ekstra ”oppmerksomhet”, men hvis man skriver hvor fornøyd man er med seg selv så blir du bare kalt en selvdiger, osv.
   Jeg synes at det er dumt at det er så mange bloggere som skriver drit lange innleger om stygge kommentarer de får #osv#, kun for å få oppmerksomhet. Selfølgelig er det noen som tenker ikke på oppmerksomheten i det hele tatt, men for å si det sånn, flertallet gjør det.
   Jeg liker bloggen din så utrolig mye Sophie. Tror det er kun deg som har skrevet et slikt innlegg, og det er det jeg liker med deg. Du jobber hardt, og ikke skriver et innlegg på ti tusen millioner ord som handler hvor tøft du har det i hverdagen og alt dritten du må høre, som de fleste gjør.
   Håper at du leser kommentaren og skjønner hva jeg mener.

  22. Jeg hater ikke Christer falk for at han kalte den jenta for FHM chubby, fordi ja det må hun tåle. Hun sier at han fikk henne til å få en spiseforstyrrelse, noe som selvfølgelig ikke han skal ta ansvar for. Men har du hørt hva annet han har sagt? Han sier at anoreksi viser viljestyrke. Det er en sykdom som dreper. Jeg har sett vennene mine ligge for døden pga. denne sykdommen. Han sier også at han lar barna hans gå sultne fordi han er redd for at de skal bli feite. Han er en voksen mann og bør faktisk tenke litt på hva han sier som offentlig person.Jeg blir ikke fort provosert men han gikk over streken der. Jeg ble skuffet fordi jeg syns også ellers han virker som en kul mann, men jeg har endret syn på ham etter det han har sagt om anoreksi.
   Jeg har sagt det før og jeg må bare si det igjen, jeg elsker at du lager lange innlegg med mening. Det har du alltid gjort og det er derfor jeg fortsatt leser bloggen din og kommenterer ofte. Du gjør leserne dine engasjerte, og da gjør du det riktig. Fortsett slik du gjør! 🙂

  23. Du har faen klaget over den såkalte “depresjonen” din du også.. da kan andre også snakke om anoreksien sin(ell hva enn det skulle være), det er virkelig ikke du som bestemmer. At du kom med noe sånt som at hu ville ha sympati, det trodde jeg ikke om deg. Og får det første: hu FIKK ikke anoreksi av det Christer sa, hu bare poengterte utsagnet hans om “anoreksi er viljestyrke”
   Gud jeg mista litt respekt for deg nå. Virkelig. Aldri kommentert her før, men kan du snakke om depresjon åpent på bloggen og syte for å få likes. Hvorfor kan nå ikke denne jenta det også? Hu ba ikke om at den saken for 1 år siden skulle spres utover facebook heller.
   KVALMT skrevet Sophie. Respektløst av deg

  24. Akuratt som Mamma til Michelle!! Hun skrev et innlegg der hun skrev at hun var opptatt av dyrevelferd.. Litt etterpå kommer hun med Canada Goose jakke.. Unnskyldningen hennes er “Jakken er allerede produsert når jeg kjøper den”.. Haha
   Digger deg Sophie <3

  25. Jeg er så enig i det du sier! Du skriver helt fantastiske innlegg! Stå på!
   Jeg er veldig opptatt av dyr og griser og alt jeg er vegetarianer for dyrenes og dyreveldgerdens skyld og det hjelper får meg å provosere de som utfører det, så ja, du har rett❤️

  26. Enig me deg! Vi kan det å klage, man har så mye her i livet å vere glad for men man velger å klage over det man ikke har. Det handler om å gjøre det beste ut av det man har, og da hjelper det nåkk ikke med likes nei..

  27. JA TAKK ! Endelig noen som har litt vett i huet og skjønner hva faen som skjer i media verden ! TAKK TAKK TAKK

  28. Synes du lignet litt på Marilyn Monroe på det siste bildet. Jeg er også helt enig i det FHM chubby innlegget var litt overdrevet når man får spiseproblemer av det

  29. jeg skjønner hva du mener!! Det er vanskelig å formulere noe som det der, noe som gjør at mange kan missforstå hva su mener selvfølgelig, men jeg troor jeg skjønner. Jeg er også lei av alle som bruker diagnosen din eller som har “egendiagnosert” seg selv for å søke etter oppmerksomhet, støtte og creds om at man er sterk.
   Det er selvfølgelig fint med noen ekte innlegg her og der, og noen som står frem som dette, for å vise de som fortsatt sliter at de ikke er alene.
   Bra skrevet, men jeg ser at det blir veldig lett å misstolke dette innlegget…

  30. Jeg må ærlig si at før jeg leste bloggen din og bare hadde hørt om deg og sett bilder tenkte jeg “stakkars jente som gjør dette mot seg selv, legger ut så lettkledde bilder. Hun kan ikke ha mye fornuft”.
   Dette viser bare hvordan man dømmer mennesker på utseende. Nå ser jeg at du er reflektert og smart og jeg synest det er bra at du er stolt over kroppen din!
   Jeg tar tilbake alle mine fordommer.
   Forsett sann!

  31. … Dette innlegget var bare tragisk! Har du i det hele tatt hørt/lest hva christer sa? Han har sagt så mye.. eks at jenter MÅ være tynne. Det er drøyt, og det er helt greit at folk blogger vis de sliter psykisk! Noen bruker det faktisk som terapi.. Mistet en del respekt for deg når jeg leste dette… Tenk litt mer over hva du skriver ;)..-.-

  32. Hei! Er fast leser av bloggen din. Er ganske, men ikke helt enig med dette innlegget. Synes du er en fantastisk blogger, men synes ikke at det er nødvendig med alle disse lettkledde bildene. Men for å komme til poenget-jeg har et spørsmål…hvilke blogger leser du? Hvilken blogg liker du best?

  33. Så du mener at det er galt at folk deler hvordan dyrene blir behandlet hos canada goose? Synes ikke du det er bra at det blir sprdd vidre så folk får vite det? Du er ikke den eneste som kan skrive om sånt altså.
   Og det er vell låv å bli lei seg får det Christer sa/skrev? Du skjønner det kanskje ikke siden du ikke er i den situasjonen.
   At du sier at det er “galt” at noen klager litt, å får oppmersomhet og litt oppmunting, skjønner jeg ikke. De personene TRENGER nok at folk sier noe possitvt til dem, alle har det ikke like lett som seg.
   Jeg selv, elsker deg og du er mitt store forbilde, men dette er jeg totalt uenig i. Du skjønner rett å slett ikke hvordan det er med det. Og det er ingenting galt i at en som ikke er vegitarianer deler at de er i mot dyremishandling. Jeg selv går aldri i dyreparker, bruker ikke ekte pels eller dyretestet sminke, men jeg er ikke vegitarianer. At de deler noe vidre, er bare bra.

  34. OGERREGUDDDD så Jævla perfekt skrevet! De ordene og setningene su skriver i teksten er så bra’e at de setter seg Bak på hode og jeg kommer til og tenke på det i flere uker framover! Du asss DU!! Du er noe helt annerledes … 😉 stolt

  35. Jeg ha opp hele den lange kommentaren jeg skrev, fordi det er rett å slett ikke mulig å si noe til slike store bloggere som deg uten å bli kalt misunnelig o.l! Men slutt å prøv å være en du ikke er. du er blitt alt for høy på deg selv, en diva… du kler det ikke. flott at du jobber for dyrene å ikke mot ( i do to ) – men jeg tror det er det eneste fornuftige jeg noen gang har lest deg skrive. du er vakker å pen på alle måter, men slutt å spill på det. du er mer enn bare et vakkert fjes å flott kropp. bevis en gang for alle at du har noe oppi topplokket du å.

  36. har du hatt anoreksi før, sophie?:) tviler jeg på? alle takler ting forskjellig, kanskje den lille kommentaren “FHM chubby” var dråpen for henne.. mistet litt respekt for deg nå

  37. http://www.seher.no/kjendis/anoreksi-viser-bare-viljestyrke-60038 Om du faktisk er enig i det han skriver her, mister jeg ALT av respekt jeg har får deg.
   “- Du har jo barn selv, vil du si det samme om de signaliserte at de ville satse på en modellkarriere?
   – Ja, det ville jeg. Men jeg passer også nøye på hva de spiser og sørger for at de alltid går rundt sultne, for ingen vil vel ha tykke barn, sier han til Seoghør.no.”
   “- Noen mener at skjønnhet kommer innenifra, men det er bare en slogan som tjukke mennesker har skapt. Skjønnhet er markerte kneskåler og utstående ribbein.”
   HELT IDIOTISK. om du er enig med dette, er du et grusomt menneske, undskyld får å si det. Du er egentlig mitt forbilde, men mistet respekten får deg nå.

  38. Hey 🙂 Du Sophie, jeg lurte bare på om jeg kunne kopiere dette innlegget og publisere det på min egen blogg? Kommer jo selvsagt til å skrive at dette er tatt fra din blogg. Det var bare det at jeg satt og tenkte på akkurat det samme, og skulle til å skrive om det. Men du er jo mye flinkere. Er det greit?

  39. Jeg skjønner hva du mener, men ingenting blir jo bra nok for deg. Du vil at flere skal få øynene opp for den grusomme pelsindustrien, men om noen skriver et innlegg om det er det “teit”. Kanskje de ikke i utgangspunktet hadde planlagt å få likes, men ville spre ordet og folk valgte å like det. Jeg tror du egentlig bare blir irritert hvis noen nykommere kommer på topplista og kan ta fra deg plassen din. Og det med å skrive innlegg om man har det litt kjipt, ER DU SERIØS? Du har gjort det flere ganger, sist ang Japanturen din om at du ikke følte deg bra nok, at du skuffet alle og at du var mentalt sliten. Du gjør akkurat det samme som alle andre, du er ikke en så unik blogger som du selv tror. Hver gang du skriver et “meningsfult” innlegg blir det dobbeltmoralsk, for du rakker ned på folk som gjør akkurat det samme som deg selv. Jeg er helt enig i at folk som skriver triste historer og får sin 5 minutes of fame på topplista kan ta seg en bolle, men det kan faen meg du og 🙂

  40. Nei. Faen heller, der mistet jeg respekten for deg. Du har blitt så dobbeltmoalistisk og motsigende i det siste og jeg hater det!! Jeg som likte deg så godt før! Nå er det bare tull på deg. Jeg ble faktisk jævlig skuffet over deg, dette innlegget og innlegget ditt om fotballfrue. jævlig skuffet

  41. Du må forstå at uannsett vil ingen være som den personen ved siden, ingen er som meg og heller ikke som deg, og takk og pris, fordi verden ville nok blitt kjedelig slik. Poenget er at du ikke kan forvente noe mer eller mindre. Blogg er blitt til et sted hvor folk utrykker sine meninger. Ja, såklart har vi de som gjør det av andre grunner, men la oss ikke kaste alle i den båsen og påstå hva som får og ikke får en til å f.eks bli anoreksiker. Angående det med pels osv…. grunnen til at mange ikke – vegeterianere er imot pels, er den forferdelige torturen dyrene må gjennomgå. De blir ikke slaktet, nei, de må oppleve all denne smerten for at pelsen, den ikke skal bli ødelagt.
   Greit at noen gjør slikt av andre grunner, som oppmerksomhet, men ikke alle, og de som gjør det kan man se tvers igjennom. Som det nevnes i tidligere kommentarer, har du nok også hatt slike “klage – innlegg”, gjør det deg til en som følger denne “trenden”, som du kalte det for?

  42. Du har mye rett i dette innlegget. Bare en feil: dette er ikke en ny trend. Du har jo selv drevet på med dette i flere år nå, senest de to siste innleggene dine har du klaga over din egen kropp og hvor ille det var å droppe en brødskive med nugatti pga påvirkning. Tidligere har du klaga over hvor stort press du følte etter FHM shooten, du klager over hvor høye forventninger alle (inkludert deg selv) har har til deg, depresjoner og selvskading, hvor ille kommentarer du får, en stund klager du over hvor fælt det er å være hjemme uten en dritt å gjøre, plutselig er det forferdelig å aldri være hjemme mer enn 14 dager i strekk. Og hele dette innlegget er ironisk nok en klage til klagerne.
   Alle har sine grunner til å klage. For å få det ut, for å få oppmerksomhet, for å få kastet lys på saken, for å forklare hvorfor ting er sånn som de er osv. Så kan ikke du heller fortelle oss: hvorfor klager DU?
   En ting til. Du har selv sagt at du ikke har noe imot mennesker som spiser kjøtt, men det du skrev i det innlegget her… Det virker som du tror du har copyright på å bry deg om, og skrive om dyrevelferd fordi du er vegetarianer. En god person vil heller forsøke å inspirere andre til å engasjere seg, så anbefaler deg heller å dele noen veggis-oppskrifter enn å bli sur og angripe alle som ikke gjør like stor innsats som deg selv.

  43. Jenta du refererer til som ble kalt for FHM-chubby er min beste venninne, og hun er den fineste jeg vet om. Syns ikke du hadde særlig bakgrunn for å uttale deg i dette tilfellet. Hun har aldri sagt at det var kommentaren fra Christer ene og alene som gjorde at hun følte hun måtte gå ned i vekt, det er et bilde som mediene koser seg rundt, som deretter naturligvis også fører til et visst press. Enhver usikker 17-åring (alderen hun var på tidspunktet) uten erfaring fra verken modell- reality- eller hva slags bransje det må måtte være innen mediene, hadde blitt støtt av en slik kommentar. Dessuten er ikke nettopp denne debatten noe som er spesielt nytt, så ser ikke helt hvordan det ble dratt opp som eksempel.

  44. Er dette ditt forsøk på å heve deg over resten? For i bloggsammenheng kan jeg ikke si at du akkurat skiller deg ut…

  45. Veldig enig i det du skriver, du tar “oss” på senga og jeg har selv stusser litt over alle “voldtekt” og “anoreksia” innleggene som har blitt postet i det siste. Men samtidig må jeg få fram at det er en positiv utvikling. Det er så viktig å få tabu tema som nettopp dette ut i verden. Flere trenger å lese om personlige erfaringer og ikke faktabaserte artikler om sykdom og overgrep. Etter egne erfaringer over fem år som psykisk syk er det åpenhet og det å snakke om problemet det som hjalp meg å bli frisk. Jeg skriver selv åpne innlegg veldig lite sensurert, men ønsker bare å vise at den overfladiske hverdagen og livet de aller fleste blogger og instagrammer om IKKE nødvendigvis er realiteten. Ikke alle er vellykkede, pene, slanke og perfekte. Jeg poster mye overfladiske bilder men vil også poste realiteten- min sykdom. Hvordan man kan “juge” på seg et perfekt liv. Jeg ble selv utrolig påvirket før, men etter å ha lest og oppdaget andre som også sliter så har jeg tenkt at “hm..jeg er jo faktisk ikke ett psycho ensomt tilfelle, det er kanskje ikke så skamfult?” Stå for den man er og vær stolt er viktig, uansett vellykket eller ikke. Samtidig ser jeg Mange oppmerksomhetssyke jenter overdramatisere en høstdepresjon og omtrent sette diagnoser på seg selv. Det føles så nedverdigende ut på en måte. Er det en trend å ha d vondt som du sier? For hvis det så er det jævlig synd, å leve med en psykisk sykdom er ikke noe å tulle med

  46. Så sant så sant, og jeg tipper at de fleste som skriver disse innleggene om sine “grusomme liv” faktisk ikke har opplevd noe heller… derfor de fleste er anonyme og vil jeg tro. Bare et triks for å havne på topplista for en dag

  47. Det virker alltid som folk missforstår det du skriver, tror også noen av dem gjør det bare for å ha noe å klage på. Så vidt jeg forstår innlegget ditt, så sier du bare at du synes det er synd at bloggere med normale liv får mindre oppmerksomhet enn de som har det fælt. Du sier ikke at du ikke synes synd på folk som ikke har det så bra. Du sier heller ikke at du bestandig har vært positiv på bloggen.
   Jeg er fullstendig enig med deg! Du er dritkul Sophie. Har lest bloggen din i flere år, og du fremstår for meg som en fantastisk person. Både smart, reflektert og god. I tilegg er du jo dritpen!
   Stå på, jeg digger deg!

  48. Skøyeraktig ironisk tekst, slik jeg oppfatter den. 🙂 men jeg kan jo ta feil… ; p
   Det første bildet ( det “doble” ) er vel noe av det flotteste du har lagt ut. Og det kommer fra en som liker lettkledde bilder, også. 😉
   God helg, Sophie Elise.
   Mvh, per.

  49. HELT SYKT BRA SKREVET SOPHIE! du må være den mest sosiale-intelligente og bra person jeg vet om! <3 STÅ PÅ VIDERE, SOPHIE <3 !

  50. Sophie, du er en vakker jente, og som alle andre jenter liker du også oppmerksomhet. Du har vel bloggen din for en grunn. Du skriver om livet ditt, opp-og nedturer, sminke, klær, osv. Men hvorfor bry seg om hva andre blogger om? Trodde en blogg handlet om nettopp det, å skrive om det man bryr seg om.
   Selv elsker jeg dyr, men spiser kjøtt. Jeg er ikke FHM-chubby, jeg er nok mer Norsk Ukeblad-chubby. Jeg sliter mye psykisk, jeg har en beinhard kamp med meg selv hver dag. Men jeg elsker livet mitt, og jeg er fornøyd. Jeg har et barn som betyr alt for meg, og en hund som har vært min beste støtte. Jeg vet at jeg kunne ha skrevet en bok om livet mitt til nå, men hva tjener jeg på det? Jeg har mine venner og min familie, jeg trenger ikke å legge ut om livet mitt. For all del, hatten av for alle dere bloggere der ute, det er så mye spennende å lese om hverdagen deres. Men når det begynner å gå i “hvor mange likes”, da detter jeg ut.
   Leser bloggen din iblandt, og for meg virker det som om du hyler etter å få likes. Jeg kjenner deg ikke, jeg dømmer deg ikke, men livet handler om så mye mer enn oppmerksomhet, perfeksjon og tilbakemeldinger.
   For all del, du virker som en klok og hardt arbeidene jente, med bein i nesa. Bry deg om deg, og la andre bry seg med sitt, sine innlegg og sine liv 🙂

  51. Har lest bloggen din siden du startet. Jeg har vert enig i hvert et innlegg, men jeg må si jeg ikke er 100% enig i det du sier her. Ja det er sykt hvordan modell-bransjen er, men det er ikke bare det Christer Falck har sagt noe om. At barna hans ofte er sultne for han ikke vil de skal bli tykke, at anoreksia bare viser viljestyrke..ja han sier mange syke ting. Tror det er dette de fleste reagerer på. Du må være syk i hodet for å nevne noe så idiotisk som dette til hele Norge.
   Men stå på Sophie, du er nydelig!Og for all del, ikke slank deg for å bli et bedre “produkt” i modell-verdenen, du er bedre enn som så og har en kropp de fleste ville dødd for! 🙂

  52. Du er nødt til å slutte og snakke imot deg selv. Jeg er fast leser, men nå kjenner jeg at jeg blir litt irritert. Hva med alle dine personlige innlegg? Du gjør jo akkurat det samme selv. Du skriver at du vil dele både oppturer og nedturer med oss – kan ikke andre bloggere få gjøre det samme? Da er det plutselig et skrik om oppmerksomhet? Noen bloggere er mer personlige enn andre, og det må de få lov til å være. Det var trossalt det blogging en gang var (og er) – et sted der du deler noe av deg selv.
   Det samme gjelder de små stikkene dine til folk som ikke er vegeterianere. Er det ikke lov til å bry seg om man ikke er vegeterianer? Eller har du enerett på å bry deg mest ettersom du er det? Folk prøver så godt de kan, og det er bedre enn ingenting. Det burde jo du, av alle, være takknemlig for.
   Dette med kroppsfikseringa er bare trist. Du burde kanskje ha lest flere av Christer Falck sine uttalser for å se om du fremdeles deler de samme tankene som ham, Klarer du ikke å være fornøyd med deg selv? Igjen snakker du imot deg selv, og ja, jeg så ironien i mye av det du skrev, men bare det at du skrev innlegget sier noe annet. Du skriver kanskje ikke om nedturer nå, men ikke kom og si at bildene du legger ut hvor du nesten er naken ikke er for å få oppmerksomhet. Misforstå meg rett, jeg er ikke en av dem som blir provosert av disse bildene. Jeg har fulgt deg lenge og vet hvordan det fungerer. Men i alle fall, hva er verst? Å skrive om personlige ting eller å legge ut et bilde av kroppen sin for å få oppmerksomhet? Hva hjelper det egentlig om noen skriver at du er perfekt, nydelig og har den vakreste kroppen når du gang på gang legger ut de samme bildene? Du har selv sagt til oss at du blir påvirket av kommentarene du får, du fikset til og med nesa de pga kommentarene du fikk. Bildet du la ut i går ved siden av fotballfrue var jo nettopp for å få høre at du ser flott ut selv. Og ja, jeg vet at du vet det, og jeg vet at du sier du er fornøyd med deg selv – det er bare vanskelig å skjønne hva du egentlig mener når det kommer slike motstridende innlegg.

  53. Enig i det noe av første du sier, bortsett fra bloggere som har skrevet om dette i lang tid. Det er også dem som faktisk ønsker å spre et budskap eller fortelle noe for å vise at ikke alt er plettfritt, eller hjelpe andre i samme situasjon. Et eksempel er marenviks som blogger om bl.a. hennes liv og hverdag med anoreksi. Dette er noe jeg syns er litt frekt av deg å omtale på en sånn måte.
   Christer Falk er i mine øyne en ond mann som bruker unge jenter med et sykt kroppsyn. Modellene hans sliter nok med alvorlige spiseforstyrrelser med alt presset han legger på dem. Derfor er det så provoserendevat du uttaler deg om saken som om anoreksi er helt ufarlig og som om modellene har valgt å få anoreksi selv.
   Nå er det jo faktisk du som tar opp mer alvorlige temaer på bloggen, og da skjønner jeg ikke hvorfor du kritiserer andre bloggere, selv om det er noe i det du sier.
   Jeg kommenterer svært sjeldent noe negativt på bloggen, men dette minsket min respekt for deg i stor grad. Du sier du bryr deg så mye om dyr, men kjøper klær som ikke er veldig miljøvennelige. Extentionene dine har du vel heller ikke tenkt på hvor kommer fra, antar jeg. Det virker heller ikke som om du bryr deg om dem som sliter med en spiseforstyrrelse.
   Jeg mente dette for å kritisere, ikke for å såre deg. Håper du tar dette innover deg og tenker over det. Ha en fin helg:)

  54. Jeg vil bare si at det du skrev der om Christer Falck er helt feil, for grunnen til at folk hater på han osv er Pga han sa at han mener og oppfordrer folk til å ha anoreksia; og det syns mange er veldig feil, inkludert meg! Man skal ikke si det offentlig at anoreksia viser viljestyrke og at anoreksia er bra for folk, hvem syk person gjør det? Jeg skjønner hva du vil frem til med innlegget ditt, men dette med Christer Falck var bare helt feil av deg å si, for meningene hans er bare helt syke. Er greit han kalte en person fhm chubby, men det andre han sa var ikke greit!

  55. Vet ikke helt om jeg er enig eller uenig, men alle som blogger om dyrevern gjør ikke dette for å få likes -jeg gjør det for å spre budskapet og at andre skal følge etter FORDI DET ER VIKTIG, altså av samme grunn som deg regner jeg med. Og regner med at du ikke skriver om det for å få likes heller, eller?
   “Men jeg har også hatt det veldig kjipt, og jeg vet av erfaring at da bør man heller søke hjelp – ikke likes på sosiale medier. ”
   Ikke blogger jeg om dyrevern fordi jeg har det fælt, jeg gjør det for dyrene har det fælt – og håper det er grunnen til at alle skriver om det. Er det ikke det vi alle vil? at man skal pre budskapet. enten det er kopiert og limt inn eller whatever.
   Ble seriøst skuffet over dette innlegget, virker som du mener man ikke kan blogge om meninger om div. ting pga. det kan være baktanker bak innlegget om å få likes.

  56. Det her blir helt feil av deg, Sophie.. Mye av det du sier er sant, men det gjelder ikke alle.. Mange skriver “klageinnlegg” som du kaller det, men en stor del av de som skriver sånne innlegg, gjør det fordi de kanskje får det bedre av å skrive om følelsene sine.. Og du er den siste som burde si noe om dette, da det blir veldig dobbeltmoralsk..
   Og forresten.. “eller så kan du late som om du bryr deg om dyr å skrive et halvhjertet copypast innlegg om Canada Goose eller acneskjerf, gjerne mens du trykker i deg en pølse (for hvem bryr seg vel om grisen, sant).”.. Det å synes pelsindustrien er en forferdelig ting, men å likevel spise kjøtt er to komplett forskjellige ting! Jeg kan ikke fordra pelsindustrien, og jeg kjøper aldri noe som inneholder pels eller noe som er testet på dyr.. Men ja, jeg spiser kjøtt! Dette er ikke dobbeltmoral – jeg støtter ikke pelsindustrien ved å spise kjøtt!
   Jeg har virkelig fulgt med bloggen din i flere år.. Jeg har skrevet støttende ord når du har hatt tøffe tider, men neste gang du skriver et “klageinnlegg” får du ihvertfall en mindre “like”.. 🙁

  57. Må si meg litt enig med Erika, men for all del, alle har hver sin mening!
   PS: har julekalender på bloggen min,der en heldig vinner får en gave hver dag frem til jul! Dette er selvfølgelig helt gratis! Ta en titt på bloggen min for mer info!

  58. og der mistet jeg all respekt for deg! Dobbelmoralsk? Det er bare forbokstaven.. Du er i mot all form for nettmobbin og vill ha fokuset på at du er i mot dette, for så å henge ut folk på denne måten? “Man får ikke anoreksi av å bli kalt fhm-chubby” neivell? å hvilke kilder har du for dette? Hvem har bestemt hva som skal og hva som ikke skal ligge til grunne for å få spiseproblemer og anoreksi? Om du har virkelig sjekket Christer sine utalelser og er enig, er det noe rimelig galt med deg, men du har kansje aldri hatt dårlig selvbilde eller slit psykisk? Anoreksi viser på ingen måte vilkestyrke, anoreksi dreper. Dette blir nermest umenneskelig og kalt, og det gjør meg kvalm…

  59. Første gang jeg kommenterer…
   Helt uenig i det du skriver.
   Etter å ha vært i psykiatrien i flere år, vet jeg at de som VIRKELIG sliter blir snudd ryggen til. De/vi som har det helt grusomt med seg/oss selv får ikke sympati! Vi blir av mange sett på som en belastning osv. De som derimot skriver at de ikke har det bra, får sympati, men de som VIRKELIG har det jæv**g… Vanskelig å forklare. De som har opplevd det selv forstår hva jeg mener.

  60. Jeg er enig i noe av det du sier, men det meste er jeg uenig i. Spesielt måten du sier det på. Tenk litt lenger enn nesetuppen når du skriver innlegg som dette. For det første så har du selv skrevet “klageinnlegg” som du sier. Mange av de som skriver innlegg om f.eks angsten sin eller spiseforstyrrelsene sine, gjør det fordi de synes det er lettere å sette ord på det ved å skrive det i stedet for å si det høyt. Fordi de vil at familien og venner skal forstå, men at de ikke klarer å si det høyt fordi det gjør for vondt. Fordi de klarer å ordlegge seg bedre ved å skrive det, enn ved å si det. Jeg er fullt klar over at det er en del som også finner på historier bare for å få oppmerksomhet, eller komme på topplista eller hvem vet. Men det gjelder ikke alle? Kanskje det er en del som skriver innlegg, men er ikke det en bra ting? At de får ut det de har på hjertet ved å skrive det, i stedet for å holde det inni seg i mange mange år.. Til de til slutt knekker sammen fordi de ikke orker mer? Det er mange som sliter med psykiske problemer, selv om det kanskje ikke alltid virker sånn på overflaten. Tenk om de har blitt inspirert av andre med psykiske problemer, og forstått at de ikke er alene. Derfor vil de også dele, for å vise at det faktisk er flere som sliter med dette enn folk tror. At det ikke er de det er noe galt med, men kanskje samfunnet?
   Når det gjelder det du skrev angående innlegg om dyrevelferd og dyremishandling, så er jeg enig i at mange kopierer fra forskjellige sider og kaller det et innlegg. De kommer med forskjellige påstander som nødvendigvis ikke er sanne, fordi de vil fremstå som noen som bryr seg om dyrevelferd. Men så er det jo også sånn Sophie, at det er mange som gjør det også. Er ikke det en bra ting? At flere og flere blir inspirert, f.eks av deg, til å bry seg mer om dyr? Og få opp øynene sine for alt det forferdelige som skjer med dyr verden rundt? Eller er det sånn at det kun er du som kan være imot dyremishandling? Jeg skjønner hva du mener angående Canada Goose jakken, man kan ikke si at man er for dyrenes beste når man tolererer å gå i den jakken. Uansett om den allerede var produsert, så er det faktisk de som kjøper som lar de fortsette. De kan ikke fortsette å produsere om INGEN kjøper jakken. Men det var en ting jeg reagerte på, det var det du skrev om kjøtt. Jeg vet godt at du er vegetarianer, og all respekt til deg for det. Men mener du virkelig at man ikke kan være mot dyremishandling fordi man spiser kjøtt? Selvsagt må man VITE hva man spiser. Som du skrev tidligere, ikke kaste mat f.eks. Men det blir også helt feil å si at alle som spiser kjøtt ikke er mot dyremishandling, for det er faktisk sånn du fremstiller det ved å skrive sånn som du gjør. Husk det neste gang!
   Når det gjelder Christer, så synes jeg det var utrolig respektløst å kommentere det slik du gjorde. Det er tusenvis av ungdommer som sliter med spiseforstyrrelser, hvorfor tror du det? Tror du ikke at det har noe med samfunnet å gjøre? At vi hele tiden blir vist magre modeller som vi sååå har lyst til å se ut som. Du skrev jo i innlegget om fotballfrue, at du merket at du heller ville spist et eple? Fordi du så hvor mager hun var? Blir det ikke da litt feil å skrive det motsatte i dette innlegget, nemlig at det er DIN EGEN feil at du har spiseforstyrrelser? Christer virker som en koselig mann, for all del. Men når det kommer til akkurat spiseforstyrrelser, så er han helt idiot. Hva vet du om at den ene kommentaren han sa, var det som fikk henne til å tippe over? Kanskje år med stygge kommentarer om at hun var for tykk, og at det til slutt rant over? Synes du det er greit at han sulter barna sine? Tenk om de får anoreksia når de blir ungdommer? Er han fortsatt like kul, vil du fortsatt “henge” med han?
   Du lurer på hvorfor folk klager, men du klager jo noen ganger du også. Det er faktisk helt normalt å klage nå og da. Og selv om du kanskje har det bra, så er det ikke alle som har det. Når de ikke har det bra, og det eneste de gjør er å ligge innelåst på et rom og gråte, og har lyst til å gi opp, hvordan skal de da skrive et skryte innlegg om livet sitt? Skal de heller velge å holde kjeft da, og holde alt inni seg?
   Dette ble en lang kommentar, og det er på ingen måte ment nedverdigende på deg som person hvis du får inntrykk av det. Jeg sier bare at du må tenke litt før du skriver så alvorlige innlegg som dette, det er mange som sliter med det.
   Ha en fin dag.

  61. Du bør tenke deg om før du poster et slikt innlegg. Hvorfor klager du på andre som skriver om noe vanskelig i livet deres, når du selv gjør det?

  62. Alle må få blogge om det de vil. Akkurat som du blogger om din “hverdag og mote”, så er det andre som blogger om sine vanskeligheter og “kjipe ting”. Jeg er nesten helt 100% sikker på at de ikke gjør dette for å få “mange likes” og “mye sympati”. Men nettop fordi de ønsker å få tankene sine ut, og velger da å blogge om det. Jeg synes det er ganske respektløst av deg å komme med slike hevdelser mot folk, da du skriver provoserende innlegg etter provoserende innlegg, for å vekke interesse i din blogg.
   Jeg mener ikke å hate på deg på noen som helst måte, men synes dette innlegget var litt drøyt egentlig. Dessuten var måten du sa ting på veldig overfladisk og på tynt grunnlag.
   “og man framstår gjerne som sterk om man blogger temaer som anoreksia, vold, rasistiske bemerkninger eller dyrevelferd”
   Det er gjerne en grunn til at man “fremstår som sterk”. Kanskje ikke direkte sterk, men det er vell heller at folk faktisk intereserer seg for slike temaer, i forhold til alle de nye klærne du kjøpte deg denne uken. (Beklager, jeg prøver ikke kritisere deg, men heller sette ting i perspektiv). Folk vil like og dele ting som de liker og som de vil at andre skal se. Og du kan klage så mye du vil uten at det vil forandre seg.
   Med alt dette sagt, vil jeg bare avslutte med å legge til at jeg tror faktisk ikke disse menneskene som
   blogger om slike sårbare og gjerne kontroversielle temaer, setter seg ned før de skriver og tenker på all oppmerksomheten de vil få utav det.

  63. Les dette innlegget du http://stopscreaming.blogg.no/1382203388_hvorfor_m_du_vre_s_ne.html#comment Så får du svaret på ditt spørsmål om hvorfor noen klager/er så negative. (Det er ikke skrevet av meg, jeg kjenner ikke jenta, så dette er på ingen måte reklame eller skrik om likes eller oppmerksomhet, hehe)
   Men jeg er enig i det med Christer Falck. Velger du å være modell, så må du tåle å høre kritikk om kroppen din. De som tar bilder av deg må jo fortelle deg hvordan du bør se ut eller hva du bør gjøre. For du er jo faktisk et “produkt” som skal selges på en måte. Og da må jo fotografene fortelle deg hva du bør gjøre og hvordan du bør se ut for å få det til. Tåler man ikke å høre kritikk om kroppen sin, har man ikke en dritt å gjøre i en modellbransje, spør du meg. Selv om jeg ikke syntes hun jenta eller DU er noe FHM-Chubby, men som sagt, man må nesten bare tåle å høre det om man velger å jobbe i modellbransjen.

  64. Jeg var ikke så overbevist om de innleggene/bloggene du sannsynligvis hinter til eller skriver om. Uansett er det ikke noe å vere misunnelig over for deg, de forsvinner fra media igjen etter en-to uker;) Du klager dessuten selv, selv om du har alt jeg kunne ønske meg? Hint: Jeg mener ikke penger eller noe materielt.

  65. tror det er første gang jeg har kommentert en blogg haha. men WOOORD. kunne ikke sagt det bedre selv ass, du er kul B-)

  66. Du er syk i hodet. Du skriver også om problemer du har, men når noen faktisk velger å dele en historie det er flere som gjerne vil lese blir det plutselig å være ute etter oppmerksomhet? Finnes større problemer og lidelser enn å ha vondt i puppene må du vite-.- og det er greit at du er i mot dyreplaging og pelsindustri, men skriver noen andre om det så faker de og er ute etter oppmerksomhet? Hvem tror du at du er? Likte deg så godt etter jeg så filmen om deg og anette, du virket så ekte. Alt du sier i filmen går i strid med hva du skriver her; tenk på de som føler seg truffet? Hva med å slutte å dømme å kristisere, du er prikk jo lik de du omtaler i dette innlegget! Dette ble langt i fra ekte, det er nærmest overfladisk og kvalmt. Hvem er du til å dømme? Synes du på alle måter bør beklage til de som vil føle seg truffet av dette innlegget: å henge enkeltpersoner ut på denne måten: det er nettmobbing! Og der må være flaut å være så Dobbelmoralsk at du ene uken lager en film for å forebygge slenging av dritt på nett, for så å være en av de. Dette sier mye om deg, det blir pinlig og kvalmt. Få deg noen livserfaringer (du har tydeligvis ikke nok), så skal du se at folk vil lese, og folk vil skrive om viktigere ting enn silikon og extension:-) også vært morsomt og sett hvor mange klage/oppmerksomhets innlegg du skriver i løpet av et år:-)

  67. Du har skrevet x antall innlegg på bloggen din om hvor ille du har/hatt det, om deperasjonen din, hvor stygg du er, hvor mye du er imot mobbing og hvor mye du ble mobbet som liten. Du har tydeligvis hevet deg over dette og det er bra, men nå snakker du imot deg selv. Du henger ut en jente som tydeligvis sliter/sleit med noe veldig tøft. La henne få ut frustasjonen din på hvilken som helst måte, om det skulle være blogg, instagram samma det. Ikke lag en langt innlegg om hvor feil du skal uttrykke seg selv på. Det blir bare feil.

  68. Wow! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si (skrive)…åssen kan du skrive no sånt?? Christer oppfordrer faktisk til anorexia og du synes det er greit!? Er fast leser av bloggen din, men dette her ble feil. Håper du skjønner det. Ps. Du er som regel en fantastisk jente, men nett nå … NEI! Hilsen Lena!

  69. hele bloggen din består av klage-innlegg, fra start til slutt kontinuelig gjennom hele. det er latterlig og lavpanna av deg å skrive slikt mens du bare er dobbelmoralsk! og alle de dumme småjentene som backer deg helt men egentlig ikke skjønner sammenhengen haha;)
   at folk ikke liker christer er for han er ekkel. rett og slett. og det med FMH chubby, ja det er du og, du kunne aldri blitt modell som i det programmet der. men å si at noen er psykisk syke, så er vel det å kaste sten i glass hus? hvor mange ting har ikke du tatt deg nær av, som du har sagt du tar deg nær av, og fikset på ALT av utseende for å passe inn. DU er psykisk syk haha!
   jeg synes det er fantastisk at du er pescaner,og at du synes alle dyr har like rettigheter, for det synes jeg og, og jeg lever deretter. men jeg må le av deg, når du i det siste prøver å skrive slike “sjokkerende” innlegg selv,akkurat som ALLE andre.
   du må slutte å tro du er så spesiell, det gjør deg ikke til noe spesiell, vis empati fremfor å være dømmende. når ALLE i norge har en blogg, er det klart at folk vil prøve seg med det som er, AKKURAT SOM DEG, du skriver om alt som er, både viktig og uviktig, “jeg synes synd på meg selv, til “jeg er så stolt”. virker som om du blir blind på deg selv.
   å være HUMBLE, er noe du burde lære deg. for du sitter virkelig i glasshus, og derfor kommer du ikke langt ved å kaste sten. synd alle de små 13 åringene ikke ser helheten her, og tror alt du sier er gull.
   som MANGE sier her, du har selv en slik oppmerksomhetssyk blogg. du skriver for PR du og, så ikke kom her og kom her jenta mi!

  70. Du har selv skrevet en god del innlegg der du klager, men kommer alle leserene og sier du kun er er ute etter likes på facebook? NEI!, muligens noen, men de fleste gir deg da positive kommentarer og slikt. Det må vel kunne være lov til skrive om problemene sine uten å bli møtt av slike holdninger, som du skriver i dette innlegget. Ja, det er vel folk som gjør sånt for å kun få oppmerksomhet, men for mange er det å kunne få lette på trykket og få det ut!
   Anngående det med Christer, hva tror du kanskje en ung usikker jente tenker når hun sitter på nettet og kommer over det utsagnet og bilde av en jente som overhode IKKE er chubby. Greit at du kanskje ikke tar deg nær av at noen har sagt det til deg, men du kan ikke forvente at andre klarer å takle det like bra. Vi mennesker har en ulik evne til å tåle ting og det som kanskje trykker deg ned, kan for andre bare være små problemer.

  71. http://www.kjendis.no/2011/02/17/kjendis/top_model/tv3/tv_og_medier/15466858/ <- Synes du skal lese denne for å sette deg litt inn i hvordan den kommentaren føltes for henne! ´´I første episode ble Hagstrøm omtalt som «plus size modell» av fotograf og dommer Marcel Lelienhof. Falcks kommentar var dråpen som fikk begeret til å flyte over. - Det hadde vært så mye fokus på at jeg hadde vært så mye større enn de andre jentene. Der og da tenkte jeg at jeg ikke orket mer, men etter å ha kommet meg litt ble jeg bare sint´´

  72. Hei 🙂
   Jeg har fått med meg at du har tatt silikon. Og du hadde vel nokså store pupper før du tok også? Jeg lurer på hvordan du gjorde det, fordi jeg har nokså store pupper selv og vil ta silikon. Men kirurgen min vil ikke anbefale det eller gjøre det. Hvordan fikk du det til? Jeg er 20 år.
   Jeg så at du en gang sa du skulle svare på kommentarene. Så håper inderlig at du tar deg tid til å svarer på min. Jeg lurer så veldig!
   Jeeg digger deg Sophie!

  73. Synes det blir litt dobbeltmoralsk. Altså, da er jo du ogaå oppmerksomhetssyk da, etter “klageinnlegget” ditt der du sammenligna deg selv med fotballfrue? Synes det blir litt feil for du henger på en måte ut folk uten å nevne navn. Folk som ikke har hatt anoreksia burde virkelig holdt munn når det kom til å uttale seg om det, for jeg tror ikke det er mulig å forstå hvor jævlig det er uten å ha vært i den situasjonen selv. Du står for veldig, veldig mye bra Sophie med tanke på dyrevern og lignende, men dette ble bare for teit..

  74. Hei. Digger deg og bloggen din kjempe mye. Likevel blir jeg litt provosert over når du skriver dette innlegget. Ja, kanskje klager folk vel og mye på ting her i live. Men det er vel bedre å klage enn å ikke si noe? Da blir man i allefall hørt! Dessuten kan folk føle seg godtatt når de klager. Om du hadde klagd angående en eksamen for eksempel. Ville du likt at de bare tenkte, huff, enda en klage. Vi bare skriver at hun ikke får bedre karakter fordi vi som sensor har det vanskelig i live vi også? Hva om du hadde klagd på noe og ikke fått respons, ville du ikke følt deg utelatt, som at ingen brydde seg om deg? Jeg synes det er viktig å klage. Er man uenig i noe, klag! Men hei, vi bor i Norge, vi blir aldri fornøyde. Vi skal bare ha det beste hele tiden. Dessuten om man ikke snakker med noe over man går å tenker på mye, så blir man psykisk utslitt. Du har klagd på hvor dårlig dyrene har det?! Det er ogdå klaging. Klaging skaper interesse! Er tross alt i Norge (les:demokrati)… Vi har en rettighet til å bli hørt! Håper ikke du tar deg nær av dette, du virker som en kjempe god jente. Ville bare si min mening, for slik jeg oppfattet dette innlegget , så ble jeg litt provosert. Gjerne kom med tilbakemelding.

  75. Vet hvilken blogg og hvilket innlegg du sikter til. Men du glemmer en ting – å følge opp saken! Kort tid etter hun skrev det innlegget skrev hun et nytt hvor hun takket for støtten og presiserte at IKKE var Christer som hadde gjort henne syk. Les det isteden.
   Dessuten…. Ang klaging… Hehe,hva er det DU gjør NÅ da? Klager over hva andre bloggere skriver om og får oppmerksomhet for. Speil speil på veggen der, Sophie. Sjekk dine egne hender før du peker fingre 😉 Ellers stå på!

  76. Har man ikke opplevd anoreksi selv eller i familien, synes jeg ikke man skal uttale seg om det. Rett og slett fordi man ikke aner hva man snakker om! Enkelt og greit.

  77. hei, digger egentli bloggen din, og har hatt stor respekt for deg tidligere. Men jeg har hatt anoreksia før, og jeg så på tv-en når christer falk sa det han sa, jeg må innrømme at jeg følte meg utrolig truffet, og det hjalp ikke anoreksian min noe mer. Det ble bare enda værre, å få høre at mann er feit når mann har anoreksia er nok det verste, forventer ikke deg å forstå. Husker også at du har klaget over stygge kommentarer før, og skal jeg si det samme som deg, hvorfor klage? Du klager jo selv på sosiale medier. Og jeg iallefall føler meg bedre når jeg får støtte, selv fortalte jeg ikke om at jeg hadde anoreksia på et år, men da jeg fortalte det til folk tok det meg to måneder før jeg ble bra igjen. Synes det er bra at folk snakker om det, selv om det finnes grenser såklart. Bare min mening

  78. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Til vanlig digger jeg deg, men her er jeg helt ute. Jeg kan se poenget ditt delvis, for ja, det er mange som syter for oppmerksomhet. Men. Det er også mange som ikke skriver slike ting grunnet oppmerksomhet, det gjør du og, og det er det utrolig viktig å ikke glemme. Dette innlegget her synes jeg ikke er noe bra i det hele tatt. Greit at man selvfølgelig skal få lov til å skrive det man vil, og vi vet jo at du liker å provosere (og det liker jeg og at du gjør til vanlig) men jeg tror innlegg som dette sårer mer enn det gjør noen godt.

  79. Noen av de som kommenterer negativ her er jo helt blåst. Oi, var det ekkelt at noen endelig sa sannheten? Shopie er ikke psykisk syk selv, hun bare tørr å si det endel andre ikke tørr. Er alt for mange psykisk svake jenter i Norge, som blir styrt at kroppspress. Herregud, kropp er ikke alt, det blir for dumt. Jeg har selv vært utrolig undervektig, og vet en del om hvordan det er, men det var ikke på grunn av noe kroppspress, men pga hvordan det var hjemme hos meg, ikke fordi noen kalte meg ´´chubby¨¨, latterlig. Tenk over dritten dere kommenterer nå, for det er dere som er teite her.

  80. Der synes jeg faktisk du traff spiker’n på hodet. Det er vel nesten blitt tabu å være lykkelig- i hvertfall hvis man er lykkelig OG fremstår som vakker, vellykket etc. Bare se på all hetsen Fotballfrue har fått. Mye dobbeltmoral der ute.

  81. Unnskyld? Jeg regner med det er meg du egentlig snakker om nå. Jeg har vært en av de som har dømt deg uten grunn, men har fulgt bloggen din ganske lenge nå og fått stor respekt for deg! Jeg kastet vekk alle fordommer og prøvde å se deg for den du er og ikke hva media og andre fremstiller deg for. Jeg kommer til å fortsette å følge deg, men at du dømmer meg på en sånn her måte? Du vet selv hvordan det er å bli dømt, så dette er egentlig ganske respektløst.
   Hvor har jeg skrevet at Christer Falck har gitt meg anoreksi? Jeg skrev det innlegget der for ett år siden. Da hadde jeg allerede hatt anoreksi i ett år og spiseforstyrrelser mye lengre. Uttalelsen hans provoserte meg, for det viste så liten forståelse for sykdommen jeg sliter med.
   Ute etter oppmerksomhet og likes? Unnskyld meg, men hva faen? Jeg har fått kommentarer som “attention whore” og slikt. Hvorfor i all verden skulle jeg vært ute etter likes? Jeg er ikke en oppmerksomhetssyk liten drittunge. Jeg er ute etter forståelse. 1 av 5 som blir diagnosert med anoreksi dør innen 20 år. Anoreksi har en høyere dødsrate enn de fleste krefttyper, men det er det ingen som snakker om. Fordi det er psykisk og psykiske lidelser er tabu belagt. Jeg skjønner det, folk forstår seg ikke på psykiske lidelser. “Det er jo bare å smile”, “Spis, problem solved” – Bullshit! Jeg skriver for selvterapi og for at andre kanskje kan forstå litt bedre hvordan det er å ha en psykisk sykdom. Ikke for likes og kommentarer. Joda, støtten er utrolig god til tider, men jeg har klart meg uten den også. Jeg blir ikke spesielt friskere av den heller. Den er god, men løser ikke problemene mine.
   Jeg trodde du av alle burde forstå hvordan det her er. Og til slutt: Jeg har fått en beklagelse fra Christer. Jeg har sagt unnskyld til han for at han får så mye hat over innlegget mitt og for at jeg har vært krass mot han. Men jeg lar innlegget mitt stå, for jeg er fornøyd med det. Jeg klarte å sette ord på jævelskapen på en helt annen måte enn jeg har klart før og jeg har fått mange som har sagt at det hjalp å se noen sette ord på tankene deres.
   Unnskyld om jeg har vært frekk nå, det er overhode ikke meningen! Jeg er frustrert over at heller ikke du forstår og at du av alle nærmest kaller meg oppmerksomhetssyk og klagete. Jeg klager ikke. Jeg forteller om livet mitt og hvordan jeg har det, for det er faktisk ikke så særlig lett å leve for tiden, og det er noe friske ikke forstår. Jeg håper du kan svare meg eller sende mail eller noe, for helt ærlig, dette innlegget såret!

  82. Gratulerer, du gjør det igjen!
   Jeg syns det er helt utrolig hvor ofte du er dobbeltmoralsk. Du lager innlegg om et tema, og noen dager/uker senere så skriver du et til innlegg hvor du sier imot deg selv.
   Jeg syns det er bra at bloggere blogger om de kjipere dagene. Rett og slett for å vise at de ikke har et perfekt liv som alle tror og får dårlig selvtillit av. Og DU gjør jo faktisk det samme selv. Jeg skjønner hva du prøver på med dette innlegget, du skriver det jo selv “Det har enkelt og greit gått opp for folk at om man har det kjipt får man mye sympati”. Du vil provosere med dette innlegget. Det er greit, men virkelig slutt å si imot deg selv.
   Alle som kommenterer ovenfor her og sier du er rå og skriver dette innlegget helt fantastisk, tror jeg virkelig ikke er modne nok til å sette sine egne meninger. Tragisk og latterlig innlegg.

  83. hva er det som feiler deg om dagen? er du virkelig seriøs med dette? “desverre er det sånn at det lønner seg og syte?” HVA gjør at du føler at du vet dette så mye bedre enn alle andre? Hva med og heller skrive at det er flere bloggere som har turt og åpne seg opp? Og hva med alle som feks driver en blog bare for sykdommen sin og blogger om fremgang og motgang? er de også oppmerksomhetssyke ? de som har 10 lesere om dagen, de som aldri ville funnet på og vært på forsiden av FHM eller et program som “babes adventures” . spørr du meg er det DU som er oppmerksomhestssyk, det er DU som gjør ting for og få oppmerksomhet så gjør du det du gjør her, angriper andre uten å vite noe som helst på forhånd, jeg lurer på om du kjenner noen av disse menneskene du snakker om her? trolig ikke… SKJERP DEG! du oppfører deg som en liten drittunge om dagen

  84. Sophie, du må faktisk forstå at for noen så er det nødvendig for dem å spise kjøtt, men ikke å gå med pels. Det må være lov også boikotte pels, dun, ull osv. men likevel spise kjøtt, du virker så utakknemlig sånnsett. Vet du skulle ønske at alle var som deg, men du burde hvertfall sette pris på at fansa dine kanskje begynner å boikotte pels og dun for din skyld (dyras skyld selvsagt!), men fortsetter ellers med resten. Litt er bedre enn ingenting, eller? Jeg boikotter dyretestet sminke, dun, pels, dyrehager, seaworld, ull, MEN jeg spiser kjøtt. Shame on me. Jeg mister håret på hodet jeg hvis jeg ikke spiser nok kjøtt (SELV om jeg tar jernpiller), så for meg er det nødvendig å spise kjøtt. Ellers får jeg bivirkninger som går på bekostning av utseenet mitt. Tenk på den du,

  85. Hei, jeg trenger all hjelp som noen kan skaffe meg<3 jeg har en nettside som hjelper dyr. Som blir torturert og mishandlet. Vær så snill, alt jeg trenger er bare hjelp. Disse dyrene trenger dette veldig mye. Hvis du ser dette pliss send meldingen videre<3

  86. Heisann! Lurte på om du kunne tatt deg til å se innom fotosiden min på facebook? Trenger å få folk ifra andre plasser i norge til å like den, slik at jeg kommer litt mer frem i “lyset” 🙂 Lik selvsagt bare om du liker det du ser! Setter veldig stor pris på det:) Facebook siden min er ; https://www.facebook.com/JosefineLundePhotography
   mvh,
   josefine

  87. Godt poeng! Men man trenger ikke nødvendigvis å vær psykisk syk for å tro på han Christer Falck sier, når han kalte henne FHM-chubby på TV, foran hundretusener av andre folk så kan det godt være at hun hadde dårlig selvtillit, syns kanskje hun selv så FHM chubby ut, og der og da fikk hun bekreftet at hun var det.
   Christer Falck gjor henne psykisk syk, skal så jævlig mye til for at anoreksien har gått så langt som det gikk med henne, hun hadde dårlig selvtillit, usikker på seg selv og for opptatt hva andre mener om henne, slik er noen personer, men ikke kall henne psykisk syk. For guds skyld.
   Christer Falck er den personen jeg har minst respekt for, kan ikke se på program der han er med, han sier så jævlig mye teit, klager over alle andre sine utseender men likevel har han selv monobryn og ser ut som ett helvete.
   Værsåsnill, ikke kom med noe positivt om Christer Falck, fordi det finst ikke desverre..

  88. Jeg tar poenget ditt for jeg ser det jo selv, men noen, inkludert meg blogger om triste temaer fordi vi er ærlige. Skal jeg liksom lyve og si jeg har det helt topp når det ikke er tilfellet? Man må jo få blogge om det man vil, hvis man føler for å klage litt mener jeg at man har lov til det. For mange er en blogg et sted man kan få utløp for ting man ikke kan snakke med noen andre om, jeg synes det er flott at man kan finne en slags trøst i det.

  89. Så fordi du er vegetarianer så har kun du rett til å boikotte pels og annet? Du vet, VEGANERE ser mest sannsynlig ned på deg (og oss andre som spiser kjøtt.) De tenker at du støtter dyremishandling i form av melking av kuer. At du støtter høneindustrien fordi du spiser egg. Har du noen gang sett frittgående høner? Det har jeg og de har dårlig plass de og.
   Som folk over her skriver, LITT ER BEDRE ENN INGENTING. Vær takknemlig for at du kanskje får noen til å boikotte pels og dun. Men ikke stå der på din høye trone og si at det er dobbeltmoralsk å boikotte pels, men å trykke i seg en pølse. Og ser andre ofte skriver til deg at silikon og restylane er testet på dyr. Dette har ikke du tatt opp fordi du er FEIG. Fordi du VET vi har rett. Til og med du setter seg selv foran dyr, og store pupper er viktigere enn dyr ifølge deg da. Du er ikke perfekt så ikke kritiser dine fans heller.

  90. hehe, ekstremt dobbeltmoralsk! du prøver deg som alle andre å skrive “provoserende” innlegg, du er som ALLE andre, du er ikke noe annerledes. og det du skriver, som mange fjortisser sier: ja sophie tør å si det som mange ikke sier; well, that has already been said hun! og det vet jo du og 😉
   dette innlegget var bare tragisk, og det merker du vel selv når nesten alle kaller deg dobbelmoralsk. jeg vil heller bli kalt FHM chubby en dobbelmoralsk, den burde svi, for det er angrep på personligheten din. Hopp ned fra den høye hesten din, og gå igjennom alt av innlegg du du har FØR du skriver noe slikt. blir bare barnslig hehe

  91. Noen skriver om slike ting fordi de må få ut smerten sin. Det er ( etter min mening) da veldig feil av deg å si at alle gjør det for oppmerksomhet for det gjør de ikke alle. Men dessuten, du får jo oppmerksomhrt du, så hvorfor klage om at disse personene får oppmerksomhet?

  92. For en gangs skyld er jeg litt uenig med deg, Sophie.
   Jeg er enig i at man ikke skal late som at man bryr seg eller late som at man har det dårlig for å få oppmerksomhet. Det er feil.
   Men hvis man faktisk har det dårlig, må det være lov å skrive om det, hvis det er en ting som faktisk hjelper. Du har jo selv nevnt hvor stressende og utmattende det kan være å drive en god blogg. Jeg syns ikke det er rart at dere blir slitne, og jeg syns ikke det er rart at dere har behov for å fortelle det til leserne.
   Den andre tingen jeg vil si er at jeg syns du skal se denne videoen til Idunn: http://idonn.blogg.no/1385308911_videoblogg__du_kan_ik.html#comment
   Som hun sier så er det umulig å bry seg om, og å ta hensyn til alt. Om du kjøper klær og produkter som gjør det bedre for dyrene, kan det hende disse produktene ikke er de beste med tanke på miljøet. Alle kan bare gjøre sitt beste etter de verdien man selv har.
   Mia

  93. Heia Nettavisen, har de gitt deg ordre om å skrive om dette ? Hvem har gitt deg rett til å si hvordan mennesker skal reagerer når de føler seg mobbet? Snakk om å kaste stein i glasshus!
   Du som nettopp har hatt et falsk såpeopera helvete med ho andre med silikon, om mobbing…. Det er jo jævlig troverdig nå….

  94. Må si meg enig, mange av bloggene jeg klikker meg innpå handler om anoreksia, mobbing eller hvordan denne personen har det så dritt. Jeg blogger jeg også, og skriver ikke alltid om at alt er bra og perfekt, men hadde jeg sliti så hadde jeg søkt etter hjelp, ikke blogget om det i håp om å få kommentarer. Folk får gjøre som de vil, men det er deprimerende at annenhver blogg er triste, deprimerende innlegg.

  95. Du får sagt det, Sophie! AMEN, respekt og credz!!
   Er tydelig at hu Eirin eller hva hun nå het, hadde dårlig selvbilde fra før av når hu fikk anoreksia av et sånt utsagn. Er man på top model og hører sånt, tar man det til seg, nikker og jobber med det, syntes jeg. Hva gjorde hu der med det første, når det er helt klart at i modellbransjen må man være tynn og ja, flat for å få seg jobb?
   Dårlig gjort av hu for så å stille opp i FHM og si at hu er stolt over seg selv, for å trosse Falck, for så å gå ut i media igjen og skylde på han for spiseforstyrrelsene hennes.

  96. Jeg er enig med han der fotografen. Du har alt for mye gele i rumpa. Du burde trent slik at kroppen din blir strammere. 🙂

  97. Vil bare si at du tar helt feil at hun skrev det for å få likes, det er et år siden hun skrev det, og hun lider av anoreksi og har gjort det ganske lenge. Bloggen hennes er for hennes egen terapi, og hun har ikke delt innlegget tusen ganger og bedd folk om å dele det, det blåste opp fordi det var sannhet i det hun skrev. Skjerp deg 🙂

  98. Viktig og aktuelt blogginnlegg! Kanskje satt litt på spissen, men allikevel. Folk må jo bli provosert litt for å reagere, sant?!
   Synes du er utrolig flink til å skrive om viktige temaer og om meningene dine, fortsett sånn! Det er disse som er grunnen til at jeg leser bloggen din. Stå på 🙂

  99. Du kritiserer andre mennesker som skriver innlegg om ting de sliter med, men er du så mye bedre? Du lager hundre innlegg om håret ditt og at du har bad hair day tror du det er så superinterresant å lese? Du snakket før om depresjonen du hat slitet med, å være manisk depressiv, voldtekt og abort jeg mener er du så mye bedre enn de jentene du sitter å kritiserer? Skrev du de innleggene bare for oppmerksomhet? Jeg tror det at jenter som skriver slike innlegg vil hjelpe andre personer som er i samme situasjon og at det fungerer, det gjør at de kanskje kan få råd og hjelp med det som er vanskelig og det føles faktisk bra å lese om noen som har det slik som man har det inni seg selv. Har livet ditt plutselig blitt så mirakuløst perfekt at du trøkker ned de som har det verre? Dette er ikke Sophie Elise som startet å blogge for noen år siden. Lever du i en rosa fantasiverden der ingenting er vanskelig, tro meg den bobla kan sprekke før du vet ordet av det. Tenk heller at de jentene er sterke som deler slikt istedenfor å bli misunnelig for oppmerksomheten de får, for du var akurat som dem en liten tid tilbake.

  100. Du har da skrevet om personlige ting før? Eller mener du at alle andre skriver for sympati, men at du selvfølgelig er annerledes? En dag vil den boblen du lager virkelig sprekke.

  101. du vet ikke hvordan det er å ha sletet med anoreksi, kommet seg ut av det og lese indirekte at anoreksi er “bra”. enig med noe av det du sier, men anoreksi skal du virkelig være forsiktig med

  102. Ser du aldri på dine egne bilder..? Duck face med halvåpen munn..?
   Hva ser det ut som? Herregud! Du er pen nok til å være deg selv!
   Ikke prøv å være noe du ikke er! Alt er bare fake og falskt..
   Be yourself because everybody else is taken?

  103. Det er så deilig med folk som faktisk tør i skrive sannheten! Folk klikker i vinkel fordi Christer Falck sa til en som var med på TOP MODEL at hun var “FHM-chubby”.. Det var jo fordi hun hadde mer kurver og sånn enn de andre. Hvis man skal klare seg i en modellbransje, burde man kanskje tåle verre kommentarer enn DET.
   Teit av folk å kalle deg dobbeltmoralsk, Du skriver jo ikke syteinnlegg, bare forteller om ditt ståted i livet og dine tanker? Det er jo akkurat det vi lesere ønsker av deg?
   Og utrolig kult at du slang med det siste bildet. Drit i hva folk skriver, du er fantastisk!

  104. Hu som ble kalt fhm chubby på det modellprpgrammet er jo direkte feit og ekkel, om hu skal delta på den slags program så må hu tåle å hørre sannheten også! Husker det programmet, hu storma ut og sippa som ei lita drittunge! Og i etterkant ble hu skikkelig prkåt og la skylla på christer fordi hu antakelig er syk i hodet. Hu er sikkert møkkstygg uten sminke også, rene masken på det skjeive ansiktet!
   Liker bloggen din stå på!

  105. Å ja, så “fhm-chubby” er innafor å si, men sånn serr. Hva faen er grunnen til at du har valgt å fikse så til de grader på utseende? De fleste gjør det pga usikkerhet. Så hva er poenget med å provosere med dette innlegget og virke så tøff når du har lagt deg under kniven for å fikse på dine komplekser? Hun jenta som fikk anoreksi har i hvertfall hevet seg over det og er en naturlig og frisk skjønnhet. Du er så dobbeltmoralsk at alle gjennomskuer deg. Fader ass, begynn å bruk hjernecellene til noe mer fornuftig enn å drite ut deg selv.

  106. Du kødder nå ikkesant? Du innser vel kanskje ikke helt selv at du er og har vært en av disse menneskene du beskriver her. Når noen andre skriver om ting som betyr noe for dem så er det bare piss, men alt du gjør er helt ærlig og ekte, noe det ikke er. Hvor lenge siden er det du skrev om hvor fælt du har hatt det og slikt, herregud sophieelise, våkne opp snart sier jeg bare. Og hver eneste gang du skriver om dyr og andre viktige saker er det bare du i hele Norge som vier livet ditt til dyrene, og leserne dine er bare sløve og idioter som bare bryr seg om seg selv, du sier jo alltid dere når du henvender deg til de du skal henge ut. Du må virkelig slutte å ha så høye tanker om deg selv, du er den eneste bloggeren jeg har sett som krever så mye oppmerksomhet og ros og skryt fra leserne dine. Selvom du skal ha en klapp på skulderen at du bruker mye tid på bloggen din. Så er du nok den mest oppmerksomsyke personen som er i offentlg lys. Og nettop du har jo selv klaget og skyld på andre når det kommer til ting du har gjort og enda gjør, at det er mange av leserne dine sm er skyld i at du har fått problemer med utseende ditt. Du burde takke Gud for alle de dumme leserne du har som ikke skjønner en dritt av en falsk person du er, det er takket være dem at du har en karriere idag 😉

  107. Du har søren mæ rett te å skriv så masse du vil blogg om det du vil og legge ut hvilkæt som helst bilde! Du e jo den du e og du e faktisk stolt av dæ sjøl, du e en god person! De som lægge ut hat kommentara e bare koko i hodet! Æ e gla på dine vegne å det burde alle andre også ver.. Æ blogg om ka som helst æ vil! Og de samma gjør du! Ikkje la andre styr over dæ sjøl.. Æ bryr mæ ikke om hva du legg ut æ bryr mæ om dæ, og bryr mæ ikke om du legge ut en lett kledd photoshoot.. Du e faktisk en unik og spessiell person Sophie Elise.. Du tørr og lægg ut ka du vil, når du vil og det vise at du ikkje er redd for hva andre syns om dæ sjøl… (Vet at æ he skrevet dæ sjøl mange ganger) Æ bli inspirert av det du gjør og det fikk mæ lyst til og bli en blogger som dæ.. Ikkje vær lei dæ for hvordan du ser ut du e perfekt! Akkurat som du e! 🙂

  108. I det siste har du bare hatt en skikkelig ekkel, frekk tone på bloggen din når det kommer til enkelte innlegg, slik som nå. Du har sagt flere nedlatende ting om leserne dine og kommet med påstander som kan såre mange. Når du drar den så langt at du mener folk som spiser kjøtt ikke kan være imot pels, da mister jeg virkelig mye respekt for deg. Da kan jeg si at jeg synes du heller ikke kan være imot det siden du spiser fisk. Men hvem bryr seg vel om fisken? Du kaller deg selv vegetarianer og sitter her og klager over folk som er engasjert i pelsdyrdebatten, men som ikke har valgt å være vegetarianer, også er du det faen meg ikke selv en gang. Ærlig talt, voks opp. Du er snart 19 år, slutt å oppføre deg som en 13 år gammel jentunge og ha denne overlegne, frekke tonen ovenfor leserne dine på bloggen din. Det er faktisk vi som gjør at du har så jævla god råd og har fått opplevd så mye som du har, så du har oss å takke alle som en.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg