mitt navnesmykke

 

Jeg er vel ikke den eneste jenta her som har sett “sex and the city” minst 100 ganger – og da mener jeg alle sesongene, om og om igjen.. Jeg har både beundret og sett litt rart på Carrie sin klesstil, som stadig dukker opp med noe nytt. Men hun har hatt noe igjennom flere sesonger jeg har vært missunnelig på – navnesmykket sitt. Rundt halsen bærer hun nemlig dette :

 

Jeg synes det er så søtt og personlig med slike smykker, og selv ønsket jeg dette i bursdagsgave som 15åring. Jeg fikk smykket, og mistet det kort tid etterpå.. Men nå fant jeg ut at det var på høy tid at jeg skaffet meg ett igjen! Carrie sitt smykke er i gull, men jeg personlig synes sølv er finest når det kommer til tilbehør. Jeg har sett at man kan bestille slike smykker i nesten alle butikker som spesialiserer seg på smykker, ringer og klokker, men mitt er fra mittnavnesmykke.no , og koster 280 kr HER ♥ Leveringstiden var på ca en uke! 

 

 

 

Jeg har kikket litt rundt på nettsiden og funnet mange potensielle julegaver, tenk å ha ett venninesmykke? Det er en så personlig, men likevel enkel gave. 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg