tigerstaden på søndag

 

På søndag som kommer er det klart for draaaama i Tigerstaden. . Hehe, neida. Men jeg er faktisk med i episoden som kommer nå på søndag! Kanalen er TV2 BLISS, og klokkeslettet er 20:00. For min del blir det veldig spennende å se, Annette-Marie, som jeg er sammen med i episoden, uttalte jo for et par episoder siden at FHM-bildene mine er “helt jævlige”, noe jeg selv ikke var klar over at hun hadde sagt før jeg så det på TV. Haha, tenk dere den følelsen, når noen baksnakker deg, så får du høre om det på TV noen måneder senere. Tror riktignok ikke hun mente noe vondt med det, og det er ofte lett å glemme at man blir filmet. 

 

Men til tross for alt det så liker iallfall jeg Annette-Marie! Men det får bli spennende å se hvilket inntrykk hun fikk av meg etter dette. Noen som skal se på? 

 

 

29 kommentarer
  1. Du som sier det ser ut som hun har småe pupper? Det gjør det ikke, og uansett er ikke noe galt med det heller. 🙂 Skal følge med, mamma ser også på det! hehe 🙂

  2. Fy faen.. Du har ødelagt trynet ditt med den fuckings nese operasjonen.. Jævlig tragisk for deg at du må leve med den resten av livet ditt ..

  3. Hei Sophie!
   Jeg leser bloggen din hver dag, men jeg er ikke like flink til å legge igjen kommentarer. Vet ikke om dette er første gang…
   Men jeg må bare si at du skal være utrolig stolt av deg selv! Du har fått til veldig mye bra, og du virker som et flott menneske:-) Mange er misunnelige på deg, og med god grunn. Du får mye unødvendige kommentarer, slik som den over her.Skjønner ikke hva det er med folk som rakker ned på andre. Du har hvertfall fått en veldig fin neste, og det er ikke noe galt med den. Personen over ser sikkert heller ikke noe feil med nesen din, men skriver noe slemt bare for å føle seg bedre selv. (på en eller annen måte kan ikke den anonyme personen ha det helt bra med seg selv.)
   Dette ble en lang kommentar, men vil at du skal føle deg bedre, og mange er helt sikkert enig med meg i at du virker fantastisk! Både som menneske og med utseendet ditt som er til å dø for.
   Stå på! ønsker deg en fin dag videre <3

  4. Du er så pen! Men jeg synes du er myyye penere med mørkt hår, slik som på bildet ovenfor! Du ser mye eldre ut og kler det kjempegodt 🙂

  5. Tipper hun bare mente at dem var “helt jævlige” ut i fra hva hun var villig til å gjøre. Ikke at du var det 🙂

  6. Jeg sa jo ikke noe om at hun var “stygg” pga. At puppene så å ut, hvorfor er små pupper stygt? Tragisk dagens ungdom..
   Og ja ho står i vinkel men det gjør jo hu andre å, ser stor forskjell. 🙂

  7. Hun mente ikke at du så helt jævlig ut, hun sa absolutt ikke det! Vil ikke kalle det baksnakking nei… bare de at hun ikke ville gjøre det slik som du hadde gjort det på dine bilder 😉 slutt å overdriv slik.

  8. Jeg bare sie det ka tenk og endra på ein liten fille ting såntså ein nase det er så dumt bare for ein nase, ka tenk på di så ikke ser ut i fjeset di så er sjuke det er sånne folk så trenge det ikke du sophie du er fine så engentlig så trengte du alldri endra på den nasen din ikke tru du blir finare av det. Mesteparten av folkå ser ikke på koss fine du er di ser på personligheten din tenk på det.

  9. Det er nok ikke “riktig” eller “modent” av deg å reagere sånn som dette, men jeg hadde også gjort akkurat det samme!! Jeg er 18år, fan, moden og alt “det der”, men jeg var akkurat inne på Annette-Marie sin blogg og sa noen “sannhetens ord”. Barnslig øyeblikk ! hihi O:-)

  10. Følger med på Tigerstaden så jepp, jeg skal se episoden! Fikk enda mer lyst til å se på episoden nå etter at jeg fant ut at du skal bli med! 🙂

  11. Skjønnner hun jeg, de fhm-bildene dine får deg til å se ut som en billig pornoskuespiller istedenfor en sexy kvinne.

  12. Slik jeg forstod og tolket det hun sa i den episoden, synes hun ikke bildene du hadde tatt var noe hun ville gjøre, tror ikke hun mente noe vondt mot deg.

  13. Lest bloggen til dere begge lenge, begge virker som hærlige jenter! Men veldig usaklige i innleggene deres om denne saken! Er helt enig at å presse puppene slik på ditt bilde blir i overkant overveldende, utdatert og kanskje prøve litt for hardt, ikke det peneste. Mener det virkelig ikke vondt for du er nydelig både utsende og jente! Men kansje tenke 2ganger før en skriver slik om henne – hun er mor – og jeg er bare 20 og kunne aldri posert slik – men ja innlegget hennes om dette er i overkant dramatisk! Men ta d med en klype salt, det var om enposering på et bilde – ikke deg. Hu har ingenting å unnskylde seg for der. Men stå på å være deg! Om du synest bilde er pent er vell d viktigste?

  14. Jeg så den episoden, og slik jeg oppfattet det mente hun at det var posituren duckface og pushe puppene opp var helt jævlig, og at det ikke hadde noe som helst med deg som person å gjøre. Og faktisk, så er jeg ganske enig med henne. Anette er en voksen og velutdannet kvinne, og da bør FHM lage en setting som passer hennes personlighet, og duckface og oppskvisa pupper er liksom ikke henne, i alle fall ikke nå mer.

  15. hva skjedde med det hate innlegget du skrev som du har sletta? haha bestem deg, først skriver du hate innlegg hvor du legger ut bilder av henne og så sletter du det og legger ut innlegg hvor du plutselig liker hun
   haha stå for meningene dine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg