not so partygirl

Gårdagen var helt OK! Jentevorsj er jo alltid veldig gøy, men jeg begynner å skjønne mer og mer at jeg faktisk ikke liker så godt å dra ut for å feste. Det går veldig i perioder, noen ganger synes jeg det er kjempegøy, andre ganger frister det ca like mye som å dra til tannlegen. Og så føler jeg at jeg “må” dra ut fordi om ikke begynner alle venninne mine med “åååh det er bare fordi du har kjæreste” og skylder på det. Nei, jeg har alltid vært sånn, så det har jo ikke noe med saken å gjøre egentlig! 

Et bilde fra igår, jeg og fine Amanda, som forresten flytter snart.. DET kommer til å bli trist, det. 

Ellers er det mange av dere som har spurt hva jeg har gjort med håret ettersom det ser så skinnende ut, og jeg har fått nye extensions, endelig haha! Nok en gang 50 cm fra luxushair, og det finner dere her. Fargen jeg bruker er farge #2. Håret er, som nevnt tidligere, ekstremt fyldig, og jeg har mine sett lenge før jeg bytter de ut. Det er veldig bra kvalitet på dette håret, jeg får egentlig ikke skrytt nok! Dette håret har vært min følgesvenn i snart to år nå, og det sier sitt. Som toppblogger får man velge og vrake i hva man måtte ønske av extensions, men jeg har holdt meg til det samme håret! Jeg får det riktignok sponset, altså jeg må ikke betale noe for å få det. Men, det kan jeg få fra hvilket som helst merke jeg vil, og jeg velger luxushair av en grunn. Jeg får ikke betalt for å si dette, bare sånn at dere vet det. 

Så, om dere vil kan dere jo sjekke ut nettsiden til luxushair HER. Jeg personlig elsker å ha langt hår, spesielt nå på sommeren. Eller, hvem prøver jeg å lure.. Året rundt elsker jeg å ha langt hår! Spesielt når jeg skal gjøre noe spesielt, da vil jeg være så hårfin som bare mulig. 

20 kommentarer

Siste innlegg