svar på spørsmålsrunde

Hva er grunnen til at du velger å endre på utseendet ditt?
Vel, jeg har jo kun fikset på puppene og tatt restylane, så får vi se hvordan det ser ut i framtiden. . Men, det er vel komplekser for det første. Og så er jeg perfeksjonist, jeg vil at alt skal være så bra som overhode mulig, enten det gjelder livet mitt, utseendet mitt, bloggen. . Ja, jeg gjør ikke noe halvveis og desverre klarer jeg ikke tenke at det er OK å ikke være så fin som jeg har lyst til å være. Dere må også forstå at jeg har hatt penger til å gjøre dette, og veldig LYST til å gjøre det ikke minst. De aller fleste som ikke tar silikon, selv om de har et ønske om det, er nok av økonomiske grunner. Slik forstår jeg det på mine venniner, iallfall. 

Dessuten blir jeg KVALM av jenter og gutter som sier at plastisk kirurgi er teit, men samtidig sier at f.eks megan fox er verdens fineste. Hvor da, dobbeltmoral..? (Om dere ikke skjønte det, så her hun veldig operert) . 

Var det vondt å ta silikon? Hvor mye tok du? Hvor er arret?
Arret er under puppen, og det vises nesten ikke. Det var helt utrolig vondt, jeg kunne nesten ikke bevege meg på flere dager og jeg lå bare i senga og syntes synd i meg selv, haha. Jeg mener det er privat hvor mye jeg tok! Det er det veldig få som vet.

For meg var det riktignok veldig, veldig verdt det!

 

Hvordan så du ut før du tok restylane?
Det er nå litt over ertt år siden jeg fylte i leppene mine, men da så leppene mine slik ut som på bildet under. Jeg personlig synes det er mye finere nå!

Tro det eller ei, men her lager jeg trutmunn.. Og ikke bare litt heller, haha. Jeg hadde NULL lepper. 

 

Hva synes du om sisteplass og voe? 
Sisteplass.. Neehhh, hva skal man si. Sikkert en herlig jente, men hun gjør seg like mye til som vi rosabloggerne gjør, bare på en annen måte. Så, det er ikke helt min type blogg ettersom jeg selv også sitter på do, og barberer meg, jeg bare blogger ikke om det. Men hun er sykt gøy på twitter! Voe liker jeg veldig godt, tror hun helt ærlig er gjennomgod, pluss hun er veldig pen.

Hvorfor dro du ikke på ferie til IOS og aya napa med Tcmn?
Det har absolutt ingenting med Therese å gjøre, som mange gjerne vil tro. . Jeg skulle gjerne ha dratt på ferie med Therese, men det kræsjet med en jobbmulighet jeg fikk i samme tidsrom så da valgte jeg å prioritere det istedenfor. Slik er det noen ganger! Jeg drar heller til Danmark på photoshoots, og etter det drar jeg på øyafestivalen og på enda en ferie med kjæresten. Det kunne jeg jo ikke ha gjort om jeg dro til IOS og Aya Napa. 

1. Hvor høy er du?
2. Hvor mye veier du?
3. Hvilken skostørrelse har du?
1. Jeg er 1.58 høy
2. Jeg veier 44 kg
3. Jeg har 35 i skostørrelse, og noen ganger 36. Det kommer helt an på skoen! 

Hvor kjøper du mest klær?
INTERNETT! Som for eksempel nelly.com. sheinside.com , romwe.com , madlady.se , jfr.se , chiquelle.com, choies.com . . Det finnes mange!  

Hvor mange tatoveringer har du?
Jeg har 4! Jeg vil ha mange fler, riktignok. Skulle gjerne hatt hele armen full av tatoveringer!

Jeg har en “L” på siden av armen som er tatt for moren min. Litt kleint at jeg kom på RETT ETTER at jeg har en venninne som har nesten helt lik tatovering, med helt samme betydning.. Haha, men sånn kan det gå! Jeg har min på venstre hånd. 

“Be the change” på armen som er hentet fra sitatet ” be the change you wish to see in the world”. Føler mange sier dette, men ikke virkelig mener det. Jeg prøver så godt jeg kan, og denne tatoveringen skal minne meg på at jeg aldri må slutte å tro på det jeg mener er rett. Denne er på venstre arm. 

” A smooth sea never made a skilled sailor” tok jeg etter å ha kommet ut fra depresjon. Den sitter på høyre side, på siden av ribbeinene. 

Og på foten “infinity and beyond”, som er hentet fra toy story. På norsk kjenner dere det kanskje bedre som “til evigheten og forbi”. Dette var den voneste av alle tatoveringene jeg har tatt, de andre syntes jeg ikke var noe spesielt vonde og det gikk ganske smertefritt for seg. Den er på høyre fot. 

Alle tatoveringene mine er tatt på Red Monkey i Harstad, bortsett fra “L” på armen som jeg tok i Tyrkia. 

 

Når kommer du til å flytte hjemmefra?
Om jeg får det som jeg vil, så aldri! Men en dag kommer jeg nok til å være klar, men det er enda en stund til. Jeg trives godt hjemme og stresser ikke med noe! Når jeg flytter blir det nok sørover.Sikkert til Oslo og forhåpentligvis sammen med Mathias, så jeg vil nok vente ett år iallfall. 

Hvem er din favorittblogger?
Kenza, hun virker herlig! www.kenzas.se er hennes blogg om dere ikke har sett den før. 

Hva er ditt drømmereisemål?
Miami eller paris. Men jeg skal til begge stedene,jeg har faktisk booket begge turene så jeg har mye å se fram til i år! 

Håper jeg får besøkt alle disse stedene før jeg dør! 

Travelling Bucketlist | via FacebookHvor lenge har du vært sammen med Mathias?
Snart 10 måneder :)

Du har skrevet tidligere at Mathias var syk – hvordan syk var han da?
Føler ikke helt at det er min “rett” å skrive ut om det på min blogg, når det er veldig privat. Men han hadde kreft, heldigvis er han frisk nå!

Hvor gammel er kjæresten din?
Han er født i 1994 akkurat som meg, altså 18 år.

Mener du selv du er et dårlig forbilde?
På noen områder, kanskje. Det kommer helt an på hvordan man ser på det. Jeg gjør kanskje litt “rare” valg, men det er mine valg og jeg står opp for dem. Jeg er ikke redd for noen, eller noe forsåvidt, og gjør akkurat det jeg føler for. I tillegg prøver jeg å kjempe for noe bra, altså dyrevern. Hva har det å si da om jeg poserer litt lettkledd på bilder (som jeg dessuten får godt betalt for…), eller har fikset litt på utseendet mitt? 

 Hvordan synes du selv du ser ut uten sminke? 
Jeg synes jeg er ganske søt uten sminke og har ikke noe problem med å gå uten. Jeg bare liker å pynte meg, enkelt og greit.  

Er det sant at du lyver om bilulykken i Alanya og at du egentlig dro hjem for å være med kjæresten din?
Såklart lyver jeg ikke, haha. Vi tok jo bilder av ulykesstedet.. Og hva skulle jeg ha fått ut av å lyve om noe sånt? Om jeg hadde dratt hjem for å være med Mathias, så hadde det vært en veldig fin ting men også veldig ulikt meg. Jeg er ikke “avhengig” av Mathias på den måten at vi MÅ være sammen hele tiden, men jeg savnet han mye der borte – men ikke så mye at jeg ville ha brukt mange mange tusen kroner på å dra hjem. Jeg var syk og det er ikke meg å være på en ferie hvor alt handler om å ha sex og feste. Men på dagene, når vi slappet av, så hadde jeg det veldig fint der nede også.

111 kommentarer
  1. For å være ærlig, var du MYE penere før du tok fyll i leppene dine! Du var helt nydelig!
   Elsker bloggen din!

  2. det virker som du har gått veldig imot veninnene dine i det siste om det du skriver? sånn som det med sillikon, og det med at venninnen dine mener de dro til syden for å ha sex og feste? Hva synes de om dette? Og for noen dager siden leste jeg at du mente venninene dine sa du ikke ville feste fordi du hadde kjæreste?
   dette er ihvertfall ingenting iforhold til mine venninner.

  3. Morsomt at du sier du ikke dro hjem for å være med Mathias når du satt ute i gangen på hotellet og hylgren fordi du ville hjem
   til han..

  4. Åh, de stedene der skal jeg besøke før jeg drar også. Skal til London neste uke, så da er den check!
   Forresten fortsett å stå på og gjør din greie! Drit i alle som er sjalu, fordi du er flott!

  5. Bra besvart, men kommer det en del 2? Spørsmålene mine ble ikke besvart, og sikkert mange andre som savner sine spm, haha

  6. Er det problemer med deg og vennene dine? Du har alltid skrevet før at vennene dine er de beste, men virker ikke sånn lenger? 🙁

  7. Skjønner hvorfor du ikke liker sisteplass, føler ingen av dere rosabloggere gjør det, siden hun gjør det motsatte. Hun tør å vise sine verste sider, dobbelthaken som sikkert dere alle har, kvisene, de lille valpefettet osv. Det er derfor sisteplass blir sett på som en bra blogg, hun er ikke høy på seg selv:)

  8. alle sier du først oppererte bort de hengende puppene dine helt bort også tok silikon.. er det sant? du haddejo 929229 ganger større pupper før silikonen

  9. 44kg er jo ikke så lite at det er bekymringsfullt. Det betyr heller ikke at du, eller noen andre over 44kg må slanke seg. Hun veier jo så lite fordi hun først å fremst er tynn ja, men hun er også lav, og har en slank benbyggning. Hun veier ikke unormalt lite.. Anonym

  10. Har ikke lest bloggen før idag, men tatoveringene dine inspirerte meg skikkelig! Skal får en tattis når jeg er atten, sikkert en qoute som dine:)

  11. Er faktist helt enig med deg når det gjelder sisteplass. De første dagene elska jeg henne, men ble fort lei. synes bloggen hennes er kjedelig, og altfor tilgjort. 🙂

  12. Jeg vil først bare få sagt at jeg syns det var bra at du svarte så ærlig! 🙂 Men noe var det jeg undret på; Du sa først at dere ikke fikk ta bilder av ulykkesstedet, men nå sier du at du HAR bilder av ulykkesstedet.. er det bare jeg som ikke klarer å henge helt med på den ?

  13. så…du har ikke gått opp et gram etter du tok silikon? Det lønner seg å være så ærlig som mulig sophie (eller skjule virkeligheten bedre), ellers blir det mye drittslenging..

  14. Dere som kommenterer vekt, så er Sophie lav, noe som gjør at hun får lavt tal på vekta. Er enig med når det gjelder bloggen til sisteplass, var jo litt morsomt i starten, men i lengden ble det kun kjedelig 🙂

  15. Åhh, Miami er så sykt bra! Var der i sommer, var mye å se og oppleve! Har alltid hatt lyst å dra til Paris 🙂

  16. “alle jeg kjenner som velger å ikke ta silikon, gjøre det fordi de ikke har råd”, vel da synes jeg at omgangskretsen din har noen føkka verdier her i livet. Jeg har råd til plastikkpupper, men det fins da viktigere ting i livet enn å se “deilig” ut?

  17. Siden du først skulle ta restylane, så syntes jeg det var fint med en mellom ting. Etterhvert ble det veldig mye, men nå har du veldig fine lepper 🙂 Jeg syntes dine naturlige lepper også passet deg utrolig bra da!
   Jeg lurer utrolig mye på hvor mye du tok, siden det ser ut som du har minst dobbelt så store som meg, og jeg har putta i 375g! Nå har jeg jo ikke sett deg i virkeligheten, så det kan jo hende det bare er fordi du er lav at det ser så mye ut 🙂

  18. Du er så nydelig 🙂 skal ta restylane selv, men er usikker på mengden. Mener jeg har altfor små lepper, så jeg lurte på hvor mye du har fylt på? Vil si du har nærmere perfekte lepper 🙂

  19. Hva synes venninne dine om bloggen din? Jeg synes du tiø stadighet setter de i et veldig dårlig lys på bloggen..:/ synes de det er greit at du fremstiller de som noen løse tøser som bare skal drikke og hore rundt?
   Og helt ærlig, er du ikke mer avhengig av kjæresten enn du egentlig innrømmer? Det virker slik:)

  20. Ganske sikker på at de fleste av Norges befolkning synes at leppene dine så mye bedre ut før. Helt ærlig, de ser hovne og infiserte ut ? ergo, helt jævlige. But hey! Your life, your call.

  21. Ååh sophieelise! Det første jeg tenkte om deg var ” hærregud for en fjortis! Æsj denne bloggen var gørra”.. Men etterhvert ble jeg bare mere og mere intresert i og lese om hverdagen din! Jeg har fått et helt nytt syn på silikon og “sånt”. Før kunne jeg ikke fordra det av merkelige grunner. Nå har jeg veldig lyst til og “fixse på meg selv” også! Det høres kanskje merkelig ut, men du har hjulpet meg og se annerledes på livet! Du har kanskje ikke bloggen som gir en bedre selvtilit iogmed at du er så perfekt som du er, men likevell bare digger jeg og lese den!

  22. Før likte jeg deg, men det gjør jeg ikke nå lengre. Du bare lyver jo, hvorfor i all verden gjør du det? Hva vil du oppnå?
   “Tyrkerne sa «it`s ok, it`s ok», og vi fikk ikke ta bilder. De ville kanskje ikke ha dårlig omtale, sier hun.” Står det i Side2, og nå sier du at dere har bilder? Og dere hadde liksom ingen skrammer, og ble ikke sjekket av lege? BULLSHIT! Fy faen det oser løgn av deg, blir kvalm..

  23. Hvordan farge er det på clipsene du har i dette innlegget, og hvor er de fra? Jeg har AKKURAT samme farge på mitt hår, og har letet etter clips til håret i en evighet, er helt avhengig av clips!! Går med håret kun i topp nå, tilogmed på fest……….

  24. Bullshit at du var i noen som helst bilulykke, din oppmerksomhetsyke mediahore. Pics or it didn’t happen.

  25. Vist du har bilder av ulykken vil vi gjerne se dem ! Du forstår at vi bare tror du er full i drit sant ??? Du har jo faen gått ut offentlig og sakt at dere ikke fikk ta noen bilder ! Hvorfor lyger du til media om det da ??? Jeg tror helt ærlig at du ikke har noen bilder ! Og at dere ikke var i noe ulykke ! Jeg “bor” i Tyrkia, og ulykker kommer alltid opp på nettsidene… En slik ulykke er ikke registrert noen steder… Ingen jeg kjenner har heller hørt om det !
   Og dessuten ! I 100km i timen HADDE du GARANTERT vært skadet !!!! Vet du hva som skjer vist en bil kjører inn i siden din i 80km i timen ? Hvor jævlig dum er du egentlig ? Fy faen sier bare jeg ! Du er syyyyk ! Spør heller om vi kan gi deg oppmerksomhet enn å lyge og si falske ting :):) styggt overfor de som har mistet folk i trafikken 🙂

  26. Voe var ikke ærlig. På bloggen skrev hun at hun ikke drakk alkohol, men senere lekket det ca 20 alkoholbilder av henne.
   Du svarte ikke på hvor mye silikon du tok?

  27. 44 kg er lite når man er rundt 1.60 høy, da er det faktisk undervektig og den normale vekten er 48 – 50. Men vi ser jo stadig vekk bilder av kroppen til Sophie, og man ser jo at hun ikke er skadelig tynn. Hun har ikke mye fett på seg nei, men det er jo hennes valg hvordan hun ser ut? Selv er jeg 1.60 høy og veier 49 kg, og jeg er fornøyd med kroppen min! Er ikke feit i det hele tatt selv om jeg kanskje er ltt rundere enn Sophie så velger jo alle hvordan man vil se ut, og så har jo hun veldig tynne armer og alt, og små føtter. Når man får i seg for lite næring så slutter jo man å vokse i hele kroppen, både føtter, høyde og pupper. Så jeg lurer på om du har fått i deg for lite næring siden du er så lav osv, for er jo ikke heeelt normalt å ha 35 i sko når man er 18?

  28. Forskjellen mellom deg og Sarah “sisteplass” er at hun oser selvtillitt, og våger å vise seg fram på helt naturlig vis. Hun er en flott jente. Det er du også, men i og med at du er nødt til å fikse så mye på deg (jeg syns det er mye med restylane i store mengder og megapupper). Du er flott nå selv om du har fikset deg, men du var like flott før, ikke minst naturlig, noe som er med og påvirker andre unge jenter. Når de leser Sarah sin blogg ser de at det er ikke så farlig med litt kviser, eller litt valpefett. Leser de din blogg ser de en jente som higer etter “det perfekte”, og vil naturlig påvirkes av det og også ønske seg silikon og restylane, for de tror faktisk at man må ha det for å bli lykkelige. Noe jeg er sikker på at dere ikke blir. Lykke er noe som kommer innenfra og som man får når man aksepterer seg selv, og blir glad i seg selv som man er. Jeg vil dermed heller at min datter skal lese Sarah sin blogg og bli påvirket av den eller lese din og tro at man må gjøre slikt for å bli lykkelig. Håper at du kan ta til deg det som vi lesere skriver til deg. Ikke fiks deg mer. Få leppene dine naturlige igjen. Du er skjønn som du er. Det er eg sikker på at også foreldrene, kjæresten din og vennene dine også synes.
   Lykke til. Du er en skjønn jente!!!!

  29. Kjenner jeg blir litt småkvalm av kommentarene her. 1: 35 kan fint brukes i alle aldre! Jeg har selv jobbet på DNA, og flere av dem jeg jobbet med, som er på høyde med Sophie, og som t.o.m er eldre bruker 34-35 i sko. Har noe med gener å si! Kjære gud..

  30. Føler deg bedre av å rakke ned på andre? Kan ikke se noe plastikkpupper på Megan fox, din syke syke hore!

  31. Løgner kommer alltid fram, så spørs det hvordan du vil at det skal komme fram.. skal folk gå bak ryggen, skal du miste venner, miste lesere og skal folk miste tilliten til deg fordi du lyver, eller skal du bare si sannheten? you decide…

  32. Nå tror jeg ikke at du har diktet opp det med bilulykken, det ville i så fall vært en syk ting å gjøre. Men har stusset tidligere på bloggen din at du har løyet leserene rett opp i ansiktet. Du skriver for eksempel i juni i fjor der du går ut mot silikon ryktene at dette slett ikke er sant. Du har vært til konsultasjon og vil ikke ta silikon. Er fornøyd med den du er. Så skriver du i år etter at du har tatt silikon at du har bestemt deg for dette i åresvis og booket time allerede mai i fjor dvs altså før du skrev innlegget om at du IKKE hadde umiddelbare planer og er fornøyd med den du er. Når det er sagt, så synes jeg ikke at det er andres business hva du gjør med kroppen din. Den er (og burde være) privat). Men jeg stusser derimot på at du stadig motsier deg selv og lyver når du vet du har yngre lesere som blir veldig påvirket. Stå for det du sier er vel egentlig det jeg vil si. Du virker som en kjekk jente, men husk det er bedre å la vær å dele alt enn å lyve. Og til dere yngre jenter som tror silikon fikser alle komplekser, husk at Sophie har fortsatt dårlige dager og er usikker, det skriver hun jo selv på bloggen. Silikon er ergo ikke alltid løsningen på alt. Jeg er ingen motstander av silikon, men å forherlige det er jeg helt imot.

  33. Du virker utrolig herlig!<3 Men jeg lurer på en ting. tror du kanskje du kan lage en video med kjolene dine?:) eller hvis det er velig mange, kanskje bare favorittkjolene dine ellerno?<3 hadde hvert gøy!

  34. Jeg tror ting hadde stilt seg annerledes om du ikke var singel ang festing,seriøst:D! man fester å drar ut på byen på en helt annen måte når man har kjærest enn når man ikke har, tenk om du ikke var ilag med Mathias, å han var ute på en fast ute plass vær helg, å du likte han, da trur jeg du ville dratt vær helg du også å håpet at venninnene dine ville ha vært med deg. f.eks 😀

  35. bra skrevet! du sa vi skulle si ifra så jeg sier ifra; kan godt skjønne at du ville ta restylane ettersom at du hadde såpass små lepper, men det holder virkelig nå! ikke ta noe mer 🙂 Man blir jo litt blind av det..
   du er helt nydelig som du er nå

  36. Ehhh…du avslører jo her hva du skal i Danmark…du sa at det va hemmelig…men her forteller du at det er photoshoot…pluss at jeg tror på deg det med ulykken…men det som ikke stemmer er at tidligere sa du at du ikke fikk tatt bilder…og per i dag kommer du med at du har bilder…men men…kan hende jeg har misforstått…uansett du er ei nydelig jente…stå på 🙂

  37. Hei søte deg!
   Jeg kom hjem fra Paris i dag, for en times tid siden..
   Uansett, det er helt sykt med lommetyver der nede! Hvid du møter noen med en ring som sier at du skal få dem eller noe sånt. Gå videre uten å se på dem.. Eller hvis du møter noen med en sånn tavle med noe Unicef ark greier, ligner på underskriftskampanie. GÅ VEKK FRA DEM. To jenter på 15-17 år “omringet” meg, de hadde sånn plate med unicef. De stjal iphone min. Vi klarte heldigvis å få hjelp fra folk å få den tilbake! Folk er veldig sjenerøse her nede! Hold deg unna dem! 🙂

  38. Du sier at man skal være fornøyd med den man er og akseptere den man er. Så hvorfor i helvete stapper du masse dritt i leppene og boobsa dine?! Fy faen, du er så surrete! Snakk om dobbeltmoral! Likte deg før, men nå ser du bare ut som en barbiepornostjerne. Og det er stygt! Hvis du vil andre skal like seg selv, så for du lære deg det selv også! Skjerp deg, Sophie. No hate.

  39. ” Sisteplass.. Neehhh, hva skal man si. Sikkert en herlig jente, men hun gjør seg like mye til som vi rosabloggerne gjør, bare på en annen måte. Så, det er ikke helt min type blogg ettersom jeg selv også sitter på do, og barberer meg, jeg bare blogger ikke om det. ”
   ahahahha….de fleste liker henne bedre enn deg kjære 😉

  40. Et godt forbilde er en person som tørr og være seg selv og vise sitt sanne seg. Det syns jeg ikke du gjør. Skriver at du tjener mye penger på lettkledde bilder osv og du fikser altfor mye på deg selv syns jeg. Overdrevet. Hvis du har vært i ulykke og har bilder så legg de ut da så folk ikke tror at du lyver.

  41. Har det slått noen her inne at de kanskje fikk knipset noen bilder før de fikk beskjeden om at det ikke var lov..?

  42. Sophie, tanken hadde ikke slått deg at om noen krasjer i 100km/t så får man faktisk STORE skader? Håper du skjønner at det du skriver bare er tull, og at ingen tror på deg?
   Hadde du sittet på den siden hvor bilen smalt inni i 100km/t hadde du ikke kommet derfra uskadd. Nå syns jeg du bør rydde opp denne dritten du serverer oss daglig. Alt er bare løgn fra ende til annen.
   1. Kan ikke fortelle hva jeg skal i Danmark.
   Et par dager senere: i danmark skal jeg på en photoshoot hvor jeg skal være leddkledd med andre jenter. HVOR ER LOGIKKEN?
   2. Og alt bullshiten du sier om venninnene dine som jeg tror ikke er venninner lenger er jo helt latterlig. At det går an å fortelle sånn dritt til hele Norge er så respektløst. Å nærmest utgi for en hel nasjon at de kun avr ute etter sex og festing… Flaut..

  43. Kenza har också en sån bokstavstatuering-tatuering på handleden som står för hennes mamma, ett “C” som hon gjorde i Thailand 😉

  44. Blir litt skuffa over andre når jeg ser hva de har skrevet her, men uansett! Elsker virkelig bloggen din, og hva du gjør for dyr! Selv er jeg ikke vegitarianer, selvom jeg veldig gjerne vil være det!
   Jeg synes at du er et fint forbilde for jenter, du har for eksempel inspieret meg til å bli enda mer “dyreverner”. Nå går jeg ikke på sirkus lenger, og om jeg ser en plakat river jeg den ned. Jeg passer på at ting jeg kjøper ikke er testet på dyr.
   Håper du får lest dette, du er absolutt min _favoritt_ blogger 😀

  45. Synd det er litt rart at du snakker om dobbeltmoral, når du er dobbeltmoralsk selv. Du har uttalt deg tidligere om at du syns innsiden en viktigst. Men hvis du absolutt syns innsiden er viktigst hvorfor har du da fake pupper, fake lepper og fake hår? Det er jo helt tydelig at det ikke er innsiden som teller for deg?

  46. Herregud, jeg skjønner ikke hvordan du kan skrive slikt, om sisteplass, og vekta di osv, det er faktisk 13-14 åringer som leser bloggen din å så skriver du om silikon osv! Skamm deg

  47. Syntes du var penere uten restylane, men det handler mest over om hvor tilfreds du er over deg selv, ikke hva jeg eller andre syntes, men du er pen både med og uten altså! 🙂

  48. ååh kjøre Sophie.. En dag vil du angre på alt det forfengelige og latterlige du skriver om her på bloggen din. Og ikke minst alle bildene. Vi har sikkert alle vært der, du er 18 år. Når jeg var 18 år tenkte jeg akkurat det samme som deg og måtte hele tiden legge ut lettkledde bilder av meg selv. Hvorfor? Får å få bekreftelser på at jeg så bra ut. Forskjellen er at dine bilder ligger ute på en offentlig nettside. Bildene dine vil aldri bli borte. Nå er jeg 21 år og blir oppgitt over at store pupper og sminke var det eneste som sto i hodet på meg. Jeg elsker fortsatt å sminke meg og ta vare på meg selv, men jeg gir litt faen nå og er moden og tenker litt lenger enn til imorgen 🙂 Noe som er viktig hvis man har lyst på en god og normal fremtid uten å være redd for at dumme ting jeg sa og la ut i fortiden skal “hunte meg”. Tenk på det! Hvor er selvrespekten din egentlig? Hadde du vært dattern min hadde jeg virkelig ikke støttet at du hadde trådd opp halvnaken i et manneblad. Du kommer til å ende opp som Linni meister som aldri kan få seg en vanlig jobb pga alle de lettkledde bildene som ligger ute på nettet, og hun kan kun leve på underholdning og billige tv jobber, og det kan man jo ikke gjøre så lenge heller når hun blir gammel og går ut på dato. Ingen vil ansette en i en seriøs jobb eller selv i en klesbutikk fordi ingen arbeidsgiver vil ha ei som har flere 1000 lettkledde bilder strødd på nettet, det gir bedriften/butikken et dårlig og useriøst syn. Så lykke til videre Sophie! Ville heller satset på å blogge som Fotballfrue og kristina andersen som har seriøse blogger og er vakkre jenter med verdigheten i behold!

  49. Elsker øyenbrynene dine, kan du lage en video om hvordan du lager de eller legge ut bilde step? 🙂

  50. Omg fyyyyy søren å ekkel du er! Selv om du på en måte er finere enn sisteplass er du mye eklere! Vi gutter liker EKTE jenter som ikke tar silikon og slikt! Så jeg ville heller blitt sammen med Sarah enn deg! Hilsen Jonas 19 år.

  51. okei, jeg så deg i april på Justin Bieber konserten og du er ikke 1.58. Du var lengere enn meg og jeg er 1.60. Og du kan ikke veie 44 kg, ikke at du er feit eller noe men du veier ikke e 44 kg..

  52. Hei 🙂 jeg lurte bare på hvilken farge du hadde i extensions på det bildet for ett år siden? Jeg vil ha det samme !!

  53. Skjønner ikke hvorfor folk ser på deg som et forbilde! 44 kg! og du sier du er feit! greit jeg har veninner som er sånn 1.50 og de veier ikke så lite!! og sisteplass…. greit hun drar det litt ut, men hun er ikke redd for å vise sine verste sider og hun tenker positivt om deg og alle andre…. det du skriver er bare feil…..

  54. Synes du svarer bra på spørsmålene jeg og artig å lese at så mange tar seg nært av at du veier 44 kg. Skal ikke skrive noe mer jeg, men fortsett å blogg slik du gjør nå, utrolig fin blogg! 🙂

  55. Hahaha må le av hvor oppmerksomhetssyk du er.
   Bullshit at du krasjet i 100km i timen, og hvorfor snakker du dritt om venninnene dine? Kanskje de endelig har fått litt vett i skallen og skjønt hvor egoistisk du er.

  56. Det er lite å veie 44 kg for en 5 klassing, selv om man er lav!! Du burde virkelig slutte og lyve! Alle vet at det er lite sannsynlig, I hvert fall nå da du har tatt så mye silikon!!!

  57. Jeg har tatt restylane selv for å få større lepper, og jeg er ikke av typen som liker en “naturlig” look. Likevel, jeg måtte bare skrive en kommentar for å si at du var utrolig pen før:) Jeg tenkte ikke så mye over det før jeg så “før”-bildet, for jeg husket ikke helt hvordan du så ut, men du så jo SÅ spennende og vakker ut før! Jeg visste at jeg syntes du var pen, så jeg lurte på hvorfor jeg reagerte på at du så så “kjedelig” ut i ansiktet i det siste. Det virker som du har så dårlig selvtillit, og det er trist:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg