i norge

Nå er jeg og min kjæreste tilbake i norge på flyplasshotellet ved gardemoen. . Det regner noe sinnsykt, så dere kan tro jeg hatet livet når jeg måtte gå fra flyplassen til hotellet i høye hæler, kjole og en dødstung koffert med en kjæreste som gikk fort som pokker. På toppen av det hele sto det masse jenter med plakater hvor det sto ” velkommen hjem, Sophie!” når vi kom ut fra gaten, og det er jo ikke til meg, men jeg ble så klein uansett, haha. Men, vi har hatt en fantastisk tur, og jeg trenger ikke å deppe. Om bare et par dager skal jeg jo ut å reise igjen for å dra på hovefestivalen med noen av de beste jentene!

Igår kveld gikk vi ut å spiste på en romantisk resturang og etter en flaske vin for mye sjanglet vi oss til hotellet og på veien rakk vi å ta noen bilder med selvutløser. Jeg savner det allerede. . ♥ Heldigvis skal vi på øyafestivalen om litt over en måned, da skal vi koooose oss masse i oslo! 

Vel vel, nå skal jeg kose litt med min kjære og så skal vi se frustrerte fruer! Har sett en hel sesong mens vi var i Barcelona, ble ett par episoder hver kveld for å si det sånn. 

Kjole fra topshop, sko fra Jeffrey Campbell HER (ad) 

 

32 kommentarer

Siste innlegg