“sykt fint”

I går var vi som sagt og grillet ved et vann, og det var veldig koselig men liiitt kaldt etterhvert. Jeg og Mathias er like fjern begge to, først glemte vi pledd og håndduker så vi måtte gå tilbake, så glemte vi lighter, og så glemt vi hamburgerbrød. . Vi brukte ca halve grillturen på å gå fram og tilbake. 

Jeg og Mathias satt og snakket om når vi skal på ferie i Desember, og så presterte han å si :
Mathias : Så kan vi svømme med sånne fine orakel. Hører de har sykt fine orakel der.
Sophie : Orakel…?
Mathias : ja, sånne nede i havet, med masse farger
Sophie : Koralrev..?
Mathias: Åja……………dette får du ikke skrive på bloggen

Men han sover, så jeg skriver det likevel!! :D  

 

Jeg kom meg faktisk litt ut i vannet også etterhvert, lit for å slippe unna alle myggene, litt fordi jeg ville, men aller mest fordi jeg hadde skrevet det på bloggen å følte jeg måtte gå litt ut i vannet for å ta bilder til dere. 

Gul bikini fra nelly HER (ad). Normal i størrelsen, jeg har min i medium i bikinitopp og xs i trusa (som man ikke ser her). 

Det vi grillet var vegetarburger og vegetarnuggets, når vi griller sammen spiser vi begge vegetarmat! Slik  som på bildet under ser en vegetarburger ut, ganske normalt eller? 

Måtte bare legge dette ut også, hehe. Fineste øynene i verden!

Jeg er våken nå fordi jeg må pakke til hovefestivalen idag, jeg har enda ikke pakket noe som helst og er veldig usikker på pakkelisten min ettersom vi har campingvogn og da vet jeg ikke helt hva vi trenger. .  Vi har veldig mye vi må rekke på kort tid morgen, det er iallfall sikkert! Flyet vårt går 06:40, det vil si at flybussen går. . halv 5 på natten. . Husk forresten spørsmålsrunden til meg og M HER, vi svarer senere idag ♥

Jeg sitter enda her i sovetskjorta mi fra sheinside.com, så nå skal jeg pynte meg litt! 

 

26 kommentarer

Siste innlegg