gleder meg

Hei! Jeg har problemer med pcen og har prøvd å blogge i hele dag, men uten hell. Nå sitter jeg på den stasjonære og jeg hater å blogge på pcer som ikke er min, men i morgen skal jeg ta pcen min tilbake på expert å få de til å fikse den på stedet – jeg er så lei av den, jeg har hatt problemer helt siden jeg kjøpte pcen i desember. . 

I dag våknet jeg opp sammen med kjæresten, dro på spa for å forme og farge brynene mine, og i morgen skal jeg fikse neglene, kjøpe meg en ny koffert til syden, hente passet på politistasjonen og fikse neglene. Jeg oppdaterer dere i morgen kveld når alt er fikset ♥ Stor klem fra en blogger som sliter med dårlig samvittighet over oppdateringen. . 

Må bare si det, jeg så nettopp “syden ” på tv (hva faen er egentlig syden), og jeg gleder meg så utrolig mye til jeg drar til Gran Canaria om tre dager med kjærsten, og jeg er så utrolig oppgiret på å kjøre jetski at jeg ikke klarer å sitte i ro i stolen!!! SKAL FAEN KJØRE I 100 KM/T OM MULIG Å HOPPE PÅ ALLE BØLGENE!!

Vet ikke om dere ser noen forskjell på brynene? Nå er de svarte.. Hadde litt noia først men har vendt meg til det og er fornøyd! 

 

72 kommentarer

Siste innlegg