feil

 I dag var jeg ute for å kjøpe bikinier, og det har jeg gledet meg til lenge. Etter jeg tok silikon har tanken om å prøve bikni vært den mest fristende, og tanken på å ligge på stranda og faktisk være fornøyd har vært så utrolig deilig. Men så sto jeg der da på rommet mitt og prøvde bikini etter bikini og så innså jeg – jeg gruer meg. 

Jeg gruer meg ikke til å ligge på stranda fordi jeg bryr meg om hva andre i syden kommer til å tenke. Jeg gruer meg ikke fordi jeg selv er missfornøyd. Jeg gruer meg ikke fordi jeg er redd kjæresten skal synes jeg er feit eller stygg. . Jeg gruer meg fordi jeg må ta bilder til bloggen. Jeg tar med meg sju bikinier til syden selv om man egentlig bare trenger rundt tre, fordi jeg føler jeg må ha en ny hver dag slik at ikke dere kommenterer dritt. Jeg gruer meg til å se på bildene fra stranda å tenke at nå kommer jeg til å få kommentarer om strekkmerket her og litt ekstra fett der. Eller at puppene mine ble stygge.Jeg gruer meg til jeg møter lesere som tar snikbilder av meg i uheldige vinkler, hvor kroppen min kanskje ikke ser ut på sitt beste. Jeg gruer meg til å se de bildene i ettertid når jeg får de sendt anonymt på mail. Jeg gruer meg til å ikke klare å slappe av. . Det er så dumt å sitte å være lei seg når man er på ferie, fordi det var jeg når vi var i Hellas. . Jeg hadde litt angst hele tiden. Og jeg elsker jo å blogge, og jeg elsker de fine kommentarene – ikke tro at jeg overser de, for jeg blir SÅ glad! Men jeg er en jente som enda er tenåring, og vi vet jo alle hvor skummelt det kan være når sommeren kommer og man skal hoppe rundt i lite klær. Jeg har dager hvor jeg føler meg helt på topp, og så har jeg dager når jeg føler meg helt dritt. Og dagene som er på topp, de blir plutselig helt dritt når noen skal poengetere mine såkalte “feil” som jeg ikke visste om fra før av. Man er veldig sårbar i lite klær, haha. 

 Jeg må bare komme over den kneika, så her har dere meg i bikini. Påpek alle mine feil nå så er vi ferdig med det, så slipper jeg å få noe slengt i trynet når jeg sitter i et annet land sammen med kjæresten min, så kan noen av dere gjøre meg en tjeneste å faktisk la meg kose meg når jeg er der. Om dere vil at jeg skal føle meg dårlig, så tar vi det NÅ. Takk! 

 

639 kommentarer
  1. Du har drømme utseendet! herregud, er så utrolig misunnelig, men heldigvis er ikke jeg en av de som snakker drit til de som jeg faktisk er misunnelig på.

  2. syntes du har fin kropp jeg, og du skal være stolt for er ikke alle som klarer å ta i mot så mye dritt som dere bloggere gjør. Du får kose deg mye med kjæresten din, og ikke bry deg hva andre sier.

  3. Du har DRØMMEKROPPEN! Ikkje hør på de som slenger dritt, det er unødvendig og folk er bare misunnelige. Du må ikkje tenke sånn, det er så mange som har lyst på sånn kropp som deg, og eg blir lei meg når du seier at du er redd for ka andre kommer til å si. Stå på! Du er nydelig!

  4. Hei du! eg vil gje deg eit tips så lenge du e fornøgd med deg sjøl ska du gje faen i ka andre tenk 🙂 du e deg sjøl og ingen andre kan gjer nokka mæ det! de som sleng drit e uvitanes om kor masse sånn kan sår, det einaste du kan gjer med det desverre e å hev hode over dæ.. men uansett Sophie du e ei fin jenta, og eg syns du ska smil før dæ og drit i ka andre syns før de e ikke verdt tia de 🙂

  5. Sophie, dette klarer du!! Bare slapp av og nyt ferien!! Virkelig, prøv å ikke tenk på d.. !!:) du er jo nydelig og har en kjempe fin kropp!!

  6. Så dumt at du har det sånn og at du ikke klarer å slappe av på ferie! Jeg syns du har en superfin kropp!
   Kjempefin bikini forresten 🙂 hvor har du kjøpt den?

  7. Ikke bry deg om noen kommenterer stygt. Du er helt fantastisk! Både i utseende og personligheten. Du er vakker.

  8. gad girl, FAEN ALDRI TRO at du ikke er perfekt. sjalue jævler. fyfaen hadde drept for kroppen din, både før OG etter operasjonen. nydelig ansikt å en sick deilig kropp. fuck haters, blir lei meg når andre mensker ikke takler at andre har det bra med seg selv…

  9. du har en nydelig kropp i alle vinkler. ingenting å bekymre seg for! du er så nærme perfekt som det går an å bli. Men skjønner likevel hvordan du føler det. Men du er virkelig vakker! 🙂

  10. For store pupper,de er for langt oppe det var alt jeg ville påpeke 🙂 kos deg på ferie med kjæresten din,håper du får det fint:)

  11. Når folk prøver å kritisere deg for kroppen din, må du egentlig bare tenke på at de som kommenterer i virkeligheten er usikre jenter som innerst inne skulle ønske de så ut som deg. Folk hater det de ikke kan bli, fælt at det skal gå utover jentene de egentlig misunner sin selvtillit..

  12. Sterkt innlegg.. Har lest bloggen lenge og syns du virker som en fantastisk jente. Du har faen meg drømmekroppen, vær stolt og prøv å ikke bry seg om de som kommenterer dritt! Tro det eller ei – de er nok bare misunnelige, eller så har de det veldig vondt med seg selv. Kan ikke komme på noen andre grunner til at folk skal kommentere dritt når du ser så bra ut og virker som en jordnær og god jente tvers igjennom!

  13. hva er det du snakker om sophie? er du redd for at andre skal si stygge ting om deg i bikini, så legger du ut et i SAMME innlegg? tror du rører deg selv i grøten her lille deg. du snakker nå som at du har dårlig selvtillit og vil ha oppmerksomhet. men det har du ikke (sånn som du viser det), du elsker å vise deg lettkledd og det er det du så og si er kjent for her på blogg.no. og ikke ta det ille opp, for du legger mye opp til det selv.

  14. Du har jo nydelig kropp ?!!!!! Heilt fabolos !! Elsker deg sophy ikke tenk på andre alle har forskjellige meninger om hva som er fint! Min mening er i vertfall at du er sexy !!!

  15. Fint skrevet , ingen burde få lov og være trist på ferie .. :/ <3 særlig ikke du! Og det er INGENTING feil med deg og kroppen din, you are perfect <3
   Forresten, super fin bikini ! Den kledde du 🙂

  16. Kos deg! Det fortjener du så inderlig, såkalte “feil” er bare skjønnhet eller hos noen kalles det sjalusi, haha! 😀

  17. For å være erlig finner jeg ingen feil med kroppen din! Husk å ta til deg alle positive kommentarer, for du har tross alt flere positive enn negative lesere, husk det! 😀 Synes det er utrolig modig gjort av deg å legge ut slike bilder, selv hadde jeg aldri turt det! 🙂 Vær stolt over kroppen din, den er fin!

  18. Du er jo nydelig, Sophie! Hvis noen kommenterer dritt eller at noe ikke er fint, er det av ren sjalusi, for ingen kan si at det finnes noe feil på deg, for det gjør det absolutt ikke! Du er kjempepen og virker som ei utrolig jordnær og god jente tvers igjennom. Kos deg kjempemye på ferie, og ikke bry deg om ’em haters! Det er ikke verdt det, du er bedre enn de. <3

  19. du er nydelig akkurat som du har og du har kjempe fin kropp! mange jenters drøm! bare hev deg over det og god tur! 🙂

  20. Herregud, du er jo kjempefin! Ikke noe ekstra fett, ikke noen strekkmerker. Og jeg vet ikke hva du mener med stygge pupper 🙂 Silikon eller ikke, du er fin sånn du er nå! 🙂

  21. Du har utrolig fin kropp, sophie, så ikke bekymre deg! Helt ærlig så ser jeg ikke NOEN feil med kroppen din, verken på dette bildet eller på noen andre bilder! 🙂

  22. Du skal bare være stolt over kroppen din, om noen virkelig skal finne noen feil på deg så må de nokk lete en stund. ALLE har en feil som de syns er helt forferdelig, men om noen virkelig skal kritisere et strekkmerke så send de hit så skal de virkelig få noe og kommentere på! 😀 De kommer til og finne så mange feil, at de ser på deg som nydelig! (true story)
   Nei NYT tiden med kjæresten, ikke bekymre deg for misunnelige mennesker! De leter bare etter feil, for selv og føle seg bra. De feilene du skulle finne på og ha, blir borte bak sjarmen! Og den kroppen, okei særiøst den er helt utrolig! Jeg finner ingen feil, den er rett og slett så nært perfekt at målstreken kan du likegreit bare gå over! KOS deg masse i syden, og skit i de småungene som føler seg bedre av å rakke ned. De trenger nokk bare litt positiv snakk til seg, så de blir mere positiv enn negativ. ^^

  23. Er nok ikke vits å bry seg, du har jo DEN supre kroppen, og alle har feil, så hvis en stusselig liten kladd kommenterer at du har strekkmerker eller what so ever, bare tenk at den personen har nok noe den sliter med også, men er bare så utrolig sjalu at den må kommentere din kropp!

  24. Tenk på hvilke signaler du sender ut når du sier du føler deg stygg og feit i bikini, men fortsatt stiller opp på bilder hvor man kan se så og si hele kroppen din. Tror du selv vet at du ikke er feit, og jeg personlig syns du er et veldig dårlig forbilde om det er et slikt budskap en skal spre..

  25. Kjære, søte du:)
   Du har en helt FANTASTISK kropp. IKKE la noen andre få deg til å tro noe annet.
   Kjære, kjære du. I mine øyne har du en PERFEKT kropp. Ta det til deg, for det MENER jeg.
   x

  26. kjære dæ, du må jo skjønne at grunn til at de andre rakke ned på dæ å kroppen din e faktisk for at de e så jævli sjalu. De har ikke råd til å ta silikon, eller sånn ting du har i leppen, de har ikke råd til å kjøpe sæ clips fra luxushair, de har ikke en like bra kropp som det du har.
   Du må skjønne at det e kun deffør de rakke ned på dæ, å det e ikke nokka koselig å lese på bloggen din ganske ofte at du får masse drittkommentara, å du ikke vet kem det e, eller ka de vil dæ. Sefølgelig e det sikkert helt for jævli å få de kommentaran vær dag, men vær dæ skjøl, ha det så fint som mulig i syden, du har kjæreste, du har bestevenna, å familie som godtar dæ for den du e, e ikke det nok så vet ikke æ. Du e den mest fantastiske å sterkeste jenta æ har vært borti, å du har hjolpe mæ gjennom mi tid, å det sett æ pris på. Å det eneste æ vil for dæ nu, e faktisk bare at du skal få sleppe å lese de kommentaran hverdag. Så hadde æ vært dæ, så hadde æ faktisk drette i å tatt med bloggen til syden. Ta med dæ kameraet, ta bilda der DU føle dæ fin å DRIIIIIT i ka de andre syns :))
   kos dæ”

  27. Du skal bare vite at jeg elsker bloggen din, og du er et utrolig stort forbilde for meg. Ikke la noen ødelegge for deg, det har dem ikke noe rett til, for du har akkurat like mye rett som alle andre mennesker i denne verden til å være seg selv.

  28. Ikke bry deg om stygge kommentarer, alt de vil er å få deg til å føle deg uvel fordi de er sjalu. Nyt ferien med kjærsten, og overse dritt kommentarer, bry deg om de fine, og bare nyt sydenturen og kjæresten!

  29. Sophie, du har en fantastisk kropp, de fleste jenten e sjalu på korsn kropp du har, de meina alle de stygge tingan ut av sjalusi, vess noen sir du e feit, ka mein de med det egentli? Du har absolutt ingenting å gru dæ tel førr du har en heilt fantastisk kropp!
   Keep your head up, girl!
   Klem <3

  30. Du er jo helt perfekt? Skjønner virkelig ikke hva folk kan se feil på kroppen din. PERFEKTE magemuskler, nydelige pupper og halsen og skuldrene og de strekene under halsen er også perfekt.. blir nesten lei meg når jeg ser at du har alt jeg kunne ønske jeg hadde haha:) stå på

  31. Ærlig så la vær å legge ut lettkledde bilder når omtrent alle leserne synes det er drøyt! Du legger jo ut bilde av rævva di for å
   Vise den frem og sist gang skulle du jo vise skille og du dro jo faen av deg hele trusa så man så skjønnshåra dine! Bare la vær å legge ut sånne bilder, du skal alltid ha oppmerksomhet!
   Skjønner at kjærsten din blir sur ass..

  32. Strøken! Du er utrolig sterk Sophie, som holder ut med all dritten du får slengt etter deg. Er det noen som fortjener å ligge på topplista så er det deg. Du viser at ingen er perfekte, og ingen kan forvente det av en annen heller. Respekt. Takk for meg

  33. ikke bry deg om de stygge kommentarene, håper du virkelig vet sånn som alle andre som leser dette at du har en perfekt kropp som mange jenter ville dødd for. Er virkelig misunnelig selv, og det er de som skriver de slemme kommentarene også, men de må bare ha noe å pirke på. kanskje du kunne sperret kommentarfeltet uken du er på ferie :-)?

  34. Du har drømme kroppen, den alle jenter drømmer om!! ikke bry deg om de folka som slenger dritt.. de er bare sjalu drittunger! Kos deg massemasse, god tur!!:)

  35. Helt ærlig, så kunne jeg drept for å ha din kropp! Finner virkelig ingen feil med deg, ikke en gang når jeg ser etter. En kvise her og en uheldig føflekk der har vi alle, det er småfeilene som gjør oss alle perfekte. Du er N Y D E L I G!
   Føler meg egentlig ganske teit som skriver dette som en kommentar på en blogg, vet ikke en gang om du kommer til å se den. Og jeg er fullstendig klar over at en kommentar ikke kan endre ett selvbilde.. Selv om jeg skulle ønske du så deg selv i speilet hver dag og se hvor perfekt du er.
   Ser opp til deg! xoxo

  36. Syns ikke du skal tenke slik, men skjønner det er vanskelig. Kroppen din er dritpen, og jeg skulle selv gjort alt for å fått den. 🙂 Håper det bedrer seg litt, er ikke greit å være på ferie sånn. 🙁

  37. Tror det er jævla mange som er så sjalu på deg. du har jo DEN kroppen! Herregud, misunner at du er så lett trent.
   Stå på Sophie, du er ganske nær perfekt, kos deg i syden!

  38. Du er pen, det burde du vite. Jeg skjønner du bryr deg om de stygge kommentarene. Men de kommer kun fordi folk er misunnelige og har lite å gjøre. But dont worry du er pen og heldig. Kos deg mye i syden det fortjener du!

  39. du har ingenting å være redd eller bekymre deg for, for du har en helt fantastisk kropp! men så er det jo alltid noen som skal finne noen feil med alle andre, og det må man bare leve med. men jeg synes du har døds fin kropp, og det ser ut som de fleste som allerede har kommentert er enig med meg 😀

  40. For å slippe stygge kommentarer, og at folk snikfotograferer deg; Ikke si hvor du skal, bare si at du tar deg en ukes ferie fra bloggen evt.
   Eller hvis du vil blogge, så bare forteller du om der du er, men ikke HVOR du er 🙂
   Et lite tips ^^

  41. Du har ingenting å vere missfornøyd med, de som slenger dritt og tar snikbilder er anten små fjortis fjærter på 12 år eller så har de bare et så jævlig misserabelt liv at de bruker fritida si på å slenge dritt til DEG. Ver så snill å nyyyt ferien vil du, og hugs at du ikke MÅ legge ut bilde av deg selv i bikini, du velger det selv. Da må du vere litt fornøyd i vertfall! Se bort i fra de få strekkmerkene eller what ever og nyt det du har, enda hvor vanskelig det virker. Jeg veier 80 kilo og får det ikke til, du er ikke alene, selv om jeg veier mye mer en dei. 80% eller mer av leserene dine veier sikkert mer en dei uansett.. Ha en fin tur 🙂

  42. du har ingen ting å klage for! du har en perfekt kropp å et perfekt utseende fine deg! gi faen i derre drittongene som er sjalu å som hakker ned på deg for å føle seg bedre, du er rett og slett PERFEKT. låver deg

  43. du har jo ingen ting å grue deg til, kroppen din er perfekt! nyt ferien din og ikke tenk på det, det har du ingen grunn til.

  44. Selv om det kanskje er vanskelig, så ikke tenk på det negative! Noen mennesker sier stygge ting, selv om det ikke er noe stygt og si, bare for og trykke ned andre. Og hvorfor være redd for hva kjæresten din syns? Er ikke han den personen som spesielt skal like deg for akkurat den du er? Du har en perfekt kropp! Du burde være stolt av den 🙂 og du fortjener og kose deg og slappe av på ferie!

  45. Du har en fantastisk kropp, og ikke minst en nydelig, tøff og modig personlighet! (Som det virker som.)
   Kos deg MASSE i syden med din kjære, og la alle bekymringer og tunge tanker ligge her hjemme! 🙂 Du er utrolig flink. Fortsett sånn <3

  46. å herreguuud sophie!! blir så sjalu, du er jo kjempe pen! hvis du er redd for stygge og nedsettende kommentarer, så er det jo ganske enkelt. Ikke legg ut bilder av deg i bikini? det er alltid noen som er misunnelig og sjalu og som bare må skrive dritt. Hvorfor utsette deg for det når du kan bare droppe de bildene der. Er jo mye annet du kan vise oss når du er på ferien. Dette er ikke ment som negativt, men seriøst. Er det så vanskelig å la være??

  47. leste lenger oppe at puppene dine var for langt opp?? HAHHA, dummeste jeg har hørt.. etter min mening er kroppen din perfekt! kunne også ramset opp flere venninner som har nevnt kroppen din når vi snakker om hva vi syns er fint osv, haha!

  48. Grunnen til at du spesielt får så mye dritt på sånne typer bilder, i motsetning til andre bloggere er jo nettopp fordi du tror du er så jævli deilig. Du legger ut bilder av degselv i undertøy, pusher opp puppene for å få den sykeste kløften og stapper bikinien langt oppi rompa før du tar bilder. Du sier selv at du har dårlig selvtillit. Det tror jeg på. For en person som hadde vært fornøyd med utseende sitt hadde ikke hatt et så stort behov for å legge ut sånne type bilder. Sorry men det er en grunn til at folk kommenterer sånn, det handler ikke om sjalusi. Selv om du liker å tro at alle er misunnlige på deg 😉
   Så hadde jeg vært deg hadde jeg tatt helt normale bilder, ikke prøvd å lekt altfor deilig. Så får du ikke noe dritt tilbake. Kos deg på ferie 🙂

  49. åh nye ting om hverandre. du sier dette bare for å få oppmerksomhet. hadde du vært så misfornøyd og gruet deg så mye, hadde du aldri lagt ut dette bildet. du er bare så syk på oppmerksomhet

  50. Kroppen din er sinnsyk, i og med at du verken trener eller spiser sunt! Utrolig fin mage! Men for all del, du trenger virkelig ikke ta bilder fra stranda hvis det provoserer leserene så mye. Ta bilder når dere er ute og spiser og finner på kjekke ting!:-)

  51. Er det en blogger som ikke er redd for å vise seg i minimalt med tøy så er det nettopp deg! Blir nesten litt frustrert når du skriver sånne teite ting. Hvis du hadde hatt så mange komplekser for kroppen din, hadde ikke du vist deg halvnaken hele tiden. Du må jo være den mest selvgode jenta som finnes og fisker etter komplimenter hele tiden!

  52. Hei sophieelise 😉 Du har den mest utroligste kroppen ! Du skal ikke bry deg om de andre ! Hva de sier eller kommenterer ! Du er sterk liten barbie girl ! De er utrolige misunnelige på deg vis de kommer å slenger dritt til denne nydelige kroppen ! Jeg har også blitt mobbet pga sånt! Men vi er sterke sophie ! Vi viser dem hva vi har og kan ! De er rett og slett losers ! Og en ting til? Hvor er strekkmerkene ? Sluttopp ! Du er nydelig !

  53. Eneste “feilen” med deg er at du er ALT for pen, og det er alt for mange som misunner det, og de tror tydeligvis de vil se bedre ut om de slenger dritt om andre sin kropp…
   Og jeg ser at det er utrolig mange fine kommentarer her, og såklart, en drittkommentar kan få deg til å glemme alt det fine folk sier, men det virker som om du har flere lovers enn haters!
   Kos deg i syden med kjæresten din, det fortjener du! :*

  54. Hvorfor sier folk at hun er perfekt og feilfri? Ingen er feilfri! Hun er litt for tynn, for lite muskler, sier ikke at hun skal være fitness bodybuilder heller, men en FIT jente er mye bedre enn en SKINNY jente! sorry, har ikke noe imot deg Sophie, du er sikkert en herlig person, jævlig pen, vekker og alt det der, men perfekt er ingen… sorry

  55. håper du blir spist av en kakkelak i syden hihihi.,.. neida du er vakker som altid .. men vist ett sann bilde må til får att du sjøl føle deg vakkert .. ville eg ikke vært i din kropp .. men lykke til i syden å kos deg masse.. drit i internett når du er der.. da er du på feri .. så kjøper du en stor pose me nammis på duty free hehe .. å koser deg me det når du kommer heim .. å leser alle flotte komentarer .. gla i deg.. å go tur .

  56. Er det her du vil at vi alle skal skrive “Du er så perfekt, du har den fineste kroppen, du er til å dø får…”? Du vet selv at du har en ganske så bra kropp! Hva er det du klager etter? Jeg hater å skrive slike kommentarer som dette, for jeg er ikke slik i det hele tatt. Men dette provoserte meg slik, at jeg faktisk måtte. Innlegget passer ikke med at du slenger ut det bildet Sophie Elise! Det du er ute etter er oppmerksomhet, godkjenning osv. Når skal du forstå at utseende og kropp ikke er alt, det er ikke livet. En kommer ikke langt i livet med å kun tenke på kropp å utseende, som jeg har forstått at du bryr deg en ganske stor prosent over..
   Kjære deg, DRIT i hva andre mener om kroppen din, OKEI? Du vet du ser bra ut, så la være og bry deg over hva alle andre syntes!

  57. okei, nå er jeg dritt lei av dritt snakket om deg ! det er faktisk ganske teit at deg og si at du er stygg og blabla. du er sånn som du er og du om noen har et problem med det så DRIT i dem ! tenk heller på dem som syns du er bra! du har virkelig ikke noe du skal si.. det er ikke du som er overvektig og blir mobbet ! tenkt heller på dem du, det er ikke så veldig artig og lese at du syns du ser litt feit ut ! for det er du virkelig IKKE.. !

  58. skjønner ikke hva folk tenker med når de kommenterer sant dritt, du har den sykeste kroppen, og du burde vær stolt<3

  59. du er nydelig! alle haters er sånne sjalue troll som selv ikke er fornøyd med kroppen sin og må rakke ned på andre, stå på og kos deg i syden Sophie! <3

  60. Du hae nydelige kragebein og deilig mage.
   MEN puppene dine er avlange og rare. Hvor sitter egentlig brystvortene (hvis du har noen)?
   Hadde jeg vært deg ville jeg:
   1. Klaget til kirurgen
   2. Ikke bekymret deg for kroppen din, men for ansiktet ditt med overbittet
   3. Brukt penger på å fikse nesen
   4. Operert kjeven litt ut. Det ser ut som om at den er slått inn i trynet ditt i profil.
   Ha en fin ferie:)

  61. jeg kunne virkelig gjort alt for å få så fin kropp som deg, å vær like vakker som deg! du er utrulig nydelig, og det burde du vær stolt over! kjempe fin bekini! kos deg i syden med kjeresten 🙂

  62. Du er utrolig fin og du burde ikke bekymre deg i det hele tatt ! Mister min lille selvtillit av å se på deg… kan du legge ut bilder av bikiniene du kjøpte? Finner ingen fine og jeg skal til syden neste uke !!

  63. Nr1: Ikke bry deg om kommentarane, du ser fantastisk ut. nr2; det er ingen som tvinger deg til poste ut lettkledde bilder, men for all del. Kos deg på ferien!

  64. For å være helt ærlig ser jeg ingen feil! Du har en fantastisk kropp som du burde være stolt over, jeg er ihvertfall veldig misunnelig på kroppen din! Selvfølgelig skal du få kose deg når du er på ferie sammen med de du er glade i uten at noen skal ødelegge for deg. Jeg kan med hånden på hjertet si at ALLE tenåringer har en eller to ting de ikke er fornøyde over ved kroppen sin, men det slike ”feil” som bare den personen det handler om ser. Sånn som du sier at du har strekkmerke, hvor? Jeg ser bare en fantastisk brunfarge 🙂 Kos deg i syden og vis at du er stolt over den du er :*

  65. Du har ikke noe å være redd for sophie, jeg kunne dødd for den kroppen du har. Jeg har planlagt å ta silikon selv, for jeg er missfornøyd med det meste på kroppen min. Så jeg vil gjerne ha en følelse av noe jeg liker på kroppen min.
   Jeg vet hvor vanskelig det er å få dritt av andre folk og bare ignorere det, men vær sterk. Det kommer “haterne” til å mislike. Siden de ikke får den oppmerksomheten de har lyst på ved å rakke ned på andre folk for å få seg selv til å føle seg bedre. :)kos deg kjempemasse i Hellas med kjæresten din.

  66. Å noe til:
   En blogger må tåle kritikk, får hvis ikke kan en ikke blogge, slik er det bare.
   Vil du at guttene skal like deg for kroppen din? Det er jammen ikke lurt å gi ut feil signal. Eller kanskje liker du og gjøre det, kanskje du er ute etter en gutt som er sammen med deg for hvordan kroppen din ser ut? Men du er vell smart nok til å ikke være en slik jente som det? Om du ikke har bra selvtillit, ikke legg ut slike bilder, kjære deg! Jeg prøver og hjelpe deg her, prøver ikke å være slem, selv om det kanskje kan hørres slik ut.
   Jeg vil faktisk at du skal få en gutt som elsker deg for den du ER og ikke den du ser ut som.

  67. jeg sier KJØR PÅ med bilder av deg selv i uansett form, vinkel, outfit eller ikke, men det er litt rart av deg å si du føler du må ta bilder av deg i bikini:p du TRENGER ikke.. MEN, jeg bryr meg ikke hva du gjør 🙂 din kropp, du skal være stolt..

  68. du er så fin, sophie! du er ikke feit eller stygg en plass, du er nydelig. kroppen din er damn hot og du er n y d e l i g, hahah <3 personligheten din virker så herlig og morsom. jeg synes ikke du skal bry deg om det haterene sier, men det er lettere sagt en gjort. synes det er utrolig unødvendig at de skal pirke og kommentere den minste ting. ingen er perfekte. de hadde ikke tålt halvparten av det du får, du er sterk sophie.
   må innrømme at i begynnelsen visste jeg ikke helt hva jeg synes om deg og bloggen din, men nå elsker jeg den og du er en herlig jente. "haters don't really hate you. they hate themselves because you're a reflection of what they wish to be. poor, confused people." xxxx <3

  69. du er utrolig fin sophie, det skal du vite! men syntes dette blir for teit, folk kommer ikke til å gi seg, så dette blir litt fisking etter komplimeter for min del

  70. Kjære deg! Du har vikrleig feilfri kropp i mine øyne. du har en mage som er til å dø får, utolig fine pupper (som du hadde før du tok silikon) og flotte bein og en smashing rumpe!
   Du skal ikke være redd får å vise deg i bikini. Gå med hodet hevet får du bør virkelig være stolt over den kroppen du har. Det bør uanstet alle være. vi er født med en kropp og vi alle er forskjellige.
   Det var noe som traff meg. Her for leden var det en gutt på bare 15 år som døde av en sjelden sykdom. Han ble plasert i rullestol da han kun var 7 år fordi han hadde en eller annen sykdom som gjorde at han mistet musklene i kroppen. Dette ble værre og værre og til slutt kunne han ikke snakke mer.
   Dette var en helt normal gutt som var HELT klar i hodet, men som bare var født inn i en kropp som ikke fungerte. Tenk på det!
   Vi bør være fornøyde at vi kan gå, løpe og være i aktivitet. Tenk på de som ikke har muligheten.
   Dette fikk emg til å tenke at kroppen ikke har så mye å si bare den fungerer og vi kan gjøre det vi har lyst til!
   STÅ PÅ

  71. sykt fin kropp! Vær stolt av den og ikke la deg knekke av de drittkjerringene som kun er ute etter å ødelegge for andre! Du er så mye bedre enn de, hev deg over dem!

  72. Jeg kjenner jeg nesten blir litt sint når du skriver sånt om deg selv. Her kommer du og klager over uheldige bilder andre tar av deg. HVEM GJØR SÅNT DA? Du er en skikkelig hypokonder!
   Kutt ut og si litt fett her og der, for ærlig, hvor har du det? Du har en fantastisk kropp, og du innser ikke engang hvor mange som kunne drept for å få den kroppen akkurat DU har. Tror du er litt for opptatt av at dyr skal ha det bra, at selv det senker selvtilliten din. Hvis du mener at du har fett, så trener du. Og du sier selv at du ikke trenger å trene mye for å få resultat, ja så fint for deg, da gjør du det.
   Det er alltid en eller annen på stranden som driter seg ut, enten detter puppen litt for langt ut av bhen eller så har bikinitrusa sklidd litt til siden. Og hva så? Det skjer med hvem som helst, ingen kommer til å ta bilde av deg ved den grunn. Ærlig talt, kan du ikke heller bla frem det vakre smilet ditt? Mye mer interessant og gledesfylt for oss å lese om. Vi som ikke kjenner deg (jeg ihvertfall) nekter å ha dårlig samvittighet for at du er redd for hva som skal skje der. Det er ferie, ikke fengsel. Finn forskjellen.

  73. Ikke tenk på de sophie! De er bare sjalue, eller noen teite jenter som har dårlig selvtillit og rakker ned på deg for å føle seg bedre! Du er rett og slett kjempe fin, og har en kropp som mange hadde drept for 🙂 stå på med ditt for du er en super stor inspirasjon for mange, elsker at du ikke er som andre typiske bloggere som snakker om hvor perfekt liv de har hele tiden. Du får også kose deg kjempe masse på ferie og nyt den masse!

  74. Jeg synes du er så fantastisk fin! Og jeg håper virkelig du tar til deg alle disse positive kommentarene, for jeg vet de søte bloggleserne dine mener det.
   Du bør være stolt, både av den du er og hvordan du ser ut, for du er så flott!

  75. Sophie du e helt perfekt, alle som skriver stygge kommentarer til deg er bare misunnelige på deg<3 kos deg på ferie sophie<3

  76. hei 🙂 du har en veldig fin kropp, jeg har masse strekkmerker over magen, sidene, lårene, hoftene, ryggen og puppene mine. har fått mange kommentarer på det, men det er ikke noe å bry seg om, vist de kommenterer på bloggen så er det bare og slette dem 🙂 sier de det til deg f2f så overse dem, eller bare at dem bare er missunelige, det hjelper med meg. men har enda dårlig selvbilde og selvfølelse, men det for noen helt andre grunner. la dem si hva dem vil, bare tenk på hva du synes om deg selv, det er det som betyr mest 🙂
   XOXO Jasmin Kristine

  77. Du har en mage jeg kunne ha død for! Du er pen og har ett nydeligt utseende at der er helt sykt! Du har fådd så mange positive tilbake meldinger på dette innlegget – minus en da! Men også. Du skal vite at du et helt nydeligt fra innerst til ytterst! Men skal du virkelig la alle de dritt kommentarene ta over livet ditt? Ikke gjør det! De sier bare all denne dritten for de er sjalu – pluss at de er sykt feige når de ikke tørr og skrive sitt egent navn og gjemmer seg bak anonym. Og vist du synest at det er ubehageligt at det er noen som sender deg bilder av deg via en anonym epost kan du gå til politiet, og de kan spore opp eposten og finne de personene som tok bildene, og du kan annmelde de. For de får ikke lov til og ta bilder av deg uten din tilatense! Kos deg i syden med kjæresten, og glem bare alle de kommentarene og de menneskene som gjemmer seg bak pc skjermen og tøffer seg litt, for jeg vil aldri tro at de hadde vært slik face2face – og i tillegg så prøver de å rakke ned på deg,men uansett, kos deg i syden og glem alt,kos deg med kjæresten og ikke noe mere! Dette er livet med blogg.no !:-/ slik er det..:-/<3

  78. Du er fantastisk vakker! Hvis jeg kunne, ville jeg ha sagt det til deg hele tiden helt til du innså det selv. Jeg håper du får bedre selvtillit snart, for det fortjener du

  79. Du er en nydelig jente, du burde ikke bry deg om de stygge kommentarene du får, men om du er så redd for å vise deg lettkledd og har dårlig selvtillit så trenger du ikke legge ut sånne bilder av deg. Det er i bunn og grunn bare ditt valg, ingen kan tvinge deg til å legge ut sånne bilder. Legger du ikke ut sånne bilder får du ikke stygge kommentarer om kroppen din, det er så enkelt som det. Skjønner at du vil gå litt lettkledd på sommeren og legge bilder ut til bloggen, alle jenter vil vel egentlig det. De som sier du er så stygg og bla bla bla, sitter sikkert hjemme og tenker for seg selv at du er kjempe heldig som har en så fin kropp som du har så du kan gå litt lettkledd om sommeren og det se fin ut. Du er kjempe heldig som er toppblogger! Nyt det og rett og slett gi faen i kommentarene du ikke setter pris på 🙂 Elsker bloggen din og håper du får en fin ferie med kjæresten din, du fortjener det etter alt du må gå igjennom med bloggen din. Stå på 🙂

  80. Kjære deg, det er bare fine komentarer her og de som ikke er fine er meningsløse… du er perfekt og du trenger bare å innse det selv <3 ikke bry deg om hva andre sier

  81. Jeg misunner deg veldig fordi du ikke trenger og trene deg tynn, du har så utrolig fine former og de fine formene dine får deg til å se perfekt ut uansett åssen du går kledd!! <3 Du er et stort forbilde! 🙂

  82. Slutt med sytingen! Dette er fullt og helt ditt eget valg. Du blir på ingen måte tvunget til å blogge.
   Du er ikke en kjendis, så slutt og oppfør deg som en.

  83. vil du at alle skal si hvor flott du er hele tiden? beklager men du er en av norges største bloggere, tål å få motstand! og om du synes det er så forferdelig med de slemme kommentarene, hvorfor legger du ut dristige bilder da? jeg blir VELDIG provosert av dette. jeg tror ingen med dårlig selvtillit villet postet så mange bilder av kroppen sin som du om de hadde hatt dårlig selvtillit Du har ordnet så sinnsykt mye på kroppen din nå med starylan, tattovering, silikon og tusenvis av farger på håret, at jeg føler du bør tåle motstand og frekke kommentarer. du tenker alt for mye på hva folk synes om utseende ditt, føler egentlig du ikke har så stor personlighet bak all den sminken og store leppene og puppene… beklager men dette hvordan jeg ser på deg

  84. Skjønner virkelig ikke hva du har å være redd for? hadde gjort mye for din kropp! Vær stolt Sophy!

  85. Du har en helt fantastisk fin kropp Sophie! Mange jenters drømmekropp faktisk! De som kommenterer stygt er rett og slett bare sjalu. Når jeg leser gjennom kommentarfeltet ditt tenker jeg på den selvtillitsboosten du må få, ettersom du har så mange lesere som bryr seg såpass mye om deg.

  86. Du har ingenting å grue deg for! Kroppen din er utrolig fin! Trener for harde livet for å få slik kropp til sommeren jeg, hahah. De som slenger dritt er bare sjalue! Steng kommentarene ute, og hør i stede på de fine kommentarene 🙂

  87. du er helt fantatisk fin. jeg er missunnlig på magen din!! og det er de som kommenterer stygt og. rett og slett missunnlige 🙂

  88. Du er jo helt nydelig! Drømmekroppen! Og med en slik personlighet… du har ikke noe å skjemmes over, husk det <3

  89. lar du kjæresten din titfucke deg? nå som du har fått så store pupper er det jo obligatorisk at han skal få lov. mvh eiva 🙂

  90. Bra innlegg!
   – Ikke legg ut bilder av deg i bikini hvis du føler deg så jævla truet. Dette innlegget ble bare rart

  91. Hahaha faen så mange dumme fjortisjenter her! Trenger ikke være hjerneforsker for å skjønne at dette innlegget lyser “gi meg oppmerksomhet”. Puppene dine ser btw ut som to skeive fjell:)

  92. Du er sterk Sophie, det er ikke lett og være så kjent over alt, men dette her klarer du. Du har kommet deg igjennom så mye i livet, stå på ditt. Dine gode lesere elsker deg 🙂

  93. veit du hvor mye jeg hadde gitt for kroppen din? jeg har hatt bulimi og anoreksi i to år nå, mens du får den gratis. vær stolt av den kroppen du har, mange hadde solgt sjela si for den!

  94. du har jo virkelig ingenting å bekymre deg over når det gjelder kroppen din mener nå jeg.. finnes folk som er overvektige og faktisk har ting å pirke på. vær fornøyd med deg selv. du har jo en kjempe fin kropp!

  95. herreguuud folk er så slemme, blir helt sjokkert! du er nydelig og sterk og har en sykt sexy kropp! 🙂

  96. Kjære Sophie.. Du har en kjempe fin kropp og jeg liker deg og bloggen din ganske godt. Men det er en ting jeg har lurt på lenge nå og det er: hvordan tør du å legge ut slike bilder av deg selv på internettet? Puppene dine spretter opp av bikinitoppen også står du å poserer itillegg. Det er små jenter som har deg som forbilde, og jeg mener at du ikke påstår som noe bra forbilde når du legger ut halvnakne bilder av deg selv på internettet som du aldri får fjernet i hele ditt liv. Tenk på da du skal søke jobb, og andre ting. Du ødelegger virkelig for deg selv. Og nei, jeg hater deg ikke, men jeg synes at dette blir litt for drøyt. Igjen er det du som bestemmer hva du skal poste, men jeg ville bare få fram min mening. 🙂 men stå på uansett! Jeg elsker bloggen din for det om <3

  97. Så fin kropp du har, du er en av de som er sånn trenings motivasjons for meg, vær stolt! Kos deg masse på ferie, legg ut de bildene du vill av deg selv i bikini! Får du noen dritt kommentarer er det bare fordi de er så sinnsykt misunderlige på kroppen din, du har vist at du er mye sterkere enn at du lar deg knekke av en stygg kommentar når 99% skriver at du har nydelig kropp. Du har vist det før at du ikke gidder og bry deg, og jeg er sikker på at du klarer det nå! stå på<3

  98. Shit, så utrulig mange fæle mennesker som kommenterer på bloggen din. Jeg skjønner ikke at noen kan si så mange stygge ting til en person, jeg er sjokkert. Det er forferdelig at jenter kan være så ufattelig SLEMME med noen andre, skjerp dere!
   Håper du klarer å kose deg på ferie Sophie, ikke la de fæle jentene trykke deg ned!

  99. Du er perfekt sånn som du er nå! <3 Drit i haters, de er bare sjalu på deg! DU er verdensnydeligste jente Sophie! <3 Du er verdensbeste blogger! Alt er perfekt med deg og kroppen din! You go girl! <3

  100. Du har utrolig fin kropp og alt det der, og du har mye poeng i det du sier.
   Men to ting du burde tenke på er at for det første så er det du selv som velger om du vil legge ut bikinibilder, og når du vet konsekvensene av at du gjør det (stygge kommentarer) så blir det litt dumt å si at du gruer deg til å ta bilder til bloggen, når du ikke trenger å leggge ut bilder av kroppen din! Du vet veldig godt at ingen tvinger deg til det av leserene dine.
   For det andre, å si at du ikke er fornøyd med den kroppen der, og at du har litt ekstra fett og strekkmerker, så blir jeg litt sånn.. “hvorfor skal jeg være fornøyd med meg, hvis ikke Sophie er fornøyd med DEN KROPPEN?” For du har dødsfin kropp!!

  101. Synes virkelig ikke at du burde bry deg om de slemme kommentarene. Det er ingen andre enn deg selv som har noe å si om din egen kropp, uansett. Blir selv så utrolig irrirert av de som kommenterer her med at dette innlegget kun er for oppmerksomheten og slike ting. Jeg skjønner meg veldig godt på deg! Det finnes så utrolig mange frekke mennesker som ikke tenker på andres følelser i det hele tatt. Det eneste man kan gjøre er å bare overse dem! Ikke tenk på hva andre kommer til å tenke om deg, fordi som jeg har sagt; det er det kun du som har rett til å mene noe om! Gå og lev livet fullt ut og vær lykkelig. Det er det beste rådet jeg kan gi deg. 🙂

  102. Har lest bloggen din en stund nå,og du er seriøst forbildet mitt! Du er seriøst helt perfekt i mine øyne. Leser gjennom komentarene her noen ganger,skjerp dere folkens! Sophie er et menneske,og har lov til å gjøre og mene akkurat som hun vil! Noen ganger må dere skjønne at enkelte ting blir gjort for å provosere dere,og andre ting er mer seriøse. Elsker bloggen din , jeg!

  103. Er nok en del misunnelige jenter du har imot deg ja. De hadde vel aldri giddet å kommentere dritt eller følge med på bloggen din i det hele tatt om de virkelig missliker deg så mye.
   Så til dere som absolutt må sitte bak skjermen deres å kommentere på utseende eller hva det er dere sitter å klager over, så lurer jeg på hvordan dere hadde takla drittkommentarer vær dag? tenk dere om, eller bare finn på noe annet å gjøre:p hah

  104. du ser jo heilt råe ud! kjempe fine kropp har du 🙂 eg e ikkje så for brystimplater men viss du føle deg mer vell med det så e jo det bare flott! synd at folk må ver så sjalue at de skrive domme ting.
   du har vertfall ein kjempe fine og sexy kropp! kos deg på ferie 🙂

  105. Sophie, du har en kjempe fin kropp. IKKE la NOEN andre fortelle
   deg noe annent. Såfall er det blogglesere som garantert sitter hjemme og påpeker deg selvom de har 10 kg mer på kroppen en deg. Spørr du meg, så syntes jeg faktisk at du er tynn, og ikke ha det til deg negativt!
   Du virker som et supert menneske og ikke la noen rakke ned på kroppen din, for jeg skal garantere deg at de sitter der med mange flere kilo enn deg!! 🙂

  106. du er nydelig Sophie! ikke bry deg om tapere som slenger dritt, de skulle bare ønske de var like fin og god som deg!

  107. OMG, du har så utrolig fin kropp Sophie !!
   elsker magen din, flat å fin !! (perfekt)
   puppene dine ser sykt bra ut ! du kler virkeli alt du !

  108. Skjønner ikke at du gadd å skrive det innlegget her en gang! Du spiller dum, men jeg trodde faktisk ikke at du var det.
   Det at folk skriver stygge ting til deg er nok ikke fordi de er sjalu. Det er fordi de ikke skjønner hvorfor du ødela puppene dine, og leppene dine til det styggere. For du var jo så nydelig før! Naturlig og utrolig vakker! Nå er du en bitte liten person med altfor store pupper, og duckface lepper. Folk flest syns ikke slikt er fint! Du kan da umulig være så trang i nøtta at du ikke ser det selv??!!
   Som noen kommenterte over meg her; du trenger IKKE ta bikini bilder og legge de ut på bloggen. Du trenger heller ikke si hvor du drar hen så slipper du å få upassende bilder på email i etterkant.. Jeg skjønner virkelig ikke problemet ditt.

  109. Du er nydelig!!! Du er kjempe fin, og ikke la noen si noe annet! du skal ikke vere bekymret for sånne ting når du er på ferie.
   Kos deg i syden!

  110. Ærli talt! Blir flau over de som faen ikke har hjerne nok til å skjønne at du åsså har følelser ! Du har fin kropp syntes det er totalt unødvendig å kommentere stygge ting fordi de ikke har bedre å bruke tiden sin til ! Jeg klarer bare ikke å skjønne hvorfor de gjør det ! Føler de seg liksom så jævla mye bedre selv av å skrive dritt til andre uskyldige mennesker ? Jeg syntes iallfall de burde skemtes over seg selv! Ikke bry deg om hva folk sier om kroppen din ! Du fortjener så mye mer en det!

  111. Jeg har ikke noe negativt å si, så jeg får heller ta det positive! Kragebein er noe jeg synes er veldig vakkert, du har en nydelig brunfarge, du er veltrent og fin, slank og tynn, men ikke på en usunn måte. Jeg synes du er nydelig! Men jeg sliter med dårlig selvbilde selv, og jeg vet det ikke er lett. Og ihvertfall ikke for deg med alt presset om kropp osv som du får! Jeg hadde ikke takla å få så mange stygge kommentarer om kroppen min som du får. Så du er sterk, ha troen på deg selv! Sålenge du selv vet at du ikke er feit og at du er veltrent, trenger du ikke å bry deg om taperene som prøver å trykke deg ned på deres nivå.
   Så kos deg i syden du! Håper kjæresten din ikke er av den sjalu typen, for du kommer til å få maaange blikk og masse oppmerksomhet der nede, nydelig som du er. God tur <3

  112. Din største feil, er det du er aller mest fornøyd med selv. Nemlig alt det du har tuklet og endret på. Hadde du ikke tatt så mye silikon, så hadde du nok heller ikke fått så mange blikk, som du er så redd for.

  113. Du er så fin! Du har ingenting å være beskymret over, for du er helt fantastisk akkurat sånn som du er.

  114. er du dom eller!?!!? det er ikke en jævla drit å klage på om kroppen din! jeg tror ikke du er helt klar over hvor mange som mer enn utrolig gjerne ville likt å ha kroppen din . du er nydelig! drit i alt og alle som sier noe annet. I rest my case.

  115. Drit i hva alle andre syntes og tenker om deg. Har du sett kroppen din? Virker ikke som det, ettersom du tror slike ting! Du er en så vakker jente, som virker ha mye vett i skallen også. Jeg syntes du skal ta og dra til syden, slappe av og kose deg med kjæresten, og bare glemme alle problem og beskymer under tiden. Ha i bak hodet, att du er vakker å unik. Du klarer dette. Ikke sløs energi på idiotiske dritt unger, som ikke har ett bedre liv enn å hakke ned på folk. Du er sterk, og dette klarer du så fint!
   Kos deg så mye i synden, det fortjener du! STÅ PÅ! <3

  116. Mange ville dødd for å ha en slik kropp som du har. Så ikke bekymre deg for små drittonger som velger å kommentere stygt, de er rett og slett bere sjalu over at de ikke har like fin kropp som deg. Man kan så å si at kroppen din er feilfri, jaja alle finner små feil de ikke liker med seg selv, men i helheten så har du ingenting å bekymre deg for. Deg er veldig vanskelig for alle jenter, men du burde være stolt over kroppen din 🙂

  117. Du ser ikke stygg ut og alt det, men syns det er en rar fasong på puppene dine… Det ser ut som du mangler brystvorte litt. Og med i tillegg til at du har silikon, så kan du bare skylde på deg selv hvis noen sier du har datten og ditten. Men uansett, er på ingen måte noe særlig rart.

  118. Du er så utrolig vakker! Håper du og kjæresten din får en deilig ferie! Skjønner det er vanskelig, men prøv å ikke la negative kommentarer dra deg ned for du ser virkelig bra ut! og hvis noen sier noe annet lyver de for du er nydelig! 🙂

  119. HAHAHA, leeeeeer av deg! Ikke engang PRØV å fortelle oss at du ikke liker å gå i lite klær, og IKKE MINST; poste bilder av det på bloggen!!! Nei, fysj! Tenk at en tenåringsjente har behov for disse store mengdene oppmerksomhet! I’m sad for u, girl.

  120. Åhh ikke klag! Tenk nå på de som ikke er like heldige som deg, og faktisk har ekstra fett på kroppen og små pupper osv.
   Det der er ikke et bilde man legger ut når man er redd for stygge kommentarer eller ufornøyd med kroppen sin.. tvert imot, det er et skrytebilde! Og du sier du gruer deg til å legge ut bikini bilder av deg selv? SÅ IKKE GJØR DET DA! gaaad.

  121. Du er nydelig og har en perfekt kropp ! 🙂 ikke bryr deg om hva andre sier 🙂 kos deg sammen med kjæresten din ! 🙂

  122. Først og fremst, du har en drømmekropp som en hver jente ønsker seg! 😀 Men, er du redd for å få stygge kommentarer når du er i ferien, så la vær å legg ut bilder av deg selv i bikini. Du kan være ”lettkledd” med singlet og shorts, men du trenger ikkje å vise deg i bikini. Omså ta bilde av deg når du ligger i solseng i bikini eller no, sånn at det ikke vise hele kroppen. Det blir rett og slett for domt å si dette #selv om at jeg skjønner deg# og så legger du likevel ut bilder i bikini. Er man redd for stygge kommentarer på et bilde, så legger man det heler ikke ut:)

  123. at noen kan si noe stygt om den kroppen er helt sykt.. du ser helt amazing ut, alle som sier noe annet er bare helt jævelig misunnelige der de sitter med sideflesket over buksekanten og hengepuppene på knærne og gomler chips mens de syns synd på seg selv!
   (woow, leste litt kommentarer oppover, mister helt troen på menneskeheten her. herregud så ufattelig slemme enkelte er. noen burde gå å leke litt i trafikken)
   stå på, Sophie, du er helt fantastisk både på innsiden og utsiden!

  124. Vil bare starte med å si at kroppen din er helt fantastisk perfekt! Perfekt mage, store pupper og kragebeina synes! Og du må ikke ta til deg drittkommentarer i det hele tatt, for til slutt er det de som er usikre misunnelige små jenter som sitter på rommet sitt å kommenterer dritt på DIN blogg, toppbloggeren med den perfekte kroppen. Kun sjalusi, og jenter vil alltid bitche og rakke ned på hverandre når noen andre har noe de selv vil ha. Takler ikke å se andre jenter lykkes. Men bare tenk på dette, litt rart eksempel men bare kom på det i farten haha. Ta paradise hotel, stort sett alle jentene der inne har så og si perfekt kropp. Av alle søkerne blir de valgt ut til å være med, og det er en grunn til det for å si det sånn. Jo, personlighet har litt å si for at det kan skapes show, men jeg kan ikke huske å ha sett en jente som ikke hadde bra kropp? Og se det på denne måten, din kropp er utrolig mye finere enn noens jeg har sett der inne! Du har modellkroppen som er utenpå magasiner, unntatt at din har ikke gått gjennom photoshop en trlillion ganger før den vises i offentlighet! Så drit i alle haters, kroppen din er å dø for! Sorry for min lange kommentar, men jeg blir bare utrolig frustrert over du ikke kan være fornøyd med kroppen din nå, du har drømmekroppen! Håper du klarer å skjønne det til slutt, og at du klarer slappe av på stranden både hjemme i Norge og i Syden! <3

  125. Er litt enig med lene. Du skriver utrolig bra mange ganger og virker mye smartere enn det du ser ut som, siden det er en del “plastik” greier på kroppen din, er det ikke rart noen folk tror du er stokk dum. Men ærlig talt, jeg tror egentlig ikke så mange er sjalu, og det er derfor de skriver de stygge kommentarene. Men jaja, stå på!

  126. Jeg syntes du ser bra ut og ikke bry deg om de dumme kommentarene, for de sier det bare fordi de er sjalu:) Men uansett ingen kan se bra ut på alle bilder, men du er kjempe pen 🙂

  127. Du har en kjempefin kropp, men følte at jeg bare må nevne en ting: du trenger ikke å legge ut bikinibilder av deg selv hvis du ikke vil! Faktisk, så kunne jeg ikke ha brydd meg mindre om innlegg med bikinibilder. Vil du vise frem bikinien, så kan du ta et bilde av den uten at du har den på, mens den ligger på sengen eller noe. Tror vi overlever helt fint. Hvis du vil vise deg frem så vær så god, men du vet jo hvor “hyggelige” enkelte anonyme mennesker kan være når de vil komme med “konstruktiv kritikk” på slike bilder. Jadda. Jeg vil mye heller se noen koselige og sommerlige bilder hvor du smiler, slik som de du tok i sommer:) Samme om du bruker bikini eller kjole liksom, det er opp til deg, ikke bloggleserne!

  128. HERREGUD DU ER NYDELIG SOPHIE! Du har serriøst drømmekeoppen, også har du helt sykt fine kragebein!
   Jeg leste nettopp gjennom alle kommentarene i håp om å ikke finne noe negativt, fordi jeg vil ikke at du skal føle deg sånn. Forresten så har ikke Sophie sagt at hun er misfornøyd, tvert i mot! Hun skriver jo at hun er redd for hvordan vi vil reagere..
   Kos deg kjempemasse på ferie, igjen; du er mere en vakker!

  129. Du e kjempefin Sophie, ikke la noen si du ikke e det. Du har gode vænna å klare dæ kjempeflott:) sikkert bare en dårlig dag, ting blir bedre etter hvert skal du se:)

  130. Det er ikke fint med kragebein som ser ut som du har blitt kutta nedenfor halsen. Uansett hvis du tror du bare kommer til og få stygge kommentarer her, så får du det like mye på sydenturen…. Hvis du virkelig ikke sjønnte det..

  131. Du har ingenting å være “redd” for, de som kommenterer dritt om deg og kroppen din er garantert sjalu!!! Finner ingen feil jeg! Du har perfekt kropp, drømmekropp lett!
   Men jeg synes du skreiv her på bloggen for en god stund siden at du ikke hadde tydelige kragebein? Det har du jo, og det er såå fint! Digger deg:)))

  132. Synds synd på de som enda ikke innser hvor utrolig IDIOTISK det faktisk er og sitte bak en jævla skjerm og påpeke feilene til andre. Godt noen er voksne:) skal du ha min ærlige mening? Du er FLOTT! Kos deg på tur med kjæresten :)!!

  133. kroppen din er til å dø for, seriøst drømmekroppen! jeg hadde ikke takket nei til den kroppen der akkurat. fin bikini, fargen var kjempesøt, du burde prøve å nyte ferien så mye du kan, merkelig at folk har så lite liv at de gidder å ta bilde av en annen sin kropp bare for å være ekle, hehe 🙂

  134. Til dere som sier de som skriver at hun har alt for store pupper, er stygg og bla bla bla, er sikkert bare sjalu osv… Jeg tviler egentlig veldig sterkt på at de er sjalu, de sier sin mening og ingen kan vel egentlig dømme dem etter det. Hun legger ut lettkledde bilder av seg selv på en offentlig side der hun vet hun har tusenvis av lesere hver eneste dag. Hun kan ikke forvente noe annet en ett par negative kommentarer, det er livet på blogg.no. Jeg synes nå hun legger opp til alt dette selv med sånne bilder. Elsker bloggen hennes og har absolutt ingenting imot henne men det finnes da en grense.
   Og kjære Sophie, du er en helt fantastisk jente og vil leve normalt uten at alle kritiserer deg… Det kan du ikke få med mindre du slutter å blogge, du kan gjøre det når som helst. Jeg synes ikke du burde slutte men om du vil ha mindre stygge og negative kommentarer må du nesten det.
   Jeg synes nå det er litt for drøyt å legge ut nesten nakenbilder av deg selv og bilder der puppene dine nesten spretter ut av kjolene også klager og sipper du over kommentarene du får, det burde du tåle, du trenger ikke legge ut de bildene.

  135. Sophie, du er ikke perfekt men det er det ingen som er. Det at du tar silikon, restylane, bruker fake negler, vipper og extensions viser bare at man ikke er perfekt, men at man ønsker det. Men det er greit. Javel, du har kanskje strekkmerker på puppene etter operasjonen og nei, du har ikke stor rumpe som du påstår, men hva spiller det for en rolle egentlig? Du må slutte å prøve å være perfekt for alle hele tiden.

  136. Forstår så godt at det ikke er noe gøy å få slengt dritt når man vil kose seg. Selv om jeg ikke er kjendis og ikke vet hvordan det er(for du er kjendis, selv om du kanskje ikke synest det selv. Omtrent hele norge vet hvem Sophie Elise er), men det er vel det som er negativt med å være kjent? at alle prøver å rakke ned på deg fordi de er sjalu på deg og de er generellt sett bare fæle mennesker.
   Jeg tror ikke jeg hadde klart å være så kjent. Jeg er rett og slett ikke sterk nok til å takle å få fæle kommentarer hver dag, selv om 90% av de er snille og gode kommentarer, så hadde jeg krepert av de 10% fæle. Så jeg er veldig stolt(herregud, jeg kjenner deg jo ikke personlig. men jeg har vel lov til å si at jeg er stol? eller?) over at du er sterk nok. Du har sikkert dårlige dager du også. Hell, Rihanna, Justin Biber osv har vel også dårlige dager fordi paparazzi’ene og mennesker prøver å sette de i et dårlig lys.
   Men det de egentlig gjør, er å innrømme at de vil være deg! Personer som sitter bak en skjerm og rakker ned på en person å prøver å finne små feil som egentlig ikke er feil i det hele tatt er rett og slett patetiske, og jeg tror ikke de forstår hvor fælt det faktisk er å få slengt det i trynet. Det er like fælt å skrive stygge ting om en person på nettet som det er å gjøre det personlig face-to-face.
   Men det jeg skulle frem til er at du har all grunn til å være stolt over deg selv, Sophie. Du har en vakker kropp, et utrolig fint ansikt, og et smil som får meg til å smile hver gang jeg ser det på bilder.
   Ingen er perfekte, alle har små ting ved seg selv som de ikke er fornøyd med, og det har sikkert du også. Men jeg kunne faktisk gitt veldig mye for kroppen din, selv om du sikkert har små feil som du ikke er fornøyd med, så ville jeg fortsatt hatt kroppen din.
   Prøv å ikke bry deg så mye over de negative kommentarene som folk skriver. Og hvorfor skal folk blande seg opp i hva du gjør med kroppen din? Om en person var ufornøgd med leppene sine, lårene sine, puppene sine, hvorfor kan man ikke forandre på det for å føle seg bedre? Må vi virkelig gå rundt å være missfornøyd med seg selv fordi noen folk ikke “liker” at vi forandrer på oss? Lever vi på 1700-tallet? Forstår ikke at folk kan være så trangsynte.

  137. Skal jeg fortelle deg noe, Sophie? Min ærlige mening? Det er at du er ei fantastisk flott jenta! Du har en helt fabelaktiv kropp, til å være så lav så synes jeg du har lange nydelige bein og! Du har en fin mage, og brystene dine er helt rå fine!
   Hele du er lekker, Sophie 🙂 Du har virkelig ingen grunn til å skjemme!

  138. Ler så utrolig mye av de som sier “hvis du er så misførnøyd, slutt å legg ut sånne bilder!!” Herregud, jenta skal få lov til å blogge om akkurat hva hu vil uten at andre drittunger skal slenge ut med frekke kommentarer eller hva de syns er drøyt. Er det for drøyt for dere, kan dere finne en annen blogg å lese. Verre er det ikke?
   Du har en nydelig kropp, du burde virkelig være stolt av den! Drømmekropp:)

  139. Jeg har fått inntrykk av at du er ei sterk jente. Du må huske at alle normale mennesker har noe de ikke er fornøyde med, og det er alltid noen som ikke liker deg, eller må finne ting som er galt med deg. Det viktigste er at du er fornøyd med deg selv. Du viser at du er selvsikker, andre ser det, de vil også være det. Det er ingen hemmelighet at du ser utrolig flott ut. Det er mange som misunner det du har, som de ikke kan oppnå. Mange gjør det kanskje uten å vite at det er derfor de klager. Det som kan være en svak ting, er at selv om du er sterk og har selvtillit, er det at du endrer mye på deg selv. Andre tror at du ikke er så fornøyd likevel, og da hiver de seg likegodt over den muligheten å få deg til å føle deg dårlig. Ikke alle klarer å tenke at alle mennesker har følelser, alle er unike. Du er unik Sophie. Aldri glem det.

  140. Du er fin! Ingen har rett til å dømme deg eller fortelle hva som er mindre fint med deg. Du velger selv hvordan kroppen din er, og du er mer enn fin nok. Du skal ikke ha noen til å fortelle deg hvordan du skal se ut! Jeg synes du er en utrolig søt jente 🙂

  141. Naive små tenåringsjenter som sitter å leser blogger. Dere forstår ikke at hun gjør kun det her for at dere skal fortelle henne akkurat det dere gjør. At hun er perfekt og har en nydelig kropp. Hun har det nok veldig godt med seg selv. Noen TRENGER bare oppmerksomhet for å holde seg oppe.
   Hadde hun hatt det så “dårlig” med seg selv hadde hun nok ikke hatt med et bilde av hun nesten naken.

  142. Sophie! Sånn er det å være toppblogger! Det er sånn det er! Med fame kommer også ulemper. Du har som intensjon å vise deg fram. Assa, lets get real. Du gjør jo dette med bildene osv for å skryte. Du kan krabbe ned på blogglista igjen og slippe alt dette, eller du kan fortsette å prøve å framstå som perfekt. Ikke vondt ment, men noe å tenke på

  143. Du har en utrolig fin kropp! Virkelig! Men visst du er redd for drite du kommer til å få er jo det bare å slenge på en genser istedenfor å stå i bikini. Men du har en perfekt kropp etter min mening.

  144. Må si dette var et utrolig teit innlegg. Du har fin kropp, du vet det selv. Og det er ikke sånn at du MÅ legge ut bilder av deg selv halvnaken. Du har så mange kule, ordentlige meninger, men mye av det du sier og skriver på bloggen blir veldig tamt og overfladisk. Rett og slett unødvendig. Du har jo kroppen til det meste, herregud, blir bare litt oppgitt.

  145. Du har drømmekroppen! De som slenger dritt til deg og sier det hater deg, hater ikke deg, de hater det de ikke er og har.

  146. silikon eller ikke, faktumet er at du er fin. En ting er å kun ha utsendet, men ut i fra bloggen ser det ut som du har en super personlighet, som også veier mye. Du er super 🙂

  147. du vet at resten av topplista har vært på sydenferie uten å ha lagt ut biknibilder? er jo helt lov det og da, sophie.
   sier det bare siden du trenger ikke alltids gjøre det verre for deg selv, vettu :s

  148. Du e utrolig fin å sterk. Messuner deg virkelig, og du er mitt forbilde. Syntes alt med deg er perfekt. Love u, og håper du koser deg masse på ferien.

  149. fyfaen! skjønner ikke hvorfor folk gidder å slenge så jævla mye dritt! du har en så utrolig fin kropp Sophie, å strekkmerker har de aller fleste, det er helt normalt! du har drømme kroppen til mange, blant annet drømme kroppen min! digger deg, stå på!

  150. FYFAEN i helvete hvordan kan noen si den kroppen der er stygg? Det der er drømmekropp for meg! FYFAEN jeg begynner å grine for jeg prøver liksom alt for å bli sånn, og du som ER sånn får kommentarer slengt i trynet om at du er feit/stygg? HVAFAEN jeg klikker altså, nei altså herregud! Jeg har ikke ord

  151. du har jo ingenting å klag over. herregud. finnes folk som e myyyy feitar enn dæ. du har jo ikke nåkka som kan kalles mage engang. ka med oss som slit med en liten bulk som stikk ut da? ikke så veldig arti å dra på stranda ass.

  152. Du er en vakker ung dame, men du har et jævlig stort problem når du kan være så egoistisk å bare se feil på deg selv……..begynn å tenk litt på de rundt deg!

  153. Sophie du er jo nydeli! Kunne gjort hva som helst for å få en kropp som din, du har jo drømmekropp! Skjønner ikke at sjalue tapere gidder å kommentere stygt, ikke vær i tvil, for i andre sine øyne er du perkfekt<3 Og så lenge som du er fornøyd med deg selv er det som teller mest! Du fortjener ikke noe av hatet du får eller "venter" på, synes det er utrolig trist at du har den "frykten" eller byrden. Men bare vent og se. Klarer du å overse noliferne og fokusere på det positive, håper jeg alt skal gå bare fint, fordi vi alle vil deg alt godt:)

  154. Du har virkelig ingenting å bekymre deg for, drit i leserne dine, prøv å vær deg selv noen ganger, ikke tenk på alle de andre!
   Om du føler at kroppen din ikke er 100% som som du liker den hver dag, så kan du heller tenke på de som sliter med å holde vekten nede, for du har ingen grunn til å klage over din!:)
   Elsker bloggen din<3

  155. Huff, det er virkelig ikke slik man skal ha det.. Jeg tenker også veldig på det med stygge kommentarer nå som jeg er gravid, og ikke minst etter at babyen er født. Jeg har tenkt til å få noen til å gå igjennom kommentarene mine og slette de som ikke gir meg noe konstruktivt 🙂 Kanskje det kunne ha vært noe for deg? At du lar noen du virkelig stole på få passordet ditt slik at de kan slette slike kommentarer så ofte som mulig, slik at du slipper å se de fleste? 🙂 Bare en tanke! NYDELIG er du uansett, men jeg vet dessverre hvor lite det betyr å høre det når man får høre det motsatte av så mange..
   ♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.

  156. trist at du skal bruke så mye av tiden din på å tenke slik.. du ser så mye bedre ut enn meg,så jeg skal ærlig innrømme at når du sier slik føler jeg meg litt dritt. men men.. det finnes verre ting i live. så ta deg sammen. er det virkelig verdt det å ha blogg når “den” nærmest ødelegger deg psykisk?

  157. Hei, Sophie!
   Ikke ta dette som direkte kritikk mot deg eller kroppen din, for det ligger ikke i min hensikt. Du ser bra ut, noe jeg tror du er klar over. Se, leserne dine elsker deg jo og forteller deg hvor fin du er. Men virkelig – jeg hadde syntes dette innlegget hadde vært tusen ganger mer inspirerende, hvis det ikke hadde vært for at jeg har sett deg før i undertøyet/bikini/halvnaken. Bare du blar nedover til tidligere innlegg, finner man jo endel bilder. Jeg ser virkelig ikke hvordan “kneik” du skal komme over? Virker jo som du allerede har klart å bestige den?
   Som sagt, bare en kommentar, ikke noe vondt ment. Har aldri hatt tro på drittslenging over internett.

  158. Helt ærlig, jeg skjønner ikke hvordan noen kan kommentere dritt eller hvordan du kan grue deg. Kroppen din er jævlig fin, haha. Det tror jeg store deler av verdensbefolkningen vil si seg enig i, og de fleste som ikke gjør det er sjalu. Kos deg i syden!

  159. Du må heller se på at det er så jææveli mange mer stygge mennesker i verden enn dg. selv om du selv ikke ser du er fin må du ver enig i at du ikke er stygg heller.

  160. Alle sier de ville dødd for kroppen din, og er det noen som sier noe stygt til deg, klikker fansene dine. Men har du tenkt over hva folk egentlig skriver her? Det er utallige jenter over meg som sier de ville dødd for den kroppen din.. vet du egentlig hva det betyr? Selvfølgelig er folk sjallu, det er vi alle, men det som er trist oppi det hele, er at du ikke er fornøyd selv. Fordi dersom DU ikke er fornøyd, hvordan i alle dager kan en jente med litt mindre pupper enn deg, mer fett på magen og mer kviser enn deg (feks) være stolt over seg selv, når ikke engang du er det? Jeg tror du skal se litt mer på hva du faktisk har, og ikke hva du ikke har. Dette har blitt en alt for kroppsfiksert blogg etter min mening, og det holder i massevis for oss med bilder av deg i shorts og tshorte, istedenfor bikini 🙂 Dessuten, når du går med 7 forskjellige bikinier når du er i syden, gjør du det ”normalt”. dvs at alle andre er tvunget psykisk til å gjøre det samme, siden det ikke er nok å ha med 2-3 stk.. vær deg selv, drit i åvære så fokusert på hva leserene vil ha. Dersom de ikke liker hva du skriver, er det værste som kan skje at du mister lesere, og jeg vet ikke jeg, men er det det værste som kan skje deg nå?
   sorry for kjempeteit kommentar, men det er ingen smålubbne jenter som kan være fornøyd med seg selv når du ikke engang er fornøyd med kroppen du har.

  161. “Alle sier de ville dødd for kroppen din, og er det noen som sier noe stygt til deg, klikker fansene dine. Men har du tenkt over hva folk egentlig skriver her? Det er utallige jenter over meg som sier de ville dødd for den kroppen din.. vet du egentlig hva det betyr? Selvfølgelig er folk sjallu, det er vi alle, men det som er trist oppi det hele, er at du ikke er fornøyd selv. Fordi dersom DU ikke er fornøyd, hvordan i alle dager kan en jente med litt mindre pupper enn deg, mer fett på magen og mer kviser enn deg (feks) være stolt over seg selv, når ikke engang du er det? Jeg tror du skal se litt mer på hva du faktisk har, og ikke hva du ikke har. Dette har blitt en alt for kroppsfiksert blogg etter min mening, og det holder i massevis for oss med bilder av deg i shorts og tshorte, istedenfor bikini 🙂 Dessuten, når du går med 7 forskjellige bikinier når du er i syden, gjør du det ”normalt”. dvs at alle andre er tvunget psykisk til å gjøre det samme, siden det ikke er nok å ha med 2-3 stk.. vær deg selv, drit i åvære så fokusert på hva leserene vil ha. Dersom de ikke liker hva du skriver, er det værste som kan skje at du mister lesere, og jeg vet ikke jeg, men er det det værste som kan skje deg nå?
   sorry for kjempeteit kommentar, men det er ingen smålubbne jenter som kan være fornøyd med seg selv når du ikke engang er fornøyd med kroppen du har.”
   WORD! TENK FØR DU SKRIVER, SOPHIE!

  162. Istedet for å ta bilde av kroppen din, hvorfor ikke ta bilde av stranda eller noe? Det er ikke slik at du absolutt må ta bilde av kroppen din. Åh vent, du poster jo en haug fra før av. Du har en utrolig fin kropp, og har virkelig ingenting å klage over. For meg i hvert fall, virker det som om du egentlig bare er ute etter oppmerksomhet..

  163. du er pen sophie,ser for meg at de må vere et enormt press for deg i og med at du har soppas mange lesere hver dag, selvfølgelig har alle dager de føler seg jævlige og dager de føler seg bra. Mange ville si at du har den ”perfekte”kroppen. Jeg skal ikke si meg uenig. men tenk på alle de som ikke har like store pupper som deg eller er like tynne, hvordan vil de føle seg? Lykketil

  164. Du må aldri tru du e feit på noken måter,du e ikkje syltynn heller som et beinrangel men du har en veltrent fin kropp, vis noken synes du er feit elr noke så må du serriøst begynne med briller. Å det e serriøst å, får du e langt ifra feit. Eg misunna kroppen sjukt mykje, eg har kanskje ikkje verdens fineste mage akuratt å eg gjerne ha den magen.. Kroppen e perfekt sånn serriøst, aldri tenk noke anna. Når kjæresten din ser deg kommer han te å bli blown away, måkkje tenke sånn så du tenke.. Berre hver fornøyd å ikkje tenk på det andre seie å slikt! Håper du får god selvtillit med kroppen etter å lest alle di postive kommenterane, e noken negative så slett di å dritt i det.

  165. har lest bloggen kjempe lenge, før den kom på topplistene ,Og jeg har alltid syntes at du har/hatt den fineste kroppen jeg har noen gang sett! skulle ønsk at jeg hadde kroppen din, og den nydelige ansiktet og!

  166. Ikke bry deg om de stygge kommentarene eller det drittet folk skriver til deg, fordi spør du meg har du kjempe fine pupper, kropp osvosv! Og husk at folk bare heter på deg fordi de ikke ser ut som vakre deg! Du er vakker Sophie!

  167. Det finnes ingenting å klage på! Du er helt nydelig Sophie. Bare vær deg selv og drit i stygge kommentarer. Stay Strong!

  168. Drømmekropp, Sophie. Herlighet, ikke la de små, pinglete ungene som sitter og taster på et skittent tastatur bare for å føle seg bra, ta deg. De er noen drittunger hele gjengen, som ikke fortjener annet enn en hard en på smella. Jeg elsker kroppen din, og det har jeg alltid gjort. Du er helt fantastisk nydelig, og det håper jeg du vet.
   Jeg ønsker deg en sinnsykt bra tur og håper du koser deg kjempemasse og bare tenker på deg selv og ditt velvære. Du fortjener det!!
   Klem

  169. Okei, jeg ser ikke en eneste feil med kroppen din sophieelise! Jeg misunner deg virkelig! Null og niks å klage på! Du er heldig!

  170. Sophie, skulle ikke du kåre vinneren av de extention greiene?? Eller er det bare jeg som ikke har fått det med meg?? Fin kropp btw!

  171. De som kommenterer stykt, er sikkert bare missunlig på hele deg! du er så perfekt! kos deg i syden! elsker deg og bloggen din! du bør være fornøyd med deg selv<3
   BTW digger kroppen diin! å den bikinien, utrolig fin:) passet deg perfekt! hihi
   Klem

  172. Ingen har sagt du må legge ut bikinibilder! Ingen trenger å vite hvor du skal! Du har en kjempe fin kropp, og jeg har sett igjennom kommentarene dine, og det er helt klart mere positivt enn negativt her. Så hva du “gruer” deg til skjønner ikke jeg!

  173. YESS FØRSTE KOMMENTAR!! 🙂 Jeg bruker å sitte oppe å vente på innlegg så jeg kan kommentere først, og nå klarte jeg det! Jeg visste jeg kom til å klare det til slutt! Hilsen J

  174. hvem kan si at du ikke har fin kropp? magen er helt flat og veltrent. puppene er store og fine! hvem jente vil ikke ha store pupper? hallo, har man store pupper ser man bedre ut og ALLE klær sitter bedre 🙂 så plis dere sjalu jenter, voks opp.

  175. Da e det ikke verre enn at du droppe å legge ut bikini-bildan, å heller legg inn bilda der du føle dæ komfortabel…. Huff

  176. det er på tide at du tar deg sammen, og virkelig begynner å være mer positiv. Det er det eneste som noen gang kommer til å hjelpe – og den eneste medisinen som fungerer! Du har en kropp og et utseende de fleste bare kan drømme om! Du er rett og slett flott og et forbilde for mange! Dra på tur, og drit i om noen sender deg bilder av deg selv på ferie hvor du kanskje lener deg fremover og magen ser stor ut. Tenk at det er likt for alle! Smil og vær glad 🙂 du skal på ferie, og du har en fantastisk kjæreste. Det kan ikke bli bedre, og btw: INGEN gode lesere kan kreve at du legger ut bilde av deg selv i bikini på ferie. Det får da holde å ta bilder av utsikten, vannet og når dere er ute og spiser. Jeg fraråder deg faktsik til å ta bikinibilder.
   Du er super fin! Så ikke tenk på hva andre sier!! STÅ PÅ!
   Og dette var ingen kritikk – for jeg forstår godt hva du mener 🙂

  177. Det jeg lurer på er, hvem gir andre rett til å bestemme hvordan du skal se ut, og rett til å kommentere hva som er feil for deg?
   Personlig synes jeg du ser fantastisk ut! Og selv om det ikke alltid er lett å overse den ene negative kommentaren, gjør det likevel. Hev deg over det og vær stolt, for du ser virkelig dødsbra ut!

  178. Åh, så utrolig dumt at du skal føle det slik! Men Sophie, du må bare få vite at du er perfekt slik som du er, og jeg vet det kan være vanskelig å heve seg over drittkommentarer. Men, åh. Du har drømmekroppen.
   Og jeg vet at titusener av jenter ville hatt den kroppen der, men bare vær fornøyd med deg selv. Ikke la deg brekke.
   Stå på, god tur til syden 🙂

  179. Sophie? nå ble jeg sykt provosert. Du vet at du selv er fin, du har tatt silikon. Du har råd til å gjøre alt du vil med kroppen din for å få den til å se bedre ut. Alle har strekkmerker og unødvendig styggheter over kroppen sin. Det er jo ingen som gidder å zoome inn på bildene dine for å finne noe som ikke ser fint ut. wtf. hvem gjør sånt da? Folk som er psykisk sykt sjau? Du bryr deg ikke om de, vell? Du har mer selvtillit enn som så.
   At du skal ligge på standen og tenke at paparatzi fra norge, skal se deg og ta stygge bilder av deg? Du må rett og slett bare akseptere hvordan du ser ut, sophie. Slutt å skriv på bloggen din om hvor stygg du føler deg, hvor forferdelig munnen din ser ut eller nesen din for den slags skuld. Du kan ikke bli en perfekt dukke, det vet du selv. Det fineste jeg vet med mennesker er at ingen er perfekte, kanskje du og burde forandre litt på tankegangen din. Du vet at du blir psykisk syk av å tenke slike tanker? Jeg vet det for jeg har alltid vært som deg. Jeg tør snart ikke å vise meg selv i bikini fordi jeg har så store komplekser meg kroppen min. Jeg vet jeg ikke er feit, men føler meg feit. Kjønner du? Men seriøst. GET OVER YOUR SELF. DU er fin, det vet du!
   Jeg skriver ikke dette for at du skal bli lei deg, men for at du skal innse at det er ting du ikke kan forandre, og det vil jeg du skal akseptere! 🙂
   God tur til syden og husk å ta mange bilder! Det er ikke ofte man får reist til syden med kjæresten og det er viktig å ta vare på minnene dere lager sammen !

  180. Du har deeen NYDELEGE kroppen, magen, fasongen, pupper, vinkler, rompa, alt!!! Du skal vere stolt! Til og med TCMN har “hengt” seg på deg. Ho har tatt restylan (eller kva det heiter?) og silikon! I den eine videoen på YOUtube sa ho jo at ho ALDRI bli som ein barbie, sann som du gjorde.. Sjå på ho no!?!? Be proud Sophie!

  181. sophie du er helt perfekt og du har ingenting å være redd for! du er nydelig og virker helt super, hvis noen kommer med en dårlig kommentar på deg er det bare fordi de selv skulle ønske de så ut som deg! det at du har tatt silikon er ditt valg og det er ikke noe galt med det. jeg synes du skal stelle deg foran speilet, se på deg selv og si jeg er vakker og det er ikke noe galt med meg. jeg sliter mye selv å prøver dette ofte, har ikke klart det ennå, men du burde prøve! for du er nemlig helt super 🙂 håper du tok deg tid til å lese dette, og at du kanskje føler deg bedre:)

  182. Jeg synes det er helt forferdelig hvordan du syter over missnøyet med kroppen din. Du vet innerst inne at du ser bra ut. Regner med at du heller vil se ut som du gjør, enn å være overvektig. Du har sikkert mange overvektige lesere. Hvordan tror du de vil føle det når de leser at du synes du ser stygg og fæl ut? Du har til og med råd til å endre på kroppen din med plastisk kirugi.
   Dette er helt meningsløs blogging Sophie Elise. Det finnes folk som har det mye verre med seg selv enn deg.
   Og uansett, Hva er poenget med å blogge om du bare skal syte? Tenk at det er vi lesere som har gitt deg råd til alle disse endringene du har gjort med kroppen din. Vær heller litt takknemlig for at du er så heldig som du er! 🙂

  183. Du har utrolig fin kropp, Sophie. Du burde virkelig være stolt over den! En av de fineste jeg har sett, ikke vær rett for alt det du skrev, heller vær stolt og vis seltilliten når du går rundt i bikini <3

  184. Kjære Sophie 🙂
   Jeg syns du er nydelig. Jeg er rett og slett kjempe misunnlig på utseendet ditt!
   Ikke bry deg om hva andre sier, vær stolt av kroppen din. “Walk with your head up high!
   <3

  185. Jeg kjenner jeg blir ordentlig trist av å lese dette innlegget, men samtidig skjønner jeg deg veldig godt. Jeg har langt i fra den “perfekte” kroppen selv, og du skulle visst hvor mange det er som ser opp til deg og kroppen din. Jeg vil ikke akkurat si at jeg gruer meg til sommeren, men jo eldre vi blir jo større blir presset på å ha den perfekte kroppen. Men så gikk det opp for meg, UANSETT hvordan du ser ut eller hvordan kroppen din ser ut vil folk DØMME. Du kommer aldri til å bli perfekt nok i hatersa sine øyne. Det høres kanskje rart ut men, perfect can never be PERFECT
   Det viktigste er at du skal føle deg komfortabel med deg selv, så på mange måter er jeg glad for at du tok silikon, nettopp fordi det får deg til å føle deg bedre. Så ja, vi alle vil bli dømt resten av livet, men viktigst av alt. Elsk deg selv xx

  186. Herregud Sophie! Ikke la det gå innpå deg at alle kommenterer drit om kroppen din når du selv er fornøyd. Personlig synes jeg at du ser veldig bra ut, det burde du og vite og slutte å ”grue” deg pga. noen fremmede kommenterer det de ser. Alle har jo forskjellig smak og behag, du vil ikke være perfect for alle, men drit fin for noen 🙂 sånn er det! Kos deg i Gran Canaria med kjæresten.!

  187. Ehm…. Kom over bloggen din nå litt tilfeldig, og leser i første innlegg at du gruer deg til bikini, fordi du MÅ ta bilder til bloggen…?
   Du hører selv hvor feil det er?
   La da heller bare være å ta det blogg bildet da vel….!?
   Er bare latterlig at du som har den kroppen skal måtte bruke en blogg for å fronte deg selv og vise deg frem.
   Må jo bare være bedre å være den du er, nyte live ogdrite i hva andre syns. Istede blottlegger du deg her, og ”tvinger” deg selv til å legge ut bikinibilder du ikke vil legge ut…?
   Synes det bare er fryktelig selvmotsigende…

  188. Kommenterer dette nesten hver gang du skriver sånne innlegg, men føler jeg må si det igjen.
   For det første har du mye mindre feil enn mange andre har. Når jeg ser på bilder av kroppen din ser jeg ingen feil, sånn egentlig. Selvfølgelig er det mange som kommenterer dritt, og det er virkelig ikke noe du skal finne deg i bare fordi bloggen din er kjent. Det er trist at så mange har så lite å gjøre, og det burde faktisk ikke være lov å drive sånn. Uansett ;
   Du er veldig fin. Puppene dine ble fine, og hadde jeg hatt penger ville jeg gjort det samme selv. Kragebeina dine er noe av det fineste jeg vet med deg. Du er ganske lav som du selv vet, men det er virkelig ikke noe negativt. Du er kjempesøt.

  189. Jeg kan ikke se en eneste feil på deg.. Det er utrolig dumt du føler det slik, men jeg kan prøve og forstå hvorfor.
   Du er utrolig nydelig, Sophie, og den bikinien var superfin på deg! 🙂

  190. Du er jo helt fantastisk!! Å vite at noen ser på deg hele tiden er ubehagelig, men du er så utrolig vakker at jeg ikke har ord for det! Kos deg, og nyt turen!! ILU!
   Kos og klem fra meg:)

  191. Seriøst? Drikker du lim.? Stakkars deg….. Snakk om å lage seg selv til et offer, lykke til videre……

  192. Å du er så pen og den bikinien satt som skuddet, jeg har alltid(siden jeg bebgynte å lese bloggen din)*lenge* vært misunnelig på deg, du er så pen.
   Skal du på ferie? Kult. Med kjæresten?
   Isåfall kos dere♥
   Hilsen meg!

  193. sykt fin bikini! Du har dødsfin kropp, men jeg skjønner hva du mener..det er ikke lett! keep up the good work. Elsker bloggen din!
   Kos deg masse i ferien

  194. Du er nå bare et menneske du også, Sophie, og folk må skjønne at mennesker er som mennesker flest. Du har all rett til å gjøre hva du vil og hva du selv føler for, ikke la blogglesere presse deg til noe som ikke trenger være en bekymring. ..Jeg mener 7 bikinier? Når jeg drar til syden tar jeg med 1 – heh, nei dette blir helt feil. Du skal ta bilder av det du selv ønsker, du skal ha på og ta med det du selv vil.. Du er din egen sjef!

  195. Kjære deg, du er en 18 år gammel jente med en flott kropp! Men som så mange skriver her så er det ikke et must å legge ut bilder av seg selv i bikini i et offentlig forum. Om det var du eller Miranda Kerr, så ville de negative kommentarene alltid komme. De aller fleste synes nok at du har en flott kropp. Men slik verden har blitt i dag så er det ikke til å unngå slemme kommentarer, fordi bak hver slem kommentar sitter en usikker jente eller gutt.
   Det jeg selv sliter litt med er hvorfor et slik fokus på kropp og utseende og det konstante fokuset på det overfladiske. Kanskje jeg er litt for voksen mtp alderen (18 år), men det kommer vel kanskje av at jeg mista mamma pga kreft og har en søster som sitter i rullestol..! Jeg er bare så ufattelig glad for at jeg har helsa i behold, at jeg har muligheten til å studere, at jeg har to bein og at jeg ikke kunne brydd med mindre om hva andre skulle tro eller mene om meg selv. Jeg vet at livet har så ufattelig mye mer å tilby annet enn en flat mage… Skulle bare ønske at fokuset og engasjementet var litt mer intelektuelt enn kropp og utseende. For utseende er virkelig ikke alt!!! Skulle bare ønske at bloggere rundt om kring i Norge kunne hatt et litt annet fokus av og til. Blir liksom litt matt når de finnes så mye annet å tenke på… Sett pris på det man har og på det man har fått – livet er så jævlig utforutsigbart. Tenåringsjenter burde ta seg selv litt å nakken; cellulitter, strekkmerker, en liten bulk her eller der KUN er bagateller. For folk som virkelig har kjent på hvor “jævlig” og urettferdig livet kan være VET med sikkerhet at kroppsfokus kun er b.a.g.a.t.e.l.l.e.r.. Vær så snill Sophie, kan du ikke være litt mer reflektert? Baah

  196. hvordan kan du egentlig mene at du ikke har en fin kropp? hvorfor tror du at alle skal kommentere at du har stygg kropp? du må da selv se at du har en fin kropp? tynn, fin mage, rumpe og pupper, og at vi ikke kommer til å kommentere at du er fet osv..
   er det for å fiske kommentarer på at du har en fin kropp eller..

  197. Du vet det, at den eneste grunnen til at folk kommenterer dritt om kroppen din er fordi de faktisk er misunnelige? Det er ingenting i veien med kroppen din og du burde være stolt over den – uansett hva en sjalu og redd tenåringsjente som sitter hjemme på pikerommet (gjemt bak dataskjermen så klart) skriver om deg. Det sier så mye mer om dem selv enn det det faktisk sier om deg.
   “haters only hate the things they can`t have or the persons they can`t be. It`s just a little thing called jealousy” 🙂

  198. Jeg tror hvis du bare roer litt ned med utfordrende posisjoner (ikke noe vondt ment, du vet vel sikkert selv at noen av bildene dine har vært litt på kanten?), så vil ikke bikinibildene vekke så stor negativ oppmerksomhet. Det er jo egentlig ikke noe galt med bikinibilder, og du har en fantastisk fin kropp, og jeg skjønner godt at du vil vise den fram 🙂
   Håper du koser deg masse på ferie i alle fall. Ikke la bloggen og negative kommentarer ødelegge for en koselig ferie med kjæresten din!

  199. Du ska ikke bry deg om negativ dritt! Hatera finnes det bestandi, og negativ dritt vil man bestandi få uansett kæm man e 🙂 Kjempe fin e du! Kos deg masse på ferie!

  200. Du har ingen grunn til å føle det ! Du har en perfekt kropp og du kan gjøre akkurat det du vil ! Jeg elsker bloggen din og bare stå på så går dette her bra !!
   Klem Karoline !<3

  201. Mange meinar at sophie gjer detta for oppmerksomhet slik at ho ska føla seg bra, og meinar at det er så jævla negativt!? FOLKENS!? Våkn opp. Trenge ikkje alle av og til oppmerksomhet for og føla seg bra. Folk som aldri blir lagt merke te eller får oppmerksomhet endar som oftast opp med og slita psykisk og det kan få konsekvensar. Fordi om sophie er tynn og alle ser det, MÅ det ikkje bety at ho ser det på samma måte som alle oss. Eg seier ikkje at sophie har spisefoestyrrelsar, men ein som har det ser ikkje at han er tynn uansett om alle andre ser det. Det handlar om DINE kompleksar. Fordiom noken kanskje sitte me mindre puppar enn sophie må ikkje det bety at dei er missfornøgde me dei, fordi sophie seie ho er missfornøgde me sine. Folk har eigne kompleksar og meiningar, og burde ikkje endra kompleksane sine etter korleis sophie ser på seg sjølv. Det er rart og tenka på at dei som sitte og slenge dritt her no, er dei som skadar folk psykisk. Gjer det dikka SÅ vondt og gje denna jenta 1 komplemang, elle holda kjeft? Er det virkelig SÅ vanskleig!?
   Sophie. Du er perfekt på DIN måte. Kos deg på stranda i bikini. La dei som slenge dritt fortsetta. Dei kjem te og få møta konsekvensar ein dag

  202. Skjønner ikke hvorfor noen av dere klager over at hun legger ut et bilde, som viser mer en vanlig? Du er perfekt Sophie! Digger deg! Kos deg på ferie sammen med kjærsten!

  203. Du har den koppen jeg vil ha, du! Og de som kommenterer dine såkalte “feil” De er bare misunnelige. For du er rett og slett NYDELIG fra topp til tå! Og jeg forstår deg så utrolig godt når du sier at du ikke vil være lei deg for hva noen av oss sier når du er med kjæresten din. Dere to fortjener virkelig å være i syden uten at du skal bekymre deg for noenting!
   Jeg sier det igjen, Sophie. Du er utrolig nydelig. Det er ingenting med deg som er feil! Ja, jeg er utrolig sjalu på deg, kroppen din, og liet ditt. Men jeg rakker ikke ned på deg fordeom. Du er mitt forbilde!

  204. Woooow, sier jeg bare! du har idealkroppen jo, og null og niks å bekymre deg for! om du spør meg hadde du absolutt ikkje trengt å ta silikon,restylane og solarium, siden du er perkekt akuratt som du er! Det holder å bare være Sophie! Du ar en fantastisk indre sjønnhet, og det er det som virkelig teller! Altså sier ikka at du ikke ser bra ut utsenemessig altså, for det gjør du så sykt! men jeg mener nå ihvertfall at det er det indre som teller, og det er derfor jeg elsker bloggen din! Men når det gjelder at du gruer deg til alle stygge komentarer, så vil jeg bare si at, jeg bladde litt oppover og så all de fine komentarene du har fått på innlegget! kan du gjøre meg en tjeneste å ta i mot disse istedet for alt drittet! siden du er bare fantastisk nydelig, både på utsiden og innsiden <3

  205. Hvordan skal noen kommentere stygt til det dær? Langt ifra lubben men slank! Fine store pupper som ikke er så ALT for store som noen slemme lesere sier, perfekt farge, markerte streker på magen som bare er SÅ digg! Du har en sinnsykt fin kropp og når noen kommenterer negativt på den så er det av ren sjalusi! Jeg kjenner jeg blir veldig sjalu men det ville overhode ikke fått meg til å føle meg bede av å rakke ned på deg å prøve å finne feil. Det er bare å ignorere de umodne leserne, det er jo nesten litt synn på dem… Du har en fantastisk fin kropp Sophie!

  206. skjønne ikke koffer du klage over at du e feit nårr du e syltynn.. må heller sett pris på at du har en fin kropp enn å sutter om at du e tjukk for da veit ikke du hva tjukk er..

  207. Du har en fantastisk kropp, og du burde være stolt! Jeg lover deg at du hadde vært like vakker hvis du var 10 kg tyngre og. skjønner virkelig ikke hvorfor vekt og skjønnhet skal være synonymer..
   Prøv og ignorer drittkommentarene. Skriv dem ned og brenn dem hvis det hjelper. Eller prøv å ikke lese dem.
   Stå på videre! og kos deg på ferie:)

  208. Kjære deg!! Du mangler så selvtillit!!!! Du er søt, vakker og kjempe flott!! 🙂 Jobb med selvtilliten din og du vil stråle…da ser ikke folk på hva du har på deg eller hvordan du ser ut 😉 Lykke til videre <3

  209. Sophie du er fantastisk nydelig. Jeg håper virkelig at du klarer å kose deg i syden for det fortjener du virkelig. Du er en av mine største forbilder og jeg ser virkelig opp til deg! Stå på videre, hilsen fast leser og fan. 🙂

  210. Sophie,du har en perfekt kropp, alt er feilfritt! en ferie er ikke noe å grue seg til,og kansje møter du ikke noen fans som tar snikbilder av deg heller, gled deg og kos deg så mye som du bare får til <3

  211. Kroppen din e fitinspiration! Aldeles nydelig kropp, rett og slett 🙂 kan heilt ærlig si at æ finn ikke nå feil med den at all, også har du jo et utrulig fint ansikt og. Kos dæ masse på ferie med kjærestn din!

  212. Du har en helt fantastisk kropp som jeg ville drept for å få! Ikke bry deg om alle “feilene” på kroppen din folk påpeker, de er bare sjalu og rakker ned på deg for å føle seg bedre selv! Du er perfekt, ikke la noen andre få deg til å tro noe annet!

  213. Du ser både sunn, frisk og amazingly nydelig ut! (den magen!) som en sa over her somewhere, slev om miranda kerr legger ut bikinibilder av seg selv, vil også hun få noen negative kommentarer. For deg, ville jeg heller lest alle de positive, som er ca 90% av alle kommentarene her nå, antar jeg, og heller fokusere på dem. For husk 90% av de som leser bloggen din, hadde dødd for å ha den kroppen. Kos deg på gran canaria, og se heller på alle de positive kommentarene. Du ser smashing ut, uansett 🙂

  214. Sophie, du har drømmekroppen! men det viktigste er at du har den fordi du spiser mye sunn mat!(virker det som da) Men du viser at du kan spise normalt, litt godterier av og til uten at det påvirker kroppen. noen synes det er horete med silikon i puppene, hvorfor? er det sånn at selvom du *fikser* på kroppen din, så er det for å selge seg selv? dette er HELT på tryne, du ville det og derfor gjorde du det!
   Du e fette perfekt!

  215. Du har jævla fin kropp, men hvis du virkelig gruer deg til stygge kommentarer så trenger du jo ikke å legge ut bikinibilder. Er ikke slik at du er plikta til det akkurat, haha

  216. altså, du trenger ikke å legge ut bilde av deg i bikini på bloggen når du er på ferie? Ingen tvinger deg. Men du har en veldig bra kropp:)

  217. Problemet er ikke at du viser fram kroppen din, men måten du gjør det på. Uskyldige bilder fra stranda og ved bassenget gjør ingenting. Men når du poserer på hotelrommet og viser fram mesteparten av underlivet ditt så blir det noe helt annet. Tenk på det 🙂

  218. Kos deg i syden du… med den kroppen du har! Du har 2 føtter som bærer deg fram og hjerne som fungerer! Kan du ikke bare være glad for det da? Det er det jo ikke alle som har 😉 Uansett så er kroppen din helt normal og fin! GOD TUR og kos deg!

  219. haha er jo ikke noen som tvinger deg til å blogge med halvnakne bilder heller da. Dette kalles utrolig lav selvtillit, jobb med deg selv

  220. Kos deg i syden !!! Ikke bry deg om du får dritt kommentarer !!! Du fortjener det ikke !!! Du er helt nydeli !!<3 Mitt forbilde. Garanter.
   Elsker bloggen din<3

  221. Nå slipper du muligens å bruke så mye push-up, noe som egentlig er bra for alle sammen 🙂 Men bikinien var fin, og som sagt oppi her, du har aldri sett mer naturlig ut!

  222. Kjære, søte, snille deg! Du er så perfekt til TUSEN! Men vet du? Du er perfekt, UANSETT hva andre sier! Blås i alle de teite og negative kommentarene du får, for du er deg og det MÅ vi respektere! Jeg ønsker deg ALT godt og en superduperfin ferie, med kjæresten din! Kos deg og vær fornøyd med deg selv!
   Klem<3

  223. Skjønner så godt hva du mener egentlig! Folk sier jeg har generelt bra kropp, men jeg har jo forsatt smilehull på ræva, slappe lår. Men om du går i deg selv, så er det vell ingen som har en HELT perfekt kropp. Alle er missfornøyd me noen, men kos deg over de du er fornøyd me. De er vell ikke straffbart å være fornøyd 🙂 Å bilder kan gjør deg finere, å styggere, å man kan ikke bli likt av alle. Men du er jo totalt sexbomb sophie! 🙂 Finest som finst er jente me god selvtilitt og er fornøyd med seg selv. Så gjør deg selv en stor tjeneste, DRIT i alt annet å vær fornøyd me deg selv!! 🙂

  224. En feil her og en feil der har vi ALLE ! Å to meg når jeg sier dette, ingen, INGEN er perfekte ! Ikkje modeller en gang, å da kan du bare tro hvordan di du snakker med ser ut. Alle er perfekte på si. Måte sophie, å ingen er skapt til de heller. Ingen er de perfekte menneske, så våg deg å tenk annleis. Ingen er perfekte , hverfall ikkje di som hater andre, for nettopp de er en feil !

  225. SÅ lenge du er fornøyd så har andres mening ingenting å si! De fleste er bare misunnelige, de vil bare være som deg! Men kanskje de ikke klarer å bli sånn!
   Kjæresten din synes sikkert du er super digg! For det er du jo faktisk 😉
   Kos deg på ferie, hva så om noen tar et stygt bilde, vi som leser bloggen og de som vet hvem du er i virkeligheten vet jo at du verken er stygg eller feit 😉

  226. Men så ikke legg ut bilder om du er redd for stygge kommentarer, da! Ingen som tvinger deg til å poste bikinibilder, og hvis du er redd for å få dritt er det vel bedre å få dritt for atdu ikke legger ut enn for det du faktisk legger ut.

  227. jeg blir rett og slett lei meg! når jeg leser at du er nervøs for å reise pågrunn av disse idiotene som må kommentere dritt. fordi du er nydelig! og du burde virkelig ha verdens høyeste selvtillit!
   1. du har en fantastisk kropp
   2. du er ikke en sånn “dum bimbo blogger” men en jente som faktisk tørr å stå opp for sine egne meninger. og du har hvertfall min fulle respekt! jeg har så lyst til å riste de idiotene som snakker dritt til deg eller om deg eller skriver det her eller der. blir så oppgitt, over at bare fordi de er misunnelige som faen så klarer de ikke si posetive ting til deg. jeg er utrolig misunnelig på deg! men jeg gidder ikke komme med drittkommentarer uansett. fordi jeg har blitt oppdratt til å vite bedre! til å vite at hvis man først skal si noe negativt, så burde det i alle fall være sant, og det burde være konstruktivt, ikke sånn unødvendig dritt. jeg vet ikke om du ser denne.. men jeg håper du vet at du er UFATTELIG NYDELIG! ikke bry deg om alle andre 🙂

  228. Det som irriterer meg mest her, er at folk klager på ting, når de ikke er bedre selv. De fleste har jo sikkert hørt at “du skal ikke klage på andre når du ikke er helt perfekt selv”, men tingen er at ingen HØRER ELLER BRYR SEG OM AKKURAT DEN SETNINGEN.
   Syns du er en superfin jente som blogger dritbra! Jeg har lest bloggen din i rundt et år nå, og du har forandret deg mye. Du var, og er fortsatt en aldeles nydelig jente. Det er DU som bestemmer hva du skal gjøre med din kropp, og ingen andre. Ikke bry deg om hva andre folk mener om deg. ingen er perfekte, ikke engang jeg. ikke du. ingen. Men du er vakker, på innsiden og utsiden.
   elsker bloggen din. DU.ER.BEST. <3

  229. Syns du det er fint med SÅ storepupper, altså, de har jo mistet formen sin! det ser ut som huden skal sprekke!

  230. du finner faen meg ikke råere blogger enn deg sophie! skulle gjordt mye for å bytte kropp med deg, om ikke det der er drømmekroppen vet ikke jeg altså! det er ikke noe jeg sier for å være en “smisket” person som bare sier det fordi du er en kjent blogger, jeg sier det fordi det er sant. Bytt gjerne kropp med meg OG kos deg så sinsykt mye på ferie med kjæesten din! Bare se på komentarene over, det er ikke kun meg som syntes du har drømmekropp!

  231. Syntes at du er fin jeg! 🙂
   Men du? Det er en video om pelsindustri(grooooov dyremishandling) som ligger på YouTube (overalt) del den på bloggen din så den får større oppmerksomhet! Den er virkelig helt gruuuusom, klarte nesten ikke å se ferdig videoen! :'(

  232. Det viktigeste er hva du syntes, Sophie Elise. Jeg syntes at du er utrolig pen, vakkert ansikt og nydelig kropp. Men det hjelper ikke hvis du ikke føler det selv. Mange kritiserer deg fordi du legger ut bilder av deg selv, men hva de syntes betyr ikke en dritt hvis du liker det. Det er DIN blogg og DIN kropp!! Gjør som du vil 🙂 Det å følge sin egen vilje uansett hva andre syntes er en bra egenskap, og det er grunnen til at jeg leser bloggen din. Du virker som en så utrolig sterk person, som viser fingeren til kamera eller holder sigaretten i hånden selv om du vet at bitre kjerringer kommenterer om hvor dårlig selvbilde du er osv. Du lærer jo ikke leserene dine å røyke eller ta silikon, men å stå for egne meninger!! Det er SÅ bra, Sophie. Du er smellvakker, kos deg i syden. Kommer til å lese bloggen din så lenge du holder på, du er den beste bloggeren syntes jeg 🙂

  233. Det eneste jeg har og si er, DAMN girl. Greit vi alle har noen feil her og der, men kroppen din har ingen noe og si på. Vær stolt over hvordan du ser ut, man lever bare et liv, og det skal du nyte. Man skal ikke gå og tenke over hva som er galt med en selv. Og jeg tipper at kjæresten din føler seg som verdens stolteste når han går på stranden med deg. Nyt ferien din, og kos deg masse!

  234. helvette! For en perfekt kropp! Ikke rart folk rakker ned på deg når de må være så sjalu! Fordi ingen jente kan ikke være sjalu på den perfekte kroppen! Du er heldig! Men forstår deg! Men hvis du ikke føler for det så trenger du ikke å legge ut bikinibilder, det er jo ditt valg og vi leserne forstår deg hvis du ikke gjør det! Men herregud, det å ta snikbilder blir bare helt feil! Off! Noen må ha det vondt med seg selv!!!

  235. Hvis du ikke vil ha stygge kommentarer om kroppen, så trenger du ikke legge ut lettkledde bilder da:) Du kan jo ikke klage på at du får så mange negative kommentarer når du legger opp til det ved å legge ut bildene.

  236. skjnner ikke hva du har komplekser over, du har jo skrevet dette med at du ikke er så veldig fornøyd med kroppen din osv. Så har du den kroppen, den drømmekroppen alle vil ha. Tenk de som virkelig sliter med vekta si, så ser de dette? hva mener du VI skal tro?
   mente det ikke slemt, men det er noe å tenke over! for du har utrolig fin kropp, men ting faller ikke på plass.

  237. Du har ingenting å beskymre deg for, du har en sykt fin kropp, og du burde være stolt over det! At det vil være litt annerledes å se seg selv men store pupper når man går i bikini, er det bare å venne seg til! Snart vil du ikke tenke over at det er noe forskjell… 😀
   Så slapp av, du er herlig <3

  238. Du ser fantastisk ut! Dette sier jeg ikke for at du skal føle deg bedre, men fordi det er SKINNENDE REN fakta!

  239. Du har så utrolig fin kropp!du bør drit i alt det negative og bare tenke på det positive!Du må kos deg med kjæresten din å ha en fin ferie!<333

  240. Sånn utenom at jeg synes brystene er litt for store (min smak, det viktigste er at du er fornøyd med deg selv:) ), så synes jeg du har en fantastisk nydelig kropp:) KOS deg på ferie, lille frøken, det fortjener du:)

  241. Du er vakker og ingenting å være misfornøyd med. Alle jenter rakker ned på hverandre, sånn er det bare! Du må ikke ta deg nær av det <3

  242. Det er jo så jævlig åpenbart at du skrev dette innlegget kun for å kunne ha en unnskyldning for og legge ut bilde av deg selv lettkledd, noe du ELSKER. Ingen har sagt at du er NØDT til å legge ut bilde av deg selv i bikini som en skrev over her, det er bare noe du vil selv siden du er så jævla stolt av deg selv og tror hele Norge synes du er et skikkelig piece of meat. Vet du hva? Jeg synes synd på deg.

  243. Ja du har så jævlig mye å vere redd for. Skjerp deg. Du vet du ser bra ut og vil bare ha enda mer bekreftelser.

  244. Du er helt perfekt! åsså sitter DU å klager over at DU er feit 🙁 Ble faktisk litt lei meg nå…
   Vist du syntes du er feit, åhh .. da lurer jeg nokk på om hva du hadde syntes om min kropp ;(

  245. skjønner ikke hvorfor du bekymrer deg for bikinibilder når du legger ut bilder av deg selv i aaaltfor små kjoler hvor du har mesteparten av puppene dine utenfor kjolen? de ser jo mye bedre ut i bikini enn i for trange kjoler og så mye pushup at man såvidt ikke kan se brystvortene dine, mens det samtidig ser ut ut som at du har mye av puppene dine inni kjolen.

  246. Hvorfor skriver du at du gruer deg til å legge ut bilder, så poster du bilde av kroppen din i samme innlegg? lolz, oppmerksomhetssyk

  247. For å si det sånn, så er det de jentene som er misunnelige på deg fordi de ikke har din kropp, og guttene som er misunnelige fordi de ikke har deg som kommenterer på kroppen din.
   Du har en nydelig kropp, og jeg skulle gjort ALT for å få en kropp som det du har, men jeg vet selv at jeg ikke klarer å oppnå det. Selv om jeg er veldig sjalu på kroppen din, finner jeg ikke noe galt med den.. Så bare hev deg over det, og vit at du er så mye bedre enn de som kommenterer dritt!

  248. Seriøst, hvor oppmerksomhetssyk er du?! Det er en ting å tenke sånne ting, men herregud a, om du ikke vil legge ut bilder av deg selv i bikini må du jo ikke det. Du topper jo det hele med å legge ut bilde i bunn av innlegget! Kan du begynne å tenke litt mer over hva du skriver, skrive innlegg som faktisk har mening og ikke er dobbeltmoralske?

  249. Jasså ja? Kom for fanden ikke her og stikk huet ned i sanda. Det er ditt valg å blogge. Tåler du ikke presset, så blogger du ikke heller. Simple as that.

  250. du er heelt herlig, og kroppen din er rett og slett drømmekroppen! Forresten, du har sykt fine kragebein!!
   Kan du legge ut noen rumpeøvelser eller treningsprogram du bruker generelt? Hvordan fikk du liksom DEN magen og rumpaa og eegentlig hele kroppen?:):)

  251. FOR en vakker kropp!! jeg kan love deg at du har ingen grunn til å bekymre deg!
   Skal ærlig innrømme at det er deilig og vite at andre også får strekkmerker..

  252. Er det en blogger som ikke er redd for å vise seg i minimalt med tøy så er det nettopp deg! Blir nesten litt frustrert når du skriver sånne teite ting. Hvis du hadde hatt så mange komplekser for kroppen din, hadde ikke du vist deg halvnaken hele tiden. Du må jo være den mest selvgode jenta som finnes og fisker etter komplimenter hele tiden!
   Signerer denne kommentaren! JA, du har fin kropp. Men de puppene… de ødelegger alt, er sykt lange og ovale og ser ut som melkespreng. Puppene ødelegger ALT

  253. Virkelig Sophie Elise? Virkelig? er det det som er ditt store problem? at du tror du er feit? at du med den kroppen der nesten ribbeina dine STÅR ut av huden er feit? Ikke kom her å påstå at du har lav selvtillit med den kroppen. Du har den kroppen ALLE jenter hyler etter. Som ALLE jenter i verden vil ha. Store pupper (som du hadde FØR du tok silikon og), flat mage, akkurat perfekte hofter. Så ikke kom her å begynn engang.
   Jeg har alltid hatt litt større pupper enn de andre, jeg utviklet meg fort og endte opp med store bryster (de utvikler seg enda), det jeg prøver å fortelle deg er at jeg også er 18, jeg også er litt lav, og jeg kan fortelle deg med en eneste gang, du kommer til å ha så store ryggsmerter etter noen år. Nei, jeg er ikke ute etter å kritisere, men å få deg til å åpne øynene littegrann. Jeg bare nevner at å få silikon i en alder av 18 da puppene dine ikke engang er ferdig utviklet ikke er så smart, du har fått den størrelsen jeg har for øyeblikket, og jeg vurderer brystforminskelse – for det sliter så på ryggen min. Jeg kan nesten ikke ha normal sex, jeg kan ikke sitte på normale stoler, høyhælte sko er nesten å drite i, da ryggen gjør vondt KONSTANT så og si. Jeg lurer på hvorfor du ønsker å ødelegge ryggen din i så tidlig alder?
   Bare tenk litt over det; du, Tuva OG Therese har fått silikon på så og si samme tid. Hva gjør det med jentene i Norge sitt syn på hvordan vi skal se ut? Har ei lillesøster på 13 år, hennes største ønske er å bli som dere; silikon og flat mage. Hun spiser ikke noen ting lenger, fordi hun skal se ut som deg. Vondt å høre fra ei jente som så vidt har kommet i puberteten.
   Nei, jeg sier ikke at du har gjort noe galt, jeg bare lurer på hvorfor du skal skrive i store innlegg at du har dårlig selvtillit og at du føler deg stygg når du har brukt masse penger på å få større pupper og er syltynn. Det virker som du trenger en bekreftelse fra de nesten 36 000 leserene du har om dagen at du er JÆVLIG PEN.
   Men joda Sophie Elise, du er jævlig pen, men jeg har dessverre ingen sympati for deg, for tro meg; du har alle kvinners drømmekropp.
   Du la selv ut et bilde på bloggen her om dagen med ei jente som hadde litt mage og henge pupper (http://www.kissies.se/wp-content/uploads/2013/02/tumblr_m4xhqwjIis1qap8d8o4_500.jpg) – tenk, sånn cirka ser noen av leserne dine ut, hvordan tror du vi har det når du påstår at du er feit og ikke har pene nok pupper?

  254. Hei Sophie. Jeg må ærlig innrømme, at første gang jeg så på bloggen din. Trodde jeg du var som de andre, som bare brydde seg om utseende. Nå har jeg lest bloggen din en stund, og det er akkurat disse innleggene som viser at du ikke er som alle de andre, at du er unik. Jeg henter mye inspirasjon fra deg. Du hjelper meg utrolig mye. Til å være meg selv, og til å tro på meg selv. Tusen takk, du er verdens beste forbildet. Forresten, du har en fantastisk kropp, som du BURDE være stolt av 🙂 Jeg vet jeg ikke kjenner deg, du kjenner ikke meg heller. Men jeg har på en måte blitt knyttet til deg. Du gir meg noe å tro på. Jeg vet ikke om du kommer til å lese denne kommentaren, eller om den bryr deg. Men jeg syntes du er fantastisk. Folk som slenger dritt til deg er bare teite, de skjønner ikke at det sårer.

  255. Skjønner ikke greia, hvorfor du i det hele tatt gadd å skrive dette. Du er kjempe pen og har en sinnsyk kropp, det vet alle! Du er veldig heldig, tenk på de som sliter med det å være tjukke, eller ikke ha pupper i det hele tatt ….. Du MÅ ikke legge ut bilde av deg i bikini da du er på stranden? Tror ikke du har så dårlig selvtilitt som du skal ha det til, det er en grunn for at du tørr å legge ut bilde av deg selv i så lite klær. Tenk på andre som sliter 10 ganger mere enn deg. Det er helt normalt at alle bloggere får kritikk for litt feil, UANSETT om de har fin eller ufin kropp og sånn vil det alltid være. Skjønner ikke at du tar deg nær. Du og alle vet at du har en kropp som alle drømmer om. Du er nydelig

  256. Jeg synes du er nydelig jeg, alle er nydelige på hver sin måte, og du er en person jeg ser opp til! du har egne meninger og vet du? du er en god person tvers igjennom, og jeg synes ikke du skal tenke på hva andre synes? om alle skulle det, ville denne verden vært enda mere gal enn den er i dag! og husk at din kropp er fin og er en del av deg, og folk skal ikke komme å klage på deg? de har nok med seg selv! og husk, de som slenger dritt, er sjalu på deg:) kos deg masse på tur, og nyt det, for det fortjener du<3 ps: stå på videre, og hold bloggen oppe, jeg elsker deg og den!

  257. det viktigste er jo at du er fornøyd.. men det virker ikke som om du er det om du lar ekle kommentarer ødelegge for deg! får håpe du ikke angrer på operasjonen du gjennomførte og at du føler deg komfortabel i din egen kropp – om ikke er det vel noen du kan klage til, i forhold til silikonen mener jeg. får håpe det ordner seg, god ferie!

  258. Dette her synes jeg blir kvalmt av deg, du veeet selv du har en norman fin og slank kropp!! Om du ikke vil få masse dritt kommentarer om kroppen din så ikke legg ut bilder av deg i bikini eller der man ser den på standen da?! Vanskeligere er det vel ikke?!?
   Og det kvalme er at etter alt det jeg er så redd for blablablabla så legger du ut et bilde av deg selv i bikini, et bilder du er fornøyd med og ser bra ut på: y?! Du fisker så sykt etter komplimeneter sophie!
   Du legger alltid ut lettkledde bilder og så klager du når folk slenger dritt, som sagt før, du legger opp til det selv!
   Hadde du virkelig ikke vært fornøyd med kroppen din hadde denn bloggen ikke vært full av halvnakne bilder av deg!! Duhh!!
   Du vet selv innerst inne at du har en fin kropp og du er direkte stygg mot leserene dine når du legger ut et fint bilde av deg og bare: kom med kritikken så er vi ferdig med den!
   Du hadde aldri i verden lagt ut et virkelig styggt/uheldig bilde med appelsin hud eller hvor du så feit ut, ikke kom her og kom her.
   Du har en flott kropp og du veeet det!!
   Blir akkurat like lavpanna som når tynne jenter sier de er tjukke, get over yourself!

  259. De som slenger dritt er bare misunnelige, jeg er hvertfall drit misunnelig på kroppen din ! Den e A M A Z I N G!
   Skjønner rett og slett ikke hvorfor folk skal lenge dritt, du virker som ett helt fantastisk menneske som er smart, har en stor blogg og en drit bra kropp. Du har ingenting å være redd for. Håper du kan kose deg max i ferien og legge bort alle tanker om drittslengerne

  260. Du er nyyydelig, ikke bry deg om hva sjalue, anonyme småunger har å si, kos deg på ferie og vær stolt av deg selv, for det har du all grunn til! 🙂

  261. Du er jo kjempefin! Skjønner det kan være vanskelig å tenke så mye på hvordan man ser ut hele tiden, men du har en fin kropp, så de fleste er nok bare misunnelige! Kos deg på ferie 🙂

  262. Jeg skjønner de som kommenterer negativt FORDI når noen har betalt tusenvis av penger for å “fikse” på noe altså ta silikon. Så skjønner jeg hvorfor de kommenterer negativt når de ikke ble perfekte, for etter min mening så skal noe man har tatt narkose noe som ikke er bra for helsa med mindre det (må gjøres) evt i en ulykke.
   Så etter min mening siden du valgt å ta silikon fortjener du både negative og posetive kommentarer siden de er fake. Om de hadde vært naturlige ser man plutselig helt annderledes på dem. For det er sånn du ble skapt. Med avlange tynne pupper..

  263. Du har en helt nydelig kropp, Sophie! Kunne dødd for den, virkelig. Og jeg synes puppene dine ble kjempe fine, og at det ikke er noe som helst galt med de. folk spør om hvor nipplene er? ehm.. det er jo under bikinien, hvafaen? Jeg eeelsker bloggen din, og du er fortsatt forbildet mitt, selv om du legger ut bikinibilder!

  264. Du må huske på at du selv har valgt å ha en blogg som blir lest av tusenvis hver dag, å da lurer jeg på hvilken rett du har til å klage. Når man selv har gjort et valg, må man selv ta konsekvensene.

  265. Du er vakker akkurat som du er! Ikke bry deg om de stygge kommentarene. Jeg vet det er vanskelig, men det er bare ikke verdt din tid å bruke tid på det. Fordi du er virkelig vakker akkurat som du er, Du er mitt forbilde! 😀 <3

  266. Jeg syns ikke noe med kroppen din er feil, og det er teit av andre å slenge dritt om den ! Jeg synes puppene dine ble kjempe fine. Du burde ikke bekymre deg fordi kroppen din er sååå utrolig fin, og ingen burde slenge dritt om den. Selv om du er en toppblogger så har du jo følelser, jeg tror ikke alle tenker på det hele tiden. Men du burde absolutt være stolt av kroppen din, stå på videre !

  267. Hvis du føler det sånn er det jo bare å la være å legge ut bilder hvor du viser brystene eller andre deler av kroppen du føler det slik over… Er ikke værre

  268. Nei, jeg ønsker ikke å kommentere negativt om kroppen din. Du er jo flott! Allikevel gir du nok mange et inntrykk av at man aldri er bra nok, gjør du ikke? Du har fikset på noe fordi du ønsket, men fortsatt er ting vanskelig. Har ikke utseende og det å være bra nok blitt litt sykelig viktig for deg? Jeg vil ikke fortelle deg hva som er rett, men det er kanskje en ide og jobbe med det psykiske? Det virker jo som om du har det vanskelig? Å bli fornøyd og slippe angsten handler kanskje om at du burde lære deg å godta deg selv, ikke basert på utseende, men basert på hvordan du har det på innsiden. Du er mer enn bra nok, sophie:) god ferie!!

  269. Trur ingenting på at du ikke liker å vise deg fram i bikini for du legger ut bilder av kroppen din relativt ofte, så virker heller som det her er du som prøver å få mange fine kommentarer på hvordan kroppen din ser ut. Men du får det jo som du vil, for fin er den 🙂

  270. Du har en utrolig kropp, Sophie, og det finnes ikke en fasit på hvordan kroppen vår skal være, og hvis den hadde eksistert hadde nok du vært helt lik fasiten!!
   Men det jeg liker bedre enn utseende ditt, er meningene dine, du er vegetarianer, og imot all dyremishandling, og du deler det med alle bloggerne dine og gjør flere folk bevisste, i stedet for å bare dele hvor kult det er å feste og spise dritt og gi faen i hvor mat og sminke osv. kommer fra!
   God ferie!! <3

  271. Bare hold ut til du (og leserne dine) blir noen år eldre. Vi får håpe folk får folkeskikk innen den tid. Du er flott!

  272. Du har alt for mye silikon, du har da nesten pupp helt opp til haka! Ser ut som om puppa dine skal sprenge hvert øyeblikk og at du har melkespreng som helst.

  273. greit nok det, men du hermer sick mye etter tcmn, bare fordi hun alltid oppdaterer om silikonen MÅÅÅ du gjøre det fordi hun har flest lesere..

  274. Sophie, du har ikke peiling på kor mye eg hadde gjort for å få den deilige kroppen din… eller kanskje det e d eg gjørr? Eg gjørr alt for mye, går og sulte meg, trene t eg svime av og tar slankepiller! Faen så mye eg sku ønska eg hadde akkurat DIN kropp, vær stolt! du har så evig mangen merr som ser på kroppen din som perfekt, enn de som finner feil. Og helt ærlig så tror eg at dei som liksom finner feil på deg, endten er blenda av den nydeligekroppen din, eller så er de bare rett ut sjalue!
   STÅ PÅ SOPHIE!! <3 Håpe du faktisk lese detta og...

  275. Eg ser INGEN feil med den kroppen din. Hadde betalt millioner av kroner for å fått din kropp, misunne deg til 10000000. Eg hate kroppen min. Eg føle at eg er alfor tynn og beina mine stikke ut noe som eg miste mye selvtillit av 🙁 Alle venninen mine seie eg komme til å bli Victoria Seceret modell men det skjønne ikkje eg for der går me liksom bare i bh og truse og folk dømme deg heile tiden så har eg også hatt anoreksi så då blei eg jo veldig tynn og for å sei det sånn så hate eg meg sjøl og du må bare var fornøyd at du har den kroppen du har!! <3

  276. Okei. Jeg har lest bloggen din mange ganger. Og det er når jeg kjeder meg og ikke har annet å gjøre.
   1-Ikke kom her å si at du ikke er fornøyd med kroppen din. Du legger ut bilde av den med lite klær hele tiden.
   2- Du fisker etter opmmerksomhet og smiger. Du har fått det hele veien. Ferdig snart?
   3 – Redd for å ikke få nok kommentarer? Derfor du tyr til kvalme virkemidler?
   4 – Du er dessverre et forbilde for MANGE unge jenter! Helt nede i tolvårsalderen. SKJERP DEG!! De føler seg ENDA verre når du klager over plastikkroppen din! JEg SPYR!
   5 – Du har selv valgt å være en offentlig person, deal with it! Det er ingen som tvinger deg!
   6 – Du er en blogger, du er faen ikke en kjendis. Begynn å oppføre deg som et menneske og ikke et jævla skjønnhetsikon. Jeg sier ikke at du er stygg, for det er du langt der i fra! Men jeg lurer sannelig på hvordan du hadde sett ut, uten plastikk, selvbruning og tusen tonn med sminke. Jo, det vet jeg svaret på. Du hadde sett ut som en helt vanlig, søt jente i slutten av tenårene. Noe man faktisk SKAL se ut som i den alderen din.
   7 – Jeg lurer sannelig på hvor foreldrene dine er. Om de følger med på hva du holder på med.
   Jeg skjems når jeg leser innlegg som dette. For der sitter du med silikonpuppene dine, den flate magen og den fake brunfargen og restylanleppene dine – og sier du ikke er bra nok. Hva slags signal sender du ut? Jo det vet jeg – Uansett hvor mye dere endrer kroppen eller slanker dere så blir dere aldri fine nok.
   Du burde fått profesjonell hjelp til å komme deg ned på jorden. Jeg skjems!

  277. Du er så ufattelig nydelig sophie!<3 jeg digger deg og du er mitt store forbilde! Jeg farget håret mitt grønt for ikke så lenge siden og jeg fikk så mange negative kommentarer, men jeg tenkte hvor sterk du er og så mye hate du får, og du er fortsatt så sterk! Poenget mitt er at du er et så stort forbilde, og uten deg ville jeg ikke ha turt og vert den jeg er (eller farge håret grønt) <3 -STAY STRONG

  278. Herregud sophie du må du skjerpe deg! Du legger ut bilder av deg lettkledd veldig ofte. Og helt siden jeg startet å lese bloggenf din for 2 år siden har du lagt ut mange lettkledde bilder av deg selv. Jeg har dårlig selvtilit tror jeg er feit og stygg. Og jeg ville aldri lagt ut et slik bilde du legger ut nå. Dette viser bare at du synes du er deilig og du vil vise det og late somdu er misfornøyd slik st alle synes synd på deg å sier du er deilig noe du vet godt selv med den tynne kroppen din. Jeg lurer virkelig på hva du hadde gjort hvis du virkelig var feit, tatt selvmord? Hele greia blir bare falskt. Du er den bloggern jeg leser som legger ut flest lettkledde bilder. Når du sier du er feit her så lurer jeg på hvor mange jenter der ute som utvilkler anoreksi fordi de ikke er så tynne som deg og føler seg feite pga deg. Du er det værste forbildet jeg har vært borti. Jeg vet du ikke har bestemt å være et forbilde, men det blir du automatisk for mange jenter der ute når du er en så stor blogger. Ditt største fokus på bloggen er masse sminke, falskt hår, falske negler, falske vipper, falske pupper og falske lepper. Ja hva er egentlig ekte på deg? Sophie vær ærlig med oss og med deg selv. Du vet at du har en deilig kropp!

  279. Sophie, du har et problem om du sier fett her og strekk merker der.. fordi du er kjempe tynn. Du har ikke noe ekstra fett, du har jo så vidt fett på kroppen din, du veier jo 44 kilo. Jeg blir lei meg av å lese at du skriver om feil du har på kroppen , og fett osv og at andre kan ta bilde av deg i “uheldige posisjoner” når du er så tynn og fin som du er. Om du virkelig mener alt du skriver i dette innlegget burde du prate med phykolog eller noen som kan hjelpe deg, for det er ikke bra i det hele tatt, blir litt sjokkert over å lese dette.
   Du har fått silikon i puppene, (som du overhodet ikke trengte) du har helt flat mage og er kjempe fin! du har ingenting å tenke på eller være redd over! du er fin og har en kjempe fin bikini kropp! du burde snakke med noen om du føler det sånn her!

  280. Jeg kan ikke se noen feil med kroppen din på dette eller andre bilder jeg har sett av deg. Du har en fin kropp og burde være utrolig stolt av det. Håper du koser deg når du reiser på ferie og at leserene dine kan hoppe over den biten med drittslening. Det er unødvendig og barnslig, og jeg håper for all del du bare ser vekk fra det. Du er vakker, ferdig snakka!

  281. Hadde egentlig tenkt å skrive at du ikek må bry deg om komemntarene, emn det ble litt feil, for det går nesten ikke. Det du må prøve på, er å tenke hva de vil oppnå med dette. Tenk litt etter, det er i grunnen bare 2 muligheter; 1) at de er presoner med lite liv som hakker ned på andre flotte personer som har suksess med bloggen og som de VET ser bra ut, elelr 2) at de er personer med lite liv og hjerneskade (som ikke er så sannsynlig siden de klarer å være online)… Så poenget er; de fleste gjør det fordi de er misunnelige. Du ser bra ut, og det må du være stolt over. Kos deg med kjæresten i varmen – og ikek tenk for mye på idiotene som er så misunnelige at de bruker tid på å rakke ned på deg. Goood ferie Sophie!

  282. Æsj, jeg blir kvalm av hvor mange ondsinnede mennesker det finnes. Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor man skal kommentere såkalte feil på andre! Det er da absolutt ikke noe galt med deg og slik du ser ut, jeg ser ikke disse feilene. Det er trist at du skal måtte gå gjennom angsten man ofte får ved så mye negative kommentarer, jeg håper du forstår at det er irrelevant og de eneste feilene er de som blir gjort mot deg.

  283. Kroppen din er kjempefin! Hvorfor skulle noen skrive noe stygt om deg eller til deg..? Tenk for et ekstremt interessant liv de må ha, som bruker sin tid på det!
   Kos deg på ferie, Sophie 🙂

  284. Jeg er overhoooodet ikke misunnelig. Jeg mente hvert ord jeg skrev. Dette må være det verste forbildet for unge jenter EVER. Alt er fake og ingenting er bra nok. Hvordan kan dere støtte dette pisset?

  285. FOR EN KROPP SIER JEG BARE!
   Ja, skjønner deg utrolig masse med det du da nå, hater selv å bli tatt snikbilder av, og enda værre i bikini! Men du har en fin kropp, vær stolt! Håper du og kjæresten får en fin tur, og jeg håper ikke folk slenger dritt til deg for du fortjener det ikke. Du fortjener og ha en fin tur med kjæresten, og nyt den!
   Du har særriøt en nydelig kropp, fy flate! DRØMME KROPPEN! You rock! Elsker at du tørr å åpne deg slik, og legge ut bilder for du vet du får noen kommentarer og folk som vil rakke ned på deg for å føle seg bedre! Men du er tøff! KOS DEG! <3

  286. Har du redigert vekk en Bh-stropp? det ser ut som du har 2 bh’er på deg.. Ellers er du jævla sexy 😉

  287. Synes det nesten er litt feil å legge ut bilder når du har så fin kropp😱 Jeg skulle ønske at kroppen min så bra ut og at jeg i det hele tatt kan bruke bikini, føler meg så ukomfortabel:( Jeg føler meg virkelig tjukk og stygg ifølge kroppen min. Jeg har så små pupper og tjukk mage og mye sideflesk og ingen hofter. Vet at jeg bare er 13 og alt kan forandres men hvorfor er alle andre så tynne med store pupper og fin kropp? Når de er like gamle som meg, de er høye og pene og har kjærester og er populære:( Jeg føler meg liten og stutt tjukk.

  288. Først vil jeg bare si at du er mitt forbilde, og jeg har lest bloggen din ganske lenge og må bare si at den er kjempebra! Keep on the good work 😀
   Jeg synes kroppen din ser bra ut og at du burde virkelig være stolt over den.
   Jeg er ei jente som ikke er blant de tynneste, og det å kunne ha en kropp som deg er virkelig en drøm!
   Btw, bikinien din var kjempefin på deg og jeg er sikker på at det er sikkert de andre bikiniene du kjøpte deg også 🙂
   Kos deg på ferie!

  289. Ærlig talt, legger du ut bilde for å få oppmerksomhet? Alle jenter drømmer om å ha den kroppen, samme gjelder gutter også. Det er vel en god grunn for at kjæresten din er sammen med deg, om du klager på den kroppen, lurer jeg på hva du synes om alle andre jenter sine kropper i hele denne verden egentlig …?

  290. Kan ikke dere som kommenterer bare stygt bare drit i å se på bilder av henne, hvis dere virkelig syns hun er så forferdelig stygg så kan dere ikke bare drite i henne og la henne være i fred! Og til hun diggligg berta over meg: Kan ikke du bare respektere at Sophie gjør det hun vil med kroppen sin, så lenge hun føler seg fornøyd med seg selv. Er ikke det bra, at hun er fornøyd med sin egen kropp? Ville ikke du ha gjort det duå, hvis det er noe du virkelig ha ville gjort for å bli fornøyd med deg selv, ville du virkelig ikke ha gjort det å gått å vært misfornøyd med deg selv for resten av ditt liv? Jeg tror ikke det!
   Sophie, jenta mi ikke hør på noe av det alle disse idiotene sier til deg! jeg vet det er vanskelig men du må bare heve deg over det! Du er så alt for bra for dem huanset! Du er en nydelig og fantastisk jente, en flott rollemodell og en fantastisk blogger! Jeg håper virkelig du koser deg masse med kjæresten din i syden og håper dere begge 2 har det fantastisk!♥ KAn ikke folk respektere at Sophie sliter med dårlig selvtillit, selv om hun legger ut bilder av seg selv lettkledd kanskje hun føler seg best sånn! Kanskje hun føler seg litt sterkere sånn! Dere trenger ikke å bry dere!
   xoxo Marit

  291. Du er kjempefin!:) Skulle ønske jeg hadde sånn kropp. Du har all grunn til å vere kjempefornøyd, hadde vert superstolt hadde jeg sett sånn ut!
   Kos deg masse i syden, og ikke bry deg om de som skriver dritt for innerst inne vil de nok se slik ut selv de og!

  292. Sophie, drit i alle de stygge kommentarene ikke les de men les de fine! Sophie, du e en nydelig jente du e helt perfekt youst the way you are! Du har fin mage og fine pupper (er ikke pervers). Elsker den bikinien du e en fantastisk blogger og du er en drit pen jente. Eg e stor fan, elsker deg!

  293. ja men herregud da. Du treng jo overhode ikke å legge ut bilde av dæ skjøll i bikini selv om du e i syden.

  294. Serr? hvem kan kommentere dritt om den kroppen der! Det er seriøst mange jenter som sliter med å få den, du burde ikke være noe annet enn fornøyd!
   Drømmekroppen, det er det du har! Kos deg i syden

  295. “så her har dere meg i bikini. Påpek alle mine feil nå så er vi ferdig med det, så slipper jeg å få noe slengt i trynet når jeg sitter i et annet land sammen med kjæresten min, så kan noen av dere gjøre meg en tjeneste å faktisk la meg kose meg når jeg er der. Om dere vil at jeg skal føle meg dårlig, så tar vi det NÅ. Takk! ”
   Leste dere ikke den delen eller? hvis ikke, les det så slipper dere å kommentere om hvorfor hu la ut bilde av seg da :p
   du har drømmekroppen Sophie!

  296. Kjære deg!
   Du er perfekt på din måte. Du har kjempefin kropp som jeg vet mange misunner, jeg er en av de.
   Men når man legger ut bilder av seg selv i mindre tøy må man forvente slike tilbakemeldinger. Man blir alltid ekstra sårbare ved å legge ut slike bilder. Så hvis du vil unngå slike kommentarer er det jo ikke vits i å legge slike bilder ut.
   Du er kjempefin, og de kommentarene er bare av regn sjalusi.Men du legger på en måte opp til det selv.
   Kos deg masse på ferie, med kjæresten. Ferien skal handle om dere to, ikke utseende og kommentarer.

  297. kan si meg enig med SÅ mange kommentarer ovenfor. Dette ville du vel bare en vei med? å vise fram kroppen din? vet ikke hvor mange lettkledde bilder og viseende bilder jeg har sett av deg, som du selv har lagt ut! har du så mange komplekser, så har du ikke lagt ut slike bilder! det sier seg vel selv?. Husk at du er et forbilde for mange, og hva tror du de tenker nå? når du sier at du ikke har bra nok kropp og aldri blir fornøyd, har litt ekstra fett osv?? Takk, det vil vel si at vi som er noen kilo tyngre enn deg er feit? falsk brunfarge, falskt hår, falske negler, sminke, falske vipper, restalyne og falskepupper. Slutt å klag over kroppen din, versåsnill! det brekker andre. Får andre til å bli skikkelig lei seg over kroppen sin. Hvis du er et godt forbilde, så slutt med det! det går innpå folk, virkelig. Du er jo en nydelig jente, men jeg skjønner ikke helt hvor du vil? du klager å synes du aldri er bra nok, så hvorfor legge ut slike bilder da?? bli frustrert, håper du skjønner.

  298. Virker litt som du er ute etter oppmerksomhet i dette innlegget?? syns du bare er patetisk. Du skrev for flere mnd siden at du hadde vært på konsultasjon, og aldri ville legge deg under kniven, også har du gjort det alikevel. Jeg er ikke misunnelig på kroppen din, du har altfor store pupper. Jeg har selv operert puppene, og kunne selv valgt om jeg skulle ha store pupper. dette ville jeg ikke siden jeg syns det er grusomt stygt. skjønner ikke hvordan kirurgen din tillot at du tok silikon. for ifølge deg har du alltid hatt store pupper, og silikon er ikke for jenter med store pupper. og for å ikke snakke om leppene dine? du ligner jo på en and… skjerp deg! syns du var mye søtere før, nå er det plutselig bare synd på deg… og jeg er ikke en person som sliter med selvbilde eller som er misunnelig på deg. det er ikke noe å misunne ved deg lenger.

  299. Jeg syns dette var et svært støtende innlegg. Du sier at du klager over din egen kropp, syns du er for feit og puppene ikke er bra nok? du burde tenke på di som er større enn deg. Selv er jeg myye større enn deg, og er langt ifra fornøyd me puppene mine. Når du sier du selv er ufornøyd me din kropp, hvordan alle andre som er størrre enn deg føler seg? Jeg bokstavelig talt grein etter du la ut det innlegget. Nå kommer jeg aldri til å få selvtilliten min tilbake

  300. Lett for deg å si når du er feilfri, høres ut som om du graver dypt etter sympati, det er mange som har vektproblemer og jeg tipper du gjorde det verre for dem nå i og med at du klager på din kropp, hva med jentene som faktisk har store problemer? La de få hvile a, irriterer meg at alt du leter etter er sympati, jeg likte bloggen din men faen a? I det siste har alt handla om utseende ditt, slutt! Vær så snill, du gir verden et nytt bilde av perfeksjon og er det ikke ille nok fra før av? Hvis du har en dårlig kropp, hva er en fin kropp?

  301. du er så fin at dt skulle vært regler for og være så pen som deg:) du bestemmer selv! dt folk ikke fårstår er dt at IKKE NOEN HADDE BRYDD SEG OM DU HADDE TATT SILIKON LAGT UT BILDER AV DEG I BIKINI OSV om du ikke hadde vært på topplisten du er fremdeles et menneske som folk ikke kjenner men bare dine venner og familie og kjente!:) ikke ta dt innover deg du trenger ikke være et forbilde fordi dt er ingen som skal forvente at d skal være et forbilde egentli dt bestemmer du selv å egentli så burde man spørre disse meneskene som faktisk gidder og klage på din kropp fordi dt morsomme er dt at du kan egentli bare sitte of flire deg stiv av de domme komentarene:)! stå på sophie du er sterk og dt er IKKE mange som klarer dt du klarer!:*