bilder fra i går

Gårdagen var så utrolig morsom, jeg sitter med et lite smil om munnen og tenker tilbake. . . Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre, på tross av dårlig vær og enda dårligere valg av sko, haha! Vi har funnet på så utrolig mange morsomme drikkeleker nå, jeg kan sikkert lage et innlegg hvor jeg skriver ned noen til dere? Både til når man er på fest og på jentekveld kan det være morsomt! Vi var først 8 jenter pluss Markus og Marius, hvor vi hadde masse drikkeleker, tok jellyshots (ja jeg er enda vegetarianer, det finnes vegetarisk gele), og bare hadde det veldig morsomt. Etter det dro jeg i bursdag, så på byen, og så hjem til my man for å sove ♥ Hadde en helt perfekt start på dagen med han, bortsett fra at jeg hadde harmel shake på hjernen og den sangen er brutal å måtte nynne på, haha. Om jeg skal sitere min kjære, så hørtes jeg ut som en gameboy. Hot. . .

Vil dere jeg skal legge ut videoen hvor vi danser Harlem Shake senere? Da laster jeg den opp nå!

Carina, April, Isabel og meg for de andre kom. 

Prøvesmaking av Jelly Shots! Jeg synes faktisk de var gode, og favorittsmaken er cola. 

Jellyfruits! 

Drikkelek, galskap!

I bursdagen. God stemning synes jeg! 

Meg, Tina og Katrine. Ikke helt heldig bilde av noen av oss, derfor jeg kjører på med litt effekter, hehe. Men det ble jo litt kult! 

Meg og Roy-Arne, trodde jeg skulle le meg ihjel når jeg så dette bildet i går. haha! 

Olai og DJ’en! 

Som dere sikkert har merket hadde jeg en litt kjip periode en stund nå, blogglysten og generell motivasjon har vært på bunn. . Men nå er den “gamle meg” tilbake, humøret og blogglysten er på TOPP! Det er mye takket være fine kommentarer dere legger igjen her.  Jeg bryr meg så mye om dere, tusen takk!

 

104 kommentarer

Siste innlegg