party

God “morgen” til dere. Når jeg våknet i morges lå jeg seriøst og holdt rundt en flaske vin, hadde fortsatt finkjolen på også. . Når jeg kom “hjem” hadde jeg bare lagt meg rett ned og ikke tenkt over noe som helst, haha. 

Hadde en veldig morsom kveld i går sammen med masse hyggelige jenter og gutter fra bodø! Men ja, former er som fortjent i dag, kan man trygt si . . Føler meg utrolig sliten og har stempel over hele kroppen, så jeg gleder meg til jeg kommer hjem til Harstad om ikke lenge og kan ta det langt varmt bad. Og så gruer jeg meg ekstremt til å se hvilke bilder jeg blir tagget i senere. . Tror aldri jeg har blitt så sjokkert som når jeg så meg i speilet i natt, jeg tenkte bare ” æsj, har jeg virkelig sett slik ut hele kvelden?”. Følte meg virkelig som et troll! Lurer forresten veldig på hvordan jeg alltid klarer å ende opp med enten stempel eller masse tekst over hele kroppen. . ? Får gå med boblejakke og boblebukse neste gang da, haha!

Jeg glemte av kameraet store deler av kvelden, var kanskje like greit ettersom jeg garantert ville ødelagt det om jeg prøvde . . Så det blir noen bilder fra kamera og noen fra iphone!

 

 

 

45 kommentarer

Siste innlegg